Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:52 Ο Boom έγραψε: #501 14-12-12 19:52 αν δεν το καταλαβες ηταν ειρωνεια ;Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:31 Ο Mercury έγραψε: #502 14-12-12 20:31 Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω ποιός απο όλους σε αυτό το θέμα έχει καπνίσει την χαλασμένη παρτίδα χόρτου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:25 Ο Dark_kronos: #503 14-12-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω ποιός απο όλους σε αυτό το θέμα έχει καπνίσει την χαλασμένη παρτίδα χόρτου... Click για ανάπτυξη... Ολοι απο τον ιδιο αγοραζουμε, οπο μαλλον ολοι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:41 Ο akis95 έγραψε: #504 14-12-12 21:41 Εμενα μου αρεσει αρκει οι κυριες να μην βαζουν δοντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:52 Ο nikolaos p.: #505 28-12-12 22:52 Είναι πολύ καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:34 Ο Rempeskes: #506 29-12-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Είναι πολύ καλό! Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι σιγουρος, αλλα νομιζω πως ο στοματικος ερωτας δεν αφορά 2 στόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:37 Η catlin έγραψε: #507 29-12-12 12:37 ισως ομως αφορα δυο ζευγαρια χειλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:45 Ο Rempeskes: #508 29-12-12 12:45 Αρχική Δημοσίευση από catlin: ισως ομως αφορα δυο ζευγαρια χειλη Click για ανάπτυξη... not in this part of town. take care Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 24 Απριλίου 2014 στις 01:28 Η sunmoom έγραψε: #509 24-04-14 01:28 ειναι πολυ ομορφο. "προστυχο" και σινάμα υπεροχο. μου αρεσει πολυ να το κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.814 μηνύματα. 24 Απριλίου 2014 στις 12:32 Ο Dias έγραψε: #510 24-04-14 12:32 Δεν βλέπω το λόγο του ερωτήματος. Και το "στοματικό" είναι μια από τις εκδηλώσεις του έρωτα. Εκείνη την ώρα όλα επιτρέπονται και όλα είναι όμορφα, καθώς τα δυο κορμιά ταυτίζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Απριλίου 2014 στις 14:15 Ο Loret έγραψε: #511 24-04-14 14:15 Το πρόσωπο μετράει πάνω απόλα με το οποίο είσαι μαζί και κάνεις έρωτα, αν τον κάνετε με τον στόμα ή με τα χέρια ή τα πόδια ή κάτι άλλο γούστα είναι αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 12:15 Ο nPb έγραψε: #512 25-04-14 12:15 Τρελαίνομαι, μ' αρέσει περισσότερο και από το παγωτό αρκεί οι κιουρίες να μην βάζουν δόντι. Η λυσσομανία τους, επιφέρει μικροτραυματισμούς. Λιγάκι προσοχή κορίτσια. Για να το απολαύσετε θέλει μια δέουσα φροντίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 23:31 Η αδαμαντια52071: #513 25-04-14 23:31 Πριν αρχισω τις ερωτικες επαφες το ...ολο θέμα μου φαινοταν αηδιαστικο και ανατριχιαστικο. Πλεον δεν τιθεται τετοιο ζητημα.Φυσικα προτιμω και εγω να κανω παρα να μου κανουν κυριως λογω ανασφαλειας απο μέρους μου. Με το μονο πραγμα που εχω ακομα θεμα ειναι με το θεμα του "τελειωματος".Θεωρω υποτιμητικο το να τελειωσει καποιος στο προσωπο μου ή χειροτερα στο στομα μου.Ξερω πως ισως ειναι η μεγαλυτερη ηδονη όμως θεωρω -και η γνωμη αυτη ειναι καθαρα προσωπικη-πως υποτιμαει το ανθρωπο που το δεχεται.. Δεν εχω θεμα στο να κανω στοματικο ακομα και αν δεν ακολουθησει κατι απο μερους του συντροφου μου γιατι ξερω πως ειναι κατι που το ευχαριστει και μ αρεσει να τον κανω να αισθανεται καλα. Τελος θεωρω πως η μεγαλυτερη καφριλα και μαλ@κια ειναι πως πολλα ατομα απαιτουν απ τους συντροφους τους να πλυνουν το στομα τους ή να φανε καποια τσιχλα οταν τους κανουν στοματικο(και τελεωσουν ή οχι στο στομα τους)..Δηλαδη να το..."αισθανονται "τους αρεσει αλλα να δωσουν ενα φιλι μετα τους φαινεται "βρωμικο"?Δεν το καταλαβαινω.. Αυτα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 16 Μαΐου 2014 στις 22:11 Ο Cody έγραψε: #514 16-05-14 22:11 Δεν ξέρω, προσωπικά και χωρίς να προσβάλω καμία (και κανέναν) δεν νομίζω να υπάρχουν κοπέλες που να τρελαίνονται -.- .. πιστεύω μόνο μια κατηγορία γυναικών θα το ευχαριστιούνται.. γιατί είναι η δουλειά τους.. Είμαι λάθος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.814 μηνύματα. 17 Μαΐου 2014 στις 00:33 Ο Dias έγραψε: #515 17-05-14 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: Είμαι λάθος?! Click για ανάπτυξη... Μάλλον, γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου κάτι σημαντικό. Στον έρωτα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο να ευχαριστηθείς εσύ. Σε νοιάζει να ικανοποιήσεις και τον/την σύντροφό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αισθάνεσαι ότι δίνεις χαρά στο άτομο που κρατάς στην αγκαλιά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 21 Μαΐου 2014 στις 13:28 Ο Cody έγραψε: #516 21-05-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάλλον, γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου κάτι σημαντικό. Στον έρωτα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο να ευχαριστηθείς εσύ. Σε νοιάζει να ικανοποιήσεις και τον/την σύντροφό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αισθάνεσαι ότι δίνεις χαρά στο άτομο που κρατάς στην αγκαλιά σου. Click για ανάπτυξη... Να αισθάνεσαι και εσύ καλά με αυτό όμως, και όχι να το κάνεις με καταπίεση ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 21 Μαΐου 2014 στις 20:22 Ο iJohnnyCash: #517 21-05-14 20:22 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Τελος θεωρω πως η μεγαλυτερη καφριλα και μαλ@κια ειναι πως πολλα ατομα απαιτουν απ τους συντροφους τους να πλυνουν το στομα τους ή να φανε καποια τσιχλα οταν τους κανουν στοματικο(και τελεωσουν ή οχι στο στομα τους)..Δηλαδη να το..."αισθανονται "τους αρεσει αλλα να δωσουν ενα φιλι μετα τους φαινεται "βρωμικο"?Δεν το καταλαβαινω.. Αυτα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, είναι εντελώς παράλογο και βλακωδώς κάτι τέτοιο και δεν είναι καν θέμα υγείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 02:52 Ο Dimitris_SM: #518 22-05-14 02:52 ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 19:23 Ο nPb έγραψε: #519 22-05-14 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... Τι θες να πεις; Δεν πιάνω το συντακτικό νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Μαΐου 2014 στις 00:19 Ο Stefanos-20: #520 29-05-14 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... χαχαχα δακρυσα ρε φιλε απο τα γελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν δεν το καταλαβες ηταν ειρωνεια ;Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:31 Ο Mercury έγραψε: #502 14-12-12 20:31 Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω ποιός απο όλους σε αυτό το θέμα έχει καπνίσει την χαλασμένη παρτίδα χόρτου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:25 Ο Dark_kronos: #503 14-12-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω ποιός απο όλους σε αυτό το θέμα έχει καπνίσει την χαλασμένη παρτίδα χόρτου... Click για ανάπτυξη... Ολοι απο τον ιδιο αγοραζουμε, οπο μαλλον ολοι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:41 Ο akis95 έγραψε: #504 14-12-12 21:41 Εμενα μου αρεσει αρκει οι κυριες να μην βαζουν δοντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:52 Ο nikolaos p.: #505 28-12-12 22:52 Είναι πολύ καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:34 Ο Rempeskes: #506 29-12-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Είναι πολύ καλό! Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι σιγουρος, αλλα νομιζω πως ο στοματικος ερωτας δεν αφορά 2 στόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:37 Η catlin έγραψε: #507 29-12-12 12:37 ισως ομως αφορα δυο ζευγαρια χειλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:45 Ο Rempeskes: #508 29-12-12 12:45 Αρχική Δημοσίευση από catlin: ισως ομως αφορα δυο ζευγαρια χειλη Click για ανάπτυξη... not in this part of town. take care Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 24 Απριλίου 2014 στις 01:28 Η sunmoom έγραψε: #509 24-04-14 01:28 ειναι πολυ ομορφο. "προστυχο" και σινάμα υπεροχο. μου αρεσει πολυ να το κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.814 μηνύματα. 24 Απριλίου 2014 στις 12:32 Ο Dias έγραψε: #510 24-04-14 12:32 Δεν βλέπω το λόγο του ερωτήματος. Και το "στοματικό" είναι μια από τις εκδηλώσεις του έρωτα. Εκείνη την ώρα όλα επιτρέπονται και όλα είναι όμορφα, καθώς τα δυο κορμιά ταυτίζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Απριλίου 2014 στις 14:15 Ο Loret έγραψε: #511 24-04-14 14:15 Το πρόσωπο μετράει πάνω απόλα με το οποίο είσαι μαζί και κάνεις έρωτα, αν τον κάνετε με τον στόμα ή με τα χέρια ή τα πόδια ή κάτι άλλο γούστα είναι αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 12:15 Ο nPb έγραψε: #512 25-04-14 12:15 Τρελαίνομαι, μ' αρέσει περισσότερο και από το παγωτό αρκεί οι κιουρίες να μην βάζουν δόντι. Η λυσσομανία τους, επιφέρει μικροτραυματισμούς. Λιγάκι προσοχή κορίτσια. Για να το απολαύσετε θέλει μια δέουσα φροντίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 23:31 Η αδαμαντια52071: #513 25-04-14 23:31 Πριν αρχισω τις ερωτικες επαφες το ...ολο θέμα μου φαινοταν αηδιαστικο και ανατριχιαστικο. Πλεον δεν τιθεται τετοιο ζητημα.Φυσικα προτιμω και εγω να κανω παρα να μου κανουν κυριως λογω ανασφαλειας απο μέρους μου. Με το μονο πραγμα που εχω ακομα θεμα ειναι με το θεμα του "τελειωματος".Θεωρω υποτιμητικο το να τελειωσει καποιος στο προσωπο μου ή χειροτερα στο στομα μου.Ξερω πως ισως ειναι η μεγαλυτερη ηδονη όμως θεωρω -και η γνωμη αυτη ειναι καθαρα προσωπικη-πως υποτιμαει το ανθρωπο που το δεχεται.. Δεν εχω θεμα στο να κανω στοματικο ακομα και αν δεν ακολουθησει κατι απο μερους του συντροφου μου γιατι ξερω πως ειναι κατι που το ευχαριστει και μ αρεσει να τον κανω να αισθανεται καλα. Τελος θεωρω πως η μεγαλυτερη καφριλα και μαλ@κια ειναι πως πολλα ατομα απαιτουν απ τους συντροφους τους να πλυνουν το στομα τους ή να φανε καποια τσιχλα οταν τους κανουν στοματικο(και τελεωσουν ή οχι στο στομα τους)..Δηλαδη να το..."αισθανονται "τους αρεσει αλλα να δωσουν ενα φιλι μετα τους φαινεται "βρωμικο"?Δεν το καταλαβαινω.. Αυτα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 16 Μαΐου 2014 στις 22:11 Ο Cody έγραψε: #514 16-05-14 22:11 Δεν ξέρω, προσωπικά και χωρίς να προσβάλω καμία (και κανέναν) δεν νομίζω να υπάρχουν κοπέλες που να τρελαίνονται -.- .. πιστεύω μόνο μια κατηγορία γυναικών θα το ευχαριστιούνται.. γιατί είναι η δουλειά τους.. Είμαι λάθος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.814 μηνύματα. 17 Μαΐου 2014 στις 00:33 Ο Dias έγραψε: #515 17-05-14 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: Είμαι λάθος?! Click για ανάπτυξη... Μάλλον, γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου κάτι σημαντικό. Στον έρωτα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο να ευχαριστηθείς εσύ. Σε νοιάζει να ικανοποιήσεις και τον/την σύντροφό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αισθάνεσαι ότι δίνεις χαρά στο άτομο που κρατάς στην αγκαλιά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 21 Μαΐου 2014 στις 13:28 Ο Cody έγραψε: #516 21-05-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάλλον, γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου κάτι σημαντικό. Στον έρωτα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο να ευχαριστηθείς εσύ. Σε νοιάζει να ικανοποιήσεις και τον/την σύντροφό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αισθάνεσαι ότι δίνεις χαρά στο άτομο που κρατάς στην αγκαλιά σου. Click για ανάπτυξη... Να αισθάνεσαι και εσύ καλά με αυτό όμως, και όχι να το κάνεις με καταπίεση ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 21 Μαΐου 2014 στις 20:22 Ο iJohnnyCash: #517 21-05-14 20:22 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Τελος θεωρω πως η μεγαλυτερη καφριλα και μαλ@κια ειναι πως πολλα ατομα απαιτουν απ τους συντροφους τους να πλυνουν το στομα τους ή να φανε καποια τσιχλα οταν τους κανουν στοματικο(και τελεωσουν ή οχι στο στομα τους)..Δηλαδη να το..."αισθανονται "τους αρεσει αλλα να δωσουν ενα φιλι μετα τους φαινεται "βρωμικο"?Δεν το καταλαβαινω.. Αυτα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, είναι εντελώς παράλογο και βλακωδώς κάτι τέτοιο και δεν είναι καν θέμα υγείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 02:52 Ο Dimitris_SM: #518 22-05-14 02:52 ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 19:23 Ο nPb έγραψε: #519 22-05-14 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... Τι θες να πεις; Δεν πιάνω το συντακτικό νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Μαΐου 2014 στις 00:19 Ο Stefanos-20: #520 29-05-14 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... χαχαχα δακρυσα ρε φιλε απο τα γελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω ποιός απο όλους σε αυτό το θέμα έχει καπνίσει την χαλασμένη παρτίδα χόρτου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:25 Ο Dark_kronos: #503 14-12-12 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω ποιός απο όλους σε αυτό το θέμα έχει καπνίσει την χαλασμένη παρτίδα χόρτου... Click για ανάπτυξη... Ολοι απο τον ιδιο αγοραζουμε, οπο μαλλον ολοι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:41 Ο akis95 έγραψε: #504 14-12-12 21:41 Εμενα μου αρεσει αρκει οι κυριες να μην βαζουν δοντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:52 Ο nikolaos p.: #505 28-12-12 22:52 Είναι πολύ καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:34 Ο Rempeskes: #506 29-12-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Είναι πολύ καλό! Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι σιγουρος, αλλα νομιζω πως ο στοματικος ερωτας δεν αφορά 2 στόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:37 Η catlin έγραψε: #507 29-12-12 12:37 ισως ομως αφορα δυο ζευγαρια χειλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:45 Ο Rempeskes: #508 29-12-12 12:45 Αρχική Δημοσίευση από catlin: ισως ομως αφορα δυο ζευγαρια χειλη Click για ανάπτυξη... not in this part of town. take care Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 24 Απριλίου 2014 στις 01:28 Η sunmoom έγραψε: #509 24-04-14 01:28 ειναι πολυ ομορφο. "προστυχο" και σινάμα υπεροχο. μου αρεσει πολυ να το κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.814 μηνύματα. 24 Απριλίου 2014 στις 12:32 Ο Dias έγραψε: #510 24-04-14 12:32 Δεν βλέπω το λόγο του ερωτήματος. Και το "στοματικό" είναι μια από τις εκδηλώσεις του έρωτα. Εκείνη την ώρα όλα επιτρέπονται και όλα είναι όμορφα, καθώς τα δυο κορμιά ταυτίζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Απριλίου 2014 στις 14:15 Ο Loret έγραψε: #511 24-04-14 14:15 Το πρόσωπο μετράει πάνω απόλα με το οποίο είσαι μαζί και κάνεις έρωτα, αν τον κάνετε με τον στόμα ή με τα χέρια ή τα πόδια ή κάτι άλλο γούστα είναι αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 12:15 Ο nPb έγραψε: #512 25-04-14 12:15 Τρελαίνομαι, μ' αρέσει περισσότερο και από το παγωτό αρκεί οι κιουρίες να μην βάζουν δόντι. Η λυσσομανία τους, επιφέρει μικροτραυματισμούς. Λιγάκι προσοχή κορίτσια. Για να το απολαύσετε θέλει μια δέουσα φροντίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 23:31 Η αδαμαντια52071: #513 25-04-14 23:31 Πριν αρχισω τις ερωτικες επαφες το ...ολο θέμα μου φαινοταν αηδιαστικο και ανατριχιαστικο. Πλεον δεν τιθεται τετοιο ζητημα.Φυσικα προτιμω και εγω να κανω παρα να μου κανουν κυριως λογω ανασφαλειας απο μέρους μου. Με το μονο πραγμα που εχω ακομα θεμα ειναι με το θεμα του "τελειωματος".Θεωρω υποτιμητικο το να τελειωσει καποιος στο προσωπο μου ή χειροτερα στο στομα μου.Ξερω πως ισως ειναι η μεγαλυτερη ηδονη όμως θεωρω -και η γνωμη αυτη ειναι καθαρα προσωπικη-πως υποτιμαει το ανθρωπο που το δεχεται.. Δεν εχω θεμα στο να κανω στοματικο ακομα και αν δεν ακολουθησει κατι απο μερους του συντροφου μου γιατι ξερω πως ειναι κατι που το ευχαριστει και μ αρεσει να τον κανω να αισθανεται καλα. Τελος θεωρω πως η μεγαλυτερη καφριλα και μαλ@κια ειναι πως πολλα ατομα απαιτουν απ τους συντροφους τους να πλυνουν το στομα τους ή να φανε καποια τσιχλα οταν τους κανουν στοματικο(και τελεωσουν ή οχι στο στομα τους)..Δηλαδη να το..."αισθανονται "τους αρεσει αλλα να δωσουν ενα φιλι μετα τους φαινεται "βρωμικο"?Δεν το καταλαβαινω.. Αυτα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 16 Μαΐου 2014 στις 22:11 Ο Cody έγραψε: #514 16-05-14 22:11 Δεν ξέρω, προσωπικά και χωρίς να προσβάλω καμία (και κανέναν) δεν νομίζω να υπάρχουν κοπέλες που να τρελαίνονται -.- .. πιστεύω μόνο μια κατηγορία γυναικών θα το ευχαριστιούνται.. γιατί είναι η δουλειά τους.. Είμαι λάθος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.814 μηνύματα. 17 Μαΐου 2014 στις 00:33 Ο Dias έγραψε: #515 17-05-14 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: Είμαι λάθος?! Click για ανάπτυξη... Μάλλον, γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου κάτι σημαντικό. Στον έρωτα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο να ευχαριστηθείς εσύ. Σε νοιάζει να ικανοποιήσεις και τον/την σύντροφό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αισθάνεσαι ότι δίνεις χαρά στο άτομο που κρατάς στην αγκαλιά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 21 Μαΐου 2014 στις 13:28 Ο Cody έγραψε: #516 21-05-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάλλον, γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου κάτι σημαντικό. Στον έρωτα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο να ευχαριστηθείς εσύ. Σε νοιάζει να ικανοποιήσεις και τον/την σύντροφό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αισθάνεσαι ότι δίνεις χαρά στο άτομο που κρατάς στην αγκαλιά σου. Click για ανάπτυξη... Να αισθάνεσαι και εσύ καλά με αυτό όμως, και όχι να το κάνεις με καταπίεση ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 21 Μαΐου 2014 στις 20:22 Ο iJohnnyCash: #517 21-05-14 20:22 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Τελος θεωρω πως η μεγαλυτερη καφριλα και μαλ@κια ειναι πως πολλα ατομα απαιτουν απ τους συντροφους τους να πλυνουν το στομα τους ή να φανε καποια τσιχλα οταν τους κανουν στοματικο(και τελεωσουν ή οχι στο στομα τους)..Δηλαδη να το..."αισθανονται "τους αρεσει αλλα να δωσουν ενα φιλι μετα τους φαινεται "βρωμικο"?Δεν το καταλαβαινω.. Αυτα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, είναι εντελώς παράλογο και βλακωδώς κάτι τέτοιο και δεν είναι καν θέμα υγείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 02:52 Ο Dimitris_SM: #518 22-05-14 02:52 ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 19:23 Ο nPb έγραψε: #519 22-05-14 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... Τι θες να πεις; Δεν πιάνω το συντακτικό νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Μαΐου 2014 στις 00:19 Ο Stefanos-20: #520 29-05-14 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... χαχαχα δακρυσα ρε φιλε απο τα γελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω ποιός απο όλους σε αυτό το θέμα έχει καπνίσει την χαλασμένη παρτίδα χόρτου... Click για ανάπτυξη... Ολοι απο τον ιδιο αγοραζουμε, οπο μαλλον ολοι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akis95 Δραστήριο μέλος Ο akis95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 535 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:41 Ο akis95 έγραψε: #504 14-12-12 21:41 Εμενα μου αρεσει αρκει οι κυριες να μην βαζουν δοντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:52 Ο nikolaos p.: #505 28-12-12 22:52 Είναι πολύ καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:34 Ο Rempeskes: #506 29-12-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Είναι πολύ καλό! Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι σιγουρος, αλλα νομιζω πως ο στοματικος ερωτας δεν αφορά 2 στόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:37 Η catlin έγραψε: #507 29-12-12 12:37 ισως ομως αφορα δυο ζευγαρια χειλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:45 Ο Rempeskes: #508 29-12-12 12:45 Αρχική Δημοσίευση από catlin: ισως ομως αφορα δυο ζευγαρια χειλη Click για ανάπτυξη... not in this part of town. take care Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 24 Απριλίου 2014 στις 01:28 Η sunmoom έγραψε: #509 24-04-14 01:28 ειναι πολυ ομορφο. "προστυχο" και σινάμα υπεροχο. μου αρεσει πολυ να το κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.814 μηνύματα. 24 Απριλίου 2014 στις 12:32 Ο Dias έγραψε: #510 24-04-14 12:32 Δεν βλέπω το λόγο του ερωτήματος. Και το "στοματικό" είναι μια από τις εκδηλώσεις του έρωτα. Εκείνη την ώρα όλα επιτρέπονται και όλα είναι όμορφα, καθώς τα δυο κορμιά ταυτίζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Απριλίου 2014 στις 14:15 Ο Loret έγραψε: #511 24-04-14 14:15 Το πρόσωπο μετράει πάνω απόλα με το οποίο είσαι μαζί και κάνεις έρωτα, αν τον κάνετε με τον στόμα ή με τα χέρια ή τα πόδια ή κάτι άλλο γούστα είναι αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 12:15 Ο nPb έγραψε: #512 25-04-14 12:15 Τρελαίνομαι, μ' αρέσει περισσότερο και από το παγωτό αρκεί οι κιουρίες να μην βάζουν δόντι. Η λυσσομανία τους, επιφέρει μικροτραυματισμούς. Λιγάκι προσοχή κορίτσια. Για να το απολαύσετε θέλει μια δέουσα φροντίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 23:31 Η αδαμαντια52071: #513 25-04-14 23:31 Πριν αρχισω τις ερωτικες επαφες το ...ολο θέμα μου φαινοταν αηδιαστικο και ανατριχιαστικο. Πλεον δεν τιθεται τετοιο ζητημα.Φυσικα προτιμω και εγω να κανω παρα να μου κανουν κυριως λογω ανασφαλειας απο μέρους μου. Με το μονο πραγμα που εχω ακομα θεμα ειναι με το θεμα του "τελειωματος".Θεωρω υποτιμητικο το να τελειωσει καποιος στο προσωπο μου ή χειροτερα στο στομα μου.Ξερω πως ισως ειναι η μεγαλυτερη ηδονη όμως θεωρω -και η γνωμη αυτη ειναι καθαρα προσωπικη-πως υποτιμαει το ανθρωπο που το δεχεται.. Δεν εχω θεμα στο να κανω στοματικο ακομα και αν δεν ακολουθησει κατι απο μερους του συντροφου μου γιατι ξερω πως ειναι κατι που το ευχαριστει και μ αρεσει να τον κανω να αισθανεται καλα. Τελος θεωρω πως η μεγαλυτερη καφριλα και μαλ@κια ειναι πως πολλα ατομα απαιτουν απ τους συντροφους τους να πλυνουν το στομα τους ή να φανε καποια τσιχλα οταν τους κανουν στοματικο(και τελεωσουν ή οχι στο στομα τους)..Δηλαδη να το..."αισθανονται "τους αρεσει αλλα να δωσουν ενα φιλι μετα τους φαινεται "βρωμικο"?Δεν το καταλαβαινω.. Αυτα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 16 Μαΐου 2014 στις 22:11 Ο Cody έγραψε: #514 16-05-14 22:11 Δεν ξέρω, προσωπικά και χωρίς να προσβάλω καμία (και κανέναν) δεν νομίζω να υπάρχουν κοπέλες που να τρελαίνονται -.- .. πιστεύω μόνο μια κατηγορία γυναικών θα το ευχαριστιούνται.. γιατί είναι η δουλειά τους.. Είμαι λάθος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.814 μηνύματα. 17 Μαΐου 2014 στις 00:33 Ο Dias έγραψε: #515 17-05-14 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: Είμαι λάθος?! Click για ανάπτυξη... Μάλλον, γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου κάτι σημαντικό. Στον έρωτα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο να ευχαριστηθείς εσύ. Σε νοιάζει να ικανοποιήσεις και τον/την σύντροφό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αισθάνεσαι ότι δίνεις χαρά στο άτομο που κρατάς στην αγκαλιά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 21 Μαΐου 2014 στις 13:28 Ο Cody έγραψε: #516 21-05-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάλλον, γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου κάτι σημαντικό. Στον έρωτα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο να ευχαριστηθείς εσύ. Σε νοιάζει να ικανοποιήσεις και τον/την σύντροφό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αισθάνεσαι ότι δίνεις χαρά στο άτομο που κρατάς στην αγκαλιά σου. Click για ανάπτυξη... Να αισθάνεσαι και εσύ καλά με αυτό όμως, και όχι να το κάνεις με καταπίεση ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 21 Μαΐου 2014 στις 20:22 Ο iJohnnyCash: #517 21-05-14 20:22 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Τελος θεωρω πως η μεγαλυτερη καφριλα και μαλ@κια ειναι πως πολλα ατομα απαιτουν απ τους συντροφους τους να πλυνουν το στομα τους ή να φανε καποια τσιχλα οταν τους κανουν στοματικο(και τελεωσουν ή οχι στο στομα τους)..Δηλαδη να το..."αισθανονται "τους αρεσει αλλα να δωσουν ενα φιλι μετα τους φαινεται "βρωμικο"?Δεν το καταλαβαινω.. Αυτα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, είναι εντελώς παράλογο και βλακωδώς κάτι τέτοιο και δεν είναι καν θέμα υγείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 02:52 Ο Dimitris_SM: #518 22-05-14 02:52 ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 19:23 Ο nPb έγραψε: #519 22-05-14 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... Τι θες να πεις; Δεν πιάνω το συντακτικό νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Μαΐου 2014 στις 00:19 Ο Stefanos-20: #520 29-05-14 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... χαχαχα δακρυσα ρε φιλε απο τα γελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμενα μου αρεσει αρκει οι κυριες να μην βαζουν δοντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:52 Ο nikolaos p.: #505 28-12-12 22:52 Είναι πολύ καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:34 Ο Rempeskes: #506 29-12-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Είναι πολύ καλό! Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι σιγουρος, αλλα νομιζω πως ο στοματικος ερωτας δεν αφορά 2 στόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:37 Η catlin έγραψε: #507 29-12-12 12:37 ισως ομως αφορα δυο ζευγαρια χειλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:45 Ο Rempeskes: #508 29-12-12 12:45 Αρχική Δημοσίευση από catlin: ισως ομως αφορα δυο ζευγαρια χειλη Click για ανάπτυξη... not in this part of town. take care Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 24 Απριλίου 2014 στις 01:28 Η sunmoom έγραψε: #509 24-04-14 01:28 ειναι πολυ ομορφο. "προστυχο" και σινάμα υπεροχο. μου αρεσει πολυ να το κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.814 μηνύματα. 24 Απριλίου 2014 στις 12:32 Ο Dias έγραψε: #510 24-04-14 12:32 Δεν βλέπω το λόγο του ερωτήματος. Και το "στοματικό" είναι μια από τις εκδηλώσεις του έρωτα. Εκείνη την ώρα όλα επιτρέπονται και όλα είναι όμορφα, καθώς τα δυο κορμιά ταυτίζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Απριλίου 2014 στις 14:15 Ο Loret έγραψε: #511 24-04-14 14:15 Το πρόσωπο μετράει πάνω απόλα με το οποίο είσαι μαζί και κάνεις έρωτα, αν τον κάνετε με τον στόμα ή με τα χέρια ή τα πόδια ή κάτι άλλο γούστα είναι αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 12:15 Ο nPb έγραψε: #512 25-04-14 12:15 Τρελαίνομαι, μ' αρέσει περισσότερο και από το παγωτό αρκεί οι κιουρίες να μην βάζουν δόντι. Η λυσσομανία τους, επιφέρει μικροτραυματισμούς. Λιγάκι προσοχή κορίτσια. Για να το απολαύσετε θέλει μια δέουσα φροντίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 23:31 Η αδαμαντια52071: #513 25-04-14 23:31 Πριν αρχισω τις ερωτικες επαφες το ...ολο θέμα μου φαινοταν αηδιαστικο και ανατριχιαστικο. Πλεον δεν τιθεται τετοιο ζητημα.Φυσικα προτιμω και εγω να κανω παρα να μου κανουν κυριως λογω ανασφαλειας απο μέρους μου. Με το μονο πραγμα που εχω ακομα θεμα ειναι με το θεμα του "τελειωματος".Θεωρω υποτιμητικο το να τελειωσει καποιος στο προσωπο μου ή χειροτερα στο στομα μου.Ξερω πως ισως ειναι η μεγαλυτερη ηδονη όμως θεωρω -και η γνωμη αυτη ειναι καθαρα προσωπικη-πως υποτιμαει το ανθρωπο που το δεχεται.. Δεν εχω θεμα στο να κανω στοματικο ακομα και αν δεν ακολουθησει κατι απο μερους του συντροφου μου γιατι ξερω πως ειναι κατι που το ευχαριστει και μ αρεσει να τον κανω να αισθανεται καλα. Τελος θεωρω πως η μεγαλυτερη καφριλα και μαλ@κια ειναι πως πολλα ατομα απαιτουν απ τους συντροφους τους να πλυνουν το στομα τους ή να φανε καποια τσιχλα οταν τους κανουν στοματικο(και τελεωσουν ή οχι στο στομα τους)..Δηλαδη να το..."αισθανονται "τους αρεσει αλλα να δωσουν ενα φιλι μετα τους φαινεται "βρωμικο"?Δεν το καταλαβαινω.. Αυτα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 16 Μαΐου 2014 στις 22:11 Ο Cody έγραψε: #514 16-05-14 22:11 Δεν ξέρω, προσωπικά και χωρίς να προσβάλω καμία (και κανέναν) δεν νομίζω να υπάρχουν κοπέλες που να τρελαίνονται -.- .. πιστεύω μόνο μια κατηγορία γυναικών θα το ευχαριστιούνται.. γιατί είναι η δουλειά τους.. Είμαι λάθος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.814 μηνύματα. 17 Μαΐου 2014 στις 00:33 Ο Dias έγραψε: #515 17-05-14 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: Είμαι λάθος?! Click για ανάπτυξη... Μάλλον, γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου κάτι σημαντικό. Στον έρωτα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο να ευχαριστηθείς εσύ. Σε νοιάζει να ικανοποιήσεις και τον/την σύντροφό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αισθάνεσαι ότι δίνεις χαρά στο άτομο που κρατάς στην αγκαλιά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 21 Μαΐου 2014 στις 13:28 Ο Cody έγραψε: #516 21-05-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάλλον, γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου κάτι σημαντικό. Στον έρωτα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο να ευχαριστηθείς εσύ. Σε νοιάζει να ικανοποιήσεις και τον/την σύντροφό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αισθάνεσαι ότι δίνεις χαρά στο άτομο που κρατάς στην αγκαλιά σου. Click για ανάπτυξη... Να αισθάνεσαι και εσύ καλά με αυτό όμως, και όχι να το κάνεις με καταπίεση ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 21 Μαΐου 2014 στις 20:22 Ο iJohnnyCash: #517 21-05-14 20:22 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Τελος θεωρω πως η μεγαλυτερη καφριλα και μαλ@κια ειναι πως πολλα ατομα απαιτουν απ τους συντροφους τους να πλυνουν το στομα τους ή να φανε καποια τσιχλα οταν τους κανουν στοματικο(και τελεωσουν ή οχι στο στομα τους)..Δηλαδη να το..."αισθανονται "τους αρεσει αλλα να δωσουν ενα φιλι μετα τους φαινεται "βρωμικο"?Δεν το καταλαβαινω.. Αυτα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, είναι εντελώς παράλογο και βλακωδώς κάτι τέτοιο και δεν είναι καν θέμα υγείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 02:52 Ο Dimitris_SM: #518 22-05-14 02:52 ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 19:23 Ο nPb έγραψε: #519 22-05-14 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... Τι θες να πεις; Δεν πιάνω το συντακτικό νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Μαΐου 2014 στις 00:19 Ο Stefanos-20: #520 29-05-14 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... χαχαχα δακρυσα ρε φιλε απο τα γελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι πολύ καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:34 Ο Rempeskes: #506 29-12-12 12:34 Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Είναι πολύ καλό! Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι σιγουρος, αλλα νομιζω πως ο στοματικος ερωτας δεν αφορά 2 στόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:37 Η catlin έγραψε: #507 29-12-12 12:37 ισως ομως αφορα δυο ζευγαρια χειλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:45 Ο Rempeskes: #508 29-12-12 12:45 Αρχική Δημοσίευση από catlin: ισως ομως αφορα δυο ζευγαρια χειλη Click για ανάπτυξη... not in this part of town. take care Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 24 Απριλίου 2014 στις 01:28 Η sunmoom έγραψε: #509 24-04-14 01:28 ειναι πολυ ομορφο. "προστυχο" και σινάμα υπεροχο. μου αρεσει πολυ να το κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.814 μηνύματα. 24 Απριλίου 2014 στις 12:32 Ο Dias έγραψε: #510 24-04-14 12:32 Δεν βλέπω το λόγο του ερωτήματος. Και το "στοματικό" είναι μια από τις εκδηλώσεις του έρωτα. Εκείνη την ώρα όλα επιτρέπονται και όλα είναι όμορφα, καθώς τα δυο κορμιά ταυτίζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Απριλίου 2014 στις 14:15 Ο Loret έγραψε: #511 24-04-14 14:15 Το πρόσωπο μετράει πάνω απόλα με το οποίο είσαι μαζί και κάνεις έρωτα, αν τον κάνετε με τον στόμα ή με τα χέρια ή τα πόδια ή κάτι άλλο γούστα είναι αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 12:15 Ο nPb έγραψε: #512 25-04-14 12:15 Τρελαίνομαι, μ' αρέσει περισσότερο και από το παγωτό αρκεί οι κιουρίες να μην βάζουν δόντι. Η λυσσομανία τους, επιφέρει μικροτραυματισμούς. Λιγάκι προσοχή κορίτσια. Για να το απολαύσετε θέλει μια δέουσα φροντίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 23:31 Η αδαμαντια52071: #513 25-04-14 23:31 Πριν αρχισω τις ερωτικες επαφες το ...ολο θέμα μου φαινοταν αηδιαστικο και ανατριχιαστικο. Πλεον δεν τιθεται τετοιο ζητημα.Φυσικα προτιμω και εγω να κανω παρα να μου κανουν κυριως λογω ανασφαλειας απο μέρους μου. Με το μονο πραγμα που εχω ακομα θεμα ειναι με το θεμα του "τελειωματος".Θεωρω υποτιμητικο το να τελειωσει καποιος στο προσωπο μου ή χειροτερα στο στομα μου.Ξερω πως ισως ειναι η μεγαλυτερη ηδονη όμως θεωρω -και η γνωμη αυτη ειναι καθαρα προσωπικη-πως υποτιμαει το ανθρωπο που το δεχεται.. Δεν εχω θεμα στο να κανω στοματικο ακομα και αν δεν ακολουθησει κατι απο μερους του συντροφου μου γιατι ξερω πως ειναι κατι που το ευχαριστει και μ αρεσει να τον κανω να αισθανεται καλα. Τελος θεωρω πως η μεγαλυτερη καφριλα και μαλ@κια ειναι πως πολλα ατομα απαιτουν απ τους συντροφους τους να πλυνουν το στομα τους ή να φανε καποια τσιχλα οταν τους κανουν στοματικο(και τελεωσουν ή οχι στο στομα τους)..Δηλαδη να το..."αισθανονται "τους αρεσει αλλα να δωσουν ενα φιλι μετα τους φαινεται "βρωμικο"?Δεν το καταλαβαινω.. Αυτα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 16 Μαΐου 2014 στις 22:11 Ο Cody έγραψε: #514 16-05-14 22:11 Δεν ξέρω, προσωπικά και χωρίς να προσβάλω καμία (και κανέναν) δεν νομίζω να υπάρχουν κοπέλες που να τρελαίνονται -.- .. πιστεύω μόνο μια κατηγορία γυναικών θα το ευχαριστιούνται.. γιατί είναι η δουλειά τους.. Είμαι λάθος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.814 μηνύματα. 17 Μαΐου 2014 στις 00:33 Ο Dias έγραψε: #515 17-05-14 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: Είμαι λάθος?! Click για ανάπτυξη... Μάλλον, γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου κάτι σημαντικό. Στον έρωτα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο να ευχαριστηθείς εσύ. Σε νοιάζει να ικανοποιήσεις και τον/την σύντροφό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αισθάνεσαι ότι δίνεις χαρά στο άτομο που κρατάς στην αγκαλιά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 21 Μαΐου 2014 στις 13:28 Ο Cody έγραψε: #516 21-05-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάλλον, γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου κάτι σημαντικό. Στον έρωτα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο να ευχαριστηθείς εσύ. Σε νοιάζει να ικανοποιήσεις και τον/την σύντροφό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αισθάνεσαι ότι δίνεις χαρά στο άτομο που κρατάς στην αγκαλιά σου. Click για ανάπτυξη... Να αισθάνεσαι και εσύ καλά με αυτό όμως, και όχι να το κάνεις με καταπίεση ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 21 Μαΐου 2014 στις 20:22 Ο iJohnnyCash: #517 21-05-14 20:22 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Τελος θεωρω πως η μεγαλυτερη καφριλα και μαλ@κια ειναι πως πολλα ατομα απαιτουν απ τους συντροφους τους να πλυνουν το στομα τους ή να φανε καποια τσιχλα οταν τους κανουν στοματικο(και τελεωσουν ή οχι στο στομα τους)..Δηλαδη να το..."αισθανονται "τους αρεσει αλλα να δωσουν ενα φιλι μετα τους φαινεται "βρωμικο"?Δεν το καταλαβαινω.. Αυτα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, είναι εντελώς παράλογο και βλακωδώς κάτι τέτοιο και δεν είναι καν θέμα υγείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 02:52 Ο Dimitris_SM: #518 22-05-14 02:52 ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 19:23 Ο nPb έγραψε: #519 22-05-14 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... Τι θες να πεις; Δεν πιάνω το συντακτικό νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Μαΐου 2014 στις 00:19 Ο Stefanos-20: #520 29-05-14 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... χαχαχα δακρυσα ρε φιλε απο τα γελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Είναι πολύ καλό! Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι σιγουρος, αλλα νομιζω πως ο στοματικος ερωτας δεν αφορά 2 στόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:37 Η catlin έγραψε: #507 29-12-12 12:37 ισως ομως αφορα δυο ζευγαρια χειλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:45 Ο Rempeskes: #508 29-12-12 12:45 Αρχική Δημοσίευση από catlin: ισως ομως αφορα δυο ζευγαρια χειλη Click για ανάπτυξη... not in this part of town. take care Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 24 Απριλίου 2014 στις 01:28 Η sunmoom έγραψε: #509 24-04-14 01:28 ειναι πολυ ομορφο. "προστυχο" και σινάμα υπεροχο. μου αρεσει πολυ να το κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.814 μηνύματα. 24 Απριλίου 2014 στις 12:32 Ο Dias έγραψε: #510 24-04-14 12:32 Δεν βλέπω το λόγο του ερωτήματος. Και το "στοματικό" είναι μια από τις εκδηλώσεις του έρωτα. Εκείνη την ώρα όλα επιτρέπονται και όλα είναι όμορφα, καθώς τα δυο κορμιά ταυτίζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Απριλίου 2014 στις 14:15 Ο Loret έγραψε: #511 24-04-14 14:15 Το πρόσωπο μετράει πάνω απόλα με το οποίο είσαι μαζί και κάνεις έρωτα, αν τον κάνετε με τον στόμα ή με τα χέρια ή τα πόδια ή κάτι άλλο γούστα είναι αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 12:15 Ο nPb έγραψε: #512 25-04-14 12:15 Τρελαίνομαι, μ' αρέσει περισσότερο και από το παγωτό αρκεί οι κιουρίες να μην βάζουν δόντι. Η λυσσομανία τους, επιφέρει μικροτραυματισμούς. Λιγάκι προσοχή κορίτσια. Για να το απολαύσετε θέλει μια δέουσα φροντίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 23:31 Η αδαμαντια52071: #513 25-04-14 23:31 Πριν αρχισω τις ερωτικες επαφες το ...ολο θέμα μου φαινοταν αηδιαστικο και ανατριχιαστικο. Πλεον δεν τιθεται τετοιο ζητημα.Φυσικα προτιμω και εγω να κανω παρα να μου κανουν κυριως λογω ανασφαλειας απο μέρους μου. Με το μονο πραγμα που εχω ακομα θεμα ειναι με το θεμα του "τελειωματος".Θεωρω υποτιμητικο το να τελειωσει καποιος στο προσωπο μου ή χειροτερα στο στομα μου.Ξερω πως ισως ειναι η μεγαλυτερη ηδονη όμως θεωρω -και η γνωμη αυτη ειναι καθαρα προσωπικη-πως υποτιμαει το ανθρωπο που το δεχεται.. Δεν εχω θεμα στο να κανω στοματικο ακομα και αν δεν ακολουθησει κατι απο μερους του συντροφου μου γιατι ξερω πως ειναι κατι που το ευχαριστει και μ αρεσει να τον κανω να αισθανεται καλα. Τελος θεωρω πως η μεγαλυτερη καφριλα και μαλ@κια ειναι πως πολλα ατομα απαιτουν απ τους συντροφους τους να πλυνουν το στομα τους ή να φανε καποια τσιχλα οταν τους κανουν στοματικο(και τελεωσουν ή οχι στο στομα τους)..Δηλαδη να το..."αισθανονται "τους αρεσει αλλα να δωσουν ενα φιλι μετα τους φαινεται "βρωμικο"?Δεν το καταλαβαινω.. Αυτα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 16 Μαΐου 2014 στις 22:11 Ο Cody έγραψε: #514 16-05-14 22:11 Δεν ξέρω, προσωπικά και χωρίς να προσβάλω καμία (και κανέναν) δεν νομίζω να υπάρχουν κοπέλες που να τρελαίνονται -.- .. πιστεύω μόνο μια κατηγορία γυναικών θα το ευχαριστιούνται.. γιατί είναι η δουλειά τους.. Είμαι λάθος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.814 μηνύματα. 17 Μαΐου 2014 στις 00:33 Ο Dias έγραψε: #515 17-05-14 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: Είμαι λάθος?! Click για ανάπτυξη... Μάλλον, γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου κάτι σημαντικό. Στον έρωτα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο να ευχαριστηθείς εσύ. Σε νοιάζει να ικανοποιήσεις και τον/την σύντροφό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αισθάνεσαι ότι δίνεις χαρά στο άτομο που κρατάς στην αγκαλιά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 21 Μαΐου 2014 στις 13:28 Ο Cody έγραψε: #516 21-05-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάλλον, γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου κάτι σημαντικό. Στον έρωτα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο να ευχαριστηθείς εσύ. Σε νοιάζει να ικανοποιήσεις και τον/την σύντροφό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αισθάνεσαι ότι δίνεις χαρά στο άτομο που κρατάς στην αγκαλιά σου. Click για ανάπτυξη... Να αισθάνεσαι και εσύ καλά με αυτό όμως, και όχι να το κάνεις με καταπίεση ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 21 Μαΐου 2014 στις 20:22 Ο iJohnnyCash: #517 21-05-14 20:22 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Τελος θεωρω πως η μεγαλυτερη καφριλα και μαλ@κια ειναι πως πολλα ατομα απαιτουν απ τους συντροφους τους να πλυνουν το στομα τους ή να φανε καποια τσιχλα οταν τους κανουν στοματικο(και τελεωσουν ή οχι στο στομα τους)..Δηλαδη να το..."αισθανονται "τους αρεσει αλλα να δωσουν ενα φιλι μετα τους φαινεται "βρωμικο"?Δεν το καταλαβαινω.. Αυτα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, είναι εντελώς παράλογο και βλακωδώς κάτι τέτοιο και δεν είναι καν θέμα υγείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 02:52 Ο Dimitris_SM: #518 22-05-14 02:52 ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 19:23 Ο nPb έγραψε: #519 22-05-14 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... Τι θες να πεις; Δεν πιάνω το συντακτικό νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Μαΐου 2014 στις 00:19 Ο Stefanos-20: #520 29-05-14 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... χαχαχα δακρυσα ρε φιλε απο τα γελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ισως ομως αφορα δυο ζευγαρια χειλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:45 Ο Rempeskes: #508 29-12-12 12:45 Αρχική Δημοσίευση από catlin: ισως ομως αφορα δυο ζευγαρια χειλη Click για ανάπτυξη... not in this part of town. take care Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 24 Απριλίου 2014 στις 01:28 Η sunmoom έγραψε: #509 24-04-14 01:28 ειναι πολυ ομορφο. "προστυχο" και σινάμα υπεροχο. μου αρεσει πολυ να το κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.814 μηνύματα. 24 Απριλίου 2014 στις 12:32 Ο Dias έγραψε: #510 24-04-14 12:32 Δεν βλέπω το λόγο του ερωτήματος. Και το "στοματικό" είναι μια από τις εκδηλώσεις του έρωτα. Εκείνη την ώρα όλα επιτρέπονται και όλα είναι όμορφα, καθώς τα δυο κορμιά ταυτίζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Απριλίου 2014 στις 14:15 Ο Loret έγραψε: #511 24-04-14 14:15 Το πρόσωπο μετράει πάνω απόλα με το οποίο είσαι μαζί και κάνεις έρωτα, αν τον κάνετε με τον στόμα ή με τα χέρια ή τα πόδια ή κάτι άλλο γούστα είναι αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 12:15 Ο nPb έγραψε: #512 25-04-14 12:15 Τρελαίνομαι, μ' αρέσει περισσότερο και από το παγωτό αρκεί οι κιουρίες να μην βάζουν δόντι. Η λυσσομανία τους, επιφέρει μικροτραυματισμούς. Λιγάκι προσοχή κορίτσια. Για να το απολαύσετε θέλει μια δέουσα φροντίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 23:31 Η αδαμαντια52071: #513 25-04-14 23:31 Πριν αρχισω τις ερωτικες επαφες το ...ολο θέμα μου φαινοταν αηδιαστικο και ανατριχιαστικο. Πλεον δεν τιθεται τετοιο ζητημα.Φυσικα προτιμω και εγω να κανω παρα να μου κανουν κυριως λογω ανασφαλειας απο μέρους μου. Με το μονο πραγμα που εχω ακομα θεμα ειναι με το θεμα του "τελειωματος".Θεωρω υποτιμητικο το να τελειωσει καποιος στο προσωπο μου ή χειροτερα στο στομα μου.Ξερω πως ισως ειναι η μεγαλυτερη ηδονη όμως θεωρω -και η γνωμη αυτη ειναι καθαρα προσωπικη-πως υποτιμαει το ανθρωπο που το δεχεται.. Δεν εχω θεμα στο να κανω στοματικο ακομα και αν δεν ακολουθησει κατι απο μερους του συντροφου μου γιατι ξερω πως ειναι κατι που το ευχαριστει και μ αρεσει να τον κανω να αισθανεται καλα. Τελος θεωρω πως η μεγαλυτερη καφριλα και μαλ@κια ειναι πως πολλα ατομα απαιτουν απ τους συντροφους τους να πλυνουν το στομα τους ή να φανε καποια τσιχλα οταν τους κανουν στοματικο(και τελεωσουν ή οχι στο στομα τους)..Δηλαδη να το..."αισθανονται "τους αρεσει αλλα να δωσουν ενα φιλι μετα τους φαινεται "βρωμικο"?Δεν το καταλαβαινω.. Αυτα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 16 Μαΐου 2014 στις 22:11 Ο Cody έγραψε: #514 16-05-14 22:11 Δεν ξέρω, προσωπικά και χωρίς να προσβάλω καμία (και κανέναν) δεν νομίζω να υπάρχουν κοπέλες που να τρελαίνονται -.- .. πιστεύω μόνο μια κατηγορία γυναικών θα το ευχαριστιούνται.. γιατί είναι η δουλειά τους.. Είμαι λάθος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.814 μηνύματα. 17 Μαΐου 2014 στις 00:33 Ο Dias έγραψε: #515 17-05-14 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: Είμαι λάθος?! Click για ανάπτυξη... Μάλλον, γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου κάτι σημαντικό. Στον έρωτα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο να ευχαριστηθείς εσύ. Σε νοιάζει να ικανοποιήσεις και τον/την σύντροφό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αισθάνεσαι ότι δίνεις χαρά στο άτομο που κρατάς στην αγκαλιά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 21 Μαΐου 2014 στις 13:28 Ο Cody έγραψε: #516 21-05-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάλλον, γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου κάτι σημαντικό. Στον έρωτα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο να ευχαριστηθείς εσύ. Σε νοιάζει να ικανοποιήσεις και τον/την σύντροφό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αισθάνεσαι ότι δίνεις χαρά στο άτομο που κρατάς στην αγκαλιά σου. Click για ανάπτυξη... Να αισθάνεσαι και εσύ καλά με αυτό όμως, και όχι να το κάνεις με καταπίεση ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 21 Μαΐου 2014 στις 20:22 Ο iJohnnyCash: #517 21-05-14 20:22 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Τελος θεωρω πως η μεγαλυτερη καφριλα και μαλ@κια ειναι πως πολλα ατομα απαιτουν απ τους συντροφους τους να πλυνουν το στομα τους ή να φανε καποια τσιχλα οταν τους κανουν στοματικο(και τελεωσουν ή οχι στο στομα τους)..Δηλαδη να το..."αισθανονται "τους αρεσει αλλα να δωσουν ενα φιλι μετα τους φαινεται "βρωμικο"?Δεν το καταλαβαινω.. Αυτα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, είναι εντελώς παράλογο και βλακωδώς κάτι τέτοιο και δεν είναι καν θέμα υγείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 02:52 Ο Dimitris_SM: #518 22-05-14 02:52 ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 19:23 Ο nPb έγραψε: #519 22-05-14 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... Τι θες να πεις; Δεν πιάνω το συντακτικό νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Μαΐου 2014 στις 00:19 Ο Stefanos-20: #520 29-05-14 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... χαχαχα δακρυσα ρε φιλε απο τα γελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από catlin: ισως ομως αφορα δυο ζευγαρια χειλη Click για ανάπτυξη... not in this part of town. take care Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sunmoom Νεοφερμένο μέλος Η sunmoom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 24 Απριλίου 2014 στις 01:28 Η sunmoom έγραψε: #509 24-04-14 01:28 ειναι πολυ ομορφο. "προστυχο" και σινάμα υπεροχο. μου αρεσει πολυ να το κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.814 μηνύματα. 24 Απριλίου 2014 στις 12:32 Ο Dias έγραψε: #510 24-04-14 12:32 Δεν βλέπω το λόγο του ερωτήματος. Και το "στοματικό" είναι μια από τις εκδηλώσεις του έρωτα. Εκείνη την ώρα όλα επιτρέπονται και όλα είναι όμορφα, καθώς τα δυο κορμιά ταυτίζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Απριλίου 2014 στις 14:15 Ο Loret έγραψε: #511 24-04-14 14:15 Το πρόσωπο μετράει πάνω απόλα με το οποίο είσαι μαζί και κάνεις έρωτα, αν τον κάνετε με τον στόμα ή με τα χέρια ή τα πόδια ή κάτι άλλο γούστα είναι αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 12:15 Ο nPb έγραψε: #512 25-04-14 12:15 Τρελαίνομαι, μ' αρέσει περισσότερο και από το παγωτό αρκεί οι κιουρίες να μην βάζουν δόντι. Η λυσσομανία τους, επιφέρει μικροτραυματισμούς. Λιγάκι προσοχή κορίτσια. Για να το απολαύσετε θέλει μια δέουσα φροντίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 23:31 Η αδαμαντια52071: #513 25-04-14 23:31 Πριν αρχισω τις ερωτικες επαφες το ...ολο θέμα μου φαινοταν αηδιαστικο και ανατριχιαστικο. Πλεον δεν τιθεται τετοιο ζητημα.Φυσικα προτιμω και εγω να κανω παρα να μου κανουν κυριως λογω ανασφαλειας απο μέρους μου. Με το μονο πραγμα που εχω ακομα θεμα ειναι με το θεμα του "τελειωματος".Θεωρω υποτιμητικο το να τελειωσει καποιος στο προσωπο μου ή χειροτερα στο στομα μου.Ξερω πως ισως ειναι η μεγαλυτερη ηδονη όμως θεωρω -και η γνωμη αυτη ειναι καθαρα προσωπικη-πως υποτιμαει το ανθρωπο που το δεχεται.. Δεν εχω θεμα στο να κανω στοματικο ακομα και αν δεν ακολουθησει κατι απο μερους του συντροφου μου γιατι ξερω πως ειναι κατι που το ευχαριστει και μ αρεσει να τον κανω να αισθανεται καλα. Τελος θεωρω πως η μεγαλυτερη καφριλα και μαλ@κια ειναι πως πολλα ατομα απαιτουν απ τους συντροφους τους να πλυνουν το στομα τους ή να φανε καποια τσιχλα οταν τους κανουν στοματικο(και τελεωσουν ή οχι στο στομα τους)..Δηλαδη να το..."αισθανονται "τους αρεσει αλλα να δωσουν ενα φιλι μετα τους φαινεται "βρωμικο"?Δεν το καταλαβαινω.. Αυτα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 16 Μαΐου 2014 στις 22:11 Ο Cody έγραψε: #514 16-05-14 22:11 Δεν ξέρω, προσωπικά και χωρίς να προσβάλω καμία (και κανέναν) δεν νομίζω να υπάρχουν κοπέλες που να τρελαίνονται -.- .. πιστεύω μόνο μια κατηγορία γυναικών θα το ευχαριστιούνται.. γιατί είναι η δουλειά τους.. Είμαι λάθος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.814 μηνύματα. 17 Μαΐου 2014 στις 00:33 Ο Dias έγραψε: #515 17-05-14 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: Είμαι λάθος?! Click για ανάπτυξη... Μάλλον, γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου κάτι σημαντικό. Στον έρωτα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο να ευχαριστηθείς εσύ. Σε νοιάζει να ικανοποιήσεις και τον/την σύντροφό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αισθάνεσαι ότι δίνεις χαρά στο άτομο που κρατάς στην αγκαλιά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 21 Μαΐου 2014 στις 13:28 Ο Cody έγραψε: #516 21-05-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάλλον, γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου κάτι σημαντικό. Στον έρωτα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο να ευχαριστηθείς εσύ. Σε νοιάζει να ικανοποιήσεις και τον/την σύντροφό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αισθάνεσαι ότι δίνεις χαρά στο άτομο που κρατάς στην αγκαλιά σου. Click για ανάπτυξη... Να αισθάνεσαι και εσύ καλά με αυτό όμως, και όχι να το κάνεις με καταπίεση ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 21 Μαΐου 2014 στις 20:22 Ο iJohnnyCash: #517 21-05-14 20:22 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Τελος θεωρω πως η μεγαλυτερη καφριλα και μαλ@κια ειναι πως πολλα ατομα απαιτουν απ τους συντροφους τους να πλυνουν το στομα τους ή να φανε καποια τσιχλα οταν τους κανουν στοματικο(και τελεωσουν ή οχι στο στομα τους)..Δηλαδη να το..."αισθανονται "τους αρεσει αλλα να δωσουν ενα φιλι μετα τους φαινεται "βρωμικο"?Δεν το καταλαβαινω.. Αυτα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, είναι εντελώς παράλογο και βλακωδώς κάτι τέτοιο και δεν είναι καν θέμα υγείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 02:52 Ο Dimitris_SM: #518 22-05-14 02:52 ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 19:23 Ο nPb έγραψε: #519 22-05-14 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... Τι θες να πεις; Δεν πιάνω το συντακτικό νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Μαΐου 2014 στις 00:19 Ο Stefanos-20: #520 29-05-14 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... χαχαχα δακρυσα ρε φιλε απο τα γελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειναι πολυ ομορφο. "προστυχο" και σινάμα υπεροχο. μου αρεσει πολυ να το κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.814 μηνύματα. 24 Απριλίου 2014 στις 12:32 Ο Dias έγραψε: #510 24-04-14 12:32 Δεν βλέπω το λόγο του ερωτήματος. Και το "στοματικό" είναι μια από τις εκδηλώσεις του έρωτα. Εκείνη την ώρα όλα επιτρέπονται και όλα είναι όμορφα, καθώς τα δυο κορμιά ταυτίζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Απριλίου 2014 στις 14:15 Ο Loret έγραψε: #511 24-04-14 14:15 Το πρόσωπο μετράει πάνω απόλα με το οποίο είσαι μαζί και κάνεις έρωτα, αν τον κάνετε με τον στόμα ή με τα χέρια ή τα πόδια ή κάτι άλλο γούστα είναι αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 12:15 Ο nPb έγραψε: #512 25-04-14 12:15 Τρελαίνομαι, μ' αρέσει περισσότερο και από το παγωτό αρκεί οι κιουρίες να μην βάζουν δόντι. Η λυσσομανία τους, επιφέρει μικροτραυματισμούς. Λιγάκι προσοχή κορίτσια. Για να το απολαύσετε θέλει μια δέουσα φροντίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 23:31 Η αδαμαντια52071: #513 25-04-14 23:31 Πριν αρχισω τις ερωτικες επαφες το ...ολο θέμα μου φαινοταν αηδιαστικο και ανατριχιαστικο. Πλεον δεν τιθεται τετοιο ζητημα.Φυσικα προτιμω και εγω να κανω παρα να μου κανουν κυριως λογω ανασφαλειας απο μέρους μου. Με το μονο πραγμα που εχω ακομα θεμα ειναι με το θεμα του "τελειωματος".Θεωρω υποτιμητικο το να τελειωσει καποιος στο προσωπο μου ή χειροτερα στο στομα μου.Ξερω πως ισως ειναι η μεγαλυτερη ηδονη όμως θεωρω -και η γνωμη αυτη ειναι καθαρα προσωπικη-πως υποτιμαει το ανθρωπο που το δεχεται.. Δεν εχω θεμα στο να κανω στοματικο ακομα και αν δεν ακολουθησει κατι απο μερους του συντροφου μου γιατι ξερω πως ειναι κατι που το ευχαριστει και μ αρεσει να τον κανω να αισθανεται καλα. Τελος θεωρω πως η μεγαλυτερη καφριλα και μαλ@κια ειναι πως πολλα ατομα απαιτουν απ τους συντροφους τους να πλυνουν το στομα τους ή να φανε καποια τσιχλα οταν τους κανουν στοματικο(και τελεωσουν ή οχι στο στομα τους)..Δηλαδη να το..."αισθανονται "τους αρεσει αλλα να δωσουν ενα φιλι μετα τους φαινεται "βρωμικο"?Δεν το καταλαβαινω.. Αυτα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 16 Μαΐου 2014 στις 22:11 Ο Cody έγραψε: #514 16-05-14 22:11 Δεν ξέρω, προσωπικά και χωρίς να προσβάλω καμία (και κανέναν) δεν νομίζω να υπάρχουν κοπέλες που να τρελαίνονται -.- .. πιστεύω μόνο μια κατηγορία γυναικών θα το ευχαριστιούνται.. γιατί είναι η δουλειά τους.. Είμαι λάθος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.814 μηνύματα. 17 Μαΐου 2014 στις 00:33 Ο Dias έγραψε: #515 17-05-14 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: Είμαι λάθος?! Click για ανάπτυξη... Μάλλον, γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου κάτι σημαντικό. Στον έρωτα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο να ευχαριστηθείς εσύ. Σε νοιάζει να ικανοποιήσεις και τον/την σύντροφό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αισθάνεσαι ότι δίνεις χαρά στο άτομο που κρατάς στην αγκαλιά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 21 Μαΐου 2014 στις 13:28 Ο Cody έγραψε: #516 21-05-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάλλον, γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου κάτι σημαντικό. Στον έρωτα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο να ευχαριστηθείς εσύ. Σε νοιάζει να ικανοποιήσεις και τον/την σύντροφό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αισθάνεσαι ότι δίνεις χαρά στο άτομο που κρατάς στην αγκαλιά σου. Click για ανάπτυξη... Να αισθάνεσαι και εσύ καλά με αυτό όμως, και όχι να το κάνεις με καταπίεση ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 21 Μαΐου 2014 στις 20:22 Ο iJohnnyCash: #517 21-05-14 20:22 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Τελος θεωρω πως η μεγαλυτερη καφριλα και μαλ@κια ειναι πως πολλα ατομα απαιτουν απ τους συντροφους τους να πλυνουν το στομα τους ή να φανε καποια τσιχλα οταν τους κανουν στοματικο(και τελεωσουν ή οχι στο στομα τους)..Δηλαδη να το..."αισθανονται "τους αρεσει αλλα να δωσουν ενα φιλι μετα τους φαινεται "βρωμικο"?Δεν το καταλαβαινω.. Αυτα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, είναι εντελώς παράλογο και βλακωδώς κάτι τέτοιο και δεν είναι καν θέμα υγείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 02:52 Ο Dimitris_SM: #518 22-05-14 02:52 ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 19:23 Ο nPb έγραψε: #519 22-05-14 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... Τι θες να πεις; Δεν πιάνω το συντακτικό νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Μαΐου 2014 στις 00:19 Ο Stefanos-20: #520 29-05-14 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... χαχαχα δακρυσα ρε φιλε απο τα γελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν βλέπω το λόγο του ερωτήματος. Και το "στοματικό" είναι μια από τις εκδηλώσεις του έρωτα. Εκείνη την ώρα όλα επιτρέπονται και όλα είναι όμορφα, καθώς τα δυο κορμιά ταυτίζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Απριλίου 2014 στις 14:15 Ο Loret έγραψε: #511 24-04-14 14:15 Το πρόσωπο μετράει πάνω απόλα με το οποίο είσαι μαζί και κάνεις έρωτα, αν τον κάνετε με τον στόμα ή με τα χέρια ή τα πόδια ή κάτι άλλο γούστα είναι αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 12:15 Ο nPb έγραψε: #512 25-04-14 12:15 Τρελαίνομαι, μ' αρέσει περισσότερο και από το παγωτό αρκεί οι κιουρίες να μην βάζουν δόντι. Η λυσσομανία τους, επιφέρει μικροτραυματισμούς. Λιγάκι προσοχή κορίτσια. Για να το απολαύσετε θέλει μια δέουσα φροντίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 23:31 Η αδαμαντια52071: #513 25-04-14 23:31 Πριν αρχισω τις ερωτικες επαφες το ...ολο θέμα μου φαινοταν αηδιαστικο και ανατριχιαστικο. Πλεον δεν τιθεται τετοιο ζητημα.Φυσικα προτιμω και εγω να κανω παρα να μου κανουν κυριως λογω ανασφαλειας απο μέρους μου. Με το μονο πραγμα που εχω ακομα θεμα ειναι με το θεμα του "τελειωματος".Θεωρω υποτιμητικο το να τελειωσει καποιος στο προσωπο μου ή χειροτερα στο στομα μου.Ξερω πως ισως ειναι η μεγαλυτερη ηδονη όμως θεωρω -και η γνωμη αυτη ειναι καθαρα προσωπικη-πως υποτιμαει το ανθρωπο που το δεχεται.. Δεν εχω θεμα στο να κανω στοματικο ακομα και αν δεν ακολουθησει κατι απο μερους του συντροφου μου γιατι ξερω πως ειναι κατι που το ευχαριστει και μ αρεσει να τον κανω να αισθανεται καλα. Τελος θεωρω πως η μεγαλυτερη καφριλα και μαλ@κια ειναι πως πολλα ατομα απαιτουν απ τους συντροφους τους να πλυνουν το στομα τους ή να φανε καποια τσιχλα οταν τους κανουν στοματικο(και τελεωσουν ή οχι στο στομα τους)..Δηλαδη να το..."αισθανονται "τους αρεσει αλλα να δωσουν ενα φιλι μετα τους φαινεται "βρωμικο"?Δεν το καταλαβαινω.. Αυτα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 16 Μαΐου 2014 στις 22:11 Ο Cody έγραψε: #514 16-05-14 22:11 Δεν ξέρω, προσωπικά και χωρίς να προσβάλω καμία (και κανέναν) δεν νομίζω να υπάρχουν κοπέλες που να τρελαίνονται -.- .. πιστεύω μόνο μια κατηγορία γυναικών θα το ευχαριστιούνται.. γιατί είναι η δουλειά τους.. Είμαι λάθος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.814 μηνύματα. 17 Μαΐου 2014 στις 00:33 Ο Dias έγραψε: #515 17-05-14 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: Είμαι λάθος?! Click για ανάπτυξη... Μάλλον, γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου κάτι σημαντικό. Στον έρωτα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο να ευχαριστηθείς εσύ. Σε νοιάζει να ικανοποιήσεις και τον/την σύντροφό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αισθάνεσαι ότι δίνεις χαρά στο άτομο που κρατάς στην αγκαλιά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 21 Μαΐου 2014 στις 13:28 Ο Cody έγραψε: #516 21-05-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάλλον, γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου κάτι σημαντικό. Στον έρωτα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο να ευχαριστηθείς εσύ. Σε νοιάζει να ικανοποιήσεις και τον/την σύντροφό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αισθάνεσαι ότι δίνεις χαρά στο άτομο που κρατάς στην αγκαλιά σου. Click για ανάπτυξη... Να αισθάνεσαι και εσύ καλά με αυτό όμως, και όχι να το κάνεις με καταπίεση ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 21 Μαΐου 2014 στις 20:22 Ο iJohnnyCash: #517 21-05-14 20:22 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Τελος θεωρω πως η μεγαλυτερη καφριλα και μαλ@κια ειναι πως πολλα ατομα απαιτουν απ τους συντροφους τους να πλυνουν το στομα τους ή να φανε καποια τσιχλα οταν τους κανουν στοματικο(και τελεωσουν ή οχι στο στομα τους)..Δηλαδη να το..."αισθανονται "τους αρεσει αλλα να δωσουν ενα φιλι μετα τους φαινεται "βρωμικο"?Δεν το καταλαβαινω.. Αυτα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, είναι εντελώς παράλογο και βλακωδώς κάτι τέτοιο και δεν είναι καν θέμα υγείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 02:52 Ο Dimitris_SM: #518 22-05-14 02:52 ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 19:23 Ο nPb έγραψε: #519 22-05-14 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... Τι θες να πεις; Δεν πιάνω το συντακτικό νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Μαΐου 2014 στις 00:19 Ο Stefanos-20: #520 29-05-14 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... χαχαχα δακρυσα ρε φιλε απο τα γελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το πρόσωπο μετράει πάνω απόλα με το οποίο είσαι μαζί και κάνεις έρωτα, αν τον κάνετε με τον στόμα ή με τα χέρια ή τα πόδια ή κάτι άλλο γούστα είναι αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 12:15 Ο nPb έγραψε: #512 25-04-14 12:15 Τρελαίνομαι, μ' αρέσει περισσότερο και από το παγωτό αρκεί οι κιουρίες να μην βάζουν δόντι. Η λυσσομανία τους, επιφέρει μικροτραυματισμούς. Λιγάκι προσοχή κορίτσια. Για να το απολαύσετε θέλει μια δέουσα φροντίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 23:31 Η αδαμαντια52071: #513 25-04-14 23:31 Πριν αρχισω τις ερωτικες επαφες το ...ολο θέμα μου φαινοταν αηδιαστικο και ανατριχιαστικο. Πλεον δεν τιθεται τετοιο ζητημα.Φυσικα προτιμω και εγω να κανω παρα να μου κανουν κυριως λογω ανασφαλειας απο μέρους μου. Με το μονο πραγμα που εχω ακομα θεμα ειναι με το θεμα του "τελειωματος".Θεωρω υποτιμητικο το να τελειωσει καποιος στο προσωπο μου ή χειροτερα στο στομα μου.Ξερω πως ισως ειναι η μεγαλυτερη ηδονη όμως θεωρω -και η γνωμη αυτη ειναι καθαρα προσωπικη-πως υποτιμαει το ανθρωπο που το δεχεται.. Δεν εχω θεμα στο να κανω στοματικο ακομα και αν δεν ακολουθησει κατι απο μερους του συντροφου μου γιατι ξερω πως ειναι κατι που το ευχαριστει και μ αρεσει να τον κανω να αισθανεται καλα. Τελος θεωρω πως η μεγαλυτερη καφριλα και μαλ@κια ειναι πως πολλα ατομα απαιτουν απ τους συντροφους τους να πλυνουν το στομα τους ή να φανε καποια τσιχλα οταν τους κανουν στοματικο(και τελεωσουν ή οχι στο στομα τους)..Δηλαδη να το..."αισθανονται "τους αρεσει αλλα να δωσουν ενα φιλι μετα τους φαινεται "βρωμικο"?Δεν το καταλαβαινω.. Αυτα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 16 Μαΐου 2014 στις 22:11 Ο Cody έγραψε: #514 16-05-14 22:11 Δεν ξέρω, προσωπικά και χωρίς να προσβάλω καμία (και κανέναν) δεν νομίζω να υπάρχουν κοπέλες που να τρελαίνονται -.- .. πιστεύω μόνο μια κατηγορία γυναικών θα το ευχαριστιούνται.. γιατί είναι η δουλειά τους.. Είμαι λάθος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.814 μηνύματα. 17 Μαΐου 2014 στις 00:33 Ο Dias έγραψε: #515 17-05-14 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: Είμαι λάθος?! Click για ανάπτυξη... Μάλλον, γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου κάτι σημαντικό. Στον έρωτα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο να ευχαριστηθείς εσύ. Σε νοιάζει να ικανοποιήσεις και τον/την σύντροφό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αισθάνεσαι ότι δίνεις χαρά στο άτομο που κρατάς στην αγκαλιά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 21 Μαΐου 2014 στις 13:28 Ο Cody έγραψε: #516 21-05-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάλλον, γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου κάτι σημαντικό. Στον έρωτα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο να ευχαριστηθείς εσύ. Σε νοιάζει να ικανοποιήσεις και τον/την σύντροφό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αισθάνεσαι ότι δίνεις χαρά στο άτομο που κρατάς στην αγκαλιά σου. Click για ανάπτυξη... Να αισθάνεσαι και εσύ καλά με αυτό όμως, και όχι να το κάνεις με καταπίεση ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 21 Μαΐου 2014 στις 20:22 Ο iJohnnyCash: #517 21-05-14 20:22 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Τελος θεωρω πως η μεγαλυτερη καφριλα και μαλ@κια ειναι πως πολλα ατομα απαιτουν απ τους συντροφους τους να πλυνουν το στομα τους ή να φανε καποια τσιχλα οταν τους κανουν στοματικο(και τελεωσουν ή οχι στο στομα τους)..Δηλαδη να το..."αισθανονται "τους αρεσει αλλα να δωσουν ενα φιλι μετα τους φαινεται "βρωμικο"?Δεν το καταλαβαινω.. Αυτα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, είναι εντελώς παράλογο και βλακωδώς κάτι τέτοιο και δεν είναι καν θέμα υγείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 02:52 Ο Dimitris_SM: #518 22-05-14 02:52 ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 19:23 Ο nPb έγραψε: #519 22-05-14 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... Τι θες να πεις; Δεν πιάνω το συντακτικό νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Μαΐου 2014 στις 00:19 Ο Stefanos-20: #520 29-05-14 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... χαχαχα δακρυσα ρε φιλε απο τα γελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τρελαίνομαι, μ' αρέσει περισσότερο και από το παγωτό αρκεί οι κιουρίες να μην βάζουν δόντι. Η λυσσομανία τους, επιφέρει μικροτραυματισμούς. Λιγάκι προσοχή κορίτσια. Για να το απολαύσετε θέλει μια δέουσα φροντίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 25 Απριλίου 2014 στις 23:31 Η αδαμαντια52071: #513 25-04-14 23:31 Πριν αρχισω τις ερωτικες επαφες το ...ολο θέμα μου φαινοταν αηδιαστικο και ανατριχιαστικο. Πλεον δεν τιθεται τετοιο ζητημα.Φυσικα προτιμω και εγω να κανω παρα να μου κανουν κυριως λογω ανασφαλειας απο μέρους μου. Με το μονο πραγμα που εχω ακομα θεμα ειναι με το θεμα του "τελειωματος".Θεωρω υποτιμητικο το να τελειωσει καποιος στο προσωπο μου ή χειροτερα στο στομα μου.Ξερω πως ισως ειναι η μεγαλυτερη ηδονη όμως θεωρω -και η γνωμη αυτη ειναι καθαρα προσωπικη-πως υποτιμαει το ανθρωπο που το δεχεται.. Δεν εχω θεμα στο να κανω στοματικο ακομα και αν δεν ακολουθησει κατι απο μερους του συντροφου μου γιατι ξερω πως ειναι κατι που το ευχαριστει και μ αρεσει να τον κανω να αισθανεται καλα. Τελος θεωρω πως η μεγαλυτερη καφριλα και μαλ@κια ειναι πως πολλα ατομα απαιτουν απ τους συντροφους τους να πλυνουν το στομα τους ή να φανε καποια τσιχλα οταν τους κανουν στοματικο(και τελεωσουν ή οχι στο στομα τους)..Δηλαδη να το..."αισθανονται "τους αρεσει αλλα να δωσουν ενα φιλι μετα τους φαινεται "βρωμικο"?Δεν το καταλαβαινω.. Αυτα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 16 Μαΐου 2014 στις 22:11 Ο Cody έγραψε: #514 16-05-14 22:11 Δεν ξέρω, προσωπικά και χωρίς να προσβάλω καμία (και κανέναν) δεν νομίζω να υπάρχουν κοπέλες που να τρελαίνονται -.- .. πιστεύω μόνο μια κατηγορία γυναικών θα το ευχαριστιούνται.. γιατί είναι η δουλειά τους.. Είμαι λάθος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.814 μηνύματα. 17 Μαΐου 2014 στις 00:33 Ο Dias έγραψε: #515 17-05-14 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: Είμαι λάθος?! Click για ανάπτυξη... Μάλλον, γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου κάτι σημαντικό. Στον έρωτα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο να ευχαριστηθείς εσύ. Σε νοιάζει να ικανοποιήσεις και τον/την σύντροφό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αισθάνεσαι ότι δίνεις χαρά στο άτομο που κρατάς στην αγκαλιά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 21 Μαΐου 2014 στις 13:28 Ο Cody έγραψε: #516 21-05-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάλλον, γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου κάτι σημαντικό. Στον έρωτα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο να ευχαριστηθείς εσύ. Σε νοιάζει να ικανοποιήσεις και τον/την σύντροφό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αισθάνεσαι ότι δίνεις χαρά στο άτομο που κρατάς στην αγκαλιά σου. Click για ανάπτυξη... Να αισθάνεσαι και εσύ καλά με αυτό όμως, και όχι να το κάνεις με καταπίεση ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 21 Μαΐου 2014 στις 20:22 Ο iJohnnyCash: #517 21-05-14 20:22 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Τελος θεωρω πως η μεγαλυτερη καφριλα και μαλ@κια ειναι πως πολλα ατομα απαιτουν απ τους συντροφους τους να πλυνουν το στομα τους ή να φανε καποια τσιχλα οταν τους κανουν στοματικο(και τελεωσουν ή οχι στο στομα τους)..Δηλαδη να το..."αισθανονται "τους αρεσει αλλα να δωσουν ενα φιλι μετα τους φαινεται "βρωμικο"?Δεν το καταλαβαινω.. Αυτα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, είναι εντελώς παράλογο και βλακωδώς κάτι τέτοιο και δεν είναι καν θέμα υγείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 02:52 Ο Dimitris_SM: #518 22-05-14 02:52 ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 19:23 Ο nPb έγραψε: #519 22-05-14 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... Τι θες να πεις; Δεν πιάνω το συντακτικό νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Μαΐου 2014 στις 00:19 Ο Stefanos-20: #520 29-05-14 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... χαχαχα δακρυσα ρε φιλε απο τα γελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πριν αρχισω τις ερωτικες επαφες το ...ολο θέμα μου φαινοταν αηδιαστικο και ανατριχιαστικο. Πλεον δεν τιθεται τετοιο ζητημα.Φυσικα προτιμω και εγω να κανω παρα να μου κανουν κυριως λογω ανασφαλειας απο μέρους μου. Με το μονο πραγμα που εχω ακομα θεμα ειναι με το θεμα του "τελειωματος".Θεωρω υποτιμητικο το να τελειωσει καποιος στο προσωπο μου ή χειροτερα στο στομα μου.Ξερω πως ισως ειναι η μεγαλυτερη ηδονη όμως θεωρω -και η γνωμη αυτη ειναι καθαρα προσωπικη-πως υποτιμαει το ανθρωπο που το δεχεται.. Δεν εχω θεμα στο να κανω στοματικο ακομα και αν δεν ακολουθησει κατι απο μερους του συντροφου μου γιατι ξερω πως ειναι κατι που το ευχαριστει και μ αρεσει να τον κανω να αισθανεται καλα. Τελος θεωρω πως η μεγαλυτερη καφριλα και μαλ@κια ειναι πως πολλα ατομα απαιτουν απ τους συντροφους τους να πλυνουν το στομα τους ή να φανε καποια τσιχλα οταν τους κανουν στοματικο(και τελεωσουν ή οχι στο στομα τους)..Δηλαδη να το..."αισθανονται "τους αρεσει αλλα να δωσουν ενα φιλι μετα τους φαινεται "βρωμικο"?Δεν το καταλαβαινω.. Αυτα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 16 Μαΐου 2014 στις 22:11 Ο Cody έγραψε: #514 16-05-14 22:11 Δεν ξέρω, προσωπικά και χωρίς να προσβάλω καμία (και κανέναν) δεν νομίζω να υπάρχουν κοπέλες που να τρελαίνονται -.- .. πιστεύω μόνο μια κατηγορία γυναικών θα το ευχαριστιούνται.. γιατί είναι η δουλειά τους.. Είμαι λάθος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.814 μηνύματα. 17 Μαΐου 2014 στις 00:33 Ο Dias έγραψε: #515 17-05-14 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: Είμαι λάθος?! Click για ανάπτυξη... Μάλλον, γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου κάτι σημαντικό. Στον έρωτα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο να ευχαριστηθείς εσύ. Σε νοιάζει να ικανοποιήσεις και τον/την σύντροφό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αισθάνεσαι ότι δίνεις χαρά στο άτομο που κρατάς στην αγκαλιά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 21 Μαΐου 2014 στις 13:28 Ο Cody έγραψε: #516 21-05-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάλλον, γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου κάτι σημαντικό. Στον έρωτα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο να ευχαριστηθείς εσύ. Σε νοιάζει να ικανοποιήσεις και τον/την σύντροφό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αισθάνεσαι ότι δίνεις χαρά στο άτομο που κρατάς στην αγκαλιά σου. Click για ανάπτυξη... Να αισθάνεσαι και εσύ καλά με αυτό όμως, και όχι να το κάνεις με καταπίεση ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 21 Μαΐου 2014 στις 20:22 Ο iJohnnyCash: #517 21-05-14 20:22 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Τελος θεωρω πως η μεγαλυτερη καφριλα και μαλ@κια ειναι πως πολλα ατομα απαιτουν απ τους συντροφους τους να πλυνουν το στομα τους ή να φανε καποια τσιχλα οταν τους κανουν στοματικο(και τελεωσουν ή οχι στο στομα τους)..Δηλαδη να το..."αισθανονται "τους αρεσει αλλα να δωσουν ενα φιλι μετα τους φαινεται "βρωμικο"?Δεν το καταλαβαινω.. Αυτα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, είναι εντελώς παράλογο και βλακωδώς κάτι τέτοιο και δεν είναι καν θέμα υγείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 02:52 Ο Dimitris_SM: #518 22-05-14 02:52 ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 19:23 Ο nPb έγραψε: #519 22-05-14 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... Τι θες να πεις; Δεν πιάνω το συντακτικό νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Μαΐου 2014 στις 00:19 Ο Stefanos-20: #520 29-05-14 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... χαχαχα δακρυσα ρε φιλε απο τα γελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ξέρω, προσωπικά και χωρίς να προσβάλω καμία (και κανέναν) δεν νομίζω να υπάρχουν κοπέλες που να τρελαίνονται -.- .. πιστεύω μόνο μια κατηγορία γυναικών θα το ευχαριστιούνται.. γιατί είναι η δουλειά τους.. Είμαι λάθος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.814 μηνύματα. 17 Μαΐου 2014 στις 00:33 Ο Dias έγραψε: #515 17-05-14 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: Είμαι λάθος?! Click για ανάπτυξη... Μάλλον, γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου κάτι σημαντικό. Στον έρωτα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο να ευχαριστηθείς εσύ. Σε νοιάζει να ικανοποιήσεις και τον/την σύντροφό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αισθάνεσαι ότι δίνεις χαρά στο άτομο που κρατάς στην αγκαλιά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 21 Μαΐου 2014 στις 13:28 Ο Cody έγραψε: #516 21-05-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάλλον, γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου κάτι σημαντικό. Στον έρωτα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο να ευχαριστηθείς εσύ. Σε νοιάζει να ικανοποιήσεις και τον/την σύντροφό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αισθάνεσαι ότι δίνεις χαρά στο άτομο που κρατάς στην αγκαλιά σου. Click για ανάπτυξη... Να αισθάνεσαι και εσύ καλά με αυτό όμως, και όχι να το κάνεις με καταπίεση ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 21 Μαΐου 2014 στις 20:22 Ο iJohnnyCash: #517 21-05-14 20:22 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Τελος θεωρω πως η μεγαλυτερη καφριλα και μαλ@κια ειναι πως πολλα ατομα απαιτουν απ τους συντροφους τους να πλυνουν το στομα τους ή να φανε καποια τσιχλα οταν τους κανουν στοματικο(και τελεωσουν ή οχι στο στομα τους)..Δηλαδη να το..."αισθανονται "τους αρεσει αλλα να δωσουν ενα φιλι μετα τους φαινεται "βρωμικο"?Δεν το καταλαβαινω.. Αυτα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, είναι εντελώς παράλογο και βλακωδώς κάτι τέτοιο και δεν είναι καν θέμα υγείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 02:52 Ο Dimitris_SM: #518 22-05-14 02:52 ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 19:23 Ο nPb έγραψε: #519 22-05-14 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... Τι θες να πεις; Δεν πιάνω το συντακτικό νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Μαΐου 2014 στις 00:19 Ο Stefanos-20: #520 29-05-14 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... χαχαχα δακρυσα ρε φιλε απο τα γελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: Είμαι λάθος?! Click για ανάπτυξη... Μάλλον, γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου κάτι σημαντικό. Στον έρωτα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο να ευχαριστηθείς εσύ. Σε νοιάζει να ικανοποιήσεις και τον/την σύντροφό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αισθάνεσαι ότι δίνεις χαρά στο άτομο που κρατάς στην αγκαλιά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 21 Μαΐου 2014 στις 13:28 Ο Cody έγραψε: #516 21-05-14 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάλλον, γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου κάτι σημαντικό. Στον έρωτα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο να ευχαριστηθείς εσύ. Σε νοιάζει να ικανοποιήσεις και τον/την σύντροφό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αισθάνεσαι ότι δίνεις χαρά στο άτομο που κρατάς στην αγκαλιά σου. Click για ανάπτυξη... Να αισθάνεσαι και εσύ καλά με αυτό όμως, και όχι να το κάνεις με καταπίεση ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 21 Μαΐου 2014 στις 20:22 Ο iJohnnyCash: #517 21-05-14 20:22 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Τελος θεωρω πως η μεγαλυτερη καφριλα και μαλ@κια ειναι πως πολλα ατομα απαιτουν απ τους συντροφους τους να πλυνουν το στομα τους ή να φανε καποια τσιχλα οταν τους κανουν στοματικο(και τελεωσουν ή οχι στο στομα τους)..Δηλαδη να το..."αισθανονται "τους αρεσει αλλα να δωσουν ενα φιλι μετα τους φαινεται "βρωμικο"?Δεν το καταλαβαινω.. Αυτα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, είναι εντελώς παράλογο και βλακωδώς κάτι τέτοιο και δεν είναι καν θέμα υγείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 02:52 Ο Dimitris_SM: #518 22-05-14 02:52 ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 19:23 Ο nPb έγραψε: #519 22-05-14 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... Τι θες να πεις; Δεν πιάνω το συντακτικό νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Μαΐου 2014 στις 00:19 Ο Stefanos-20: #520 29-05-14 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... χαχαχα δακρυσα ρε φιλε απο τα γελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μάλλον, γιατί δε λαμβάνεις υπόψη σου κάτι σημαντικό. Στον έρωτα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο να ευχαριστηθείς εσύ. Σε νοιάζει να ικανοποιήσεις και τον/την σύντροφό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να αισθάνεσαι ότι δίνεις χαρά στο άτομο που κρατάς στην αγκαλιά σου. Click για ανάπτυξη... Να αισθάνεσαι και εσύ καλά με αυτό όμως, και όχι να το κάνεις με καταπίεση ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 21 Μαΐου 2014 στις 20:22 Ο iJohnnyCash: #517 21-05-14 20:22 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Τελος θεωρω πως η μεγαλυτερη καφριλα και μαλ@κια ειναι πως πολλα ατομα απαιτουν απ τους συντροφους τους να πλυνουν το στομα τους ή να φανε καποια τσιχλα οταν τους κανουν στοματικο(και τελεωσουν ή οχι στο στομα τους)..Δηλαδη να το..."αισθανονται "τους αρεσει αλλα να δωσουν ενα φιλι μετα τους φαινεται "βρωμικο"?Δεν το καταλαβαινω.. Αυτα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, είναι εντελώς παράλογο και βλακωδώς κάτι τέτοιο και δεν είναι καν θέμα υγείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 02:52 Ο Dimitris_SM: #518 22-05-14 02:52 ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 19:23 Ο nPb έγραψε: #519 22-05-14 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... Τι θες να πεις; Δεν πιάνω το συντακτικό νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Μαΐου 2014 στις 00:19 Ο Stefanos-20: #520 29-05-14 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... χαχαχα δακρυσα ρε φιλε απο τα γελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Τελος θεωρω πως η μεγαλυτερη καφριλα και μαλ@κια ειναι πως πολλα ατομα απαιτουν απ τους συντροφους τους να πλυνουν το στομα τους ή να φανε καποια τσιχλα οταν τους κανουν στοματικο(και τελεωσουν ή οχι στο στομα τους)..Δηλαδη να το..."αισθανονται "τους αρεσει αλλα να δωσουν ενα φιλι μετα τους φαινεται "βρωμικο"?Δεν το καταλαβαινω.. Αυτα απο εμενα Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, είναι εντελώς παράλογο και βλακωδώς κάτι τέτοιο και δεν είναι καν θέμα υγείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 02:52 Ο Dimitris_SM: #518 22-05-14 02:52 ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 19:23 Ο nPb έγραψε: #519 22-05-14 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... Τι θες να πεις; Δεν πιάνω το συντακτικό νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Μαΐου 2014 στις 00:19 Ο Stefanos-20: #520 29-05-14 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... χαχαχα δακρυσα ρε φιλε απο τα γελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lathy Searching pistoli italian DRIFTER teoaenaos S.Giota teacher_40 Wonderkid Μήτσος10 Alessandra Eliza AggelikiGr dijccixnc qwertyuiop Manuela98 SakisRM Ωρορα Ευτυχια Αδαμοπουλου Chemwizard Joji MarcoReus _pathfinder_ emmanuel VasoGrimes sandana giannhs2001 DeWiN Karim10 Loozen Pasport Sherlock Pseudonimo Javier7 Κωνσταντίνα Insertcoin Darkking Chradms12 lykos348 Konstantinos_m Μνι SlimShady Αλεξακις Butterfly2312 L_D tslef8 Unseen skygge Idontknoww kogba charmander jj! American Economist Dimitri1234 ZENEVIEV Scandal McManus Αλκης Κ. den antexw allh apotyxia georgechr96 Countdown Έμμα Μαρία Α JohnGreek panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.133 μηνύματα. 22 Μαΐου 2014 στις 19:23 Ο nPb έγραψε: #519 22-05-14 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... Τι θες να πεις; Δεν πιάνω το συντακτικό νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Μαΐου 2014 στις 00:19 Ο Stefanos-20: #520 29-05-14 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... χαχαχα δακρυσα ρε φιλε απο τα γελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... Τι θες να πεις; Δεν πιάνω το συντακτικό νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stefanos-20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stefanos-20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 29 Μαΐου 2014 στις 00:19 Ο Stefanos-20: #520 29-05-14 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... χαχαχα δακρυσα ρε φιλε απο τα γελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_SM: ρε παιδια..σε ποιον αρεσει να γλυφει π**τσες?Μιλαω γι'αυτους που τους αρεσει περισσοτερο και απτο παγωτο Δηλαδη τι πατε να μας πειτε...οτι εχει ωραια γευση??? χαχαχα Click για ανάπτυξη... χαχαχα δακρυσα ρε φιλε απο τα γελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.