Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Με νόμο των πιθανοτήτων "παίζοντας" όχι με την εξαίρεση όμως! κατά κανόνα ποιός είναι πιο πιθανό να έχει μεγαλύτερες δυσκολίες έναντι του άλλου?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

τώρα για να πω ότι "διαφωνώ" θα πρέπει να μπω σε juicy λεπτομέριες οπότε λέω να το αφήσωΟ 25άρης αν χάσει τη στύση του, χάνεις όλη την βραδιά, γεγονός που σπάνια ισχύει με έναν 55άρη (που είναι και το όριο που έθεσα, πιο πολύ έχω στο μυαλό μου ένα 45άρη!).

δεν έχω και κανά "τρελό" δείγμα για να είμαι σίγουρη άλλωστε

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Ο 25άρης αν χάσει τη στύση του, χάνεις όλη την βραδιά, γεγονός που σπάνια ισχύει με έναν 55άρη (που είναι και το όριο που έθεσα, πιο πολύ έχω στο μυαλό μου ένα 45άρη!).
Το boldαρισμένο μου φαίνεται λίγο απόλυτο.

Κατά τα άλλα δεν μπορώ να γνωρίζω περισσότερα επί του θέματος και τη διαφορά των ηλικιών πάνω σε αυτό, μιας και δε μου έχει τύχει.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Απαραίτητο είναι και το "στοματικό" για να υγρανθεί η κοπέλα, αλλίως έχω ακούσει από πολλές κοπέλες ότι πονάει πολύ.
Γιατί μόνο με το σάλιο υγραίνεται;

Σόρρυ δεν άντεξα να μην το σχολιάσω!

Tsipouro
Διάσημο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Σαφώς οι πιθανότητες να χάσει την στύση του ένας 25άρης είναι μικρότερες (και λόγω σωματικής νεότητας και λόγω έλλειψης του λεγόμενου άγχους ζωής που έχουν οι μεγαλύτεροι λόγω των ευθυνών και της κούρασης που τους βαραίνουν συνήθως), εγώ λέω απλα πως ΑΝ χάσει ένας 25άρης την στύση του, είναι πολύ πιθανό να μη μπορέσει να κάνει τίποτα μετά για όλο το υπόλοιπο βράδυ, ενώ, όσο μεγαλύτερος είναι ο άντρας, λόγω φυσικά της εμπειρίας, είναι πιθανότερο και να καταφέρει να αποκτήσει στύση μετά, αλλά κι αν δεν αποκτήσει, είναι πιθανότερο γενικά να ασχοληθεί μαζί σου σαν να μη συνέβη ποτέ τίποταΤο boldαρισμένο μου φαίνεται λίγο απόλυτο.
Κατά τα άλλα δεν μπορώ να γνωρίζω περισσότερα επί του θέματος και τη διαφορά των ηλικιών πάνω σε αυτό, μιας και δε μου έχει τύχει.

(..ή εγώ έπεφτα πάντα σε εξαιρέσεις

Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

Τι δηλαδή, οι 25άρηδες έχουν μια στήση ανα ημέρα και αν την χρησιμοποιήσουν τελείωσε; Μετά πρέπει να περιμένουν το ξημέρωμα για να κάνουν πάλι prepare τα spells τους;

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Λέω απλά πως αν για κάποιο λόγο χάσουν την στύση τους (και είπα, δεν είναι πολύ πιθανό), λόγω άγχους και απειρίας μπορεί να μπλοκάρουν και να δυσκολευτούν πολύ να την ξαναβρούν (ειδικά αν τους αγχώσει και η κοπέλα), κάτι που ΣΥΝΗΘΩΣ μπορεί να διαχειριστεί πολύ πιο άνετα κάποιος μεγαλύτερης ηλικίας, λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας.
Larry Flynt
Νεοφερμένο μέλος

1. Αν το πάρεις από πλευράς ανατομίας, οι γυναίκες έχουν να κάνουν με ένα ματσούκι που το πάνε πέρα δώθε ενώ αντίστροφα το γυναικείο "μόριο" είναι πιο περίπλοκο.
2. Μετά έχουμε και το θέμα της βοήθειας από τον σύντροφο. Δεν αρέσει στον άνδρα, απλά πιάνει το κεφάλι και δίνει το ρυθμό. Αντίστροφα οι γυναίκες δεν κάνουν τίποτα για να δείξουν οτι κάτι δεν τους αρέσει φυσάνε ξεφυσάνε μέχρι να περάσει η ώρα και την επόμενη λένε στις φίλες τους πόσο άσχετος είναι ο άλλος. Με λίγα λόγια οι άνδρες με τις αντιδράσεις τους εκπαιδεύουν τις γυναίκες με ταχύτερο ρυθμό απ' ότι το αντίστροφο που πρέπει να κατεβάσεις ολόκληρο, συστηματικό σχέδιο για να καταλήξεις στη βέλτιστη μέθοδο προσφοράς ηδονής.

3. Και τέλος υπάρχει και το θέμα της ψυχολογίας της σεξουαλικότητας, δεν ξέρω πως να το πώ - δεν είμαι και ο Ασκητής-. Δε νομίζω πως υπάρχουν πολλοί άνδρες που να έχουν πρόβλημα να απολαύσουν το σέξ εν αντιθέσει με αρκετές γυναίκες που για διάφορους λόγους μπορεί να συναντούν κάποια εμπόδια. Έτσι σε πολλές περιπτώσεις πρέπει να αντιμετωπίσεις και κάποιο τέτοιο πρόβλημα.
Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

ναι βρε Himela απλά όπως και να το κάνουμε όλες οι στάσεις εχουν βαθμο δυσκολίας.......
και ενα bonus βαθμο απολαυσης συνηθως ομως.

ναι βρε Himela απλά όπως και να το κάνουμε όλες οι στάσεις εχουν βαθμο δυσκολίας.......
Αυτό δε μειώνει την ευχαρίστηση.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

μη σου πω οτι οι ανδρες πανε και τζαμπα..

evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό δε μειώνει την ευχαρίστηση.![]()
Δεν μιλαμε για την απολαυση. Το θέμα είναι ο βαθμος δυσκολίας του καθενος. Ασε που οσο πιο μεγαλος ο βαθμος δυσκολίας συνήθως είναι και πιο μεγάλη η απολαυση......

Guest 990498
Επισκέπτης

Σεξ : ποιο φύλο έχει το πιο δύσκολο έργο;
Ανάλογα τη στάση, συνήθως αυτός/η που είναι από πάνω.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

οκ... να το θέσω αλλιώς
στα 20 ο άντρας έχει πιο δύσκολο έργο να επιτελέσει.
Στα 30 δεν υπάρχει διαφορά.
Στα 40 έχει πιο δύσκολο έργο η γυναίκα να επιτελέσει.
![]()
στα 50 , το έργο έχει γίνει κάτεργο
ενα μονο θα πω..οι αμοιβες των γυναικων πορνσταρ ειναι πολυ υψηλοτερες των ανδρων...
μη σου πω οτι οι ανδρες πανε και τζαμπα..![]()
ελπίζω αυτό το ποστ να διαβαστεί από πολλούς , να ξαναδιαβαστεί ,να μεταφερθεί από πισί σε πισί και να φτάσει εκεί που πρέπει να φτάσει . Τι άλλο να πει ο άνθρωπος - προσφέρει την εργασία του στον βωμό της επίλυσης της οικονομικής κρίσης θυσιάζοντας τις βιοποριστικές του ανάγκες

οντόπικ

αυτός που πρέπει να βρει σπίτι 8)σεξ : ποιο φύλο έχει το πιο δύσκολο έργο ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.