Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

08-04-24

03:27
Citizen*Within every cynic there is a disappointed idealist.
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.

09-04-24

05:45
Ωραίος ο Τιούρινγκ.
Αυτουνού του έκαναν χημικό ευνουχισμό και τελικά αυτοκτόνησε. Αν ενθυμούμαι καλώς.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
mpro sto myalo mou eisai
Τι πάει να πει "H"?
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.207 μηνύματα.

09-04-24

18:11
Ε ΤΩΡΑ ΚΙΑ ΕΣΥΑυτουνού του έκαναν χημικό ευνουχισμό και τελικά αυτοκτόνησε. Αν ενθυμούμαι καλώς.
Τι πάει να πει "H"?
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.

11-04-24

04:55
Ε ΤΩΡΑ ΚΙΑ ΕΣΥ
Τι ρε? Μίλα ξεκάθαρα.
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 525 μηνύματα.

14-05-24

10:08
Martin Luther King Jr.
Καμια σφαιρα δε σκοτωνει το ονειρο .
Ειπε τη μια και μονη πανανθρωπινη αληθεια επανω στο καπιτωλειο των ψεμματων και εφυγε .
Ευχομαι καθε μερα να ειχα γεννηθει τοτε . Να του εσφιγγα το χερι , να τον αγκαλιαζα και να συζητουσαμε για 10 λεπτα μονο . Μου λειπουν αυτα τα 10 λεπτα .
Καμια σφαιρα δε σκοτωνει το ονειρο .
Ειπε τη μια και μονη πανανθρωπινη αληθεια επανω στο καπιτωλειο των ψεμματων και εφυγε .
Ευχομαι καθε μερα να ειχα γεννηθει τοτε . Να του εσφιγγα το χερι , να τον αγκαλιαζα και να συζητουσαμε για 10 λεπτα μονο . Μου λειπουν αυτα τα 10 λεπτα .
o venizelikos
Νεοφερμένο μέλος
Ο o venizelikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 15 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 7 μηνύματα.

05-07-24

07:43
Και ένας στρατηγός μπορεί να πεθάνει , δεν λέει τίποτα. Επίσης αν το πάμε έτσι ο Λένιν και ο Χίτλερ είναι τα δύο πιο σημαντικά άτομα του αιώνα καθώς ο μεν δημιούργησε την σοβιετική Ένωση και ήταν ο πρώτος σύντροφος που πολέμησε τους bourgeois ενώ τα πάντα από το 1939 μέχρι σήμερα είναι όπως είναι λόγο του Χίτλερ .Η μια δουλειά είναι σπουδάζω --> παράγω επιστήμη.
Η άλλη είναι --> διοικώ ενώ ανά πάσα στιγμή μπορεί να πεθάνω.
Πολύ γενική ερώτηση, δεν υπάρχει ο τέλειος άνθρωπος. Πιθανών ο Αϊνστάιν γιατί ουσιαστικά (πέρα από τα υπόλοιπα κατορθώματά του ) έφτιαξε το πεδίο της αστροφυσικής μόνος του. Ενώ έφερε απάντηση σε χιλιάδες επιστημονικά ερωτήματα .
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος

30-07-24

00:20
Και ένας στρατηγός μπορεί να πεθάνει , δεν λέει τίποτα. Επίσης αν το πάμε έτσι ο Λένιν και ο Χίτλερ είναι τα δύο πιο σημαντικά άτομα του αιώνα καθώς ο μεν δημιούργησε την σοβιετική Ένωση και ήταν ο πρώτος σύντροφος που πολέμησε τους bourgeois ενώ τα πάντα από το 1939 μέχρι σήμερα είναι όπως είναι λόγο του Χίτλερ .
Πολύ γενική ερώτηση, δεν υπάρχει ο τέλειος άνθρωπος. Πιθανών ο Αϊνστάιν γιατί ουσιαστικά (πέρα από τα υπόλοιπα κατορθώματά του ) έφτιαξε το πεδίο της αστροφυσικής μόνος του. Ενώ έφερε απάντηση σε χιλιάδες επιστημονικά ερωτήματα .
Γειά σου φίλε μου. Να ξέρεις οι λεγόμενοι επώνυμοι άνθρωποι κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να πουν μια μαλακία και αμέσως να μπουν στο μάτι του κυκλώνα. (Μυστικές υπηρεσίες, στρατός, αστυνομία) και δεν συμμαζεύεται. Πόσο μάλλον ένας στρατηγός ή ένας ηγέτης κομμουνιστικής επανάστασης. Αν όμως δεν πιστεύεις βαθιά στο όραμα σου δεν πρόκειται να πείσεις και κανέναν. Δεν τρέφω συμπάθεια στον Λένιν γιατί προώθησε βίαιη επανάσταση ενώ εγώ είμαι πασιφιστής. Η βία μόνο βία φέρνει. Τώρα για τον Χίτλερ τι να πούμε; Ενας μέτριος μισότρελος πλημμυρισμένος απ' το μίσος. Δεν λέω οτι οι Εβραίοι δεν δημιουργούν μίσος και αντιπάθειες με το τρόπο που λειτουργούν, καιρό τώρα όμως να τους κλείνεις σε στρατόπεδα, οικογενειακώς και να τους εκτελείς δείχνει απλά οτι είσαι πλημμυρισμένος απ' το μίσος. Τι να πούμε; Για τους επεκτατικούς πολέμους και τον ιμπεριαλισμό; Στην εσωτερική καταπίεση στη Ναζιστική Γερμανία; Σ' όλα τα σκατά μέσα. Αλλοι καιροί...μακριά από μας φτου φτού.
Η Σοβιετική ένωση μου προκαλεί αποστροφή. Δες τη Κίνα του σήμερα, θα ήθελες να ζούσες εκεί; Χ2 χειρότερα η Σοβιετική ένωση.
Ο Αινστάιν έφτιαξε ένα όπλο που μπορεί να αφανίσει την ανθρωπότητα. Δίκοπο μαχαίρι. Δε νομίζεις;
o venizelikos
Νεοφερμένο μέλος
Ο o venizelikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 15 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 7 μηνύματα.

30-07-24

11:06
Γενικά φίλε μου κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να κάνει όλες τις σωστές επιλογές, απλά τον Χίτλερ τον ανέφερα καθώς μέσω του πολέμου που προκάλεσε ουσιαστικά έφερε μια τεράστια ανάπτυξη της τεχνολογίας . Επειδή η ερώτηση είναι ο πιο σημαντικός και όχι ο "καλύτερος" άνθρωπος του 20 αιώνα, το οποίο το καταλαβαίνω ως ο άνθρωπος με το μεγαλύτερο αντίκτυπο, για αυτό ανέφερα αφρούς τους δύο . Ο Χίτλερ είναι ο χειρότερος άνθρωπος που έχει ζήσει ποτέ , αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ο πιο σημαντικός όμως .Γειά σου φίλε μου. Να ξέρεις οι λεγόμενοι επώνυμοι άνθρωποι κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να πουν μια μαλακία και αμέσως να μπουν στο μάτι του κυκλώνα. (Μυστικές υπηρεσίες, στρατός, αστυνομία) και δεν συμμαζεύεται. Πόσο μάλλον ένας στρατηγός ή ένας ηγέτης κομμουνιστικής επανάστασης. Αν όμως δεν πιστεύεις βαθιά στο όραμα σου δεν πρόκειται να πείσεις και κανέναν. Δεν τρέφω συμπάθεια στον Λένιν γιατί προώθησε βίαιη επανάσταση ενώ εγώ είμαι πασιφιστής. Η βία μόνο βία φέρνει. Τώρα για τον Χίτλερ τι να πούμε; Ενας μέτριος μισότρελος πλημμυρισμένος απ' το μίσος. Δεν λέω οτι οι Εβραίοι δεν δημιουργούν μίσος και αντιπάθειες με το τρόπο που λειτουργούν, καιρό τώρα όμως να τους κλείνεις σε στρατόπεδα, οικογενειακώς και να τους εκτελείς δείχνει απλά οτι είσαι πλημμυρισμένος απ' το μίσος. Τι να πούμε; Για τους επεκτατικούς πολέμους και τον ιμπεριαλισμό; Στην εσωτερική καταπίεση στη Ναζιστική Γερμανία; Σ' όλα τα σκατά μέσα. Αλλοι καιροί...μακριά από μας φτου φτού.
Η Σοβιετική ένωση μου προκαλεί αποστροφή. Δες τη Κίνα του σήμερα, θα ήθελες να ζούσες εκεί; Χ2 χειρότερα η Σοβιετική ένωση.
Ο Αινστάιν έφτιαξε ένα όπλο που μπορεί να αφανίσει την ανθρωπότητα. Δίκοπο μαχαίρι. Δε νομίζεις;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

30-07-24

11:49
Για τεκμηριωσε το αυτο.Με στοιχεια και οχι με οτι αποψη κατεβαζει η κουτρα μας.ενώ τα πάντα από το 1939 μέχρι σήμερα είναι όπως είναι λόγο του Χίτλερ .
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.430 μηνύματα.

30-07-24

11:55
Αδολφος Xιτλερ . Αφησε το μεγαλυτερο στιγμα στον προηγουμενο αιωνα κηρυσσοντας ουασιαστικα τον β παγκοσμιο πολεμο. Απο τοτε τιποτα δεν ειναι πλεον ιδιο στον συγχρονο κοσμο
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

30-07-24

11:55
Ξεκάθαρα ο πιο σημαντικός άνθρωπος ήταν ο Τέσλα. Άσχετα αν το όραμα του δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ (γιατί άραγε).
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος

04-08-24

10:57
Γενικά φίλε μου κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να κάνει όλες τις σωστές επιλογές, απλά τον Χίτλερ τον ανέφερα καθώς μέσω του πολέμου που προκάλεσε ουσιαστικά έφερε μια τεράστια ανάπτυξη της τεχνολογίας . Επειδή η ερώτηση είναι ο πιο σημαντικός και όχι ο "καλύτερος" άνθρωπος του 20 αιώνα, το οποίο το καταλαβαίνω ως ο άνθρωπος με το μεγαλύτερο αντίκτυπο, για αυτό ανέφερα αφρούς τους δύο . Ο Χίτλερ είναι ο χειρότερος άνθρωπος που έχει ζήσει ποτέ , αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ο πιο σημαντικός όμως .
Απ΄τους χειρότερους. Αυτό πιστεύω κι εγώ. "μέσω του πολέμου" λες. Τι πολέμου όμως. Πόσοι τη πλήρωσαν που δεν έφταιγαν; Για μένα είναι χ. Ανοδος της τεχνολογίας λες. Αλλο πνευματική αγνότητα άλλο πνευματική τελειότητα λέω εγώ.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.430 μηνύματα.

04-08-24

11:51
το θρεντ δεν λεει για τον πιο καλο αλλα για τον πιο σημαντικο. Κακα τα ψεμματα ο χιτλερ αφησε το μεγαλυτερο στιγμα τον προηγουμενο αιωνα.Απ΄τους χειρότερους. Αυτό πιστεύω κι εγώ. "μέσω του πολέμου" λες. Τι πολέμου όμως. Πόσοι τη πλήρωσαν που δεν έφταιγαν; Για μένα είναι χ. Ανοδος της τεχνολογίας λες. Αλλο πνευματική αγνότητα άλλο πνευματική τελειότητα λέω εγώ.
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος

04-08-24

11:59
το θρεντ δεν λεει για τον πιο καλο αλλα για τον πιο σημαντικο. Κακα τα ψεμματα ο χιτλερ αφησε το μεγαλυτερο στιγμα τον προηγουμενο αιωνα.
Ok να το ξεκαθαρίσω λίγο. Εννοώ ποιός προσέφερε τα περισσότερα στην ανθρωπότητα.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

04-08-24

12:02
ok αυτο ειναι μια διαφορετικη ερμηνεια του ερωτηματος του θρεντ. Παντως για εμενα ο χιτλερ αφησε το σημαντικοτερο ( και οχι καλυτερο προφανως) στιγμα στην ανθρωποτητα τον προηγουμενο αιωνα.Ok να το ξεκαθαρίσω λίγο. Εννοώ ποιός προσέφερε τα περισσότερα στην ανθρωπότητα.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.

04-08-24

12:04
Ε μα ούτε για αυτό υπάρχει απάντηση. Προσωπικά επιμένω στην αρχική μου θέση. Πολλοί οι τομείς όπου είχαμε ευεργετικές εξελίξεις για τον άνθρωπο, άρα και πολλές οι σημαντικές προσωπικότητες.Ok να το ξεκαθαρίσω λίγο. Εννοώ ποιός προσέφερε τα περισσότερα στην ανθρωπότητα.
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος

04-08-24

12:05
ok αυτο ειναι μια διαφορετικη ερμηνεια του ερωτηματος του θρεντ. Παντως για εμενα ο χιτλερ αφησε το σημαντικοτερο ( και οχι καλυτερο προφανως) στιγμα στην ανθρωποτητα τον προηγουμενο αιωνα.
Τρολλάρεις...
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

04-08-24

12:06
Επειεδη διαφωνουμε σημαινει οτι τρολλαρω? Δεν σημαδεψε τον προηγουμενο αιωνα ο ΒΠΠ που τον αρχισε ο χιτλερ δηλαδη?????Τρολλάρεις...
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος

04-08-24

12:13
Ε μα ούτε για αυτό υπάρχει απάντηση. Προσωπικά επιμένω στην αρχική μου θέση.
Εχεις ακούσει για τα βραβεία Νόμπελ?
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.

04-08-24

12:27
Δεν ήξερα ότι μονάχα οι Νομπελίστες είναι σημαντικοί.Εχεις ακούσει για τα βραβεία Νόμπελ?
Δηλαδή μου λες πως δεν υπάρχει περίπτωση να υπήρξε ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος, αλλά παρόλα αυτα να μην αναγνωρίστηκε όσο ζούσε; Ο Τέσλα που είπε η Εριφύλη πχ, δεν πήρε Νόμπελ, για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Δεν ήταν όμως σημαντικός; Οι αδελφοί Ράιτ απ' όσο ξέρω δεν έλαβαν Νόμπελ. Με τη λογική σου και αυτοί ασήμαντοι ήταν. Τι έκαναν μωρέ, μόνο έκαναν το αρχαίο όνειρο του ανθρώπου να πετάξει πραγματικότητα. Νόμπελ δε πήραν, οπότε και αυτοί άχρηστοι είναι με τη λογική αυτή.
Οπότε άτοπο το σχόλιο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.