Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,695 μηνύματα.
08-09-24
17:02
Σε αυτά τα τεστ ακόμη να καταλάβω τι σημαίνουν οι σημαίες που βγάζει στον καθένα
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 2,748 μηνύματα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,095 μηνύματα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30,979 μηνύματα.
08-09-24
20:10
Όσοι δηλωνετε εθνικιστές και βγαινετε πιο καπιταλιστές, να το κοιτάξετε λιγο.
Η μάστιγα του εθνικισμού οι εθνικοκαπιταλαίοι.
Η μάστιγα του εθνικισμού οι εθνικοκαπιταλαίοι.
physicscrazy
Δραστήριο μέλος
Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 713 μηνύματα.
08-09-24
20:14
Αν και αυτά τα τεστ δεν μπορεί να είναι τελείως ακριβή (δεν μπορείς να χωρέσεις ολόκληρη πολιτική φιλοσοφία σε 100 ερωτησεις), ιδού τα αποτελέσματα μου. Νομίζω έπεσε αρκετά κοντά σε αυτά που πιστεύω, η μόνη διαφωνία μου μάλλον θα ήταν η οικολογία, νομίζω ότι είμαι περισσότερο οικολόγος, αλλά ίσως κάνω λαθος. Σίγουρα είμαι πραγματιστής παντως:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hecticism
- Wonderkid
- AggelikiGr
- Kate1914
- Scandal
- giannhs2001
- physicscrazy
- American Economist
- nearos
- taketrance
- SlimShady
- charmander