Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Ξεκινάω.
Δεν θα μπορούσα να είμαι οδηγός μετρό και να μη βλέπω ουρανό τόσες ώρες.
Δεν θα μπορούσα να δουλεύω σε φωτοτυπάδικο - βαριέμαι μόνο που τους βλέπω, άσε που σε κάποια δικαστήρια είναι εντελώς χωμένοι σε κάποια σημεία που δεν τα βλέπει καν ο ήλιος.
Δεν θα μπορούσα να είμαι σκουπιδιάρης - σιχαίνομαι μέχρι αηδίας.
Θα επανέλθω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος

- Δεν θα μπορούσα να είμαι γιατρός- τα αναφέρω στο θέμα για τις κρίσεις πανικού :X
- Δεν θα μπορούσα να είμαι δικηγόρος- αν βλέπω τον άλλο να λέει βλακείες μπροστά μου δεν μπορώ να συγκρατηθώ... Επίσης δεν μπορώ να πω η ίδια ψέματα, κάνω μπαμ
- Δεν θα μπορούσα να γίνω νηπιαγωγός- δεν έχω πολλή υπομονή και από κάποια στιγμή και έπειτα θα κατέληγα να μην αντέχω ο,τιδήποτε έχει να κάνει με ζωγραφιές, τραγουδάκια, στρουμφάκια και δε συμμαζεύεται, που τώρα μου αρέσουν και τα βρίσκω χαριτωμένα...
- Δεν θα μπορούσα να γίνω λογιστής, οικονομολόγος κλπ.- σιχαίνομαι ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τα οικονομικά, τα βρίσκω πολύ βαρετά
- Δεν θα μπορούσα να γίνω πιλότος, αεροσυνοδός κλπ.- δεν έχω τις καλύτερες των σχέσεων με τα αεροπλάνα
- Δεν θα μπορούσα να γίνω πολιτικός- σειμ ρίζον με το δικηγόρος
- Δεν θα μπορούσα να γίνω Θεολόγος, Φιλόλογος κλπ.- νιώθω ότι από το πολύ μπλα μπλα, κάπου χάνουν την ουσία
πς1. Δε σημαίνει ότι θα μπορούσα να γίνω όλα τα υπόλοιπα επαγγέλματα

πς2. Νο οφενς προς αυτούς που έγιναν όλα τα παραπάνω επαγγέλματα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για μένα, στρατιωτικός, ο,τιδήποτε θα απαιτούσε να μιλάω περισσότερο από 5-10 λεπτά την ώρα ή να έχω συμπεριφορά νταβατζή, πολιτικός, δικηγόρος και ό,τι άλλο θα απαιτούσε να γελάω σα μ@λ@κ@ς όταν θα έχει καεί η μισή Ελλάδα προσπαθώντας να πείσω τον κόσμο ότι το κάναμε επίτηδες για να φτιάξουμε κάρβουνα.
Βιβλιοθηκάριος θα ήταν δε μπεστ.
Stratos7
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χειρούργος - στάνταρ δεν θα ζούσε κανείς

Εξυπηρέτηση πελατών - δεν έχω υπομονή ούτε για δείγμα

underwater
Περιβόητο μέλος

Επίσης, δεν θα γινόμουν
- λογίστρια, μόνο που το σκέφτομαι τα μάτια μου κλείνουν λόγω πλήξης.
- σερβιτόρα, επειδή είμαι ο θηλυκός γκαφατζής της ζούγκλας και θα ήμουν καταστροφική.
- δικηγόρος, δεν έχω το θάρρος και την επιθετικότητα που νομίζω πως χρειάζεται.
- θεολόγος, βασικά δεν θεωρώ την θεολογία επιστήμη και θεωρώ απαράδεκτο που υπάρχει σαν επάγγελμα. Μόνο φιλοσοφικά την δέχομαι.
- γιατρός σε νοσοκομείο και νοσοκόμα, επειδή έχω παθολογική φοβία με καρκίνους και αρρώστιες.
- καθαρίστρια, μόνο σε περίπτωση μεγάλης οικονομικής ανάγκης.
- νοικοκυρά, δεν θα επέλεγα να μείνω σπίτι ''να μεγαλώσω τα παιδιά μου'' και να εξαρτώμαι οικονομικά από τον άντρα μου επουδενί και για τίποτα.
BeyondTheInvisible
Νεοφερμένο μέλος

Δεν θα μπορούσα να είμαι γιατρός... δεν μπορώ τα αίματα και γενικά τις αρρώστιες... (εκτος βέβαια από ψυχολόγος εκεί θα ήμουν super χιχιχιχι)
Δεν θα μπορούσα να είμαι χρηματιστής.... έχει πολύ άγχος...
Δεν θα μπορούσα να είμαι πολιτικός είμαι πολύ ειλικρινής για κάτι τέτοιο...
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

δε θα μπορούσα με τίποτα να γίνω
γιατρός γιατί δεν αντέχω τα αίματα (σε μικρές πληγές και μου κόβονται τα γόνατα)
νοσοκόμα για τον ίδιο λόγο
πληρωμένη δολοφόνος για τον ίδιο λόγο

λογίστρια - οικονομολόγος κλπ γιατί δεν αντέχω με τίποτα τους αριθμούς αυτού του τύπου
τραγουδίστρια γιατί είμαι τρομερά φάλτσα

αυτά μου έρχονται τώρα
αν μου έρθει και τπτ άλλο θα επανέλθω

mania
Επιφανές μέλος

1) Βοθρατζής(ενώ μπορώ σκουπιδιάρης η μυρωδιά του "υλικού" που έχουν οι βοθρατζήδες μου προκαλέι έμετο)
2) Ιερόδουλη( όχι ότι είναι ντροπή κάποιο λόγο είχαν να γίνουν, αλλα γιατί δεν θα ήθελα να με αγγίζει κανείς σεξουαλικά, το θεωρώ καθημερινό βιασμό)
Τα υπόλοιπα μπορώ όχι γιατί είμαι ο μάγκας που μπορώ αλλα γιατί κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να έρθει στην ζωή μας, όπως κανείς δεν ξέρει αν υπάρχει ανάγκη μέχρι πιά δουλειά μπορείς να κάνεις, απλά οι παραπάνω είναι κάτι που δεν θα ήθελα να ο ζήσω στην ζωή μου.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Διακρίνω μια .. αντιπάθεια προς τους δικηγόρους;![]()
![]()
Δεν σας αντιπαθούμε Kajira μου, μας λείπουν όμως κάποιες σημαντικές qualities που χρειάζονται (εμένα τουλάχιστον).

και σοβαρα, οτι σχετιζεται με αιμα!
kleftra
Διάσημο μέλος

Οικιακή βοηθός, δεν είναι το φόρτε μου τα οικιακά.
Τα υπόλοιπα νομιζω πως αν είχα μεγάλη ανάγκη ή ταλέντο ανάλογα το επάγγελμα δεν θα είχα πρόβλημα να τα ακολουθήσω.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Άρα ότι έχει να κάνει με συνοδηγό - ελεγκτή - ναύτης - καπετάνιος - μούτσος

Επίσης κ εγώ δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ με ότι έχει να κάνει με αίμα!!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Δεν θα μπορούσα να είμαι επαγγελματίας οδηγός - εκνευρίζομαι γενικά εύκολα στον δρόμο.
Ούτε λογίστρια, οικονομολόγος και τα τοιούτα - απεχθάνομαι το ότι βασικά συνέχεια κάνουν τα ίδια δέκα πράγματα (μπορεί να είναι και είκοσι οκ

Ούτε αστροναύτης, πιλότος, καθαριστής τζαμιών σε ουρανοξύστες, οικοδόμος και ο,τι μπορεί να με έβγαζε σε ύψος, έχω υψοφοβία.
Ούτε τηλεφωνήτρια σε τηλεμάρκετινγκ (το έχω κάνει και ήμουν καλή), βαριέμαι να ενοχλώ τον κόζμο

Ούτε σεφ, με πιέζει να νιώθω πως πρέπει να μαγειρέψω, θέλω να μαγειρεύω όταν έχω κέφια και για δικούς μου ανθρώπους μόνο.
Πιθανά να επανέλθω.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Και μόνο στη μυρωδιά νοσοκομείου/ιατρείου, πολλές φορες νιώθω πως λιποθυμώ.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

- Οτιδήποτε έχει να κάνει με καθαριότητα ΑΛΛΩΝ (βλέπε σκουπιδιάρης)
- Οτιδήποτε έχει μεγάλες πιθανότητες να επηρεάσει την σωματική υγεία μου (βλέπε εργάτης σε ορυχεία, πυρηνικό εργοστάσιο, πιλότος πειραματικών αεροπλάνων
)
- Οτιδήποτε έχει χαμηλές αποδοχές συγκριτικά με τον κόπο που καταβάλλεται (βλέπε εργάτης σε οικοδομή, σερβιτόρος)

underwater
Περιβόητο μέλος

Δικηγορος : δε θα μπορουσα να δικαιωσω καποιον ενοχο, ουτε να μιλαω σκοπιμα με τροπο που να μπερδευει τον κοσμο.
Τραπεζικός : να συμβαλλω τοσο προθυμα και αμεσα στην παγκοσμιας κλιμακας συσσωρευση πλουτου απο φτωχους σε ηδη παμπλουτους ; προτιμω ορχεκτομη.
αυτα εινια τα 3 "χοντρα", θα επανελθω..
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Δεν θα μπορούσα να γίνω ιδιωτικός υπάλληλος. Πολύ πίεση
Δεν θα μπορούσα να γίνω ελεύθερος επαγγελματίας. Πολλές ώρες δουλειάς
Δεν θα μπορούσα να γίνω εισοδηματίας. Δεν έχω περιουσία ούτε εγώ όπως ειπώθηκε πιο πριν
Θα ήθελα να γίνω τενίστας αλλά ούτε αυτό θα μπορούσα να το κάνω γιατί δεν έχω ρακέτα
Τέλος, δεν θα μπορούσα να γίνω βασιλιάς. Δεν έχουμε βασιλεία γμτ αν και θα μου ταίριαζε πιστεύω πολύ...
xanp
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.