Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

μμμμμ
δε θα μπορούσα με τίποτα να γίνω
γιατρός γιατί δεν αντέχω τα αίματα (σε μικρές πληγές και μου κόβονται τα γόνατα)
νοσοκόμα για τον ίδιο λόγο
πληρωμένη δολοφόνος για τον ίδιο λόγο

Λοιπόν μιας και εγώ ζαλίζομαι πολύ, δεν θα μπορούσα να γίνω οτιδηποτε σχετικό με θάλασσα.
Πιλότος-Αεροσυνοδός-Αστροναύτης (ζαλίζομαι με το παραμικρό)
Join the club

///
Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δε θα άντεχα το στρατό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

- Λογίστρια, μοιάζει μονότονο επάγγελμα...
- ...ούτε Οικονομικά/Τραπεζικά γενικά, θα κλάταρα από τη διαρκή πίεση. Άσε που δεν τα καταλαβαίνω.
- Δικηγόρος, δεν έχω τόσο στρατηγικό τρόπο σκέψης.
- Νοικοκυρά, έχω ανάγκη για κάτι δημιουργικό και κυρίως να βγαίνω από το σπίτι και να είναι αλλού η καθημερινότητά μου. Θα μαράζωνα.
- Νηπιαγωγός, θα γυρνούσα με πονοκέφαλο κάθε μέρα.
- Αεροσυνοδός, γιατί δεν είναι οι συνθήκες, υπό τις οποίες θέλω να γνωρίσω τον κόσμο. Και δεν μπορώ το μαθηματικά υπολογισμένο μικρό χώρο.
- Πολιτικός, γιατί παραείμαι ρομαντική.
- Οδηγός ΜΜΜ, ειδικά όχι στην Ελλάδα. Οι συνθήκες είναι εξοργιστικές και η ρουτίνα ατελείωτη...
Ωστόσο, αν και δεν είναι η πρώτη μου επιλογή, αν χρειαστεί θα γινόμουν καθαρίστρια, σερβιτόρα, κλπ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Επίσης δεν θα μπορούσα να είμαι νοικοκυρά, θα είχα κόψει τις φλέβες μου από την πίεση, τη βαρεμάρα, την απουσία δημιουργικότητας και την έλλειψη εκτίμησης από τους γύρω μου.
s1ngle89
Νεοφερμένο μέλος

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Επαγγέλματα που δεν μπορώ να κάνω
1. Χειρούργος

2. Πιλότος: δεν είμαι αρκετά ψηλός
3. Πωλητής: Κομπλάρω απίστευτα όταν χρειάζεται να πείσω κάποιον να πάρει κάτι που πιθανόν δε το χρειάζεται. Μου φαίνεται λίγο σα ζητιανιά.
4. Δημόσιες σχέσεις: Φαίνεται αμέσως η άποψη που έχω για κάποιον άνθρωπο. Μου είναι πολύ δύσκολο να κρύψω τί πραγματικά πιστεύω.
Επαγγέλματα που δε θα ήθελα να κάνω:
1. Ό,τι έχει σχέση με βρωμιά (σκουπιδιάρης, βοθρατζής, βυρσοδέψης κλπ). Τί να κάνουμε, είμαι κακομαθημένος

2. Αστυνομικός, στρατιωτικός, κλπ: Μου είναι δύσκολο να χρειάζεται να δίνω ή να δέχομαι εντολές ενώ δεν τα πάω και πολύ καλά με τα όπλα.
3. Εργολάβος κηδειών: Ουδέν σχόλιον.
4. Λογιστής: Μου φαίνεται πολύ βαρετό.
5. Μάγειρας: Αν και μου αρέσει η μαγειρική, εκτός του ότι θα γινόμουν τετράπαχος (καθ' ότι και λιγούρης

Θα μου πείτε τί θα μπορούσα να κάνω; Λοιπόν μάλλον εκπαιδευτικός, μουσικός, ερευνητής και τέτοια σχετικά επαγγέλματα.
Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Από εκεί και πέρα με κάλυψαν και οι υπόλοιποι. Θα θελα κάτι που δεν βλάπτει την υγεία μου, δεν είναι βρώμικο κτλ.
PHLIORITHS_
Νεοφερμένο μέλος

Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

Και δεν θα μπορούσα να γίνω και λογιστής. (Ε αφού το είπατε όλοι...ας το πω κι εγώ!

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Και τώρα που το θυμήθηκα κι εγώ δεν θα μπορούσα να γίνω ποτέ δικηγόρος. Να φανταστείς όποιο μικρό παιδάκι συναντάω βγάζω από το πορτοφόλι μου την ταυτότητα δικηγόρου και του την δείχνω λέγοντας "να τι δεν πρέπει ποτέ να αποκτήσεις αν δεν θες να σε λένε λαμόγιο".

Neraida
Επιφανές μέλος

Δε θα εκανα σιγουρα με τιποτα οποιαδηποτε δουλεια εχει να κανει με "νοσοκομειο"...απο διοικητικος υπαλληλος μεχρι νοσοκομα και ιατρος...η ατμοσφαιρα και μονο του νοσοκομειου με αρρωσταινει..
Ξεχασα επισης...σε καμμια περιπτωση δε θα δουλευα "βραδυ"... δλδ σε μαγαζια ειτε ειναι καφε - μπαρ, ειτε μπουζουκια, ειτε κλαμπ και σε κανενα ποστο..
kalypso
Περιβόητο μέλος

Δεν θα μπορούσα να γίνω αθλητικογράφος- ενώ μου αρέσει να παρακολουθώ διάφορα αθλήματα δεν ξέρω απολύτως τίποτα γι αυτά :X
Δεν θα μπορούσα να γίνω Ιστορικός-μη με βάλεις να θυμηθώ χρονολογίες και ονόματα, δεν τα μπορώ

Δεν θα μπορούσα να γίνω στρατιωτικός, αστυνομικός και γενικώς τέτοιου είδους επαγγέλματα- δεν μου ταιριάζουν και δεν θα τα άντεχα...
Δεν θα μπορούσα να γίνω διαιτολόγος- θα τους παρέπεμπα σε ένα ψυχολόγο για να δουν τι είναι αυτό που τους κάνει να τρώνε τόσο και στο τέλος θα έχανα όλη την πελατεία

Δεν θα μπορούσα να γίνω δημόσιος υπάλληλος σε οποιαδήποτε θέση- θα πέθαινα εκεί πάνω στο γραφείο.

Phalanx
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Ταχυδρόμος .... γιατί τους παραφυλάνε γιαγιάδες, τους κυνηγάνε κοπρόσκυλα , όποιος τους βλέπει λέει "ωχ πάλι λογαριασμοί" και τελος πάντων πως θυμούνται τόσες οδούς;
- Μπακάλης - Χασάπης και τα συναφή .... γιατί θα ήμουν ο καλύτερος και πιστεύω θα έμπαινα για τα καλά στο ρόλο πράγμα που με κάνει και ανησυχώ για την ώς τώρα επαγγελματική μου πορεία.
- Σούπερ ήρωας .... γιατί μου τη δίνουν οι ανυπεράσπιστοι που τα περιμένουν όλα απο τους άλλους.
- Τεχνικός σε ιδιωτική εταιρία τηλεπικοινωνιών .... γιατί αν ακούν και απο τους άλλους όσα ακούν κάθε τόσο απο εμένα τότε κάνουν ένα πολύ ανθυγιεινό επάγγελμα.
- Διαιτήτης .... γιατί κάποτε αυτό που τωρα κάνουν λεγότανε "χριστιανός στην αρένα". Απο τότε παραμένουν το ίδιο αναλώσιμοι.
- Moderator σε γυναικείο forum ...

WhiteDrum
Διάσημο μέλος

2.Φιλόλογος : Αν και καλή στα φιλολογικά του σχολείου με είχαν μυήσει οι μαθηματικοι-φυσικοί στην υπεροχή των θετικών επιστημών και πάντα βαριόμουν να ασχοληθώ εν τω βάθει με οποιαδήποτε θεωρητική επιστήμη!
3.Γεωπόνος : είναι η κολλητή και το βρίσκω τελείως βαρετό.
4.Νηπειαγωγός : Θα ήμουν σαν τον Σβαρτζενέγκερ στην ομώνυμη ταινία.Ένα μαύρο χάλι, τα μικρά θα με μισούσαν, μιας και είμαι πολύ αυστηρή με τον μικρό μου αδερφό , ακόμα και με τον γάτο μου, χαχα
5.Δικηγόρος : έχω πολλούς φίλους στον κλάδο και πιστεύω θα ήμουν ο πιο άχρηστος δικηγόρος αν έμπαινα στη νομική.
6.Ψυχολόγος : δεν έχω καμία απολύτως πίστη σε αυτό τον κλάδο, που λανθασμένα αποκαλούν "επιστήμη", μιας και δεν ασχολείται με κάτι καθορισμένο και κυριολεκτικά "επιστητό", θέλει παρατήρηση και βασίζεται σε ενδεχόμενα, οπότε ως "θετικές επιστήμες junkie" θα γινόμουν τελείως άχρηστη και για ντομάτες!
7.Ιερόδουλη: ό,τι πιο βρώμικο και εξευτελιστικό.Έχουμε έλλειψη από καθαρίστριες και σερβιτόρες, γιατί ντε και καλά πάνε και γίνονται ιερόδουλες;
8.Καθηγήτρια : θα άρχιζα τα κουνγκ-φου και θα με πήγαιναν στα δικαστήρια, εδώ με είχαν βάλει οι γονείς μου να βοηθήσω τον αδερφό μου στα μαθηματικά -καθώς μαθηματικάρια και πορωμένη εγώ- και μόνο που δεν του έβαλα την κάλτσα μου στο στόμα!
9. Δημοσιογράφος : απλά δεν το βρίσκω ενδιαφέρον!
Neraida
Επιφανές μέλος

9. Δημοσιογράφος : απλά δεν το βρίσκω ενδιαφέρον!

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

[σοβαρά μιλάω!!!]
Και γιατρός, κτλ κτλ γιατί δεν μπορώ τα αίματα.

WhiteDrum
Διάσημο μέλος

..totally shocked!
![]()
και εγώ βρίσκω περίεργο να ζαλίζεται κάποιος με αίματα και με τη θέα ενός ανοιχτού μπαγιάτικου πτώματος

Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τί λες τώρα; Η καλή η ιερόδουλη και σκουπίζει και σερβίρειΙερόδουλη: ό,τι πιο βρώμικο και εξευτελιστικό.Έχουμε έλλειψη από καθαρίστριες και σερβιτόρες, γιατί ντε και καλά πάνε και γίνονται ιερόδουλες;

Για να συνεχίσω τις δικές μου απαντήσεις, δεν παίζει να ζητήσω γραφειοκρατική δουλειά σε χώρο όπου εργάζονται πάνω από 10 άτομα. Αυτά που κοροϊδεύω δεν θα τα κάνω...
Με άλλα λόγια:Τον προπονητή που δεν γουστάρουμε τον διώχνουμε από Αύγουστο και όχι Μάη με το όγδοο

ΜΑΪΜΟΥ...!@!
Νεοφερμένο μέλος

1.Δικηγόρος [δεν είμαι καλή στα ψέματα]
2.Ιστορικός-Γεωγράφος κτλ. [δεν είμαι καλή ούτε στην αποστήθηση ούτε στην έκφραση]
3.Γηροκόμος [δεν θα αντεχα τις παραξενιές τους]
4.Τραγουδίστρια [δεν έχω και τόσο καλή φωνή αλλά ούτε αέρα]
Δε θα ήθελα να γίνω:
1.Μοντέλο [ντρέπομαι αλλά επίσης δε θα ήθελα να καβαλήσω το καλάμι]
2.Ότι έχει να κάνει με βρωμιά π.χ.σκουπιδιάρης,καθαρηστής βόθρων κτλ. [δε το θεωρώ ότι καλύτερο]
3.Π@@@@ [με τπτ δεν θα άφηνα κανέναν να με ακουμπήσει σεξουαλικά αν δεν νιωθω κατι γι'αυτον γιατί το θεωρώ ανήθικο,έχω περιφάνια και ότι και να γίνει αυτό δε θα το κάνω]
Όλα τα άλλα θα τα έκανα (αν δεν έχω ξεχάσει κάποιο) αλλά...
...Αυτό που θέλω να κάνω:
1.Ό,τι δουλειά έχει να κάνει με υπολογιστές
2.Μαθηματικοφυσικός

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.