Μαλλον το ευγονικη δεν ειναι ο καταλληλος ορος.
Επισης θα ελεγα οτι η ταση του ανθρωπου, υποσυνειδητα, να προτιμα το ωραιο επειδη ισως σχετιζεται με καλυτερα γονιδια, αρα υγυεις απογονους, ειναι καπως ζωωδης και απλοικη, αφου επικεντρωνεται απλα στην εξασφαλιση απογονων...ασχετα αν ειναι ομορφοι αλλα ντουβαρια πχ.
Ε ναι ενταξι φυσικα ολα εχουν περιθορια ελαστικοτητας και ειναι θεμα κοστους. Πχ ενας πολυ εξυπνος μπορει να αντισταθμησει την ελειψη ομορφιας και το αναποδο. Και η προσωπικοτητα μεθοδος ευγονικης ειναι

ειναι το τελειο. αυτο δε σημαινει οτι ενας με κοιλιτσα θα ταν απαρατηρητος.
πριν απο 3000 χρονια το τελειο ηταν ο ερμης...κοιτα τωρα τι θεωρουμε τελειο...τραγικο, και το λεω εχοντας υπαρξει ετσι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αορ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Βέβαια, μερικές φορές με ενοχλούν τα κακότροπα σχόλια του τύπου "Φάε κάτι, θα πάθεις τίποτα". Αλλά χαίρομαι γιατί ξέρω (και ξέρουν) ότι τρώω τα πάντα και δεν με πιάνουν!Κάποια στιγμή θα τα βάλω τα κιλά...
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Το καλοκαίρι έρχεται, σύντομα θα ξεχυθούμε στις παραλίες (και ο Θεός βοηθός!)
Γυμναστήρια, δίαιτες, κρέμες, τσιρότα, ινστιτούτα αδυνατίσματος κτλ, κτλ.
Τελικά το όμορφο σώμα είναι υποκειμενικό στοιχείο ή υπάρχουν κάποια στάνταρ πράγματα που αρέσουν σε όλους;
Εσείς τι προσέχετε, τι σας αρέσει και τι σας απωθεί σε ένα σώμα;
Το τελειο σωμα κατα τη γνωμη μου;

Μα...το δικο μου φυσικα

Απεχθανομαι τους αντρες με κοιλιακους κυβακια και φορανε κολλητα μαγιω για να μας δειχνουν τη σωματα που απεκτησαν

Μου αρεσει η μεση κατασταση κατι πιο κοντα στο φυσιολογικο.Μου αρεσει το σωμα ,ειτε αντρικο,ειτε γυναικιο να μην ειναι νερομπλιουμλιουκα (που λενε στο χωριο μου

steki365
Νεοφερμένο μέλος

Το τέλειο σώμα ε...Σαφώς είναι αυτό με το οποίο εσύ ο ίδιος αισθάνεσαι υπέροχα.![]()
καλό

Ποιοι / ες από εσάς θα έκαναν πλαστική επέμβαση για να αποκτήσουν το "τέλειο σώμα";

Lacrimos@
Νεοφερμένο μέλος

- Πιστεύω πως το ιδανικό σώμα είναι το υγιές σώμα χωρίς περιττά κιλά κτλ. Για πλαστική δεν το συζητώ,εννοείται πως είμαι κατά...Ο καθένας μας είναι ξεχωριστός και είναι πιο σωστό να προσπαθούμε να αποδεχτούμε το σώμα μας και όχι να θέλουμε να το αλλάξουμε!
Άγγελος
Επιφανές μέλος

με λιγο παραπανω κιλα γιατι τωρα ειμαι πετσι και κοκκαλο στα 112

Λατρεύω το σώμα της lima και της megan fox (πριν τη χορτοφαγικη της δίαιτα).
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Εμένα μαρέσουν τα πολύ αδύνατα σώματα (όχι ανορεξικα ε).
lolntax. να σε πω όμως, που σταματά το πολύ αδύνατο και που ξεκινά το λίγο ανορεξικό;

υγ. για μένα, το ιδανικό σώμα, έρχεται πακέτο με το ιδανικό... κεφάλι

με την έννοια πως, όσο ωραία και να είναι, την κοιτάς μία, την κοιτάς δύο, ε θα βαρεθείς κάποια στιγμή...

...γι΄αυτό θέλω να μπορώ να πω και δυο κουβέντες ρε παιδί μ.

βέβαια να βρείς τέτοια κοπέλα είναι δύσκολο, γι αυτό έχω μείνει χωρίς σχέση από τα 12.

enrose
Δραστήριο μέλος

Η γυναίκα είναι απλά θεά!!!
_Ηρώ_
Δραστήριο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

εμενα δεν μου αρεσει..Η γυναίκα είναι απλά θεά!!!
το ολο της στυλ..
_Ηρώ_
Δραστήριο μέλος

θελουμε αποδειξεις..![]()
Μην με προκαλείς!

(αν πάει σε εμένα)
Maryse
Νεοφερμένο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό!![]()
πολύ τηλεόραση βλέπεις
blackgirl
Πολύ δραστήριο μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μήτσος10
- phleidhs
- Giorgkalo
- fockos
- Kate1914
- rafaela11
- Εριφύλη
- American Economist
- taketrance
- Reader
- Dr. Gl. Luminous
- louminis
- Paragontas7000
- Memetchi
- iew
- AggelikiGr
- Ωρορα
- charmander
- giannhs2001
- Scandal
- BatGuin
- fmarulezkd
- ROM32
- jj!
- Jack of Spades
- bibliofagos
- Joji
- Libertus
- Wonderkid
- camil
- User2350
- despoina13
- epote
- Unboxholics
- Mike_100
- GeorgePap2003
- Debugging_Demon
- Luludaki
- vasilis123321
- marww
- Βασιλης1234
- Requiem
- Hased Babis
- Panagiotis849
- Abiogenesis
- Athens2002
- A350
- Shadowban
- Δροσουλίτης
- ggl
- Maynard
- edweimaste
- iiTzArismaltor_
- χημεια4λαιφ
- Meow
- Helen06
- Arianara S3
- Ilma
- Πύρος
- Ace of Spades
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.