Ποιο είναι το νόημα του αόρατου χρήστη;

koum

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.236 μηνύματα.
Σκέψου απλά το να κοιτάς στους συνδεδεμένους χρήστες και να γράφει:

"Το e-steki απολαμβάνουν αυτήν τη στιγμή 0 χρήστες". Την ίδια στιγμή όμως, είναι συνδεδεμένα 1000 άτομα. Πιστεύω λοιπόν, ότι το πρόβλημα το έχουν αυτοί που χρησιμοποιούν την υπηρεσία, είτε για λόγους ελευθερίας (?), ή ξέρω γω για να μη φαίνεται η επίσκεψη σε προφίλ άλλου μέλους. Είναι σαν την περίπτωση των 14χρονων που κάνουν αναπάντητες με απόκρυψη... :P

edit: Η πλάκα είναι ότι το συγκεκριμένο topic το έχουν διαβάσει περισσότερα αόρατα μέλη απ' ότι ορατά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Boom

Επιφανές μέλος

Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.243 μηνύματα.
Όπως το βλέπει κανείς. :Ρ

Όσο για το συνειρμό με τα 14χρονα δε συμφωνώ. Το ότι είσαι αόρατος δε σημαίνει ότι θα δημοσιεύσεις και ανώνυμα. Για τα profil δεν ξέρω τι παίζει. :Ρ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

maria_lulu

Επιφανές μέλος

Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 8.475 μηνύματα.
Οταν ειναι καποιος αορατος χρηστης δεν δειχνει τι θεμα παρακολουθεις. Αμα ειναι καποιος μοντ ή καποιος υπευθυνος του σαιτ, ειναι καλυτερο να μην ειναι αορατος. Εγω απλως αναφερα την αποψη μου :)

Ceres Victoria

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.934 μηνύματα.
εγω ειμαι παντα αορατη γιατι θελω να εχω privacy

maria_lulu

Επιφανές μέλος

Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 8.475 μηνύματα.
εγω ειμαι παντα αορατη γιατι θελω να εχω privacy

Και εγω για αυτο τον λογο ειμαι αορατη!:P

Imadlak

Τιμώμενο Μέλος

Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.213 μηνύματα.
Ποτε δεν εχω βαλει το 'αορατος χρηστης'...ανουσιο μου φαινεται!:worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Γίνε αόρατος χρήστης για να μπορείς να πέρνεις μάτι όποτε θες όποια κάνει μπάνιο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...