KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 526 μηνύματα.

02-02-25

01:33
Η μητερα μου ονομαζονταν Παρασκευη .Ευχαριστώωωωω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τα δικά μου σε γυναικεία: Ηλέκτρα, μαργαρίτα, Αλεξάνδρα.
Σε ανδρικά: Αλέξανδρος, Άρης, Ερμής, ιασονας.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

02-02-25

01:34
Ευχαριστώωωωω
Τα δικά μου σε γυναικεία: Ηλέκτρα, μαργαρίτα, Αλεξάνδρα.
Σε ανδρικά: Αλέξανδρος, Άρης, Ερμής, ιασονας.
Εσένα πρεπει να σε λένε Ευη.

Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

02-02-25

01:37
Όντως...Εσένα πρεπει να σε λένε Ευη.![]()
Συνήθως με λένε άλλο όνομα αντί για το Εύη.
Πώς σου ήρθε;
Ααα! Πολύ γλυκό!Η μητερα μου ονομαζονταν Παρασκευη .
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

02-02-25

01:43
Όντως...
Συνήθως με λένε άλλο όνομα αντί για το Εύη.
Πώς σου ήρθε;
Ααα! Πολύ γλυκό!
Ε είπα να μαντέψω το όνομα σου μια και ειμαστε στο θρεντ με τα ονόματα.
Friday Παρασκευή οπότε Ευη

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

02-02-25

01:45
Ε είπα να μαντέψω το όνομα σου μια και ειμαστε στο θρεντ με τα ονόματα.
Friday Παρασκευή οπότε Ευη![]()

* αλλά το μάντεψα πρώτη

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

02-02-25

01:47
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

02-02-25

01:48
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

02-02-25

01:50
Well doneΕ είπα να μαντέψω το όνομα σου μια και ειμαστε στο θρεντ με τα ονόματα.
Friday Παρασκευή οπότε Ευη![]()

Συνήθως με λενε βούλα, Εύα, βιβη...
Και πάντα όταν τους λέω ότι με λένε Εύη μου λένε "από το ευανθια έτσι";
rafaela11
Περιβόητο μέλος

02-02-25

01:51
Αχ βούλα Παναγία μου όχιWell done

Friday_k
Δραστήριο μέλος

02-02-25

01:52
Και εγώ το ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ.Αχ βούλα Παναγία μου όχι![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

02-02-25

01:52

02-02-25

01:57
Λατρεύω Ιάσωνας, Οδυσσεας, Αχιλλέας, Αλέξανδρος, Άγγελος, Μενελαος, Ηρακλής, Ερμής.
Και
Δαναη, Καλλιόπη, Καλλιρόη, Κλεοπατρα, Ρωξανη, Μυρσινη, Αριάδνη, Αλκηστις, Ερμιονη.
Α και επειδή το ξέχασα, παιδιά εγώ ΑΝΕΤΑ ονόμαζα την κόρη μου Έκλειψη. Ακούγεται τόσο ωραίο και ως όνομα.
Και
Δαναη, Καλλιόπη, Καλλιρόη, Κλεοπατρα, Ρωξανη, Μυρσινη, Αριάδνη, Αλκηστις, Ερμιονη.
Α και επειδή το ξέχασα, παιδιά εγώ ΑΝΕΤΑ ονόμαζα την κόρη μου Έκλειψη. Ακούγεται τόσο ωραίο και ως όνομα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

02-02-25

02:15
Well done
Εμείς πέσαμε μέσα με τη πρώτη λοιπόν.

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.

02-02-25

09:12
Πολυ όμορφο όνομα, και με ακόμη πιο όμορφο υποκοριστικό: Ντίνος και Ντίνα.Εγώ είτε κάνω γιο είτε κάνω κόρη θα το πω Κωνσταντίνο η Κωνσταντίνα αντίστοιχα, επειδή η γιαγιά μου είναι η μόνη από τους παππούδες μου που έφυγε χωρίς να ακούσει το όνομα της, οπότε ναι
rafaela11
Περιβόητο μέλος

02-02-25

09:15
Τι λες μαρηΝτίνος και Ντίνα

Καταστρέφεται το όνομα
το μόνο που δέχομαι είναι στο αντρικό Κώστα και σε ορισμένους λίγους που τους πάει Κωστή
στο γυναικείο ας μείνει ολόκληρο
Ντίνα φωνάζουν την αναισθησιολόγο μας που την λένε Σαραντίνα

Άλλο ένα όνομα που προσωπικά το βρίσκω όμορφο
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.

02-02-25

09:19
Γιατί καλέ είναι πολύ γλυκο, ειδικά το Ντίνα.Τι λες μαρη
Καταστρέφεται το όνομα
Το σκέτο Κώστας μου βγάζει πολύ μπάρμπα Κώστας δεν ξέρω γιατι, προτιμώ το ολόκληρο βερσιον αντί αυτούτο μόνο που δέχομαι είναι στο αντρικό Κώστα

Το Ντίνος από την άλλη μου βγάζει λίγο πιο γλυκό. Παλιά το χρησιμοποιούσαν πολύ.
Ενδιαφέρον το Σαραντινα. Μοναδικό.Ντίνα φωνάζουν την αναισθησιολόγο μας που την λένε Σαραντίνα![]()
rafaela11
Περιβόητο μέλος

02-02-25

09:24
Μεχ μεχ μεχΤο Ντίνος
πάντως κωσταντινος και νορμαλ μαζί δεν πάει
6 τους έχω ζωη να έχουν αλλά όλοι τους μια βλακεία στον εγκέφαλο την έχουν

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

02-02-25

09:25
Είναι ρεντ φλαγκ όνομα (αλλά πολύ αριστοκρατικο) μαζί με το Γιάννης. Φυσιολογικό Γιάννη δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου.Μεχ μεχ μεχ
πάντως κωσταντινος και νορμαλ μαζί δεν πάει
6 τους έχω ζωη να έχουν αλλά όλοι τους μια βλακεία στον εγκέφαλο την έχουν![]()

finesse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 826 μηνύματα.

02-02-25

11:24
Έχω παρατηρήσει, τουλάχιστον σε μένα, ότι όταν αγαπάς/συμπαθείς ένα άτομο, τότε αγαπάς και τ' όνομά του. Ονόματα που μου ήταν μέχρι πριν αδιάφορα, μου φάνηκαν τα ομορφότερα, όταν γνώρισα τον "εκπρόσωπό" τους.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.

02-02-25

11:39
Έχω παρατηρήσει, τουλάχιστον σε μένα, ότι όταν αγαπάς/συμπαθείς ένα άτομο, τότε αγαπάς και τ' όνομά του. Ονόματα που μου ήταν μέχρι πριν αδιάφορα, μου φάνηκαν τα ομορφότερα, όταν γνώρισα τον "εκπρόσωπό" τους.
Nαι, ακριβώς. Και το ξενέρωτο Νίκος αγαπιέται.

Προσωπικά μου αρέσει το όνομα Ιωάννα ή Δήμητρα. Δεν ξέρω γιατί. Οτιδήποτε σε Ιωάννα ή Δήμητρα μου φέρνει μια γοητεία, μια φινέτσα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- JungC
- Hased Babis
- charmander
- Scandal
- Εριφύλη
- Kate1914
- touvlo
- American Economist
- iew
- thenutritionist
- taketrance
- rafaela11
- Reader
- Jack of Spades
- giannhs2001
- AggelikiGr
- camil
- bibliofagos
- Μήτσος10
- Corfu kitty
- Debugging_Demon
- GeorgePap2003
- parrot/παπαγάλος
- louminis
- Joji
- Paragontas7000
- chester20080
- User2350
- AnnaVrt12
- MarcoReus
- Ilma
- Unboxholics
- Viedo
- J.Cameron
- jj!
- eukleidhs1821
- spring day
- Memetchi
- fmarulezkd
- Idontknoww
- xristarac
- fourkaki
- Μαυρίκιος
- Αναστασία197
- Εχέμυθη
- theodoraooo
- Wonderkid
- tslef8
- Zelina
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.