Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

10-12-24

12:25
Οι άντρες του σήμερα έχουν άλλα κουσούρια...Κοίτα, αυτό που λες εσύ για τις γυναίκες του σήμερα, μπορεί να το πουν και γυναίκες για τους άντρες του σήμερα.
Και τι να κάνουμε, να κλείνουμε τα μάτια μας και να παριστάνουμε ότι όλα βαίνουν καλώς;Αν κλειδώσουμε σ΄αυτό, μας πήρε και μας σήκωσε όλους κυριολεκτικά. Είναι άσχημο να ζεις χωρίς ελπίδα για κάτι που επιθυμείς.

Τι να τα κάνεις τα «λίγα» αν δεν (μπορείς να) έχεις πρόσβαση σ' αυτά;Προσωπικά θέλω να παραμείνω αισιόδοξη επειδή έχω καλά παραδείγματα και από τις δύο πλευρές.
Πόσα, θα με ρωτήσεις.
Λίγα, θα σου απαντήσω.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν.
Και όταν το βρεις, θα μπορέσεις να το αναγνωρίσεις επειδή ξέρεις τα σημάδια.
Αυτό ακούω συνέχεια από άντρες και δεν έχω απάντηση!

10-12-24

12:40
Ασφαλώς όχι.Και τι να κάνουμε, να κλείνουμε τα μάτια μας και να παριστάνουμε ότι όλα βαίνουν καλώς;![]()
Η εθελοτυφλία, μας απομακρύνει από τους στόχους μας.
Τα ίδια αποτελέσματα όμως έχει και η πλήρης απογοήτευση.
Γιατί δεν έχετε πρόσβαση;Τι να τα κάνεις τα «λίγα» αν δεν (μπορείς να) έχεις πρόσβαση σ' αυτά;
Αυτό ακούω συνέχεια από άντρες και δεν έχω απάντηση!![]()
Τι σας εμποδίζει να έχετε πρόσβαση;
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

10-12-24

12:49
Τα ίδια αποτελέσματα όμως έχει και η πλήρης απογοήτευση.
Εγώ που έχω άφθονα resources για κάτι τέτοιο (χρόνο, χρήμα κ.λπ.) μια χαρά πρόσβαση έχω (έστω κι αν μιλάμε π.χ. για 1 γυναίκα στις 50 που μου τυχαίνουν για γνωριμία), τους περισσότερους άντρες που π.χ. είναι υπάλληλοι μ' ένα μισθό κι αυτή την ώρα είναι στις δουλειές τους τους ρώτησες;Γιατί δεν έχετε πρόσβαση;
Τι σας εμποδίζει να έχετε πρόσβαση;

Πως να μην απογοητεύονται όταν οι λίγες γυναίκες στις οποίες έχουν πρόσβαση στη ζωή τους τους έχουν απογοητεύσει;

10-12-24

13:10
Και γω στην δουλειά μου είμαι τώρα και είμαι υπάλληλος με έναν μισθό ασχέτως αν είναι ένας καλός μισθός και ασχέτως αν έχω την τύχη να έχουν φροντίσει παππούδες και γονείς να έχω εισοδήματα και από άλλες πηγές.Εγώ που έχω άφθονα resources για κάτι τέτοιο (χρόνο, χρήμα κ.λπ.) μια χαρά πρόσβαση έχω (έστω κι αν μιλάμε π.χ. για 1 γυναίκα στις 50 που μου τυχαίνουν για γνωριμία), τους περισσότερους άντρες που π.χ. είναι υπάλληλοι μ' ένα μισθό κι αυτή την ώρα είναι στις δουλειές τους τους ρώτησες;
Πως να μην απογοητεύονται όταν οι λίγες γυναίκες στις οποίες έχουν πρόσβαση στη ζωή τους τους έχουν απογοητεύσει;
Ποιος σου είπε ότι δεν έχουν πρόσβαση σ΄αυτές τις γυναίκες στις οποίες αναφερόμαστε;
Για ποιους λόγους έχουν απογοητευτεί;
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

10-12-24

13:37
Φαντάζομαι ότι αναφέρεται στην έλλειψη χρόνου το οποίο δυστυχώς ισχύει . Αλλά και χρόνο να έχει κάποιος , είναι δύσκολο εάν έχεις περιορισμένο κοινωνικό κύκλοΚαι γω στην δουλειά μου είμαι τώρα και είμαι υπάλληλος με έναν μισθό ασχέτως αν είναι ένας καλός μισθός και ασχέτως αν έχω την τύχη να έχουν φροντίσει παππούδες και γονείς να έχω εισοδήματα και από άλλες πηγές.
Ποιος σου είπε ότι δεν έχουν πρόσβαση σ΄αυτές τις γυναίκες στις οποίες αναφερόμαστε;
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.578 μηνύματα.

10-12-24

14:01
Την ειλικρίνεια. Επίσης κάτι που μου κάνει εντύπωση σε μια κοπέλα είναι το ψυχολογικό "πνήξιμο" από τη μάνα της. Δηλαδή, θα πρέπει μέχρι και στην τουαλέτα αν θέλει να πάει, να ρωτήσει τη μάνα της. Αυτό νομίζω είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα λαών που είναι κοντά ή κάτω από τον Ισημερινό. 

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

10-12-24

14:01
Τώρα κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ή μιλάμε για έλλειψη ενσυναίσθησης;Και γω στην δουλειά μου είμαι τώρα και είμαι υπάλληλος με έναν μισθό ασχέτως αν είναι ένας καλός μισθός και ασχέτως αν έχω την τύχη να έχουν φροντίσει παππούδες και γονείς να έχω εισοδήματα και από άλλες πηγές.
Τι ακριβώς συγκρίνεις, τη δική σου περίπτωση (που, για να είσαι εδώ, προφανώς κάνεις μια χαλαρή δουλειά χωρίς ν' αγχώνεσαι για το αν θα βγει ο μήνας κ.λπ.) με την περίπτωση του μέσου νέου άντρα που, ενώ αγωνίζεται με τα περιορισμένα ή ανύπαρκτα resources που διαθέτει για πράγματα που για σένα είναι αυτονόητα και τρώει το ένα «χαστούκι» μετά το άλλο στην καθημερινότητά του, πρέπει συνάμα να βγει εκεί έξω και να καταφέρει να είναι και γοητευτικός, ευδιάθετος, τσαχπίνης κ.λπ. (έστω και στα ψέματα) μπας και γυρίσει και τον κοιτάξει καμιά γυναίκα, ακόμη κι αν αυτή η γυναίκα είναι ένα τίποτα σαν άνθρωπος;
Ένα ακόμη χαρακτηριστικό αυτών των λαών εν προκειμένω είναι και τα «άκρα»: ή θα 'ναι έτσι όπως την περιγράφεις ή θα 'χει τους γονείς της παντελώς χεσμένους!Επίσης κάτι που μου κάνει εντύπωση σε μια κοπέλα είναι το ψυχολογικό "πνήξιμο" από τη μάνα της. Δηλαδή, θα πρέπει μέχρι και στην τουαλέτα αν θέλει να πάει, να ρωτήσει τη μάνα της. Αυτό νομίζω είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα λαών που είναι κοντά ή κάτω από τον Ισημερινό.![]()

10-12-24

14:35
Ενσυναίσθηση διαθέτω.Τώρα κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ή μιλάμε για έλλειψη ενσυναίσθησης;
Τι ακριβώς συγκρίνεις, τη δική σου περίπτωση (που, για να είσαι εδώ, προφανώς κάνεις μια χαλαρή δουλειά χωρίς ν' αγχώνεσαι για το αν θα βγει ο μήνας κ.λπ.) με την περίπτωση του μέσου νέου άντρα που, ενώ αγωνίζεται με τα περιορισμένα ή ανύπαρκτα resources που διαθέτει για πράγματα που για σένα είναι αυτονόητα και τρώει το ένα «χαστούκι» μετά το άλλο στην καθημερινότητά του, πρέπει συνάμα να βγει εκεί έξω και να καταφέρει να είναι και γοητευτικός, ευδιάθετος, τσαχπίνης κ.λπ. (έστω και στα ψέματα) μπας και γυρίσει και τον κοιτάξει καμιά γυναίκα, ακόμη κι αν αυτή η γυναίκα είναι ένα τίποτα σαν άνθρωπος;
Οι ερωτήσεις που κάνω είναι σκόπιμες.
Επίσης δεν κάνω μια χαλαρή δουλειά, απλώς κάποιες μέρες είναι χαλαρές.
ΟΚ, η περίπτωση που αναφέρεις είναι όντως δύσκολη.
Στα πάντα υπάρχουν επιλογές.
Κάποιος θα πήγαινε με μια γυναίκα που, όπως λες, είναι ένα τίποτα ως άνθρωπος, κάποιος άλλος θα περίμενε να γνωρίσει κάτι ποιοτικότερο επειδή θα έκρινε ότι αυτά που θα εισέπραττε από την "γυναίκα-τίποτα", θα του δημιουργούσαν περισσότερα προβλήματα απ΄αυτά που ήδη έχει.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

10-12-24

14:57
Πάλι απόπειρα κατηγοριοποίησης των ατόμων διαισθάνομαι βάσει ίσως οικονομικών κριτηρίων ή κύρους/ επαγγελματικής εξέλιξης / καριέρας / καταξίωσης κλπτην περίπτωση του μέσου νέου άντρα που, ενώ αγωνίζεται με τα περιορισμένα ή ανύπαρκτα resources που διαθέτει για πράγματα που για σένα είναι αυτονόητα και τρώει το ένα «χαστούκι» μετά το άλλο στην καθημερινότητά του, πρέπει συνάμα να βγει εκεί έξω και να καταφέρει να είναι και γοητευτικός, ευδιάθετος, τσαχπίνης κ.λπ. (έστω και στα ψέματα) μπας και γυρίσει και τον κοιτάξει καμιά γυναίκα, ακόμη κι αν αυτή η γυναίκα είναι ένα τίποτα σαν άνθρωπος;
Δηλαδή ο μη επιτυχημένος πρέπει να συμβιβαστεί με το ο, τι να ναι; αυτό που αποκαλείς " Γυναίκες τίποτα";
Η πνευματική συγκρότηση, η ψυχική καλλιέργεια, οι ευγενείς τρόποι δεν είναι εφόδια να προσελκύσει κανείς γυναίκες κάποιας αξίας που δεν μετρούν τον άλλο με υλικά κριτήρια;
Guest 881237
Επισκέπτης

10-12-24

16:00
Όλα αυτά ισχύουν κ για την άλλη πλευρά όμως . Και τουλάχιστον οι άντρες έχουν την ελευθερία του να επιλέξουν, να κάνουν δηλαδή την πρώτη κίνηση ενώ μια γυναίκα πρέπει να επιλεχθεί, κι αν αυτό δεν γίνει;Τώρα κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ή μιλάμε για έλλειψη ενσυναίσθησης;
Τι ακριβώς συγκρίνεις, τη δική σου περίπτωση (που, για να είσαι εδώ, προφανώς κάνεις μια χαλαρή δουλειά χωρίς ν' αγχώνεσαι για το αν θα βγει ο μήνας κ.λπ.) με την περίπτωση του μέσου νέου άντρα που, ενώ αγωνίζεται με τα περιορισμένα ή ανύπαρκτα resources που διαθέτει για πράγματα που για σένα είναι αυτονόητα και τρώει το ένα «χαστούκι» μετά το άλλο στην καθημερινότητά του, πρέπει συνάμα να βγει εκεί έξω και να καταφέρει να είναι και γοητευτικός, ευδιάθετος, τσαχπίνης κ.λπ. (έστω και στα ψέματα) μπας και γυρίσει και τον κοιτάξει καμιά γυναίκα, ακόμη κι αν αυτή η γυναίκα είναι ένα τίποτα σαν άνθρωπος
Ναι μπορούν να κάνουν κι εκείνες το πρώτο βήμα αλλά πολλοί είναι εκείνοι που τις παρεξηγήσουν, ενώ στην αντίθετη περίπτωση είναι ο,τι πιο φυσιολογικό

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

10-12-24

16:05
Άσε τις θεωρίες και τα γενικόλογα, εδώ μιλάμε για την πραγματικότητα της καθημερινής ζωής των ανθρώπων...κι εφόσον μιλάμε για άντρες, α)πόσα ραντεβού θα βγει ο μέσος άντρας στη ζωή του (και με τι προϋποθέσεις), β)πόσες γυναίκες θα γνωρίσει και γ)πόσες απ' αυτές τις γυναίκες θα είναι «από τις λίγες»;Στα πάντα υπάρχουν επιλογές.
Στο «α)» η απάντηση είναι «λίγα και συνήθως με κακές προϋποθέσεις», στο «β)» η απάντηση είναι «λίγες» και στο «γ)» η απάντηση στην πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι «καμία»...οπότε όταν αυτός ο άντρας γυρίσει και μου πει π.χ. «είμαι απογοητευμένος από τις γυναίκες γιατί έτσι κι έτσι» εγώ ΔΕΝ έχω μια καλή απάντηση να του δώσω για να τον κάνω να νιώσει καλύτερα ή/και να δει τα πράγματα αλλιώς γιατί ΑΥΤΗ είναι η αλήθεια (του), όσο σκληρή κι αν σου φαίνεται...μπορεί να μην είναι η δική μου αλήθεια, μπορεί να μη συμφωνώ μ' αυτό που μου λέει ΑΛΛΑ τον καταλαβαίνω και κατανοώ ότι γι' αυτόν (και για τους περισσότερους) έτσι έχουν τα πράγματα!
Το «γυναίκες τίποτα» το ανέφερα υπό την έννοια πως, με τις ισχύουσες δυναμικές του «dating market» το 2024, ένας άντρας για να προσελκύσει το ενδιαφέρον ακόμη και μιας τέτοιας γυναίκας (πόσο μάλλον κάποια που 'χει αξία) πρέπει ΚΑΙ εκεί να είναι όλα όσα προανέφερα...Πάλι απόπειρα κατηγοριοποίησης των ατόμων διαισθάνομαι βάσει ίσως οικονομικών κριτηρίων ή κύρους/ επαγγελματικής εξέλιξης / καριέρας / καταξίωσης κλπ
Δηλαδή ο μη επιτυχημένος πρέπει να συμβιβαστεί με το ο, τι να ναι; αυτό που αποκαλείς " Γυναίκες τίποτα";
Η πνευματική συγκρότηση, η ψυχική καλλιέργεια, οι ευγενείς τρόποι δεν είναι εφόδια να προσελκύσει κανείς γυναίκες κάποιας αξίας που δεν μετρούν τον άλλο με υλικά κριτήρια;
Ξεφεύγεις απ' το θέμα...η συζήτηση ξεκίνησε απ' το «γυναίκα που θα υπερασπιστεί τον άντρα της έναντι τρίτων, ακόμη κι αν δεν έχει δίκιο ή/και έκανε λάθος»!Όλα αυτά ισχύουν κ για την άλλη πλευρά όμως . Και τουλάχιστον οι άντρες έχουν την ελευθερία του να επιλέξουν, να κάνουν δηλαδή την πρώτη κίνηση ενώ μια γυναίκα πρέπει να επιλεχθεί, κι αν αυτό δεν γίνει;
Ναι μπορούν να κάνουν κι εκείνες το πρώτο βήμα αλλά πολλοί είναι εκείνοι που τις παρεξηγήσουν, ενώ στην αντίθετη περίπτωση είναι ο,τι πιο φυσιολογικό![]()
Άντρες που έχουν αυτό το χαρακτηριστικό (κι όλα τα «παρελκόμενά» του) υπάρχουν πολλοί, γυναίκες όμως ελάχιστες!

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

10-12-24

17:26
Να σου πως το βλέπω jack ; καταλαβαίνω τι θέλεις απο τη γυναίκα,ωστόσο σε παρόμοια σκηνικά αν και εφόσον η συμπεριφορά του του συντρόφου ξεφευγε κατά πολυ απο αυτο που θεωρώ ανεκτό και γινόταν σε υπέρμετρο βαθμό brutal αγενή / επιθετική, εγώ προσωπικά θα ένιωθα άβολα μη σου πω και ντροπή για τον άνδρα που με συνοδεύει και ενδεχομένως έχει πρόβλημα διαχείρισης θυμού . Οκ από τακτ δε θα τον προσβαλα δημοσίως, ωστόσο δε θα μου έκανε καλή εντύπωση η έλλειψη ορίων, η εκρηκτικότητα. Ενδεχομένως να ξενέρωνα και όλας, όπως και μου έχει τύχει να είμαι συνοδηγός.. Ο άλλος να βρίζει ακατάσχετα το μπροστινό πχ αυτοκίνητο σε μια κρίση overreacting και να είμαι σε φάση" έλεος βουλωστο επιτέλους "γυναίκα που θα υπερασπιστεί τον άντρα της έναντι τρίτων, ακόμη κι αν δεν έχει δίκιο ή/και έκανε λάθος»!
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

10-12-24

18:30
Οκ είπαμε, είμαστε άντρες, όλοι λίγο πολύ έχουμε ένα γορίλα μέσα μας, τεστοστερόνη κ.λπ. και σίγουρα σε καμία γυναίκα δε θ' άρεσε και το αντίθετο ενδεχόμενο (δηλαδή π.χ. ν' απειλείται με ξυλοδαρμό το ζευγάρι κι ο άντρας να κάθεται απαθής και να τις τρώει κι αυτός κι η γυναίκα του), ΑΛΛΑ όταν οι εκρήξεις είναι συχνές ή/και χωρίς σοβαρό λόγο (όπως π.χ. το παράδειγμα που προανέφερα όπου κάποια κόντεψε να χτυπήσει τη γυναίκα που συνόδευα) τότε κάτι δεν πάει καλά...σ' αυτό το ενδεχόμενο, απλά δε συμμετέχεις στην «υπεράσπιση» του άντρα (γιατί έτσι κι αλλιώς θα το 'χεις κάνει ήδη την πρώτη φορά και θα το 'χεις μετανιώσει βλέποντας ότι απλά ο άνθρωπος είναι μανουριάρης κ.λπ.) και σηκώνεσαι και φεύγεις μόλις «κάτσει η σκόνη», γιατί μπορεί κάλλιστα το επόμενο θύμα του να είσαι εσύ!Να σου πως το βλέπω jack ; καταλαβαίνω τι θέλεις απο τη γυναίκα,ωστόσο σε παρόμοια σκηνικά αν και εφόσον η συμπεριφορά του του συντρόφου ξεφευγε κατά πολυ απο αυτο που θεωρώ ανεκτό και γινόταν σε υπέρμετρο βαθμό brutal αγενή / επιθετική, εγώ προσωπικά θα ένιωθα άβολα μη σου πω και ντροπή για τον άνδρα που με συνοδεύει και ενδεχομένως έχει πρόβλημα διαχείρισης θυμού . Οκ από τακτ δε θα τον προσβαλα δημοσίως, ωστόσο δε θα μου έκανε καλή εντύπωση η έλλειψη ορίων, η εκρηκτικότητα. Ενδεχομένως να ξενέρωνα και όλας, όπως και μου έχει τύχει να είμαι συνοδηγός.. Ο άλλος να βρίζει ακατάσχετα το μπροστινό πχ αυτοκίνητο σε μια κρίση overreacting και να είμαι σε φάση" έλεος βουλωστο επιτέλους "
Guest 881237
Επισκέπτης

10-12-24

21:19
Βασικά το είπα γτ αναφέρθηκες στην περιορισμένη πρόσβαση των αντρών σε "καλές γυναίκες" , το ίδιο λοιπόν ισχύει κ στην αντίθετη περίπτωση. Πολλοί άντρες έχουν στο μυαλό τους τα λιγουρια στο Instagram κ νομίζουν ότι οι γυναίκες έχουν απεριόριστες επιλογές αλλά ως προς την ποιότητα είναι εξίσου (ή και ακόμα πιο) δύσκολο να βρεθεί κάποιος αξιόλογος που θα έκανε αυτό που λες.Ξεφεύγεις απ' το θέμα...η συζήτηση ξεκίνησε απ' το «γυναίκα που θα υπερασπιστεί τον άντρα της έναντι τρίτων, ακόμη κι αν δεν έχει δίκιο ή/και έκανε λάθος»!
Άντρες που έχουν αυτό το χαρακτηριστικό (κι όλα τα «παρελκόμενά» του) υπάρχουν πολλοί, γυναίκες όμως ελάχιστες!![]()
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.578 μηνύματα.

10-12-24

21:25
Βασικά το είπα γτ αναφέρθηκες στην περιορισμένη πρόσβαση των αντρών σε "καλές γυναίκες" , το ίδιο λοιπόν ισχύει κ στην αντίθετη περίπτωση. Πολλοί άντρες έχουν στο μυαλό τους τα λιγουρια στο Instagram κ νομίζουν ότι οι γυναίκες έχουν απεριόριστες επιλογές αλλά ως προς την ποιότητα είναι εξίσου (ή και ακόμα πιο) δύσκολο να βρεθεί κάποιος αξιόλογος που θα έκανε αυτό που λες.
δεν έχουν οι γυναίκες επιλογές;

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

10-12-24

21:37
Α μπράβο, αυτο που έλεγα χτες και με ρωταγαν καποιοι "μα ειναι δυνατον να σε πηδανε μονο για την εμπειρία του να πηδάς άνθρωπο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά;"δεν έχουν οι γυναίκες επιλογές;που μόνο για την εμπειρία της θα πάει και με τον κόναν τον βάρβαρο;
![]()
Να που με επιβεβαιώνεις σήμερα.
Εννοείται ότι γίνεται. Και ποιός θα της πει μετά το οτιδήποτε, όταν θα κανει τα παντα για να σε πείσει οτι σε αγαπάει, θα πάρει αυτό που θέλει και μετά θα φυγει;
Θα την ντροπιάσει κανένας; Θα πεταχτούν όλοι και θα πουν "μα ειναι επιλογή της, μέχρι εκεί ήθελε, τι ήθελες, συμβόλαιο;"
Οκ επιλογή της, σύμφωνοι, να φυγει όποτε θέλει.
Αλλά να λέμε τα πράγματα ως έχουν, έχει γίνει η ερωτική αγορά "πιατέλα γευστικών δοκιμών και ουδεμιαν ευθύνη έχομεν και ουδεμιαν βαρυτητα έχει ο λόγος μας".
Με πηδάς για την εμπειρία του να πηδάς 40άρη ή ότι;
Εγω γιατί δεν θέλω να σε πηδήξω για την εμπειρία του να πηδάς ζουμερή βυζαρού, αλλά μου αρέσεις και σημαίνεις κάτι για μένα; Ο μαλάκας της υπόθεσης είμαι; (ρητορική, μη το απαντήσει κανείς σας έφαγα).
ΥΓ: Και δεν ειναι και κατι που το χω δει προσωπικα μια και δυο φορές, αλλά πολλές.
nPb
Επιφανές μέλος

10-12-24

21:47
... και αυτό που γίνεται τις περισσότερες περιπτώσεις είναι ότι αφού γίνει η ζημιά, μετά χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο ότι την πάτησε. Ο Δημητράκης ήταν απλά φλώρος, βαρετός, ρυζόγαλο. Ήθελε απλά να ζήσει την περιπέτεια με το κάθε υποκείμενο μέχρι να πειστεί η ίδια ότι είναι τενεκές ο άλλος. Ζούμε σε μια εποχή όπου η γυναικεία διαίσθηση ενθουσιάζεται πολύ εύκολα με αυτό που βλέπει. 

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

10-12-24

21:58
... και αυτό που γίνεται τις περισσότερες περιπτώσεις είναι ότι αφού γίνει η ζημιά, μετά χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο ότι την πάτησε. Ο Δημητράκης ήταν απλά φλώρος, βαρετός, ρυζόγαλο. Ήθελε απλά να ζήσει την περιπέτεια με το κάθε υποκείμενο μέχρι να πειστεί η ίδια ότι είναι τενεκές ο άλλος. Ζούμε σε μια εποχή όπου η γυναικεία διαίσθηση ενθουσιάζεται πολύ εύκολα με αυτό που βλέπει.![]()
AW ΗΤΑΝΕ ΧΥΡΗΣΤΥΚΩΣ.~
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

10-12-24

22:06
Για λόγους συντομίας χρησιμοποίησα το «καλές», δε μπορώ να γράφω κάθε φορά «γυναίκες που θα υπερασπιστούν τον άντρα τους γιατί μπλαμπλαμπλα»...Βασικά το είπα γτ αναφέρθηκες στην περιορισμένη πρόσβαση των αντρών σε "καλές γυναίκες" , το ίδιο λοιπόν ισχύει κ στην αντίθετη περίπτωση. Πολλοί άντρες έχουν στο μυαλό τους τα λιγουρια στο Instagram κ νομίζουν ότι οι γυναίκες έχουν απεριόριστες επιλογές αλλά ως προς την ποιότητα είναι εξίσου (ή και ακόμα πιο) δύσκολο να βρεθεί κάποιος αξιόλογος που θα έκανε αυτό που λες.
Ε πήδα κι εσύ για την εμπειρία ρε φίλε, ποιος σ' εμποδίζει;Με πηδάς για την εμπειρία του να πηδάς 40άρη ή ότι;
Εγω γιατί δεν θέλω να σε πηδήξω για την εμπειρία του να πηδάς ζουμερή βυζαρού, αλλά μου αρέσεις και σημαίνεις κάτι για μένα; Ο μαλάκας της υπόθεσης είμαι; (ρητορική, μη το απαντήσει κανείς σας έφαγα).

Guest 881237
Επισκέπτης

10-12-24

22:07
Το ίδιο είπα.Για λόγους συντομίας χρησιμοποίησα το «καλές», δε μπορώ να γράφω κάθε φορά «γυναίκες που θα υπερασπιστούν τον άντρα τους γιατί μπλαμπλαμπλα»...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Jack of Spades
- kalhkardia
- Paragontas7000
- teacher_40
- iew
- Ωρορα
- Advocatus diaboli
- Μήτσος10
- plus i bo?
- A350
- Kate1914
- DimitraA.
- rafaela11
- taketrance
- giannhs2001
- touvlo
- American Economist
- fourkaki
- thenutritionist
- Unboxholics
- MarcoReus
- Scandal
- GeorgePap2003
- NeosUser2023
- Memetchi
- J.Cameron
- ROM32
- Fernando_A
- Joji
- fmarulezkd
- chester20080
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.