Dark_kronos
Επιφανές μέλος

πως καλε το εννοεις αυτο το κατα περιοδους?
τη στειροτητα η την εχεις η δε την εχεις!
Αυτο μου φανηκε και εμενα καπος...
Αλλα και το υπολιπο ποστ δεν το καταλαβα.... explanation plz;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Tο χάπι της επόμενης ημέρας ΔΕΝ είναι μέθοδος αντισύλληψης καταρχάς!![]()
Για μένα πάντως, δεν νοείται να μη φοράς προφυλακτικό σε ΜΗ μόνιμη σχέση .
Το προφυλακτικό δεν ειναι μονο για την αντισύλληψη αλλα και για τα ΣΜΝ.
Αν η σχέση είναι μόνιμη και οι δυο σύντροφοι μονογαμικοί, τότε ναι... ας μην υπάρχει προφυλακτικό (Αφου πρωτα γινουν οι εξετάσεις) κι ας υπάρχουν άλλες μέθοδοι...
Ισχύουν όλα αυτά, όμως η δική μου η απορία είναι, πώς,εάν χρησιμοποιείς μόνο το προφυλακτικό, μπορείς να είσαι 100% σίγουρος. Πιστεύω ότι μάλλον θα βοηθούσε να πάρει κανείς και άλλα επιπρόσθετα μέτρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
travel_lover
Διάσημο μέλος

Ισχύουν όλα αυτά, όμως η δική μου η απορία είναι, πώς,εάν χρησιμοποιείς μόνο το προφυλακτικό, μπορείς να είσαι 100% σίγουρος. Πιστεύω ότι μάλλον θα βοηθούσε να πάρει κανείς και άλλα επιπρόσθετα μέτρα.
πολύ απλά αν παίρνεις καλή μάρκα είναι σχεδόν σπάνιο να σπάσει, κ αν σπάσει τελικά παίρνεις το χάπι της επόμενης μέρας. το προφυλακτικό αν χρησιμοποιηθεί σωστά προφυλάσσει απο ΣΜΝ κ είναι ένας καλός τρόπος αποφυ΄γής εγκυμοσύνης!

πως καλε το εννοεις αυτο το κατα περιοδους?
τη στειροτητα η την εχεις η δε την εχεις!
τι λες μωρε?:p γιατι εσεις δεν μπορειτε να ειστε στειρες αν παιρνετε αντισυλιπτικα? Other than that ask me no questions ill tell you no lies. Απλα δεξου το λογο μου, καθε τοσο ειμαι στειρος (απο επιλογη προφανως)
Αλλα και το υπολιπο ποστ δεν το καταλαβα.... explanation plz;
υποθετω οτι δεν καταλαβες το "δεν υπαρχουν ετεροφυλοφιλοι οροθετικοι"?
ναι δεν υπαρχουν, το aids σε μη αιματηρη συνουσια δεν μεταδιδεται απο αντρα σε γυναικα
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Ξαναλεω: Μπαινουν και παιδακια!!!!!!!!!!!!

υποθετω οτι δεν καταλαβες το "δεν υπαρχουν ετεροφυλοφιλοι οροθετικοι"?
ναι δεν υπαρχουν, το aids σε μη αιματηρη συνουσια δεν μεταδιδεται απο αντρα σε γυναικα
Kαλά και εγώ έχω διαβάσει πολλά και διάφορα σε σχέση με το aids..που δεν θα αναλύσω εδώ μέσα, ακριβώς για το λόγο που λέει η Hakuna...αλλά και αυτό να μην είναι...την ηπατίτιδα C μην την ξεχνάμε.....

underwater
Περιβόητο μέλος

Epote δεν θέλω να το παίξω έξυπνη, αλλά επειδή έχω εντρυφήσει στο θέμα δεν μπορώ να ακούω παλαβά.
Το AIDS εννοείται ότι μεταδίδεται από άντρα σε γυναίκα. Οι ομοφυλόφιλοι είναι επιρρεπείς λόγω της τεχνικής μου χρησιμοποιούν στο σεξ (πρωκτικό), που είναι πολύ πιο εύκολο να γίνουν τραυματισμοί. Αντίστοιχα και ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι που χρησιμοποιεί αυτή την τεχνική είναι πιο εύκολο να κολλήσει. Αλλά και με την "παραδοσιακή" μέθοδο υπάρχουν πιθανότητες να κολλήσει κάποιος!
Επίσης, μεγάλο ποσοστό γυναικών έχει κολλήσει AIDS στην Ελλάδα από τον σύντροφό τους, ο οποίος παράλληλα είχε και κρυφές ομοφυλοφιλικές εμπειρίες.

τι απο ολα σε ενοχλησε?:p Το αιματηρη? Οταν λεω αιματηρη δεν εννοω χασαπικο, για παραδειγμα το rough sex (γενικος...) θα μπορουσε να θεωρηθει αιματηρη συνουσια με την εννοια οτι παρουσιαζονται μικροεκδορες και αμοιχες απο τις οποιες μπορει να μεταδωθει ο ιος. Περα απο αυτο, οι πιθανοτητες μεταδοσης aids με συνουσια απο γυναικα σε αντρα υπολογιζονται 1 στις 15.000 και αυτο ειναι guesstimation οχι πραγματικα δεδομενα.Jesus freakin' Christ ----- epote getta grip!!!!!
ναι η υπατιτιδα c οντως, αλλα τα περισοτερα απο τα υπολοιπα STD μεταδιδοντα ακομα και με προφυλακτικο
Epote δεν θέλω να το παίξω έξυπνη, αλλά επειδή έχω εντρυφήσει στο θέμα δεν μπορώ να ακούω παλαβά.
Το AIDS εννοείται ότι μεταδίδεται από άντρα σε γυναίκα
mea culpa εννοουσα απο γυναικα σε αντρα, θετικη γυναικα να κολησει απο κανονικο σεξ μη θετικο αντρα. Δεν εχει συμβει ποτε επιβεβαιομενα
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

ενταξι συμφωνοι, αλλα ποση λογοκρισια πια? Ας προσεξουν λιγο και οι γονεις τι διαβαζουν τα παιδια τους
Unrealistic.

Εγώ, πάλι, χάπι αυτόν τον καιρό... ξανάρχισα ένα κουτάκι σήμερα.
DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

susceptible
Εκκολαπτόμενο μέλος

torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πάντως αυτό για την γυναίκα πως δεν μπορεί να κωλήσει άντρα είναι εντελώς λάθος!!!

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ΕΛΠΙΖΩ οτι δεν έβαλες το σπιραλ ακριβως μετα τον τοκετό σου....
Ο κόλπος σου, κάνει κανα δυο μήνες να επανέλθει στα φυσιολογικά του επιπεδα... κι αν το έβαλες τωρα, αυτο σημαινει οτι οταν ο κολπος επανελθει στα σωστα του, υπάρχει ΣΟΒΑΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ το σπιραλ να φυγει απο τη θέση του με αποτελεσμα
1. ανεπιθυμητη (φυσικολογική) εγκυμοσύνη
2. ανεπιθυμητη εξωμήτρια εγκυμοσύνη

zanin
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.