koum
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.236 μηνύματα.

15-11-10

18:29
Σκέψου απλά το να κοιτάς στους συνδεδεμένους χρήστες και να γράφει:
"Το e-steki απολαμβάνουν αυτήν τη στιγμή 0 χρήστες". Την ίδια στιγμή όμως, είναι συνδεδεμένα 1000 άτομα. Πιστεύω λοιπόν, ότι το πρόβλημα το έχουν αυτοί που χρησιμοποιούν την υπηρεσία, είτε για λόγους ελευθερίας (?), ή ξέρω γω για να μη φαίνεται η επίσκεψη σε προφίλ άλλου μέλους. Είναι σαν την περίπτωση των 14χρονων που κάνουν αναπάντητες με απόκρυψη...
edit: Η πλάκα είναι ότι το συγκεκριμένο topic το έχουν διαβάσει περισσότερα αόρατα μέλη απ' ότι ορατά...
"Το e-steki απολαμβάνουν αυτήν τη στιγμή 0 χρήστες". Την ίδια στιγμή όμως, είναι συνδεδεμένα 1000 άτομα. Πιστεύω λοιπόν, ότι το πρόβλημα το έχουν αυτοί που χρησιμοποιούν την υπηρεσία, είτε για λόγους ελευθερίας (?), ή ξέρω γω για να μη φαίνεται η επίσκεψη σε προφίλ άλλου μέλους. Είναι σαν την περίπτωση των 14χρονων που κάνουν αναπάντητες με απόκρυψη...

edit: Η πλάκα είναι ότι το συγκεκριμένο topic το έχουν διαβάσει περισσότερα αόρατα μέλη απ' ότι ορατά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

15-11-10

18:35
Όπως το βλέπει κανείς. :Ρ
Όσο για το συνειρμό με τα 14χρονα δε συμφωνώ. Το ότι είσαι αόρατος δε σημαίνει ότι θα δημοσιεύσεις και ανώνυμα. Για τα profil δεν ξέρω τι παίζει. :Ρ
Όσο για το συνειρμό με τα 14χρονα δε συμφωνώ. Το ότι είσαι αόρατος δε σημαίνει ότι θα δημοσιεύσεις και ανώνυμα. Για τα profil δεν ξέρω τι παίζει. :Ρ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 8.475 μηνύματα.

15-11-10

22:19
Οταν ειναι καποιος αορατος χρηστης δεν δειχνει τι θεμα παρακολουθεις. Αμα ειναι καποιος μοντ ή καποιος υπευθυνος του σαιτ, ειναι καλυτερο να μην ειναι αορατος. Εγω απλως αναφερα την αποψη μου 

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.934 μηνύματα.

15-11-10

22:40
εγω ειμαι παντα αορατη γιατι θελω να εχω privacy
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 8.475 μηνύματα.

15-11-10

22:42
εγω ειμαι παντα αορατη γιατι θελω να εχω privacy
Και εγω για αυτο τον λογο ειμαι αορατη!

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.213 μηνύματα.

03-09-12

18:09
Ποτε δεν εχω βαλει το 'αορατος χρηστης'...ανουσιο μου φαινεται!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

03-09-12

18:30
Γίνε αόρατος χρήστης για να μπορείς να πέρνεις μάτι όποτε θες όποια κάνει μπάνιο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...