Guest 691153
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
15-08-24
13:08
Γιαννη γραφεις οπως ο μπαρμπας μου στο facebook πως ξεκλειδωσες τετοια τεχνικηναι ε ? λαδι ε ..?ετσι σαν λαδι καλαματας κωρωνεϊκο.. ε? το σκουρο ε? με βαζει κατω εμενα.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.767 μηνύματα.
15-08-24
13:10
Σκατουλί και πράσινα
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.786 μηνύματα.
15-08-24
13:12
Ιιιπράσινα-λαδί
της @Joji

ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.426 μηνύματα.
15-08-24
13:19
Ωραιος ...εχεις προχω μπαμπα... δεν εχω FB ..παντα με αρεσαν τα κυριλατα και τα κατανοητα και τα περιεκτικα και τα ευγενικα ( το ευγενικα το εμαθα απο τους εγγλεζους αλλα δεν πολυκολλησα ) ...και ειμουν ενα κλικ πανω απο την ηλικια ταυτοτητας .... ειναι και μαρκετινκ να σε δωσουν σημασια στην παρεα. Nα φερεσαι Bold , να μιλας Bold και συντομα...αυτο ειναι αποσταγμα μυαλου.... συνηθεια ειναι... ισως το κατακτησουμε καποτε.Γιαννη γραφεις οπως ο μπαρμπας μου στο facebook πως ξεκλειδωσες τετοια τεχνικη
Ενας καθηγητης χημειας ελεγε ..να γραφεται μεστα... γιατι θα σας τσεκουρωσω..
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.368 μηνύματα.
15-08-24
13:24
Το εκφραστικό βαθύ βλέμμα ανεξάρτητου χρώματος
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.397 μηνύματα.
15-08-24
13:25
Σε γενικές γραμμές τα καστανά, ειδικά τα πιο σκούρα, και τα πρασινοκάστανα (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει άλλωστε)
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.165 μηνύματα.
15-08-24
13:33
Στους άλλους μου αρέσουν τα καστανά με έντονες βλεφαρίδες 

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.479 μηνύματα.
15-08-24
13:48
Όλα.
Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα καστανά. Τα θεωρώ πιο "ζεστά"...
Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα καστανά. Τα θεωρώ πιο "ζεστά"...
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.314 μηνύματα.
15-08-24
13:53
Μου αρέσουν αυτά τα ματάκια που είναι πάντα υγρά και λίγο μελαγχολικά δε με νοιάζει το χρώμα
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.165 μηνύματα.
15-08-24
14:01
Α εγώ που πλησιάζει η εξεταστική του Σεπτέμβρη και έχουν πιάσει σκόνη τα βιβλία μου.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.314 μηνύματα.
15-08-24
14:03
Α εγώ που πλησιάζει η εξεταστική του Σεπτέμβρη και έχουν πιάσει σκόνη τα βιβλία μου.
Δεν είσαι μόνη σε αυτό
🤝🏻
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.348 μηνύματα.
16-08-24
15:08
(Γαλαζο-) Πράσινα έχω
Όλα μου αρέσουν
Όλα μου αρέσουν

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.911 μηνύματα.
29-11-24
16:03
Μαύρο!! Το πιο εκφραστικά μάτια
Μανούλα και μικρός γιος έχουν

Μανούλα και μικρός γιος έχουν

Pak
Επιφανές μέλος
29-11-24
16:17
Της @Joji.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.953 μηνύματα.
29-11-24
19:29
Σκουρόχρωμα γενικά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ουριήλ
- Kate1914
- Joji
- AggelikiGr
- Sosstoss
- iew
- Scandal
- giannhs2001
- rafaela11
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- Memetchi
- Εριφύλη
- Μήτσος10
- johnsala
- touvlo
- phleidhs
- Reader
- Unboxholics
- Poirot
- charmander
- mixaelaaa
- Albert.123
- Paragontas7000
- Libertus
- linuxman
- Angelica Vzl
- American Economist
- Wonderkid
- Dr. Gl. Luminous
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool