Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.194 μηνύματα.

26-01-24

18:06
Λοιπόν για να λυθεί η απορία, πάρτε τον Μαρτάκη και βγάλτε του το μαλλί και με έχετε.
Ναι, με έχουν ταυτισει ΠΑΛΙΑ με Μαρτάκη όταν ειχα μαλλί και με τα νιάτα του Ruud van Nistelrooj
Ναι, με έχουν ταυτισει ΠΑΛΙΑ με Μαρτάκη όταν ειχα μαλλί και με τα νιάτα του Ruud van Nistelrooj
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.

26-01-24

18:07
Α, αν το θέτεις έτσι τότε εντάξει, πάω πάσο.Άσχημος δεν ειναι πάντως, αλλα δεν τον λες και κατι εντυπωσιακό (όπως κι εμενα χαρ χαρ)
Ε, φυσικά και είναι μια χαρά άνθρωπος. Και εγώ το κάνω αυτό που λέει, δεν με παίρνει να την κράξωΜια χαρά τη βρίσκω, φυσιολογικός άνθρωπος.![]()
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

26-01-24

18:08
Ο,τι καλύτερο μπορούσα να βρω χωρίς μαλλιαΛοιπόν για να λυθεί η απορία, πάρτε τον Μαρτάκη και βγάλτε του το μαλλί και με έχετε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.194 μηνύματα.

26-01-24

18:11
Ε ναι. Τσιμπαει κι αυτος μαγουλάκια οταν γεμίζει. Πω κούκλος ειναι ο άτιμος.Ο,τι καλύτερο μπορούσα να βρω χωρίς μαλλια
View attachment 128707
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.516 μηνύματα.

26-01-24

18:14
Νταξ , τρώγεσαιΛοιπόν για να λυθεί η απορία, πάρτε τον Μαρτάκη και βγάλτε του το μαλλί και με έχετε.
Συνημμένα
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.

26-01-24

18:14
Ωωω ισχύει. Εντάξει, όχι το χρώμα, αλλά στα μάτια όντως πολύ και στην όλη έκφραση και παρουσιαστικό. Ναι ισχύει, όντως.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ΌΧΙ, αυτός ΔΕΝ τρώγεται. Βασικά πώς γίνεται να συνδέεις τον Μαρτάκη που απ' ό,τι φαίνεται είναι απλά κούκλος, και αυτόν τον τύπο; Ο ένας μια χαρά ωραίος, ο άλλος αμάν Θεέ μου, σκιάζεσαι μόνο που τον βλέπεις.Νταξ , τρώγεσαι
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.516 μηνύματα.

26-01-24

18:16
Ωστε Καράφλο μωρό ο Βαλ ε? ..ειναι η τεστοστερόνη που ξεχειλίζει από τα ρουθούνια γι αυτό.
Ο Βαλ είπε κάτι για Ruud van Nistelrooj... χεχεχεView attachment 128711
Ωωω ισχύει. Εντάξει, όχι το χρώμα, αλλά στα μάτια όντως πολύ και στην όλη έκφραση και παρουσιαστικό. Ναι ισχύει, όντως.
ΌΧΙ, αυτός ΔΕΝ τρώγεται. Βασικά πώς γίνεται να συνδέεις τον Μαρτάκη που απ' ό,τι φαίνεται είναι απλά κούκλος, και αυτόν τον τύπο; Ο ένας μια χαρά ωραίος, ο άλλος αμάν Θεέ μου, σκιάζεσαι μόνο που τον βλέπεις.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

26-01-24

18:21
Καμία μα καμία σχέση όμως. Και μόνο για τα μαλλιά το είπε.Ο Βαλ είπε κάτι για Ruud van Nistelrooj... χεχεχε
Θεέ μου χάλια είναι όμως. Μάτια νυφίτσας, σαγόνι δέκα μέτρα... Παναγία μου.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

26-01-24

18:21
Χωραφισια μούτρα που έχουν φάει ήλιοΝταξ , τρώγεσαι
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

26-01-24

18:24
Επική περιγραφήΧωραφισια μούτρα που έχουν φάει ήλιο

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

27-01-24

16:43
Μου λένε όλοι ότι μοιάζω πολύ με την Λίλα Μπακλέση

Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

27-01-24

16:50
Μου λένε όλοι ότι μοιάζω πολύ με την Λίλα Μπακλέση![]()
Συνημμένα
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

27-01-24

17:00
Έχουμε ίδια μαλλιά καταρχάς, και έχουμε και ίδια μαγουλάκια και μύτη

30-01-24

01:16
Προσωπικά, δε θεωρώ ότι μοιάζω με κάποια, ωστόσο έχω ακούσει ότι μοιάζω με διάφορες γνωστές κατά καιρούς. Τις περισσότερες ψήφους μαζεύουν οι Liv Tyler και Avril Lavigne. 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.