Iris_Didini
Νεοφερμένο μέλος

Γυμναστήρια, δίαιτες, κρέμες, τσιρότα, ινστιτούτα αδυνατίσματος κτλ, κτλ.
Τελικά το όμορφο σώμα είναι υποκειμενικό στοιχείο ή υπάρχουν κάποια στάνταρ πράγματα που αρέσουν σε όλους;
Εσείς τι προσέχετε, τι σας αρέσει και τι σας απωθεί σε ένα σώμα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Porcelain
Εκκολαπτόμενο μέλος

On the other hand, I love boobies..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Iris_Didini :Ôï êáëïêáßñé Ýñ÷åôáé, óýíôïìá èá îå÷õèïýìå óôéò ðáñáëßåò (êáé ï Èåüò âïçèüò!)
ÃõìíáóôÞñéá, äßáéôåò, êñÝìåò, ôóéñüôá, éíóôéôïýôá áäõíáôßóìáôïò êôë, êôë.
ÔåëéêÜ ôï üìïñöï óþìá åßíáé õðïêåéìåíéêü óôïé÷åßï Þ õðÜñ÷ïõí êÜðïéá óôÜíôáñ ðñÜãìáôá ðïõ áñÝóïõí óå üëïõò;
Åóåßò ôé ðñïóÝ÷åôå, ôé óáò áñÝóåé êáé ôé óáò áðùèåß óå Ýíá óþìá;
Εμένα μου αρέσει το θυλικό σώμα, άσχετα με το ύψος και άσχετα με τις αναλογίες. Δεν μιλάω για πιασήματα και ψωμάκια αλλα ούτε και για το ξερακιανό παιδί της Ουγκάντας βλέπε γνωστά μοντέλα. Η κάθε γυναίκα πρέπει να βρεί το ιδανικό βάρος που της πάει και αυτό το βάρος το βρήσκεις στον καθρέφτη και όχι στην ζυγαρια. όταν το βρείς και μετά σφήξεις τότε έχει πετήχει πολλά

Valder
Τιμώμενο Μέλος

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Στην πράξη λατρεύω τις γλυκές φατσούλες!

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από emufear :Στην πράξη λατρεύω τις γλυκές φατσούλες!![]()
Στην παρέα μου στη σχολή έχουμε αρκετές. Έλα να σου γνωρίσω 8)
Όσο γι αυτά που είπες για τους Αρχαίους, σε τιμά ιδιαίτερα να τους μελετάς και εγω σου δίνω συγχαρητήρια

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Εμένα με απωθεί σε ενα (γυναικείο) σώμα να πετάγονται τα κόκκαλαΑρχική Δημοσίευση από Iris_Didini :τι σας απωθεί σε ένα σώμα;
Valder
Τιμώμενο Μέλος

YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

//έντιτ: εννοείται πως άμα η κοπέλα έχει μια αποδεκτή εμφάνιση (ε άμα δε σου σηκώνεται κιόλας τι να την κάνεις

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn :εννοείται πως άμα η κοπέλα έχει μια αποδεκτή εμφάνιση (ε άμα δε σου σηκώνεται κιόλας τι να την κάνεις) μετά πάει ο χαρακτήρας.

Διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ
YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

κι εγώ πρώτα μουτράκι κοιτάω

Αρχική Δημοσίευση από Valder :Γιατί για μένα ο χαρακτήρας της κοπέλας παίζει τρομακτικά μεγάλο ρόλο ακόμα κι αν είναι κούκλα. Δε θα διστάσω να τη στείλω στη μαμα της αν είναι παλιοχαρακτήρας![]()

YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από emufear :Για μένα (και για αρκετούς αρχαίους φιλόσοφους και μαθηματικούς) πρέπει το ύψος του ανθρώπινου σώματος από κάτω μέχρι τον αφαλό προς το ύψος από τον αφαλό ως το κεφάλι να είναι περίπου 1,618. Το μήκους του δαχτύλου από το τέλος της παλάμης ως την πρώτη άρθρωση προς το μήκος από την δεύτερη ως την τρίτη άρθρωση να είναι 1,618.
Στην πράξη λατρεύω τις γλυκές φατσούλες!![]()
Μαλλον δεν καταλαβε κανεις τι ενοουσε το παιδι... ο αριθμος 1,618 ειναι ο αποκαλουμενος "Θεικος Αριθμος" ή και "Αριθμος της Δημιουργιας". Ολοι εχουν αυτα τα χαρακτιριστικα που ειπε οποτε μαλλον αυτος καταβρωχθιζει οτι δει....
Παω να φιγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πραγματι μουρι το πραγμα που κοιταω...
απο παχος-λεπτος (που τα βρισκω...) θελω να μην εχει ιδιετερα πιασιματα αλλα οχι και να ειναι 5 κιλα απο πανω μεχρι κατω (βλ: μοντελα(μπλιαχχχχχ) αφρικανακια(κιαλο μπλιαχ...) πολλες κινεζουλες (αλο ενα μπλλιαχχχ) κτλ) Οσο για μαλια που λενε ολοι εγω γουσταρω ξανθιες, εγω μελαχρινεςς κτλ, δεν εχω προβλημα, οτι ταιριαζει σε καθε γυνεκα. Το στηθος; Ουτε μεγαλο ουτε ανηπαρκτο... Κατι βιζει μεχρι απεναντι που τους βλεπουν πολοι και κοντευουν να μηνουν εμενα με ξενερωνουν αφανταστα... Το κολαρι... Δεν ξερω, το βλεπω και αναλογα, μια μου αρεσει μια οχι... παντος οχι μεγαλο, οχι να κρεμετε, οχι να ειναι κοκαλιαρικο... Τα ποδια; Οχι κοκαλιαρικα, οχι γεματα λιπος... λιγο λιπος ειναι οτι πρεπει...
Παντος σε καμια περιπτοση δεν θελω... Γυμνασμενες (γεματες μυες... γιατι αν γυμναζονται γιανα κρατιθουν ετσι οπως ειναι και ειναι ετσι οπως της γουσταρω τοτε αλλαζει το πραγμα) οχι κοκαλιαρες, οχι χοντρες. Το Υψος δεν παιζει τεραστιο ρολο, αρκει να μην την περανε τα στρουμγακια και να μην ειναι και ο δευτερος Φασουλας... το τελιο βεβεα ειναι το 1,70!
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos :Μαλλον δεν καταλαβε κανεις τι ενοουσε το παιδι... ο αριθμος 1,618 ειναι ο αποκαλουμενος "Θεικος Αριθμος" ή και "Αριθμος της Δημιουργιας". Ολοι εχουν αυτα τα χαρακτιριστικα που ειπε οποτε μαλλον αυτος καταβρωχθιζει οτι δει....
Φυσικά και καταλάβαμε. Ο περι ου ο λόγος αριθμος (αποκαλούμενος και φ) είναι η λεγόμενη χρύση τομή και για να είμεθα ακριβείς προκύπτει απο τον τύπο (1+τετραγωνικη_ριζα(5))/2. Είναι άρρητος όπως και το π αλλά σε αντιθεση με το π είναι αλγεβρικός (δηλαδη μπορει να προκύψει ως λύση πολυωνυμικης εξισωσης) και όχι υπερβατικός όπως το π.
Συγκεντρώνει αρκετές ενδιαφέρουσες ιδιότητες όπως οι εξης:
Φ² = Φ+1 και 1/Φ = Φ-1
Επίσης στη γνωστή ακολουθία Fibonacci ( α(ν+1)=α(ν)+α(ν-1) ) το όριο ενός όρου προς τον προηγούμενο όρο της ακολουθίας τεινει στον αριθμό φ καθώς το ν τεινει στ άπειρο
Ουπς, νομίζω οτι ειμαι λιιιιιγο εκτός θέματος! Οκ, οκ σταματάω το πριξιμο...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μήτσος10
- phleidhs
- Giorgkalo
- fockos
- Kate1914
- rafaela11
- Εριφύλη
- American Economist
- taketrance
- Reader
- Dr. Gl. Luminous
- louminis
- Paragontas7000
- Memetchi
- iew
- AggelikiGr
- Ωρορα
- charmander
- giannhs2001
- Scandal
- BatGuin
- fmarulezkd
- ROM32
- jj!
- Jack of Spades
- bibliofagos
- Joji
- Libertus
- Wonderkid
- camil
- User2350
- despoina13
- epote
- Unboxholics
- Mike_100
- GeorgePap2003
- Debugging_Demon
- Luludaki
- vasilis123321
- marww
- Βασιλης1234
- Requiem
- Hased Babis
- Panagiotis849
- Abiogenesis
- Athens2002
- A350
- Shadowban
- Δροσουλίτης
- ggl
- Maynard
- edweimaste
- iiTzArismaltor_
- χημεια4λαιφ
- Meow
- Helen06
- Arianara S3
- Ilma
- Πύρος
- Ace of Spades
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.