Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2022 στις 16:53 Ο Μάξιμος έγραψε: #701 14-06-22 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αρχικά δεν ήταν 15χρονα, ήταν 17+... Ακούστηκε για 15χρονο? (Οχι ότι έχει σημασία, αλλά νομίζω ήταν μεγαλύτερα) Click για ανάπτυξη... Απάντησα με βάση το ποστ του Devil, όπου έγραφε για 15χρονα και θεωρώ πως γνωρίζει καλά τι γράφει. Αρα, το εξέλαβα ως σωστό. Αν λάθεψα, ζητώ συγνώμη, αν και δε βλέπω καμία διαφορά στην ηλικία. 15 - 16 - 17χρονα, έχουν και ένα άλλο κοινό στοιχείο. Το οτι είναι αγόρια και οδηγούνται σε άλλες καταστάσεις. Και δεν υποβαθμίζω το γεγονός οτι αν ήταν κορίτσια και βιάζονταν δεν θα ήταν κατακριτέο απο εμένα. Την ίδια γνώμη θα είχα για τον κάθε ένα ανισόρροπο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.197 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2022 στις 17:26 Ο Πάνθηρας!: #702 14-06-22 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αρχικά δεν ήταν 15χρονα, ήταν 17+... Ακούστηκε για 15χρονο? (Οχι ότι έχει σημασία, αλλά νομίζω ήταν μεγαλύτερα) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουνίου 2022 Ήταν ανώμαλος χαρακτήρας, ήταν σίγουρα διπολικός και ψυχοπαθής. Πολλές φορές συστηνόταν ως Γιάννης, ως Γιώργος, ως φιλόλογος σε άγνωστους εφήβους... Διάβασα κάπου μια νέα καταγγελία, τώρα δεν μπορώ να την βρω, που μια μαθήτρια του στο εθνικό κάτι του είπε, προφανώς τον έβρισε και γύρισε ο Λιγνάδης και της λέει: σε εμένα αντιμιλάς? Και έβαλε δύο αγόρια μαθητές του να την πιάσουν και να αυτοσχεδιάσουν έναν βιασμό πάνω της. Κατά την άποψη μου δεν νομίζω ότι είχε και πολύ σωας τας φρένας... Σίγουρα έχει κάποιου είδους εγκεφαλικής ανωμαλίας, δεν εξηγείται αλλιώς Click για ανάπτυξη... Κανέναν δεν κατηγορουν στο έτσι. Και όπως είχε πει και ο πατερας του Κουγια τα δικαστήρια είναι για τους παλιανθρωπους... Είναι δυνατόν να έχουμε μια διαφορά και να πρεπει να μας τη λύσουν τα δικαστήρια ; κάπου θακανω πίσω εγώ κάπου εσυ κ θα τα βρουμε. Στα δικαστήρια πανε είτε επειδή ένας εκ των δυο είναι αν εντιμοι είτε και οι δυο. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2022 στις 22:39 Ο juste un instant: #703 14-06-22 22:39 Πολλές φορές συστηνόταν ως Γιάννης, ως Γιώργος, ως φιλόλογος σε άγνωστους εφήβους... Click για ανάπτυξη... Αυτό το κάνουν συνήθως άνδρες παλαιάς κοπής. Σύνηθες φαινόμενο σε παλιές ελληνικές ταινίες. Βέβαια την αμαρτία μου θα την πω, εγώ κρατάω μικρό καλάθι σε αυτήν την υπόθεση, δεν ξέρω τι έγινε όντως στ αλήθεια Και το λέω αυτό γιατί ξέρω πάρα πολύ καλά πως λειτουργούν μερικοί σπουδαστές δραματικών σχολών... Δεν θέλετε να μάθετε Click για ανάπτυξη... Κανένας μας δεν ξέρει. Ειδικά όταν εκτός από το πώς λειτουργούν μερικοί σπουδαστές ενδέχεται ίσως να υπάρχει και πολιτική εργαλειοποίηση και σκοπιμότητες. Νομίζω πως η δικαιοσύνη θα κρίνει καλύτερα από ολους εμάς Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2022 Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 00:26 Ο Lasher έγραψε: #704 15-06-22 00:26 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: ενδέχεται ίσως να υπάρχει και πολιτική εργαλειοποίηση και σκοπιμότητες Click για ανάπτυξη... Πες τα, ρε Ζιουστ. Τα ανέφερε όλα στην πεφωτισμένη κατάθεση της και η συναδέλφισσα του Λιγνάδη και πρώην Υπουργός του ΜΠΑΤΣΟΚ, Ελένη Κούρκουλα. Όλα έγιναν για να πλήξουν το κύρος της κυρά-Μενδώνη και του Κούλη. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 01:19 Ο palio_melos: #705 15-06-22 01:19 Αφού ο Κούγιας δεν αναλαμβάνει παιδεραστές βρε, duh. Φεύγω τώρα, έχω να παραστώ σε μία δίκη. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2022 στις 19:11 Ο Lasher έγραψε: #706 29-06-22 19:11 https://twitter.com/x/status/1542164774322044929 Δεν πρέπει να ξεχάσουμε, βέβαια, αυτό το αριστούργημα της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας εν Ελλάδι, όταν έσκασε η είδηση. Επόμενη δικάσιμος στις 5/7. Θα αγορεύσει και ο κοντός της υπεράσπισης. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2022 στις 19:40 Η Εριφύλη έγραψε: #707 29-06-22 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: https://twitter.com/x/status/1542164774322044929 Δεν πρέπει να ξεχάσουμε, βέβαια, αυτό το αριστούργημα της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας εν Ελλάδι, όταν έσκασε η είδηση. Επόμενη δικάσιμος στις 5/7. Θα αγορεύσει και ο κοντός της υπεράσπισης. Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί στην αρχή δεν υπήρχαν στοιχεία... Βγήκε ένας ανώνυμος palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2022 στις 20:28 Ο palio_melos: #708 29-06-22 20:28 Δεν βρήκε έδαφος η βαθιά υπερασπιστική τέχνη του Κούγια για μπλοκάρισμα έργων στο Ελληνικό/επαγγελματίες ομοφυλόφιλους/μπιφ με Μενδώνη/ζαίους που κάνουν κακά στον τόπο γιατί απλά είναι ζαίοι; Τιλερεπαιδιμ. Όχι πως αυτό σημαίνει ότι τελείωσε η υπόθεση βέβαια. Αφενός προφάνως θα γίνουν εφέσεις, αφετέρου το ενδεχόμενο να θυσιάστηκε ο Δ. Λιγνάδης για να κρυφτεί ποιος ξέρει τι πάντα υπάρχει. Τυχαίο λινκ. Επώνυμη μαρτυρία απόφοιτης του Αρσακείου για Γιάννη και Δημήτρη Λιγνάδη - 20/20 Magazine Απόψεις, σχολιασμός, ανάλυση της επικαιρότητας, συνεντεύξεις, podcasts και video, για όλες τις πτυχές της καθημερινότητας, της πολιτικής, της ζωής στην πόλη, της τέχνης και του πολιτισμού. www.2020mag.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 12:44 Η Εριφύλη έγραψε: #709 13-07-22 12:44 Ένοχος για τους δυο από τους τέσσερις βιασμούς που διέπραξε ο Λιγνάδης. Κάτσε να δούμε και πόσα χρόνια θα φάει. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:00 Ο Nihilist έγραψε: #710 13-07-22 13:00 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:02 Η Εριφύλη έγραψε: #711 13-07-22 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε δεν είχαν βγει. Ένας ανώνυμος βγήκε. Τώρα δεν μπορούσαν να το καλύψουν άλλο Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:10 Ο Nihilist έγραψε: #712 13-07-22 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εντάξει τότε δεν είχαν βγει. Ένας ανώνυμος βγήκε. Τώρα δεν μπορούσαν να το καλύψουν άλλο Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήταν ουδέτεροι, αλλά αμέσως έτρεξαν να βγάλουν τρελές τις κατηγορίες και να ξεπλύνουν το φίλο τους. Οι ίδιοι που σε άλλες περιπτώσεις είχαν ήδη βγάλει καταδικαστικό πόρισμα για τον χ πιθανό εγκληματία της επικαιρότητας. Ελπίζω τα βρωμακάναλά μας(που ακόμα λειτουργούν παράνομα btw) να περάσουν στην πλήρη αφάνεια με τη σταδιακή καθιέρωση των smart tv. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:32 Η Εριφύλη έγραψε: #713 13-07-22 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήταν ουδέτεροι, αλλά αμέσως έτρεξαν να βγάλουν τρελές τις κατηγορίες και να ξεπλύνουν το φίλο τους. Οι ίδιοι που σε άλλες περιπτώσεις είχαν ήδη βγάλει καταδικαστικό πόρισμα για τον χ πιθανό εγκληματία της επικαιρότητας. Ελπίζω τα βρωμακάναλά μας(που ακόμα λειτουργούν παράνομα btw) να περάσουν στην πλήρη αφάνεια με τη σταδιακή καθιέρωση των smart tv. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν μπορούσαν να τον κατηγορήσουν με μια εντελώς ανώνυμη καταγγελία. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:34 Η Chem2000 έγραψε: #714 13-07-22 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εντάξει, δεν μπορούσαν να τον κατηγορήσουν με μια εντελώς ανώνυμη καταγγελία. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ούτε θα έπρεπε να πάρουν το μέρος του και να τον βγάλουν αθώο χωρίς αποδείξεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:42 Η Εριφύλη έγραψε: #715 13-07-22 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Ναι αλλά ούτε θα έπρεπε να πάρουν το μέρος του και να τον βγάλουν αθώο χωρίς αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Κολλητός της κυβέρνησης είναι, τι περιμένατε? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:02 Η Πουπουλίνα: #716 13-07-22 17:02 Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:03 Η Εριφύλη έγραψε: #717 13-07-22 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:04 Η Πουπουλίνα: #718 13-07-22 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Click για ανάπτυξη... Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:06 Η Εριφύλη έγραψε: #719 13-07-22 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Click για ανάπτυξη... Καθόλου άσχετες και οι δύο κατηγορούμενοι έχουν πλάτες από εδώ μέχρι την Κίνα. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, πάρτε το χαμπάρι Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:15 Ο Nihilist έγραψε: #720 13-07-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Η πρόεδρος, που ψήφισε αθώος για όλες τις κατηγορίες, να καταλάβω γιατί ψήφισε υπέρ της αναστολής. Οι άλλοι που τον έκριναν ένοχο για βιασμό τι ακριβώς σκέφτονταν; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 171 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee giorgos5002 Wonderkid johnsala Memetchi iew taketrance louminis charmander Εριφύλη camil giannhs2001 Kate1914 Paragontas7000 synthnightingale back2967 Scandal touvlo vasilis123321 fmarulezkd Luludaki American Economist gaidouri Κλημεντίνη P.Dam. Natalia143 jj! Ariana2018 grtt sophiaa Ilma fourkaki Ryuzaki chester20080 Kassiopi Sosstoss fretoe Έμμα Αντικειμενικός User2350 Lathy Ξένια Γεωργίου Libertus GeorgePap2003 tsiobieman Mt73 SlimShady korlef Εχέμυθη Μαυρίκιος CiNeFiL snowy ag97 Jimmy20 Thundergirl Satan Claus Mhtrogoal Cupid harry akritas Jocaste Luke. igeorgeoikonomo iminspain leo41 orchidea fockos ManinaK Unseen skygge Dimitris2001 Αναήλ Slytherin Ace of Spades Johnny15 Κατερινα Κρ. Γατόπαρδος. GoddamnRight kogba Chris212 azula me lene Maraki4you Unboxholics jims Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αρχικά δεν ήταν 15χρονα, ήταν 17+... Ακούστηκε για 15χρονο? (Οχι ότι έχει σημασία, αλλά νομίζω ήταν μεγαλύτερα) Click για ανάπτυξη... Απάντησα με βάση το ποστ του Devil, όπου έγραφε για 15χρονα και θεωρώ πως γνωρίζει καλά τι γράφει. Αρα, το εξέλαβα ως σωστό. Αν λάθεψα, ζητώ συγνώμη, αν και δε βλέπω καμία διαφορά στην ηλικία. 15 - 16 - 17χρονα, έχουν και ένα άλλο κοινό στοιχείο. Το οτι είναι αγόρια και οδηγούνται σε άλλες καταστάσεις. Και δεν υποβαθμίζω το γεγονός οτι αν ήταν κορίτσια και βιάζονταν δεν θα ήταν κατακριτέο απο εμένα. Την ίδια γνώμη θα είχα για τον κάθε ένα ανισόρροπο.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.197 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2022 στις 17:26 Ο Πάνθηρας!: #702 14-06-22 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αρχικά δεν ήταν 15χρονα, ήταν 17+... Ακούστηκε για 15χρονο? (Οχι ότι έχει σημασία, αλλά νομίζω ήταν μεγαλύτερα) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουνίου 2022 Ήταν ανώμαλος χαρακτήρας, ήταν σίγουρα διπολικός και ψυχοπαθής. Πολλές φορές συστηνόταν ως Γιάννης, ως Γιώργος, ως φιλόλογος σε άγνωστους εφήβους... Διάβασα κάπου μια νέα καταγγελία, τώρα δεν μπορώ να την βρω, που μια μαθήτρια του στο εθνικό κάτι του είπε, προφανώς τον έβρισε και γύρισε ο Λιγνάδης και της λέει: σε εμένα αντιμιλάς? Και έβαλε δύο αγόρια μαθητές του να την πιάσουν και να αυτοσχεδιάσουν έναν βιασμό πάνω της. Κατά την άποψη μου δεν νομίζω ότι είχε και πολύ σωας τας φρένας... Σίγουρα έχει κάποιου είδους εγκεφαλικής ανωμαλίας, δεν εξηγείται αλλιώς Click για ανάπτυξη... Κανέναν δεν κατηγορουν στο έτσι. Και όπως είχε πει και ο πατερας του Κουγια τα δικαστήρια είναι για τους παλιανθρωπους... Είναι δυνατόν να έχουμε μια διαφορά και να πρεπει να μας τη λύσουν τα δικαστήρια ; κάπου θακανω πίσω εγώ κάπου εσυ κ θα τα βρουμε. Στα δικαστήρια πανε είτε επειδή ένας εκ των δυο είναι αν εντιμοι είτε και οι δυο. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2022 στις 22:39 Ο juste un instant: #703 14-06-22 22:39 Πολλές φορές συστηνόταν ως Γιάννης, ως Γιώργος, ως φιλόλογος σε άγνωστους εφήβους... Click για ανάπτυξη... Αυτό το κάνουν συνήθως άνδρες παλαιάς κοπής. Σύνηθες φαινόμενο σε παλιές ελληνικές ταινίες. Βέβαια την αμαρτία μου θα την πω, εγώ κρατάω μικρό καλάθι σε αυτήν την υπόθεση, δεν ξέρω τι έγινε όντως στ αλήθεια Και το λέω αυτό γιατί ξέρω πάρα πολύ καλά πως λειτουργούν μερικοί σπουδαστές δραματικών σχολών... Δεν θέλετε να μάθετε Click για ανάπτυξη... Κανένας μας δεν ξέρει. Ειδικά όταν εκτός από το πώς λειτουργούν μερικοί σπουδαστές ενδέχεται ίσως να υπάρχει και πολιτική εργαλειοποίηση και σκοπιμότητες. Νομίζω πως η δικαιοσύνη θα κρίνει καλύτερα από ολους εμάς Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2022 Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 00:26 Ο Lasher έγραψε: #704 15-06-22 00:26 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: ενδέχεται ίσως να υπάρχει και πολιτική εργαλειοποίηση και σκοπιμότητες Click για ανάπτυξη... Πες τα, ρε Ζιουστ. Τα ανέφερε όλα στην πεφωτισμένη κατάθεση της και η συναδέλφισσα του Λιγνάδη και πρώην Υπουργός του ΜΠΑΤΣΟΚ, Ελένη Κούρκουλα. Όλα έγιναν για να πλήξουν το κύρος της κυρά-Μενδώνη και του Κούλη. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 01:19 Ο palio_melos: #705 15-06-22 01:19 Αφού ο Κούγιας δεν αναλαμβάνει παιδεραστές βρε, duh. Φεύγω τώρα, έχω να παραστώ σε μία δίκη. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2022 στις 19:11 Ο Lasher έγραψε: #706 29-06-22 19:11 https://twitter.com/x/status/1542164774322044929 Δεν πρέπει να ξεχάσουμε, βέβαια, αυτό το αριστούργημα της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας εν Ελλάδι, όταν έσκασε η είδηση. Επόμενη δικάσιμος στις 5/7. Θα αγορεύσει και ο κοντός της υπεράσπισης. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2022 στις 19:40 Η Εριφύλη έγραψε: #707 29-06-22 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: https://twitter.com/x/status/1542164774322044929 Δεν πρέπει να ξεχάσουμε, βέβαια, αυτό το αριστούργημα της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας εν Ελλάδι, όταν έσκασε η είδηση. Επόμενη δικάσιμος στις 5/7. Θα αγορεύσει και ο κοντός της υπεράσπισης. Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί στην αρχή δεν υπήρχαν στοιχεία... Βγήκε ένας ανώνυμος palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2022 στις 20:28 Ο palio_melos: #708 29-06-22 20:28 Δεν βρήκε έδαφος η βαθιά υπερασπιστική τέχνη του Κούγια για μπλοκάρισμα έργων στο Ελληνικό/επαγγελματίες ομοφυλόφιλους/μπιφ με Μενδώνη/ζαίους που κάνουν κακά στον τόπο γιατί απλά είναι ζαίοι; Τιλερεπαιδιμ. Όχι πως αυτό σημαίνει ότι τελείωσε η υπόθεση βέβαια. Αφενός προφάνως θα γίνουν εφέσεις, αφετέρου το ενδεχόμενο να θυσιάστηκε ο Δ. Λιγνάδης για να κρυφτεί ποιος ξέρει τι πάντα υπάρχει. Τυχαίο λινκ. Επώνυμη μαρτυρία απόφοιτης του Αρσακείου για Γιάννη και Δημήτρη Λιγνάδη - 20/20 Magazine Απόψεις, σχολιασμός, ανάλυση της επικαιρότητας, συνεντεύξεις, podcasts και video, για όλες τις πτυχές της καθημερινότητας, της πολιτικής, της ζωής στην πόλη, της τέχνης και του πολιτισμού. www.2020mag.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 12:44 Η Εριφύλη έγραψε: #709 13-07-22 12:44 Ένοχος για τους δυο από τους τέσσερις βιασμούς που διέπραξε ο Λιγνάδης. Κάτσε να δούμε και πόσα χρόνια θα φάει. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:00 Ο Nihilist έγραψε: #710 13-07-22 13:00 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:02 Η Εριφύλη έγραψε: #711 13-07-22 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε δεν είχαν βγει. Ένας ανώνυμος βγήκε. Τώρα δεν μπορούσαν να το καλύψουν άλλο Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:10 Ο Nihilist έγραψε: #712 13-07-22 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εντάξει τότε δεν είχαν βγει. Ένας ανώνυμος βγήκε. Τώρα δεν μπορούσαν να το καλύψουν άλλο Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήταν ουδέτεροι, αλλά αμέσως έτρεξαν να βγάλουν τρελές τις κατηγορίες και να ξεπλύνουν το φίλο τους. Οι ίδιοι που σε άλλες περιπτώσεις είχαν ήδη βγάλει καταδικαστικό πόρισμα για τον χ πιθανό εγκληματία της επικαιρότητας. Ελπίζω τα βρωμακάναλά μας(που ακόμα λειτουργούν παράνομα btw) να περάσουν στην πλήρη αφάνεια με τη σταδιακή καθιέρωση των smart tv. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:32 Η Εριφύλη έγραψε: #713 13-07-22 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήταν ουδέτεροι, αλλά αμέσως έτρεξαν να βγάλουν τρελές τις κατηγορίες και να ξεπλύνουν το φίλο τους. Οι ίδιοι που σε άλλες περιπτώσεις είχαν ήδη βγάλει καταδικαστικό πόρισμα για τον χ πιθανό εγκληματία της επικαιρότητας. Ελπίζω τα βρωμακάναλά μας(που ακόμα λειτουργούν παράνομα btw) να περάσουν στην πλήρη αφάνεια με τη σταδιακή καθιέρωση των smart tv. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν μπορούσαν να τον κατηγορήσουν με μια εντελώς ανώνυμη καταγγελία. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:34 Η Chem2000 έγραψε: #714 13-07-22 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εντάξει, δεν μπορούσαν να τον κατηγορήσουν με μια εντελώς ανώνυμη καταγγελία. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ούτε θα έπρεπε να πάρουν το μέρος του και να τον βγάλουν αθώο χωρίς αποδείξεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:42 Η Εριφύλη έγραψε: #715 13-07-22 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Ναι αλλά ούτε θα έπρεπε να πάρουν το μέρος του και να τον βγάλουν αθώο χωρίς αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Κολλητός της κυβέρνησης είναι, τι περιμένατε? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:02 Η Πουπουλίνα: #716 13-07-22 17:02 Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:03 Η Εριφύλη έγραψε: #717 13-07-22 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:04 Η Πουπουλίνα: #718 13-07-22 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Click για ανάπτυξη... Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:06 Η Εριφύλη έγραψε: #719 13-07-22 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Click για ανάπτυξη... Καθόλου άσχετες και οι δύο κατηγορούμενοι έχουν πλάτες από εδώ μέχρι την Κίνα. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, πάρτε το χαμπάρι Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:15 Ο Nihilist έγραψε: #720 13-07-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Η πρόεδρος, που ψήφισε αθώος για όλες τις κατηγορίες, να καταλάβω γιατί ψήφισε υπέρ της αναστολής. Οι άλλοι που τον έκριναν ένοχο για βιασμό τι ακριβώς σκέφτονταν; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 171 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee giorgos5002 Wonderkid johnsala Memetchi iew taketrance louminis charmander Εριφύλη camil giannhs2001 Kate1914 Paragontas7000 synthnightingale back2967 Scandal touvlo vasilis123321 fmarulezkd Luludaki American Economist gaidouri Κλημεντίνη P.Dam. Natalia143 jj! Ariana2018 grtt sophiaa Ilma fourkaki Ryuzaki chester20080 Kassiopi Sosstoss fretoe Έμμα Αντικειμενικός User2350 Lathy Ξένια Γεωργίου Libertus GeorgePap2003 tsiobieman Mt73 SlimShady korlef Εχέμυθη Μαυρίκιος CiNeFiL snowy ag97 Jimmy20 Thundergirl Satan Claus Mhtrogoal Cupid harry akritas Jocaste Luke. igeorgeoikonomo iminspain leo41 orchidea fockos ManinaK Unseen skygge Dimitris2001 Αναήλ Slytherin Ace of Spades Johnny15 Κατερινα Κρ. Γατόπαρδος. GoddamnRight kogba Chris212 azula me lene Maraki4you Unboxholics jims Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αρχικά δεν ήταν 15χρονα, ήταν 17+... Ακούστηκε για 15χρονο? (Οχι ότι έχει σημασία, αλλά νομίζω ήταν μεγαλύτερα) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουνίου 2022 Ήταν ανώμαλος χαρακτήρας, ήταν σίγουρα διπολικός και ψυχοπαθής. Πολλές φορές συστηνόταν ως Γιάννης, ως Γιώργος, ως φιλόλογος σε άγνωστους εφήβους... Διάβασα κάπου μια νέα καταγγελία, τώρα δεν μπορώ να την βρω, που μια μαθήτρια του στο εθνικό κάτι του είπε, προφανώς τον έβρισε και γύρισε ο Λιγνάδης και της λέει: σε εμένα αντιμιλάς? Και έβαλε δύο αγόρια μαθητές του να την πιάσουν και να αυτοσχεδιάσουν έναν βιασμό πάνω της. Κατά την άποψη μου δεν νομίζω ότι είχε και πολύ σωας τας φρένας... Σίγουρα έχει κάποιου είδους εγκεφαλικής ανωμαλίας, δεν εξηγείται αλλιώς Click για ανάπτυξη... Κανέναν δεν κατηγορουν στο έτσι. Και όπως είχε πει και ο πατερας του Κουγια τα δικαστήρια είναι για τους παλιανθρωπους... Είναι δυνατόν να έχουμε μια διαφορά και να πρεπει να μας τη λύσουν τα δικαστήρια ; κάπου θακανω πίσω εγώ κάπου εσυ κ θα τα βρουμε. Στα δικαστήρια πανε είτε επειδή ένας εκ των δυο είναι αν εντιμοι είτε και οι δυο.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2022 στις 22:39 Ο juste un instant: #703 14-06-22 22:39 Πολλές φορές συστηνόταν ως Γιάννης, ως Γιώργος, ως φιλόλογος σε άγνωστους εφήβους... Click για ανάπτυξη... Αυτό το κάνουν συνήθως άνδρες παλαιάς κοπής. Σύνηθες φαινόμενο σε παλιές ελληνικές ταινίες. Βέβαια την αμαρτία μου θα την πω, εγώ κρατάω μικρό καλάθι σε αυτήν την υπόθεση, δεν ξέρω τι έγινε όντως στ αλήθεια Και το λέω αυτό γιατί ξέρω πάρα πολύ καλά πως λειτουργούν μερικοί σπουδαστές δραματικών σχολών... Δεν θέλετε να μάθετε Click για ανάπτυξη... Κανένας μας δεν ξέρει. Ειδικά όταν εκτός από το πώς λειτουργούν μερικοί σπουδαστές ενδέχεται ίσως να υπάρχει και πολιτική εργαλειοποίηση και σκοπιμότητες. Νομίζω πως η δικαιοσύνη θα κρίνει καλύτερα από ολους εμάς Τελευταία επεξεργασία: 14 Ιουνίου 2022 Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 00:26 Ο Lasher έγραψε: #704 15-06-22 00:26 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: ενδέχεται ίσως να υπάρχει και πολιτική εργαλειοποίηση και σκοπιμότητες Click για ανάπτυξη... Πες τα, ρε Ζιουστ. Τα ανέφερε όλα στην πεφωτισμένη κατάθεση της και η συναδέλφισσα του Λιγνάδη και πρώην Υπουργός του ΜΠΑΤΣΟΚ, Ελένη Κούρκουλα. Όλα έγιναν για να πλήξουν το κύρος της κυρά-Μενδώνη και του Κούλη. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 01:19 Ο palio_melos: #705 15-06-22 01:19 Αφού ο Κούγιας δεν αναλαμβάνει παιδεραστές βρε, duh. Φεύγω τώρα, έχω να παραστώ σε μία δίκη. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2022 στις 19:11 Ο Lasher έγραψε: #706 29-06-22 19:11 https://twitter.com/x/status/1542164774322044929 Δεν πρέπει να ξεχάσουμε, βέβαια, αυτό το αριστούργημα της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας εν Ελλάδι, όταν έσκασε η είδηση. Επόμενη δικάσιμος στις 5/7. Θα αγορεύσει και ο κοντός της υπεράσπισης. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2022 στις 19:40 Η Εριφύλη έγραψε: #707 29-06-22 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: https://twitter.com/x/status/1542164774322044929 Δεν πρέπει να ξεχάσουμε, βέβαια, αυτό το αριστούργημα της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας εν Ελλάδι, όταν έσκασε η είδηση. Επόμενη δικάσιμος στις 5/7. Θα αγορεύσει και ο κοντός της υπεράσπισης. Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί στην αρχή δεν υπήρχαν στοιχεία... Βγήκε ένας ανώνυμος palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2022 στις 20:28 Ο palio_melos: #708 29-06-22 20:28 Δεν βρήκε έδαφος η βαθιά υπερασπιστική τέχνη του Κούγια για μπλοκάρισμα έργων στο Ελληνικό/επαγγελματίες ομοφυλόφιλους/μπιφ με Μενδώνη/ζαίους που κάνουν κακά στον τόπο γιατί απλά είναι ζαίοι; Τιλερεπαιδιμ. Όχι πως αυτό σημαίνει ότι τελείωσε η υπόθεση βέβαια. Αφενός προφάνως θα γίνουν εφέσεις, αφετέρου το ενδεχόμενο να θυσιάστηκε ο Δ. Λιγνάδης για να κρυφτεί ποιος ξέρει τι πάντα υπάρχει. Τυχαίο λινκ. Επώνυμη μαρτυρία απόφοιτης του Αρσακείου για Γιάννη και Δημήτρη Λιγνάδη - 20/20 Magazine Απόψεις, σχολιασμός, ανάλυση της επικαιρότητας, συνεντεύξεις, podcasts και video, για όλες τις πτυχές της καθημερινότητας, της πολιτικής, της ζωής στην πόλη, της τέχνης και του πολιτισμού. www.2020mag.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 12:44 Η Εριφύλη έγραψε: #709 13-07-22 12:44 Ένοχος για τους δυο από τους τέσσερις βιασμούς που διέπραξε ο Λιγνάδης. Κάτσε να δούμε και πόσα χρόνια θα φάει. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:00 Ο Nihilist έγραψε: #710 13-07-22 13:00 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:02 Η Εριφύλη έγραψε: #711 13-07-22 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε δεν είχαν βγει. Ένας ανώνυμος βγήκε. Τώρα δεν μπορούσαν να το καλύψουν άλλο Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:10 Ο Nihilist έγραψε: #712 13-07-22 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εντάξει τότε δεν είχαν βγει. Ένας ανώνυμος βγήκε. Τώρα δεν μπορούσαν να το καλύψουν άλλο Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήταν ουδέτεροι, αλλά αμέσως έτρεξαν να βγάλουν τρελές τις κατηγορίες και να ξεπλύνουν το φίλο τους. Οι ίδιοι που σε άλλες περιπτώσεις είχαν ήδη βγάλει καταδικαστικό πόρισμα για τον χ πιθανό εγκληματία της επικαιρότητας. Ελπίζω τα βρωμακάναλά μας(που ακόμα λειτουργούν παράνομα btw) να περάσουν στην πλήρη αφάνεια με τη σταδιακή καθιέρωση των smart tv. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:32 Η Εριφύλη έγραψε: #713 13-07-22 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήταν ουδέτεροι, αλλά αμέσως έτρεξαν να βγάλουν τρελές τις κατηγορίες και να ξεπλύνουν το φίλο τους. Οι ίδιοι που σε άλλες περιπτώσεις είχαν ήδη βγάλει καταδικαστικό πόρισμα για τον χ πιθανό εγκληματία της επικαιρότητας. Ελπίζω τα βρωμακάναλά μας(που ακόμα λειτουργούν παράνομα btw) να περάσουν στην πλήρη αφάνεια με τη σταδιακή καθιέρωση των smart tv. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν μπορούσαν να τον κατηγορήσουν με μια εντελώς ανώνυμη καταγγελία. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:34 Η Chem2000 έγραψε: #714 13-07-22 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εντάξει, δεν μπορούσαν να τον κατηγορήσουν με μια εντελώς ανώνυμη καταγγελία. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ούτε θα έπρεπε να πάρουν το μέρος του και να τον βγάλουν αθώο χωρίς αποδείξεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:42 Η Εριφύλη έγραψε: #715 13-07-22 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Ναι αλλά ούτε θα έπρεπε να πάρουν το μέρος του και να τον βγάλουν αθώο χωρίς αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Κολλητός της κυβέρνησης είναι, τι περιμένατε? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:02 Η Πουπουλίνα: #716 13-07-22 17:02 Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:03 Η Εριφύλη έγραψε: #717 13-07-22 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:04 Η Πουπουλίνα: #718 13-07-22 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Click για ανάπτυξη... Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:06 Η Εριφύλη έγραψε: #719 13-07-22 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Click για ανάπτυξη... Καθόλου άσχετες και οι δύο κατηγορούμενοι έχουν πλάτες από εδώ μέχρι την Κίνα. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, πάρτε το χαμπάρι Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:15 Ο Nihilist έγραψε: #720 13-07-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Η πρόεδρος, που ψήφισε αθώος για όλες τις κατηγορίες, να καταλάβω γιατί ψήφισε υπέρ της αναστολής. Οι άλλοι που τον έκριναν ένοχο για βιασμό τι ακριβώς σκέφτονταν; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 171 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee giorgos5002 Wonderkid johnsala Memetchi iew taketrance louminis charmander Εριφύλη camil giannhs2001 Kate1914 Paragontas7000 synthnightingale back2967 Scandal touvlo vasilis123321 fmarulezkd Luludaki American Economist gaidouri Κλημεντίνη P.Dam. Natalia143 jj! Ariana2018 grtt sophiaa Ilma fourkaki Ryuzaki chester20080 Kassiopi Sosstoss fretoe Έμμα Αντικειμενικός User2350 Lathy Ξένια Γεωργίου Libertus GeorgePap2003 tsiobieman Mt73 SlimShady korlef Εχέμυθη Μαυρίκιος CiNeFiL snowy ag97 Jimmy20 Thundergirl Satan Claus Mhtrogoal Cupid harry akritas Jocaste Luke. igeorgeoikonomo iminspain leo41 orchidea fockos ManinaK Unseen skygge Dimitris2001 Αναήλ Slytherin Ace of Spades Johnny15 Κατερινα Κρ. Γατόπαρδος. GoddamnRight kogba Chris212 azula me lene Maraki4you Unboxholics jims Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολλές φορές συστηνόταν ως Γιάννης, ως Γιώργος, ως φιλόλογος σε άγνωστους εφήβους... Click για ανάπτυξη... Αυτό το κάνουν συνήθως άνδρες παλαιάς κοπής. Σύνηθες φαινόμενο σε παλιές ελληνικές ταινίες. Βέβαια την αμαρτία μου θα την πω, εγώ κρατάω μικρό καλάθι σε αυτήν την υπόθεση, δεν ξέρω τι έγινε όντως στ αλήθεια Και το λέω αυτό γιατί ξέρω πάρα πολύ καλά πως λειτουργούν μερικοί σπουδαστές δραματικών σχολών... Δεν θέλετε να μάθετε Click για ανάπτυξη... Κανένας μας δεν ξέρει. Ειδικά όταν εκτός από το πώς λειτουργούν μερικοί σπουδαστές ενδέχεται ίσως να υπάρχει και πολιτική εργαλειοποίηση και σκοπιμότητες. Νομίζω πως η δικαιοσύνη θα κρίνει καλύτερα από ολους εμάς
Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 00:26 Ο Lasher έγραψε: #704 15-06-22 00:26 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: ενδέχεται ίσως να υπάρχει και πολιτική εργαλειοποίηση και σκοπιμότητες Click για ανάπτυξη... Πες τα, ρε Ζιουστ. Τα ανέφερε όλα στην πεφωτισμένη κατάθεση της και η συναδέλφισσα του Λιγνάδη και πρώην Υπουργός του ΜΠΑΤΣΟΚ, Ελένη Κούρκουλα. Όλα έγιναν για να πλήξουν το κύρος της κυρά-Μενδώνη και του Κούλη. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 01:19 Ο palio_melos: #705 15-06-22 01:19 Αφού ο Κούγιας δεν αναλαμβάνει παιδεραστές βρε, duh. Φεύγω τώρα, έχω να παραστώ σε μία δίκη. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2022 στις 19:11 Ο Lasher έγραψε: #706 29-06-22 19:11 https://twitter.com/x/status/1542164774322044929 Δεν πρέπει να ξεχάσουμε, βέβαια, αυτό το αριστούργημα της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας εν Ελλάδι, όταν έσκασε η είδηση. Επόμενη δικάσιμος στις 5/7. Θα αγορεύσει και ο κοντός της υπεράσπισης. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2022 στις 19:40 Η Εριφύλη έγραψε: #707 29-06-22 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: https://twitter.com/x/status/1542164774322044929 Δεν πρέπει να ξεχάσουμε, βέβαια, αυτό το αριστούργημα της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας εν Ελλάδι, όταν έσκασε η είδηση. Επόμενη δικάσιμος στις 5/7. Θα αγορεύσει και ο κοντός της υπεράσπισης. Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί στην αρχή δεν υπήρχαν στοιχεία... Βγήκε ένας ανώνυμος palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2022 στις 20:28 Ο palio_melos: #708 29-06-22 20:28 Δεν βρήκε έδαφος η βαθιά υπερασπιστική τέχνη του Κούγια για μπλοκάρισμα έργων στο Ελληνικό/επαγγελματίες ομοφυλόφιλους/μπιφ με Μενδώνη/ζαίους που κάνουν κακά στον τόπο γιατί απλά είναι ζαίοι; Τιλερεπαιδιμ. Όχι πως αυτό σημαίνει ότι τελείωσε η υπόθεση βέβαια. Αφενός προφάνως θα γίνουν εφέσεις, αφετέρου το ενδεχόμενο να θυσιάστηκε ο Δ. Λιγνάδης για να κρυφτεί ποιος ξέρει τι πάντα υπάρχει. Τυχαίο λινκ. Επώνυμη μαρτυρία απόφοιτης του Αρσακείου για Γιάννη και Δημήτρη Λιγνάδη - 20/20 Magazine Απόψεις, σχολιασμός, ανάλυση της επικαιρότητας, συνεντεύξεις, podcasts και video, για όλες τις πτυχές της καθημερινότητας, της πολιτικής, της ζωής στην πόλη, της τέχνης και του πολιτισμού. www.2020mag.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 12:44 Η Εριφύλη έγραψε: #709 13-07-22 12:44 Ένοχος για τους δυο από τους τέσσερις βιασμούς που διέπραξε ο Λιγνάδης. Κάτσε να δούμε και πόσα χρόνια θα φάει. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:00 Ο Nihilist έγραψε: #710 13-07-22 13:00 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:02 Η Εριφύλη έγραψε: #711 13-07-22 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε δεν είχαν βγει. Ένας ανώνυμος βγήκε. Τώρα δεν μπορούσαν να το καλύψουν άλλο Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:10 Ο Nihilist έγραψε: #712 13-07-22 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εντάξει τότε δεν είχαν βγει. Ένας ανώνυμος βγήκε. Τώρα δεν μπορούσαν να το καλύψουν άλλο Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήταν ουδέτεροι, αλλά αμέσως έτρεξαν να βγάλουν τρελές τις κατηγορίες και να ξεπλύνουν το φίλο τους. Οι ίδιοι που σε άλλες περιπτώσεις είχαν ήδη βγάλει καταδικαστικό πόρισμα για τον χ πιθανό εγκληματία της επικαιρότητας. Ελπίζω τα βρωμακάναλά μας(που ακόμα λειτουργούν παράνομα btw) να περάσουν στην πλήρη αφάνεια με τη σταδιακή καθιέρωση των smart tv. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:32 Η Εριφύλη έγραψε: #713 13-07-22 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήταν ουδέτεροι, αλλά αμέσως έτρεξαν να βγάλουν τρελές τις κατηγορίες και να ξεπλύνουν το φίλο τους. Οι ίδιοι που σε άλλες περιπτώσεις είχαν ήδη βγάλει καταδικαστικό πόρισμα για τον χ πιθανό εγκληματία της επικαιρότητας. Ελπίζω τα βρωμακάναλά μας(που ακόμα λειτουργούν παράνομα btw) να περάσουν στην πλήρη αφάνεια με τη σταδιακή καθιέρωση των smart tv. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν μπορούσαν να τον κατηγορήσουν με μια εντελώς ανώνυμη καταγγελία. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:34 Η Chem2000 έγραψε: #714 13-07-22 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εντάξει, δεν μπορούσαν να τον κατηγορήσουν με μια εντελώς ανώνυμη καταγγελία. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ούτε θα έπρεπε να πάρουν το μέρος του και να τον βγάλουν αθώο χωρίς αποδείξεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:42 Η Εριφύλη έγραψε: #715 13-07-22 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Ναι αλλά ούτε θα έπρεπε να πάρουν το μέρος του και να τον βγάλουν αθώο χωρίς αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Κολλητός της κυβέρνησης είναι, τι περιμένατε? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:02 Η Πουπουλίνα: #716 13-07-22 17:02 Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:03 Η Εριφύλη έγραψε: #717 13-07-22 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:04 Η Πουπουλίνα: #718 13-07-22 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Click για ανάπτυξη... Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:06 Η Εριφύλη έγραψε: #719 13-07-22 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Click για ανάπτυξη... Καθόλου άσχετες και οι δύο κατηγορούμενοι έχουν πλάτες από εδώ μέχρι την Κίνα. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, πάρτε το χαμπάρι Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:15 Ο Nihilist έγραψε: #720 13-07-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Η πρόεδρος, που ψήφισε αθώος για όλες τις κατηγορίες, να καταλάβω γιατί ψήφισε υπέρ της αναστολής. Οι άλλοι που τον έκριναν ένοχο για βιασμό τι ακριβώς σκέφτονταν; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 171 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee giorgos5002 Wonderkid johnsala Memetchi iew taketrance louminis charmander Εριφύλη camil giannhs2001 Kate1914 Paragontas7000 synthnightingale back2967 Scandal touvlo vasilis123321 fmarulezkd Luludaki American Economist gaidouri Κλημεντίνη P.Dam. Natalia143 jj! Ariana2018 grtt sophiaa Ilma fourkaki Ryuzaki chester20080 Kassiopi Sosstoss fretoe Έμμα Αντικειμενικός User2350 Lathy Ξένια Γεωργίου Libertus GeorgePap2003 tsiobieman Mt73 SlimShady korlef Εχέμυθη Μαυρίκιος CiNeFiL snowy ag97 Jimmy20 Thundergirl Satan Claus Mhtrogoal Cupid harry akritas Jocaste Luke. igeorgeoikonomo iminspain leo41 orchidea fockos ManinaK Unseen skygge Dimitris2001 Αναήλ Slytherin Ace of Spades Johnny15 Κατερινα Κρ. Γατόπαρδος. GoddamnRight kogba Chris212 azula me lene Maraki4you Unboxholics jims Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: ενδέχεται ίσως να υπάρχει και πολιτική εργαλειοποίηση και σκοπιμότητες Click για ανάπτυξη... Πες τα, ρε Ζιουστ. Τα ανέφερε όλα στην πεφωτισμένη κατάθεση της και η συναδέλφισσα του Λιγνάδη και πρώην Υπουργός του ΜΠΑΤΣΟΚ, Ελένη Κούρκουλα. Όλα έγιναν για να πλήξουν το κύρος της κυρά-Μενδώνη και του Κούλη.
palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 01:19 Ο palio_melos: #705 15-06-22 01:19 Αφού ο Κούγιας δεν αναλαμβάνει παιδεραστές βρε, duh. Φεύγω τώρα, έχω να παραστώ σε μία δίκη. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2022 στις 19:11 Ο Lasher έγραψε: #706 29-06-22 19:11 https://twitter.com/x/status/1542164774322044929 Δεν πρέπει να ξεχάσουμε, βέβαια, αυτό το αριστούργημα της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας εν Ελλάδι, όταν έσκασε η είδηση. Επόμενη δικάσιμος στις 5/7. Θα αγορεύσει και ο κοντός της υπεράσπισης. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2022 στις 19:40 Η Εριφύλη έγραψε: #707 29-06-22 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: https://twitter.com/x/status/1542164774322044929 Δεν πρέπει να ξεχάσουμε, βέβαια, αυτό το αριστούργημα της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας εν Ελλάδι, όταν έσκασε η είδηση. Επόμενη δικάσιμος στις 5/7. Θα αγορεύσει και ο κοντός της υπεράσπισης. Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί στην αρχή δεν υπήρχαν στοιχεία... Βγήκε ένας ανώνυμος palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2022 στις 20:28 Ο palio_melos: #708 29-06-22 20:28 Δεν βρήκε έδαφος η βαθιά υπερασπιστική τέχνη του Κούγια για μπλοκάρισμα έργων στο Ελληνικό/επαγγελματίες ομοφυλόφιλους/μπιφ με Μενδώνη/ζαίους που κάνουν κακά στον τόπο γιατί απλά είναι ζαίοι; Τιλερεπαιδιμ. Όχι πως αυτό σημαίνει ότι τελείωσε η υπόθεση βέβαια. Αφενός προφάνως θα γίνουν εφέσεις, αφετέρου το ενδεχόμενο να θυσιάστηκε ο Δ. Λιγνάδης για να κρυφτεί ποιος ξέρει τι πάντα υπάρχει. Τυχαίο λινκ. Επώνυμη μαρτυρία απόφοιτης του Αρσακείου για Γιάννη και Δημήτρη Λιγνάδη - 20/20 Magazine Απόψεις, σχολιασμός, ανάλυση της επικαιρότητας, συνεντεύξεις, podcasts και video, για όλες τις πτυχές της καθημερινότητας, της πολιτικής, της ζωής στην πόλη, της τέχνης και του πολιτισμού. www.2020mag.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 12:44 Η Εριφύλη έγραψε: #709 13-07-22 12:44 Ένοχος για τους δυο από τους τέσσερις βιασμούς που διέπραξε ο Λιγνάδης. Κάτσε να δούμε και πόσα χρόνια θα φάει. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:00 Ο Nihilist έγραψε: #710 13-07-22 13:00 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:02 Η Εριφύλη έγραψε: #711 13-07-22 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε δεν είχαν βγει. Ένας ανώνυμος βγήκε. Τώρα δεν μπορούσαν να το καλύψουν άλλο Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:10 Ο Nihilist έγραψε: #712 13-07-22 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εντάξει τότε δεν είχαν βγει. Ένας ανώνυμος βγήκε. Τώρα δεν μπορούσαν να το καλύψουν άλλο Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήταν ουδέτεροι, αλλά αμέσως έτρεξαν να βγάλουν τρελές τις κατηγορίες και να ξεπλύνουν το φίλο τους. Οι ίδιοι που σε άλλες περιπτώσεις είχαν ήδη βγάλει καταδικαστικό πόρισμα για τον χ πιθανό εγκληματία της επικαιρότητας. Ελπίζω τα βρωμακάναλά μας(που ακόμα λειτουργούν παράνομα btw) να περάσουν στην πλήρη αφάνεια με τη σταδιακή καθιέρωση των smart tv. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:32 Η Εριφύλη έγραψε: #713 13-07-22 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήταν ουδέτεροι, αλλά αμέσως έτρεξαν να βγάλουν τρελές τις κατηγορίες και να ξεπλύνουν το φίλο τους. Οι ίδιοι που σε άλλες περιπτώσεις είχαν ήδη βγάλει καταδικαστικό πόρισμα για τον χ πιθανό εγκληματία της επικαιρότητας. Ελπίζω τα βρωμακάναλά μας(που ακόμα λειτουργούν παράνομα btw) να περάσουν στην πλήρη αφάνεια με τη σταδιακή καθιέρωση των smart tv. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν μπορούσαν να τον κατηγορήσουν με μια εντελώς ανώνυμη καταγγελία. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:34 Η Chem2000 έγραψε: #714 13-07-22 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εντάξει, δεν μπορούσαν να τον κατηγορήσουν με μια εντελώς ανώνυμη καταγγελία. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ούτε θα έπρεπε να πάρουν το μέρος του και να τον βγάλουν αθώο χωρίς αποδείξεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:42 Η Εριφύλη έγραψε: #715 13-07-22 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Ναι αλλά ούτε θα έπρεπε να πάρουν το μέρος του και να τον βγάλουν αθώο χωρίς αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Κολλητός της κυβέρνησης είναι, τι περιμένατε? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:02 Η Πουπουλίνα: #716 13-07-22 17:02 Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:03 Η Εριφύλη έγραψε: #717 13-07-22 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:04 Η Πουπουλίνα: #718 13-07-22 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Click για ανάπτυξη... Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:06 Η Εριφύλη έγραψε: #719 13-07-22 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Click για ανάπτυξη... Καθόλου άσχετες και οι δύο κατηγορούμενοι έχουν πλάτες από εδώ μέχρι την Κίνα. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, πάρτε το χαμπάρι Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:15 Ο Nihilist έγραψε: #720 13-07-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Η πρόεδρος, που ψήφισε αθώος για όλες τις κατηγορίες, να καταλάβω γιατί ψήφισε υπέρ της αναστολής. Οι άλλοι που τον έκριναν ένοχο για βιασμό τι ακριβώς σκέφτονταν; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 171 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee giorgos5002 Wonderkid johnsala Memetchi iew taketrance louminis charmander Εριφύλη camil giannhs2001 Kate1914 Paragontas7000 synthnightingale back2967 Scandal touvlo vasilis123321 fmarulezkd Luludaki American Economist gaidouri Κλημεντίνη P.Dam. Natalia143 jj! Ariana2018 grtt sophiaa Ilma fourkaki Ryuzaki chester20080 Kassiopi Sosstoss fretoe Έμμα Αντικειμενικός User2350 Lathy Ξένια Γεωργίου Libertus GeorgePap2003 tsiobieman Mt73 SlimShady korlef Εχέμυθη Μαυρίκιος CiNeFiL snowy ag97 Jimmy20 Thundergirl Satan Claus Mhtrogoal Cupid harry akritas Jocaste Luke. igeorgeoikonomo iminspain leo41 orchidea fockos ManinaK Unseen skygge Dimitris2001 Αναήλ Slytherin Ace of Spades Johnny15 Κατερινα Κρ. Γατόπαρδος. GoddamnRight kogba Chris212 azula me lene Maraki4you Unboxholics jims Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2022 στις 19:11 Ο Lasher έγραψε: #706 29-06-22 19:11 https://twitter.com/x/status/1542164774322044929 Δεν πρέπει να ξεχάσουμε, βέβαια, αυτό το αριστούργημα της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας εν Ελλάδι, όταν έσκασε η είδηση. Επόμενη δικάσιμος στις 5/7. Θα αγορεύσει και ο κοντός της υπεράσπισης. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2022 στις 19:40 Η Εριφύλη έγραψε: #707 29-06-22 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: https://twitter.com/x/status/1542164774322044929 Δεν πρέπει να ξεχάσουμε, βέβαια, αυτό το αριστούργημα της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας εν Ελλάδι, όταν έσκασε η είδηση. Επόμενη δικάσιμος στις 5/7. Θα αγορεύσει και ο κοντός της υπεράσπισης. Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί στην αρχή δεν υπήρχαν στοιχεία... Βγήκε ένας ανώνυμος palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2022 στις 20:28 Ο palio_melos: #708 29-06-22 20:28 Δεν βρήκε έδαφος η βαθιά υπερασπιστική τέχνη του Κούγια για μπλοκάρισμα έργων στο Ελληνικό/επαγγελματίες ομοφυλόφιλους/μπιφ με Μενδώνη/ζαίους που κάνουν κακά στον τόπο γιατί απλά είναι ζαίοι; Τιλερεπαιδιμ. Όχι πως αυτό σημαίνει ότι τελείωσε η υπόθεση βέβαια. Αφενός προφάνως θα γίνουν εφέσεις, αφετέρου το ενδεχόμενο να θυσιάστηκε ο Δ. Λιγνάδης για να κρυφτεί ποιος ξέρει τι πάντα υπάρχει. Τυχαίο λινκ. Επώνυμη μαρτυρία απόφοιτης του Αρσακείου για Γιάννη και Δημήτρη Λιγνάδη - 20/20 Magazine Απόψεις, σχολιασμός, ανάλυση της επικαιρότητας, συνεντεύξεις, podcasts και video, για όλες τις πτυχές της καθημερινότητας, της πολιτικής, της ζωής στην πόλη, της τέχνης και του πολιτισμού. www.2020mag.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 12:44 Η Εριφύλη έγραψε: #709 13-07-22 12:44 Ένοχος για τους δυο από τους τέσσερις βιασμούς που διέπραξε ο Λιγνάδης. Κάτσε να δούμε και πόσα χρόνια θα φάει. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:00 Ο Nihilist έγραψε: #710 13-07-22 13:00 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:02 Η Εριφύλη έγραψε: #711 13-07-22 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε δεν είχαν βγει. Ένας ανώνυμος βγήκε. Τώρα δεν μπορούσαν να το καλύψουν άλλο Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:10 Ο Nihilist έγραψε: #712 13-07-22 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εντάξει τότε δεν είχαν βγει. Ένας ανώνυμος βγήκε. Τώρα δεν μπορούσαν να το καλύψουν άλλο Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήταν ουδέτεροι, αλλά αμέσως έτρεξαν να βγάλουν τρελές τις κατηγορίες και να ξεπλύνουν το φίλο τους. Οι ίδιοι που σε άλλες περιπτώσεις είχαν ήδη βγάλει καταδικαστικό πόρισμα για τον χ πιθανό εγκληματία της επικαιρότητας. Ελπίζω τα βρωμακάναλά μας(που ακόμα λειτουργούν παράνομα btw) να περάσουν στην πλήρη αφάνεια με τη σταδιακή καθιέρωση των smart tv. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:32 Η Εριφύλη έγραψε: #713 13-07-22 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήταν ουδέτεροι, αλλά αμέσως έτρεξαν να βγάλουν τρελές τις κατηγορίες και να ξεπλύνουν το φίλο τους. Οι ίδιοι που σε άλλες περιπτώσεις είχαν ήδη βγάλει καταδικαστικό πόρισμα για τον χ πιθανό εγκληματία της επικαιρότητας. Ελπίζω τα βρωμακάναλά μας(που ακόμα λειτουργούν παράνομα btw) να περάσουν στην πλήρη αφάνεια με τη σταδιακή καθιέρωση των smart tv. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν μπορούσαν να τον κατηγορήσουν με μια εντελώς ανώνυμη καταγγελία. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:34 Η Chem2000 έγραψε: #714 13-07-22 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εντάξει, δεν μπορούσαν να τον κατηγορήσουν με μια εντελώς ανώνυμη καταγγελία. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ούτε θα έπρεπε να πάρουν το μέρος του και να τον βγάλουν αθώο χωρίς αποδείξεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:42 Η Εριφύλη έγραψε: #715 13-07-22 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Ναι αλλά ούτε θα έπρεπε να πάρουν το μέρος του και να τον βγάλουν αθώο χωρίς αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Κολλητός της κυβέρνησης είναι, τι περιμένατε? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:02 Η Πουπουλίνα: #716 13-07-22 17:02 Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:03 Η Εριφύλη έγραψε: #717 13-07-22 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:04 Η Πουπουλίνα: #718 13-07-22 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Click για ανάπτυξη... Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:06 Η Εριφύλη έγραψε: #719 13-07-22 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Click για ανάπτυξη... Καθόλου άσχετες και οι δύο κατηγορούμενοι έχουν πλάτες από εδώ μέχρι την Κίνα. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, πάρτε το χαμπάρι Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:15 Ο Nihilist έγραψε: #720 13-07-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Η πρόεδρος, που ψήφισε αθώος για όλες τις κατηγορίες, να καταλάβω γιατί ψήφισε υπέρ της αναστολής. Οι άλλοι που τον έκριναν ένοχο για βιασμό τι ακριβώς σκέφτονταν; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 171 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee giorgos5002 Wonderkid johnsala Memetchi iew taketrance louminis charmander Εριφύλη camil giannhs2001 Kate1914 Paragontas7000 synthnightingale back2967 Scandal touvlo vasilis123321 fmarulezkd Luludaki American Economist gaidouri Κλημεντίνη P.Dam. Natalia143 jj! Ariana2018 grtt sophiaa Ilma fourkaki Ryuzaki chester20080 Kassiopi Sosstoss fretoe Έμμα Αντικειμενικός User2350 Lathy Ξένια Γεωργίου Libertus GeorgePap2003 tsiobieman Mt73 SlimShady korlef Εχέμυθη Μαυρίκιος CiNeFiL snowy ag97 Jimmy20 Thundergirl Satan Claus Mhtrogoal Cupid harry akritas Jocaste Luke. igeorgeoikonomo iminspain leo41 orchidea fockos ManinaK Unseen skygge Dimitris2001 Αναήλ Slytherin Ace of Spades Johnny15 Κατερινα Κρ. Γατόπαρδος. GoddamnRight kogba Chris212 azula me lene Maraki4you Unboxholics jims Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://twitter.com/x/status/1542164774322044929 Δεν πρέπει να ξεχάσουμε, βέβαια, αυτό το αριστούργημα της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας εν Ελλάδι, όταν έσκασε η είδηση. Επόμενη δικάσιμος στις 5/7. Θα αγορεύσει και ο κοντός της υπεράσπισης.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2022 στις 19:40 Η Εριφύλη έγραψε: #707 29-06-22 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: https://twitter.com/x/status/1542164774322044929 Δεν πρέπει να ξεχάσουμε, βέβαια, αυτό το αριστούργημα της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας εν Ελλάδι, όταν έσκασε η είδηση. Επόμενη δικάσιμος στις 5/7. Θα αγορεύσει και ο κοντός της υπεράσπισης. Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί στην αρχή δεν υπήρχαν στοιχεία... Βγήκε ένας ανώνυμος palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2022 στις 20:28 Ο palio_melos: #708 29-06-22 20:28 Δεν βρήκε έδαφος η βαθιά υπερασπιστική τέχνη του Κούγια για μπλοκάρισμα έργων στο Ελληνικό/επαγγελματίες ομοφυλόφιλους/μπιφ με Μενδώνη/ζαίους που κάνουν κακά στον τόπο γιατί απλά είναι ζαίοι; Τιλερεπαιδιμ. Όχι πως αυτό σημαίνει ότι τελείωσε η υπόθεση βέβαια. Αφενός προφάνως θα γίνουν εφέσεις, αφετέρου το ενδεχόμενο να θυσιάστηκε ο Δ. Λιγνάδης για να κρυφτεί ποιος ξέρει τι πάντα υπάρχει. Τυχαίο λινκ. Επώνυμη μαρτυρία απόφοιτης του Αρσακείου για Γιάννη και Δημήτρη Λιγνάδη - 20/20 Magazine Απόψεις, σχολιασμός, ανάλυση της επικαιρότητας, συνεντεύξεις, podcasts και video, για όλες τις πτυχές της καθημερινότητας, της πολιτικής, της ζωής στην πόλη, της τέχνης και του πολιτισμού. www.2020mag.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 12:44 Η Εριφύλη έγραψε: #709 13-07-22 12:44 Ένοχος για τους δυο από τους τέσσερις βιασμούς που διέπραξε ο Λιγνάδης. Κάτσε να δούμε και πόσα χρόνια θα φάει. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:00 Ο Nihilist έγραψε: #710 13-07-22 13:00 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:02 Η Εριφύλη έγραψε: #711 13-07-22 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε δεν είχαν βγει. Ένας ανώνυμος βγήκε. Τώρα δεν μπορούσαν να το καλύψουν άλλο Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:10 Ο Nihilist έγραψε: #712 13-07-22 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εντάξει τότε δεν είχαν βγει. Ένας ανώνυμος βγήκε. Τώρα δεν μπορούσαν να το καλύψουν άλλο Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήταν ουδέτεροι, αλλά αμέσως έτρεξαν να βγάλουν τρελές τις κατηγορίες και να ξεπλύνουν το φίλο τους. Οι ίδιοι που σε άλλες περιπτώσεις είχαν ήδη βγάλει καταδικαστικό πόρισμα για τον χ πιθανό εγκληματία της επικαιρότητας. Ελπίζω τα βρωμακάναλά μας(που ακόμα λειτουργούν παράνομα btw) να περάσουν στην πλήρη αφάνεια με τη σταδιακή καθιέρωση των smart tv. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:32 Η Εριφύλη έγραψε: #713 13-07-22 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήταν ουδέτεροι, αλλά αμέσως έτρεξαν να βγάλουν τρελές τις κατηγορίες και να ξεπλύνουν το φίλο τους. Οι ίδιοι που σε άλλες περιπτώσεις είχαν ήδη βγάλει καταδικαστικό πόρισμα για τον χ πιθανό εγκληματία της επικαιρότητας. Ελπίζω τα βρωμακάναλά μας(που ακόμα λειτουργούν παράνομα btw) να περάσουν στην πλήρη αφάνεια με τη σταδιακή καθιέρωση των smart tv. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν μπορούσαν να τον κατηγορήσουν με μια εντελώς ανώνυμη καταγγελία. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:34 Η Chem2000 έγραψε: #714 13-07-22 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εντάξει, δεν μπορούσαν να τον κατηγορήσουν με μια εντελώς ανώνυμη καταγγελία. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ούτε θα έπρεπε να πάρουν το μέρος του και να τον βγάλουν αθώο χωρίς αποδείξεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:42 Η Εριφύλη έγραψε: #715 13-07-22 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Ναι αλλά ούτε θα έπρεπε να πάρουν το μέρος του και να τον βγάλουν αθώο χωρίς αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Κολλητός της κυβέρνησης είναι, τι περιμένατε? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:02 Η Πουπουλίνα: #716 13-07-22 17:02 Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:03 Η Εριφύλη έγραψε: #717 13-07-22 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:04 Η Πουπουλίνα: #718 13-07-22 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Click για ανάπτυξη... Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:06 Η Εριφύλη έγραψε: #719 13-07-22 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Click για ανάπτυξη... Καθόλου άσχετες και οι δύο κατηγορούμενοι έχουν πλάτες από εδώ μέχρι την Κίνα. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, πάρτε το χαμπάρι Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:15 Ο Nihilist έγραψε: #720 13-07-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Η πρόεδρος, που ψήφισε αθώος για όλες τις κατηγορίες, να καταλάβω γιατί ψήφισε υπέρ της αναστολής. Οι άλλοι που τον έκριναν ένοχο για βιασμό τι ακριβώς σκέφτονταν; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 171 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee giorgos5002 Wonderkid johnsala Memetchi iew taketrance louminis charmander Εριφύλη camil giannhs2001 Kate1914 Paragontas7000 synthnightingale back2967 Scandal touvlo vasilis123321 fmarulezkd Luludaki American Economist gaidouri Κλημεντίνη P.Dam. Natalia143 jj! Ariana2018 grtt sophiaa Ilma fourkaki Ryuzaki chester20080 Kassiopi Sosstoss fretoe Έμμα Αντικειμενικός User2350 Lathy Ξένια Γεωργίου Libertus GeorgePap2003 tsiobieman Mt73 SlimShady korlef Εχέμυθη Μαυρίκιος CiNeFiL snowy ag97 Jimmy20 Thundergirl Satan Claus Mhtrogoal Cupid harry akritas Jocaste Luke. igeorgeoikonomo iminspain leo41 orchidea fockos ManinaK Unseen skygge Dimitris2001 Αναήλ Slytherin Ace of Spades Johnny15 Κατερινα Κρ. Γατόπαρδος. GoddamnRight kogba Chris212 azula me lene Maraki4you Unboxholics jims Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lasher: https://twitter.com/x/status/1542164774322044929 Δεν πρέπει να ξεχάσουμε, βέβαια, αυτό το αριστούργημα της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας εν Ελλάδι, όταν έσκασε η είδηση. Επόμενη δικάσιμος στις 5/7. Θα αγορεύσει και ο κοντός της υπεράσπισης. Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί στην αρχή δεν υπήρχαν στοιχεία... Βγήκε ένας ανώνυμος
palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2022 στις 20:28 Ο palio_melos: #708 29-06-22 20:28 Δεν βρήκε έδαφος η βαθιά υπερασπιστική τέχνη του Κούγια για μπλοκάρισμα έργων στο Ελληνικό/επαγγελματίες ομοφυλόφιλους/μπιφ με Μενδώνη/ζαίους που κάνουν κακά στον τόπο γιατί απλά είναι ζαίοι; Τιλερεπαιδιμ. Όχι πως αυτό σημαίνει ότι τελείωσε η υπόθεση βέβαια. Αφενός προφάνως θα γίνουν εφέσεις, αφετέρου το ενδεχόμενο να θυσιάστηκε ο Δ. Λιγνάδης για να κρυφτεί ποιος ξέρει τι πάντα υπάρχει. Τυχαίο λινκ. Επώνυμη μαρτυρία απόφοιτης του Αρσακείου για Γιάννη και Δημήτρη Λιγνάδη - 20/20 Magazine Απόψεις, σχολιασμός, ανάλυση της επικαιρότητας, συνεντεύξεις, podcasts και video, για όλες τις πτυχές της καθημερινότητας, της πολιτικής, της ζωής στην πόλη, της τέχνης και του πολιτισμού. www.2020mag.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 12:44 Η Εριφύλη έγραψε: #709 13-07-22 12:44 Ένοχος για τους δυο από τους τέσσερις βιασμούς που διέπραξε ο Λιγνάδης. Κάτσε να δούμε και πόσα χρόνια θα φάει. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:00 Ο Nihilist έγραψε: #710 13-07-22 13:00 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:02 Η Εριφύλη έγραψε: #711 13-07-22 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε δεν είχαν βγει. Ένας ανώνυμος βγήκε. Τώρα δεν μπορούσαν να το καλύψουν άλλο Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:10 Ο Nihilist έγραψε: #712 13-07-22 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εντάξει τότε δεν είχαν βγει. Ένας ανώνυμος βγήκε. Τώρα δεν μπορούσαν να το καλύψουν άλλο Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήταν ουδέτεροι, αλλά αμέσως έτρεξαν να βγάλουν τρελές τις κατηγορίες και να ξεπλύνουν το φίλο τους. Οι ίδιοι που σε άλλες περιπτώσεις είχαν ήδη βγάλει καταδικαστικό πόρισμα για τον χ πιθανό εγκληματία της επικαιρότητας. Ελπίζω τα βρωμακάναλά μας(που ακόμα λειτουργούν παράνομα btw) να περάσουν στην πλήρη αφάνεια με τη σταδιακή καθιέρωση των smart tv. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:32 Η Εριφύλη έγραψε: #713 13-07-22 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήταν ουδέτεροι, αλλά αμέσως έτρεξαν να βγάλουν τρελές τις κατηγορίες και να ξεπλύνουν το φίλο τους. Οι ίδιοι που σε άλλες περιπτώσεις είχαν ήδη βγάλει καταδικαστικό πόρισμα για τον χ πιθανό εγκληματία της επικαιρότητας. Ελπίζω τα βρωμακάναλά μας(που ακόμα λειτουργούν παράνομα btw) να περάσουν στην πλήρη αφάνεια με τη σταδιακή καθιέρωση των smart tv. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν μπορούσαν να τον κατηγορήσουν με μια εντελώς ανώνυμη καταγγελία. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:34 Η Chem2000 έγραψε: #714 13-07-22 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εντάξει, δεν μπορούσαν να τον κατηγορήσουν με μια εντελώς ανώνυμη καταγγελία. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ούτε θα έπρεπε να πάρουν το μέρος του και να τον βγάλουν αθώο χωρίς αποδείξεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:42 Η Εριφύλη έγραψε: #715 13-07-22 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Ναι αλλά ούτε θα έπρεπε να πάρουν το μέρος του και να τον βγάλουν αθώο χωρίς αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Κολλητός της κυβέρνησης είναι, τι περιμένατε? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:02 Η Πουπουλίνα: #716 13-07-22 17:02 Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:03 Η Εριφύλη έγραψε: #717 13-07-22 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:04 Η Πουπουλίνα: #718 13-07-22 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Click για ανάπτυξη... Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:06 Η Εριφύλη έγραψε: #719 13-07-22 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Click για ανάπτυξη... Καθόλου άσχετες και οι δύο κατηγορούμενοι έχουν πλάτες από εδώ μέχρι την Κίνα. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, πάρτε το χαμπάρι Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:15 Ο Nihilist έγραψε: #720 13-07-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Η πρόεδρος, που ψήφισε αθώος για όλες τις κατηγορίες, να καταλάβω γιατί ψήφισε υπέρ της αναστολής. Οι άλλοι που τον έκριναν ένοχο για βιασμό τι ακριβώς σκέφτονταν; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 171 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee giorgos5002 Wonderkid johnsala Memetchi iew taketrance louminis charmander Εριφύλη camil giannhs2001 Kate1914 Paragontas7000 synthnightingale back2967 Scandal touvlo vasilis123321 fmarulezkd Luludaki American Economist gaidouri Κλημεντίνη P.Dam. Natalia143 jj! Ariana2018 grtt sophiaa Ilma fourkaki Ryuzaki chester20080 Kassiopi Sosstoss fretoe Έμμα Αντικειμενικός User2350 Lathy Ξένια Γεωργίου Libertus GeorgePap2003 tsiobieman Mt73 SlimShady korlef Εχέμυθη Μαυρίκιος CiNeFiL snowy ag97 Jimmy20 Thundergirl Satan Claus Mhtrogoal Cupid harry akritas Jocaste Luke. igeorgeoikonomo iminspain leo41 orchidea fockos ManinaK Unseen skygge Dimitris2001 Αναήλ Slytherin Ace of Spades Johnny15 Κατερινα Κρ. Γατόπαρδος. GoddamnRight kogba Chris212 azula me lene Maraki4you Unboxholics jims Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν βρήκε έδαφος η βαθιά υπερασπιστική τέχνη του Κούγια για μπλοκάρισμα έργων στο Ελληνικό/επαγγελματίες ομοφυλόφιλους/μπιφ με Μενδώνη/ζαίους που κάνουν κακά στον τόπο γιατί απλά είναι ζαίοι; Τιλερεπαιδιμ. Όχι πως αυτό σημαίνει ότι τελείωσε η υπόθεση βέβαια. Αφενός προφάνως θα γίνουν εφέσεις, αφετέρου το ενδεχόμενο να θυσιάστηκε ο Δ. Λιγνάδης για να κρυφτεί ποιος ξέρει τι πάντα υπάρχει. Τυχαίο λινκ. Επώνυμη μαρτυρία απόφοιτης του Αρσακείου για Γιάννη και Δημήτρη Λιγνάδη - 20/20 Magazine Απόψεις, σχολιασμός, ανάλυση της επικαιρότητας, συνεντεύξεις, podcasts και video, για όλες τις πτυχές της καθημερινότητας, της πολιτικής, της ζωής στην πόλη, της τέχνης και του πολιτισμού. www.2020mag.gr
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 12:44 Η Εριφύλη έγραψε: #709 13-07-22 12:44 Ένοχος για τους δυο από τους τέσσερις βιασμούς που διέπραξε ο Λιγνάδης. Κάτσε να δούμε και πόσα χρόνια θα φάει. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:00 Ο Nihilist έγραψε: #710 13-07-22 13:00 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:02 Η Εριφύλη έγραψε: #711 13-07-22 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε δεν είχαν βγει. Ένας ανώνυμος βγήκε. Τώρα δεν μπορούσαν να το καλύψουν άλλο Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:10 Ο Nihilist έγραψε: #712 13-07-22 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εντάξει τότε δεν είχαν βγει. Ένας ανώνυμος βγήκε. Τώρα δεν μπορούσαν να το καλύψουν άλλο Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήταν ουδέτεροι, αλλά αμέσως έτρεξαν να βγάλουν τρελές τις κατηγορίες και να ξεπλύνουν το φίλο τους. Οι ίδιοι που σε άλλες περιπτώσεις είχαν ήδη βγάλει καταδικαστικό πόρισμα για τον χ πιθανό εγκληματία της επικαιρότητας. Ελπίζω τα βρωμακάναλά μας(που ακόμα λειτουργούν παράνομα btw) να περάσουν στην πλήρη αφάνεια με τη σταδιακή καθιέρωση των smart tv. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:32 Η Εριφύλη έγραψε: #713 13-07-22 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήταν ουδέτεροι, αλλά αμέσως έτρεξαν να βγάλουν τρελές τις κατηγορίες και να ξεπλύνουν το φίλο τους. Οι ίδιοι που σε άλλες περιπτώσεις είχαν ήδη βγάλει καταδικαστικό πόρισμα για τον χ πιθανό εγκληματία της επικαιρότητας. Ελπίζω τα βρωμακάναλά μας(που ακόμα λειτουργούν παράνομα btw) να περάσουν στην πλήρη αφάνεια με τη σταδιακή καθιέρωση των smart tv. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν μπορούσαν να τον κατηγορήσουν με μια εντελώς ανώνυμη καταγγελία. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:34 Η Chem2000 έγραψε: #714 13-07-22 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εντάξει, δεν μπορούσαν να τον κατηγορήσουν με μια εντελώς ανώνυμη καταγγελία. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ούτε θα έπρεπε να πάρουν το μέρος του και να τον βγάλουν αθώο χωρίς αποδείξεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:42 Η Εριφύλη έγραψε: #715 13-07-22 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Ναι αλλά ούτε θα έπρεπε να πάρουν το μέρος του και να τον βγάλουν αθώο χωρίς αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Κολλητός της κυβέρνησης είναι, τι περιμένατε? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:02 Η Πουπουλίνα: #716 13-07-22 17:02 Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:03 Η Εριφύλη έγραψε: #717 13-07-22 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:04 Η Πουπουλίνα: #718 13-07-22 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Click για ανάπτυξη... Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:06 Η Εριφύλη έγραψε: #719 13-07-22 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Click για ανάπτυξη... Καθόλου άσχετες και οι δύο κατηγορούμενοι έχουν πλάτες από εδώ μέχρι την Κίνα. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, πάρτε το χαμπάρι Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:15 Ο Nihilist έγραψε: #720 13-07-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Η πρόεδρος, που ψήφισε αθώος για όλες τις κατηγορίες, να καταλάβω γιατί ψήφισε υπέρ της αναστολής. Οι άλλοι που τον έκριναν ένοχο για βιασμό τι ακριβώς σκέφτονταν; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 171 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee giorgos5002 Wonderkid johnsala Memetchi iew taketrance louminis charmander Εριφύλη camil giannhs2001 Kate1914 Paragontas7000 synthnightingale back2967 Scandal touvlo vasilis123321 fmarulezkd Luludaki American Economist gaidouri Κλημεντίνη P.Dam. Natalia143 jj! Ariana2018 grtt sophiaa Ilma fourkaki Ryuzaki chester20080 Kassiopi Sosstoss fretoe Έμμα Αντικειμενικός User2350 Lathy Ξένια Γεωργίου Libertus GeorgePap2003 tsiobieman Mt73 SlimShady korlef Εχέμυθη Μαυρίκιος CiNeFiL snowy ag97 Jimmy20 Thundergirl Satan Claus Mhtrogoal Cupid harry akritas Jocaste Luke. igeorgeoikonomo iminspain leo41 orchidea fockos ManinaK Unseen skygge Dimitris2001 Αναήλ Slytherin Ace of Spades Johnny15 Κατερινα Κρ. Γατόπαρδος. GoddamnRight kogba Chris212 azula me lene Maraki4you Unboxholics jims Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ένοχος για τους δυο από τους τέσσερις βιασμούς που διέπραξε ο Λιγνάδης. Κάτσε να δούμε και πόσα χρόνια θα φάει.
Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:00 Ο Nihilist έγραψε: #710 13-07-22 13:00 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:02 Η Εριφύλη έγραψε: #711 13-07-22 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε δεν είχαν βγει. Ένας ανώνυμος βγήκε. Τώρα δεν μπορούσαν να το καλύψουν άλλο Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:10 Ο Nihilist έγραψε: #712 13-07-22 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εντάξει τότε δεν είχαν βγει. Ένας ανώνυμος βγήκε. Τώρα δεν μπορούσαν να το καλύψουν άλλο Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήταν ουδέτεροι, αλλά αμέσως έτρεξαν να βγάλουν τρελές τις κατηγορίες και να ξεπλύνουν το φίλο τους. Οι ίδιοι που σε άλλες περιπτώσεις είχαν ήδη βγάλει καταδικαστικό πόρισμα για τον χ πιθανό εγκληματία της επικαιρότητας. Ελπίζω τα βρωμακάναλά μας(που ακόμα λειτουργούν παράνομα btw) να περάσουν στην πλήρη αφάνεια με τη σταδιακή καθιέρωση των smart tv. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:32 Η Εριφύλη έγραψε: #713 13-07-22 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήταν ουδέτεροι, αλλά αμέσως έτρεξαν να βγάλουν τρελές τις κατηγορίες και να ξεπλύνουν το φίλο τους. Οι ίδιοι που σε άλλες περιπτώσεις είχαν ήδη βγάλει καταδικαστικό πόρισμα για τον χ πιθανό εγκληματία της επικαιρότητας. Ελπίζω τα βρωμακάναλά μας(που ακόμα λειτουργούν παράνομα btw) να περάσουν στην πλήρη αφάνεια με τη σταδιακή καθιέρωση των smart tv. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν μπορούσαν να τον κατηγορήσουν με μια εντελώς ανώνυμη καταγγελία. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:34 Η Chem2000 έγραψε: #714 13-07-22 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εντάξει, δεν μπορούσαν να τον κατηγορήσουν με μια εντελώς ανώνυμη καταγγελία. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ούτε θα έπρεπε να πάρουν το μέρος του και να τον βγάλουν αθώο χωρίς αποδείξεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:42 Η Εριφύλη έγραψε: #715 13-07-22 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Ναι αλλά ούτε θα έπρεπε να πάρουν το μέρος του και να τον βγάλουν αθώο χωρίς αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Κολλητός της κυβέρνησης είναι, τι περιμένατε? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:02 Η Πουπουλίνα: #716 13-07-22 17:02 Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:03 Η Εριφύλη έγραψε: #717 13-07-22 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:04 Η Πουπουλίνα: #718 13-07-22 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Click για ανάπτυξη... Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:06 Η Εριφύλη έγραψε: #719 13-07-22 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Click για ανάπτυξη... Καθόλου άσχετες και οι δύο κατηγορούμενοι έχουν πλάτες από εδώ μέχρι την Κίνα. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, πάρτε το χαμπάρι Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:15 Ο Nihilist έγραψε: #720 13-07-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Η πρόεδρος, που ψήφισε αθώος για όλες τις κατηγορίες, να καταλάβω γιατί ψήφισε υπέρ της αναστολής. Οι άλλοι που τον έκριναν ένοχο για βιασμό τι ακριβώς σκέφτονταν; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 171 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee giorgos5002 Wonderkid johnsala Memetchi iew taketrance louminis charmander Εριφύλη camil giannhs2001 Kate1914 Paragontas7000 synthnightingale back2967 Scandal touvlo vasilis123321 fmarulezkd Luludaki American Economist gaidouri Κλημεντίνη P.Dam. Natalia143 jj! Ariana2018 grtt sophiaa Ilma fourkaki Ryuzaki chester20080 Kassiopi Sosstoss fretoe Έμμα Αντικειμενικός User2350 Lathy Ξένια Γεωργίου Libertus GeorgePap2003 tsiobieman Mt73 SlimShady korlef Εχέμυθη Μαυρίκιος CiNeFiL snowy ag97 Jimmy20 Thundergirl Satan Claus Mhtrogoal Cupid harry akritas Jocaste Luke. igeorgeoikonomo iminspain leo41 orchidea fockos ManinaK Unseen skygge Dimitris2001 Αναήλ Slytherin Ace of Spades Johnny15 Κατερινα Κρ. Γατόπαρδος. GoddamnRight kogba Chris212 azula me lene Maraki4you Unboxholics jims Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:02 Η Εριφύλη έγραψε: #711 13-07-22 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε δεν είχαν βγει. Ένας ανώνυμος βγήκε. Τώρα δεν μπορούσαν να το καλύψουν άλλο Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:10 Ο Nihilist έγραψε: #712 13-07-22 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εντάξει τότε δεν είχαν βγει. Ένας ανώνυμος βγήκε. Τώρα δεν μπορούσαν να το καλύψουν άλλο Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήταν ουδέτεροι, αλλά αμέσως έτρεξαν να βγάλουν τρελές τις κατηγορίες και να ξεπλύνουν το φίλο τους. Οι ίδιοι που σε άλλες περιπτώσεις είχαν ήδη βγάλει καταδικαστικό πόρισμα για τον χ πιθανό εγκληματία της επικαιρότητας. Ελπίζω τα βρωμακάναλά μας(που ακόμα λειτουργούν παράνομα btw) να περάσουν στην πλήρη αφάνεια με τη σταδιακή καθιέρωση των smart tv. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:32 Η Εριφύλη έγραψε: #713 13-07-22 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήταν ουδέτεροι, αλλά αμέσως έτρεξαν να βγάλουν τρελές τις κατηγορίες και να ξεπλύνουν το φίλο τους. Οι ίδιοι που σε άλλες περιπτώσεις είχαν ήδη βγάλει καταδικαστικό πόρισμα για τον χ πιθανό εγκληματία της επικαιρότητας. Ελπίζω τα βρωμακάναλά μας(που ακόμα λειτουργούν παράνομα btw) να περάσουν στην πλήρη αφάνεια με τη σταδιακή καθιέρωση των smart tv. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν μπορούσαν να τον κατηγορήσουν με μια εντελώς ανώνυμη καταγγελία. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:34 Η Chem2000 έγραψε: #714 13-07-22 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εντάξει, δεν μπορούσαν να τον κατηγορήσουν με μια εντελώς ανώνυμη καταγγελία. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ούτε θα έπρεπε να πάρουν το μέρος του και να τον βγάλουν αθώο χωρίς αποδείξεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:42 Η Εριφύλη έγραψε: #715 13-07-22 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Ναι αλλά ούτε θα έπρεπε να πάρουν το μέρος του και να τον βγάλουν αθώο χωρίς αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Κολλητός της κυβέρνησης είναι, τι περιμένατε? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:02 Η Πουπουλίνα: #716 13-07-22 17:02 Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:03 Η Εριφύλη έγραψε: #717 13-07-22 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:04 Η Πουπουλίνα: #718 13-07-22 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Click για ανάπτυξη... Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:06 Η Εριφύλη έγραψε: #719 13-07-22 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Click για ανάπτυξη... Καθόλου άσχετες και οι δύο κατηγορούμενοι έχουν πλάτες από εδώ μέχρι την Κίνα. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, πάρτε το χαμπάρι Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:15 Ο Nihilist έγραψε: #720 13-07-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Η πρόεδρος, που ψήφισε αθώος για όλες τις κατηγορίες, να καταλάβω γιατί ψήφισε υπέρ της αναστολής. Οι άλλοι που τον έκριναν ένοχο για βιασμό τι ακριβώς σκέφτονταν; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 171 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee giorgos5002 Wonderkid johnsala Memetchi iew taketrance louminis charmander Εριφύλη camil giannhs2001 Kate1914 Paragontas7000 synthnightingale back2967 Scandal touvlo vasilis123321 fmarulezkd Luludaki American Economist gaidouri Κλημεντίνη P.Dam. Natalia143 jj! Ariana2018 grtt sophiaa Ilma fourkaki Ryuzaki chester20080 Kassiopi Sosstoss fretoe Έμμα Αντικειμενικός User2350 Lathy Ξένια Γεωργίου Libertus GeorgePap2003 tsiobieman Mt73 SlimShady korlef Εχέμυθη Μαυρίκιος CiNeFiL snowy ag97 Jimmy20 Thundergirl Satan Claus Mhtrogoal Cupid harry akritas Jocaste Luke. igeorgeoikonomo iminspain leo41 orchidea fockos ManinaK Unseen skygge Dimitris2001 Αναήλ Slytherin Ace of Spades Johnny15 Κατερινα Κρ. Γατόπαρδος. GoddamnRight kogba Chris212 azula me lene Maraki4you Unboxholics jims Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε δεν είχαν βγει. Ένας ανώνυμος βγήκε. Τώρα δεν μπορούσαν να το καλύψουν άλλο
Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:10 Ο Nihilist έγραψε: #712 13-07-22 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εντάξει τότε δεν είχαν βγει. Ένας ανώνυμος βγήκε. Τώρα δεν μπορούσαν να το καλύψουν άλλο Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήταν ουδέτεροι, αλλά αμέσως έτρεξαν να βγάλουν τρελές τις κατηγορίες και να ξεπλύνουν το φίλο τους. Οι ίδιοι που σε άλλες περιπτώσεις είχαν ήδη βγάλει καταδικαστικό πόρισμα για τον χ πιθανό εγκληματία της επικαιρότητας. Ελπίζω τα βρωμακάναλά μας(που ακόμα λειτουργούν παράνομα btw) να περάσουν στην πλήρη αφάνεια με τη σταδιακή καθιέρωση των smart tv. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:32 Η Εριφύλη έγραψε: #713 13-07-22 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήταν ουδέτεροι, αλλά αμέσως έτρεξαν να βγάλουν τρελές τις κατηγορίες και να ξεπλύνουν το φίλο τους. Οι ίδιοι που σε άλλες περιπτώσεις είχαν ήδη βγάλει καταδικαστικό πόρισμα για τον χ πιθανό εγκληματία της επικαιρότητας. Ελπίζω τα βρωμακάναλά μας(που ακόμα λειτουργούν παράνομα btw) να περάσουν στην πλήρη αφάνεια με τη σταδιακή καθιέρωση των smart tv. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν μπορούσαν να τον κατηγορήσουν με μια εντελώς ανώνυμη καταγγελία. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:34 Η Chem2000 έγραψε: #714 13-07-22 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εντάξει, δεν μπορούσαν να τον κατηγορήσουν με μια εντελώς ανώνυμη καταγγελία. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ούτε θα έπρεπε να πάρουν το μέρος του και να τον βγάλουν αθώο χωρίς αποδείξεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:42 Η Εριφύλη έγραψε: #715 13-07-22 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Ναι αλλά ούτε θα έπρεπε να πάρουν το μέρος του και να τον βγάλουν αθώο χωρίς αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Κολλητός της κυβέρνησης είναι, τι περιμένατε? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:02 Η Πουπουλίνα: #716 13-07-22 17:02 Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:03 Η Εριφύλη έγραψε: #717 13-07-22 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:04 Η Πουπουλίνα: #718 13-07-22 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Click για ανάπτυξη... Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:06 Η Εριφύλη έγραψε: #719 13-07-22 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Click για ανάπτυξη... Καθόλου άσχετες και οι δύο κατηγορούμενοι έχουν πλάτες από εδώ μέχρι την Κίνα. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, πάρτε το χαμπάρι Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:15 Ο Nihilist έγραψε: #720 13-07-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Η πρόεδρος, που ψήφισε αθώος για όλες τις κατηγορίες, να καταλάβω γιατί ψήφισε υπέρ της αναστολής. Οι άλλοι που τον έκριναν ένοχο για βιασμό τι ακριβώς σκέφτονταν; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 171 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee giorgos5002 Wonderkid johnsala Memetchi iew taketrance louminis charmander Εριφύλη camil giannhs2001 Kate1914 Paragontas7000 synthnightingale back2967 Scandal touvlo vasilis123321 fmarulezkd Luludaki American Economist gaidouri Κλημεντίνη P.Dam. Natalia143 jj! Ariana2018 grtt sophiaa Ilma fourkaki Ryuzaki chester20080 Kassiopi Sosstoss fretoe Έμμα Αντικειμενικός User2350 Lathy Ξένια Γεωργίου Libertus GeorgePap2003 tsiobieman Mt73 SlimShady korlef Εχέμυθη Μαυρίκιος CiNeFiL snowy ag97 Jimmy20 Thundergirl Satan Claus Mhtrogoal Cupid harry akritas Jocaste Luke. igeorgeoikonomo iminspain leo41 orchidea fockos ManinaK Unseen skygge Dimitris2001 Αναήλ Slytherin Ace of Spades Johnny15 Κατερινα Κρ. Γατόπαρδος. GoddamnRight kogba Chris212 azula me lene Maraki4you Unboxholics jims Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εντάξει τότε δεν είχαν βγει. Ένας ανώνυμος βγήκε. Τώρα δεν μπορούσαν να το καλύψουν άλλο Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήταν ουδέτεροι, αλλά αμέσως έτρεξαν να βγάλουν τρελές τις κατηγορίες και να ξεπλύνουν το φίλο τους. Οι ίδιοι που σε άλλες περιπτώσεις είχαν ήδη βγάλει καταδικαστικό πόρισμα για τον χ πιθανό εγκληματία της επικαιρότητας. Ελπίζω τα βρωμακάναλά μας(που ακόμα λειτουργούν παράνομα btw) να περάσουν στην πλήρη αφάνεια με τη σταδιακή καθιέρωση των smart tv.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:32 Η Εριφύλη έγραψε: #713 13-07-22 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήταν ουδέτεροι, αλλά αμέσως έτρεξαν να βγάλουν τρελές τις κατηγορίες και να ξεπλύνουν το φίλο τους. Οι ίδιοι που σε άλλες περιπτώσεις είχαν ήδη βγάλει καταδικαστικό πόρισμα για τον χ πιθανό εγκληματία της επικαιρότητας. Ελπίζω τα βρωμακάναλά μας(που ακόμα λειτουργούν παράνομα btw) να περάσουν στην πλήρη αφάνεια με τη σταδιακή καθιέρωση των smart tv. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν μπορούσαν να τον κατηγορήσουν με μια εντελώς ανώνυμη καταγγελία. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:34 Η Chem2000 έγραψε: #714 13-07-22 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εντάξει, δεν μπορούσαν να τον κατηγορήσουν με μια εντελώς ανώνυμη καταγγελία. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ούτε θα έπρεπε να πάρουν το μέρος του και να τον βγάλουν αθώο χωρίς αποδείξεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:42 Η Εριφύλη έγραψε: #715 13-07-22 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Ναι αλλά ούτε θα έπρεπε να πάρουν το μέρος του και να τον βγάλουν αθώο χωρίς αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Κολλητός της κυβέρνησης είναι, τι περιμένατε? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:02 Η Πουπουλίνα: #716 13-07-22 17:02 Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:03 Η Εριφύλη έγραψε: #717 13-07-22 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:04 Η Πουπουλίνα: #718 13-07-22 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Click για ανάπτυξη... Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:06 Η Εριφύλη έγραψε: #719 13-07-22 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Click για ανάπτυξη... Καθόλου άσχετες και οι δύο κατηγορούμενοι έχουν πλάτες από εδώ μέχρι την Κίνα. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, πάρτε το χαμπάρι Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:15 Ο Nihilist έγραψε: #720 13-07-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Η πρόεδρος, που ψήφισε αθώος για όλες τις κατηγορίες, να καταλάβω γιατί ψήφισε υπέρ της αναστολής. Οι άλλοι που τον έκριναν ένοχο για βιασμό τι ακριβώς σκέφτονταν; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 171 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee giorgos5002 Wonderkid johnsala Memetchi iew taketrance louminis charmander Εριφύλη camil giannhs2001 Kate1914 Paragontas7000 synthnightingale back2967 Scandal touvlo vasilis123321 fmarulezkd Luludaki American Economist gaidouri Κλημεντίνη P.Dam. Natalia143 jj! Ariana2018 grtt sophiaa Ilma fourkaki Ryuzaki chester20080 Kassiopi Sosstoss fretoe Έμμα Αντικειμενικός User2350 Lathy Ξένια Γεωργίου Libertus GeorgePap2003 tsiobieman Mt73 SlimShady korlef Εχέμυθη Μαυρίκιος CiNeFiL snowy ag97 Jimmy20 Thundergirl Satan Claus Mhtrogoal Cupid harry akritas Jocaste Luke. igeorgeoikonomo iminspain leo41 orchidea fockos ManinaK Unseen skygge Dimitris2001 Αναήλ Slytherin Ace of Spades Johnny15 Κατερινα Κρ. Γατόπαρδος. GoddamnRight kogba Chris212 azula me lene Maraki4you Unboxholics jims Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nihilist: Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήταν ουδέτεροι, αλλά αμέσως έτρεξαν να βγάλουν τρελές τις κατηγορίες και να ξεπλύνουν το φίλο τους. Οι ίδιοι που σε άλλες περιπτώσεις είχαν ήδη βγάλει καταδικαστικό πόρισμα για τον χ πιθανό εγκληματία της επικαιρότητας. Ελπίζω τα βρωμακάναλά μας(που ακόμα λειτουργούν παράνομα btw) να περάσουν στην πλήρη αφάνεια με τη σταδιακή καθιέρωση των smart tv. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, δεν μπορούσαν να τον κατηγορήσουν με μια εντελώς ανώνυμη καταγγελία.
Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:34 Η Chem2000 έγραψε: #714 13-07-22 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εντάξει, δεν μπορούσαν να τον κατηγορήσουν με μια εντελώς ανώνυμη καταγγελία. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ούτε θα έπρεπε να πάρουν το μέρος του και να τον βγάλουν αθώο χωρίς αποδείξεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:42 Η Εριφύλη έγραψε: #715 13-07-22 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Ναι αλλά ούτε θα έπρεπε να πάρουν το μέρος του και να τον βγάλουν αθώο χωρίς αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Κολλητός της κυβέρνησης είναι, τι περιμένατε? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:02 Η Πουπουλίνα: #716 13-07-22 17:02 Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:03 Η Εριφύλη έγραψε: #717 13-07-22 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:04 Η Πουπουλίνα: #718 13-07-22 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Click για ανάπτυξη... Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:06 Η Εριφύλη έγραψε: #719 13-07-22 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Click για ανάπτυξη... Καθόλου άσχετες και οι δύο κατηγορούμενοι έχουν πλάτες από εδώ μέχρι την Κίνα. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, πάρτε το χαμπάρι Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:15 Ο Nihilist έγραψε: #720 13-07-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Η πρόεδρος, που ψήφισε αθώος για όλες τις κατηγορίες, να καταλάβω γιατί ψήφισε υπέρ της αναστολής. Οι άλλοι που τον έκριναν ένοχο για βιασμό τι ακριβώς σκέφτονταν; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 171 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee giorgos5002 Wonderkid johnsala Memetchi iew taketrance louminis charmander Εριφύλη camil giannhs2001 Kate1914 Paragontas7000 synthnightingale back2967 Scandal touvlo vasilis123321 fmarulezkd Luludaki American Economist gaidouri Κλημεντίνη P.Dam. Natalia143 jj! Ariana2018 grtt sophiaa Ilma fourkaki Ryuzaki chester20080 Kassiopi Sosstoss fretoe Έμμα Αντικειμενικός User2350 Lathy Ξένια Γεωργίου Libertus GeorgePap2003 tsiobieman Mt73 SlimShady korlef Εχέμυθη Μαυρίκιος CiNeFiL snowy ag97 Jimmy20 Thundergirl Satan Claus Mhtrogoal Cupid harry akritas Jocaste Luke. igeorgeoikonomo iminspain leo41 orchidea fockos ManinaK Unseen skygge Dimitris2001 Αναήλ Slytherin Ace of Spades Johnny15 Κατερινα Κρ. Γατόπαρδος. GoddamnRight kogba Chris212 azula me lene Maraki4you Unboxholics jims Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εντάξει, δεν μπορούσαν να τον κατηγορήσουν με μια εντελώς ανώνυμη καταγγελία. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ούτε θα έπρεπε να πάρουν το μέρος του και να τον βγάλουν αθώο χωρίς αποδείξεις.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 13:42 Η Εριφύλη έγραψε: #715 13-07-22 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Ναι αλλά ούτε θα έπρεπε να πάρουν το μέρος του και να τον βγάλουν αθώο χωρίς αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Κολλητός της κυβέρνησης είναι, τι περιμένατε? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:02 Η Πουπουλίνα: #716 13-07-22 17:02 Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:03 Η Εριφύλη έγραψε: #717 13-07-22 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:04 Η Πουπουλίνα: #718 13-07-22 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Click για ανάπτυξη... Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:06 Η Εριφύλη έγραψε: #719 13-07-22 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Click για ανάπτυξη... Καθόλου άσχετες και οι δύο κατηγορούμενοι έχουν πλάτες από εδώ μέχρι την Κίνα. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, πάρτε το χαμπάρι Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:15 Ο Nihilist έγραψε: #720 13-07-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Η πρόεδρος, που ψήφισε αθώος για όλες τις κατηγορίες, να καταλάβω γιατί ψήφισε υπέρ της αναστολής. Οι άλλοι που τον έκριναν ένοχο για βιασμό τι ακριβώς σκέφτονταν; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 171 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee giorgos5002 Wonderkid johnsala Memetchi iew taketrance louminis charmander Εριφύλη camil giannhs2001 Kate1914 Paragontas7000 synthnightingale back2967 Scandal touvlo vasilis123321 fmarulezkd Luludaki American Economist gaidouri Κλημεντίνη P.Dam. Natalia143 jj! Ariana2018 grtt sophiaa Ilma fourkaki Ryuzaki chester20080 Kassiopi Sosstoss fretoe Έμμα Αντικειμενικός User2350 Lathy Ξένια Γεωργίου Libertus GeorgePap2003 tsiobieman Mt73 SlimShady korlef Εχέμυθη Μαυρίκιος CiNeFiL snowy ag97 Jimmy20 Thundergirl Satan Claus Mhtrogoal Cupid harry akritas Jocaste Luke. igeorgeoikonomo iminspain leo41 orchidea fockos ManinaK Unseen skygge Dimitris2001 Αναήλ Slytherin Ace of Spades Johnny15 Κατερινα Κρ. Γατόπαρδος. GoddamnRight kogba Chris212 azula me lene Maraki4you Unboxholics jims Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Ναι αλλά ούτε θα έπρεπε να πάρουν το μέρος του και να τον βγάλουν αθώο χωρίς αποδείξεις. Click για ανάπτυξη... Κολλητός της κυβέρνησης είναι, τι περιμένατε?
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:02 Η Πουπουλίνα: #716 13-07-22 17:02 Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:03 Η Εριφύλη έγραψε: #717 13-07-22 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:04 Η Πουπουλίνα: #718 13-07-22 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Click για ανάπτυξη... Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:06 Η Εριφύλη έγραψε: #719 13-07-22 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Click για ανάπτυξη... Καθόλου άσχετες και οι δύο κατηγορούμενοι έχουν πλάτες από εδώ μέχρι την Κίνα. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, πάρτε το χαμπάρι Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:15 Ο Nihilist έγραψε: #720 13-07-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Η πρόεδρος, που ψήφισε αθώος για όλες τις κατηγορίες, να καταλάβω γιατί ψήφισε υπέρ της αναστολής. Οι άλλοι που τον έκριναν ένοχο για βιασμό τι ακριβώς σκέφτονταν; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 171 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee giorgos5002 Wonderkid johnsala Memetchi iew taketrance louminis charmander Εριφύλη camil giannhs2001 Kate1914 Paragontas7000 synthnightingale back2967 Scandal touvlo vasilis123321 fmarulezkd Luludaki American Economist gaidouri Κλημεντίνη P.Dam. Natalia143 jj! Ariana2018 grtt sophiaa Ilma fourkaki Ryuzaki chester20080 Kassiopi Sosstoss fretoe Έμμα Αντικειμενικός User2350 Lathy Ξένια Γεωργίου Libertus GeorgePap2003 tsiobieman Mt73 SlimShady korlef Εχέμυθη Μαυρίκιος CiNeFiL snowy ag97 Jimmy20 Thundergirl Satan Claus Mhtrogoal Cupid harry akritas Jocaste Luke. igeorgeoikonomo iminspain leo41 orchidea fockos ManinaK Unseen skygge Dimitris2001 Αναήλ Slytherin Ace of Spades Johnny15 Κατερινα Κρ. Γατόπαρδος. GoddamnRight kogba Chris212 azula me lene Maraki4you Unboxholics jims Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:03 Η Εριφύλη έγραψε: #717 13-07-22 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:04 Η Πουπουλίνα: #718 13-07-22 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Click για ανάπτυξη... Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:06 Η Εριφύλη έγραψε: #719 13-07-22 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Click για ανάπτυξη... Καθόλου άσχετες και οι δύο κατηγορούμενοι έχουν πλάτες από εδώ μέχρι την Κίνα. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, πάρτε το χαμπάρι Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:15 Ο Nihilist έγραψε: #720 13-07-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Η πρόεδρος, που ψήφισε αθώος για όλες τις κατηγορίες, να καταλάβω γιατί ψήφισε υπέρ της αναστολής. Οι άλλοι που τον έκριναν ένοχο για βιασμό τι ακριβώς σκέφτονταν; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 171 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee giorgos5002 Wonderkid johnsala Memetchi iew taketrance louminis charmander Εριφύλη camil giannhs2001 Kate1914 Paragontas7000 synthnightingale back2967 Scandal touvlo vasilis123321 fmarulezkd Luludaki American Economist gaidouri Κλημεντίνη P.Dam. Natalia143 jj! Ariana2018 grtt sophiaa Ilma fourkaki Ryuzaki chester20080 Kassiopi Sosstoss fretoe Έμμα Αντικειμενικός User2350 Lathy Ξένια Γεωργίου Libertus GeorgePap2003 tsiobieman Mt73 SlimShady korlef Εχέμυθη Μαυρίκιος CiNeFiL snowy ag97 Jimmy20 Thundergirl Satan Claus Mhtrogoal Cupid harry akritas Jocaste Luke. igeorgeoikonomo iminspain leo41 orchidea fockos ManinaK Unseen skygge Dimitris2001 Αναήλ Slytherin Ace of Spades Johnny15 Κατερινα Κρ. Γατόπαρδος. GoddamnRight kogba Chris212 azula me lene Maraki4you Unboxholics jims Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:04 Η Πουπουλίνα: #718 13-07-22 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Click για ανάπτυξη... Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:06 Η Εριφύλη έγραψε: #719 13-07-22 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Click για ανάπτυξη... Καθόλου άσχετες και οι δύο κατηγορούμενοι έχουν πλάτες από εδώ μέχρι την Κίνα. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, πάρτε το χαμπάρι Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:15 Ο Nihilist έγραψε: #720 13-07-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Η πρόεδρος, που ψήφισε αθώος για όλες τις κατηγορίες, να καταλάβω γιατί ψήφισε υπέρ της αναστολής. Οι άλλοι που τον έκριναν ένοχο για βιασμό τι ακριβώς σκέφτονταν; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 171 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee giorgos5002 Wonderkid johnsala Memetchi iew taketrance louminis charmander Εριφύλη camil giannhs2001 Kate1914 Paragontas7000 synthnightingale back2967 Scandal touvlo vasilis123321 fmarulezkd Luludaki American Economist gaidouri Κλημεντίνη P.Dam. Natalia143 jj! Ariana2018 grtt sophiaa Ilma fourkaki Ryuzaki chester20080 Kassiopi Sosstoss fretoe Έμμα Αντικειμενικός User2350 Lathy Ξένια Γεωργίου Libertus GeorgePap2003 tsiobieman Mt73 SlimShady korlef Εχέμυθη Μαυρίκιος CiNeFiL snowy ag97 Jimmy20 Thundergirl Satan Claus Mhtrogoal Cupid harry akritas Jocaste Luke. igeorgeoikonomo iminspain leo41 orchidea fockos ManinaK Unseen skygge Dimitris2001 Αναήλ Slytherin Ace of Spades Johnny15 Κατερινα Κρ. Γατόπαρδος. GoddamnRight kogba Chris212 azula me lene Maraki4you Unboxholics jims Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Συγγνώμη, εσείς τι περιμένατε? Όπως έγινε με την Γεωργία, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους δύο Click για ανάπτυξη... Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:06 Η Εριφύλη έγραψε: #719 13-07-22 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Click για ανάπτυξη... Καθόλου άσχετες και οι δύο κατηγορούμενοι έχουν πλάτες από εδώ μέχρι την Κίνα. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, πάρτε το χαμπάρι Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:15 Ο Nihilist έγραψε: #720 13-07-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Η πρόεδρος, που ψήφισε αθώος για όλες τις κατηγορίες, να καταλάβω γιατί ψήφισε υπέρ της αναστολής. Οι άλλοι που τον έκριναν ένοχο για βιασμό τι ακριβώς σκέφτονταν; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ελα μου; Ασχετες εντελως υποθεσεις. Click για ανάπτυξη... Καθόλου άσχετες και οι δύο κατηγορούμενοι έχουν πλάτες από εδώ μέχρι την Κίνα. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, πάρτε το χαμπάρι
Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2022 στις 17:15 Ο Nihilist έγραψε: #720 13-07-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Η πρόεδρος, που ψήφισε αθώος για όλες τις κατηγορίες, να καταλάβω γιατί ψήφισε υπέρ της αναστολής. Οι άλλοι που τον έκριναν ένοχο για βιασμό τι ακριβώς σκέφτονταν;
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Καλο ε; Εκτός φυλακής o Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο - Oι περιοριστικοί όροι Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να του δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής www.enikos.gr Αρε αθανατη και αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη! Το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξηλωθει στο ελλαντα και να φτιαχτει απο την αρχη,ειναι αυτη. Click για ανάπτυξη... Η πρόεδρος, που ψήφισε αθώος για όλες τις κατηγορίες, να καταλάβω γιατί ψήφισε υπέρ της αναστολής. Οι άλλοι που τον έκριναν ένοχο για βιασμό τι ακριβώς σκέφτονταν;