nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

15-08-24

13:08
Γιαννη γραφεις οπως ο μπαρμπας μου στο facebook πως ξεκλειδωσες τετοια τεχνικηναι ε ? λαδι ε ..?ετσι σαν λαδι καλαματας κωρωνεϊκο.. ε? το σκουρο ε? με βαζει κατω εμενα.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

15-08-24

13:10
Σκατουλί και πράσινα
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

15-08-24

13:12
Ιιιπράσινα-λαδί
της @Joji

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

15-08-24

13:19
Ωραιος ...εχεις προχω μπαμπα... δεν εχω FB ..παντα με αρεσαν τα κυριλατα και τα κατανοητα και τα περιεκτικα και τα ευγενικα ( το ευγενικα το εμαθα απο τους εγγλεζους αλλα δεν πολυκολλησα ) ...και ειμουν ενα κλικ πανω απο την ηλικια ταυτοτητας .... ειναι και μαρκετινκ να σε δωσουν σημασια στην παρεα. Nα φερεσαι Bold , να μιλας Bold και συντομα...αυτο ειναι αποσταγμα μυαλου.... συνηθεια ειναι... ισως το κατακτησουμε καποτε.Γιαννη γραφεις οπως ο μπαρμπας μου στο facebook πως ξεκλειδωσες τετοια τεχνικη
Ενας καθηγητης χημειας ελεγε ..να γραφεται μεστα... γιατι θα σας τσεκουρωσω..
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.451 μηνύματα.

15-08-24

13:24
Το εκφραστικό βαθύ βλέμμα ανεξάρτητου χρώματος
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

15-08-24

13:25
Σε γενικές γραμμές τα καστανά, ειδικά τα πιο σκούρα, και τα πρασινοκάστανα (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει άλλωστε)
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

15-08-24

13:33
Στους άλλους μου αρέσουν τα καστανά με έντονες βλεφαρίδες 

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

15-08-24

13:48
Όλα.
Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα καστανά. Τα θεωρώ πιο "ζεστά"...
Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα καστανά. Τα θεωρώ πιο "ζεστά"...
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

15-08-24

13:53
Μου αρέσουν αυτά τα ματάκια που είναι πάντα υγρά και λίγο μελαγχολικά δε με νοιάζει το χρώμα

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

15-08-24

14:01
Α εγώ που πλησιάζει η εξεταστική του Σεπτέμβρη και έχουν πιάσει σκόνη τα βιβλία μου.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

15-08-24

14:03
Α εγώ που πλησιάζει η εξεταστική του Σεπτέμβρη και έχουν πιάσει σκόνη τα βιβλία μου.
Δεν είσαι μόνη σε αυτό
🤝🏻
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.303 μηνύματα.

16-08-24

15:08
(Γαλαζο-) Πράσινα έχω
Όλα μου αρέσουν
Όλα μου αρέσουν

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

29-11-24

16:03
Μαύρο!! Το πιο εκφραστικά μάτια
Μανούλα και μικρός γιος έχουν

Μανούλα και μικρός γιος έχουν

Pak
Επιφανές μέλος

29-11-24

16:17
Της @Joji.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

29-11-24

19:29
Σκουρόχρωμα γενικά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.