Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Oh GOD

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και επίσης μου αρέσουν πολύ τα οπλα σε στυλ M4 και M16.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Kαραμπίνες και μαχαίρια δε μ'ενθουσιάζουν

Εχω παίξει κι έχω δει πολύ Lara Croft

Άγγελος
Επιφανές μέλος

τα χρησιμοποιεις κιολας?αλλά αυτού του είδους τα όπλα μου αρέσουν

δικια μου εισαι εσυ..Εχω παίξει κι έχω δει πολύ Lara Croft![]()
εχεις παιξει τα παλια last revelation chronicles κλπ?
αυτα ηταν πραγματικα παιχνιδια,,τα τωρινα ειναι prince of persia με κοτσιδα..

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

antwwwnis
Διάσημο μέλος

DrHouse
Διάσημο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Lightsaber.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

glayki
Περιβόητο μέλος

nearos
Επιφανές μέλος

Ή λίγο χαλκό στην παρεγκεφαλίδα του επικίνδυνου προς εσένα στόχουΔεν μπορώ τις αιματηρές λύσεις, άρα θα προτιμήσω ένα διακριτικό πχ φορητό εκπομπεα ηλεκτρομαγνητικών ή ακουστικών κυμάτων ( έτσι το φαντάζομαι) με στόχο την προσωρινή αναστολή της εγκεφαλικής λειτουργίας του επικίνδυνου προς εμένα στόχου![]()

nearos
Επιφανές μέλος

Δεν απέχεις και πολύ.Η ονειρική ομορφιά.
Περίμενα να πεις ξερωγώ κανα environmentally friendly καλάσνικοφ για να (κοιμίζεις μονίμως) άτομα που επιβαρύνουν το περιβάλλον και στον τόπο εκείνον να φυτρώσει ένα ωραιότατο λουλουδάκι

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

Να το βάλω και εδώ το βίντεο;Δεν απέχεις και πολύ.

Εγώ αυτή τη στιγμή θα ήθελα ένα g3 (μαντεύετε το γιατί). Προσωπικά όμως μου αρέσουν τα γκλοκ και οι μπερέτες.
Στις ένδοξες μου στιγμές ως μαφιόζα στο Παλέρμο, η μπερετούλα μου ήταν αυτή που με έβγαλε ασπροπρόσωπη

nearos
Επιφανές μέλος

Περιστεράκι μου καλό τρέχε γοργά σαν σφαίρα πήγαινε στο κοριτσάκι μου και πες μια καλημέρα.Εγώ αυτή τη στιγμή θα ήθελα ένα g3 (μαντεύετε το γιατί).
Πες της η νύχτα είναι σκοτεινή
και η μοναξιά μου κρύα
και αντί για το κορμάκι σου
χαιδεύω το G3

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.