Ποιο είναι το όπλο των ονείρων σας;

axe_jonas_nelson.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

c0317wow05-1.jpg

downloadblogfhandleYmxvZzEyMDc2M0BmczUud-1.gif

Frostmourne_e8468.jpg

Oh GOD
2q1i1vp-1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οποιοδήποτε δίκαννο...

1740porch-1.jpg

Και επίσης μου αρέσουν πολύ τα οπλα σε στυλ M4 και M16.

Μαγεία

Ε όχι και ονείρων... αλλά αυτού του είδους τα όπλα μου αρέσουν
Kαραμπίνες και μαχαίρια δε μ'ενθουσιάζουν

290512001019_9060.jpg

pistol_taurus850-1.jpg

stockphotobrazilianguntaurusisolatedwith-1.jpg

AZCGBB612Llg-1.jpg

Εχω παίξει κι έχω δει πολύ Lara Croft :P

300pxTmbRdrposter-1.jpg

αλλά αυτού του είδους τα όπλα μου αρέσουν
τα χρησιμοποιεις κιολας?:worry:

Εχω παίξει κι έχω δει πολύ Lara Croft :P
δικια μου εισαι εσυ..
εχεις παιξει τα παλια last revelation chronicles κλπ?
αυτα ηταν πραγματικα παιχνιδια,,τα τωρινα ειναι prince of persia με κοτσιδα..:P

Rotary gatling οτιδηποτε, grenade launchers και ρουκετοβόλα με πολλά πυρομαχικά.

Η μπαζούκα από τα worms.
worms3dwallpaper1152x864-1.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
bond-it-anchor-gun.JPEG

Ένα είναι ΤΟ όπλο βρε παιδιά...

lightsaber-1.jpg

lightsaberdisplaybottom3-1.jpg

lightsaber-red.jpg

Lightsaber.

Αχαααα, κοίτα να δεις τι ενδιαφέροντα θεματάκια υπάρχουν εδώ μέσα

Δεν μπορώ τις αιματηρές λύσεις, άρα θα προτιμήσω ένα διακριτικό πχ φορητό εκπομπεα ηλεκτρομαγνητικών ή ακουστικών κυμάτων ( έτσι το φαντάζομαι) με στόχο την προσωρινή αναστολή της εγκεφαλικής λειτουργίας του επικίνδυνου προς εμένα στόχου😎

Δεν μπορώ τις αιματηρές λύσεις, άρα θα προτιμήσω ένα διακριτικό πχ φορητό εκπομπεα ηλεκτρομαγνητικών ή ακουστικών κυμάτων ( έτσι το φαντάζομαι) με στόχο την προσωρινή αναστολή της εγκεφαλικής λειτουργίας του επικίνδυνου προς εμένα στόχου😎
Ή λίγο χαλκό στην παρεγκεφαλίδα του επικίνδυνου προς εσένα στόχου :pardon:

Η ονειρική ομορφιά.
Δεν απέχεις και πολύ.
Περίμενα να πεις ξερωγώ κανα environmentally friendly καλάσνικοφ για να (κοιμίζεις μονίμως) άτομα που επιβαρύνουν το περιβάλλον και στον τόπο εκείνον να φυτρώσει ένα ωραιότατο λουλουδάκι :P

Δεν απέχεις και πολύ.
Να το βάλω και εδώ το βίντεο; :laugh:

Εγώ αυτή τη στιγμή θα ήθελα ένα g3 (μαντεύετε το γιατί). Προσωπικά όμως μου αρέσουν τα γκλοκ και οι μπερέτες.

1736804879058.png

1736804978340.png

Στις ένδοξες μου στιγμές ως μαφιόζα στο Παλέρμο, η μπερετούλα μου ήταν αυτή που με έβγαλε ασπροπρόσωπη :P

Εγώ αυτή τη στιγμή θα ήθελα ένα g3 (μαντεύετε το γιατί).
Περιστεράκι μου καλό τρέχε γοργά σαν σφαίρα πήγαινε στο κοριτσάκι μου και πες μια καλημέρα.
Πες της η νύχτα είναι σκοτεινή
και η μοναξιά μου κρύα
και αντί για το κορμάκι σου
χαιδεύω το G3
:pardon: :pardon: :pardon: :pardon: :pardon:

Το καλύτερο όπλο είναι η αδιαφορία, εκεί που πρέπει και όταν πρέπει...
Καλά εννοείται τρολάρω, το καλύτερο όπλο είναι αυτή η αρρώστια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back