self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

κερδισες το λοτο![]()
αυτό είχε ακούσει τις προάλλες και η ισί και χαιρότανε , μέχρι που της είπανε ότι παράκουσε την φράση
<<κέρδισες τον όττο>>
οντόπικ :
<<ναι , αλλά η ζωή δεν αξίζει αν δεν νικήσεις όλους σου τους φόβους>>
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

κι εγώ του απάντησα με στίχους της Κικής Δημουλά
Πάλι σε αγαπώ πάλι σε ονειρεύτηκα
αύριο πάλι αύριο θα σου το ξαναπώ
πάλι θα μου ζητήσεις λογική εξήγηση
πάλι θα σου απαντήσω να αντέξεις
είναι το ζητούμενο όχι να καταλάβεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος

"Η ευφυία σου θα μπορούσε να μου προκαλέσει πολλούς οργασμούς, αν δεν ήμουν άντρας"

Ria_Maimou
Νεοφερμένο μέλος

(1)<<Θέλω να έρθει το τέλος του κόσμου και να πεθάνουμε τελευταίοι στην αγκαλιά ο ένας του άλλου!>>
(2)<<Όποια κοπέλα κι αν δω καμία δεν είναι τόσο όμορφη όπως εσύ!>>
(3)<<Άμα γίνει κάτι και σε χάσω μετά δε ξέρω κι εγώ τι θα γίνει! Θα πεθάνω χωρίς εσένα!>>
κλπ.....

JennyV
Δραστήριο μέλος

"πότε θα κοιμηθούμε μαζί?", "μην φύγεις.." από το αγόρι μου και από το τρελιάρικο το φιλαρακι μου το ότι με αγαπά πολυ..
τα ακούω σπάνια από τα χείλη τους και μου έκαναν εντύπωση

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

η γειτόνισσα στον γείτονα πριν από λίγο
π.σ. νόμιζα ότι αυτές οι πόρτες είναι ηχομονωτικές αλλά @@
π.σ. το ποστ θυμίζει χαζοτρολσιντ αλλά είναι αλήθεια

evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος

Metallou19
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

So much win!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Και τότε γιατί χωρίσαμε;

Τόσο χάλια του την έκανα;
Lonely_Rider
Νεοφερμένο μέλος

Ο αδερφός μου " Ο Ηλίας την έπεσε στη Γιάννα αλλά μην ανησυχείς, τον κανόνισα" (Α ρε Αδερφέ!)
Και τέλος η κολλητή μου "Μην σε ξαναδώ έτσι γιατί θα την καρυδώσω την ηλίθια..."
κοινότυπες ατάκες αλλά αυτές μου δίνουν δύναμη στις δύσκολες στιγμές και μου χαρίζουν πάντα ένα χαμόγελο όποτε τις θυμάμαι...

Guest 781029
Επισκέπτης

italian
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν το να σ'αγαπώ ήταν έγκλημα εμένα θα μου άξιζαν ισόβια.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Αν το να σ'αγαπώ ήταν έγκλημα εμένα θα μου άξιζαν ισόβια.
εχμ
από τον τρόπο που το λες, καταλαβαίνω πως ούτε προσωρινή κράτηση δεν ήταν τα ισόβια

Dias
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι
Διάσημο μέλος

μα τέτοια χαρά δεν έχω ξανανιωσει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elepan
Δραστήριο μέλος

Τεσπα, δεν πλακίζω, είναι τυχερό το κορίτσι σου και εσύ τυχερός που την έχεις.

Το πιο όμορφο πράγμα που έχω ακούσει?
Η σταματάς το τσιγάρο ή φεύγω!
Έφυγε.....

Γλίτωσα.
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

μια φορά που το είχα βάλει ήμουν με μια φίλη και μου κάνει:δεν έχω ξαναδεί κοπέλα να της πηγαίνει τόσο πολύ το κόκκινο κραγιόν
με έκανε πολύ χαρούμενη
*αν μπορείτε μην με δουλέψετε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Paragontas7000
- charmander
- Μήτσος10
- giannhs2001
- Kate1914
- fmarulezkd
- Reader
- Ωρορα
- touvlo
- Memetchi
- Εριφύλη
- rafaela11
- Luludaki
- orchidea
- Dr. Gl. Luminous
- Joji
- Wonderkid
- despoina13
- Unboxholics
- Galleon
- Antonia Alexandra
- Wanda
- taketrance
- Ariana2018
- Alessandra Eliza
- Scandal
- marww
- fourkaki
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- χημεια4λαιφ
- camil
- allall1
- tsiobieman
- _pathfinder_
- dpap
- chester20080
- tslef8
- sunsetpp
- Loozen
- elena
- Scott
- louminis
- Nikos 7
- physicscrazy
- Έμμα
- Athens2002
- idontknow1
- Insertcoin
- T C
- 1011
- Slytherin
- American Economist
- Viedo
- globglogabgalab
- SlimShady
- Μάρκος Βασίλης
- cortomaltese
- Μί–Κά-Ἔλ
- hirasawayui
- Κλημεντίνη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.