Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Μεταμορφομενες σε αντρες....
Ο χριστός και η παναγία!!!!
αυτά δεν μπορεί να είναι γυναίκες....!!!!
δεν μπορεί να είναι τπτ βασικά!!!
Είναι...τέρατα... Σοκαρίστηκα τωρα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless
Διάσημο μέλος

στο σώμα τώρα νταξ, δεν έχω κάτι πολύ συγκεκριμένο στο μυαλό μου. όχι πολύ αδύνατη, όχι και καμμιά κατοστή κιλά. βασικά απαιτώ να έχει δυο χεράκια για να με αγκαλιάζει

για άντρες, έντιτ αργότερα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από lost_in_space:Να σας ρωτήσω αν παντρευτώ ένα τέτοιο εμμετικό παρασκεύασμα και της πω "Να πας στον διάολο δικιά σου δουλειά είναι να πλύνεις τα πιάτα", με πόσες μελανιές θα με τρέχουν στο ΚΑΤ;![]()
Αν παντρευτης τετια γυναικα πρεπει και εσυ να εχει τα αναλογα προσωντα... αλλιως μην το τολμισεις
lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από lost_in_space:Θα πάω να κάνω μπύρα μπιλντινκγ κρόνε θα πίνω 15-20 λίτρα μπύρα την ημέρα και μετά θα φένομαι σαν μποντι μπίλτνινγκ αφού και τα δύο το ίδο χάλι είναι![]()
Αστο... δεν πιανει... Θες να σου δειω κατι γειτονες μου που νομιζανε το ιδιο;
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Ποιο είναι το Τέλειο Σώμα για εσάς;
Το δικο μου! αχαχα!

(για αντρα λεω, ε? ναι..) Δεν μου αρεσουν με τιποτα οι αντρες φετες. Με τιποτα ομως..
Θελω να εχει και λιγο κοιλιτσα.

Αρχική Δημοσίευση από lost_in_space:Να σας ρωτήσω αν παντρευτώ ένα τέτοιο εμμετικό παρασκεύασμα και της πω "Να πας στον διάολο δικιά σου δουλειά είναι να πλύνεις τα πιάτα", με πόσες μελανιές θα με τρέχουν στο ΚΑΤ;![]()
Αμφιβαλω αν θα χρειαστει να σε πανε μεχρι το ΚΑΤ.

Οπως εχω ξαναγραψει, επι χρονια ημουν χοντρη και τα τελευταια χρονια εχω γινει υπερβολικα αδυνατη οπως παντα επιθυμουσα, παλια εκανα μπαλετο και τον τελευταιο χρονο ξανα αρχισα να κανω χορο αλλα παρολα αυτα βλεπω οτι το σωμα μου δεν ειναι οσο υγιες και γεματο δυναμικοτητα οσο θα ηθελα, αντιθετα εχει παντα μια καποια ...ατονια, ΑΝΤΙΘΕΤΑ στα μαθηματα χορου βλεπω καποιες κοπελες που εχουν καποια κιλα παραπανω αλλα εκπεμπουν περισσοτερη δυναμη απο μενα, δεν εχει να κανει με ευλυγισια, δεν εννοω αυτο. Απο κει και περα επισης θεωρω τελειο σωμα ενα σωμα το οποιο ΞΕΡΕΙ να στηνεται σωστα, δηλαδη εκτιμω πολυ στους ανθρωπους το αγερωχο βαδισμα και το να στεκονται σωστα, το θεωρω υπερβολικα σημαντικο.
X-girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Όσο για κοπέλες νομίζω πως το τέλειο σώμα είναι της Σακίρα! Μου αρέσει μια κοπέλα να έχει καμπύλες(μήπως επειδή έχω κι εγώ;

Hunter
Περιβόητο μέλος

Pepper-ann
Νεοφερμένο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Πρωσοπικα δεν παθενω τπτ οταν της βλεπω, το πολυ-πολυ να μου ερθει αναγουλα με μερικα μοντελα...Απ' ό,τι διαβάζω, οι περισσότεροι άντρες προτιμούν τα πιασίματα. Έχω λοιπόν μια εύλογη απορία: γιατί μόλις βλέπετε μοντέλα, χορεύτριες σε club κ.ο.κ, παθαίνετε κάτι σαν αμόκ;;;Δεν το λέω ειρωνικά, πραγματικά καιρό τώρα προσπαθώ να βρω μια απάντηση...![]()
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Απ' ό,τι διαβάζω, οι περισσότεροι άντρες προτιμούν τα πιασίματα. Έχω λοιπόν μια εύλογη απορία: γιατί μόλις βλέπετε μοντέλα, χορεύτριες σε club κ.ο.κ, παθαίνετε κάτι σαν αμόκ;;;Δεν το λέω ειρωνικά, πραγματικά καιρό τώρα προσπαθώ να βρω μια απάντηση...![]()
Μα και τα περισσότερα μοντέλα και οι χορεύτριες έχουν πιασίματα. Μπορείς να δεις την Adriana Lima ή τη Laetitia Casta που είναι μοντέλα και να πείς ότι δεν έχουν πιασίματα; Όχι! Τώρα αν κάποιος αρέσκεται σε ανορεξικά μοντέλα, πρόβλημά του, επιλογή του. Οφείλουμε όμως να διαχωρίσουμε τα ανορεξικά μοντέλα από τα μοντέλα γενικώς.
Ας επεκτείνουμε λίγο παραπέρα το ζήτημα. Ακόμα και πιασίματα να μην έχει μια μη ανορεξική κοπέλα που δουλεύει ως χορεύτρια, δέχεται τον θαυμασμό και την προσήλωση των ανδρών και για άλλους λόγους. Το κούνημα στη σκηνή, τα κρεμάσματα από τον σωλήνα, τα σπαστά διαφορικά στη μέση όταν στριφογυρίζει στο σωλήνα, τα προκλητικά ρούχα που αποκαλύπτουν τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα αφήνοντας τα υπόλοιπα στην φαντασία του άντρα που η οποία αρχίζει και φουντώνει...κλπ.
Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις, αλλά πολλά πράγματα μπορούν να σε συνεπάρουν σε έναν άνθρωπο και εδώ απλά αναφερόμαστε όλοι αναπόφευκτα σε γενικότητες. Το ειδικό, έρχεται και σε μαγεύει εκεί που δεν το περιμένεις, χωρίς πολλές φορές να ξεφεύγει από το γενικό που ήδη έχεις θέσει στο μυαλό σου. Αν όλοι γνωρίζαμε τι θέλαμε έως την τελευταία λεπτομέρεια, δε θα υπήρχε όλη αυτή η ενέργεια στον ερωτισμό και στην προσέγγιση.

Pepper-ann
Νεοφερμένο μέλος

Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις, αλλά πολλά πράγματα μπορούν να σε συνεπάρουν σε έναν άνθρωπο και εδώ απλά αναφερόμαστε όλοι αναπόφευκτα σε γενικότητες. Το ειδικό, έρχεται και σε μαγεύει εκεί που δεν το περιμένεις, χωρίς πολλές φορές να ξεφεύγει από το γενικό που ήδη έχεις θέσει στο μυαλό σου. Αν όλοι γνωρίζαμε τι θέλαμε έως την τελευταία λεπτομέρεια, δε θα υπήρχε όλη αυτή η ενέργεια στον ερωτισμό και στην προσέγγιση.

Νομίζω ότι με κάλυψες! Ευχαριστώ.

nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Τώρα, όσο για το σώμα, ποιός δεν προτιμάει γυμνασμένους/γυμνασμένες

Νταξ, να μην είναι και bodybuilder αλλά ούτε και εντελώς αγύμναστος

Κάτι ενδιάμεσο υποθέτω

The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

Βασικα το συνολο παιζει τεραστιο ρολο, αλλα εγω προσεχω: ποδια, πισινο, στηθος, πρωσωπο (ολα δλδ)

και μεγάλο ωραίο στήθος![]()
![]()

Στο θέμα μας, οδοντογλυφίδες ρουλ! Και οι φλέβες, ωμγκ!!, όσο πχιο πολύ εξογκώνουν τόσο το καλύτερο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μήτσος10
- phleidhs
- Giorgkalo
- fockos
- Kate1914
- rafaela11
- Εριφύλη
- American Economist
- taketrance
- Reader
- Dr. Gl. Luminous
- louminis
- Paragontas7000
- Memetchi
- iew
- AggelikiGr
- Ωρορα
- charmander
- giannhs2001
- Scandal
- BatGuin
- fmarulezkd
- ROM32
- jj!
- Jack of Spades
- bibliofagos
- Joji
- Libertus
- Wonderkid
- camil
- User2350
- despoina13
- epote
- Unboxholics
- Mike_100
- GeorgePap2003
- Debugging_Demon
- Luludaki
- vasilis123321
- marww
- Βασιλης1234
- Requiem
- Hased Babis
- Panagiotis849
- Abiogenesis
- Athens2002
- A350
- Shadowban
- Δροσουλίτης
- ggl
- Maynard
- edweimaste
- iiTzArismaltor_
- χημεια4λαιφ
- Meow
- Helen06
- Arianara S3
- Ilma
- Πύρος
- Ace of Spades
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.