Ποιο χρώμα ματιών σας αρέσει;

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.
Σκατουλί και πράσινα

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.
Γιαννη γραφεις οπως ο μπαρμπας μου στο facebook πως ξεκλειδωσες τετοια τεχνικη
Ωραιος ...εχεις προχω μπαμπα... δεν εχω FB ..παντα με αρεσαν τα κυριλατα και τα κατανοητα και τα περιεκτικα και τα ευγενικα ( το ευγενικα το εμαθα απο τους εγγλεζους αλλα δεν πολυκολλησα ) ...και ειμουν ενα κλικ πανω απο την ηλικια ταυτοτητας .... ειναι και μαρκετινκ να σε δωσουν σημασια στην παρεα. Nα φερεσαι Bold , να μιλας Bold και συντομα...αυτο ειναι αποσταγμα μυαλου.... συνηθεια ειναι... ισως το κατακτησουμε καποτε.
Ενας καθηγητης χημειας ελεγε ..να γραφεται μεστα... γιατι θα σας τσεκουρωσω..

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.451 μηνύματα.
Το εκφραστικό βαθύ βλέμμα ανεξάρτητου χρώματος

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.
Σε γενικές γραμμές τα καστανά, ειδικά τα πιο σκούρα, και τα πρασινοκάστανα (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει άλλωστε)

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.
Στους άλλους μου αρέσουν τα καστανά με έντονες βλεφαρίδες :prettyplz:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Όλα.

Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα καστανά. Τα θεωρώ πιο "ζεστά"...

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Μου αρέσουν αυτά τα ματάκια που είναι πάντα υγρά και λίγο μελαγχολικά δε με νοιάζει το χρώμα🤍

Picsart_24-08-15_13-56-08-303.jpg

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.
Μαύρο!! Το πιο εκφραστικά μάτια
Μανούλα και μικρός γιος έχουν:give_rose::inlove::angelnot:

Pak

Επιφανές μέλος

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.
Σκουρόχρωμα γενικά.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.
Καστανά. Μπορεί να είναι συνηθισμένα αλλα έχουν κάτι το προσιτό και μη ψυχρό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια