Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:49 Η Aleksa έγραψε: #241 26-02-15 20:49 Ωραίο σώμα είναι αυτό με τις αρμονικές αναλογίες, χωρίς ακρότητες στο βάρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:17 Ο CaneSenpai: #242 26-02-15 21:17 Το καταλαβαινω τι θελετε να πειτε και συμφωνω απολυτα ,το σωμα δεν σημαινει τα παντα αλλα βοηθαει βεβαια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:10 Η meetmeinmontauk: #243 26-02-15 22:10 όχι ΔΕΝ βοηθάει. δεν β-ο-η-θ-ά-ε-ι. αμα ερωτευτείς κάποιον, τον ερωτεύεσαι για άλλους λόγους, όσο γραφικό κι αν ακούγεται αυτό. αν ελκύεσαι απλά από το καλλίγραμο σώμα, τότε δεν μιλάμε για έρωτα/ καψούρα αλλά ακριβώς για μια απλή έλξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.815 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:14 Ο Dias έγραψε: #244 26-02-15 22:14 Ένα ενδιαφέρον βίντεο για το πόσο εύκολα αλλάζει το "πρότυπο" του γυναικείου σώματος: Όσο για το ανδρικό σώμα, αυτό που θεωρούν σαν "πρότυπο" πολλοί άντρες, είναι το πολύ γυμνασμένο σώμα με τις γραμμώσεις και τους πολλούς κοιλιακούς, καθώς πιστεύουν ότι βλέποντάς τους στην πλαζ οι γκόμενες θα πέφτουν στα πόδια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:47 Ο CaneSenpai: #245 26-02-15 22:47 Εμενα μου αρεσει να το κοιταω στο καθρεφτη το σωμα μου καμια φορα Δεν ειμαι και ψωνιο αλλα μου αρεσει να βλεπω οτι κουραστηκα για καλο σκοπο! Απο οτι παρατηρησα περσι στην παραλια οπου και πηγα σαν τον τελευταιο ηταν οτι οι κοπελες κοιταγαν τους σωματαραδες της παρεας μου.. Δεν νομιζω 15-16 χρονων να κοιτανε κατι αλλο στην πλαζ οπως λες εκτος απο το σωμα.. Ενταξει βεβαια αλλο οι μεγαλυτερες κοπελες που ειναι πιο ωριμες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:52 Η Alireza έγραψε: #246 26-02-15 22:52 Μόνο εμένα με απωθούν οι τονισμένοι κοιλιακοί και τα φουσκώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:54 Η methexys έγραψε: #247 26-02-15 22:54 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Εμενα μου αρεσει να το κοιταω στο καθρεφτη το σωμα μου καμια φορα Δεν ειμαι και ψωνιο αλλα μου αρεσει να βλεπω οτι κουραστηκα για καλο σκοπο! Απο οτι παρατηρησα περσι στην παραλια οπου και πηγα σαν τον τελευταιο ηταν οτι οι κοπελες κοιταγαν τους σωματαραδες της παρεας μου.. Δεν νομιζω 15-16 χρονων να κοιτανε κατι αλλο στην πλαζ οπως λες εκτος απο το σωμα.. Ενταξει βεβαια αλλο οι μεγαλυτερες κοπελες που ειναι πιο ωριμες.. Click για ανάπτυξη... Όπως είπε η meetmeinmοntauk,αυτό είναι έλξη. Άλλο το να ερωτεύεσαι κάποιον,άλλο να αισθάνεσαι έλξη λόγω ομορφιάς/σώματος.Ανάλογα τι ψάχνει ο καθένας βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fashionista Νεοφερμένο μέλος Η fashionista αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:16 Η fashionista: #248 26-02-15 23:16 Για γυναικες ενα σωμα με απαλες καμπυλες ,χωρις πολλα κιλα παραπανω αλλα ουτε πολυ λιγα,στους ανδρες απλα να ειναι κανονικοι και λιγο γυμνασμενοι οχι πολυ γιατι και αυτο δεν ειναι πολυ ομορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:56 Η KeepDreaming!: #249 26-02-15 23:56 Αν δεν έχει ο άλλος λίγη κοιλίτσα και γενικά κρεατάκι να πιάνεις, δεν λέει! Δεν εννοώ μπυροκοιλιά αλλά το να έχει μια μικρή γλυκιά κοιλίτσα είναι πολύ γοητευτικό! Τώρα στις κοπέλες νομίζω ότι είναι ωραίο να υπάρχουν καμπύλες.Το πολύ αδύνατο είναι κάπως αντιαισθητικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZiggyMan Νεοφερμένο μέλος Ο ZiggyMan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 02:03 Ο ZiggyMan έγραψε: #250 27-02-15 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Ένα ενδιαφέρον βίντεο για το πόσο εύκολα αλλάζει το "πρότυπο" του γυναικείου σώματος: Όσο για το ανδρικό σώμα, αυτό που θεωρούν σαν "πρότυπο" πολλοί άντρες, είναι το πολύ γυμνασμένο σώμα με τις γραμμώσεις και τους πολλούς κοιλιακούς, καθώς πιστεύουν ότι βλέποντάς τους στην πλαζ οι γκόμενες θα πέφτουν στα πόδια τους. Click για ανάπτυξη... απο ασχετους εγινε το βιντεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2015 CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:00 Ο CaneSenpai: #251 27-02-15 15:00 Καλα δεν μιλαω για ερωτα βρε παιδια μην μου κανετε επιθεση... Απλα λεω το τελειο ως προς να το δεις και να πεις ειναι ωραιο ρε παιδι μου... Το καταλαβαινω οτι προεχουν αλλα πραγματα και οχι η εμφανιση μονο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 16:10 Ο unπαικτable: #252 27-02-15 16:10 Εγω θαυμαζω το δικο μου. Ειναι αξεπεραστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:02 Ο CaneSenpai: #253 27-02-15 18:02 Τοσο καλο ε? Για περιεγραψε το μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:51 Η KeepDreaming!: #254 27-02-15 18:51 Αρχική Δημοσίευση από unπαικτable: Εγω θαυμαζω το δικο μου. Ειναι αξεπεραστο. Click για ανάπτυξη... Έτσι πρέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.465 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 04:32 Ο Gaspar έγραψε: #255 28-02-15 04:32 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δηλαδη κοριτσια απο οτι καταλαβα δεν θελετε κατι ακραιο αλλα οχι και κατι αδυναμο δηλαδη σαν την φωτογραφια πανω.. Click για ανάπτυξη... κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 05:00 Η laurentides: #256 28-02-15 05:00 Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:42 Η meetmeinmontauk: #257 28-02-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Click για ανάπτυξη... εν ολίγοις, άντρας με κοιλίτσα γλυκός σαν καραμελίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:45 Ο CaneSenpai: #258 28-02-15 10:45 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Click για ανάπτυξη... Σωστα το παρακανα λιγο.. Αυτο το σωμα δεν γινεται ευκολα! Αμα μειωσεις λιγο τα χερια και τους κοιλιακους ομως πιστευω ειναι ενα οτι πρεπει σωμα . Eνταξει ειναι και ξυριμσμενος παντου και φαίνεται τοσο καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:54 Η KeepDreaming!: #259 28-02-15 11:54 Επίσης, αγόρια μην ξυρίζετε στήθος, πόδια, χέρια, βγάζετε φρύδια πιστεύοντας ότι είναι ωραίο. Είναι πολύ αντιαισθητικό.Εκτός πια, αν ο άλλος είναι σαν πίθηκος οπότε μια αποτριχωσούλα θα τον έκανε να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:31 Ο CaneSenpai: #260 28-02-15 12:31 Εγω ειχα τεραστιο προβλημα με τα φρυδια... Ειχα φτασει σε σημειο να γινει μονο μονοφρυδος.. Τι να εκανα να μην τα εβγαζα? Βεβαια κανεις δεν το πηρε χαμπαρι οποτε μια χαρα μου εκατσε! Και ενταξει οτι θελει ο καθενας δεν μας πευτει λογος.. Αν εχεις ενα ωραιο σωμα γτ να μην το επιδείξεις στο κατω κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραίο σώμα είναι αυτό με τις αρμονικές αναλογίες, χωρίς ακρότητες στο βάρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 21:17 Ο CaneSenpai: #242 26-02-15 21:17 Το καταλαβαινω τι θελετε να πειτε και συμφωνω απολυτα ,το σωμα δεν σημαινει τα παντα αλλα βοηθαει βεβαια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:10 Η meetmeinmontauk: #243 26-02-15 22:10 όχι ΔΕΝ βοηθάει. δεν β-ο-η-θ-ά-ε-ι. αμα ερωτευτείς κάποιον, τον ερωτεύεσαι για άλλους λόγους, όσο γραφικό κι αν ακούγεται αυτό. αν ελκύεσαι απλά από το καλλίγραμο σώμα, τότε δεν μιλάμε για έρωτα/ καψούρα αλλά ακριβώς για μια απλή έλξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.815 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:14 Ο Dias έγραψε: #244 26-02-15 22:14 Ένα ενδιαφέρον βίντεο για το πόσο εύκολα αλλάζει το "πρότυπο" του γυναικείου σώματος: Όσο για το ανδρικό σώμα, αυτό που θεωρούν σαν "πρότυπο" πολλοί άντρες, είναι το πολύ γυμνασμένο σώμα με τις γραμμώσεις και τους πολλούς κοιλιακούς, καθώς πιστεύουν ότι βλέποντάς τους στην πλαζ οι γκόμενες θα πέφτουν στα πόδια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:47 Ο CaneSenpai: #245 26-02-15 22:47 Εμενα μου αρεσει να το κοιταω στο καθρεφτη το σωμα μου καμια φορα Δεν ειμαι και ψωνιο αλλα μου αρεσει να βλεπω οτι κουραστηκα για καλο σκοπο! Απο οτι παρατηρησα περσι στην παραλια οπου και πηγα σαν τον τελευταιο ηταν οτι οι κοπελες κοιταγαν τους σωματαραδες της παρεας μου.. Δεν νομιζω 15-16 χρονων να κοιτανε κατι αλλο στην πλαζ οπως λες εκτος απο το σωμα.. Ενταξει βεβαια αλλο οι μεγαλυτερες κοπελες που ειναι πιο ωριμες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:52 Η Alireza έγραψε: #246 26-02-15 22:52 Μόνο εμένα με απωθούν οι τονισμένοι κοιλιακοί και τα φουσκώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:54 Η methexys έγραψε: #247 26-02-15 22:54 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Εμενα μου αρεσει να το κοιταω στο καθρεφτη το σωμα μου καμια φορα Δεν ειμαι και ψωνιο αλλα μου αρεσει να βλεπω οτι κουραστηκα για καλο σκοπο! Απο οτι παρατηρησα περσι στην παραλια οπου και πηγα σαν τον τελευταιο ηταν οτι οι κοπελες κοιταγαν τους σωματαραδες της παρεας μου.. Δεν νομιζω 15-16 χρονων να κοιτανε κατι αλλο στην πλαζ οπως λες εκτος απο το σωμα.. Ενταξει βεβαια αλλο οι μεγαλυτερες κοπελες που ειναι πιο ωριμες.. Click για ανάπτυξη... Όπως είπε η meetmeinmοntauk,αυτό είναι έλξη. Άλλο το να ερωτεύεσαι κάποιον,άλλο να αισθάνεσαι έλξη λόγω ομορφιάς/σώματος.Ανάλογα τι ψάχνει ο καθένας βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fashionista Νεοφερμένο μέλος Η fashionista αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:16 Η fashionista: #248 26-02-15 23:16 Για γυναικες ενα σωμα με απαλες καμπυλες ,χωρις πολλα κιλα παραπανω αλλα ουτε πολυ λιγα,στους ανδρες απλα να ειναι κανονικοι και λιγο γυμνασμενοι οχι πολυ γιατι και αυτο δεν ειναι πολυ ομορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:56 Η KeepDreaming!: #249 26-02-15 23:56 Αν δεν έχει ο άλλος λίγη κοιλίτσα και γενικά κρεατάκι να πιάνεις, δεν λέει! Δεν εννοώ μπυροκοιλιά αλλά το να έχει μια μικρή γλυκιά κοιλίτσα είναι πολύ γοητευτικό! Τώρα στις κοπέλες νομίζω ότι είναι ωραίο να υπάρχουν καμπύλες.Το πολύ αδύνατο είναι κάπως αντιαισθητικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZiggyMan Νεοφερμένο μέλος Ο ZiggyMan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 02:03 Ο ZiggyMan έγραψε: #250 27-02-15 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Ένα ενδιαφέρον βίντεο για το πόσο εύκολα αλλάζει το "πρότυπο" του γυναικείου σώματος: Όσο για το ανδρικό σώμα, αυτό που θεωρούν σαν "πρότυπο" πολλοί άντρες, είναι το πολύ γυμνασμένο σώμα με τις γραμμώσεις και τους πολλούς κοιλιακούς, καθώς πιστεύουν ότι βλέποντάς τους στην πλαζ οι γκόμενες θα πέφτουν στα πόδια τους. Click για ανάπτυξη... απο ασχετους εγινε το βιντεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2015 CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:00 Ο CaneSenpai: #251 27-02-15 15:00 Καλα δεν μιλαω για ερωτα βρε παιδια μην μου κανετε επιθεση... Απλα λεω το τελειο ως προς να το δεις και να πεις ειναι ωραιο ρε παιδι μου... Το καταλαβαινω οτι προεχουν αλλα πραγματα και οχι η εμφανιση μονο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 16:10 Ο unπαικτable: #252 27-02-15 16:10 Εγω θαυμαζω το δικο μου. Ειναι αξεπεραστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:02 Ο CaneSenpai: #253 27-02-15 18:02 Τοσο καλο ε? Για περιεγραψε το μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:51 Η KeepDreaming!: #254 27-02-15 18:51 Αρχική Δημοσίευση από unπαικτable: Εγω θαυμαζω το δικο μου. Ειναι αξεπεραστο. Click για ανάπτυξη... Έτσι πρέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.465 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 04:32 Ο Gaspar έγραψε: #255 28-02-15 04:32 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δηλαδη κοριτσια απο οτι καταλαβα δεν θελετε κατι ακραιο αλλα οχι και κατι αδυναμο δηλαδη σαν την φωτογραφια πανω.. Click για ανάπτυξη... κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 05:00 Η laurentides: #256 28-02-15 05:00 Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:42 Η meetmeinmontauk: #257 28-02-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Click για ανάπτυξη... εν ολίγοις, άντρας με κοιλίτσα γλυκός σαν καραμελίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:45 Ο CaneSenpai: #258 28-02-15 10:45 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Click για ανάπτυξη... Σωστα το παρακανα λιγο.. Αυτο το σωμα δεν γινεται ευκολα! Αμα μειωσεις λιγο τα χερια και τους κοιλιακους ομως πιστευω ειναι ενα οτι πρεπει σωμα . Eνταξει ειναι και ξυριμσμενος παντου και φαίνεται τοσο καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:54 Η KeepDreaming!: #259 28-02-15 11:54 Επίσης, αγόρια μην ξυρίζετε στήθος, πόδια, χέρια, βγάζετε φρύδια πιστεύοντας ότι είναι ωραίο. Είναι πολύ αντιαισθητικό.Εκτός πια, αν ο άλλος είναι σαν πίθηκος οπότε μια αποτριχωσούλα θα τον έκανε να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:31 Ο CaneSenpai: #260 28-02-15 12:31 Εγω ειχα τεραστιο προβλημα με τα φρυδια... Ειχα φτασει σε σημειο να γινει μονο μονοφρυδος.. Τι να εκανα να μην τα εβγαζα? Βεβαια κανεις δεν το πηρε χαμπαρι οποτε μια χαρα μου εκατσε! Και ενταξει οτι θελει ο καθενας δεν μας πευτει λογος.. Αν εχεις ενα ωραιο σωμα γτ να μην το επιδείξεις στο κατω κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το καταλαβαινω τι θελετε να πειτε και συμφωνω απολυτα ,το σωμα δεν σημαινει τα παντα αλλα βοηθαει βεβαια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:10 Η meetmeinmontauk: #243 26-02-15 22:10 όχι ΔΕΝ βοηθάει. δεν β-ο-η-θ-ά-ε-ι. αμα ερωτευτείς κάποιον, τον ερωτεύεσαι για άλλους λόγους, όσο γραφικό κι αν ακούγεται αυτό. αν ελκύεσαι απλά από το καλλίγραμο σώμα, τότε δεν μιλάμε για έρωτα/ καψούρα αλλά ακριβώς για μια απλή έλξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.815 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:14 Ο Dias έγραψε: #244 26-02-15 22:14 Ένα ενδιαφέρον βίντεο για το πόσο εύκολα αλλάζει το "πρότυπο" του γυναικείου σώματος: Όσο για το ανδρικό σώμα, αυτό που θεωρούν σαν "πρότυπο" πολλοί άντρες, είναι το πολύ γυμνασμένο σώμα με τις γραμμώσεις και τους πολλούς κοιλιακούς, καθώς πιστεύουν ότι βλέποντάς τους στην πλαζ οι γκόμενες θα πέφτουν στα πόδια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:47 Ο CaneSenpai: #245 26-02-15 22:47 Εμενα μου αρεσει να το κοιταω στο καθρεφτη το σωμα μου καμια φορα Δεν ειμαι και ψωνιο αλλα μου αρεσει να βλεπω οτι κουραστηκα για καλο σκοπο! Απο οτι παρατηρησα περσι στην παραλια οπου και πηγα σαν τον τελευταιο ηταν οτι οι κοπελες κοιταγαν τους σωματαραδες της παρεας μου.. Δεν νομιζω 15-16 χρονων να κοιτανε κατι αλλο στην πλαζ οπως λες εκτος απο το σωμα.. Ενταξει βεβαια αλλο οι μεγαλυτερες κοπελες που ειναι πιο ωριμες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:52 Η Alireza έγραψε: #246 26-02-15 22:52 Μόνο εμένα με απωθούν οι τονισμένοι κοιλιακοί και τα φουσκώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:54 Η methexys έγραψε: #247 26-02-15 22:54 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Εμενα μου αρεσει να το κοιταω στο καθρεφτη το σωμα μου καμια φορα Δεν ειμαι και ψωνιο αλλα μου αρεσει να βλεπω οτι κουραστηκα για καλο σκοπο! Απο οτι παρατηρησα περσι στην παραλια οπου και πηγα σαν τον τελευταιο ηταν οτι οι κοπελες κοιταγαν τους σωματαραδες της παρεας μου.. Δεν νομιζω 15-16 χρονων να κοιτανε κατι αλλο στην πλαζ οπως λες εκτος απο το σωμα.. Ενταξει βεβαια αλλο οι μεγαλυτερες κοπελες που ειναι πιο ωριμες.. Click για ανάπτυξη... Όπως είπε η meetmeinmοntauk,αυτό είναι έλξη. Άλλο το να ερωτεύεσαι κάποιον,άλλο να αισθάνεσαι έλξη λόγω ομορφιάς/σώματος.Ανάλογα τι ψάχνει ο καθένας βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fashionista Νεοφερμένο μέλος Η fashionista αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:16 Η fashionista: #248 26-02-15 23:16 Για γυναικες ενα σωμα με απαλες καμπυλες ,χωρις πολλα κιλα παραπανω αλλα ουτε πολυ λιγα,στους ανδρες απλα να ειναι κανονικοι και λιγο γυμνασμενοι οχι πολυ γιατι και αυτο δεν ειναι πολυ ομορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:56 Η KeepDreaming!: #249 26-02-15 23:56 Αν δεν έχει ο άλλος λίγη κοιλίτσα και γενικά κρεατάκι να πιάνεις, δεν λέει! Δεν εννοώ μπυροκοιλιά αλλά το να έχει μια μικρή γλυκιά κοιλίτσα είναι πολύ γοητευτικό! Τώρα στις κοπέλες νομίζω ότι είναι ωραίο να υπάρχουν καμπύλες.Το πολύ αδύνατο είναι κάπως αντιαισθητικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZiggyMan Νεοφερμένο μέλος Ο ZiggyMan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 02:03 Ο ZiggyMan έγραψε: #250 27-02-15 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Ένα ενδιαφέρον βίντεο για το πόσο εύκολα αλλάζει το "πρότυπο" του γυναικείου σώματος: Όσο για το ανδρικό σώμα, αυτό που θεωρούν σαν "πρότυπο" πολλοί άντρες, είναι το πολύ γυμνασμένο σώμα με τις γραμμώσεις και τους πολλούς κοιλιακούς, καθώς πιστεύουν ότι βλέποντάς τους στην πλαζ οι γκόμενες θα πέφτουν στα πόδια τους. Click για ανάπτυξη... απο ασχετους εγινε το βιντεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2015 CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:00 Ο CaneSenpai: #251 27-02-15 15:00 Καλα δεν μιλαω για ερωτα βρε παιδια μην μου κανετε επιθεση... Απλα λεω το τελειο ως προς να το δεις και να πεις ειναι ωραιο ρε παιδι μου... Το καταλαβαινω οτι προεχουν αλλα πραγματα και οχι η εμφανιση μονο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 16:10 Ο unπαικτable: #252 27-02-15 16:10 Εγω θαυμαζω το δικο μου. Ειναι αξεπεραστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:02 Ο CaneSenpai: #253 27-02-15 18:02 Τοσο καλο ε? Για περιεγραψε το μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:51 Η KeepDreaming!: #254 27-02-15 18:51 Αρχική Δημοσίευση από unπαικτable: Εγω θαυμαζω το δικο μου. Ειναι αξεπεραστο. Click για ανάπτυξη... Έτσι πρέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.465 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 04:32 Ο Gaspar έγραψε: #255 28-02-15 04:32 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δηλαδη κοριτσια απο οτι καταλαβα δεν θελετε κατι ακραιο αλλα οχι και κατι αδυναμο δηλαδη σαν την φωτογραφια πανω.. Click για ανάπτυξη... κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 05:00 Η laurentides: #256 28-02-15 05:00 Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:42 Η meetmeinmontauk: #257 28-02-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Click για ανάπτυξη... εν ολίγοις, άντρας με κοιλίτσα γλυκός σαν καραμελίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:45 Ο CaneSenpai: #258 28-02-15 10:45 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Click για ανάπτυξη... Σωστα το παρακανα λιγο.. Αυτο το σωμα δεν γινεται ευκολα! Αμα μειωσεις λιγο τα χερια και τους κοιλιακους ομως πιστευω ειναι ενα οτι πρεπει σωμα . Eνταξει ειναι και ξυριμσμενος παντου και φαίνεται τοσο καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:54 Η KeepDreaming!: #259 28-02-15 11:54 Επίσης, αγόρια μην ξυρίζετε στήθος, πόδια, χέρια, βγάζετε φρύδια πιστεύοντας ότι είναι ωραίο. Είναι πολύ αντιαισθητικό.Εκτός πια, αν ο άλλος είναι σαν πίθηκος οπότε μια αποτριχωσούλα θα τον έκανε να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:31 Ο CaneSenpai: #260 28-02-15 12:31 Εγω ειχα τεραστιο προβλημα με τα φρυδια... Ειχα φτασει σε σημειο να γινει μονο μονοφρυδος.. Τι να εκανα να μην τα εβγαζα? Βεβαια κανεις δεν το πηρε χαμπαρι οποτε μια χαρα μου εκατσε! Και ενταξει οτι θελει ο καθενας δεν μας πευτει λογος.. Αν εχεις ενα ωραιο σωμα γτ να μην το επιδείξεις στο κατω κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
όχι ΔΕΝ βοηθάει. δεν β-ο-η-θ-ά-ε-ι. αμα ερωτευτείς κάποιον, τον ερωτεύεσαι για άλλους λόγους, όσο γραφικό κι αν ακούγεται αυτό. αν ελκύεσαι απλά από το καλλίγραμο σώμα, τότε δεν μιλάμε για έρωτα/ καψούρα αλλά ακριβώς για μια απλή έλξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.815 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:14 Ο Dias έγραψε: #244 26-02-15 22:14 Ένα ενδιαφέρον βίντεο για το πόσο εύκολα αλλάζει το "πρότυπο" του γυναικείου σώματος: Όσο για το ανδρικό σώμα, αυτό που θεωρούν σαν "πρότυπο" πολλοί άντρες, είναι το πολύ γυμνασμένο σώμα με τις γραμμώσεις και τους πολλούς κοιλιακούς, καθώς πιστεύουν ότι βλέποντάς τους στην πλαζ οι γκόμενες θα πέφτουν στα πόδια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:47 Ο CaneSenpai: #245 26-02-15 22:47 Εμενα μου αρεσει να το κοιταω στο καθρεφτη το σωμα μου καμια φορα Δεν ειμαι και ψωνιο αλλα μου αρεσει να βλεπω οτι κουραστηκα για καλο σκοπο! Απο οτι παρατηρησα περσι στην παραλια οπου και πηγα σαν τον τελευταιο ηταν οτι οι κοπελες κοιταγαν τους σωματαραδες της παρεας μου.. Δεν νομιζω 15-16 χρονων να κοιτανε κατι αλλο στην πλαζ οπως λες εκτος απο το σωμα.. Ενταξει βεβαια αλλο οι μεγαλυτερες κοπελες που ειναι πιο ωριμες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:52 Η Alireza έγραψε: #246 26-02-15 22:52 Μόνο εμένα με απωθούν οι τονισμένοι κοιλιακοί και τα φουσκώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:54 Η methexys έγραψε: #247 26-02-15 22:54 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Εμενα μου αρεσει να το κοιταω στο καθρεφτη το σωμα μου καμια φορα Δεν ειμαι και ψωνιο αλλα μου αρεσει να βλεπω οτι κουραστηκα για καλο σκοπο! Απο οτι παρατηρησα περσι στην παραλια οπου και πηγα σαν τον τελευταιο ηταν οτι οι κοπελες κοιταγαν τους σωματαραδες της παρεας μου.. Δεν νομιζω 15-16 χρονων να κοιτανε κατι αλλο στην πλαζ οπως λες εκτος απο το σωμα.. Ενταξει βεβαια αλλο οι μεγαλυτερες κοπελες που ειναι πιο ωριμες.. Click για ανάπτυξη... Όπως είπε η meetmeinmοntauk,αυτό είναι έλξη. Άλλο το να ερωτεύεσαι κάποιον,άλλο να αισθάνεσαι έλξη λόγω ομορφιάς/σώματος.Ανάλογα τι ψάχνει ο καθένας βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fashionista Νεοφερμένο μέλος Η fashionista αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:16 Η fashionista: #248 26-02-15 23:16 Για γυναικες ενα σωμα με απαλες καμπυλες ,χωρις πολλα κιλα παραπανω αλλα ουτε πολυ λιγα,στους ανδρες απλα να ειναι κανονικοι και λιγο γυμνασμενοι οχι πολυ γιατι και αυτο δεν ειναι πολυ ομορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:56 Η KeepDreaming!: #249 26-02-15 23:56 Αν δεν έχει ο άλλος λίγη κοιλίτσα και γενικά κρεατάκι να πιάνεις, δεν λέει! Δεν εννοώ μπυροκοιλιά αλλά το να έχει μια μικρή γλυκιά κοιλίτσα είναι πολύ γοητευτικό! Τώρα στις κοπέλες νομίζω ότι είναι ωραίο να υπάρχουν καμπύλες.Το πολύ αδύνατο είναι κάπως αντιαισθητικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZiggyMan Νεοφερμένο μέλος Ο ZiggyMan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 02:03 Ο ZiggyMan έγραψε: #250 27-02-15 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Ένα ενδιαφέρον βίντεο για το πόσο εύκολα αλλάζει το "πρότυπο" του γυναικείου σώματος: Όσο για το ανδρικό σώμα, αυτό που θεωρούν σαν "πρότυπο" πολλοί άντρες, είναι το πολύ γυμνασμένο σώμα με τις γραμμώσεις και τους πολλούς κοιλιακούς, καθώς πιστεύουν ότι βλέποντάς τους στην πλαζ οι γκόμενες θα πέφτουν στα πόδια τους. Click για ανάπτυξη... απο ασχετους εγινε το βιντεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2015 CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:00 Ο CaneSenpai: #251 27-02-15 15:00 Καλα δεν μιλαω για ερωτα βρε παιδια μην μου κανετε επιθεση... Απλα λεω το τελειο ως προς να το δεις και να πεις ειναι ωραιο ρε παιδι μου... Το καταλαβαινω οτι προεχουν αλλα πραγματα και οχι η εμφανιση μονο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 16:10 Ο unπαικτable: #252 27-02-15 16:10 Εγω θαυμαζω το δικο μου. Ειναι αξεπεραστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:02 Ο CaneSenpai: #253 27-02-15 18:02 Τοσο καλο ε? Για περιεγραψε το μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:51 Η KeepDreaming!: #254 27-02-15 18:51 Αρχική Δημοσίευση από unπαικτable: Εγω θαυμαζω το δικο μου. Ειναι αξεπεραστο. Click για ανάπτυξη... Έτσι πρέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.465 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 04:32 Ο Gaspar έγραψε: #255 28-02-15 04:32 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δηλαδη κοριτσια απο οτι καταλαβα δεν θελετε κατι ακραιο αλλα οχι και κατι αδυναμο δηλαδη σαν την φωτογραφια πανω.. Click για ανάπτυξη... κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 05:00 Η laurentides: #256 28-02-15 05:00 Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:42 Η meetmeinmontauk: #257 28-02-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Click για ανάπτυξη... εν ολίγοις, άντρας με κοιλίτσα γλυκός σαν καραμελίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:45 Ο CaneSenpai: #258 28-02-15 10:45 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Click για ανάπτυξη... Σωστα το παρακανα λιγο.. Αυτο το σωμα δεν γινεται ευκολα! Αμα μειωσεις λιγο τα χερια και τους κοιλιακους ομως πιστευω ειναι ενα οτι πρεπει σωμα . Eνταξει ειναι και ξυριμσμενος παντου και φαίνεται τοσο καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:54 Η KeepDreaming!: #259 28-02-15 11:54 Επίσης, αγόρια μην ξυρίζετε στήθος, πόδια, χέρια, βγάζετε φρύδια πιστεύοντας ότι είναι ωραίο. Είναι πολύ αντιαισθητικό.Εκτός πια, αν ο άλλος είναι σαν πίθηκος οπότε μια αποτριχωσούλα θα τον έκανε να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:31 Ο CaneSenpai: #260 28-02-15 12:31 Εγω ειχα τεραστιο προβλημα με τα φρυδια... Ειχα φτασει σε σημειο να γινει μονο μονοφρυδος.. Τι να εκανα να μην τα εβγαζα? Βεβαια κανεις δεν το πηρε χαμπαρι οποτε μια χαρα μου εκατσε! Και ενταξει οτι θελει ο καθενας δεν μας πευτει λογος.. Αν εχεις ενα ωραιο σωμα γτ να μην το επιδείξεις στο κατω κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ένα ενδιαφέρον βίντεο για το πόσο εύκολα αλλάζει το "πρότυπο" του γυναικείου σώματος: Όσο για το ανδρικό σώμα, αυτό που θεωρούν σαν "πρότυπο" πολλοί άντρες, είναι το πολύ γυμνασμένο σώμα με τις γραμμώσεις και τους πολλούς κοιλιακούς, καθώς πιστεύουν ότι βλέποντάς τους στην πλαζ οι γκόμενες θα πέφτουν στα πόδια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:47 Ο CaneSenpai: #245 26-02-15 22:47 Εμενα μου αρεσει να το κοιταω στο καθρεφτη το σωμα μου καμια φορα Δεν ειμαι και ψωνιο αλλα μου αρεσει να βλεπω οτι κουραστηκα για καλο σκοπο! Απο οτι παρατηρησα περσι στην παραλια οπου και πηγα σαν τον τελευταιο ηταν οτι οι κοπελες κοιταγαν τους σωματαραδες της παρεας μου.. Δεν νομιζω 15-16 χρονων να κοιτανε κατι αλλο στην πλαζ οπως λες εκτος απο το σωμα.. Ενταξει βεβαια αλλο οι μεγαλυτερες κοπελες που ειναι πιο ωριμες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:52 Η Alireza έγραψε: #246 26-02-15 22:52 Μόνο εμένα με απωθούν οι τονισμένοι κοιλιακοί και τα φουσκώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:54 Η methexys έγραψε: #247 26-02-15 22:54 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Εμενα μου αρεσει να το κοιταω στο καθρεφτη το σωμα μου καμια φορα Δεν ειμαι και ψωνιο αλλα μου αρεσει να βλεπω οτι κουραστηκα για καλο σκοπο! Απο οτι παρατηρησα περσι στην παραλια οπου και πηγα σαν τον τελευταιο ηταν οτι οι κοπελες κοιταγαν τους σωματαραδες της παρεας μου.. Δεν νομιζω 15-16 χρονων να κοιτανε κατι αλλο στην πλαζ οπως λες εκτος απο το σωμα.. Ενταξει βεβαια αλλο οι μεγαλυτερες κοπελες που ειναι πιο ωριμες.. Click για ανάπτυξη... Όπως είπε η meetmeinmοntauk,αυτό είναι έλξη. Άλλο το να ερωτεύεσαι κάποιον,άλλο να αισθάνεσαι έλξη λόγω ομορφιάς/σώματος.Ανάλογα τι ψάχνει ο καθένας βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fashionista Νεοφερμένο μέλος Η fashionista αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:16 Η fashionista: #248 26-02-15 23:16 Για γυναικες ενα σωμα με απαλες καμπυλες ,χωρις πολλα κιλα παραπανω αλλα ουτε πολυ λιγα,στους ανδρες απλα να ειναι κανονικοι και λιγο γυμνασμενοι οχι πολυ γιατι και αυτο δεν ειναι πολυ ομορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:56 Η KeepDreaming!: #249 26-02-15 23:56 Αν δεν έχει ο άλλος λίγη κοιλίτσα και γενικά κρεατάκι να πιάνεις, δεν λέει! Δεν εννοώ μπυροκοιλιά αλλά το να έχει μια μικρή γλυκιά κοιλίτσα είναι πολύ γοητευτικό! Τώρα στις κοπέλες νομίζω ότι είναι ωραίο να υπάρχουν καμπύλες.Το πολύ αδύνατο είναι κάπως αντιαισθητικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZiggyMan Νεοφερμένο μέλος Ο ZiggyMan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 02:03 Ο ZiggyMan έγραψε: #250 27-02-15 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Ένα ενδιαφέρον βίντεο για το πόσο εύκολα αλλάζει το "πρότυπο" του γυναικείου σώματος: Όσο για το ανδρικό σώμα, αυτό που θεωρούν σαν "πρότυπο" πολλοί άντρες, είναι το πολύ γυμνασμένο σώμα με τις γραμμώσεις και τους πολλούς κοιλιακούς, καθώς πιστεύουν ότι βλέποντάς τους στην πλαζ οι γκόμενες θα πέφτουν στα πόδια τους. Click για ανάπτυξη... απο ασχετους εγινε το βιντεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2015 CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:00 Ο CaneSenpai: #251 27-02-15 15:00 Καλα δεν μιλαω για ερωτα βρε παιδια μην μου κανετε επιθεση... Απλα λεω το τελειο ως προς να το δεις και να πεις ειναι ωραιο ρε παιδι μου... Το καταλαβαινω οτι προεχουν αλλα πραγματα και οχι η εμφανιση μονο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 16:10 Ο unπαικτable: #252 27-02-15 16:10 Εγω θαυμαζω το δικο μου. Ειναι αξεπεραστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:02 Ο CaneSenpai: #253 27-02-15 18:02 Τοσο καλο ε? Για περιεγραψε το μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:51 Η KeepDreaming!: #254 27-02-15 18:51 Αρχική Δημοσίευση από unπαικτable: Εγω θαυμαζω το δικο μου. Ειναι αξεπεραστο. Click για ανάπτυξη... Έτσι πρέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.465 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 04:32 Ο Gaspar έγραψε: #255 28-02-15 04:32 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δηλαδη κοριτσια απο οτι καταλαβα δεν θελετε κατι ακραιο αλλα οχι και κατι αδυναμο δηλαδη σαν την φωτογραφια πανω.. Click για ανάπτυξη... κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 05:00 Η laurentides: #256 28-02-15 05:00 Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:42 Η meetmeinmontauk: #257 28-02-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Click για ανάπτυξη... εν ολίγοις, άντρας με κοιλίτσα γλυκός σαν καραμελίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:45 Ο CaneSenpai: #258 28-02-15 10:45 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Click για ανάπτυξη... Σωστα το παρακανα λιγο.. Αυτο το σωμα δεν γινεται ευκολα! Αμα μειωσεις λιγο τα χερια και τους κοιλιακους ομως πιστευω ειναι ενα οτι πρεπει σωμα . Eνταξει ειναι και ξυριμσμενος παντου και φαίνεται τοσο καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:54 Η KeepDreaming!: #259 28-02-15 11:54 Επίσης, αγόρια μην ξυρίζετε στήθος, πόδια, χέρια, βγάζετε φρύδια πιστεύοντας ότι είναι ωραίο. Είναι πολύ αντιαισθητικό.Εκτός πια, αν ο άλλος είναι σαν πίθηκος οπότε μια αποτριχωσούλα θα τον έκανε να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:31 Ο CaneSenpai: #260 28-02-15 12:31 Εγω ειχα τεραστιο προβλημα με τα φρυδια... Ειχα φτασει σε σημειο να γινει μονο μονοφρυδος.. Τι να εκανα να μην τα εβγαζα? Βεβαια κανεις δεν το πηρε χαμπαρι οποτε μια χαρα μου εκατσε! Και ενταξει οτι θελει ο καθενας δεν μας πευτει λογος.. Αν εχεις ενα ωραιο σωμα γτ να μην το επιδείξεις στο κατω κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμενα μου αρεσει να το κοιταω στο καθρεφτη το σωμα μου καμια φορα Δεν ειμαι και ψωνιο αλλα μου αρεσει να βλεπω οτι κουραστηκα για καλο σκοπο! Απο οτι παρατηρησα περσι στην παραλια οπου και πηγα σαν τον τελευταιο ηταν οτι οι κοπελες κοιταγαν τους σωματαραδες της παρεας μου.. Δεν νομιζω 15-16 χρονων να κοιτανε κατι αλλο στην πλαζ οπως λες εκτος απο το σωμα.. Ενταξει βεβαια αλλο οι μεγαλυτερες κοπελες που ειναι πιο ωριμες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:52 Η Alireza έγραψε: #246 26-02-15 22:52 Μόνο εμένα με απωθούν οι τονισμένοι κοιλιακοί και τα φουσκώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:54 Η methexys έγραψε: #247 26-02-15 22:54 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Εμενα μου αρεσει να το κοιταω στο καθρεφτη το σωμα μου καμια φορα Δεν ειμαι και ψωνιο αλλα μου αρεσει να βλεπω οτι κουραστηκα για καλο σκοπο! Απο οτι παρατηρησα περσι στην παραλια οπου και πηγα σαν τον τελευταιο ηταν οτι οι κοπελες κοιταγαν τους σωματαραδες της παρεας μου.. Δεν νομιζω 15-16 χρονων να κοιτανε κατι αλλο στην πλαζ οπως λες εκτος απο το σωμα.. Ενταξει βεβαια αλλο οι μεγαλυτερες κοπελες που ειναι πιο ωριμες.. Click για ανάπτυξη... Όπως είπε η meetmeinmοntauk,αυτό είναι έλξη. Άλλο το να ερωτεύεσαι κάποιον,άλλο να αισθάνεσαι έλξη λόγω ομορφιάς/σώματος.Ανάλογα τι ψάχνει ο καθένας βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fashionista Νεοφερμένο μέλος Η fashionista αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:16 Η fashionista: #248 26-02-15 23:16 Για γυναικες ενα σωμα με απαλες καμπυλες ,χωρις πολλα κιλα παραπανω αλλα ουτε πολυ λιγα,στους ανδρες απλα να ειναι κανονικοι και λιγο γυμνασμενοι οχι πολυ γιατι και αυτο δεν ειναι πολυ ομορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:56 Η KeepDreaming!: #249 26-02-15 23:56 Αν δεν έχει ο άλλος λίγη κοιλίτσα και γενικά κρεατάκι να πιάνεις, δεν λέει! Δεν εννοώ μπυροκοιλιά αλλά το να έχει μια μικρή γλυκιά κοιλίτσα είναι πολύ γοητευτικό! Τώρα στις κοπέλες νομίζω ότι είναι ωραίο να υπάρχουν καμπύλες.Το πολύ αδύνατο είναι κάπως αντιαισθητικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZiggyMan Νεοφερμένο μέλος Ο ZiggyMan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 02:03 Ο ZiggyMan έγραψε: #250 27-02-15 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Ένα ενδιαφέρον βίντεο για το πόσο εύκολα αλλάζει το "πρότυπο" του γυναικείου σώματος: Όσο για το ανδρικό σώμα, αυτό που θεωρούν σαν "πρότυπο" πολλοί άντρες, είναι το πολύ γυμνασμένο σώμα με τις γραμμώσεις και τους πολλούς κοιλιακούς, καθώς πιστεύουν ότι βλέποντάς τους στην πλαζ οι γκόμενες θα πέφτουν στα πόδια τους. Click για ανάπτυξη... απο ασχετους εγινε το βιντεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2015 CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:00 Ο CaneSenpai: #251 27-02-15 15:00 Καλα δεν μιλαω για ερωτα βρε παιδια μην μου κανετε επιθεση... Απλα λεω το τελειο ως προς να το δεις και να πεις ειναι ωραιο ρε παιδι μου... Το καταλαβαινω οτι προεχουν αλλα πραγματα και οχι η εμφανιση μονο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 16:10 Ο unπαικτable: #252 27-02-15 16:10 Εγω θαυμαζω το δικο μου. Ειναι αξεπεραστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:02 Ο CaneSenpai: #253 27-02-15 18:02 Τοσο καλο ε? Για περιεγραψε το μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:51 Η KeepDreaming!: #254 27-02-15 18:51 Αρχική Δημοσίευση από unπαικτable: Εγω θαυμαζω το δικο μου. Ειναι αξεπεραστο. Click για ανάπτυξη... Έτσι πρέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.465 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 04:32 Ο Gaspar έγραψε: #255 28-02-15 04:32 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δηλαδη κοριτσια απο οτι καταλαβα δεν θελετε κατι ακραιο αλλα οχι και κατι αδυναμο δηλαδη σαν την φωτογραφια πανω.. Click για ανάπτυξη... κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 05:00 Η laurentides: #256 28-02-15 05:00 Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:42 Η meetmeinmontauk: #257 28-02-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Click για ανάπτυξη... εν ολίγοις, άντρας με κοιλίτσα γλυκός σαν καραμελίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:45 Ο CaneSenpai: #258 28-02-15 10:45 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Click για ανάπτυξη... Σωστα το παρακανα λιγο.. Αυτο το σωμα δεν γινεται ευκολα! Αμα μειωσεις λιγο τα χερια και τους κοιλιακους ομως πιστευω ειναι ενα οτι πρεπει σωμα . Eνταξει ειναι και ξυριμσμενος παντου και φαίνεται τοσο καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:54 Η KeepDreaming!: #259 28-02-15 11:54 Επίσης, αγόρια μην ξυρίζετε στήθος, πόδια, χέρια, βγάζετε φρύδια πιστεύοντας ότι είναι ωραίο. Είναι πολύ αντιαισθητικό.Εκτός πια, αν ο άλλος είναι σαν πίθηκος οπότε μια αποτριχωσούλα θα τον έκανε να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:31 Ο CaneSenpai: #260 28-02-15 12:31 Εγω ειχα τεραστιο προβλημα με τα φρυδια... Ειχα φτασει σε σημειο να γινει μονο μονοφρυδος.. Τι να εκανα να μην τα εβγαζα? Βεβαια κανεις δεν το πηρε χαμπαρι οποτε μια χαρα μου εκατσε! Και ενταξει οτι θελει ο καθενας δεν μας πευτει λογος.. Αν εχεις ενα ωραιο σωμα γτ να μην το επιδείξεις στο κατω κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόνο εμένα με απωθούν οι τονισμένοι κοιλιακοί και τα φουσκώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 22:54 Η methexys έγραψε: #247 26-02-15 22:54 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Εμενα μου αρεσει να το κοιταω στο καθρεφτη το σωμα μου καμια φορα Δεν ειμαι και ψωνιο αλλα μου αρεσει να βλεπω οτι κουραστηκα για καλο σκοπο! Απο οτι παρατηρησα περσι στην παραλια οπου και πηγα σαν τον τελευταιο ηταν οτι οι κοπελες κοιταγαν τους σωματαραδες της παρεας μου.. Δεν νομιζω 15-16 χρονων να κοιτανε κατι αλλο στην πλαζ οπως λες εκτος απο το σωμα.. Ενταξει βεβαια αλλο οι μεγαλυτερες κοπελες που ειναι πιο ωριμες.. Click για ανάπτυξη... Όπως είπε η meetmeinmοntauk,αυτό είναι έλξη. Άλλο το να ερωτεύεσαι κάποιον,άλλο να αισθάνεσαι έλξη λόγω ομορφιάς/σώματος.Ανάλογα τι ψάχνει ο καθένας βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fashionista Νεοφερμένο μέλος Η fashionista αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:16 Η fashionista: #248 26-02-15 23:16 Για γυναικες ενα σωμα με απαλες καμπυλες ,χωρις πολλα κιλα παραπανω αλλα ουτε πολυ λιγα,στους ανδρες απλα να ειναι κανονικοι και λιγο γυμνασμενοι οχι πολυ γιατι και αυτο δεν ειναι πολυ ομορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:56 Η KeepDreaming!: #249 26-02-15 23:56 Αν δεν έχει ο άλλος λίγη κοιλίτσα και γενικά κρεατάκι να πιάνεις, δεν λέει! Δεν εννοώ μπυροκοιλιά αλλά το να έχει μια μικρή γλυκιά κοιλίτσα είναι πολύ γοητευτικό! Τώρα στις κοπέλες νομίζω ότι είναι ωραίο να υπάρχουν καμπύλες.Το πολύ αδύνατο είναι κάπως αντιαισθητικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZiggyMan Νεοφερμένο μέλος Ο ZiggyMan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 02:03 Ο ZiggyMan έγραψε: #250 27-02-15 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Ένα ενδιαφέρον βίντεο για το πόσο εύκολα αλλάζει το "πρότυπο" του γυναικείου σώματος: Όσο για το ανδρικό σώμα, αυτό που θεωρούν σαν "πρότυπο" πολλοί άντρες, είναι το πολύ γυμνασμένο σώμα με τις γραμμώσεις και τους πολλούς κοιλιακούς, καθώς πιστεύουν ότι βλέποντάς τους στην πλαζ οι γκόμενες θα πέφτουν στα πόδια τους. Click για ανάπτυξη... απο ασχετους εγινε το βιντεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2015 CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:00 Ο CaneSenpai: #251 27-02-15 15:00 Καλα δεν μιλαω για ερωτα βρε παιδια μην μου κανετε επιθεση... Απλα λεω το τελειο ως προς να το δεις και να πεις ειναι ωραιο ρε παιδι μου... Το καταλαβαινω οτι προεχουν αλλα πραγματα και οχι η εμφανιση μονο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 16:10 Ο unπαικτable: #252 27-02-15 16:10 Εγω θαυμαζω το δικο μου. Ειναι αξεπεραστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:02 Ο CaneSenpai: #253 27-02-15 18:02 Τοσο καλο ε? Για περιεγραψε το μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:51 Η KeepDreaming!: #254 27-02-15 18:51 Αρχική Δημοσίευση από unπαικτable: Εγω θαυμαζω το δικο μου. Ειναι αξεπεραστο. Click για ανάπτυξη... Έτσι πρέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.465 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 04:32 Ο Gaspar έγραψε: #255 28-02-15 04:32 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δηλαδη κοριτσια απο οτι καταλαβα δεν θελετε κατι ακραιο αλλα οχι και κατι αδυναμο δηλαδη σαν την φωτογραφια πανω.. Click για ανάπτυξη... κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 05:00 Η laurentides: #256 28-02-15 05:00 Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:42 Η meetmeinmontauk: #257 28-02-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Click για ανάπτυξη... εν ολίγοις, άντρας με κοιλίτσα γλυκός σαν καραμελίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:45 Ο CaneSenpai: #258 28-02-15 10:45 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Click για ανάπτυξη... Σωστα το παρακανα λιγο.. Αυτο το σωμα δεν γινεται ευκολα! Αμα μειωσεις λιγο τα χερια και τους κοιλιακους ομως πιστευω ειναι ενα οτι πρεπει σωμα . Eνταξει ειναι και ξυριμσμενος παντου και φαίνεται τοσο καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:54 Η KeepDreaming!: #259 28-02-15 11:54 Επίσης, αγόρια μην ξυρίζετε στήθος, πόδια, χέρια, βγάζετε φρύδια πιστεύοντας ότι είναι ωραίο. Είναι πολύ αντιαισθητικό.Εκτός πια, αν ο άλλος είναι σαν πίθηκος οπότε μια αποτριχωσούλα θα τον έκανε να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:31 Ο CaneSenpai: #260 28-02-15 12:31 Εγω ειχα τεραστιο προβλημα με τα φρυδια... Ειχα φτασει σε σημειο να γινει μονο μονοφρυδος.. Τι να εκανα να μην τα εβγαζα? Βεβαια κανεις δεν το πηρε χαμπαρι οποτε μια χαρα μου εκατσε! Και ενταξει οτι θελει ο καθενας δεν μας πευτει λογος.. Αν εχεις ενα ωραιο σωμα γτ να μην το επιδείξεις στο κατω κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Εμενα μου αρεσει να το κοιταω στο καθρεφτη το σωμα μου καμια φορα Δεν ειμαι και ψωνιο αλλα μου αρεσει να βλεπω οτι κουραστηκα για καλο σκοπο! Απο οτι παρατηρησα περσι στην παραλια οπου και πηγα σαν τον τελευταιο ηταν οτι οι κοπελες κοιταγαν τους σωματαραδες της παρεας μου.. Δεν νομιζω 15-16 χρονων να κοιτανε κατι αλλο στην πλαζ οπως λες εκτος απο το σωμα.. Ενταξει βεβαια αλλο οι μεγαλυτερες κοπελες που ειναι πιο ωριμες.. Click για ανάπτυξη... Όπως είπε η meetmeinmοntauk,αυτό είναι έλξη. Άλλο το να ερωτεύεσαι κάποιον,άλλο να αισθάνεσαι έλξη λόγω ομορφιάς/σώματος.Ανάλογα τι ψάχνει ο καθένας βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fashionista Νεοφερμένο μέλος Η fashionista αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:16 Η fashionista: #248 26-02-15 23:16 Για γυναικες ενα σωμα με απαλες καμπυλες ,χωρις πολλα κιλα παραπανω αλλα ουτε πολυ λιγα,στους ανδρες απλα να ειναι κανονικοι και λιγο γυμνασμενοι οχι πολυ γιατι και αυτο δεν ειναι πολυ ομορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:56 Η KeepDreaming!: #249 26-02-15 23:56 Αν δεν έχει ο άλλος λίγη κοιλίτσα και γενικά κρεατάκι να πιάνεις, δεν λέει! Δεν εννοώ μπυροκοιλιά αλλά το να έχει μια μικρή γλυκιά κοιλίτσα είναι πολύ γοητευτικό! Τώρα στις κοπέλες νομίζω ότι είναι ωραίο να υπάρχουν καμπύλες.Το πολύ αδύνατο είναι κάπως αντιαισθητικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZiggyMan Νεοφερμένο μέλος Ο ZiggyMan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 02:03 Ο ZiggyMan έγραψε: #250 27-02-15 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Ένα ενδιαφέρον βίντεο για το πόσο εύκολα αλλάζει το "πρότυπο" του γυναικείου σώματος: Όσο για το ανδρικό σώμα, αυτό που θεωρούν σαν "πρότυπο" πολλοί άντρες, είναι το πολύ γυμνασμένο σώμα με τις γραμμώσεις και τους πολλούς κοιλιακούς, καθώς πιστεύουν ότι βλέποντάς τους στην πλαζ οι γκόμενες θα πέφτουν στα πόδια τους. Click για ανάπτυξη... απο ασχετους εγινε το βιντεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2015 CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:00 Ο CaneSenpai: #251 27-02-15 15:00 Καλα δεν μιλαω για ερωτα βρε παιδια μην μου κανετε επιθεση... Απλα λεω το τελειο ως προς να το δεις και να πεις ειναι ωραιο ρε παιδι μου... Το καταλαβαινω οτι προεχουν αλλα πραγματα και οχι η εμφανιση μονο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 16:10 Ο unπαικτable: #252 27-02-15 16:10 Εγω θαυμαζω το δικο μου. Ειναι αξεπεραστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:02 Ο CaneSenpai: #253 27-02-15 18:02 Τοσο καλο ε? Για περιεγραψε το μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:51 Η KeepDreaming!: #254 27-02-15 18:51 Αρχική Δημοσίευση από unπαικτable: Εγω θαυμαζω το δικο μου. Ειναι αξεπεραστο. Click για ανάπτυξη... Έτσι πρέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.465 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 04:32 Ο Gaspar έγραψε: #255 28-02-15 04:32 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δηλαδη κοριτσια απο οτι καταλαβα δεν θελετε κατι ακραιο αλλα οχι και κατι αδυναμο δηλαδη σαν την φωτογραφια πανω.. Click για ανάπτυξη... κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 05:00 Η laurentides: #256 28-02-15 05:00 Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:42 Η meetmeinmontauk: #257 28-02-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Click για ανάπτυξη... εν ολίγοις, άντρας με κοιλίτσα γλυκός σαν καραμελίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:45 Ο CaneSenpai: #258 28-02-15 10:45 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Click για ανάπτυξη... Σωστα το παρακανα λιγο.. Αυτο το σωμα δεν γινεται ευκολα! Αμα μειωσεις λιγο τα χερια και τους κοιλιακους ομως πιστευω ειναι ενα οτι πρεπει σωμα . Eνταξει ειναι και ξυριμσμενος παντου και φαίνεται τοσο καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:54 Η KeepDreaming!: #259 28-02-15 11:54 Επίσης, αγόρια μην ξυρίζετε στήθος, πόδια, χέρια, βγάζετε φρύδια πιστεύοντας ότι είναι ωραίο. Είναι πολύ αντιαισθητικό.Εκτός πια, αν ο άλλος είναι σαν πίθηκος οπότε μια αποτριχωσούλα θα τον έκανε να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:31 Ο CaneSenpai: #260 28-02-15 12:31 Εγω ειχα τεραστιο προβλημα με τα φρυδια... Ειχα φτασει σε σημειο να γινει μονο μονοφρυδος.. Τι να εκανα να μην τα εβγαζα? Βεβαια κανεις δεν το πηρε χαμπαρι οποτε μια χαρα μου εκατσε! Και ενταξει οτι θελει ο καθενας δεν μας πευτει λογος.. Αν εχεις ενα ωραιο σωμα γτ να μην το επιδείξεις στο κατω κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για γυναικες ενα σωμα με απαλες καμπυλες ,χωρις πολλα κιλα παραπανω αλλα ουτε πολυ λιγα,στους ανδρες απλα να ειναι κανονικοι και λιγο γυμνασμενοι οχι πολυ γιατι και αυτο δεν ειναι πολυ ομορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:56 Η KeepDreaming!: #249 26-02-15 23:56 Αν δεν έχει ο άλλος λίγη κοιλίτσα και γενικά κρεατάκι να πιάνεις, δεν λέει! Δεν εννοώ μπυροκοιλιά αλλά το να έχει μια μικρή γλυκιά κοιλίτσα είναι πολύ γοητευτικό! Τώρα στις κοπέλες νομίζω ότι είναι ωραίο να υπάρχουν καμπύλες.Το πολύ αδύνατο είναι κάπως αντιαισθητικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZiggyMan Νεοφερμένο μέλος Ο ZiggyMan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 02:03 Ο ZiggyMan έγραψε: #250 27-02-15 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Ένα ενδιαφέρον βίντεο για το πόσο εύκολα αλλάζει το "πρότυπο" του γυναικείου σώματος: Όσο για το ανδρικό σώμα, αυτό που θεωρούν σαν "πρότυπο" πολλοί άντρες, είναι το πολύ γυμνασμένο σώμα με τις γραμμώσεις και τους πολλούς κοιλιακούς, καθώς πιστεύουν ότι βλέποντάς τους στην πλαζ οι γκόμενες θα πέφτουν στα πόδια τους. Click για ανάπτυξη... απο ασχετους εγινε το βιντεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2015 CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:00 Ο CaneSenpai: #251 27-02-15 15:00 Καλα δεν μιλαω για ερωτα βρε παιδια μην μου κανετε επιθεση... Απλα λεω το τελειο ως προς να το δεις και να πεις ειναι ωραιο ρε παιδι μου... Το καταλαβαινω οτι προεχουν αλλα πραγματα και οχι η εμφανιση μονο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 16:10 Ο unπαικτable: #252 27-02-15 16:10 Εγω θαυμαζω το δικο μου. Ειναι αξεπεραστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:02 Ο CaneSenpai: #253 27-02-15 18:02 Τοσο καλο ε? Για περιεγραψε το μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:51 Η KeepDreaming!: #254 27-02-15 18:51 Αρχική Δημοσίευση από unπαικτable: Εγω θαυμαζω το δικο μου. Ειναι αξεπεραστο. Click για ανάπτυξη... Έτσι πρέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.465 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 04:32 Ο Gaspar έγραψε: #255 28-02-15 04:32 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δηλαδη κοριτσια απο οτι καταλαβα δεν θελετε κατι ακραιο αλλα οχι και κατι αδυναμο δηλαδη σαν την φωτογραφια πανω.. Click για ανάπτυξη... κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 05:00 Η laurentides: #256 28-02-15 05:00 Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:42 Η meetmeinmontauk: #257 28-02-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Click για ανάπτυξη... εν ολίγοις, άντρας με κοιλίτσα γλυκός σαν καραμελίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:45 Ο CaneSenpai: #258 28-02-15 10:45 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Click για ανάπτυξη... Σωστα το παρακανα λιγο.. Αυτο το σωμα δεν γινεται ευκολα! Αμα μειωσεις λιγο τα χερια και τους κοιλιακους ομως πιστευω ειναι ενα οτι πρεπει σωμα . Eνταξει ειναι και ξυριμσμενος παντου και φαίνεται τοσο καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:54 Η KeepDreaming!: #259 28-02-15 11:54 Επίσης, αγόρια μην ξυρίζετε στήθος, πόδια, χέρια, βγάζετε φρύδια πιστεύοντας ότι είναι ωραίο. Είναι πολύ αντιαισθητικό.Εκτός πια, αν ο άλλος είναι σαν πίθηκος οπότε μια αποτριχωσούλα θα τον έκανε να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:31 Ο CaneSenpai: #260 28-02-15 12:31 Εγω ειχα τεραστιο προβλημα με τα φρυδια... Ειχα φτασει σε σημειο να γινει μονο μονοφρυδος.. Τι να εκανα να μην τα εβγαζα? Βεβαια κανεις δεν το πηρε χαμπαρι οποτε μια χαρα μου εκατσε! Και ενταξει οτι θελει ο καθενας δεν μας πευτει λογος.. Αν εχεις ενα ωραιο σωμα γτ να μην το επιδείξεις στο κατω κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν δεν έχει ο άλλος λίγη κοιλίτσα και γενικά κρεατάκι να πιάνεις, δεν λέει! Δεν εννοώ μπυροκοιλιά αλλά το να έχει μια μικρή γλυκιά κοιλίτσα είναι πολύ γοητευτικό! Τώρα στις κοπέλες νομίζω ότι είναι ωραίο να υπάρχουν καμπύλες.Το πολύ αδύνατο είναι κάπως αντιαισθητικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZiggyMan Νεοφερμένο μέλος Ο ZiggyMan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 02:03 Ο ZiggyMan έγραψε: #250 27-02-15 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Ένα ενδιαφέρον βίντεο για το πόσο εύκολα αλλάζει το "πρότυπο" του γυναικείου σώματος: Όσο για το ανδρικό σώμα, αυτό που θεωρούν σαν "πρότυπο" πολλοί άντρες, είναι το πολύ γυμνασμένο σώμα με τις γραμμώσεις και τους πολλούς κοιλιακούς, καθώς πιστεύουν ότι βλέποντάς τους στην πλαζ οι γκόμενες θα πέφτουν στα πόδια τους. Click για ανάπτυξη... απο ασχετους εγινε το βιντεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαρτίου 2015 CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:00 Ο CaneSenpai: #251 27-02-15 15:00 Καλα δεν μιλαω για ερωτα βρε παιδια μην μου κανετε επιθεση... Απλα λεω το τελειο ως προς να το δεις και να πεις ειναι ωραιο ρε παιδι μου... Το καταλαβαινω οτι προεχουν αλλα πραγματα και οχι η εμφανιση μονο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 16:10 Ο unπαικτable: #252 27-02-15 16:10 Εγω θαυμαζω το δικο μου. Ειναι αξεπεραστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:02 Ο CaneSenpai: #253 27-02-15 18:02 Τοσο καλο ε? Για περιεγραψε το μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:51 Η KeepDreaming!: #254 27-02-15 18:51 Αρχική Δημοσίευση από unπαικτable: Εγω θαυμαζω το δικο μου. Ειναι αξεπεραστο. Click για ανάπτυξη... Έτσι πρέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.465 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 04:32 Ο Gaspar έγραψε: #255 28-02-15 04:32 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δηλαδη κοριτσια απο οτι καταλαβα δεν θελετε κατι ακραιο αλλα οχι και κατι αδυναμο δηλαδη σαν την φωτογραφια πανω.. Click για ανάπτυξη... κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 05:00 Η laurentides: #256 28-02-15 05:00 Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:42 Η meetmeinmontauk: #257 28-02-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Click για ανάπτυξη... εν ολίγοις, άντρας με κοιλίτσα γλυκός σαν καραμελίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:45 Ο CaneSenpai: #258 28-02-15 10:45 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Click για ανάπτυξη... Σωστα το παρακανα λιγο.. Αυτο το σωμα δεν γινεται ευκολα! Αμα μειωσεις λιγο τα χερια και τους κοιλιακους ομως πιστευω ειναι ενα οτι πρεπει σωμα . Eνταξει ειναι και ξυριμσμενος παντου και φαίνεται τοσο καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:54 Η KeepDreaming!: #259 28-02-15 11:54 Επίσης, αγόρια μην ξυρίζετε στήθος, πόδια, χέρια, βγάζετε φρύδια πιστεύοντας ότι είναι ωραίο. Είναι πολύ αντιαισθητικό.Εκτός πια, αν ο άλλος είναι σαν πίθηκος οπότε μια αποτριχωσούλα θα τον έκανε να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:31 Ο CaneSenpai: #260 28-02-15 12:31 Εγω ειχα τεραστιο προβλημα με τα φρυδια... Ειχα φτασει σε σημειο να γινει μονο μονοφρυδος.. Τι να εκανα να μην τα εβγαζα? Βεβαια κανεις δεν το πηρε χαμπαρι οποτε μια χαρα μου εκατσε! Και ενταξει οτι θελει ο καθενας δεν μας πευτει λογος.. Αν εχεις ενα ωραιο σωμα γτ να μην το επιδείξεις στο κατω κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Ένα ενδιαφέρον βίντεο για το πόσο εύκολα αλλάζει το "πρότυπο" του γυναικείου σώματος: Όσο για το ανδρικό σώμα, αυτό που θεωρούν σαν "πρότυπο" πολλοί άντρες, είναι το πολύ γυμνασμένο σώμα με τις γραμμώσεις και τους πολλούς κοιλιακούς, καθώς πιστεύουν ότι βλέποντάς τους στην πλαζ οι γκόμενες θα πέφτουν στα πόδια τους. Click για ανάπτυξη... απο ασχετους εγινε το βιντεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 15:00 Ο CaneSenpai: #251 27-02-15 15:00 Καλα δεν μιλαω για ερωτα βρε παιδια μην μου κανετε επιθεση... Απλα λεω το τελειο ως προς να το δεις και να πεις ειναι ωραιο ρε παιδι μου... Το καταλαβαινω οτι προεχουν αλλα πραγματα και οχι η εμφανιση μονο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 16:10 Ο unπαικτable: #252 27-02-15 16:10 Εγω θαυμαζω το δικο μου. Ειναι αξεπεραστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:02 Ο CaneSenpai: #253 27-02-15 18:02 Τοσο καλο ε? Για περιεγραψε το μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:51 Η KeepDreaming!: #254 27-02-15 18:51 Αρχική Δημοσίευση από unπαικτable: Εγω θαυμαζω το δικο μου. Ειναι αξεπεραστο. Click για ανάπτυξη... Έτσι πρέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.465 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 04:32 Ο Gaspar έγραψε: #255 28-02-15 04:32 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δηλαδη κοριτσια απο οτι καταλαβα δεν θελετε κατι ακραιο αλλα οχι και κατι αδυναμο δηλαδη σαν την φωτογραφια πανω.. Click για ανάπτυξη... κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 05:00 Η laurentides: #256 28-02-15 05:00 Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:42 Η meetmeinmontauk: #257 28-02-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Click για ανάπτυξη... εν ολίγοις, άντρας με κοιλίτσα γλυκός σαν καραμελίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:45 Ο CaneSenpai: #258 28-02-15 10:45 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Click για ανάπτυξη... Σωστα το παρακανα λιγο.. Αυτο το σωμα δεν γινεται ευκολα! Αμα μειωσεις λιγο τα χερια και τους κοιλιακους ομως πιστευω ειναι ενα οτι πρεπει σωμα . Eνταξει ειναι και ξυριμσμενος παντου και φαίνεται τοσο καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:54 Η KeepDreaming!: #259 28-02-15 11:54 Επίσης, αγόρια μην ξυρίζετε στήθος, πόδια, χέρια, βγάζετε φρύδια πιστεύοντας ότι είναι ωραίο. Είναι πολύ αντιαισθητικό.Εκτός πια, αν ο άλλος είναι σαν πίθηκος οπότε μια αποτριχωσούλα θα τον έκανε να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:31 Ο CaneSenpai: #260 28-02-15 12:31 Εγω ειχα τεραστιο προβλημα με τα φρυδια... Ειχα φτασει σε σημειο να γινει μονο μονοφρυδος.. Τι να εκανα να μην τα εβγαζα? Βεβαια κανεις δεν το πηρε χαμπαρι οποτε μια χαρα μου εκατσε! Και ενταξει οτι θελει ο καθενας δεν μας πευτει λογος.. Αν εχεις ενα ωραιο σωμα γτ να μην το επιδείξεις στο κατω κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα δεν μιλαω για ερωτα βρε παιδια μην μου κανετε επιθεση... Απλα λεω το τελειο ως προς να το δεις και να πεις ειναι ωραιο ρε παιδι μου... Το καταλαβαινω οτι προεχουν αλλα πραγματα και οχι η εμφανιση μονο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 16:10 Ο unπαικτable: #252 27-02-15 16:10 Εγω θαυμαζω το δικο μου. Ειναι αξεπεραστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:02 Ο CaneSenpai: #253 27-02-15 18:02 Τοσο καλο ε? Για περιεγραψε το μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:51 Η KeepDreaming!: #254 27-02-15 18:51 Αρχική Δημοσίευση από unπαικτable: Εγω θαυμαζω το δικο μου. Ειναι αξεπεραστο. Click για ανάπτυξη... Έτσι πρέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.465 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 04:32 Ο Gaspar έγραψε: #255 28-02-15 04:32 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δηλαδη κοριτσια απο οτι καταλαβα δεν θελετε κατι ακραιο αλλα οχι και κατι αδυναμο δηλαδη σαν την φωτογραφια πανω.. Click για ανάπτυξη... κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 05:00 Η laurentides: #256 28-02-15 05:00 Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:42 Η meetmeinmontauk: #257 28-02-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Click για ανάπτυξη... εν ολίγοις, άντρας με κοιλίτσα γλυκός σαν καραμελίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:45 Ο CaneSenpai: #258 28-02-15 10:45 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Click για ανάπτυξη... Σωστα το παρακανα λιγο.. Αυτο το σωμα δεν γινεται ευκολα! Αμα μειωσεις λιγο τα χερια και τους κοιλιακους ομως πιστευω ειναι ενα οτι πρεπει σωμα . Eνταξει ειναι και ξυριμσμενος παντου και φαίνεται τοσο καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:54 Η KeepDreaming!: #259 28-02-15 11:54 Επίσης, αγόρια μην ξυρίζετε στήθος, πόδια, χέρια, βγάζετε φρύδια πιστεύοντας ότι είναι ωραίο. Είναι πολύ αντιαισθητικό.Εκτός πια, αν ο άλλος είναι σαν πίθηκος οπότε μια αποτριχωσούλα θα τον έκανε να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:31 Ο CaneSenpai: #260 28-02-15 12:31 Εγω ειχα τεραστιο προβλημα με τα φρυδια... Ειχα φτασει σε σημειο να γινει μονο μονοφρυδος.. Τι να εκανα να μην τα εβγαζα? Βεβαια κανεις δεν το πηρε χαμπαρι οποτε μια χαρα μου εκατσε! Και ενταξει οτι θελει ο καθενας δεν μας πευτει λογος.. Αν εχεις ενα ωραιο σωμα γτ να μην το επιδείξεις στο κατω κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω θαυμαζω το δικο μου. Ειναι αξεπεραστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:02 Ο CaneSenpai: #253 27-02-15 18:02 Τοσο καλο ε? Για περιεγραψε το μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:51 Η KeepDreaming!: #254 27-02-15 18:51 Αρχική Δημοσίευση από unπαικτable: Εγω θαυμαζω το δικο μου. Ειναι αξεπεραστο. Click για ανάπτυξη... Έτσι πρέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.465 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 04:32 Ο Gaspar έγραψε: #255 28-02-15 04:32 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δηλαδη κοριτσια απο οτι καταλαβα δεν θελετε κατι ακραιο αλλα οχι και κατι αδυναμο δηλαδη σαν την φωτογραφια πανω.. Click για ανάπτυξη... κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 05:00 Η laurentides: #256 28-02-15 05:00 Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:42 Η meetmeinmontauk: #257 28-02-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Click για ανάπτυξη... εν ολίγοις, άντρας με κοιλίτσα γλυκός σαν καραμελίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:45 Ο CaneSenpai: #258 28-02-15 10:45 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Click για ανάπτυξη... Σωστα το παρακανα λιγο.. Αυτο το σωμα δεν γινεται ευκολα! Αμα μειωσεις λιγο τα χερια και τους κοιλιακους ομως πιστευω ειναι ενα οτι πρεπει σωμα . Eνταξει ειναι και ξυριμσμενος παντου και φαίνεται τοσο καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:54 Η KeepDreaming!: #259 28-02-15 11:54 Επίσης, αγόρια μην ξυρίζετε στήθος, πόδια, χέρια, βγάζετε φρύδια πιστεύοντας ότι είναι ωραίο. Είναι πολύ αντιαισθητικό.Εκτός πια, αν ο άλλος είναι σαν πίθηκος οπότε μια αποτριχωσούλα θα τον έκανε να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:31 Ο CaneSenpai: #260 28-02-15 12:31 Εγω ειχα τεραστιο προβλημα με τα φρυδια... Ειχα φτασει σε σημειο να γινει μονο μονοφρυδος.. Τι να εκανα να μην τα εβγαζα? Βεβαια κανεις δεν το πηρε χαμπαρι οποτε μια χαρα μου εκατσε! Και ενταξει οτι θελει ο καθενας δεν μας πευτει λογος.. Αν εχεις ενα ωραιο σωμα γτ να μην το επιδείξεις στο κατω κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τοσο καλο ε? Για περιεγραψε το μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:51 Η KeepDreaming!: #254 27-02-15 18:51 Αρχική Δημοσίευση από unπαικτable: Εγω θαυμαζω το δικο μου. Ειναι αξεπεραστο. Click για ανάπτυξη... Έτσι πρέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.465 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 04:32 Ο Gaspar έγραψε: #255 28-02-15 04:32 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δηλαδη κοριτσια απο οτι καταλαβα δεν θελετε κατι ακραιο αλλα οχι και κατι αδυναμο δηλαδη σαν την φωτογραφια πανω.. Click για ανάπτυξη... κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 05:00 Η laurentides: #256 28-02-15 05:00 Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:42 Η meetmeinmontauk: #257 28-02-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Click για ανάπτυξη... εν ολίγοις, άντρας με κοιλίτσα γλυκός σαν καραμελίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:45 Ο CaneSenpai: #258 28-02-15 10:45 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Click για ανάπτυξη... Σωστα το παρακανα λιγο.. Αυτο το σωμα δεν γινεται ευκολα! Αμα μειωσεις λιγο τα χερια και τους κοιλιακους ομως πιστευω ειναι ενα οτι πρεπει σωμα . Eνταξει ειναι και ξυριμσμενος παντου και φαίνεται τοσο καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:54 Η KeepDreaming!: #259 28-02-15 11:54 Επίσης, αγόρια μην ξυρίζετε στήθος, πόδια, χέρια, βγάζετε φρύδια πιστεύοντας ότι είναι ωραίο. Είναι πολύ αντιαισθητικό.Εκτός πια, αν ο άλλος είναι σαν πίθηκος οπότε μια αποτριχωσούλα θα τον έκανε να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:31 Ο CaneSenpai: #260 28-02-15 12:31 Εγω ειχα τεραστιο προβλημα με τα φρυδια... Ειχα φτασει σε σημειο να γινει μονο μονοφρυδος.. Τι να εκανα να μην τα εβγαζα? Βεβαια κανεις δεν το πηρε χαμπαρι οποτε μια χαρα μου εκατσε! Και ενταξει οτι θελει ο καθενας δεν μας πευτει λογος.. Αν εχεις ενα ωραιο σωμα γτ να μην το επιδείξεις στο κατω κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από unπαικτable: Εγω θαυμαζω το δικο μου. Ειναι αξεπεραστο. Click για ανάπτυξη... Έτσι πρέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.465 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 04:32 Ο Gaspar έγραψε: #255 28-02-15 04:32 Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δηλαδη κοριτσια απο οτι καταλαβα δεν θελετε κατι ακραιο αλλα οχι και κατι αδυναμο δηλαδη σαν την φωτογραφια πανω.. Click για ανάπτυξη... κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 05:00 Η laurentides: #256 28-02-15 05:00 Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:42 Η meetmeinmontauk: #257 28-02-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Click για ανάπτυξη... εν ολίγοις, άντρας με κοιλίτσα γλυκός σαν καραμελίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:45 Ο CaneSenpai: #258 28-02-15 10:45 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Click για ανάπτυξη... Σωστα το παρακανα λιγο.. Αυτο το σωμα δεν γινεται ευκολα! Αμα μειωσεις λιγο τα χερια και τους κοιλιακους ομως πιστευω ειναι ενα οτι πρεπει σωμα . Eνταξει ειναι και ξυριμσμενος παντου και φαίνεται τοσο καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:54 Η KeepDreaming!: #259 28-02-15 11:54 Επίσης, αγόρια μην ξυρίζετε στήθος, πόδια, χέρια, βγάζετε φρύδια πιστεύοντας ότι είναι ωραίο. Είναι πολύ αντιαισθητικό.Εκτός πια, αν ο άλλος είναι σαν πίθηκος οπότε μια αποτριχωσούλα θα τον έκανε να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:31 Ο CaneSenpai: #260 28-02-15 12:31 Εγω ειχα τεραστιο προβλημα με τα φρυδια... Ειχα φτασει σε σημειο να γινει μονο μονοφρυδος.. Τι να εκανα να μην τα εβγαζα? Βεβαια κανεις δεν το πηρε χαμπαρι οποτε μια χαρα μου εκατσε! Και ενταξει οτι θελει ο καθενας δεν μας πευτει λογος.. Αν εχεις ενα ωραιο σωμα γτ να μην το επιδείξεις στο κατω κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από catloverGG: Δηλαδη κοριτσια απο οτι καταλαβα δεν θελετε κατι ακραιο αλλα οχι και κατι αδυναμο δηλαδη σαν την φωτογραφια πανω.. Click για ανάπτυξη... κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 05:00 Η laurentides: #256 28-02-15 05:00 Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:42 Η meetmeinmontauk: #257 28-02-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Click για ανάπτυξη... εν ολίγοις, άντρας με κοιλίτσα γλυκός σαν καραμελίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:45 Ο CaneSenpai: #258 28-02-15 10:45 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Click για ανάπτυξη... Σωστα το παρακανα λιγο.. Αυτο το σωμα δεν γινεται ευκολα! Αμα μειωσεις λιγο τα χερια και τους κοιλιακους ομως πιστευω ειναι ενα οτι πρεπει σωμα . Eνταξει ειναι και ξυριμσμενος παντου και φαίνεται τοσο καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:54 Η KeepDreaming!: #259 28-02-15 11:54 Επίσης, αγόρια μην ξυρίζετε στήθος, πόδια, χέρια, βγάζετε φρύδια πιστεύοντας ότι είναι ωραίο. Είναι πολύ αντιαισθητικό.Εκτός πια, αν ο άλλος είναι σαν πίθηκος οπότε μια αποτριχωσούλα θα τον έκανε να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:31 Ο CaneSenpai: #260 28-02-15 12:31 Εγω ειχα τεραστιο προβλημα με τα φρυδια... Ειχα φτασει σε σημειο να γινει μονο μονοφρυδος.. Τι να εκανα να μην τα εβγαζα? Βεβαια κανεις δεν το πηρε χαμπαρι οποτε μια χαρα μου εκατσε! Και ενταξει οτι θελει ο καθενας δεν μας πευτει λογος.. Αν εχεις ενα ωραιο σωμα γτ να μην το επιδείξεις στο κατω κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:42 Η meetmeinmontauk: #257 28-02-15 10:42 Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Click για ανάπτυξη... εν ολίγοις, άντρας με κοιλίτσα γλυκός σαν καραμελίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:45 Ο CaneSenpai: #258 28-02-15 10:45 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Click για ανάπτυξη... Σωστα το παρακανα λιγο.. Αυτο το σωμα δεν γινεται ευκολα! Αμα μειωσεις λιγο τα χερια και τους κοιλιακους ομως πιστευω ειναι ενα οτι πρεπει σωμα . Eνταξει ειναι και ξυριμσμενος παντου και φαίνεται τοσο καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:54 Η KeepDreaming!: #259 28-02-15 11:54 Επίσης, αγόρια μην ξυρίζετε στήθος, πόδια, χέρια, βγάζετε φρύδια πιστεύοντας ότι είναι ωραίο. Είναι πολύ αντιαισθητικό.Εκτός πια, αν ο άλλος είναι σαν πίθηκος οπότε μια αποτριχωσούλα θα τον έκανε να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:31 Ο CaneSenpai: #260 28-02-15 12:31 Εγω ειχα τεραστιο προβλημα με τα φρυδια... Ειχα φτασει σε σημειο να γινει μονο μονοφρυδος.. Τι να εκανα να μην τα εβγαζα? Βεβαια κανεις δεν το πηρε χαμπαρι οποτε μια χαρα μου εκατσε! Και ενταξει οτι θελει ο καθενας δεν μας πευτει λογος.. Αν εχεις ενα ωραιο σωμα γτ να μην το επιδείξεις στο κατω κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Αν δεν έχει την κοιλίτσα του ο άντρας δεν έχει χάρη τι να λέμε τώρα για γυναίκα δεν μου αρέσει ούτε τσιτσί να είναι ούτε υπερβολικά διπλωτή (σαν τα γλυκά). Click για ανάπτυξη... εν ολίγοις, άντρας με κοιλίτσα γλυκός σαν καραμελίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:45 Ο CaneSenpai: #258 28-02-15 10:45 Αρχική Δημοσίευση από gaspar: κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Click για ανάπτυξη... Σωστα το παρακανα λιγο.. Αυτο το σωμα δεν γινεται ευκολα! Αμα μειωσεις λιγο τα χερια και τους κοιλιακους ομως πιστευω ειναι ενα οτι πρεπει σωμα . Eνταξει ειναι και ξυριμσμενος παντου και φαίνεται τοσο καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:54 Η KeepDreaming!: #259 28-02-15 11:54 Επίσης, αγόρια μην ξυρίζετε στήθος, πόδια, χέρια, βγάζετε φρύδια πιστεύοντας ότι είναι ωραίο. Είναι πολύ αντιαισθητικό.Εκτός πια, αν ο άλλος είναι σαν πίθηκος οπότε μια αποτριχωσούλα θα τον έκανε να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:31 Ο CaneSenpai: #260 28-02-15 12:31 Εγω ειχα τεραστιο προβλημα με τα φρυδια... Ειχα φτασει σε σημειο να γινει μονο μονοφρυδος.. Τι να εκανα να μην τα εβγαζα? Βεβαια κανεις δεν το πηρε χαμπαρι οποτε μια χαρα μου εκατσε! Και ενταξει οτι θελει ο καθενας δεν μας πευτει λογος.. Αν εχεις ενα ωραιο σωμα γτ να μην το επιδείξεις στο κατω κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Searching fockos Joji Μήτσος10 phleidhs Giorgkalo Kate1914 rafaela11 Εριφύλη American Economist taketrance Dr. Gl. Luminous louminis Paragontas7000 Memetchi iew AggelikiGr Ωρορα charmander giannhs2001 Scandal BatGuin fmarulezkd ROM32 jj! Jack of Spades bibliofagos Libertus Wonderkid camil User2350 epote Unboxholics Mike_100 GeorgePap2003 Debugging_Daemon Luludaki vasilis123321 marww Βασιλης1234 Requiem Panagiotis849 Abiogenesis Lathy A350 Shadowban Δροσουλίτης ggl Maynard edweimaste iiTzArismaltor_ χημεια4λαιφ Meow Helen06 Arianara S3 Ilma Πύρος Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gaspar: κατσε ρε φίλε, δηλαδή το πάνω δεν είναι ακραίο? για να το κανεις αυτο το σώμα θέλει να λιώσεις στο γυμναστήριο. η να παρεις λιποδιαλήτες winstrol και έτσι.. εγω π γυμνάζομαι αρκετα, τέτοιο κοιλιακό δέν μπορω να κάνω Click για ανάπτυξη... Σωστα το παρακανα λιγο.. Αυτο το σωμα δεν γινεται ευκολα! Αμα μειωσεις λιγο τα χερια και τους κοιλιακους ομως πιστευω ειναι ενα οτι πρεπει σωμα . Eνταξει ειναι και ξυριμσμενος παντου και φαίνεται τοσο καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming! Δραστήριο μέλος Η KeepDreaming! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 636 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:54 Η KeepDreaming!: #259 28-02-15 11:54 Επίσης, αγόρια μην ξυρίζετε στήθος, πόδια, χέρια, βγάζετε φρύδια πιστεύοντας ότι είναι ωραίο. Είναι πολύ αντιαισθητικό.Εκτός πια, αν ο άλλος είναι σαν πίθηκος οπότε μια αποτριχωσούλα θα τον έκανε να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:31 Ο CaneSenpai: #260 28-02-15 12:31 Εγω ειχα τεραστιο προβλημα με τα φρυδια... Ειχα φτασει σε σημειο να γινει μονο μονοφρυδος.. Τι να εκανα να μην τα εβγαζα? Βεβαια κανεις δεν το πηρε χαμπαρι οποτε μια χαρα μου εκατσε! Και ενταξει οτι θελει ο καθενας δεν μας πευτει λογος.. Αν εχεις ενα ωραιο σωμα γτ να μην το επιδείξεις στο κατω κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Επίσης, αγόρια μην ξυρίζετε στήθος, πόδια, χέρια, βγάζετε φρύδια πιστεύοντας ότι είναι ωραίο. Είναι πολύ αντιαισθητικό.Εκτός πια, αν ο άλλος είναι σαν πίθηκος οπότε μια αποτριχωσούλα θα τον έκανε να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CaneSenpai Δραστήριο μέλος Ο CaneSenpai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 666 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:31 Ο CaneSenpai: #260 28-02-15 12:31 Εγω ειχα τεραστιο προβλημα με τα φρυδια... Ειχα φτασει σε σημειο να γινει μονο μονοφρυδος.. Τι να εκανα να μην τα εβγαζα? Βεβαια κανεις δεν το πηρε χαμπαρι οποτε μια χαρα μου εκατσε! Και ενταξει οτι θελει ο καθενας δεν μας πευτει λογος.. Αν εχεις ενα ωραιο σωμα γτ να μην το επιδείξεις στο κατω κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγω ειχα τεραστιο προβλημα με τα φρυδια... Ειχα φτασει σε σημειο να γινει μονο μονοφρυδος.. Τι να εκανα να μην τα εβγαζα? Βεβαια κανεις δεν το πηρε χαμπαρι οποτε μια χαρα μου εκατσε! Και ενταξει οτι θελει ο καθενας δεν μας πευτει λογος.. Αν εχεις ενα ωραιο σωμα γτ να μην το επιδείξεις στο κατω κατω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.