kostassakel13
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Cancerman
Δραστήριο μέλος

lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

DrJ7000
Εκκολαπτόμενο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Χμ ισως φταιει οτι εχει σαν μηχανη τον IE. Μερικοι οταν ακουν IE τρεχουν μακριαΑρχική Δημοσίευση από DrJ7000:Maxthon...μάλλον είμαι ο μοναδικός που τον χρησιμοποιεί.

lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

DrJ7000
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Χμ ισως φταιει οτι εχει σαν μηχανη τον IE. Μερικοι οταν ακουν IE τρεχουν μακρια![]()
Μάλλον έτσι είναι.Και δεν έχουν και άδικο όσοι "τρέχουν μακρυά" από ΙΕ. Νομίζω πάντως πως ένας χρήστης που τηρεί τα βασικά σε θέμα ασφάλειας δε θα χει ιδιαίτερο πρόβλημα.Και θα οφέληθει και μερικά πλεονεκτήματα του ΙΕ ( πχ συμβατότητα).
Στην τελική, όπως βολεύεται ο καθένας.Εγώ δοκίμασα πολλούς και κόλλησα στον Maxthon. Βίτσια είναι αυτά.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από DrJ7000:Μάλλον έτσι είναι.Και δεν έχουν και άδικο όσοι "τρέχουν μακρυά" από ΙΕ. Νομίζω πάντως πως ένας χρήστης που τηρεί τα βασικά σε θέμα ασφάλειας δε θα χει ιδιαίτερο πρόβλημα.Και θα οφέληθει και μερικά πλεονεκτήματα του ΙΕ ( πχ συμβατότητα).
Στην τελική, όπως βολεύεται ο καθένας.Εγώ δοκίμασα πολλούς και κόλλησα στον Maxthon. Βίτσια είναι αυτά.![]()
Εγω πιστευω οτι ο IE ειναι μια χαρα για το μεσο χρηστη αν ειχε tab. Το μονο αρνητικο σε θεματα ασφαλειας ειναι τα activex ... αν δεν προσεχεις ισως τις πατησεις πολυ ασχημα!
DrJ7000
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Εγω πιστευω οτι ο IE ειναι μια χαρα για το μεσο χρηστη αν ειχε tab. Το μονο αρνητικο σε θεματα ασφαλειας ειναι τα activex ... αν δεν προσεχεις ισως τις πατησεις πολυ ασχημα!
Ε, αυτά προσφέρει ο Maxthon (μαζί με κάτι άλλες ευκολίες).
Για τα activex έχεις απόλυτο δίκιο.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Για αυτο δεν μου φάνηκε περιέργο που έχεις maxthon.Αρχική Δημοσίευση από DrJ7000:Ε, αυτά προσφέρει ο Maxthon (μαζί με κάτι άλλες ευκολίες).

Ο Maxthon υποστήριζει activex;Αρχική Δημοσίευση από DrJ7000:activex έχεις απόλυτο δίκιο.

DrJ7000
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Ο Maxthon υποστήριζει activex;![]()
Όλοι πλέον υποστηρίζουν activex (νομίζω).Ο Maxthon εννοείται οτι υποστηρίζει

Χωρίς activex δε παίζουν flash, streaming video κτλ
Με activex παίζουν όλα, αλλά παίζουν και trojans κτλ.
Ο Maxthon έχει επίλογη "Allow -Do not allow activex".΄Έχεις όμως και τη δυνατότητα να επιτρέψεις activex σε ορισμένες σελίδες που θες.
Όλα είναι θέμα επιλογών. Προσωπικά πιστεύω πως είναι ανούσιο χωρίς activex. Ένα καλό antivirus κάνει μια χαρά τη δουλειά του.
ΥΓ:Έχεις δοκιμάσει Maxthon; Άν όχι κάνε μια δοκιμή, μπορεί να σ αρέσει.

ladycat
Δραστήριο μέλος

Cancerman
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Εγω πιστευω οτι ο IE ειναι μια χαρα για το μεσο χρηστη αν ειχε tab......
ασχετο..
δε ξερω μπορει και να κανω λαθος αλλα ο νεος IE εχει tabs..
DrJ7000
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Cancerman:ασχετο..
δε ξερω μπορει και να κανω λαθος αλλα ο νεος IE εχει tabs..
Δεν κάνεις λάθος. Έχει. Καιρός ήταν.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ο opera πλεον ειναι τσαμπα εδω και αρκετο καιροΑρχική Δημοσίευση από ladycat:εγω το οπερα το 9 χρησημοποιω παντα οπερα κ ας μην ειναι τσαμπα το λατρευω τον ΙΕ ουτε να τον φτυσω αφου σκεφτομαι να τον βγαλω κιολας
ladycat
Δραστήριο μέλος

παλια δεν ηταν τωρα πλεον το ξερω οτι ειναι δεν εχει πια ηλιθια μπανερΑρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Ο opera πλεον ειναι τσαμπα εδω και αρκετο καιρο
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

drteddy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.