Πιο τρομακτικο ειναι οτι έχετε υποβαθμισει το φορουμ... ολοι εσεις... που υποβαθμιζετε τον διάλογο και μιλάτε με τέτοιον τροπο και κουνάτε το δάχτυλο σε ολους εμας τους υπόλοιπους (που δεν ειμαστε μονο εγώ και ο juste) αλλα και ο
@Gaspar και η
@Nelliel και ο
@Nick890 και θέλοντας να επιβάλλετε τις ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ και με το ετσι θέλω. Αυτο ειναι γελοιότητα να μου παριστανεις τον δημοκράτη εσυ και η παρέα σου και να επιδιώκεις κάνοντας επιθεση στο ήθος του συνομιλητη επειδη.... δεν σου αρέσουν τα επιχειρηματα του...αυτα τα κάνουν οι γκάνγκστερ ειτε το θέλεις ειτε οχι... δεν ειμαι υποχρεωμενος να πιστεψω ΚΑΜΙΑ καταγγελια αν πρωτα δεν επιβεβαιωθει στο δικαστηριο και δεν ολοκληρωθει η νομικη διαδικασια. Δεν ειμαι τηλεδικαστης.
Εσυ δεν εισαι καλυτερος που απο τη μια θές να μας πεισεις οτι μάχεσαι το μπούλινκ και την κακοποιηση και απο την άλλη εξαπολυεις επιθεση με φρασεις στοχοποιησης οπως "Μην ασχολειστε μαζι τους και βάλτε τους στη γωνια". Αλλου η υποκρισια ... στο θεατρο εγω δεν την μασάω.
Ο φασισμος σας δεν θα περάσει εδω μέσα, έχουμε και εμεις άποψη και θα την εκφράσουμε αμα δε γουσταρεις τη ξέρεις τη διαδικασια. Αλλα αυτο που κάνετε να προσπαθειτε να σπιλώσετε τη προσωπικοτητα κάποιου επειδη δεν σας αρεσουν τα λεγομενα του τα οποια αναφέρονται ειδικα σε νομιμες διαδικασιες ειναι προστυχο και ανέντιμο. Σε σένα περαστικά. Θα μου πουλησεις και εξυπναδα.