epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.406 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 15:46 Ο epote έγραψε: #161 30-08-09 15:46 Μαλλον το ευγονικη δεν ειναι ο καταλληλος ορος. Επισης θα ελεγα οτι η ταση του ανθρωπου, υποσυνειδητα, να προτιμα το ωραιο επειδη ισως σχετιζεται με καλυτερα γονιδια, αρα υγυεις απογονους, ειναι καπως ζωωδης και απλοικη, αφου επικεντρωνεται απλα στην εξασφαλιση απογονων...ασχετα αν ειναι ομορφοι αλλα ντουβαρια πχ. Click για ανάπτυξη... Ε ναι ενταξι φυσικα ολα εχουν περιθορια ελαστικοτητας και ειναι θεμα κοστους. Πχ ενας πολυ εξυπνος μπορει να αντισταθμησει την ελειψη ομορφιας και το αναποδο. Και η προσωπικοτητα μεθοδος ευγονικης ειναι Και μαλιστα ειμαστε εξαιρετικοι κρητες...και ειπα πιο ειναι το τελειο. αυτο δε σημαινει οτι ενας με κοιλιτσα θα ταν απαρατηρητος. Click για ανάπτυξη... πριν απο 3000 χρονια το τελειο ηταν ο ερμης...κοιτα τωρα τι θεωρουμε τελειο...τραγικο, και το λεω εχοντας υπαρξει ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2011 στις 22:36 Ο DrStrangelove: #162 19-06-11 22:36 Το όμορφο παχύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2011 στις 22:49 Ο αορ έγραψε: #163 19-06-11 22:49 Το τέλειο σώμα ε...Σαφώς είναι αυτό με το οποίο εσύ ο ίδιος αισθάνεσαι υπέροχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2011 στις 22:57 Η Θάλεια έγραψε: #164 19-06-11 22:57 Εγώ είμαι αδύνατη χωρίς καμπύλες και μου αρέσω αρκετά και νιώθω άνετα! Βέβαια, μερικές φορές με ενοχλούν τα κακότροπα σχόλια του τύπου "Φάε κάτι, θα πάθεις τίποτα". Αλλά χαίρομαι γιατί ξέρω (και ξέρουν) ότι τρώω τα πάντα και δεν με πιάνουν!Κάποια στιγμή θα τα βάλω τα κιλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2011 στις 22:58 Ο Pure_Seduction: #165 19-06-11 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Iris_Didini: Το καλοκαίρι έρχεται, σύντομα θα ξεχυθούμε στις παραλίες (και ο Θεός βοηθός! ) Γυμναστήρια, δίαιτες, κρέμες, τσιρότα, ινστιτούτα αδυνατίσματος κτλ, κτλ. Τελικά το όμορφο σώμα είναι υποκειμενικό στοιχείο ή υπάρχουν κάποια στάνταρ πράγματα που αρέσουν σε όλους; Εσείς τι προσέχετε, τι σας αρέσει και τι σας απωθεί σε ένα σώμα; Click για ανάπτυξη... Το τελειο σωμα κατα τη γνωμη μου; Μα...το δικο μου φυσικα Απεχθανομαι τους αντρες με κοιλιακους κυβακια και φορανε κολλητα μαγιω για να μας δειχνουν τη σωματα που απεκτησαν Μου αρεσει η μεση κατασταση κατι πιο κοντα στο φυσιολογικο.Μου αρεσει το σωμα ,ειτε αντρικο,ειτε γυναικιο να μην ειναι νερομπλιουμλιουκα (που λενε στο χωριο μου),δηλαδη να ειναι σμηλεμενο μεν και προσεγμενο,αλλα οχι υπερβολικα επιτιδευμενο δε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουνίου 2011 steki365 Νεοφερμένο μέλος Ο steki365 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 14:05 Ο steki365 έγραψε: #166 01-10-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από αορ: Το τέλειο σώμα ε...Σαφώς είναι αυτό με το οποίο εσύ ο ίδιος αισθάνεσαι υπέροχα. Click για ανάπτυξη... καλό Ποιοι / ες από εσάς θα έκαναν πλαστική επέμβαση για να αποκτήσουν το "τέλειο σώμα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 14:45 Η Muxu Su έγραψε: #167 01-10-11 14:45 να εχεις ενα σχετικα καλο σωματοτυπο χωρις περιττα κιλα και να πας να κανεις πλαστικη? οχι δα! αμα εχεις καποια περιττσα κιλα ναι! αλλα ο καθενας οπως του αρεσει και οπως νιωθει καλα με το σωμα του! εγω προσωπικα δεν θα εκανα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacrimos@ Νεοφερμένο μέλος Η Lacrimos@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 16:36 Η Lacrimos@: #168 01-10-11 16:36 Πιστεύω πως το ιδανικό σώμα είναι το υγιές σώμα χωρίς περιττά κιλά κτλ. Για πλαστική δεν το συζητώ,εννοείται πως είμαι κατά...Ο καθένας μας είναι ξεχωριστός και είναι πιο σωστό να προσπαθούμε να αποδεχτούμε το σώμα μας και όχι να θέλουμε να το αλλάξουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 16:50 Ο Άγγελος έγραψε: #169 01-10-11 16:50 το δικο μου με λιγο παραπανω κιλα γιατι τωρα ειμαι πετσι και κοκκαλο στα 112 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2011 στις 09:10 Η Vampi έγραψε: #170 02-10-11 09:10 Εμένα μαρέσουν τα πολύ αδύνατα σώματα (όχι ανορεξικα ε). Δεν μπορώ τους παχύσαρκους. Δηλαδή, πιστεύω πως πρέπει να κάνουν κάτι να αλλάξουν,εκτός κι αν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δεν το θεωρώ φυσιολογικό να είναι ο άλλος τεράστιος :hmmm Λατρεύω το σώμα της lima και της megan fox (πριν τη χορτοφαγικη της δίαιτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2011 στις 11:39 Ο Rempeskes: #171 02-10-11 11:39 Εμένα μαρέσουν τα πολύ αδύνατα σώματα (όχι ανορεξικα ε). Click για ανάπτυξη... lolntax. να σε πω όμως, που σταματά το πολύ αδύνατο και που ξεκινά το λίγο ανορεξικό; υγ. για μένα, το ιδανικό σώμα, έρχεται πακέτο με το ιδανικό... κεφάλι (όχι πρόσωπο) με την έννοια πως, όσο ωραία και να είναι, την κοιτάς μία, την κοιτάς δύο, ε θα βαρεθείς κάποια στιγμή... ...γι΄αυτό θέλω να μπορώ να πω και δυο κουβέντες ρε παιδί μ. βέβαια να βρείς τέτοια κοπέλα είναι δύσκολο, γι αυτό έχω μείνει χωρίς σχέση από τα 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η Vampi έγραψε: #172 02-10-11 11:54 Dunno. Δεν μου έρχεται κάποιο παράδειγμα, απλά μου έχει τύχει να δω μια πολύ αδύνατη που προσωπικά την θεωρούσα χάλια. -ψωνίζωαπόταπαιδικά- αδύνατη. Κάτι τέτοια δεν μαρέσουν. Εξαρτάται από το άτομο βέβαια. Υπάρχουν πολύ αδύνατες που δείχνουν υγιείς και άλλες που δείχνουν καχεκτικες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 14:06 Η enrose έγραψε: #173 25-11-11 14:06 Η γυναίκα είναι απλά θεά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 14:38 Η _Ηρώ_ έγραψε: #174 25-11-11 14:38 Ποιό είναι το τέλειο σώμα για εσάς; Click για ανάπτυξη... Το δικό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 15:01 Ο Άγγελος έγραψε: #175 25-11-11 15:01 θελουμε αποδειξεις.. Η γυναίκα είναι απλά θεά!!! Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου αρεσει.. το ολο της στυλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 15:23 Η _Ηρώ_ έγραψε: #176 25-11-11 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θελουμε αποδειξεις.. Click για ανάπτυξη... Μην με προκαλείς! (αν πάει σε εμένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maryse Νεοφερμένο μέλος Η Maryse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 16:20 Η Maryse έγραψε: #177 25-11-11 16:20 Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:02 Ο Rempeskes: #178 25-11-11 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Maryse: Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Click για ανάπτυξη... πολύ τηλεόραση βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:38 Η blackgirl: #179 25-11-11 17:38 το ιδανικό σώμα είναι το υγιές σώμα!!! και φυσικά όπως είπε και ο ρεμπεσκες αυτό που συνδιάζεται με μία ισορροπημένη προσωπικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 18:04 Ο Mercury έγραψε: #180 25-11-11 18:04 Το τριαθλητικο σωμα στον αντρα μου φαινεται το πιο ολοκληρωμενο...Στην γυναικα το fitness... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαλλον το ευγονικη δεν ειναι ο καταλληλος ορος. Επισης θα ελεγα οτι η ταση του ανθρωπου, υποσυνειδητα, να προτιμα το ωραιο επειδη ισως σχετιζεται με καλυτερα γονιδια, αρα υγυεις απογονους, ειναι καπως ζωωδης και απλοικη, αφου επικεντρωνεται απλα στην εξασφαλιση απογονων...ασχετα αν ειναι ομορφοι αλλα ντουβαρια πχ. Click για ανάπτυξη... Ε ναι ενταξι φυσικα ολα εχουν περιθορια ελαστικοτητας και ειναι θεμα κοστους. Πχ ενας πολυ εξυπνος μπορει να αντισταθμησει την ελειψη ομορφιας και το αναποδο. Και η προσωπικοτητα μεθοδος ευγονικης ειναι Και μαλιστα ειμαστε εξαιρετικοι κρητες...και ειπα πιο ειναι το τελειο. αυτο δε σημαινει οτι ενας με κοιλιτσα θα ταν απαρατηρητος. Click για ανάπτυξη... πριν απο 3000 χρονια το τελειο ηταν ο ερμης...κοιτα τωρα τι θεωρουμε τελειο...τραγικο, και το λεω εχοντας υπαρξει ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2011 στις 22:36 Ο DrStrangelove: #162 19-06-11 22:36 Το όμορφο παχύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2011 στις 22:49 Ο αορ έγραψε: #163 19-06-11 22:49 Το τέλειο σώμα ε...Σαφώς είναι αυτό με το οποίο εσύ ο ίδιος αισθάνεσαι υπέροχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2011 στις 22:57 Η Θάλεια έγραψε: #164 19-06-11 22:57 Εγώ είμαι αδύνατη χωρίς καμπύλες και μου αρέσω αρκετά και νιώθω άνετα! Βέβαια, μερικές φορές με ενοχλούν τα κακότροπα σχόλια του τύπου "Φάε κάτι, θα πάθεις τίποτα". Αλλά χαίρομαι γιατί ξέρω (και ξέρουν) ότι τρώω τα πάντα και δεν με πιάνουν!Κάποια στιγμή θα τα βάλω τα κιλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2011 στις 22:58 Ο Pure_Seduction: #165 19-06-11 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Iris_Didini: Το καλοκαίρι έρχεται, σύντομα θα ξεχυθούμε στις παραλίες (και ο Θεός βοηθός! ) Γυμναστήρια, δίαιτες, κρέμες, τσιρότα, ινστιτούτα αδυνατίσματος κτλ, κτλ. Τελικά το όμορφο σώμα είναι υποκειμενικό στοιχείο ή υπάρχουν κάποια στάνταρ πράγματα που αρέσουν σε όλους; Εσείς τι προσέχετε, τι σας αρέσει και τι σας απωθεί σε ένα σώμα; Click για ανάπτυξη... Το τελειο σωμα κατα τη γνωμη μου; Μα...το δικο μου φυσικα Απεχθανομαι τους αντρες με κοιλιακους κυβακια και φορανε κολλητα μαγιω για να μας δειχνουν τη σωματα που απεκτησαν Μου αρεσει η μεση κατασταση κατι πιο κοντα στο φυσιολογικο.Μου αρεσει το σωμα ,ειτε αντρικο,ειτε γυναικιο να μην ειναι νερομπλιουμλιουκα (που λενε στο χωριο μου),δηλαδη να ειναι σμηλεμενο μεν και προσεγμενο,αλλα οχι υπερβολικα επιτιδευμενο δε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουνίου 2011 steki365 Νεοφερμένο μέλος Ο steki365 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 14:05 Ο steki365 έγραψε: #166 01-10-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από αορ: Το τέλειο σώμα ε...Σαφώς είναι αυτό με το οποίο εσύ ο ίδιος αισθάνεσαι υπέροχα. Click για ανάπτυξη... καλό Ποιοι / ες από εσάς θα έκαναν πλαστική επέμβαση για να αποκτήσουν το "τέλειο σώμα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 14:45 Η Muxu Su έγραψε: #167 01-10-11 14:45 να εχεις ενα σχετικα καλο σωματοτυπο χωρις περιττα κιλα και να πας να κανεις πλαστικη? οχι δα! αμα εχεις καποια περιττσα κιλα ναι! αλλα ο καθενας οπως του αρεσει και οπως νιωθει καλα με το σωμα του! εγω προσωπικα δεν θα εκανα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacrimos@ Νεοφερμένο μέλος Η Lacrimos@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 16:36 Η Lacrimos@: #168 01-10-11 16:36 Πιστεύω πως το ιδανικό σώμα είναι το υγιές σώμα χωρίς περιττά κιλά κτλ. Για πλαστική δεν το συζητώ,εννοείται πως είμαι κατά...Ο καθένας μας είναι ξεχωριστός και είναι πιο σωστό να προσπαθούμε να αποδεχτούμε το σώμα μας και όχι να θέλουμε να το αλλάξουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 16:50 Ο Άγγελος έγραψε: #169 01-10-11 16:50 το δικο μου με λιγο παραπανω κιλα γιατι τωρα ειμαι πετσι και κοκκαλο στα 112 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2011 στις 09:10 Η Vampi έγραψε: #170 02-10-11 09:10 Εμένα μαρέσουν τα πολύ αδύνατα σώματα (όχι ανορεξικα ε). Δεν μπορώ τους παχύσαρκους. Δηλαδή, πιστεύω πως πρέπει να κάνουν κάτι να αλλάξουν,εκτός κι αν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δεν το θεωρώ φυσιολογικό να είναι ο άλλος τεράστιος :hmmm Λατρεύω το σώμα της lima και της megan fox (πριν τη χορτοφαγικη της δίαιτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2011 στις 11:39 Ο Rempeskes: #171 02-10-11 11:39 Εμένα μαρέσουν τα πολύ αδύνατα σώματα (όχι ανορεξικα ε). Click για ανάπτυξη... lolntax. να σε πω όμως, που σταματά το πολύ αδύνατο και που ξεκινά το λίγο ανορεξικό; υγ. για μένα, το ιδανικό σώμα, έρχεται πακέτο με το ιδανικό... κεφάλι (όχι πρόσωπο) με την έννοια πως, όσο ωραία και να είναι, την κοιτάς μία, την κοιτάς δύο, ε θα βαρεθείς κάποια στιγμή... ...γι΄αυτό θέλω να μπορώ να πω και δυο κουβέντες ρε παιδί μ. βέβαια να βρείς τέτοια κοπέλα είναι δύσκολο, γι αυτό έχω μείνει χωρίς σχέση από τα 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η Vampi έγραψε: #172 02-10-11 11:54 Dunno. Δεν μου έρχεται κάποιο παράδειγμα, απλά μου έχει τύχει να δω μια πολύ αδύνατη που προσωπικά την θεωρούσα χάλια. -ψωνίζωαπόταπαιδικά- αδύνατη. Κάτι τέτοια δεν μαρέσουν. Εξαρτάται από το άτομο βέβαια. Υπάρχουν πολύ αδύνατες που δείχνουν υγιείς και άλλες που δείχνουν καχεκτικες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 14:06 Η enrose έγραψε: #173 25-11-11 14:06 Η γυναίκα είναι απλά θεά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 14:38 Η _Ηρώ_ έγραψε: #174 25-11-11 14:38 Ποιό είναι το τέλειο σώμα για εσάς; Click για ανάπτυξη... Το δικό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 15:01 Ο Άγγελος έγραψε: #175 25-11-11 15:01 θελουμε αποδειξεις.. Η γυναίκα είναι απλά θεά!!! Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου αρεσει.. το ολο της στυλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 15:23 Η _Ηρώ_ έγραψε: #176 25-11-11 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θελουμε αποδειξεις.. Click για ανάπτυξη... Μην με προκαλείς! (αν πάει σε εμένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maryse Νεοφερμένο μέλος Η Maryse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 16:20 Η Maryse έγραψε: #177 25-11-11 16:20 Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:02 Ο Rempeskes: #178 25-11-11 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Maryse: Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Click για ανάπτυξη... πολύ τηλεόραση βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:38 Η blackgirl: #179 25-11-11 17:38 το ιδανικό σώμα είναι το υγιές σώμα!!! και φυσικά όπως είπε και ο ρεμπεσκες αυτό που συνδιάζεται με μία ισορροπημένη προσωπικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 18:04 Ο Mercury έγραψε: #180 25-11-11 18:04 Το τριαθλητικο σωμα στον αντρα μου φαινεται το πιο ολοκληρωμενο...Στην γυναικα το fitness... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το όμορφο παχύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αορ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο the less you know,the better it is.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 184 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2011 στις 22:49 Ο αορ έγραψε: #163 19-06-11 22:49 Το τέλειο σώμα ε...Σαφώς είναι αυτό με το οποίο εσύ ο ίδιος αισθάνεσαι υπέροχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2011 στις 22:57 Η Θάλεια έγραψε: #164 19-06-11 22:57 Εγώ είμαι αδύνατη χωρίς καμπύλες και μου αρέσω αρκετά και νιώθω άνετα! Βέβαια, μερικές φορές με ενοχλούν τα κακότροπα σχόλια του τύπου "Φάε κάτι, θα πάθεις τίποτα". Αλλά χαίρομαι γιατί ξέρω (και ξέρουν) ότι τρώω τα πάντα και δεν με πιάνουν!Κάποια στιγμή θα τα βάλω τα κιλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2011 στις 22:58 Ο Pure_Seduction: #165 19-06-11 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Iris_Didini: Το καλοκαίρι έρχεται, σύντομα θα ξεχυθούμε στις παραλίες (και ο Θεός βοηθός! ) Γυμναστήρια, δίαιτες, κρέμες, τσιρότα, ινστιτούτα αδυνατίσματος κτλ, κτλ. Τελικά το όμορφο σώμα είναι υποκειμενικό στοιχείο ή υπάρχουν κάποια στάνταρ πράγματα που αρέσουν σε όλους; Εσείς τι προσέχετε, τι σας αρέσει και τι σας απωθεί σε ένα σώμα; Click για ανάπτυξη... Το τελειο σωμα κατα τη γνωμη μου; Μα...το δικο μου φυσικα Απεχθανομαι τους αντρες με κοιλιακους κυβακια και φορανε κολλητα μαγιω για να μας δειχνουν τη σωματα που απεκτησαν Μου αρεσει η μεση κατασταση κατι πιο κοντα στο φυσιολογικο.Μου αρεσει το σωμα ,ειτε αντρικο,ειτε γυναικιο να μην ειναι νερομπλιουμλιουκα (που λενε στο χωριο μου),δηλαδη να ειναι σμηλεμενο μεν και προσεγμενο,αλλα οχι υπερβολικα επιτιδευμενο δε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουνίου 2011 steki365 Νεοφερμένο μέλος Ο steki365 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 14:05 Ο steki365 έγραψε: #166 01-10-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από αορ: Το τέλειο σώμα ε...Σαφώς είναι αυτό με το οποίο εσύ ο ίδιος αισθάνεσαι υπέροχα. Click για ανάπτυξη... καλό Ποιοι / ες από εσάς θα έκαναν πλαστική επέμβαση για να αποκτήσουν το "τέλειο σώμα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 14:45 Η Muxu Su έγραψε: #167 01-10-11 14:45 να εχεις ενα σχετικα καλο σωματοτυπο χωρις περιττα κιλα και να πας να κανεις πλαστικη? οχι δα! αμα εχεις καποια περιττσα κιλα ναι! αλλα ο καθενας οπως του αρεσει και οπως νιωθει καλα με το σωμα του! εγω προσωπικα δεν θα εκανα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacrimos@ Νεοφερμένο μέλος Η Lacrimos@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 16:36 Η Lacrimos@: #168 01-10-11 16:36 Πιστεύω πως το ιδανικό σώμα είναι το υγιές σώμα χωρίς περιττά κιλά κτλ. Για πλαστική δεν το συζητώ,εννοείται πως είμαι κατά...Ο καθένας μας είναι ξεχωριστός και είναι πιο σωστό να προσπαθούμε να αποδεχτούμε το σώμα μας και όχι να θέλουμε να το αλλάξουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 16:50 Ο Άγγελος έγραψε: #169 01-10-11 16:50 το δικο μου με λιγο παραπανω κιλα γιατι τωρα ειμαι πετσι και κοκκαλο στα 112 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2011 στις 09:10 Η Vampi έγραψε: #170 02-10-11 09:10 Εμένα μαρέσουν τα πολύ αδύνατα σώματα (όχι ανορεξικα ε). Δεν μπορώ τους παχύσαρκους. Δηλαδή, πιστεύω πως πρέπει να κάνουν κάτι να αλλάξουν,εκτός κι αν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δεν το θεωρώ φυσιολογικό να είναι ο άλλος τεράστιος :hmmm Λατρεύω το σώμα της lima και της megan fox (πριν τη χορτοφαγικη της δίαιτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2011 στις 11:39 Ο Rempeskes: #171 02-10-11 11:39 Εμένα μαρέσουν τα πολύ αδύνατα σώματα (όχι ανορεξικα ε). Click για ανάπτυξη... lolntax. να σε πω όμως, που σταματά το πολύ αδύνατο και που ξεκινά το λίγο ανορεξικό; υγ. για μένα, το ιδανικό σώμα, έρχεται πακέτο με το ιδανικό... κεφάλι (όχι πρόσωπο) με την έννοια πως, όσο ωραία και να είναι, την κοιτάς μία, την κοιτάς δύο, ε θα βαρεθείς κάποια στιγμή... ...γι΄αυτό θέλω να μπορώ να πω και δυο κουβέντες ρε παιδί μ. βέβαια να βρείς τέτοια κοπέλα είναι δύσκολο, γι αυτό έχω μείνει χωρίς σχέση από τα 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η Vampi έγραψε: #172 02-10-11 11:54 Dunno. Δεν μου έρχεται κάποιο παράδειγμα, απλά μου έχει τύχει να δω μια πολύ αδύνατη που προσωπικά την θεωρούσα χάλια. -ψωνίζωαπόταπαιδικά- αδύνατη. Κάτι τέτοια δεν μαρέσουν. Εξαρτάται από το άτομο βέβαια. Υπάρχουν πολύ αδύνατες που δείχνουν υγιείς και άλλες που δείχνουν καχεκτικες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 14:06 Η enrose έγραψε: #173 25-11-11 14:06 Η γυναίκα είναι απλά θεά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 14:38 Η _Ηρώ_ έγραψε: #174 25-11-11 14:38 Ποιό είναι το τέλειο σώμα για εσάς; Click για ανάπτυξη... Το δικό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 15:01 Ο Άγγελος έγραψε: #175 25-11-11 15:01 θελουμε αποδειξεις.. Η γυναίκα είναι απλά θεά!!! Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου αρεσει.. το ολο της στυλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 15:23 Η _Ηρώ_ έγραψε: #176 25-11-11 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θελουμε αποδειξεις.. Click για ανάπτυξη... Μην με προκαλείς! (αν πάει σε εμένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maryse Νεοφερμένο μέλος Η Maryse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 16:20 Η Maryse έγραψε: #177 25-11-11 16:20 Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:02 Ο Rempeskes: #178 25-11-11 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Maryse: Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Click για ανάπτυξη... πολύ τηλεόραση βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:38 Η blackgirl: #179 25-11-11 17:38 το ιδανικό σώμα είναι το υγιές σώμα!!! και φυσικά όπως είπε και ο ρεμπεσκες αυτό που συνδιάζεται με μία ισορροπημένη προσωπικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 18:04 Ο Mercury έγραψε: #180 25-11-11 18:04 Το τριαθλητικο σωμα στον αντρα μου φαινεται το πιο ολοκληρωμενο...Στην γυναικα το fitness... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το τέλειο σώμα ε...Σαφώς είναι αυτό με το οποίο εσύ ο ίδιος αισθάνεσαι υπέροχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2011 στις 22:57 Η Θάλεια έγραψε: #164 19-06-11 22:57 Εγώ είμαι αδύνατη χωρίς καμπύλες και μου αρέσω αρκετά και νιώθω άνετα! Βέβαια, μερικές φορές με ενοχλούν τα κακότροπα σχόλια του τύπου "Φάε κάτι, θα πάθεις τίποτα". Αλλά χαίρομαι γιατί ξέρω (και ξέρουν) ότι τρώω τα πάντα και δεν με πιάνουν!Κάποια στιγμή θα τα βάλω τα κιλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2011 στις 22:58 Ο Pure_Seduction: #165 19-06-11 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Iris_Didini: Το καλοκαίρι έρχεται, σύντομα θα ξεχυθούμε στις παραλίες (και ο Θεός βοηθός! ) Γυμναστήρια, δίαιτες, κρέμες, τσιρότα, ινστιτούτα αδυνατίσματος κτλ, κτλ. Τελικά το όμορφο σώμα είναι υποκειμενικό στοιχείο ή υπάρχουν κάποια στάνταρ πράγματα που αρέσουν σε όλους; Εσείς τι προσέχετε, τι σας αρέσει και τι σας απωθεί σε ένα σώμα; Click για ανάπτυξη... Το τελειο σωμα κατα τη γνωμη μου; Μα...το δικο μου φυσικα Απεχθανομαι τους αντρες με κοιλιακους κυβακια και φορανε κολλητα μαγιω για να μας δειχνουν τη σωματα που απεκτησαν Μου αρεσει η μεση κατασταση κατι πιο κοντα στο φυσιολογικο.Μου αρεσει το σωμα ,ειτε αντρικο,ειτε γυναικιο να μην ειναι νερομπλιουμλιουκα (που λενε στο χωριο μου),δηλαδη να ειναι σμηλεμενο μεν και προσεγμενο,αλλα οχι υπερβολικα επιτιδευμενο δε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουνίου 2011 steki365 Νεοφερμένο μέλος Ο steki365 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 14:05 Ο steki365 έγραψε: #166 01-10-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από αορ: Το τέλειο σώμα ε...Σαφώς είναι αυτό με το οποίο εσύ ο ίδιος αισθάνεσαι υπέροχα. Click για ανάπτυξη... καλό Ποιοι / ες από εσάς θα έκαναν πλαστική επέμβαση για να αποκτήσουν το "τέλειο σώμα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 14:45 Η Muxu Su έγραψε: #167 01-10-11 14:45 να εχεις ενα σχετικα καλο σωματοτυπο χωρις περιττα κιλα και να πας να κανεις πλαστικη? οχι δα! αμα εχεις καποια περιττσα κιλα ναι! αλλα ο καθενας οπως του αρεσει και οπως νιωθει καλα με το σωμα του! εγω προσωπικα δεν θα εκανα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacrimos@ Νεοφερμένο μέλος Η Lacrimos@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 16:36 Η Lacrimos@: #168 01-10-11 16:36 Πιστεύω πως το ιδανικό σώμα είναι το υγιές σώμα χωρίς περιττά κιλά κτλ. Για πλαστική δεν το συζητώ,εννοείται πως είμαι κατά...Ο καθένας μας είναι ξεχωριστός και είναι πιο σωστό να προσπαθούμε να αποδεχτούμε το σώμα μας και όχι να θέλουμε να το αλλάξουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 16:50 Ο Άγγελος έγραψε: #169 01-10-11 16:50 το δικο μου με λιγο παραπανω κιλα γιατι τωρα ειμαι πετσι και κοκκαλο στα 112 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2011 στις 09:10 Η Vampi έγραψε: #170 02-10-11 09:10 Εμένα μαρέσουν τα πολύ αδύνατα σώματα (όχι ανορεξικα ε). Δεν μπορώ τους παχύσαρκους. Δηλαδή, πιστεύω πως πρέπει να κάνουν κάτι να αλλάξουν,εκτός κι αν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δεν το θεωρώ φυσιολογικό να είναι ο άλλος τεράστιος :hmmm Λατρεύω το σώμα της lima και της megan fox (πριν τη χορτοφαγικη της δίαιτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2011 στις 11:39 Ο Rempeskes: #171 02-10-11 11:39 Εμένα μαρέσουν τα πολύ αδύνατα σώματα (όχι ανορεξικα ε). Click για ανάπτυξη... lolntax. να σε πω όμως, που σταματά το πολύ αδύνατο και που ξεκινά το λίγο ανορεξικό; υγ. για μένα, το ιδανικό σώμα, έρχεται πακέτο με το ιδανικό... κεφάλι (όχι πρόσωπο) με την έννοια πως, όσο ωραία και να είναι, την κοιτάς μία, την κοιτάς δύο, ε θα βαρεθείς κάποια στιγμή... ...γι΄αυτό θέλω να μπορώ να πω και δυο κουβέντες ρε παιδί μ. βέβαια να βρείς τέτοια κοπέλα είναι δύσκολο, γι αυτό έχω μείνει χωρίς σχέση από τα 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η Vampi έγραψε: #172 02-10-11 11:54 Dunno. Δεν μου έρχεται κάποιο παράδειγμα, απλά μου έχει τύχει να δω μια πολύ αδύνατη που προσωπικά την θεωρούσα χάλια. -ψωνίζωαπόταπαιδικά- αδύνατη. Κάτι τέτοια δεν μαρέσουν. Εξαρτάται από το άτομο βέβαια. Υπάρχουν πολύ αδύνατες που δείχνουν υγιείς και άλλες που δείχνουν καχεκτικες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 14:06 Η enrose έγραψε: #173 25-11-11 14:06 Η γυναίκα είναι απλά θεά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 14:38 Η _Ηρώ_ έγραψε: #174 25-11-11 14:38 Ποιό είναι το τέλειο σώμα για εσάς; Click για ανάπτυξη... Το δικό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 15:01 Ο Άγγελος έγραψε: #175 25-11-11 15:01 θελουμε αποδειξεις.. Η γυναίκα είναι απλά θεά!!! Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου αρεσει.. το ολο της στυλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 15:23 Η _Ηρώ_ έγραψε: #176 25-11-11 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θελουμε αποδειξεις.. Click για ανάπτυξη... Μην με προκαλείς! (αν πάει σε εμένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maryse Νεοφερμένο μέλος Η Maryse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 16:20 Η Maryse έγραψε: #177 25-11-11 16:20 Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:02 Ο Rempeskes: #178 25-11-11 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Maryse: Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Click για ανάπτυξη... πολύ τηλεόραση βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:38 Η blackgirl: #179 25-11-11 17:38 το ιδανικό σώμα είναι το υγιές σώμα!!! και φυσικά όπως είπε και ο ρεμπεσκες αυτό που συνδιάζεται με μία ισορροπημένη προσωπικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 18:04 Ο Mercury έγραψε: #180 25-11-11 18:04 Το τριαθλητικο σωμα στον αντρα μου φαινεται το πιο ολοκληρωμενο...Στην γυναικα το fitness... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ είμαι αδύνατη χωρίς καμπύλες και μου αρέσω αρκετά και νιώθω άνετα! Βέβαια, μερικές φορές με ενοχλούν τα κακότροπα σχόλια του τύπου "Φάε κάτι, θα πάθεις τίποτα". Αλλά χαίρομαι γιατί ξέρω (και ξέρουν) ότι τρώω τα πάντα και δεν με πιάνουν!Κάποια στιγμή θα τα βάλω τα κιλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2011 στις 22:58 Ο Pure_Seduction: #165 19-06-11 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Iris_Didini: Το καλοκαίρι έρχεται, σύντομα θα ξεχυθούμε στις παραλίες (και ο Θεός βοηθός! ) Γυμναστήρια, δίαιτες, κρέμες, τσιρότα, ινστιτούτα αδυνατίσματος κτλ, κτλ. Τελικά το όμορφο σώμα είναι υποκειμενικό στοιχείο ή υπάρχουν κάποια στάνταρ πράγματα που αρέσουν σε όλους; Εσείς τι προσέχετε, τι σας αρέσει και τι σας απωθεί σε ένα σώμα; Click για ανάπτυξη... Το τελειο σωμα κατα τη γνωμη μου; Μα...το δικο μου φυσικα Απεχθανομαι τους αντρες με κοιλιακους κυβακια και φορανε κολλητα μαγιω για να μας δειχνουν τη σωματα που απεκτησαν Μου αρεσει η μεση κατασταση κατι πιο κοντα στο φυσιολογικο.Μου αρεσει το σωμα ,ειτε αντρικο,ειτε γυναικιο να μην ειναι νερομπλιουμλιουκα (που λενε στο χωριο μου),δηλαδη να ειναι σμηλεμενο μεν και προσεγμενο,αλλα οχι υπερβολικα επιτιδευμενο δε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουνίου 2011 steki365 Νεοφερμένο μέλος Ο steki365 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 14:05 Ο steki365 έγραψε: #166 01-10-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από αορ: Το τέλειο σώμα ε...Σαφώς είναι αυτό με το οποίο εσύ ο ίδιος αισθάνεσαι υπέροχα. Click για ανάπτυξη... καλό Ποιοι / ες από εσάς θα έκαναν πλαστική επέμβαση για να αποκτήσουν το "τέλειο σώμα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 14:45 Η Muxu Su έγραψε: #167 01-10-11 14:45 να εχεις ενα σχετικα καλο σωματοτυπο χωρις περιττα κιλα και να πας να κανεις πλαστικη? οχι δα! αμα εχεις καποια περιττσα κιλα ναι! αλλα ο καθενας οπως του αρεσει και οπως νιωθει καλα με το σωμα του! εγω προσωπικα δεν θα εκανα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacrimos@ Νεοφερμένο μέλος Η Lacrimos@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 16:36 Η Lacrimos@: #168 01-10-11 16:36 Πιστεύω πως το ιδανικό σώμα είναι το υγιές σώμα χωρίς περιττά κιλά κτλ. Για πλαστική δεν το συζητώ,εννοείται πως είμαι κατά...Ο καθένας μας είναι ξεχωριστός και είναι πιο σωστό να προσπαθούμε να αποδεχτούμε το σώμα μας και όχι να θέλουμε να το αλλάξουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 16:50 Ο Άγγελος έγραψε: #169 01-10-11 16:50 το δικο μου με λιγο παραπανω κιλα γιατι τωρα ειμαι πετσι και κοκκαλο στα 112 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2011 στις 09:10 Η Vampi έγραψε: #170 02-10-11 09:10 Εμένα μαρέσουν τα πολύ αδύνατα σώματα (όχι ανορεξικα ε). Δεν μπορώ τους παχύσαρκους. Δηλαδή, πιστεύω πως πρέπει να κάνουν κάτι να αλλάξουν,εκτός κι αν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δεν το θεωρώ φυσιολογικό να είναι ο άλλος τεράστιος :hmmm Λατρεύω το σώμα της lima και της megan fox (πριν τη χορτοφαγικη της δίαιτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2011 στις 11:39 Ο Rempeskes: #171 02-10-11 11:39 Εμένα μαρέσουν τα πολύ αδύνατα σώματα (όχι ανορεξικα ε). Click για ανάπτυξη... lolntax. να σε πω όμως, που σταματά το πολύ αδύνατο και που ξεκινά το λίγο ανορεξικό; υγ. για μένα, το ιδανικό σώμα, έρχεται πακέτο με το ιδανικό... κεφάλι (όχι πρόσωπο) με την έννοια πως, όσο ωραία και να είναι, την κοιτάς μία, την κοιτάς δύο, ε θα βαρεθείς κάποια στιγμή... ...γι΄αυτό θέλω να μπορώ να πω και δυο κουβέντες ρε παιδί μ. βέβαια να βρείς τέτοια κοπέλα είναι δύσκολο, γι αυτό έχω μείνει χωρίς σχέση από τα 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η Vampi έγραψε: #172 02-10-11 11:54 Dunno. Δεν μου έρχεται κάποιο παράδειγμα, απλά μου έχει τύχει να δω μια πολύ αδύνατη που προσωπικά την θεωρούσα χάλια. -ψωνίζωαπόταπαιδικά- αδύνατη. Κάτι τέτοια δεν μαρέσουν. Εξαρτάται από το άτομο βέβαια. Υπάρχουν πολύ αδύνατες που δείχνουν υγιείς και άλλες που δείχνουν καχεκτικες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 14:06 Η enrose έγραψε: #173 25-11-11 14:06 Η γυναίκα είναι απλά θεά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 14:38 Η _Ηρώ_ έγραψε: #174 25-11-11 14:38 Ποιό είναι το τέλειο σώμα για εσάς; Click για ανάπτυξη... Το δικό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 15:01 Ο Άγγελος έγραψε: #175 25-11-11 15:01 θελουμε αποδειξεις.. Η γυναίκα είναι απλά θεά!!! Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου αρεσει.. το ολο της στυλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 15:23 Η _Ηρώ_ έγραψε: #176 25-11-11 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θελουμε αποδειξεις.. Click για ανάπτυξη... Μην με προκαλείς! (αν πάει σε εμένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maryse Νεοφερμένο μέλος Η Maryse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 16:20 Η Maryse έγραψε: #177 25-11-11 16:20 Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:02 Ο Rempeskes: #178 25-11-11 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Maryse: Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Click για ανάπτυξη... πολύ τηλεόραση βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:38 Η blackgirl: #179 25-11-11 17:38 το ιδανικό σώμα είναι το υγιές σώμα!!! και φυσικά όπως είπε και ο ρεμπεσκες αυτό που συνδιάζεται με μία ισορροπημένη προσωπικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 18:04 Ο Mercury έγραψε: #180 25-11-11 18:04 Το τριαθλητικο σωμα στον αντρα μου φαινεται το πιο ολοκληρωμενο...Στην γυναικα το fitness... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Iris_Didini: Το καλοκαίρι έρχεται, σύντομα θα ξεχυθούμε στις παραλίες (και ο Θεός βοηθός! ) Γυμναστήρια, δίαιτες, κρέμες, τσιρότα, ινστιτούτα αδυνατίσματος κτλ, κτλ. Τελικά το όμορφο σώμα είναι υποκειμενικό στοιχείο ή υπάρχουν κάποια στάνταρ πράγματα που αρέσουν σε όλους; Εσείς τι προσέχετε, τι σας αρέσει και τι σας απωθεί σε ένα σώμα; Click για ανάπτυξη... Το τελειο σωμα κατα τη γνωμη μου; Μα...το δικο μου φυσικα Απεχθανομαι τους αντρες με κοιλιακους κυβακια και φορανε κολλητα μαγιω για να μας δειχνουν τη σωματα που απεκτησαν Μου αρεσει η μεση κατασταση κατι πιο κοντα στο φυσιολογικο.Μου αρεσει το σωμα ,ειτε αντρικο,ειτε γυναικιο να μην ειναι νερομπλιουμλιουκα (που λενε στο χωριο μου),δηλαδη να ειναι σμηλεμενο μεν και προσεγμενο,αλλα οχι υπερβολικα επιτιδευμενο δε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
steki365 Νεοφερμένο μέλος Ο steki365 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 14:05 Ο steki365 έγραψε: #166 01-10-11 14:05 Αρχική Δημοσίευση από αορ: Το τέλειο σώμα ε...Σαφώς είναι αυτό με το οποίο εσύ ο ίδιος αισθάνεσαι υπέροχα. Click για ανάπτυξη... καλό Ποιοι / ες από εσάς θα έκαναν πλαστική επέμβαση για να αποκτήσουν το "τέλειο σώμα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 14:45 Η Muxu Su έγραψε: #167 01-10-11 14:45 να εχεις ενα σχετικα καλο σωματοτυπο χωρις περιττα κιλα και να πας να κανεις πλαστικη? οχι δα! αμα εχεις καποια περιττσα κιλα ναι! αλλα ο καθενας οπως του αρεσει και οπως νιωθει καλα με το σωμα του! εγω προσωπικα δεν θα εκανα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacrimos@ Νεοφερμένο μέλος Η Lacrimos@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 16:36 Η Lacrimos@: #168 01-10-11 16:36 Πιστεύω πως το ιδανικό σώμα είναι το υγιές σώμα χωρίς περιττά κιλά κτλ. Για πλαστική δεν το συζητώ,εννοείται πως είμαι κατά...Ο καθένας μας είναι ξεχωριστός και είναι πιο σωστό να προσπαθούμε να αποδεχτούμε το σώμα μας και όχι να θέλουμε να το αλλάξουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 16:50 Ο Άγγελος έγραψε: #169 01-10-11 16:50 το δικο μου με λιγο παραπανω κιλα γιατι τωρα ειμαι πετσι και κοκκαλο στα 112 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2011 στις 09:10 Η Vampi έγραψε: #170 02-10-11 09:10 Εμένα μαρέσουν τα πολύ αδύνατα σώματα (όχι ανορεξικα ε). Δεν μπορώ τους παχύσαρκους. Δηλαδή, πιστεύω πως πρέπει να κάνουν κάτι να αλλάξουν,εκτός κι αν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δεν το θεωρώ φυσιολογικό να είναι ο άλλος τεράστιος :hmmm Λατρεύω το σώμα της lima και της megan fox (πριν τη χορτοφαγικη της δίαιτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2011 στις 11:39 Ο Rempeskes: #171 02-10-11 11:39 Εμένα μαρέσουν τα πολύ αδύνατα σώματα (όχι ανορεξικα ε). Click για ανάπτυξη... lolntax. να σε πω όμως, που σταματά το πολύ αδύνατο και που ξεκινά το λίγο ανορεξικό; υγ. για μένα, το ιδανικό σώμα, έρχεται πακέτο με το ιδανικό... κεφάλι (όχι πρόσωπο) με την έννοια πως, όσο ωραία και να είναι, την κοιτάς μία, την κοιτάς δύο, ε θα βαρεθείς κάποια στιγμή... ...γι΄αυτό θέλω να μπορώ να πω και δυο κουβέντες ρε παιδί μ. βέβαια να βρείς τέτοια κοπέλα είναι δύσκολο, γι αυτό έχω μείνει χωρίς σχέση από τα 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η Vampi έγραψε: #172 02-10-11 11:54 Dunno. Δεν μου έρχεται κάποιο παράδειγμα, απλά μου έχει τύχει να δω μια πολύ αδύνατη που προσωπικά την θεωρούσα χάλια. -ψωνίζωαπόταπαιδικά- αδύνατη. Κάτι τέτοια δεν μαρέσουν. Εξαρτάται από το άτομο βέβαια. Υπάρχουν πολύ αδύνατες που δείχνουν υγιείς και άλλες που δείχνουν καχεκτικες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 14:06 Η enrose έγραψε: #173 25-11-11 14:06 Η γυναίκα είναι απλά θεά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 14:38 Η _Ηρώ_ έγραψε: #174 25-11-11 14:38 Ποιό είναι το τέλειο σώμα για εσάς; Click για ανάπτυξη... Το δικό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 15:01 Ο Άγγελος έγραψε: #175 25-11-11 15:01 θελουμε αποδειξεις.. Η γυναίκα είναι απλά θεά!!! Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου αρεσει.. το ολο της στυλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 15:23 Η _Ηρώ_ έγραψε: #176 25-11-11 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θελουμε αποδειξεις.. Click για ανάπτυξη... Μην με προκαλείς! (αν πάει σε εμένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maryse Νεοφερμένο μέλος Η Maryse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 16:20 Η Maryse έγραψε: #177 25-11-11 16:20 Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:02 Ο Rempeskes: #178 25-11-11 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Maryse: Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Click για ανάπτυξη... πολύ τηλεόραση βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:38 Η blackgirl: #179 25-11-11 17:38 το ιδανικό σώμα είναι το υγιές σώμα!!! και φυσικά όπως είπε και ο ρεμπεσκες αυτό που συνδιάζεται με μία ισορροπημένη προσωπικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 18:04 Ο Mercury έγραψε: #180 25-11-11 18:04 Το τριαθλητικο σωμα στον αντρα μου φαινεται το πιο ολοκληρωμενο...Στην γυναικα το fitness... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από αορ: Το τέλειο σώμα ε...Σαφώς είναι αυτό με το οποίο εσύ ο ίδιος αισθάνεσαι υπέροχα. Click για ανάπτυξη... καλό Ποιοι / ες από εσάς θα έκαναν πλαστική επέμβαση για να αποκτήσουν το "τέλειο σώμα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 14:45 Η Muxu Su έγραψε: #167 01-10-11 14:45 να εχεις ενα σχετικα καλο σωματοτυπο χωρις περιττα κιλα και να πας να κανεις πλαστικη? οχι δα! αμα εχεις καποια περιττσα κιλα ναι! αλλα ο καθενας οπως του αρεσει και οπως νιωθει καλα με το σωμα του! εγω προσωπικα δεν θα εκανα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacrimos@ Νεοφερμένο μέλος Η Lacrimos@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 16:36 Η Lacrimos@: #168 01-10-11 16:36 Πιστεύω πως το ιδανικό σώμα είναι το υγιές σώμα χωρίς περιττά κιλά κτλ. Για πλαστική δεν το συζητώ,εννοείται πως είμαι κατά...Ο καθένας μας είναι ξεχωριστός και είναι πιο σωστό να προσπαθούμε να αποδεχτούμε το σώμα μας και όχι να θέλουμε να το αλλάξουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 16:50 Ο Άγγελος έγραψε: #169 01-10-11 16:50 το δικο μου με λιγο παραπανω κιλα γιατι τωρα ειμαι πετσι και κοκκαλο στα 112 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2011 στις 09:10 Η Vampi έγραψε: #170 02-10-11 09:10 Εμένα μαρέσουν τα πολύ αδύνατα σώματα (όχι ανορεξικα ε). Δεν μπορώ τους παχύσαρκους. Δηλαδή, πιστεύω πως πρέπει να κάνουν κάτι να αλλάξουν,εκτός κι αν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δεν το θεωρώ φυσιολογικό να είναι ο άλλος τεράστιος :hmmm Λατρεύω το σώμα της lima και της megan fox (πριν τη χορτοφαγικη της δίαιτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2011 στις 11:39 Ο Rempeskes: #171 02-10-11 11:39 Εμένα μαρέσουν τα πολύ αδύνατα σώματα (όχι ανορεξικα ε). Click για ανάπτυξη... lolntax. να σε πω όμως, που σταματά το πολύ αδύνατο και που ξεκινά το λίγο ανορεξικό; υγ. για μένα, το ιδανικό σώμα, έρχεται πακέτο με το ιδανικό... κεφάλι (όχι πρόσωπο) με την έννοια πως, όσο ωραία και να είναι, την κοιτάς μία, την κοιτάς δύο, ε θα βαρεθείς κάποια στιγμή... ...γι΄αυτό θέλω να μπορώ να πω και δυο κουβέντες ρε παιδί μ. βέβαια να βρείς τέτοια κοπέλα είναι δύσκολο, γι αυτό έχω μείνει χωρίς σχέση από τα 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η Vampi έγραψε: #172 02-10-11 11:54 Dunno. Δεν μου έρχεται κάποιο παράδειγμα, απλά μου έχει τύχει να δω μια πολύ αδύνατη που προσωπικά την θεωρούσα χάλια. -ψωνίζωαπόταπαιδικά- αδύνατη. Κάτι τέτοια δεν μαρέσουν. Εξαρτάται από το άτομο βέβαια. Υπάρχουν πολύ αδύνατες που δείχνουν υγιείς και άλλες που δείχνουν καχεκτικες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 14:06 Η enrose έγραψε: #173 25-11-11 14:06 Η γυναίκα είναι απλά θεά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 14:38 Η _Ηρώ_ έγραψε: #174 25-11-11 14:38 Ποιό είναι το τέλειο σώμα για εσάς; Click για ανάπτυξη... Το δικό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 15:01 Ο Άγγελος έγραψε: #175 25-11-11 15:01 θελουμε αποδειξεις.. Η γυναίκα είναι απλά θεά!!! Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου αρεσει.. το ολο της στυλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 15:23 Η _Ηρώ_ έγραψε: #176 25-11-11 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θελουμε αποδειξεις.. Click για ανάπτυξη... Μην με προκαλείς! (αν πάει σε εμένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maryse Νεοφερμένο μέλος Η Maryse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 16:20 Η Maryse έγραψε: #177 25-11-11 16:20 Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:02 Ο Rempeskes: #178 25-11-11 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Maryse: Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Click για ανάπτυξη... πολύ τηλεόραση βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:38 Η blackgirl: #179 25-11-11 17:38 το ιδανικό σώμα είναι το υγιές σώμα!!! και φυσικά όπως είπε και ο ρεμπεσκες αυτό που συνδιάζεται με μία ισορροπημένη προσωπικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 18:04 Ο Mercury έγραψε: #180 25-11-11 18:04 Το τριαθλητικο σωμα στον αντρα μου φαινεται το πιο ολοκληρωμενο...Στην γυναικα το fitness... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να εχεις ενα σχετικα καλο σωματοτυπο χωρις περιττα κιλα και να πας να κανεις πλαστικη? οχι δα! αμα εχεις καποια περιττσα κιλα ναι! αλλα ο καθενας οπως του αρεσει και οπως νιωθει καλα με το σωμα του! εγω προσωπικα δεν θα εκανα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lacrimos@ Νεοφερμένο μέλος Η Lacrimos@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 16:36 Η Lacrimos@: #168 01-10-11 16:36 Πιστεύω πως το ιδανικό σώμα είναι το υγιές σώμα χωρίς περιττά κιλά κτλ. Για πλαστική δεν το συζητώ,εννοείται πως είμαι κατά...Ο καθένας μας είναι ξεχωριστός και είναι πιο σωστό να προσπαθούμε να αποδεχτούμε το σώμα μας και όχι να θέλουμε να το αλλάξουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 16:50 Ο Άγγελος έγραψε: #169 01-10-11 16:50 το δικο μου με λιγο παραπανω κιλα γιατι τωρα ειμαι πετσι και κοκκαλο στα 112 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2011 στις 09:10 Η Vampi έγραψε: #170 02-10-11 09:10 Εμένα μαρέσουν τα πολύ αδύνατα σώματα (όχι ανορεξικα ε). Δεν μπορώ τους παχύσαρκους. Δηλαδή, πιστεύω πως πρέπει να κάνουν κάτι να αλλάξουν,εκτός κι αν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δεν το θεωρώ φυσιολογικό να είναι ο άλλος τεράστιος :hmmm Λατρεύω το σώμα της lima και της megan fox (πριν τη χορτοφαγικη της δίαιτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2011 στις 11:39 Ο Rempeskes: #171 02-10-11 11:39 Εμένα μαρέσουν τα πολύ αδύνατα σώματα (όχι ανορεξικα ε). Click για ανάπτυξη... lolntax. να σε πω όμως, που σταματά το πολύ αδύνατο και που ξεκινά το λίγο ανορεξικό; υγ. για μένα, το ιδανικό σώμα, έρχεται πακέτο με το ιδανικό... κεφάλι (όχι πρόσωπο) με την έννοια πως, όσο ωραία και να είναι, την κοιτάς μία, την κοιτάς δύο, ε θα βαρεθείς κάποια στιγμή... ...γι΄αυτό θέλω να μπορώ να πω και δυο κουβέντες ρε παιδί μ. βέβαια να βρείς τέτοια κοπέλα είναι δύσκολο, γι αυτό έχω μείνει χωρίς σχέση από τα 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η Vampi έγραψε: #172 02-10-11 11:54 Dunno. Δεν μου έρχεται κάποιο παράδειγμα, απλά μου έχει τύχει να δω μια πολύ αδύνατη που προσωπικά την θεωρούσα χάλια. -ψωνίζωαπόταπαιδικά- αδύνατη. Κάτι τέτοια δεν μαρέσουν. Εξαρτάται από το άτομο βέβαια. Υπάρχουν πολύ αδύνατες που δείχνουν υγιείς και άλλες που δείχνουν καχεκτικες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 14:06 Η enrose έγραψε: #173 25-11-11 14:06 Η γυναίκα είναι απλά θεά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 14:38 Η _Ηρώ_ έγραψε: #174 25-11-11 14:38 Ποιό είναι το τέλειο σώμα για εσάς; Click για ανάπτυξη... Το δικό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 15:01 Ο Άγγελος έγραψε: #175 25-11-11 15:01 θελουμε αποδειξεις.. Η γυναίκα είναι απλά θεά!!! Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου αρεσει.. το ολο της στυλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 15:23 Η _Ηρώ_ έγραψε: #176 25-11-11 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θελουμε αποδειξεις.. Click για ανάπτυξη... Μην με προκαλείς! (αν πάει σε εμένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maryse Νεοφερμένο μέλος Η Maryse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 16:20 Η Maryse έγραψε: #177 25-11-11 16:20 Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:02 Ο Rempeskes: #178 25-11-11 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Maryse: Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Click για ανάπτυξη... πολύ τηλεόραση βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:38 Η blackgirl: #179 25-11-11 17:38 το ιδανικό σώμα είναι το υγιές σώμα!!! και φυσικά όπως είπε και ο ρεμπεσκες αυτό που συνδιάζεται με μία ισορροπημένη προσωπικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 18:04 Ο Mercury έγραψε: #180 25-11-11 18:04 Το τριαθλητικο σωμα στον αντρα μου φαινεται το πιο ολοκληρωμενο...Στην γυναικα το fitness... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πιστεύω πως το ιδανικό σώμα είναι το υγιές σώμα χωρίς περιττά κιλά κτλ. Για πλαστική δεν το συζητώ,εννοείται πως είμαι κατά...Ο καθένας μας είναι ξεχωριστός και είναι πιο σωστό να προσπαθούμε να αποδεχτούμε το σώμα μας και όχι να θέλουμε να το αλλάξουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 16:50 Ο Άγγελος έγραψε: #169 01-10-11 16:50 το δικο μου με λιγο παραπανω κιλα γιατι τωρα ειμαι πετσι και κοκκαλο στα 112 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2011 στις 09:10 Η Vampi έγραψε: #170 02-10-11 09:10 Εμένα μαρέσουν τα πολύ αδύνατα σώματα (όχι ανορεξικα ε). Δεν μπορώ τους παχύσαρκους. Δηλαδή, πιστεύω πως πρέπει να κάνουν κάτι να αλλάξουν,εκτός κι αν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δεν το θεωρώ φυσιολογικό να είναι ο άλλος τεράστιος :hmmm Λατρεύω το σώμα της lima και της megan fox (πριν τη χορτοφαγικη της δίαιτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2011 στις 11:39 Ο Rempeskes: #171 02-10-11 11:39 Εμένα μαρέσουν τα πολύ αδύνατα σώματα (όχι ανορεξικα ε). Click για ανάπτυξη... lolntax. να σε πω όμως, που σταματά το πολύ αδύνατο και που ξεκινά το λίγο ανορεξικό; υγ. για μένα, το ιδανικό σώμα, έρχεται πακέτο με το ιδανικό... κεφάλι (όχι πρόσωπο) με την έννοια πως, όσο ωραία και να είναι, την κοιτάς μία, την κοιτάς δύο, ε θα βαρεθείς κάποια στιγμή... ...γι΄αυτό θέλω να μπορώ να πω και δυο κουβέντες ρε παιδί μ. βέβαια να βρείς τέτοια κοπέλα είναι δύσκολο, γι αυτό έχω μείνει χωρίς σχέση από τα 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η Vampi έγραψε: #172 02-10-11 11:54 Dunno. Δεν μου έρχεται κάποιο παράδειγμα, απλά μου έχει τύχει να δω μια πολύ αδύνατη που προσωπικά την θεωρούσα χάλια. -ψωνίζωαπόταπαιδικά- αδύνατη. Κάτι τέτοια δεν μαρέσουν. Εξαρτάται από το άτομο βέβαια. Υπάρχουν πολύ αδύνατες που δείχνουν υγιείς και άλλες που δείχνουν καχεκτικες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 14:06 Η enrose έγραψε: #173 25-11-11 14:06 Η γυναίκα είναι απλά θεά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 14:38 Η _Ηρώ_ έγραψε: #174 25-11-11 14:38 Ποιό είναι το τέλειο σώμα για εσάς; Click για ανάπτυξη... Το δικό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 15:01 Ο Άγγελος έγραψε: #175 25-11-11 15:01 θελουμε αποδειξεις.. Η γυναίκα είναι απλά θεά!!! Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου αρεσει.. το ολο της στυλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 15:23 Η _Ηρώ_ έγραψε: #176 25-11-11 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θελουμε αποδειξεις.. Click για ανάπτυξη... Μην με προκαλείς! (αν πάει σε εμένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maryse Νεοφερμένο μέλος Η Maryse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 16:20 Η Maryse έγραψε: #177 25-11-11 16:20 Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:02 Ο Rempeskes: #178 25-11-11 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Maryse: Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Click για ανάπτυξη... πολύ τηλεόραση βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:38 Η blackgirl: #179 25-11-11 17:38 το ιδανικό σώμα είναι το υγιές σώμα!!! και φυσικά όπως είπε και ο ρεμπεσκες αυτό που συνδιάζεται με μία ισορροπημένη προσωπικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 18:04 Ο Mercury έγραψε: #180 25-11-11 18:04 Το τριαθλητικο σωμα στον αντρα μου φαινεται το πιο ολοκληρωμενο...Στην γυναικα το fitness... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το δικο μου με λιγο παραπανω κιλα γιατι τωρα ειμαι πετσι και κοκκαλο στα 112 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2011 στις 09:10 Η Vampi έγραψε: #170 02-10-11 09:10 Εμένα μαρέσουν τα πολύ αδύνατα σώματα (όχι ανορεξικα ε). Δεν μπορώ τους παχύσαρκους. Δηλαδή, πιστεύω πως πρέπει να κάνουν κάτι να αλλάξουν,εκτός κι αν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δεν το θεωρώ φυσιολογικό να είναι ο άλλος τεράστιος :hmmm Λατρεύω το σώμα της lima και της megan fox (πριν τη χορτοφαγικη της δίαιτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2011 στις 11:39 Ο Rempeskes: #171 02-10-11 11:39 Εμένα μαρέσουν τα πολύ αδύνατα σώματα (όχι ανορεξικα ε). Click για ανάπτυξη... lolntax. να σε πω όμως, που σταματά το πολύ αδύνατο και που ξεκινά το λίγο ανορεξικό; υγ. για μένα, το ιδανικό σώμα, έρχεται πακέτο με το ιδανικό... κεφάλι (όχι πρόσωπο) με την έννοια πως, όσο ωραία και να είναι, την κοιτάς μία, την κοιτάς δύο, ε θα βαρεθείς κάποια στιγμή... ...γι΄αυτό θέλω να μπορώ να πω και δυο κουβέντες ρε παιδί μ. βέβαια να βρείς τέτοια κοπέλα είναι δύσκολο, γι αυτό έχω μείνει χωρίς σχέση από τα 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η Vampi έγραψε: #172 02-10-11 11:54 Dunno. Δεν μου έρχεται κάποιο παράδειγμα, απλά μου έχει τύχει να δω μια πολύ αδύνατη που προσωπικά την θεωρούσα χάλια. -ψωνίζωαπόταπαιδικά- αδύνατη. Κάτι τέτοια δεν μαρέσουν. Εξαρτάται από το άτομο βέβαια. Υπάρχουν πολύ αδύνατες που δείχνουν υγιείς και άλλες που δείχνουν καχεκτικες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 14:06 Η enrose έγραψε: #173 25-11-11 14:06 Η γυναίκα είναι απλά θεά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 14:38 Η _Ηρώ_ έγραψε: #174 25-11-11 14:38 Ποιό είναι το τέλειο σώμα για εσάς; Click για ανάπτυξη... Το δικό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 15:01 Ο Άγγελος έγραψε: #175 25-11-11 15:01 θελουμε αποδειξεις.. Η γυναίκα είναι απλά θεά!!! Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου αρεσει.. το ολο της στυλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 15:23 Η _Ηρώ_ έγραψε: #176 25-11-11 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θελουμε αποδειξεις.. Click για ανάπτυξη... Μην με προκαλείς! (αν πάει σε εμένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maryse Νεοφερμένο μέλος Η Maryse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 16:20 Η Maryse έγραψε: #177 25-11-11 16:20 Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:02 Ο Rempeskes: #178 25-11-11 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Maryse: Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Click για ανάπτυξη... πολύ τηλεόραση βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:38 Η blackgirl: #179 25-11-11 17:38 το ιδανικό σώμα είναι το υγιές σώμα!!! και φυσικά όπως είπε και ο ρεμπεσκες αυτό που συνδιάζεται με μία ισορροπημένη προσωπικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 18:04 Ο Mercury έγραψε: #180 25-11-11 18:04 Το τριαθλητικο σωμα στον αντρα μου φαινεται το πιο ολοκληρωμενο...Στην γυναικα το fitness... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα μαρέσουν τα πολύ αδύνατα σώματα (όχι ανορεξικα ε). Δεν μπορώ τους παχύσαρκους. Δηλαδή, πιστεύω πως πρέπει να κάνουν κάτι να αλλάξουν,εκτός κι αν έχουν κάποιο πρόβλημα. Δεν το θεωρώ φυσιολογικό να είναι ο άλλος τεράστιος :hmmm Λατρεύω το σώμα της lima και της megan fox (πριν τη χορτοφαγικη της δίαιτα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2011 στις 11:39 Ο Rempeskes: #171 02-10-11 11:39 Εμένα μαρέσουν τα πολύ αδύνατα σώματα (όχι ανορεξικα ε). Click για ανάπτυξη... lolntax. να σε πω όμως, που σταματά το πολύ αδύνατο και που ξεκινά το λίγο ανορεξικό; υγ. για μένα, το ιδανικό σώμα, έρχεται πακέτο με το ιδανικό... κεφάλι (όχι πρόσωπο) με την έννοια πως, όσο ωραία και να είναι, την κοιτάς μία, την κοιτάς δύο, ε θα βαρεθείς κάποια στιγμή... ...γι΄αυτό θέλω να μπορώ να πω και δυο κουβέντες ρε παιδί μ. βέβαια να βρείς τέτοια κοπέλα είναι δύσκολο, γι αυτό έχω μείνει χωρίς σχέση από τα 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η Vampi έγραψε: #172 02-10-11 11:54 Dunno. Δεν μου έρχεται κάποιο παράδειγμα, απλά μου έχει τύχει να δω μια πολύ αδύνατη που προσωπικά την θεωρούσα χάλια. -ψωνίζωαπόταπαιδικά- αδύνατη. Κάτι τέτοια δεν μαρέσουν. Εξαρτάται από το άτομο βέβαια. Υπάρχουν πολύ αδύνατες που δείχνουν υγιείς και άλλες που δείχνουν καχεκτικες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 14:06 Η enrose έγραψε: #173 25-11-11 14:06 Η γυναίκα είναι απλά θεά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 14:38 Η _Ηρώ_ έγραψε: #174 25-11-11 14:38 Ποιό είναι το τέλειο σώμα για εσάς; Click για ανάπτυξη... Το δικό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 15:01 Ο Άγγελος έγραψε: #175 25-11-11 15:01 θελουμε αποδειξεις.. Η γυναίκα είναι απλά θεά!!! Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου αρεσει.. το ολο της στυλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 15:23 Η _Ηρώ_ έγραψε: #176 25-11-11 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θελουμε αποδειξεις.. Click για ανάπτυξη... Μην με προκαλείς! (αν πάει σε εμένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maryse Νεοφερμένο μέλος Η Maryse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 16:20 Η Maryse έγραψε: #177 25-11-11 16:20 Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:02 Ο Rempeskes: #178 25-11-11 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Maryse: Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Click για ανάπτυξη... πολύ τηλεόραση βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:38 Η blackgirl: #179 25-11-11 17:38 το ιδανικό σώμα είναι το υγιές σώμα!!! και φυσικά όπως είπε και ο ρεμπεσκες αυτό που συνδιάζεται με μία ισορροπημένη προσωπικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 18:04 Ο Mercury έγραψε: #180 25-11-11 18:04 Το τριαθλητικο σωμα στον αντρα μου φαινεται το πιο ολοκληρωμενο...Στην γυναικα το fitness... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα μαρέσουν τα πολύ αδύνατα σώματα (όχι ανορεξικα ε). Click για ανάπτυξη... lolntax. να σε πω όμως, που σταματά το πολύ αδύνατο και που ξεκινά το λίγο ανορεξικό; υγ. για μένα, το ιδανικό σώμα, έρχεται πακέτο με το ιδανικό... κεφάλι (όχι πρόσωπο) με την έννοια πως, όσο ωραία και να είναι, την κοιτάς μία, την κοιτάς δύο, ε θα βαρεθείς κάποια στιγμή... ...γι΄αυτό θέλω να μπορώ να πω και δυο κουβέντες ρε παιδί μ. βέβαια να βρείς τέτοια κοπέλα είναι δύσκολο, γι αυτό έχω μείνει χωρίς σχέση από τα 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η Vampi έγραψε: #172 02-10-11 11:54 Dunno. Δεν μου έρχεται κάποιο παράδειγμα, απλά μου έχει τύχει να δω μια πολύ αδύνατη που προσωπικά την θεωρούσα χάλια. -ψωνίζωαπόταπαιδικά- αδύνατη. Κάτι τέτοια δεν μαρέσουν. Εξαρτάται από το άτομο βέβαια. Υπάρχουν πολύ αδύνατες που δείχνουν υγιείς και άλλες που δείχνουν καχεκτικες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 14:06 Η enrose έγραψε: #173 25-11-11 14:06 Η γυναίκα είναι απλά θεά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 14:38 Η _Ηρώ_ έγραψε: #174 25-11-11 14:38 Ποιό είναι το τέλειο σώμα για εσάς; Click για ανάπτυξη... Το δικό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 15:01 Ο Άγγελος έγραψε: #175 25-11-11 15:01 θελουμε αποδειξεις.. Η γυναίκα είναι απλά θεά!!! Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου αρεσει.. το ολο της στυλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 15:23 Η _Ηρώ_ έγραψε: #176 25-11-11 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θελουμε αποδειξεις.. Click για ανάπτυξη... Μην με προκαλείς! (αν πάει σε εμένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maryse Νεοφερμένο μέλος Η Maryse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 16:20 Η Maryse έγραψε: #177 25-11-11 16:20 Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:02 Ο Rempeskes: #178 25-11-11 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Maryse: Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Click για ανάπτυξη... πολύ τηλεόραση βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:38 Η blackgirl: #179 25-11-11 17:38 το ιδανικό σώμα είναι το υγιές σώμα!!! και φυσικά όπως είπε και ο ρεμπεσκες αυτό που συνδιάζεται με μία ισορροπημένη προσωπικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 18:04 Ο Mercury έγραψε: #180 25-11-11 18:04 Το τριαθλητικο σωμα στον αντρα μου φαινεται το πιο ολοκληρωμενο...Στην γυναικα το fitness... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Dunno. Δεν μου έρχεται κάποιο παράδειγμα, απλά μου έχει τύχει να δω μια πολύ αδύνατη που προσωπικά την θεωρούσα χάλια. -ψωνίζωαπόταπαιδικά- αδύνατη. Κάτι τέτοια δεν μαρέσουν. Εξαρτάται από το άτομο βέβαια. Υπάρχουν πολύ αδύνατες που δείχνουν υγιείς και άλλες που δείχνουν καχεκτικες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 14:06 Η enrose έγραψε: #173 25-11-11 14:06 Η γυναίκα είναι απλά θεά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 14:38 Η _Ηρώ_ έγραψε: #174 25-11-11 14:38 Ποιό είναι το τέλειο σώμα για εσάς; Click για ανάπτυξη... Το δικό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 15:01 Ο Άγγελος έγραψε: #175 25-11-11 15:01 θελουμε αποδειξεις.. Η γυναίκα είναι απλά θεά!!! Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου αρεσει.. το ολο της στυλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 15:23 Η _Ηρώ_ έγραψε: #176 25-11-11 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θελουμε αποδειξεις.. Click για ανάπτυξη... Μην με προκαλείς! (αν πάει σε εμένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maryse Νεοφερμένο μέλος Η Maryse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 16:20 Η Maryse έγραψε: #177 25-11-11 16:20 Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:02 Ο Rempeskes: #178 25-11-11 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Maryse: Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Click για ανάπτυξη... πολύ τηλεόραση βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:38 Η blackgirl: #179 25-11-11 17:38 το ιδανικό σώμα είναι το υγιές σώμα!!! και φυσικά όπως είπε και ο ρεμπεσκες αυτό που συνδιάζεται με μία ισορροπημένη προσωπικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 18:04 Ο Mercury έγραψε: #180 25-11-11 18:04 Το τριαθλητικο σωμα στον αντρα μου φαινεται το πιο ολοκληρωμενο...Στην γυναικα το fitness... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η γυναίκα είναι απλά θεά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 14:38 Η _Ηρώ_ έγραψε: #174 25-11-11 14:38 Ποιό είναι το τέλειο σώμα για εσάς; Click για ανάπτυξη... Το δικό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 15:01 Ο Άγγελος έγραψε: #175 25-11-11 15:01 θελουμε αποδειξεις.. Η γυναίκα είναι απλά θεά!!! Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου αρεσει.. το ολο της στυλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 15:23 Η _Ηρώ_ έγραψε: #176 25-11-11 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θελουμε αποδειξεις.. Click για ανάπτυξη... Μην με προκαλείς! (αν πάει σε εμένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maryse Νεοφερμένο μέλος Η Maryse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 16:20 Η Maryse έγραψε: #177 25-11-11 16:20 Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:02 Ο Rempeskes: #178 25-11-11 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Maryse: Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Click για ανάπτυξη... πολύ τηλεόραση βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:38 Η blackgirl: #179 25-11-11 17:38 το ιδανικό σώμα είναι το υγιές σώμα!!! και φυσικά όπως είπε και ο ρεμπεσκες αυτό που συνδιάζεται με μία ισορροπημένη προσωπικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 18:04 Ο Mercury έγραψε: #180 25-11-11 18:04 Το τριαθλητικο σωμα στον αντρα μου φαινεται το πιο ολοκληρωμενο...Στην γυναικα το fitness... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποιό είναι το τέλειο σώμα για εσάς; Click για ανάπτυξη... Το δικό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 15:01 Ο Άγγελος έγραψε: #175 25-11-11 15:01 θελουμε αποδειξεις.. Η γυναίκα είναι απλά θεά!!! Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου αρεσει.. το ολο της στυλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 15:23 Η _Ηρώ_ έγραψε: #176 25-11-11 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θελουμε αποδειξεις.. Click για ανάπτυξη... Μην με προκαλείς! (αν πάει σε εμένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maryse Νεοφερμένο μέλος Η Maryse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 16:20 Η Maryse έγραψε: #177 25-11-11 16:20 Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:02 Ο Rempeskes: #178 25-11-11 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Maryse: Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Click για ανάπτυξη... πολύ τηλεόραση βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:38 Η blackgirl: #179 25-11-11 17:38 το ιδανικό σώμα είναι το υγιές σώμα!!! και φυσικά όπως είπε και ο ρεμπεσκες αυτό που συνδιάζεται με μία ισορροπημένη προσωπικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 18:04 Ο Mercury έγραψε: #180 25-11-11 18:04 Το τριαθλητικο σωμα στον αντρα μου φαινεται το πιο ολοκληρωμενο...Στην γυναικα το fitness... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θελουμε αποδειξεις.. Η γυναίκα είναι απλά θεά!!! Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου αρεσει.. το ολο της στυλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Ηρώ_ Δραστήριο μέλος Η _Ηρώ_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 15:23 Η _Ηρώ_ έγραψε: #176 25-11-11 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θελουμε αποδειξεις.. Click για ανάπτυξη... Μην με προκαλείς! (αν πάει σε εμένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maryse Νεοφερμένο μέλος Η Maryse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 16:20 Η Maryse έγραψε: #177 25-11-11 16:20 Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:02 Ο Rempeskes: #178 25-11-11 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Maryse: Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Click για ανάπτυξη... πολύ τηλεόραση βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:38 Η blackgirl: #179 25-11-11 17:38 το ιδανικό σώμα είναι το υγιές σώμα!!! και φυσικά όπως είπε και ο ρεμπεσκες αυτό που συνδιάζεται με μία ισορροπημένη προσωπικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 18:04 Ο Mercury έγραψε: #180 25-11-11 18:04 Το τριαθλητικο σωμα στον αντρα μου φαινεται το πιο ολοκληρωμενο...Στην γυναικα το fitness... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θελουμε αποδειξεις.. Click για ανάπτυξη... Μην με προκαλείς! (αν πάει σε εμένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maryse Νεοφερμένο μέλος Η Maryse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αθλήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 16:20 Η Maryse έγραψε: #177 25-11-11 16:20 Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:02 Ο Rempeskes: #178 25-11-11 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Maryse: Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Click για ανάπτυξη... πολύ τηλεόραση βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:38 Η blackgirl: #179 25-11-11 17:38 το ιδανικό σώμα είναι το υγιές σώμα!!! και φυσικά όπως είπε και ο ρεμπεσκες αυτό που συνδιάζεται με μία ισορροπημένη προσωπικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 18:04 Ο Mercury έγραψε: #180 25-11-11 18:04 Το τριαθλητικο σωμα στον αντρα μου φαινεται το πιο ολοκληρωμενο...Στην γυναικα το fitness... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:02 Ο Rempeskes: #178 25-11-11 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Maryse: Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Click για ανάπτυξη... πολύ τηλεόραση βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:38 Η blackgirl: #179 25-11-11 17:38 το ιδανικό σώμα είναι το υγιές σώμα!!! και φυσικά όπως είπε και ο ρεμπεσκες αυτό που συνδιάζεται με μία ισορροπημένη προσωπικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 18:04 Ο Mercury έγραψε: #180 25-11-11 18:04 Το τριαθλητικο σωμα στον αντρα μου φαινεται το πιο ολοκληρωμενο...Στην γυναικα το fitness... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Maryse: Πιστεύω οτι το αθλητικό δηλαδή αρκετά γυμνασμένο με πολύ ελάχιστα πιασιματάκια σε συγκεκριμένα σημεία,είναι το ιδανικό! Click για ανάπτυξη... πολύ τηλεόραση βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 17:38 Η blackgirl: #179 25-11-11 17:38 το ιδανικό σώμα είναι το υγιές σώμα!!! και φυσικά όπως είπε και ο ρεμπεσκες αυτό που συνδιάζεται με μία ισορροπημένη προσωπικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 18:04 Ο Mercury έγραψε: #180 25-11-11 18:04 Το τριαθλητικο σωμα στον αντρα μου φαινεται το πιο ολοκληρωμενο...Στην γυναικα το fitness... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
το ιδανικό σώμα είναι το υγιές σώμα!!! και φυσικά όπως είπε και ο ρεμπεσκες αυτό που συνδιάζεται με μία ισορροπημένη προσωπικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 18:04 Ο Mercury έγραψε: #180 25-11-11 18:04 Το τριαθλητικο σωμα στον αντρα μου φαινεται το πιο ολοκληρωμενο...Στην γυναικα το fitness... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το τριαθλητικο σωμα στον αντρα μου φαινεται το πιο ολοκληρωμενο...Στην γυναικα το fitness... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.