Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilith's_child
Νεοφερμένο μέλος

έχω ακούσει κάποιες γνωστές μου ότι δεν κάνουν στοματικό έρωτα στο αγόρι τους και απορώ αυτό πως μπορεί να συμβαίνει αλλά οκ ο καθένας στη σεξουαλική του ζωή κάνει ότι θέλει βέβαια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 647452
Επισκέπτης

Ο πομπός και ο δέκτης...Μάλιστα...εγώ γενικά θα έλγα πως είμαι πολύ υπερ του στοματικού έρωτα πιο πολύ να το κάνω εγώ και αν ο άλλος είναι καλός και θέλει φυσικά να μου κάνει και εκείνος δεν θα έλεγα όχι
έχω ακούσει κάποιες γνωστές μου ότι δεν κάνουν στοματικό έρωτα στο αγόρι τους και απορώ αυτό πως μπορεί να συμβαίνει αλλά οκ ο καθένας στη σεξουαλική του ζωή κάνει ότι θέλει βέβαια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

lilith's_child
Νεοφερμένο μέλος

Μέσα σε 4 post μάθαμε τι κανείς στο κρεβάτι σου.Καλυτερα να μην τα λες προς τα έξω αυτά.
ok όμως εσένα τι σε πειράζει, δημοκρατία δεν έχουμε?

American Economist
Επιφανές μέλος

nikoslykos100
Νεοφερμένο μέλος

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Η ανωνυμία του διαδικτύου προσφέρει τη δυνατότητα συζητησης γύρω από το σεξ σε παιδιά που ενδεχομένως ντρεπονται να το κάνουν εντός του κύκλου τους.
Αν κάτι δε μας ενδιαφέρει, δεν το διαβάζουμε.
Αν κάτι το θεωρούμε προσβλητικό, το αναφέρουμε.
Αν δε μας αρέσει η θεματολογία, συμβάλλουμε με threads του δικού μας γούστου.
Φιλικά.
*Το συγκεκριμένο μήνυμα έχει αντίστροφη μέτρηση αυτοκαταστροφής μέχρι να βγει οφφ

Και για τα δυο φυλλα το καλυτερο κομματη ειναι το στοματικο.
Βεβαια υπαρχουν καποια ατομα που λενε οτι το συχαινονται και δεν θελουν να το κανουν και δυστηχος ειχα κοπελα που δεν ηθελε το οποιο δεν μπορουσα να το καταλαβω.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

εγώ γενικά θα έλγα πως είμαι πολύ υπερ του στοματικού έρωτα πιο πολύ να το κάνω εγώ και αν ο άλλος είναι καλός και θέλει φυσικά να μου κάνει και εκείνος δεν θα έλεγα όχι
κΑΛΑ εσυ εισαι λάτρης .... φαινεται

μια χαρά καλά κανεις. άσε οι γνωστες σου .... μπορει να μην κάνουν και τιποτα. Και εγώ απορώ.
Guest 454371
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- italian
- DRIFTER
- teoaenaos
- S.Giota
- teacher_40
- Wonderkid
- Μήτσος10
- Alessandra Eliza
- AggelikiGr
- dijccixnc
- qwertyuiop
- Manuela98
- SakisRM
- Ωρορα
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Chemwizard
- Joji
- MarcoReus
- _pathfinder_
- emmanuel
- VasoGrimes
- sandana
- giannhs2001
- DeWiN
- Karim10
- Athens2002
- Loozen
- Pasport
- Sherlock
- Pseudonimo
- Javier7
- Κωνσταντίνα
- Insertcoin
- Darkking
- Chradms12
- lykos348
- Konstantinos_m
- Μνι
- SlimShady
- Αλεξακις
- Butterfly2312
- L_D
- tslef8
- Unseen skygge
- Idontknoww
- kogba
- charmander
- jj!
- American Economist
- Dimitri1234
- ZENEVIEV
- Scandal
- McManus
- Αλκης Κ.
- den antexw allh apotyxia
- georgechr96
- Countdown
- Έμμα
- Μαρία Α
- JohnGreek
- panagiotis econ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.