dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.

Ντι Κάπριο. φοβερός ο άτιμος τελικά. 

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

Έχω φτάσει σε σημείο που δεν αντέχω άλλο να αποκτούν κοινό, άνθρωποι με ελάχιστο ταλέντο
Σπάνε τα νεύρα μου, ειλικρινά.
Και όχι μόνο αποκτούν κοινό, αλλά ψωνίζονται ακραία και το παίζουν και ιστορία, επειδή κάποιοι τους δίνουν δόξα. Φτάνει.

Και όχι μόνο αποκτούν κοινό, αλλά ψωνίζονται ακραία και το παίζουν και ιστορία, επειδή κάποιοι τους δίνουν δόξα. Φτάνει.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.

Έχω φτάσει σε σημείο που δεν αντέχω άλλο να αποκτούν κοινό, άνθρωποι με ελάχιστο ταλέντοΣπάνε τα νεύρα μου, ειλικρινά.
για τον Ντι Κάπριο το λες αυτό;

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

Όχι, για Έλληνες το λέω.για τον Ντι Κάπριο το λες αυτό;![]()
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 525 μηνύματα.

Orson Wells
Marlon Brando
Daniel Day Lewis
Heath Ledger
Robin Williams
Γιαννης Βογλης
Γιωργος Φουντας
Γιαγκος Δρακος
Grace Kelly
Susan Sarandon
Meryl Streep
Marlon Brando
Daniel Day Lewis
Heath Ledger
Robin Williams
Γιαννης Βογλης
Γιωργος Φουντας
Γιαγκος Δρακος
Grace Kelly
Susan Sarandon
Meryl Streep
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.

Ματαιοδοξία είναι, καλή μου Εριφύλη.Έχω φτάσει σε σημείο που δεν αντέχω άλλο να αποκτούν κοινό, άνθρωποι με ελάχιστο ταλέντοΣπάνε τα νεύρα μου, ειλικρινά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- fockos
- johnsala
- touvlo
- iew
- Scandal
- charmander
- Εριφύλη
- Memetchi
- rafaela11
- camil
- taketrance
- Giorgkalo