Φαίνεται αμέσως η άποψη που έχω για κάποιον άνθρωπο. Μου είναι πολύ δύσκολο να κρύψω τί πραγματικά πιστεύω.
Τώρα σε συμπαθώ πιο πολύ.

Στριπτιζέρ, εκτός κι αν οι κοιλιές είναι πια της μόδας.![]()
Ποιος σου ζήτησε να γίνεις στριπτιζέρ μανάρι μου;

Οκ ξέρω οτι το ξέθαψα το θεματάκι, αλλά είπαμε, βαρεμάρα στη δουλειά.

Δε θα μπορούσα να γίνω:
Γιατρός κι όλα τα συναφή: δεν μπορώ τα αίματα και τα πετσοκόμματα, ακόμα και το House MD το μισό το βλέπω με κλειστά μάτια.

Δημοσιοσχετίστας: σιχαίνομαι να "γλείφω" τον κόσμο και να λέω ψέματα.
Πρωταθλήτρια: εκτός του οτι δεν το έχω

Οτιδήποτε έχει να κάνει με πολλές ευθύνες και άγχος: ήδη είμαι αγχωτικό άτομο, δεν μπορώ να αγχώνομαι και στη δουλειά μου - τουλάχιστον όχι για να κερδίζουν άλλοι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Burp
Δραστήριο μέλος

δημοσιογράφος επίσης

γιατρός,συγγραφέας,κριτικός κινηματογράφου,βιολόγος,φυσικός πιλότος θα μπορούσα κάλλιστα να γίνω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanos323
Εκκολαπτόμενο μέλος

και πιο πολυ πιλοτος γουσταρω πειραματικων/μαχητικων και μη δεν εχω προβλημα αρκει να πεταω

βεβεα θα προτημουσα μαχητικων ειναι καλυτερα βλεπεις ειναι και η ταχυτητα αλλα....
αυτα και ολα τα αλλα!!!
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

- "εκπρόσωπος του Θεού" (παπάς, ραβίνος, μουλάς κ.π.)
- νταβατζής και
- τοκογλύφος
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

Signorita
Νεοφερμένο μέλος

Επισης, για τον ιδιο σχεδον λογο, δεν θα μπορουσα να ειμαι γηροκομος.
Ουτε κλοουν, γιατι νομιζω οτι ειναι τρομαχτικοι.
Επισης δεν θα μπορουσα να δουλευω σε καποιο κεντρο αισθητικης και να πρεπει να ανεχομαι τα καπριτσια της καθεμιας.
Τελος δεν θα μπορουσα να ειμαι πολιτικος ή ιερεας. Ιερεας δεν γινεται κιολας γιατι ειμαι κοπελα.
Νομιζω οτι θα μπορουσα να κανω οποιοδηποτε αλλο επαγγελμα αν ήταν αναγκη, ή απλα για να το δοκιμασω.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Εξαίρεση : πωλητής σε κατάστημα με είδη τέχνης, βιβλία, γυναικεία ρούχα/είδη/υποδ., - για να πιάνω κουβεντα με τις γυναίκες

- με τίποτα λογιστής, φοροτεχνικός, ταμίας, εισπράκτορας (οτιδήποτε έχει σχέση με υπολογισμούς και χρήματα μπορώ να κάψω κόσμο χωρίς κομπιουτεράκι και pc).
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Φαίνεται αμέσως η άποψη που έχω για κάποιον άνθρωπο. Μου είναι πολύ δύσκολο να κρύψω τί πραγματικά πιστεύω.
και εγω ,και εγω το ιδιο..

και εγω ,και εγω το ιδιο..![]()
Το ξέρουμε, το ξέρουμε...

Οι λόγοι είναι κυρίως θέμα διάπλασης του χαρακτήρα..Δεν θα άντεχα να έβλεπα ανθρώπους που να υποφέρουν..
LAZARUS
Εκκολαπτόμενο μέλος

προτιμώ το επάγγελμα του μητροπολίτη

Δεν θα μπορούσα να γίνω γιατρός αν και πολλοί από το συγγενικό και φιλικό μου περιβάλλον μου έλεγαν να γίνω..
Οι λόγοι είναι κυρίως θέμα διάπλασης του χαρακτήρα..Δεν θα άντεχα να έβλεπα ανθρώπους που να υποφέρουν..
Ναι βρε μωρούλι αλλά θα τους έκανες να νιώσουν καλύτερα.

love_angel
Επιφανές μέλος

προτιμω πρωτο σε σκυλαδικο.
astathmitos
Δραστήριο μέλος

1)Ιατρικα επαγγελματα:Σεβαστα αλλα χρειαζεται να εισαι και λιγο αναισθητος
2)Οικονομικα,Λογιστικα και συναφη:Πολυ βαρετα με εξαιρεση ισως το μαρκετινγκ...
3)Πολυτεχνεια:Καλες δουλειες αλλα επισης πολυ κουραστικες με εξαιρεση τους αρχιτεκτονες
4)Θεολογια,ψυχολογια:Εχω τις αμφιβολιες μου για τις συγκεκριμενες επιστημες
Αυτα...
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος

Οτιδήποτε σχετικό με γραφείο τελετών και νεκροταφείο :/
Υπάλληλος σε καταστήματα γρήγορης εστίασης (υπάρχει αυτή η φράση; ) τύπου Mc Donalds
Αυτά βασικά... επίσης αν και ήθελα να δηλώσω και ειδική αγωγή, νομίζω πως δε θα άντεχε η καρδούλα μου... γι'αυτό τρέφω μεγάλη εκτίμηση στη Vkey για αυτό που κάνει!

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Καθετί ένστολο.

ShatteredIce
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Δραστήριο μέλος

Οπότε, απαντώ γενικώς ό, τι έχει να κάνει με έντονη σωματική κόπωση... (είμαι για τα μπάζα, με μέση προβληματική, και γενικώς ψοφίμι...)

Και πουτ@να.Δεν. (ας ελπίσουμε να μην μείνω άνεργη για πολύ ακόμα, να μην προχωρήσει κ'άλλο η ύφεση και η οικονομική κρίση, ή αν γίνουν όλα αυτά ας λάβουν υπόψιν παρακαλώ ότι είμαι 35 χρονών και στενεύουν τα περιθώρια....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.