Το πιστευω αντε να δεχτω οτι ειναι υποκειμενικο καθως ειναι και σε ποιους θα πέσεις. Για το γνωριζω ομως μην επιμένεις. Δεν ειναι κατ' εμε το γνωριζω... γνωριζω σημαινει ειμαι σιγουρος για κάτι κ έχω στοιχεια. Αν θες να σε παιρνουν στα σοβαρα οταν λές οτι γνωριζεις κάτι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Φεβρουαρίου 2021
Δυναμη μπορει να έχει αλλα δυναμη έχουν και οι αποδειξεις. Σιγουρα θα βρεθούν άνθρωποι που θα τον καλύψουν - οι κολλητοι του οι κλικες του σας φαινεται ΠΕΡΙΕΡΓΟ ;;; ΣΕ ΚΑΘΕ δουλεια και αλλου θα υπάρχει πάντα η κεντρικη παρέα που θα ειναι σε συνεργασία αλλωστε υπάρχουν και αλληλοεξαρτησεις που έχουν δημιουργηθει απο υποχρεωσεις και εξυπηρετησεις. Αλλα οχι αν οι αποδειξεις ειναι πολυ ισχυρες αυτο πιστευω εγώ, στη τελικη ολα αυτα έχουν και ένα ρίσκο. Το ξέρω γιατι κ εγω τα εχω βάλει κατα το παρελθον με ανθρωπους που θεωρητικα ηταν πιο δυνατοι απο εμένα.
Παρολαυτα οταν βγαινεις και κάνεις τον μάγκα σε στυλ "Εγω τα ηξερα 20 χρονια τωρα και η αστυνομια φταιει που δεν ακούει και με γράφει'' πρέπει να έχει και τα κοτσια να τα βάλει με ολα αυτα που φοβάται και να βρει αποδειξεις. Εγω έτσι ξέρω κ ετσι θα έκανα. Απο τη στιγμή που θα αποφάσιζα να "κτυπησω" θα ηταν θέμα χρόνου. Και θα αναλαμβανα εννοειται και τα ρισκα γιατι ολα εχουν ενα ρισκο στη ζωη και δεν ειναι προς τη σωστη κατευθυνση να εισαι πάντα κότα και να σκεφτεσαι υπερβολικα τις δυσκολιες.
Κανενας εισαγγελεας ή αστυνομικος δεν θα έβαζε τον εαυτο του στον τάκο για εναν που έκανε τέτοιες μαλακιες οτι υποχρεωση και να του ειχε. Αυτο που λες για την προστασια θεωρω οτι ειναι ακραίο.
Επισης κάτι που ξέχασα, κάποιοι νομιζετε οτι θα βγειτε αλώβητοι 100% απο δικαστικές διαμάχες και φασαριες... δεν υπάρχει τέτοια περιπτωση κάθε πολεμος εχει κ απωλειες αλλα μετά το πολεμο τιποτα δεν θα ειναι το ιδιο και θα χεις κερδισει κάτι. Που πριν δεν ειχες.... οπως κ τωρα ηρθε το συμπαν πάνω κατω αλλα θα ξεβρωμισει το θέατρο.