torry Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2006 στις 19:29 Η torry έγραψε: #121 19-08-06 19:29 ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!Ειδικά με την προκτική επαφή είναι πολύ πιο εύκολη η μετάδωση ΣΜΝ! Αυτό συμβαίνει γιατί είναι πολύ πιο έυκολοι οι τραυματισμοί καθώς ένα ζόρι το αντιμετωπίζεις αλλά και γιατί απο εκεί όλα είναι πιο ευαίσθητα...Γι αυτό αν δεν είναι μόνιμη σχέση καλό είναι να αποφεύγεις το ελεύθερο σεξ είτε είναι προκτικό κανονικό ακόμα και ο στοματικός έρωτας είναι επικύνδηνος για μετάδωση ΣΜΝ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chemeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chemeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2006 στις 19:32 Ο chemeng έγραψε: #122 20-08-06 19:32 Αρχική Δημοσίευση από torry: ακόμα και ο στοματικός έρωτας είναι επικύνδηνος για μετάδωση ΣΜΝ! Click για ανάπτυξη... Μέγα λάθος! Ακόμα και σε περίπτωση κατάποσης, δεν παίζει να κολλήσεις τίποτα. Μόνο αν έχεις πληγές στο στόμα σου ή οπουδήποτε στη διαδρομή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. torry Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2006 στις 20:21 Η torry έγραψε: #123 20-08-06 20:21 Αρχική Δημοσίευση από chemeng: Μέγα λάθος! Ακόμα και σε περίπτωση κατάποσης, δεν παίζει να κολλήσεις τίποτα. Μόνο αν έχεις πληγές στο στόμα σου ή οπουδήποτε στη διαδρομή... Click για ανάπτυξη... Sorry που θα σε απογοητεύσω αλλά δεν είναι τόσο λίγες οι πιθανότητες!Ειδικά στο θέμα κατάπωσης! Το σάλιο περιέχει πάρα πολύ μικρές ποσότητες που δεν είναι καθόλου εύκολο να μολύνουν τον/την άλλο/η αλλά το σπέρμα έχει εξίσου επικύνδηνες ποσότητες όσο και το αίμα!Οπότε η καλή υγειηνή της στοματικής κοιλότητας μειώνει λίγο τις πιθανότητες αλλά στην περίπτωση κατάπωσης δεν αλλάζει κάτι! Όσο για τις πληγές εκτώς από το στόμα που μπορείς να τις γνωρίζεις εύκολα, αν έχεις έστω και τον παραμικρό ερεθισμό στον φάρηγγα ή απουδήποτε πιο κάτω δεν μπορείς να το καταλάβεις εύκολα! Δεν ειμαι κατά του στοματικού έρωτα αλλά καλό είναι πρίν κάποια καταπιεί να ξέρει λίγο παραπάνω τον άλλο.Γιατί για να είμαι ειλικρινής δεν μπορείς να πεις στον κάθε ερωτικό συντροφό σου "αν θες στοματικό κάνε πρώτα εξετάσεις"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 12:54 Η misslittledevil: #124 21-08-06 12:54 Αρχική Δημοσίευση από erodia: Αυτό με τις λιγότερες παρενέργειες! Προφυλακτικό αντρικό ... Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 16:43 Η travel_lover: #125 21-08-06 16:43 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: +1 Click για ανάπτυξη... εκτος και αν είσαι αλλεργικός στο λάτεξ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 16:44 Η Κακή Επιρροή: #126 21-08-06 16:44 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: εκτος και αν είσαι αλλεργικός στο λάτεξ!!! Click για ανάπτυξη... υπάρχουν και προφυλακτικά που είναι για αλλεργικούς στο λάτεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:22 Ο Γιάννης έγραψε: #127 21-08-06 17:22 Είναι φοβερά ειρωνικό να διαβάζεις ότι έχει ποστάρει η κουε στο "Ποια μέθοδο αντισυλληψης χρησιμοποιείτε?" και να μπαίνεις να διαβάσεις τι προτείνει πρότη φορά βλέπω off-topic χρήστη σε θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:23 Η Κακή Επιρροή: #128 21-08-06 17:23 χαχαχαχαχαχαχαχα άντε ρε!!!!!!! δεν ήμουν πάντα παντρεμένη κι εγκυος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. torry Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:32 Η torry έγραψε: #129 21-08-06 17:32 Είναι φοβερά ειρωνικό να διαβάζεις ότι έχει ποστάρει η κουε στο "Ποια μέθοδο αντισυλληψης χρησιμοποιείτε?" και να μπαίνεις να διαβάσεις τι προτείνει πρότη φορά βλέπω off-topic χρήστη σε θέμα! Click για ανάπτυξη... Γιαννάκη αν πρόσεξες το ερώτημα δεν ήταν μόνο για αυτή τη στιγμή! Λέει και για όταν έπαιρνες κάποιες προφυλάξεις!Πχ σαν ελεύθερος/η! Αρα όλοι είναι σχετικοί με το θέμα! Ποια μέθοδο αντισύλληψης χρησιμοποιείτε με το συντροφό σας? Αν δεν έχετε συντροφο ποια χρησιμοποιούσατε την τελευταία φορά που κάνατε έρωτα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:47 Η Κακή Επιρροή: #130 21-08-06 17:47 Αρχική Δημοσίευση από torry: Γιαννάκη αν πρόσεξες το ερώτημα δεν ήταν μόνο για αυτή τη στιγμή! Λέει και για όταν έπαιρνες κάποιες προφυλάξεις!Πχ σαν ελεύθερος/η! Αρα όλοι είναι σχετικοί με το θέμα! Click για ανάπτυξη... μη του δίνεις σημασία κούκλα μου... απ τη ζήλια του τα λέει που δεν είναι κι αυτός εγκυος αλλά μονάχα είναι φερέγκυος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:21 Ο Γιάννης έγραψε: #131 23-08-06 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: μη του δίνεις σημασία κούκλα μου... απ τη ζήλια του τα λέει που δεν είναι κι αυτός εγκυος αλλά μονάχα είναι φερέγκυος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ζηλέυω πολύ που δεν έχω όλα τα καλά συμπτωματα της εγκυμοσύνης! Αλήθεια κουε πριν απο 3 μήνες τι μέθοδο χρησιμοποιούσες για να μην πιάσεις παιδί? Να ξέρω να μην την ακολουθήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:25 Ο songless_bird: #132 23-08-06 12:25 Λειπει μια επιλογη που θα ψηφιζα τωρα.. Αποχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:46 Η Κακή Επιρροή: #133 23-08-06 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Ζηλέυω πολύ που δεν έχω όλα τα καλά συμπτωματα της εγκυμοσύνης! Αλήθεια κουε πριν απο 3 μήνες τι μέθοδο χρησιμοποιούσες για να μην πιάσεις παιδί? Να ξέρω να μην την ακολουθήσω. Click για ανάπτυξη... πριν 3 μήνες δεν χρησιμοποιούσα κάποια μέθοδο... ήθελα να πιάσω παιδί και το πιασα να μη σου πω ότι είμαι και πάρα πολύ τυχερή που το έπιασα απ τον πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε το ελεύθερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:51 Ο nikolas17: #134 23-08-06 12:51 Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:56 Ο Γιάννης έγραψε: #135 23-08-06 12:56 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: πριν 3 μήνες δεν χρησιμοποιούσα κάποια μέθοδο... ήθελα να πιάσω παιδί και το πιασα να μη σου πω ότι είμαι και πάρα πολύ τυχερή που το έπιασα απ τον πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε το ελεύθερο.... Click για ανάπτυξη... Καρπερότατους σας βρήσκω, θύμισε μου στο επόμενο meeting του στεκιού αν έρθει ο άντρας σου να τον βάλουμε σε άλλο τραπέζι! και μακρυά απο τα κορίτσια του στεκιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:02 Η Resident Evil: #136 23-08-06 13:02 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... τώρα κάποιος που το έχει ψάξει πιο πολύ θα σου απαντήσει πιο επιστημονικά αλλά οι πιθανότητες επιτυχίας της...συνεύρεσης, ακόμα και στις sos μέρες δεν είναι 100% [δεν ξέρω το ποσοστό και πως επηρεάζεται] .. δεν είναι ντε και σίγουρο ότι θα μείνεις έγγυος με τη μια... τώρα ακριβως τη βιολογία πίσω από αυτό δεν την έχω υπόψην μου σε λεπτομέρια ομολογώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:06 Η Κακή Επιρροή: #137 23-08-06 13:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... Βάση στατιστικών, κυρίως λόγω ψυχολογίας, τα ζευγάρια που αποφασίζουν ότι ΘΕΛΟΥΝ να κάνουν παιδί, το καταφέρνουν κατά μέσο όρο στους 14-18 μήνες.... Είναι ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό που τα καταφέρνει αμέσως... και είναι κυρίως τα ζευγάρια που δεν το σκέφτονται και δεν επιρρεάζονται ψυχολογικά απ την απόφαση που έχουν πάρει Κατά τα άλλα... ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ να μείνεις εγκυος.... υπάρχει περίπτωση να κάνεις μια φορά ελεύθερα και να μείνεις Η ψυχολογία παίζει ΤΡΟΜΕΡΟ ρόλλο!!! @Γιάννη... ο άντρας μου λέει ότι τα έχει εκπαιδευμένα νίντζα... Μην ανησυχείς... ξέρει που τα στέλνει, δεν τα στέλνει αλλού (άσε που του έχω τάξει κόψιμο απ τη ρίζα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:08 Η Subject to change: #138 23-08-06 13:08 Βασικά ίσως να οφείλεται στο ότι έκοψε τα αντισυλληπτικά... Έχω διαβάσει οτι όταν τα κόψει η γυναίκα είναι πολύ γόνιμη μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #139 23-08-06 13:12 Τα έχω κόψει εδώ και 2 χρόνια οπότε δεν μετράει.... (τα έκοψα τότε λόγω τσιγάρου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:31 Η Subject to change: #140 23-08-06 13:31 Εγώ πάντα λέω οτι κάπου στα 30 θα το κόψω... Ελπίζω να μην καταλήξω να κόψω όλα τα άλλα εκτός απο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!Ειδικά με την προκτική επαφή είναι πολύ πιο εύκολη η μετάδωση ΣΜΝ! Αυτό συμβαίνει γιατί είναι πολύ πιο έυκολοι οι τραυματισμοί καθώς ένα ζόρι το αντιμετωπίζεις αλλά και γιατί απο εκεί όλα είναι πιο ευαίσθητα...Γι αυτό αν δεν είναι μόνιμη σχέση καλό είναι να αποφεύγεις το ελεύθερο σεξ είτε είναι προκτικό κανονικό ακόμα και ο στοματικός έρωτας είναι επικύνδηνος για μετάδωση ΣΜΝ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chemeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο chemeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2006 στις 19:32 Ο chemeng έγραψε: #122 20-08-06 19:32 Αρχική Δημοσίευση από torry: ακόμα και ο στοματικός έρωτας είναι επικύνδηνος για μετάδωση ΣΜΝ! Click για ανάπτυξη... Μέγα λάθος! Ακόμα και σε περίπτωση κατάποσης, δεν παίζει να κολλήσεις τίποτα. Μόνο αν έχεις πληγές στο στόμα σου ή οπουδήποτε στη διαδρομή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. torry Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2006 στις 20:21 Η torry έγραψε: #123 20-08-06 20:21 Αρχική Δημοσίευση από chemeng: Μέγα λάθος! Ακόμα και σε περίπτωση κατάποσης, δεν παίζει να κολλήσεις τίποτα. Μόνο αν έχεις πληγές στο στόμα σου ή οπουδήποτε στη διαδρομή... Click για ανάπτυξη... Sorry που θα σε απογοητεύσω αλλά δεν είναι τόσο λίγες οι πιθανότητες!Ειδικά στο θέμα κατάπωσης! Το σάλιο περιέχει πάρα πολύ μικρές ποσότητες που δεν είναι καθόλου εύκολο να μολύνουν τον/την άλλο/η αλλά το σπέρμα έχει εξίσου επικύνδηνες ποσότητες όσο και το αίμα!Οπότε η καλή υγειηνή της στοματικής κοιλότητας μειώνει λίγο τις πιθανότητες αλλά στην περίπτωση κατάπωσης δεν αλλάζει κάτι! Όσο για τις πληγές εκτώς από το στόμα που μπορείς να τις γνωρίζεις εύκολα, αν έχεις έστω και τον παραμικρό ερεθισμό στον φάρηγγα ή απουδήποτε πιο κάτω δεν μπορείς να το καταλάβεις εύκολα! Δεν ειμαι κατά του στοματικού έρωτα αλλά καλό είναι πρίν κάποια καταπιεί να ξέρει λίγο παραπάνω τον άλλο.Γιατί για να είμαι ειλικρινής δεν μπορείς να πεις στον κάθε ερωτικό συντροφό σου "αν θες στοματικό κάνε πρώτα εξετάσεις"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 12:54 Η misslittledevil: #124 21-08-06 12:54 Αρχική Δημοσίευση από erodia: Αυτό με τις λιγότερες παρενέργειες! Προφυλακτικό αντρικό ... Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 16:43 Η travel_lover: #125 21-08-06 16:43 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: +1 Click για ανάπτυξη... εκτος και αν είσαι αλλεργικός στο λάτεξ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 16:44 Η Κακή Επιρροή: #126 21-08-06 16:44 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: εκτος και αν είσαι αλλεργικός στο λάτεξ!!! Click για ανάπτυξη... υπάρχουν και προφυλακτικά που είναι για αλλεργικούς στο λάτεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:22 Ο Γιάννης έγραψε: #127 21-08-06 17:22 Είναι φοβερά ειρωνικό να διαβάζεις ότι έχει ποστάρει η κουε στο "Ποια μέθοδο αντισυλληψης χρησιμοποιείτε?" και να μπαίνεις να διαβάσεις τι προτείνει πρότη φορά βλέπω off-topic χρήστη σε θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:23 Η Κακή Επιρροή: #128 21-08-06 17:23 χαχαχαχαχαχαχαχα άντε ρε!!!!!!! δεν ήμουν πάντα παντρεμένη κι εγκυος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. torry Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:32 Η torry έγραψε: #129 21-08-06 17:32 Είναι φοβερά ειρωνικό να διαβάζεις ότι έχει ποστάρει η κουε στο "Ποια μέθοδο αντισυλληψης χρησιμοποιείτε?" και να μπαίνεις να διαβάσεις τι προτείνει πρότη φορά βλέπω off-topic χρήστη σε θέμα! Click για ανάπτυξη... Γιαννάκη αν πρόσεξες το ερώτημα δεν ήταν μόνο για αυτή τη στιγμή! Λέει και για όταν έπαιρνες κάποιες προφυλάξεις!Πχ σαν ελεύθερος/η! Αρα όλοι είναι σχετικοί με το θέμα! Ποια μέθοδο αντισύλληψης χρησιμοποιείτε με το συντροφό σας? Αν δεν έχετε συντροφο ποια χρησιμοποιούσατε την τελευταία φορά που κάνατε έρωτα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:47 Η Κακή Επιρροή: #130 21-08-06 17:47 Αρχική Δημοσίευση από torry: Γιαννάκη αν πρόσεξες το ερώτημα δεν ήταν μόνο για αυτή τη στιγμή! Λέει και για όταν έπαιρνες κάποιες προφυλάξεις!Πχ σαν ελεύθερος/η! Αρα όλοι είναι σχετικοί με το θέμα! Click για ανάπτυξη... μη του δίνεις σημασία κούκλα μου... απ τη ζήλια του τα λέει που δεν είναι κι αυτός εγκυος αλλά μονάχα είναι φερέγκυος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:21 Ο Γιάννης έγραψε: #131 23-08-06 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: μη του δίνεις σημασία κούκλα μου... απ τη ζήλια του τα λέει που δεν είναι κι αυτός εγκυος αλλά μονάχα είναι φερέγκυος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ζηλέυω πολύ που δεν έχω όλα τα καλά συμπτωματα της εγκυμοσύνης! Αλήθεια κουε πριν απο 3 μήνες τι μέθοδο χρησιμοποιούσες για να μην πιάσεις παιδί? Να ξέρω να μην την ακολουθήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:25 Ο songless_bird: #132 23-08-06 12:25 Λειπει μια επιλογη που θα ψηφιζα τωρα.. Αποχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:46 Η Κακή Επιρροή: #133 23-08-06 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Ζηλέυω πολύ που δεν έχω όλα τα καλά συμπτωματα της εγκυμοσύνης! Αλήθεια κουε πριν απο 3 μήνες τι μέθοδο χρησιμοποιούσες για να μην πιάσεις παιδί? Να ξέρω να μην την ακολουθήσω. Click για ανάπτυξη... πριν 3 μήνες δεν χρησιμοποιούσα κάποια μέθοδο... ήθελα να πιάσω παιδί και το πιασα να μη σου πω ότι είμαι και πάρα πολύ τυχερή που το έπιασα απ τον πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε το ελεύθερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:51 Ο nikolas17: #134 23-08-06 12:51 Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:56 Ο Γιάννης έγραψε: #135 23-08-06 12:56 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: πριν 3 μήνες δεν χρησιμοποιούσα κάποια μέθοδο... ήθελα να πιάσω παιδί και το πιασα να μη σου πω ότι είμαι και πάρα πολύ τυχερή που το έπιασα απ τον πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε το ελεύθερο.... Click για ανάπτυξη... Καρπερότατους σας βρήσκω, θύμισε μου στο επόμενο meeting του στεκιού αν έρθει ο άντρας σου να τον βάλουμε σε άλλο τραπέζι! και μακρυά απο τα κορίτσια του στεκιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:02 Η Resident Evil: #136 23-08-06 13:02 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... τώρα κάποιος που το έχει ψάξει πιο πολύ θα σου απαντήσει πιο επιστημονικά αλλά οι πιθανότητες επιτυχίας της...συνεύρεσης, ακόμα και στις sos μέρες δεν είναι 100% [δεν ξέρω το ποσοστό και πως επηρεάζεται] .. δεν είναι ντε και σίγουρο ότι θα μείνεις έγγυος με τη μια... τώρα ακριβως τη βιολογία πίσω από αυτό δεν την έχω υπόψην μου σε λεπτομέρια ομολογώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:06 Η Κακή Επιρροή: #137 23-08-06 13:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... Βάση στατιστικών, κυρίως λόγω ψυχολογίας, τα ζευγάρια που αποφασίζουν ότι ΘΕΛΟΥΝ να κάνουν παιδί, το καταφέρνουν κατά μέσο όρο στους 14-18 μήνες.... Είναι ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό που τα καταφέρνει αμέσως... και είναι κυρίως τα ζευγάρια που δεν το σκέφτονται και δεν επιρρεάζονται ψυχολογικά απ την απόφαση που έχουν πάρει Κατά τα άλλα... ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ να μείνεις εγκυος.... υπάρχει περίπτωση να κάνεις μια φορά ελεύθερα και να μείνεις Η ψυχολογία παίζει ΤΡΟΜΕΡΟ ρόλλο!!! @Γιάννη... ο άντρας μου λέει ότι τα έχει εκπαιδευμένα νίντζα... Μην ανησυχείς... ξέρει που τα στέλνει, δεν τα στέλνει αλλού (άσε που του έχω τάξει κόψιμο απ τη ρίζα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:08 Η Subject to change: #138 23-08-06 13:08 Βασικά ίσως να οφείλεται στο ότι έκοψε τα αντισυλληπτικά... Έχω διαβάσει οτι όταν τα κόψει η γυναίκα είναι πολύ γόνιμη μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #139 23-08-06 13:12 Τα έχω κόψει εδώ και 2 χρόνια οπότε δεν μετράει.... (τα έκοψα τότε λόγω τσιγάρου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:31 Η Subject to change: #140 23-08-06 13:31 Εγώ πάντα λέω οτι κάπου στα 30 θα το κόψω... Ελπίζω να μην καταλήξω να κόψω όλα τα άλλα εκτός απο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από torry: ακόμα και ο στοματικός έρωτας είναι επικύνδηνος για μετάδωση ΣΜΝ! Click για ανάπτυξη... Μέγα λάθος! Ακόμα και σε περίπτωση κατάποσης, δεν παίζει να κολλήσεις τίποτα. Μόνο αν έχεις πληγές στο στόμα σου ή οπουδήποτε στη διαδρομή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
torry Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2006 στις 20:21 Η torry έγραψε: #123 20-08-06 20:21 Αρχική Δημοσίευση από chemeng: Μέγα λάθος! Ακόμα και σε περίπτωση κατάποσης, δεν παίζει να κολλήσεις τίποτα. Μόνο αν έχεις πληγές στο στόμα σου ή οπουδήποτε στη διαδρομή... Click για ανάπτυξη... Sorry που θα σε απογοητεύσω αλλά δεν είναι τόσο λίγες οι πιθανότητες!Ειδικά στο θέμα κατάπωσης! Το σάλιο περιέχει πάρα πολύ μικρές ποσότητες που δεν είναι καθόλου εύκολο να μολύνουν τον/την άλλο/η αλλά το σπέρμα έχει εξίσου επικύνδηνες ποσότητες όσο και το αίμα!Οπότε η καλή υγειηνή της στοματικής κοιλότητας μειώνει λίγο τις πιθανότητες αλλά στην περίπτωση κατάπωσης δεν αλλάζει κάτι! Όσο για τις πληγές εκτώς από το στόμα που μπορείς να τις γνωρίζεις εύκολα, αν έχεις έστω και τον παραμικρό ερεθισμό στον φάρηγγα ή απουδήποτε πιο κάτω δεν μπορείς να το καταλάβεις εύκολα! Δεν ειμαι κατά του στοματικού έρωτα αλλά καλό είναι πρίν κάποια καταπιεί να ξέρει λίγο παραπάνω τον άλλο.Γιατί για να είμαι ειλικρινής δεν μπορείς να πεις στον κάθε ερωτικό συντροφό σου "αν θες στοματικό κάνε πρώτα εξετάσεις"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 12:54 Η misslittledevil: #124 21-08-06 12:54 Αρχική Δημοσίευση από erodia: Αυτό με τις λιγότερες παρενέργειες! Προφυλακτικό αντρικό ... Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 16:43 Η travel_lover: #125 21-08-06 16:43 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: +1 Click για ανάπτυξη... εκτος και αν είσαι αλλεργικός στο λάτεξ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 16:44 Η Κακή Επιρροή: #126 21-08-06 16:44 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: εκτος και αν είσαι αλλεργικός στο λάτεξ!!! Click για ανάπτυξη... υπάρχουν και προφυλακτικά που είναι για αλλεργικούς στο λάτεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:22 Ο Γιάννης έγραψε: #127 21-08-06 17:22 Είναι φοβερά ειρωνικό να διαβάζεις ότι έχει ποστάρει η κουε στο "Ποια μέθοδο αντισυλληψης χρησιμοποιείτε?" και να μπαίνεις να διαβάσεις τι προτείνει πρότη φορά βλέπω off-topic χρήστη σε θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:23 Η Κακή Επιρροή: #128 21-08-06 17:23 χαχαχαχαχαχαχαχα άντε ρε!!!!!!! δεν ήμουν πάντα παντρεμένη κι εγκυος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. torry Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:32 Η torry έγραψε: #129 21-08-06 17:32 Είναι φοβερά ειρωνικό να διαβάζεις ότι έχει ποστάρει η κουε στο "Ποια μέθοδο αντισυλληψης χρησιμοποιείτε?" και να μπαίνεις να διαβάσεις τι προτείνει πρότη φορά βλέπω off-topic χρήστη σε θέμα! Click για ανάπτυξη... Γιαννάκη αν πρόσεξες το ερώτημα δεν ήταν μόνο για αυτή τη στιγμή! Λέει και για όταν έπαιρνες κάποιες προφυλάξεις!Πχ σαν ελεύθερος/η! Αρα όλοι είναι σχετικοί με το θέμα! Ποια μέθοδο αντισύλληψης χρησιμοποιείτε με το συντροφό σας? Αν δεν έχετε συντροφο ποια χρησιμοποιούσατε την τελευταία φορά που κάνατε έρωτα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:47 Η Κακή Επιρροή: #130 21-08-06 17:47 Αρχική Δημοσίευση από torry: Γιαννάκη αν πρόσεξες το ερώτημα δεν ήταν μόνο για αυτή τη στιγμή! Λέει και για όταν έπαιρνες κάποιες προφυλάξεις!Πχ σαν ελεύθερος/η! Αρα όλοι είναι σχετικοί με το θέμα! Click για ανάπτυξη... μη του δίνεις σημασία κούκλα μου... απ τη ζήλια του τα λέει που δεν είναι κι αυτός εγκυος αλλά μονάχα είναι φερέγκυος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:21 Ο Γιάννης έγραψε: #131 23-08-06 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: μη του δίνεις σημασία κούκλα μου... απ τη ζήλια του τα λέει που δεν είναι κι αυτός εγκυος αλλά μονάχα είναι φερέγκυος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ζηλέυω πολύ που δεν έχω όλα τα καλά συμπτωματα της εγκυμοσύνης! Αλήθεια κουε πριν απο 3 μήνες τι μέθοδο χρησιμοποιούσες για να μην πιάσεις παιδί? Να ξέρω να μην την ακολουθήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:25 Ο songless_bird: #132 23-08-06 12:25 Λειπει μια επιλογη που θα ψηφιζα τωρα.. Αποχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:46 Η Κακή Επιρροή: #133 23-08-06 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Ζηλέυω πολύ που δεν έχω όλα τα καλά συμπτωματα της εγκυμοσύνης! Αλήθεια κουε πριν απο 3 μήνες τι μέθοδο χρησιμοποιούσες για να μην πιάσεις παιδί? Να ξέρω να μην την ακολουθήσω. Click για ανάπτυξη... πριν 3 μήνες δεν χρησιμοποιούσα κάποια μέθοδο... ήθελα να πιάσω παιδί και το πιασα να μη σου πω ότι είμαι και πάρα πολύ τυχερή που το έπιασα απ τον πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε το ελεύθερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:51 Ο nikolas17: #134 23-08-06 12:51 Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:56 Ο Γιάννης έγραψε: #135 23-08-06 12:56 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: πριν 3 μήνες δεν χρησιμοποιούσα κάποια μέθοδο... ήθελα να πιάσω παιδί και το πιασα να μη σου πω ότι είμαι και πάρα πολύ τυχερή που το έπιασα απ τον πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε το ελεύθερο.... Click για ανάπτυξη... Καρπερότατους σας βρήσκω, θύμισε μου στο επόμενο meeting του στεκιού αν έρθει ο άντρας σου να τον βάλουμε σε άλλο τραπέζι! και μακρυά απο τα κορίτσια του στεκιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:02 Η Resident Evil: #136 23-08-06 13:02 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... τώρα κάποιος που το έχει ψάξει πιο πολύ θα σου απαντήσει πιο επιστημονικά αλλά οι πιθανότητες επιτυχίας της...συνεύρεσης, ακόμα και στις sos μέρες δεν είναι 100% [δεν ξέρω το ποσοστό και πως επηρεάζεται] .. δεν είναι ντε και σίγουρο ότι θα μείνεις έγγυος με τη μια... τώρα ακριβως τη βιολογία πίσω από αυτό δεν την έχω υπόψην μου σε λεπτομέρια ομολογώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:06 Η Κακή Επιρροή: #137 23-08-06 13:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... Βάση στατιστικών, κυρίως λόγω ψυχολογίας, τα ζευγάρια που αποφασίζουν ότι ΘΕΛΟΥΝ να κάνουν παιδί, το καταφέρνουν κατά μέσο όρο στους 14-18 μήνες.... Είναι ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό που τα καταφέρνει αμέσως... και είναι κυρίως τα ζευγάρια που δεν το σκέφτονται και δεν επιρρεάζονται ψυχολογικά απ την απόφαση που έχουν πάρει Κατά τα άλλα... ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ να μείνεις εγκυος.... υπάρχει περίπτωση να κάνεις μια φορά ελεύθερα και να μείνεις Η ψυχολογία παίζει ΤΡΟΜΕΡΟ ρόλλο!!! @Γιάννη... ο άντρας μου λέει ότι τα έχει εκπαιδευμένα νίντζα... Μην ανησυχείς... ξέρει που τα στέλνει, δεν τα στέλνει αλλού (άσε που του έχω τάξει κόψιμο απ τη ρίζα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:08 Η Subject to change: #138 23-08-06 13:08 Βασικά ίσως να οφείλεται στο ότι έκοψε τα αντισυλληπτικά... Έχω διαβάσει οτι όταν τα κόψει η γυναίκα είναι πολύ γόνιμη μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #139 23-08-06 13:12 Τα έχω κόψει εδώ και 2 χρόνια οπότε δεν μετράει.... (τα έκοψα τότε λόγω τσιγάρου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:31 Η Subject to change: #140 23-08-06 13:31 Εγώ πάντα λέω οτι κάπου στα 30 θα το κόψω... Ελπίζω να μην καταλήξω να κόψω όλα τα άλλα εκτός απο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chemeng: Μέγα λάθος! Ακόμα και σε περίπτωση κατάποσης, δεν παίζει να κολλήσεις τίποτα. Μόνο αν έχεις πληγές στο στόμα σου ή οπουδήποτε στη διαδρομή... Click για ανάπτυξη... Sorry που θα σε απογοητεύσω αλλά δεν είναι τόσο λίγες οι πιθανότητες!Ειδικά στο θέμα κατάπωσης! Το σάλιο περιέχει πάρα πολύ μικρές ποσότητες που δεν είναι καθόλου εύκολο να μολύνουν τον/την άλλο/η αλλά το σπέρμα έχει εξίσου επικύνδηνες ποσότητες όσο και το αίμα!Οπότε η καλή υγειηνή της στοματικής κοιλότητας μειώνει λίγο τις πιθανότητες αλλά στην περίπτωση κατάπωσης δεν αλλάζει κάτι! Όσο για τις πληγές εκτώς από το στόμα που μπορείς να τις γνωρίζεις εύκολα, αν έχεις έστω και τον παραμικρό ερεθισμό στον φάρηγγα ή απουδήποτε πιο κάτω δεν μπορείς να το καταλάβεις εύκολα! Δεν ειμαι κατά του στοματικού έρωτα αλλά καλό είναι πρίν κάποια καταπιεί να ξέρει λίγο παραπάνω τον άλλο.Γιατί για να είμαι ειλικρινής δεν μπορείς να πεις στον κάθε ερωτικό συντροφό σου "αν θες στοματικό κάνε πρώτα εξετάσεις"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 12:54 Η misslittledevil: #124 21-08-06 12:54 Αρχική Δημοσίευση από erodia: Αυτό με τις λιγότερες παρενέργειες! Προφυλακτικό αντρικό ... Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 16:43 Η travel_lover: #125 21-08-06 16:43 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: +1 Click για ανάπτυξη... εκτος και αν είσαι αλλεργικός στο λάτεξ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 16:44 Η Κακή Επιρροή: #126 21-08-06 16:44 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: εκτος και αν είσαι αλλεργικός στο λάτεξ!!! Click για ανάπτυξη... υπάρχουν και προφυλακτικά που είναι για αλλεργικούς στο λάτεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:22 Ο Γιάννης έγραψε: #127 21-08-06 17:22 Είναι φοβερά ειρωνικό να διαβάζεις ότι έχει ποστάρει η κουε στο "Ποια μέθοδο αντισυλληψης χρησιμοποιείτε?" και να μπαίνεις να διαβάσεις τι προτείνει πρότη φορά βλέπω off-topic χρήστη σε θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:23 Η Κακή Επιρροή: #128 21-08-06 17:23 χαχαχαχαχαχαχαχα άντε ρε!!!!!!! δεν ήμουν πάντα παντρεμένη κι εγκυος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. torry Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:32 Η torry έγραψε: #129 21-08-06 17:32 Είναι φοβερά ειρωνικό να διαβάζεις ότι έχει ποστάρει η κουε στο "Ποια μέθοδο αντισυλληψης χρησιμοποιείτε?" και να μπαίνεις να διαβάσεις τι προτείνει πρότη φορά βλέπω off-topic χρήστη σε θέμα! Click για ανάπτυξη... Γιαννάκη αν πρόσεξες το ερώτημα δεν ήταν μόνο για αυτή τη στιγμή! Λέει και για όταν έπαιρνες κάποιες προφυλάξεις!Πχ σαν ελεύθερος/η! Αρα όλοι είναι σχετικοί με το θέμα! Ποια μέθοδο αντισύλληψης χρησιμοποιείτε με το συντροφό σας? Αν δεν έχετε συντροφο ποια χρησιμοποιούσατε την τελευταία φορά που κάνατε έρωτα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:47 Η Κακή Επιρροή: #130 21-08-06 17:47 Αρχική Δημοσίευση από torry: Γιαννάκη αν πρόσεξες το ερώτημα δεν ήταν μόνο για αυτή τη στιγμή! Λέει και για όταν έπαιρνες κάποιες προφυλάξεις!Πχ σαν ελεύθερος/η! Αρα όλοι είναι σχετικοί με το θέμα! Click για ανάπτυξη... μη του δίνεις σημασία κούκλα μου... απ τη ζήλια του τα λέει που δεν είναι κι αυτός εγκυος αλλά μονάχα είναι φερέγκυος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:21 Ο Γιάννης έγραψε: #131 23-08-06 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: μη του δίνεις σημασία κούκλα μου... απ τη ζήλια του τα λέει που δεν είναι κι αυτός εγκυος αλλά μονάχα είναι φερέγκυος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ζηλέυω πολύ που δεν έχω όλα τα καλά συμπτωματα της εγκυμοσύνης! Αλήθεια κουε πριν απο 3 μήνες τι μέθοδο χρησιμοποιούσες για να μην πιάσεις παιδί? Να ξέρω να μην την ακολουθήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:25 Ο songless_bird: #132 23-08-06 12:25 Λειπει μια επιλογη που θα ψηφιζα τωρα.. Αποχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:46 Η Κακή Επιρροή: #133 23-08-06 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Ζηλέυω πολύ που δεν έχω όλα τα καλά συμπτωματα της εγκυμοσύνης! Αλήθεια κουε πριν απο 3 μήνες τι μέθοδο χρησιμοποιούσες για να μην πιάσεις παιδί? Να ξέρω να μην την ακολουθήσω. Click για ανάπτυξη... πριν 3 μήνες δεν χρησιμοποιούσα κάποια μέθοδο... ήθελα να πιάσω παιδί και το πιασα να μη σου πω ότι είμαι και πάρα πολύ τυχερή που το έπιασα απ τον πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε το ελεύθερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:51 Ο nikolas17: #134 23-08-06 12:51 Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:56 Ο Γιάννης έγραψε: #135 23-08-06 12:56 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: πριν 3 μήνες δεν χρησιμοποιούσα κάποια μέθοδο... ήθελα να πιάσω παιδί και το πιασα να μη σου πω ότι είμαι και πάρα πολύ τυχερή που το έπιασα απ τον πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε το ελεύθερο.... Click για ανάπτυξη... Καρπερότατους σας βρήσκω, θύμισε μου στο επόμενο meeting του στεκιού αν έρθει ο άντρας σου να τον βάλουμε σε άλλο τραπέζι! και μακρυά απο τα κορίτσια του στεκιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:02 Η Resident Evil: #136 23-08-06 13:02 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... τώρα κάποιος που το έχει ψάξει πιο πολύ θα σου απαντήσει πιο επιστημονικά αλλά οι πιθανότητες επιτυχίας της...συνεύρεσης, ακόμα και στις sos μέρες δεν είναι 100% [δεν ξέρω το ποσοστό και πως επηρεάζεται] .. δεν είναι ντε και σίγουρο ότι θα μείνεις έγγυος με τη μια... τώρα ακριβως τη βιολογία πίσω από αυτό δεν την έχω υπόψην μου σε λεπτομέρια ομολογώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:06 Η Κακή Επιρροή: #137 23-08-06 13:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... Βάση στατιστικών, κυρίως λόγω ψυχολογίας, τα ζευγάρια που αποφασίζουν ότι ΘΕΛΟΥΝ να κάνουν παιδί, το καταφέρνουν κατά μέσο όρο στους 14-18 μήνες.... Είναι ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό που τα καταφέρνει αμέσως... και είναι κυρίως τα ζευγάρια που δεν το σκέφτονται και δεν επιρρεάζονται ψυχολογικά απ την απόφαση που έχουν πάρει Κατά τα άλλα... ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ να μείνεις εγκυος.... υπάρχει περίπτωση να κάνεις μια φορά ελεύθερα και να μείνεις Η ψυχολογία παίζει ΤΡΟΜΕΡΟ ρόλλο!!! @Γιάννη... ο άντρας μου λέει ότι τα έχει εκπαιδευμένα νίντζα... Μην ανησυχείς... ξέρει που τα στέλνει, δεν τα στέλνει αλλού (άσε που του έχω τάξει κόψιμο απ τη ρίζα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:08 Η Subject to change: #138 23-08-06 13:08 Βασικά ίσως να οφείλεται στο ότι έκοψε τα αντισυλληπτικά... Έχω διαβάσει οτι όταν τα κόψει η γυναίκα είναι πολύ γόνιμη μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #139 23-08-06 13:12 Τα έχω κόψει εδώ και 2 χρόνια οπότε δεν μετράει.... (τα έκοψα τότε λόγω τσιγάρου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:31 Η Subject to change: #140 23-08-06 13:31 Εγώ πάντα λέω οτι κάπου στα 30 θα το κόψω... Ελπίζω να μην καταλήξω να κόψω όλα τα άλλα εκτός απο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erodia: Αυτό με τις λιγότερες παρενέργειες! Προφυλακτικό αντρικό ... Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 16:43 Η travel_lover: #125 21-08-06 16:43 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: +1 Click για ανάπτυξη... εκτος και αν είσαι αλλεργικός στο λάτεξ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 16:44 Η Κακή Επιρροή: #126 21-08-06 16:44 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: εκτος και αν είσαι αλλεργικός στο λάτεξ!!! Click για ανάπτυξη... υπάρχουν και προφυλακτικά που είναι για αλλεργικούς στο λάτεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:22 Ο Γιάννης έγραψε: #127 21-08-06 17:22 Είναι φοβερά ειρωνικό να διαβάζεις ότι έχει ποστάρει η κουε στο "Ποια μέθοδο αντισυλληψης χρησιμοποιείτε?" και να μπαίνεις να διαβάσεις τι προτείνει πρότη φορά βλέπω off-topic χρήστη σε θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:23 Η Κακή Επιρροή: #128 21-08-06 17:23 χαχαχαχαχαχαχαχα άντε ρε!!!!!!! δεν ήμουν πάντα παντρεμένη κι εγκυος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. torry Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:32 Η torry έγραψε: #129 21-08-06 17:32 Είναι φοβερά ειρωνικό να διαβάζεις ότι έχει ποστάρει η κουε στο "Ποια μέθοδο αντισυλληψης χρησιμοποιείτε?" και να μπαίνεις να διαβάσεις τι προτείνει πρότη φορά βλέπω off-topic χρήστη σε θέμα! Click για ανάπτυξη... Γιαννάκη αν πρόσεξες το ερώτημα δεν ήταν μόνο για αυτή τη στιγμή! Λέει και για όταν έπαιρνες κάποιες προφυλάξεις!Πχ σαν ελεύθερος/η! Αρα όλοι είναι σχετικοί με το θέμα! Ποια μέθοδο αντισύλληψης χρησιμοποιείτε με το συντροφό σας? Αν δεν έχετε συντροφο ποια χρησιμοποιούσατε την τελευταία φορά που κάνατε έρωτα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:47 Η Κακή Επιρροή: #130 21-08-06 17:47 Αρχική Δημοσίευση από torry: Γιαννάκη αν πρόσεξες το ερώτημα δεν ήταν μόνο για αυτή τη στιγμή! Λέει και για όταν έπαιρνες κάποιες προφυλάξεις!Πχ σαν ελεύθερος/η! Αρα όλοι είναι σχετικοί με το θέμα! Click για ανάπτυξη... μη του δίνεις σημασία κούκλα μου... απ τη ζήλια του τα λέει που δεν είναι κι αυτός εγκυος αλλά μονάχα είναι φερέγκυος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:21 Ο Γιάννης έγραψε: #131 23-08-06 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: μη του δίνεις σημασία κούκλα μου... απ τη ζήλια του τα λέει που δεν είναι κι αυτός εγκυος αλλά μονάχα είναι φερέγκυος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ζηλέυω πολύ που δεν έχω όλα τα καλά συμπτωματα της εγκυμοσύνης! Αλήθεια κουε πριν απο 3 μήνες τι μέθοδο χρησιμοποιούσες για να μην πιάσεις παιδί? Να ξέρω να μην την ακολουθήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:25 Ο songless_bird: #132 23-08-06 12:25 Λειπει μια επιλογη που θα ψηφιζα τωρα.. Αποχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:46 Η Κακή Επιρροή: #133 23-08-06 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Ζηλέυω πολύ που δεν έχω όλα τα καλά συμπτωματα της εγκυμοσύνης! Αλήθεια κουε πριν απο 3 μήνες τι μέθοδο χρησιμοποιούσες για να μην πιάσεις παιδί? Να ξέρω να μην την ακολουθήσω. Click για ανάπτυξη... πριν 3 μήνες δεν χρησιμοποιούσα κάποια μέθοδο... ήθελα να πιάσω παιδί και το πιασα να μη σου πω ότι είμαι και πάρα πολύ τυχερή που το έπιασα απ τον πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε το ελεύθερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:51 Ο nikolas17: #134 23-08-06 12:51 Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:56 Ο Γιάννης έγραψε: #135 23-08-06 12:56 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: πριν 3 μήνες δεν χρησιμοποιούσα κάποια μέθοδο... ήθελα να πιάσω παιδί και το πιασα να μη σου πω ότι είμαι και πάρα πολύ τυχερή που το έπιασα απ τον πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε το ελεύθερο.... Click για ανάπτυξη... Καρπερότατους σας βρήσκω, θύμισε μου στο επόμενο meeting του στεκιού αν έρθει ο άντρας σου να τον βάλουμε σε άλλο τραπέζι! και μακρυά απο τα κορίτσια του στεκιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:02 Η Resident Evil: #136 23-08-06 13:02 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... τώρα κάποιος που το έχει ψάξει πιο πολύ θα σου απαντήσει πιο επιστημονικά αλλά οι πιθανότητες επιτυχίας της...συνεύρεσης, ακόμα και στις sos μέρες δεν είναι 100% [δεν ξέρω το ποσοστό και πως επηρεάζεται] .. δεν είναι ντε και σίγουρο ότι θα μείνεις έγγυος με τη μια... τώρα ακριβως τη βιολογία πίσω από αυτό δεν την έχω υπόψην μου σε λεπτομέρια ομολογώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:06 Η Κακή Επιρροή: #137 23-08-06 13:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... Βάση στατιστικών, κυρίως λόγω ψυχολογίας, τα ζευγάρια που αποφασίζουν ότι ΘΕΛΟΥΝ να κάνουν παιδί, το καταφέρνουν κατά μέσο όρο στους 14-18 μήνες.... Είναι ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό που τα καταφέρνει αμέσως... και είναι κυρίως τα ζευγάρια που δεν το σκέφτονται και δεν επιρρεάζονται ψυχολογικά απ την απόφαση που έχουν πάρει Κατά τα άλλα... ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ να μείνεις εγκυος.... υπάρχει περίπτωση να κάνεις μια φορά ελεύθερα και να μείνεις Η ψυχολογία παίζει ΤΡΟΜΕΡΟ ρόλλο!!! @Γιάννη... ο άντρας μου λέει ότι τα έχει εκπαιδευμένα νίντζα... Μην ανησυχείς... ξέρει που τα στέλνει, δεν τα στέλνει αλλού (άσε που του έχω τάξει κόψιμο απ τη ρίζα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:08 Η Subject to change: #138 23-08-06 13:08 Βασικά ίσως να οφείλεται στο ότι έκοψε τα αντισυλληπτικά... Έχω διαβάσει οτι όταν τα κόψει η γυναίκα είναι πολύ γόνιμη μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #139 23-08-06 13:12 Τα έχω κόψει εδώ και 2 χρόνια οπότε δεν μετράει.... (τα έκοψα τότε λόγω τσιγάρου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:31 Η Subject to change: #140 23-08-06 13:31 Εγώ πάντα λέω οτι κάπου στα 30 θα το κόψω... Ελπίζω να μην καταλήξω να κόψω όλα τα άλλα εκτός απο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: +1 Click για ανάπτυξη... εκτος και αν είσαι αλλεργικός στο λάτεξ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 16:44 Η Κακή Επιρροή: #126 21-08-06 16:44 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: εκτος και αν είσαι αλλεργικός στο λάτεξ!!! Click για ανάπτυξη... υπάρχουν και προφυλακτικά που είναι για αλλεργικούς στο λάτεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:22 Ο Γιάννης έγραψε: #127 21-08-06 17:22 Είναι φοβερά ειρωνικό να διαβάζεις ότι έχει ποστάρει η κουε στο "Ποια μέθοδο αντισυλληψης χρησιμοποιείτε?" και να μπαίνεις να διαβάσεις τι προτείνει πρότη φορά βλέπω off-topic χρήστη σε θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:23 Η Κακή Επιρροή: #128 21-08-06 17:23 χαχαχαχαχαχαχαχα άντε ρε!!!!!!! δεν ήμουν πάντα παντρεμένη κι εγκυος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. torry Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:32 Η torry έγραψε: #129 21-08-06 17:32 Είναι φοβερά ειρωνικό να διαβάζεις ότι έχει ποστάρει η κουε στο "Ποια μέθοδο αντισυλληψης χρησιμοποιείτε?" και να μπαίνεις να διαβάσεις τι προτείνει πρότη φορά βλέπω off-topic χρήστη σε θέμα! Click για ανάπτυξη... Γιαννάκη αν πρόσεξες το ερώτημα δεν ήταν μόνο για αυτή τη στιγμή! Λέει και για όταν έπαιρνες κάποιες προφυλάξεις!Πχ σαν ελεύθερος/η! Αρα όλοι είναι σχετικοί με το θέμα! Ποια μέθοδο αντισύλληψης χρησιμοποιείτε με το συντροφό σας? Αν δεν έχετε συντροφο ποια χρησιμοποιούσατε την τελευταία φορά που κάνατε έρωτα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:47 Η Κακή Επιρροή: #130 21-08-06 17:47 Αρχική Δημοσίευση από torry: Γιαννάκη αν πρόσεξες το ερώτημα δεν ήταν μόνο για αυτή τη στιγμή! Λέει και για όταν έπαιρνες κάποιες προφυλάξεις!Πχ σαν ελεύθερος/η! Αρα όλοι είναι σχετικοί με το θέμα! Click για ανάπτυξη... μη του δίνεις σημασία κούκλα μου... απ τη ζήλια του τα λέει που δεν είναι κι αυτός εγκυος αλλά μονάχα είναι φερέγκυος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:21 Ο Γιάννης έγραψε: #131 23-08-06 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: μη του δίνεις σημασία κούκλα μου... απ τη ζήλια του τα λέει που δεν είναι κι αυτός εγκυος αλλά μονάχα είναι φερέγκυος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ζηλέυω πολύ που δεν έχω όλα τα καλά συμπτωματα της εγκυμοσύνης! Αλήθεια κουε πριν απο 3 μήνες τι μέθοδο χρησιμοποιούσες για να μην πιάσεις παιδί? Να ξέρω να μην την ακολουθήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:25 Ο songless_bird: #132 23-08-06 12:25 Λειπει μια επιλογη που θα ψηφιζα τωρα.. Αποχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:46 Η Κακή Επιρροή: #133 23-08-06 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Ζηλέυω πολύ που δεν έχω όλα τα καλά συμπτωματα της εγκυμοσύνης! Αλήθεια κουε πριν απο 3 μήνες τι μέθοδο χρησιμοποιούσες για να μην πιάσεις παιδί? Να ξέρω να μην την ακολουθήσω. Click για ανάπτυξη... πριν 3 μήνες δεν χρησιμοποιούσα κάποια μέθοδο... ήθελα να πιάσω παιδί και το πιασα να μη σου πω ότι είμαι και πάρα πολύ τυχερή που το έπιασα απ τον πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε το ελεύθερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:51 Ο nikolas17: #134 23-08-06 12:51 Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:56 Ο Γιάννης έγραψε: #135 23-08-06 12:56 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: πριν 3 μήνες δεν χρησιμοποιούσα κάποια μέθοδο... ήθελα να πιάσω παιδί και το πιασα να μη σου πω ότι είμαι και πάρα πολύ τυχερή που το έπιασα απ τον πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε το ελεύθερο.... Click για ανάπτυξη... Καρπερότατους σας βρήσκω, θύμισε μου στο επόμενο meeting του στεκιού αν έρθει ο άντρας σου να τον βάλουμε σε άλλο τραπέζι! και μακρυά απο τα κορίτσια του στεκιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:02 Η Resident Evil: #136 23-08-06 13:02 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... τώρα κάποιος που το έχει ψάξει πιο πολύ θα σου απαντήσει πιο επιστημονικά αλλά οι πιθανότητες επιτυχίας της...συνεύρεσης, ακόμα και στις sos μέρες δεν είναι 100% [δεν ξέρω το ποσοστό και πως επηρεάζεται] .. δεν είναι ντε και σίγουρο ότι θα μείνεις έγγυος με τη μια... τώρα ακριβως τη βιολογία πίσω από αυτό δεν την έχω υπόψην μου σε λεπτομέρια ομολογώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:06 Η Κακή Επιρροή: #137 23-08-06 13:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... Βάση στατιστικών, κυρίως λόγω ψυχολογίας, τα ζευγάρια που αποφασίζουν ότι ΘΕΛΟΥΝ να κάνουν παιδί, το καταφέρνουν κατά μέσο όρο στους 14-18 μήνες.... Είναι ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό που τα καταφέρνει αμέσως... και είναι κυρίως τα ζευγάρια που δεν το σκέφτονται και δεν επιρρεάζονται ψυχολογικά απ την απόφαση που έχουν πάρει Κατά τα άλλα... ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ να μείνεις εγκυος.... υπάρχει περίπτωση να κάνεις μια φορά ελεύθερα και να μείνεις Η ψυχολογία παίζει ΤΡΟΜΕΡΟ ρόλλο!!! @Γιάννη... ο άντρας μου λέει ότι τα έχει εκπαιδευμένα νίντζα... Μην ανησυχείς... ξέρει που τα στέλνει, δεν τα στέλνει αλλού (άσε που του έχω τάξει κόψιμο απ τη ρίζα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:08 Η Subject to change: #138 23-08-06 13:08 Βασικά ίσως να οφείλεται στο ότι έκοψε τα αντισυλληπτικά... Έχω διαβάσει οτι όταν τα κόψει η γυναίκα είναι πολύ γόνιμη μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #139 23-08-06 13:12 Τα έχω κόψει εδώ και 2 χρόνια οπότε δεν μετράει.... (τα έκοψα τότε λόγω τσιγάρου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:31 Η Subject to change: #140 23-08-06 13:31 Εγώ πάντα λέω οτι κάπου στα 30 θα το κόψω... Ελπίζω να μην καταλήξω να κόψω όλα τα άλλα εκτός απο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: εκτος και αν είσαι αλλεργικός στο λάτεξ!!! Click για ανάπτυξη... υπάρχουν και προφυλακτικά που είναι για αλλεργικούς στο λάτεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:22 Ο Γιάννης έγραψε: #127 21-08-06 17:22 Είναι φοβερά ειρωνικό να διαβάζεις ότι έχει ποστάρει η κουε στο "Ποια μέθοδο αντισυλληψης χρησιμοποιείτε?" και να μπαίνεις να διαβάσεις τι προτείνει πρότη φορά βλέπω off-topic χρήστη σε θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:23 Η Κακή Επιρροή: #128 21-08-06 17:23 χαχαχαχαχαχαχαχα άντε ρε!!!!!!! δεν ήμουν πάντα παντρεμένη κι εγκυος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. torry Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:32 Η torry έγραψε: #129 21-08-06 17:32 Είναι φοβερά ειρωνικό να διαβάζεις ότι έχει ποστάρει η κουε στο "Ποια μέθοδο αντισυλληψης χρησιμοποιείτε?" και να μπαίνεις να διαβάσεις τι προτείνει πρότη φορά βλέπω off-topic χρήστη σε θέμα! Click για ανάπτυξη... Γιαννάκη αν πρόσεξες το ερώτημα δεν ήταν μόνο για αυτή τη στιγμή! Λέει και για όταν έπαιρνες κάποιες προφυλάξεις!Πχ σαν ελεύθερος/η! Αρα όλοι είναι σχετικοί με το θέμα! Ποια μέθοδο αντισύλληψης χρησιμοποιείτε με το συντροφό σας? Αν δεν έχετε συντροφο ποια χρησιμοποιούσατε την τελευταία φορά που κάνατε έρωτα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:47 Η Κακή Επιρροή: #130 21-08-06 17:47 Αρχική Δημοσίευση από torry: Γιαννάκη αν πρόσεξες το ερώτημα δεν ήταν μόνο για αυτή τη στιγμή! Λέει και για όταν έπαιρνες κάποιες προφυλάξεις!Πχ σαν ελεύθερος/η! Αρα όλοι είναι σχετικοί με το θέμα! Click για ανάπτυξη... μη του δίνεις σημασία κούκλα μου... απ τη ζήλια του τα λέει που δεν είναι κι αυτός εγκυος αλλά μονάχα είναι φερέγκυος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:21 Ο Γιάννης έγραψε: #131 23-08-06 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: μη του δίνεις σημασία κούκλα μου... απ τη ζήλια του τα λέει που δεν είναι κι αυτός εγκυος αλλά μονάχα είναι φερέγκυος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ζηλέυω πολύ που δεν έχω όλα τα καλά συμπτωματα της εγκυμοσύνης! Αλήθεια κουε πριν απο 3 μήνες τι μέθοδο χρησιμοποιούσες για να μην πιάσεις παιδί? Να ξέρω να μην την ακολουθήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:25 Ο songless_bird: #132 23-08-06 12:25 Λειπει μια επιλογη που θα ψηφιζα τωρα.. Αποχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:46 Η Κακή Επιρροή: #133 23-08-06 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Ζηλέυω πολύ που δεν έχω όλα τα καλά συμπτωματα της εγκυμοσύνης! Αλήθεια κουε πριν απο 3 μήνες τι μέθοδο χρησιμοποιούσες για να μην πιάσεις παιδί? Να ξέρω να μην την ακολουθήσω. Click για ανάπτυξη... πριν 3 μήνες δεν χρησιμοποιούσα κάποια μέθοδο... ήθελα να πιάσω παιδί και το πιασα να μη σου πω ότι είμαι και πάρα πολύ τυχερή που το έπιασα απ τον πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε το ελεύθερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:51 Ο nikolas17: #134 23-08-06 12:51 Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:56 Ο Γιάννης έγραψε: #135 23-08-06 12:56 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: πριν 3 μήνες δεν χρησιμοποιούσα κάποια μέθοδο... ήθελα να πιάσω παιδί και το πιασα να μη σου πω ότι είμαι και πάρα πολύ τυχερή που το έπιασα απ τον πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε το ελεύθερο.... Click για ανάπτυξη... Καρπερότατους σας βρήσκω, θύμισε μου στο επόμενο meeting του στεκιού αν έρθει ο άντρας σου να τον βάλουμε σε άλλο τραπέζι! και μακρυά απο τα κορίτσια του στεκιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:02 Η Resident Evil: #136 23-08-06 13:02 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... τώρα κάποιος που το έχει ψάξει πιο πολύ θα σου απαντήσει πιο επιστημονικά αλλά οι πιθανότητες επιτυχίας της...συνεύρεσης, ακόμα και στις sos μέρες δεν είναι 100% [δεν ξέρω το ποσοστό και πως επηρεάζεται] .. δεν είναι ντε και σίγουρο ότι θα μείνεις έγγυος με τη μια... τώρα ακριβως τη βιολογία πίσω από αυτό δεν την έχω υπόψην μου σε λεπτομέρια ομολογώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:06 Η Κακή Επιρροή: #137 23-08-06 13:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... Βάση στατιστικών, κυρίως λόγω ψυχολογίας, τα ζευγάρια που αποφασίζουν ότι ΘΕΛΟΥΝ να κάνουν παιδί, το καταφέρνουν κατά μέσο όρο στους 14-18 μήνες.... Είναι ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό που τα καταφέρνει αμέσως... και είναι κυρίως τα ζευγάρια που δεν το σκέφτονται και δεν επιρρεάζονται ψυχολογικά απ την απόφαση που έχουν πάρει Κατά τα άλλα... ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ να μείνεις εγκυος.... υπάρχει περίπτωση να κάνεις μια φορά ελεύθερα και να μείνεις Η ψυχολογία παίζει ΤΡΟΜΕΡΟ ρόλλο!!! @Γιάννη... ο άντρας μου λέει ότι τα έχει εκπαιδευμένα νίντζα... Μην ανησυχείς... ξέρει που τα στέλνει, δεν τα στέλνει αλλού (άσε που του έχω τάξει κόψιμο απ τη ρίζα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:08 Η Subject to change: #138 23-08-06 13:08 Βασικά ίσως να οφείλεται στο ότι έκοψε τα αντισυλληπτικά... Έχω διαβάσει οτι όταν τα κόψει η γυναίκα είναι πολύ γόνιμη μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #139 23-08-06 13:12 Τα έχω κόψει εδώ και 2 χρόνια οπότε δεν μετράει.... (τα έκοψα τότε λόγω τσιγάρου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:31 Η Subject to change: #140 23-08-06 13:31 Εγώ πάντα λέω οτι κάπου στα 30 θα το κόψω... Ελπίζω να μην καταλήξω να κόψω όλα τα άλλα εκτός απο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι φοβερά ειρωνικό να διαβάζεις ότι έχει ποστάρει η κουε στο "Ποια μέθοδο αντισυλληψης χρησιμοποιείτε?" και να μπαίνεις να διαβάσεις τι προτείνει πρότη φορά βλέπω off-topic χρήστη σε θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:23 Η Κακή Επιρροή: #128 21-08-06 17:23 χαχαχαχαχαχαχαχα άντε ρε!!!!!!! δεν ήμουν πάντα παντρεμένη κι εγκυος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. torry Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:32 Η torry έγραψε: #129 21-08-06 17:32 Είναι φοβερά ειρωνικό να διαβάζεις ότι έχει ποστάρει η κουε στο "Ποια μέθοδο αντισυλληψης χρησιμοποιείτε?" και να μπαίνεις να διαβάσεις τι προτείνει πρότη φορά βλέπω off-topic χρήστη σε θέμα! Click για ανάπτυξη... Γιαννάκη αν πρόσεξες το ερώτημα δεν ήταν μόνο για αυτή τη στιγμή! Λέει και για όταν έπαιρνες κάποιες προφυλάξεις!Πχ σαν ελεύθερος/η! Αρα όλοι είναι σχετικοί με το θέμα! Ποια μέθοδο αντισύλληψης χρησιμοποιείτε με το συντροφό σας? Αν δεν έχετε συντροφο ποια χρησιμοποιούσατε την τελευταία φορά που κάνατε έρωτα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:47 Η Κακή Επιρροή: #130 21-08-06 17:47 Αρχική Δημοσίευση από torry: Γιαννάκη αν πρόσεξες το ερώτημα δεν ήταν μόνο για αυτή τη στιγμή! Λέει και για όταν έπαιρνες κάποιες προφυλάξεις!Πχ σαν ελεύθερος/η! Αρα όλοι είναι σχετικοί με το θέμα! Click για ανάπτυξη... μη του δίνεις σημασία κούκλα μου... απ τη ζήλια του τα λέει που δεν είναι κι αυτός εγκυος αλλά μονάχα είναι φερέγκυος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:21 Ο Γιάννης έγραψε: #131 23-08-06 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: μη του δίνεις σημασία κούκλα μου... απ τη ζήλια του τα λέει που δεν είναι κι αυτός εγκυος αλλά μονάχα είναι φερέγκυος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ζηλέυω πολύ που δεν έχω όλα τα καλά συμπτωματα της εγκυμοσύνης! Αλήθεια κουε πριν απο 3 μήνες τι μέθοδο χρησιμοποιούσες για να μην πιάσεις παιδί? Να ξέρω να μην την ακολουθήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:25 Ο songless_bird: #132 23-08-06 12:25 Λειπει μια επιλογη που θα ψηφιζα τωρα.. Αποχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:46 Η Κακή Επιρροή: #133 23-08-06 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Ζηλέυω πολύ που δεν έχω όλα τα καλά συμπτωματα της εγκυμοσύνης! Αλήθεια κουε πριν απο 3 μήνες τι μέθοδο χρησιμοποιούσες για να μην πιάσεις παιδί? Να ξέρω να μην την ακολουθήσω. Click για ανάπτυξη... πριν 3 μήνες δεν χρησιμοποιούσα κάποια μέθοδο... ήθελα να πιάσω παιδί και το πιασα να μη σου πω ότι είμαι και πάρα πολύ τυχερή που το έπιασα απ τον πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε το ελεύθερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:51 Ο nikolas17: #134 23-08-06 12:51 Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:56 Ο Γιάννης έγραψε: #135 23-08-06 12:56 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: πριν 3 μήνες δεν χρησιμοποιούσα κάποια μέθοδο... ήθελα να πιάσω παιδί και το πιασα να μη σου πω ότι είμαι και πάρα πολύ τυχερή που το έπιασα απ τον πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε το ελεύθερο.... Click για ανάπτυξη... Καρπερότατους σας βρήσκω, θύμισε μου στο επόμενο meeting του στεκιού αν έρθει ο άντρας σου να τον βάλουμε σε άλλο τραπέζι! και μακρυά απο τα κορίτσια του στεκιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:02 Η Resident Evil: #136 23-08-06 13:02 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... τώρα κάποιος που το έχει ψάξει πιο πολύ θα σου απαντήσει πιο επιστημονικά αλλά οι πιθανότητες επιτυχίας της...συνεύρεσης, ακόμα και στις sos μέρες δεν είναι 100% [δεν ξέρω το ποσοστό και πως επηρεάζεται] .. δεν είναι ντε και σίγουρο ότι θα μείνεις έγγυος με τη μια... τώρα ακριβως τη βιολογία πίσω από αυτό δεν την έχω υπόψην μου σε λεπτομέρια ομολογώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:06 Η Κακή Επιρροή: #137 23-08-06 13:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... Βάση στατιστικών, κυρίως λόγω ψυχολογίας, τα ζευγάρια που αποφασίζουν ότι ΘΕΛΟΥΝ να κάνουν παιδί, το καταφέρνουν κατά μέσο όρο στους 14-18 μήνες.... Είναι ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό που τα καταφέρνει αμέσως... και είναι κυρίως τα ζευγάρια που δεν το σκέφτονται και δεν επιρρεάζονται ψυχολογικά απ την απόφαση που έχουν πάρει Κατά τα άλλα... ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ να μείνεις εγκυος.... υπάρχει περίπτωση να κάνεις μια φορά ελεύθερα και να μείνεις Η ψυχολογία παίζει ΤΡΟΜΕΡΟ ρόλλο!!! @Γιάννη... ο άντρας μου λέει ότι τα έχει εκπαιδευμένα νίντζα... Μην ανησυχείς... ξέρει που τα στέλνει, δεν τα στέλνει αλλού (άσε που του έχω τάξει κόψιμο απ τη ρίζα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:08 Η Subject to change: #138 23-08-06 13:08 Βασικά ίσως να οφείλεται στο ότι έκοψε τα αντισυλληπτικά... Έχω διαβάσει οτι όταν τα κόψει η γυναίκα είναι πολύ γόνιμη μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #139 23-08-06 13:12 Τα έχω κόψει εδώ και 2 χρόνια οπότε δεν μετράει.... (τα έκοψα τότε λόγω τσιγάρου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:31 Η Subject to change: #140 23-08-06 13:31 Εγώ πάντα λέω οτι κάπου στα 30 θα το κόψω... Ελπίζω να μην καταλήξω να κόψω όλα τα άλλα εκτός απο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαχαχαχαχαχαχαχα άντε ρε!!!!!!! δεν ήμουν πάντα παντρεμένη κι εγκυος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
torry Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:32 Η torry έγραψε: #129 21-08-06 17:32 Είναι φοβερά ειρωνικό να διαβάζεις ότι έχει ποστάρει η κουε στο "Ποια μέθοδο αντισυλληψης χρησιμοποιείτε?" και να μπαίνεις να διαβάσεις τι προτείνει πρότη φορά βλέπω off-topic χρήστη σε θέμα! Click για ανάπτυξη... Γιαννάκη αν πρόσεξες το ερώτημα δεν ήταν μόνο για αυτή τη στιγμή! Λέει και για όταν έπαιρνες κάποιες προφυλάξεις!Πχ σαν ελεύθερος/η! Αρα όλοι είναι σχετικοί με το θέμα! Ποια μέθοδο αντισύλληψης χρησιμοποιείτε με το συντροφό σας? Αν δεν έχετε συντροφο ποια χρησιμοποιούσατε την τελευταία φορά που κάνατε έρωτα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:47 Η Κακή Επιρροή: #130 21-08-06 17:47 Αρχική Δημοσίευση από torry: Γιαννάκη αν πρόσεξες το ερώτημα δεν ήταν μόνο για αυτή τη στιγμή! Λέει και για όταν έπαιρνες κάποιες προφυλάξεις!Πχ σαν ελεύθερος/η! Αρα όλοι είναι σχετικοί με το θέμα! Click για ανάπτυξη... μη του δίνεις σημασία κούκλα μου... απ τη ζήλια του τα λέει που δεν είναι κι αυτός εγκυος αλλά μονάχα είναι φερέγκυος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:21 Ο Γιάννης έγραψε: #131 23-08-06 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: μη του δίνεις σημασία κούκλα μου... απ τη ζήλια του τα λέει που δεν είναι κι αυτός εγκυος αλλά μονάχα είναι φερέγκυος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ζηλέυω πολύ που δεν έχω όλα τα καλά συμπτωματα της εγκυμοσύνης! Αλήθεια κουε πριν απο 3 μήνες τι μέθοδο χρησιμοποιούσες για να μην πιάσεις παιδί? Να ξέρω να μην την ακολουθήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:25 Ο songless_bird: #132 23-08-06 12:25 Λειπει μια επιλογη που θα ψηφιζα τωρα.. Αποχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:46 Η Κακή Επιρροή: #133 23-08-06 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Ζηλέυω πολύ που δεν έχω όλα τα καλά συμπτωματα της εγκυμοσύνης! Αλήθεια κουε πριν απο 3 μήνες τι μέθοδο χρησιμοποιούσες για να μην πιάσεις παιδί? Να ξέρω να μην την ακολουθήσω. Click για ανάπτυξη... πριν 3 μήνες δεν χρησιμοποιούσα κάποια μέθοδο... ήθελα να πιάσω παιδί και το πιασα να μη σου πω ότι είμαι και πάρα πολύ τυχερή που το έπιασα απ τον πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε το ελεύθερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:51 Ο nikolas17: #134 23-08-06 12:51 Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:56 Ο Γιάννης έγραψε: #135 23-08-06 12:56 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: πριν 3 μήνες δεν χρησιμοποιούσα κάποια μέθοδο... ήθελα να πιάσω παιδί και το πιασα να μη σου πω ότι είμαι και πάρα πολύ τυχερή που το έπιασα απ τον πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε το ελεύθερο.... Click για ανάπτυξη... Καρπερότατους σας βρήσκω, θύμισε μου στο επόμενο meeting του στεκιού αν έρθει ο άντρας σου να τον βάλουμε σε άλλο τραπέζι! και μακρυά απο τα κορίτσια του στεκιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:02 Η Resident Evil: #136 23-08-06 13:02 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... τώρα κάποιος που το έχει ψάξει πιο πολύ θα σου απαντήσει πιο επιστημονικά αλλά οι πιθανότητες επιτυχίας της...συνεύρεσης, ακόμα και στις sos μέρες δεν είναι 100% [δεν ξέρω το ποσοστό και πως επηρεάζεται] .. δεν είναι ντε και σίγουρο ότι θα μείνεις έγγυος με τη μια... τώρα ακριβως τη βιολογία πίσω από αυτό δεν την έχω υπόψην μου σε λεπτομέρια ομολογώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:06 Η Κακή Επιρροή: #137 23-08-06 13:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... Βάση στατιστικών, κυρίως λόγω ψυχολογίας, τα ζευγάρια που αποφασίζουν ότι ΘΕΛΟΥΝ να κάνουν παιδί, το καταφέρνουν κατά μέσο όρο στους 14-18 μήνες.... Είναι ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό που τα καταφέρνει αμέσως... και είναι κυρίως τα ζευγάρια που δεν το σκέφτονται και δεν επιρρεάζονται ψυχολογικά απ την απόφαση που έχουν πάρει Κατά τα άλλα... ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ να μείνεις εγκυος.... υπάρχει περίπτωση να κάνεις μια φορά ελεύθερα και να μείνεις Η ψυχολογία παίζει ΤΡΟΜΕΡΟ ρόλλο!!! @Γιάννη... ο άντρας μου λέει ότι τα έχει εκπαιδευμένα νίντζα... Μην ανησυχείς... ξέρει που τα στέλνει, δεν τα στέλνει αλλού (άσε που του έχω τάξει κόψιμο απ τη ρίζα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:08 Η Subject to change: #138 23-08-06 13:08 Βασικά ίσως να οφείλεται στο ότι έκοψε τα αντισυλληπτικά... Έχω διαβάσει οτι όταν τα κόψει η γυναίκα είναι πολύ γόνιμη μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #139 23-08-06 13:12 Τα έχω κόψει εδώ και 2 χρόνια οπότε δεν μετράει.... (τα έκοψα τότε λόγω τσιγάρου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:31 Η Subject to change: #140 23-08-06 13:31 Εγώ πάντα λέω οτι κάπου στα 30 θα το κόψω... Ελπίζω να μην καταλήξω να κόψω όλα τα άλλα εκτός απο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι φοβερά ειρωνικό να διαβάζεις ότι έχει ποστάρει η κουε στο "Ποια μέθοδο αντισυλληψης χρησιμοποιείτε?" και να μπαίνεις να διαβάσεις τι προτείνει πρότη φορά βλέπω off-topic χρήστη σε θέμα! Click για ανάπτυξη... Γιαννάκη αν πρόσεξες το ερώτημα δεν ήταν μόνο για αυτή τη στιγμή! Λέει και για όταν έπαιρνες κάποιες προφυλάξεις!Πχ σαν ελεύθερος/η! Αρα όλοι είναι σχετικοί με το θέμα! Ποια μέθοδο αντισύλληψης χρησιμοποιείτε με το συντροφό σας? Αν δεν έχετε συντροφο ποια χρησιμοποιούσατε την τελευταία φορά που κάνατε έρωτα? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2006 στις 17:47 Η Κακή Επιρροή: #130 21-08-06 17:47 Αρχική Δημοσίευση από torry: Γιαννάκη αν πρόσεξες το ερώτημα δεν ήταν μόνο για αυτή τη στιγμή! Λέει και για όταν έπαιρνες κάποιες προφυλάξεις!Πχ σαν ελεύθερος/η! Αρα όλοι είναι σχετικοί με το θέμα! Click για ανάπτυξη... μη του δίνεις σημασία κούκλα μου... απ τη ζήλια του τα λέει που δεν είναι κι αυτός εγκυος αλλά μονάχα είναι φερέγκυος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:21 Ο Γιάννης έγραψε: #131 23-08-06 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: μη του δίνεις σημασία κούκλα μου... απ τη ζήλια του τα λέει που δεν είναι κι αυτός εγκυος αλλά μονάχα είναι φερέγκυος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ζηλέυω πολύ που δεν έχω όλα τα καλά συμπτωματα της εγκυμοσύνης! Αλήθεια κουε πριν απο 3 μήνες τι μέθοδο χρησιμοποιούσες για να μην πιάσεις παιδί? Να ξέρω να μην την ακολουθήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:25 Ο songless_bird: #132 23-08-06 12:25 Λειπει μια επιλογη που θα ψηφιζα τωρα.. Αποχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:46 Η Κακή Επιρροή: #133 23-08-06 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Ζηλέυω πολύ που δεν έχω όλα τα καλά συμπτωματα της εγκυμοσύνης! Αλήθεια κουε πριν απο 3 μήνες τι μέθοδο χρησιμοποιούσες για να μην πιάσεις παιδί? Να ξέρω να μην την ακολουθήσω. Click για ανάπτυξη... πριν 3 μήνες δεν χρησιμοποιούσα κάποια μέθοδο... ήθελα να πιάσω παιδί και το πιασα να μη σου πω ότι είμαι και πάρα πολύ τυχερή που το έπιασα απ τον πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε το ελεύθερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:51 Ο nikolas17: #134 23-08-06 12:51 Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:56 Ο Γιάννης έγραψε: #135 23-08-06 12:56 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: πριν 3 μήνες δεν χρησιμοποιούσα κάποια μέθοδο... ήθελα να πιάσω παιδί και το πιασα να μη σου πω ότι είμαι και πάρα πολύ τυχερή που το έπιασα απ τον πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε το ελεύθερο.... Click για ανάπτυξη... Καρπερότατους σας βρήσκω, θύμισε μου στο επόμενο meeting του στεκιού αν έρθει ο άντρας σου να τον βάλουμε σε άλλο τραπέζι! και μακρυά απο τα κορίτσια του στεκιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:02 Η Resident Evil: #136 23-08-06 13:02 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... τώρα κάποιος που το έχει ψάξει πιο πολύ θα σου απαντήσει πιο επιστημονικά αλλά οι πιθανότητες επιτυχίας της...συνεύρεσης, ακόμα και στις sos μέρες δεν είναι 100% [δεν ξέρω το ποσοστό και πως επηρεάζεται] .. δεν είναι ντε και σίγουρο ότι θα μείνεις έγγυος με τη μια... τώρα ακριβως τη βιολογία πίσω από αυτό δεν την έχω υπόψην μου σε λεπτομέρια ομολογώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:06 Η Κακή Επιρροή: #137 23-08-06 13:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... Βάση στατιστικών, κυρίως λόγω ψυχολογίας, τα ζευγάρια που αποφασίζουν ότι ΘΕΛΟΥΝ να κάνουν παιδί, το καταφέρνουν κατά μέσο όρο στους 14-18 μήνες.... Είναι ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό που τα καταφέρνει αμέσως... και είναι κυρίως τα ζευγάρια που δεν το σκέφτονται και δεν επιρρεάζονται ψυχολογικά απ την απόφαση που έχουν πάρει Κατά τα άλλα... ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ να μείνεις εγκυος.... υπάρχει περίπτωση να κάνεις μια φορά ελεύθερα και να μείνεις Η ψυχολογία παίζει ΤΡΟΜΕΡΟ ρόλλο!!! @Γιάννη... ο άντρας μου λέει ότι τα έχει εκπαιδευμένα νίντζα... Μην ανησυχείς... ξέρει που τα στέλνει, δεν τα στέλνει αλλού (άσε που του έχω τάξει κόψιμο απ τη ρίζα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:08 Η Subject to change: #138 23-08-06 13:08 Βασικά ίσως να οφείλεται στο ότι έκοψε τα αντισυλληπτικά... Έχω διαβάσει οτι όταν τα κόψει η γυναίκα είναι πολύ γόνιμη μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #139 23-08-06 13:12 Τα έχω κόψει εδώ και 2 χρόνια οπότε δεν μετράει.... (τα έκοψα τότε λόγω τσιγάρου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:31 Η Subject to change: #140 23-08-06 13:31 Εγώ πάντα λέω οτι κάπου στα 30 θα το κόψω... Ελπίζω να μην καταλήξω να κόψω όλα τα άλλα εκτός απο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από torry: Γιαννάκη αν πρόσεξες το ερώτημα δεν ήταν μόνο για αυτή τη στιγμή! Λέει και για όταν έπαιρνες κάποιες προφυλάξεις!Πχ σαν ελεύθερος/η! Αρα όλοι είναι σχετικοί με το θέμα! Click για ανάπτυξη... μη του δίνεις σημασία κούκλα μου... απ τη ζήλια του τα λέει που δεν είναι κι αυτός εγκυος αλλά μονάχα είναι φερέγκυος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:21 Ο Γιάννης έγραψε: #131 23-08-06 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: μη του δίνεις σημασία κούκλα μου... απ τη ζήλια του τα λέει που δεν είναι κι αυτός εγκυος αλλά μονάχα είναι φερέγκυος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ζηλέυω πολύ που δεν έχω όλα τα καλά συμπτωματα της εγκυμοσύνης! Αλήθεια κουε πριν απο 3 μήνες τι μέθοδο χρησιμοποιούσες για να μην πιάσεις παιδί? Να ξέρω να μην την ακολουθήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:25 Ο songless_bird: #132 23-08-06 12:25 Λειπει μια επιλογη που θα ψηφιζα τωρα.. Αποχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:46 Η Κακή Επιρροή: #133 23-08-06 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Ζηλέυω πολύ που δεν έχω όλα τα καλά συμπτωματα της εγκυμοσύνης! Αλήθεια κουε πριν απο 3 μήνες τι μέθοδο χρησιμοποιούσες για να μην πιάσεις παιδί? Να ξέρω να μην την ακολουθήσω. Click για ανάπτυξη... πριν 3 μήνες δεν χρησιμοποιούσα κάποια μέθοδο... ήθελα να πιάσω παιδί και το πιασα να μη σου πω ότι είμαι και πάρα πολύ τυχερή που το έπιασα απ τον πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε το ελεύθερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:51 Ο nikolas17: #134 23-08-06 12:51 Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:56 Ο Γιάννης έγραψε: #135 23-08-06 12:56 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: πριν 3 μήνες δεν χρησιμοποιούσα κάποια μέθοδο... ήθελα να πιάσω παιδί και το πιασα να μη σου πω ότι είμαι και πάρα πολύ τυχερή που το έπιασα απ τον πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε το ελεύθερο.... Click για ανάπτυξη... Καρπερότατους σας βρήσκω, θύμισε μου στο επόμενο meeting του στεκιού αν έρθει ο άντρας σου να τον βάλουμε σε άλλο τραπέζι! και μακρυά απο τα κορίτσια του στεκιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:02 Η Resident Evil: #136 23-08-06 13:02 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... τώρα κάποιος που το έχει ψάξει πιο πολύ θα σου απαντήσει πιο επιστημονικά αλλά οι πιθανότητες επιτυχίας της...συνεύρεσης, ακόμα και στις sos μέρες δεν είναι 100% [δεν ξέρω το ποσοστό και πως επηρεάζεται] .. δεν είναι ντε και σίγουρο ότι θα μείνεις έγγυος με τη μια... τώρα ακριβως τη βιολογία πίσω από αυτό δεν την έχω υπόψην μου σε λεπτομέρια ομολογώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:06 Η Κακή Επιρροή: #137 23-08-06 13:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... Βάση στατιστικών, κυρίως λόγω ψυχολογίας, τα ζευγάρια που αποφασίζουν ότι ΘΕΛΟΥΝ να κάνουν παιδί, το καταφέρνουν κατά μέσο όρο στους 14-18 μήνες.... Είναι ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό που τα καταφέρνει αμέσως... και είναι κυρίως τα ζευγάρια που δεν το σκέφτονται και δεν επιρρεάζονται ψυχολογικά απ την απόφαση που έχουν πάρει Κατά τα άλλα... ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ να μείνεις εγκυος.... υπάρχει περίπτωση να κάνεις μια φορά ελεύθερα και να μείνεις Η ψυχολογία παίζει ΤΡΟΜΕΡΟ ρόλλο!!! @Γιάννη... ο άντρας μου λέει ότι τα έχει εκπαιδευμένα νίντζα... Μην ανησυχείς... ξέρει που τα στέλνει, δεν τα στέλνει αλλού (άσε που του έχω τάξει κόψιμο απ τη ρίζα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:08 Η Subject to change: #138 23-08-06 13:08 Βασικά ίσως να οφείλεται στο ότι έκοψε τα αντισυλληπτικά... Έχω διαβάσει οτι όταν τα κόψει η γυναίκα είναι πολύ γόνιμη μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #139 23-08-06 13:12 Τα έχω κόψει εδώ και 2 χρόνια οπότε δεν μετράει.... (τα έκοψα τότε λόγω τσιγάρου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:31 Η Subject to change: #140 23-08-06 13:31 Εγώ πάντα λέω οτι κάπου στα 30 θα το κόψω... Ελπίζω να μην καταλήξω να κόψω όλα τα άλλα εκτός απο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: μη του δίνεις σημασία κούκλα μου... απ τη ζήλια του τα λέει που δεν είναι κι αυτός εγκυος αλλά μονάχα είναι φερέγκυος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ζηλέυω πολύ που δεν έχω όλα τα καλά συμπτωματα της εγκυμοσύνης! Αλήθεια κουε πριν απο 3 μήνες τι μέθοδο χρησιμοποιούσες για να μην πιάσεις παιδί? Να ξέρω να μην την ακολουθήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:25 Ο songless_bird: #132 23-08-06 12:25 Λειπει μια επιλογη που θα ψηφιζα τωρα.. Αποχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:46 Η Κακή Επιρροή: #133 23-08-06 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Ζηλέυω πολύ που δεν έχω όλα τα καλά συμπτωματα της εγκυμοσύνης! Αλήθεια κουε πριν απο 3 μήνες τι μέθοδο χρησιμοποιούσες για να μην πιάσεις παιδί? Να ξέρω να μην την ακολουθήσω. Click για ανάπτυξη... πριν 3 μήνες δεν χρησιμοποιούσα κάποια μέθοδο... ήθελα να πιάσω παιδί και το πιασα να μη σου πω ότι είμαι και πάρα πολύ τυχερή που το έπιασα απ τον πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε το ελεύθερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:51 Ο nikolas17: #134 23-08-06 12:51 Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:56 Ο Γιάννης έγραψε: #135 23-08-06 12:56 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: πριν 3 μήνες δεν χρησιμοποιούσα κάποια μέθοδο... ήθελα να πιάσω παιδί και το πιασα να μη σου πω ότι είμαι και πάρα πολύ τυχερή που το έπιασα απ τον πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε το ελεύθερο.... Click για ανάπτυξη... Καρπερότατους σας βρήσκω, θύμισε μου στο επόμενο meeting του στεκιού αν έρθει ο άντρας σου να τον βάλουμε σε άλλο τραπέζι! και μακρυά απο τα κορίτσια του στεκιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:02 Η Resident Evil: #136 23-08-06 13:02 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... τώρα κάποιος που το έχει ψάξει πιο πολύ θα σου απαντήσει πιο επιστημονικά αλλά οι πιθανότητες επιτυχίας της...συνεύρεσης, ακόμα και στις sos μέρες δεν είναι 100% [δεν ξέρω το ποσοστό και πως επηρεάζεται] .. δεν είναι ντε και σίγουρο ότι θα μείνεις έγγυος με τη μια... τώρα ακριβως τη βιολογία πίσω από αυτό δεν την έχω υπόψην μου σε λεπτομέρια ομολογώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:06 Η Κακή Επιρροή: #137 23-08-06 13:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... Βάση στατιστικών, κυρίως λόγω ψυχολογίας, τα ζευγάρια που αποφασίζουν ότι ΘΕΛΟΥΝ να κάνουν παιδί, το καταφέρνουν κατά μέσο όρο στους 14-18 μήνες.... Είναι ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό που τα καταφέρνει αμέσως... και είναι κυρίως τα ζευγάρια που δεν το σκέφτονται και δεν επιρρεάζονται ψυχολογικά απ την απόφαση που έχουν πάρει Κατά τα άλλα... ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ να μείνεις εγκυος.... υπάρχει περίπτωση να κάνεις μια φορά ελεύθερα και να μείνεις Η ψυχολογία παίζει ΤΡΟΜΕΡΟ ρόλλο!!! @Γιάννη... ο άντρας μου λέει ότι τα έχει εκπαιδευμένα νίντζα... Μην ανησυχείς... ξέρει που τα στέλνει, δεν τα στέλνει αλλού (άσε που του έχω τάξει κόψιμο απ τη ρίζα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:08 Η Subject to change: #138 23-08-06 13:08 Βασικά ίσως να οφείλεται στο ότι έκοψε τα αντισυλληπτικά... Έχω διαβάσει οτι όταν τα κόψει η γυναίκα είναι πολύ γόνιμη μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #139 23-08-06 13:12 Τα έχω κόψει εδώ και 2 χρόνια οπότε δεν μετράει.... (τα έκοψα τότε λόγω τσιγάρου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:31 Η Subject to change: #140 23-08-06 13:31 Εγώ πάντα λέω οτι κάπου στα 30 θα το κόψω... Ελπίζω να μην καταλήξω να κόψω όλα τα άλλα εκτός απο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λειπει μια επιλογη που θα ψηφιζα τωρα.. Αποχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:46 Η Κακή Επιρροή: #133 23-08-06 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Ζηλέυω πολύ που δεν έχω όλα τα καλά συμπτωματα της εγκυμοσύνης! Αλήθεια κουε πριν απο 3 μήνες τι μέθοδο χρησιμοποιούσες για να μην πιάσεις παιδί? Να ξέρω να μην την ακολουθήσω. Click για ανάπτυξη... πριν 3 μήνες δεν χρησιμοποιούσα κάποια μέθοδο... ήθελα να πιάσω παιδί και το πιασα να μη σου πω ότι είμαι και πάρα πολύ τυχερή που το έπιασα απ τον πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε το ελεύθερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:51 Ο nikolas17: #134 23-08-06 12:51 Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:56 Ο Γιάννης έγραψε: #135 23-08-06 12:56 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: πριν 3 μήνες δεν χρησιμοποιούσα κάποια μέθοδο... ήθελα να πιάσω παιδί και το πιασα να μη σου πω ότι είμαι και πάρα πολύ τυχερή που το έπιασα απ τον πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε το ελεύθερο.... Click για ανάπτυξη... Καρπερότατους σας βρήσκω, θύμισε μου στο επόμενο meeting του στεκιού αν έρθει ο άντρας σου να τον βάλουμε σε άλλο τραπέζι! και μακρυά απο τα κορίτσια του στεκιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:02 Η Resident Evil: #136 23-08-06 13:02 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... τώρα κάποιος που το έχει ψάξει πιο πολύ θα σου απαντήσει πιο επιστημονικά αλλά οι πιθανότητες επιτυχίας της...συνεύρεσης, ακόμα και στις sos μέρες δεν είναι 100% [δεν ξέρω το ποσοστό και πως επηρεάζεται] .. δεν είναι ντε και σίγουρο ότι θα μείνεις έγγυος με τη μια... τώρα ακριβως τη βιολογία πίσω από αυτό δεν την έχω υπόψην μου σε λεπτομέρια ομολογώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:06 Η Κακή Επιρροή: #137 23-08-06 13:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... Βάση στατιστικών, κυρίως λόγω ψυχολογίας, τα ζευγάρια που αποφασίζουν ότι ΘΕΛΟΥΝ να κάνουν παιδί, το καταφέρνουν κατά μέσο όρο στους 14-18 μήνες.... Είναι ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό που τα καταφέρνει αμέσως... και είναι κυρίως τα ζευγάρια που δεν το σκέφτονται και δεν επιρρεάζονται ψυχολογικά απ την απόφαση που έχουν πάρει Κατά τα άλλα... ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ να μείνεις εγκυος.... υπάρχει περίπτωση να κάνεις μια φορά ελεύθερα και να μείνεις Η ψυχολογία παίζει ΤΡΟΜΕΡΟ ρόλλο!!! @Γιάννη... ο άντρας μου λέει ότι τα έχει εκπαιδευμένα νίντζα... Μην ανησυχείς... ξέρει που τα στέλνει, δεν τα στέλνει αλλού (άσε που του έχω τάξει κόψιμο απ τη ρίζα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:08 Η Subject to change: #138 23-08-06 13:08 Βασικά ίσως να οφείλεται στο ότι έκοψε τα αντισυλληπτικά... Έχω διαβάσει οτι όταν τα κόψει η γυναίκα είναι πολύ γόνιμη μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #139 23-08-06 13:12 Τα έχω κόψει εδώ και 2 χρόνια οπότε δεν μετράει.... (τα έκοψα τότε λόγω τσιγάρου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:31 Η Subject to change: #140 23-08-06 13:31 Εγώ πάντα λέω οτι κάπου στα 30 θα το κόψω... Ελπίζω να μην καταλήξω να κόψω όλα τα άλλα εκτός απο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Ζηλέυω πολύ που δεν έχω όλα τα καλά συμπτωματα της εγκυμοσύνης! Αλήθεια κουε πριν απο 3 μήνες τι μέθοδο χρησιμοποιούσες για να μην πιάσεις παιδί? Να ξέρω να μην την ακολουθήσω. Click για ανάπτυξη... πριν 3 μήνες δεν χρησιμοποιούσα κάποια μέθοδο... ήθελα να πιάσω παιδί και το πιασα να μη σου πω ότι είμαι και πάρα πολύ τυχερή που το έπιασα απ τον πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε το ελεύθερο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:51 Ο nikolas17: #134 23-08-06 12:51 Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:56 Ο Γιάννης έγραψε: #135 23-08-06 12:56 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: πριν 3 μήνες δεν χρησιμοποιούσα κάποια μέθοδο... ήθελα να πιάσω παιδί και το πιασα να μη σου πω ότι είμαι και πάρα πολύ τυχερή που το έπιασα απ τον πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε το ελεύθερο.... Click για ανάπτυξη... Καρπερότατους σας βρήσκω, θύμισε μου στο επόμενο meeting του στεκιού αν έρθει ο άντρας σου να τον βάλουμε σε άλλο τραπέζι! και μακρυά απο τα κορίτσια του στεκιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:02 Η Resident Evil: #136 23-08-06 13:02 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... τώρα κάποιος που το έχει ψάξει πιο πολύ θα σου απαντήσει πιο επιστημονικά αλλά οι πιθανότητες επιτυχίας της...συνεύρεσης, ακόμα και στις sos μέρες δεν είναι 100% [δεν ξέρω το ποσοστό και πως επηρεάζεται] .. δεν είναι ντε και σίγουρο ότι θα μείνεις έγγυος με τη μια... τώρα ακριβως τη βιολογία πίσω από αυτό δεν την έχω υπόψην μου σε λεπτομέρια ομολογώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:06 Η Κακή Επιρροή: #137 23-08-06 13:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... Βάση στατιστικών, κυρίως λόγω ψυχολογίας, τα ζευγάρια που αποφασίζουν ότι ΘΕΛΟΥΝ να κάνουν παιδί, το καταφέρνουν κατά μέσο όρο στους 14-18 μήνες.... Είναι ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό που τα καταφέρνει αμέσως... και είναι κυρίως τα ζευγάρια που δεν το σκέφτονται και δεν επιρρεάζονται ψυχολογικά απ την απόφαση που έχουν πάρει Κατά τα άλλα... ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ να μείνεις εγκυος.... υπάρχει περίπτωση να κάνεις μια φορά ελεύθερα και να μείνεις Η ψυχολογία παίζει ΤΡΟΜΕΡΟ ρόλλο!!! @Γιάννη... ο άντρας μου λέει ότι τα έχει εκπαιδευμένα νίντζα... Μην ανησυχείς... ξέρει που τα στέλνει, δεν τα στέλνει αλλού (άσε που του έχω τάξει κόψιμο απ τη ρίζα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:08 Η Subject to change: #138 23-08-06 13:08 Βασικά ίσως να οφείλεται στο ότι έκοψε τα αντισυλληπτικά... Έχω διαβάσει οτι όταν τα κόψει η γυναίκα είναι πολύ γόνιμη μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #139 23-08-06 13:12 Τα έχω κόψει εδώ και 2 χρόνια οπότε δεν μετράει.... (τα έκοψα τότε λόγω τσιγάρου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:31 Η Subject to change: #140 23-08-06 13:31 Εγώ πάντα λέω οτι κάπου στα 30 θα το κόψω... Ελπίζω να μην καταλήξω να κόψω όλα τα άλλα εκτός απο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 12:56 Ο Γιάννης έγραψε: #135 23-08-06 12:56 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: πριν 3 μήνες δεν χρησιμοποιούσα κάποια μέθοδο... ήθελα να πιάσω παιδί και το πιασα να μη σου πω ότι είμαι και πάρα πολύ τυχερή που το έπιασα απ τον πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε το ελεύθερο.... Click για ανάπτυξη... Καρπερότατους σας βρήσκω, θύμισε μου στο επόμενο meeting του στεκιού αν έρθει ο άντρας σου να τον βάλουμε σε άλλο τραπέζι! και μακρυά απο τα κορίτσια του στεκιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:02 Η Resident Evil: #136 23-08-06 13:02 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... τώρα κάποιος που το έχει ψάξει πιο πολύ θα σου απαντήσει πιο επιστημονικά αλλά οι πιθανότητες επιτυχίας της...συνεύρεσης, ακόμα και στις sos μέρες δεν είναι 100% [δεν ξέρω το ποσοστό και πως επηρεάζεται] .. δεν είναι ντε και σίγουρο ότι θα μείνεις έγγυος με τη μια... τώρα ακριβως τη βιολογία πίσω από αυτό δεν την έχω υπόψην μου σε λεπτομέρια ομολογώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:06 Η Κακή Επιρροή: #137 23-08-06 13:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... Βάση στατιστικών, κυρίως λόγω ψυχολογίας, τα ζευγάρια που αποφασίζουν ότι ΘΕΛΟΥΝ να κάνουν παιδί, το καταφέρνουν κατά μέσο όρο στους 14-18 μήνες.... Είναι ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό που τα καταφέρνει αμέσως... και είναι κυρίως τα ζευγάρια που δεν το σκέφτονται και δεν επιρρεάζονται ψυχολογικά απ την απόφαση που έχουν πάρει Κατά τα άλλα... ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ να μείνεις εγκυος.... υπάρχει περίπτωση να κάνεις μια φορά ελεύθερα και να μείνεις Η ψυχολογία παίζει ΤΡΟΜΕΡΟ ρόλλο!!! @Γιάννη... ο άντρας μου λέει ότι τα έχει εκπαιδευμένα νίντζα... Μην ανησυχείς... ξέρει που τα στέλνει, δεν τα στέλνει αλλού (άσε που του έχω τάξει κόψιμο απ τη ρίζα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:08 Η Subject to change: #138 23-08-06 13:08 Βασικά ίσως να οφείλεται στο ότι έκοψε τα αντισυλληπτικά... Έχω διαβάσει οτι όταν τα κόψει η γυναίκα είναι πολύ γόνιμη μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #139 23-08-06 13:12 Τα έχω κόψει εδώ και 2 χρόνια οπότε δεν μετράει.... (τα έκοψα τότε λόγω τσιγάρου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:31 Η Subject to change: #140 23-08-06 13:31 Εγώ πάντα λέω οτι κάπου στα 30 θα το κόψω... Ελπίζω να μην καταλήξω να κόψω όλα τα άλλα εκτός απο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: πριν 3 μήνες δεν χρησιμοποιούσα κάποια μέθοδο... ήθελα να πιάσω παιδί και το πιασα να μη σου πω ότι είμαι και πάρα πολύ τυχερή που το έπιασα απ τον πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε το ελεύθερο.... Click για ανάπτυξη... Καρπερότατους σας βρήσκω, θύμισε μου στο επόμενο meeting του στεκιού αν έρθει ο άντρας σου να τον βάλουμε σε άλλο τραπέζι! και μακρυά απο τα κορίτσια του στεκιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:02 Η Resident Evil: #136 23-08-06 13:02 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... τώρα κάποιος που το έχει ψάξει πιο πολύ θα σου απαντήσει πιο επιστημονικά αλλά οι πιθανότητες επιτυχίας της...συνεύρεσης, ακόμα και στις sos μέρες δεν είναι 100% [δεν ξέρω το ποσοστό και πως επηρεάζεται] .. δεν είναι ντε και σίγουρο ότι θα μείνεις έγγυος με τη μια... τώρα ακριβως τη βιολογία πίσω από αυτό δεν την έχω υπόψην μου σε λεπτομέρια ομολογώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:06 Η Κακή Επιρροή: #137 23-08-06 13:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... Βάση στατιστικών, κυρίως λόγω ψυχολογίας, τα ζευγάρια που αποφασίζουν ότι ΘΕΛΟΥΝ να κάνουν παιδί, το καταφέρνουν κατά μέσο όρο στους 14-18 μήνες.... Είναι ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό που τα καταφέρνει αμέσως... και είναι κυρίως τα ζευγάρια που δεν το σκέφτονται και δεν επιρρεάζονται ψυχολογικά απ την απόφαση που έχουν πάρει Κατά τα άλλα... ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ να μείνεις εγκυος.... υπάρχει περίπτωση να κάνεις μια φορά ελεύθερα και να μείνεις Η ψυχολογία παίζει ΤΡΟΜΕΡΟ ρόλλο!!! @Γιάννη... ο άντρας μου λέει ότι τα έχει εκπαιδευμένα νίντζα... Μην ανησυχείς... ξέρει που τα στέλνει, δεν τα στέλνει αλλού (άσε που του έχω τάξει κόψιμο απ τη ρίζα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:08 Η Subject to change: #138 23-08-06 13:08 Βασικά ίσως να οφείλεται στο ότι έκοψε τα αντισυλληπτικά... Έχω διαβάσει οτι όταν τα κόψει η γυναίκα είναι πολύ γόνιμη μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #139 23-08-06 13:12 Τα έχω κόψει εδώ και 2 χρόνια οπότε δεν μετράει.... (τα έκοψα τότε λόγω τσιγάρου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:31 Η Subject to change: #140 23-08-06 13:31 Εγώ πάντα λέω οτι κάπου στα 30 θα το κόψω... Ελπίζω να μην καταλήξω να κόψω όλα τα άλλα εκτός απο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... τώρα κάποιος που το έχει ψάξει πιο πολύ θα σου απαντήσει πιο επιστημονικά αλλά οι πιθανότητες επιτυχίας της...συνεύρεσης, ακόμα και στις sos μέρες δεν είναι 100% [δεν ξέρω το ποσοστό και πως επηρεάζεται] .. δεν είναι ντε και σίγουρο ότι θα μείνεις έγγυος με τη μια... τώρα ακριβως τη βιολογία πίσω από αυτό δεν την έχω υπόψην μου σε λεπτομέρια ομολογώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:06 Η Κακή Επιρροή: #137 23-08-06 13:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... Βάση στατιστικών, κυρίως λόγω ψυχολογίας, τα ζευγάρια που αποφασίζουν ότι ΘΕΛΟΥΝ να κάνουν παιδί, το καταφέρνουν κατά μέσο όρο στους 14-18 μήνες.... Είναι ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό που τα καταφέρνει αμέσως... και είναι κυρίως τα ζευγάρια που δεν το σκέφτονται και δεν επιρρεάζονται ψυχολογικά απ την απόφαση που έχουν πάρει Κατά τα άλλα... ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ να μείνεις εγκυος.... υπάρχει περίπτωση να κάνεις μια φορά ελεύθερα και να μείνεις Η ψυχολογία παίζει ΤΡΟΜΕΡΟ ρόλλο!!! @Γιάννη... ο άντρας μου λέει ότι τα έχει εκπαιδευμένα νίντζα... Μην ανησυχείς... ξέρει που τα στέλνει, δεν τα στέλνει αλλού (άσε που του έχω τάξει κόψιμο απ τη ρίζα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:08 Η Subject to change: #138 23-08-06 13:08 Βασικά ίσως να οφείλεται στο ότι έκοψε τα αντισυλληπτικά... Έχω διαβάσει οτι όταν τα κόψει η γυναίκα είναι πολύ γόνιμη μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #139 23-08-06 13:12 Τα έχω κόψει εδώ και 2 χρόνια οπότε δεν μετράει.... (τα έκοψα τότε λόγω τσιγάρου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:31 Η Subject to change: #140 23-08-06 13:31 Εγώ πάντα λέω οτι κάπου στα 30 θα το κόψω... Ελπίζω να μην καταλήξω να κόψω όλα τα άλλα εκτός απο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Γιατί να μην το πιάνατε στον πρώτο μήνα? Click για ανάπτυξη... Βάση στατιστικών, κυρίως λόγω ψυχολογίας, τα ζευγάρια που αποφασίζουν ότι ΘΕΛΟΥΝ να κάνουν παιδί, το καταφέρνουν κατά μέσο όρο στους 14-18 μήνες.... Είναι ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό που τα καταφέρνει αμέσως... και είναι κυρίως τα ζευγάρια που δεν το σκέφτονται και δεν επιρρεάζονται ψυχολογικά απ την απόφαση που έχουν πάρει Κατά τα άλλα... ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ να μείνεις εγκυος.... υπάρχει περίπτωση να κάνεις μια φορά ελεύθερα και να μείνεις Η ψυχολογία παίζει ΤΡΟΜΕΡΟ ρόλλο!!! @Γιάννη... ο άντρας μου λέει ότι τα έχει εκπαιδευμένα νίντζα... Μην ανησυχείς... ξέρει που τα στέλνει, δεν τα στέλνει αλλού (άσε που του έχω τάξει κόψιμο απ τη ρίζα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:08 Η Subject to change: #138 23-08-06 13:08 Βασικά ίσως να οφείλεται στο ότι έκοψε τα αντισυλληπτικά... Έχω διαβάσει οτι όταν τα κόψει η γυναίκα είναι πολύ γόνιμη μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #139 23-08-06 13:12 Τα έχω κόψει εδώ και 2 χρόνια οπότε δεν μετράει.... (τα έκοψα τότε λόγω τσιγάρου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:31 Η Subject to change: #140 23-08-06 13:31 Εγώ πάντα λέω οτι κάπου στα 30 θα το κόψω... Ελπίζω να μην καταλήξω να κόψω όλα τα άλλα εκτός απο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βασικά ίσως να οφείλεται στο ότι έκοψε τα αντισυλληπτικά... Έχω διαβάσει οτι όταν τα κόψει η γυναίκα είναι πολύ γόνιμη μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:12 Η Κακή Επιρροή: #139 23-08-06 13:12 Τα έχω κόψει εδώ και 2 χρόνια οπότε δεν μετράει.... (τα έκοψα τότε λόγω τσιγάρου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:31 Η Subject to change: #140 23-08-06 13:31 Εγώ πάντα λέω οτι κάπου στα 30 θα το κόψω... Ελπίζω να μην καταλήξω να κόψω όλα τα άλλα εκτός απο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τα έχω κόψει εδώ και 2 χρόνια οπότε δεν μετράει.... (τα έκοψα τότε λόγω τσιγάρου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2006 στις 13:31 Η Subject to change: #140 23-08-06 13:31 Εγώ πάντα λέω οτι κάπου στα 30 θα το κόψω... Ελπίζω να μην καταλήξω να κόψω όλα τα άλλα εκτός απο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ πάντα λέω οτι κάπου στα 30 θα το κόψω... Ελπίζω να μην καταλήξω να κόψω όλα τα άλλα εκτός απο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.