Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

08-09-24

17:02
Σε αυτά τα τεστ ακόμη να καταλάβω τι σημαίνουν οι σημαίες που βγάζει στον καθένα
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.208 μηνύματα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

08-09-24

20:10
Όσοι δηλωνετε εθνικιστές και βγαινετε πιο καπιταλιστές, να το κοιτάξετε λιγο.
Η μάστιγα του εθνικισμού οι εθνικοκαπιταλαίοι.
Η μάστιγα του εθνικισμού οι εθνικοκαπιταλαίοι.
physicscrazy
Δραστήριο μέλος
Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα.

08-09-24

20:14
Αν και αυτά τα τεστ δεν μπορεί να είναι τελείως ακριβή (δεν μπορείς να χωρέσεις ολόκληρη πολιτική φιλοσοφία σε 100 ερωτησεις), ιδού τα αποτελέσματα μου. Νομίζω έπεσε αρκετά κοντά σε αυτά που πιστεύω, η μόνη διαφωνία μου μάλλον θα ήταν η οικολογία, νομίζω ότι είμαι περισσότερο οικολόγος, αλλά ίσως κάνω λαθος. Σίγουρα είμαι πραγματιστής παντως:
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

12-10-24

00:12
RightValues Quiz

@ilias90 @Kate1914 @Valder @American Economist @giannhs2001
Βρήκα αυτό το ενδιαφέρον τεστ που δείχνει τις δεξιές αξίες και σας καλώ τους γνωστούς δεξιούς να το κάνετε.. Πιστεύω θα είχε πλάκα. Το κάνω και εγώ αυτη τη στιγμή (ειδικά εσυ ηλια νομίζω θα ευχαριστηθείς τοσο τα αποτελέσματα τα δικά σου οσο και τα δικά μου

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Παραθέτω τα πιο πρόσφατα τεστακια πολιτικά που έχω κάνει μετά απο 1η σεπτεμβρίου. Είμαι αρκετά περήφανος που κατάφερα να βγάλω τον Κομμουνισμό απο πάνω μου παρόλο που έχω ακομα δρόμο πολύ
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

12-10-24

00:42
Με εβγαλε κατι γλαρεντζοειδείς μαλακίες οτι δεν ειμαι εθνικιστής και ειμαι προ-UN.
Καταρχάς ειναι φτιαγμένο για ΗΠΑ με αργκο ΗΠΑ και πράγματα που μονο ενα ΗΠΑνό καταλαβαίνει.
Δευτερον ειναι σιγουρα πειραγμένο.
Καταρχάς ειναι φτιαγμένο για ΗΠΑ με αργκο ΗΠΑ και πράγματα που μονο ενα ΗΠΑνό καταλαβαίνει.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

12-10-24

00:44
Καλά γενικότερα αυτά τα τεστ θεωρούν εξ' αρχής οτι είσαι αμερικάνος. Επειτα εννοείται πως δείχνουν στο περίπου που βρίσκεσια πολιτικά και όχι με ακρίβεια.Με εβγαλε κατι γλαρεντζοειδείς μαλακίες οτι δεν ειμαι εθνικιστής και ειμαι προ-UN.
Φαντάσου πριν κανα δυο τρία χρόνια που ήμουν φούλ ingsoc communist επιπεδου ΕΣΣΔ με στάλιν και μαλακίες με έβγαζε liberal left

nearos
Επιφανές μέλος

12-10-24

00:47
@juste un instant πλακα πλακα θα σου πρότεινα να κανεις και συ ενα παρόμοιο κουίζ για την ευφροσύνη ολων μας. Έχεις αρκετό χρόνο πιστεύω 
politicaltests.github.io
ελα μανα μου...

12Axes Quiz

ελα μανα μου...
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

12-10-24

00:53
Περιττό να σου πω πόσο περήφανοι είμαστε εμείςΕίμαι αρκετά περήφανος που κατάφερα να βγάλω τον Κομμουνισμό απο πάνω μου

Τώρα για το τεστ με κάλυψε ο Βάλντερ για τα περισσότερα. Αρκετά τα έβαζα neutral γιατί δεν καταλάβαινα Χριστό (δεν έχω ιδέα από οικονομικά συστήματα), οπότε δεν ξέρω πόσο έγκυρα είναι κάποια κομμάτια.
Τέλος πάντων, να και τα δικά μου:
Οι ιδεολογίες που λέει παρακάτω, αν κατάλαβα σωστά, βγαίνουν από πάνω προς τα κάτω, και η πιο πάνω είναι η πιο κοντινή στα πιστεύω μας;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

12-10-24

07:37
Με εβγαλε κατι γλαρεντζοειδείς μαλακίες οτι δεν ειμαι εθνικιστής και ειμαι προ-UN.
Σωστό αυτό που λες, αρκετές λέξεις δεν τις καταλάβαινα και προς στιγμή νομίζα ότι ξέχασα τα Αγγλικά μου.

American Economist
Επιφανές μέλος

12-10-24

12:44
@Valder αφιερωμένο σε εσένα, είναι γνωστό ότι και εσυ μέσα σου είσαι Libertarian and pro capitalist σαν εμένα.

nearos
Επιφανές μέλος

12-10-24

12:45
τα θελει ο κωλος σου φωτη@Valder αφιερωμένο σε εσένα, είναι γνωστό ότι και εσυ μέσα σου είσαι Libertarian and pro capitalist σαν εμένα.
View attachment 139805

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.537 μηνύματα.

12-10-24

14:27
RightValues Quiz
therightcafe.github.io
@ilias90 @Kate1914 @Valder @American Economist @giannhs2001
Βρήκα αυτό το ενδιαφέρον τεστ που δείχνει τις δεξιές αξίες και σας καλώ τους γνωστούς δεξιούς να το κάνετε.. Πιστεύω θα είχε πλάκα. Το κάνω και εγώ αυτη τη στιγμή (ειδικά εσυ ηλια νομίζω θα ευχαριστηθείς τοσο τα αποτελέσματα τα δικά σου οσο και τα δικά μου)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
View attachment 139791
View attachment 139792
View attachment 139793
View attachment 139794
View attachment 139795View attachment 139796
Παραθέτω τα πιο πρόσφατα τεστακια πολιτικά που έχω κάνει μετά απο 1η σεπτεμβρίου. Είμαι αρκετά περήφανος που κατάφερα να βγάλω τον Κομμουνισμό απο πάνω μου παρόλο που έχω ακομα δρόμο πολύ
RightValues Results

Αυτά μου έβγαλε εμένα. Πω πω, τελείως για Αμερικάνους, όπως είπαν και οι άλλοι. Και επειδή είναι Αμερικανιά, εμένα που είμαι κατά του νεοφιλελευθερισμού με βγάζει κομμούνι. Αυτοί είναι άσπρο ή μαύρο. Τέλος πάντων, για εμένα άλλωστε το σημαντικότερο είναι ο συντηρητισμός στα κοινωνικά ζητήματα και η εναντίωση στη λαθρομετανάστευση.
Πάντως, νεαρέ, δεν χρειάζεται κι εσύ να επηρεάζεσαι από εμάς ή γενικότερα. Κοίταξε να διαμορφώσεις μόνος σου τις απόψεις σου, οι οποίες να ξες θα αλλάξουν ξανά και ξανά όσο μεγαλώνεις. Κι επειδή σε βλέπω να ασχολείσαι με τα πολιτικά, θα σε συμβούλευα να ξεκινήσεις να διαβάζεις πολιτική φιλοσοφία (καλά και εν γένει Φιλοσοφία, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ανεβάζει τόσο το πνεύμα όσο και την ψυχή.) Και να διαβάσεις τόσο απόψεις που είσαι κοντά όσο και αυτές που είσαι κατά.
nearos
Επιφανές μέλος

12-10-24

16:56
Δεν επηρεάστηκα απο κανέναν, απο πάντοτε ήμουν μια διχασμένη προσωπικότητα στα πολιτικά, και σε αναμεικτα θεματα ημουν άλλοτε δεξιος άλλοτε αριστερός. Τωρα ως προς το οτι ειμαι κνιτης, ναι, αλλα για προσωπικούς λόγους και πιθανότατα στο μέλλον να αποχωρήσω (θα δείξει, ακομα διαμορφώνω απόψεις).Πάντως, νεαρέ, δεν χρειάζεται κι εσύ να επηρεάζεσαι από εμάς ή γενικότερα. Κοίταξε να διαμορφώσεις μόνος σου τις απόψεις σου, οι οποίες να ξες θα αλλάξουν ξανά και ξανά όσο μεγαλώνεις. Κι επειδή σε βλέπω να ασχολείσαι με τα πολιτικά, θα σε συμβούλευα να ξεκινήσεις να διαβάζεις πολιτική φιλοσοφία (καλά και εν γένει Φιλοσοφία, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ανεβάζει τόσο το πνεύμα όσο και την ψυχή.) Και να διαβάσεις τόσο απόψεις που είσαι κοντά όσο και αυτές που είσαι κατά.
Εχω φτάσει στο σημείο να επεξεργάζομαι δεδομένα και μηνύματα και να μην τρωω αμάσητο οτι μου δίνεται και φεύγω απο την ακροαριστερά σιγα σιγά.
Οσο για την (πολιτική) φιλοσοφία ευελπιστώ και γω να ξεκινήσω να διαβάζω μόλις δώσω πανελλήνιες και έχω αρκετά χρόνο

American Economist
Επιφανές μέλος

20-12-24

10:00
Μια δικιά μου οπτική πάνω στα οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα:
• Κυβέρνηση : Το κράτος πρέπει να έχει ελάχιστη παρέμβαση στην οικονομία, μόνο ως ρόλο νυχτοφύλακα ώστε να εξασφαλίζει βασικές υπηρεσίες όπως η αστυνομία, υγεία, στρατός, ύδρευση και λοιπές υπηρεσίες.
• Ενέργεια: Ιδιωτικές εταιρείες και μείωση των φόρων.
• Υγεία: Συνδυασμός ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, ώστε ο κάθε πολίτης να επιλέγει αυτό που του ταιριάζει καλύτερα. Παράλληλα το κράτος πρέπει να αυξήσει τα χρήματα που δίνει σε διαφορά ιατρικά projects ώστε να αντιμετωπιστούν διάφορες ασθενειες
• Εκπαίδευση: Δημόσια μέχρι και το λύκειο, στην τριτοβάθμια εκπαίδευση πρέπει να υπάρχουν δίδακτρα ώστε τα πανεπιστήμια να είναι σε θέση να καλύπτουν τα έξοδα τους. Ακόμα και δημόσια να είναι τα ιδρύματα πρέπει να βάλουν δίδακτρα, όπως γίνεται στην Βρετανία και τον Καναδά όπου όλα τα δημόσια πανεπιστήμια είναι με χρέωση. Τέλος, το περιθώριο φοίτησης θα πρέπει να ανέρχεται σε 2ν καθώς είναι απαράδεκτο να υπάρχουν αιώνιοι φοιτητές. Το ν+2 οκ είναι κάπως μικρό ως περιθώριο, όμως το 2ν είναι μια χαρά.
• Φορολογία: Ιδανικά η φορολογία των πολιτών όσο αφορά του άμεσους φόρους δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το 35% ενώ στις επιχειρήσεις δεν θα πρέπει να ξεπερνάει σε καμία περίπτωση το 25%. Παράλληλα οι φόροι στα καύσιμα είναι καλό να είναι χαμηλοί, καθώς αποτελεί βασικό αγαθό για κάθε πολίτη. Δεν σχολιάζω καν τα διαφορά carbon taxes, αυτά πρέπει να καταργηθούν χθες καθώς είναι κλεψιά.
• Στρατός: Είμαι υπέρ της υποχρεωτικής στράτευσης όμως όχι όπως γίνεται τώρα. Θεωρώ ότι η στρατιωτική θητεία θα πρέπει να διαρκεί 3-4 μήνες max η οποία θα περιλαμβάνει σοβαρή και ουσιαστική εκπαίδευση όπως γίνεται στην Σκανδιναβία. Είναι χάσιμο χρόνου να ξοδεύουμε 9-12 μήνες ώστε να πίνουμε καφέ χωρίς να μαθαίνουμε τίποτα το ουσιαστικό.
• Μετανάστευση: Άμεσο κλείσιμο των συνόρων και απελάσεις σε όποιον μετανάστη εγκληματεί και δεν σέβεται τους νόμους της χώρας. Παράλληλα πρέπει να μειωθούν τα επιδόματα προς αυτές τις ομάδες καθώς δεν είναι οικονομικά βιώσιμο, ενώ οποίος μετανάστης δεν έχει βρει δουλειά τους πρώτους 6 μήνες από όταν ήρθε στην χώρα πρέπει να του αφαιρείτε η άδεια παραμονής.
• Οπλοκατοχή: Υπέρ στην οπλοκατοχή μόνο για λόγους άμυνας και υπό αυστηρές προϋποθέσεις. Κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να υπερασπίζεται την περιουσία του, αρκεί η άδεια να έχει χορηγηθεί ύστερα από σοβαρό έλεγχο.
• Νομιμοποίηση ναρκωτικών: Πλήρη απαγόρευση των ναρκωτικών καθώς σε οποία χώρα έγινε το αντίθετο τα αποτελέσματα ήταν καταστροφικά.
• Διαχωρισμός κράτους εκκλησίας: Αν και είμαι Χριστιανός, θεωρώ ότι οι σχέσεις κράτους - εκκλησίας πρέπει να μειωθούν.
• Κοινωνικά ζητήματα: Υπέρ στον γάμο των LGBT και στην ισότητα ανάμεσα στα 2 φύλα με ότι αυτό συνεπάγεται. Παράλληλα όμως πρέπει να απορριφθεί εντελώς η woke culture, η οποία υποστηρίζει ακρότητες του τύπου δεν υπάρχουν φύλα, οι λευκοί πρέπει να εξαφανιστούν ενώ παράλληλα εισάγει το DEI hire στις επιχειρήσεις. Άλλο να υπάρχει ισότητα ανάμεσα στους ανθρώπους και άλλο να επιβάλουμε ανώμαλες ιδεολογίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι ο λόγος που τα αριστερά κόμματα καταρρέουν σε όλες τις δυτικές χώρες.
Γενικά είμαι οπαδός της ελεύθερης οικονομίας καθώς είναι ο μοναδικός τρόπος να πάει μπροστά μια χώρα. Στα κοινωνικά ζητήματα είμαι υπέρ τόσο του συντηρητισμού όσο και του προοδευτισμού. Κάθε κοινωνία πρέπει να κρατάει τα πράγματα που λειτούργησαν σωστά στο παρελθόν (οικογένεια, αυστηρή μεταναστευτική πολιτική, νομοθεσίες κτλ) όμως παράλληλα πρέπει να πηγαίνει μπροστά (ισότητα φύλων, ισότητα στον γάμο, τεχνολογία κτλ). Ο ακραίος συντηρητισμός (πχ η γυναίκα πρέπει να μένει στο σπίτι) και αντίστοιχα οι ακρότητες των προοδευτικών (δεν υπάρχουν φύλα, ανοικτά σύνορα) είναι καταστροφικά για την κοινωνία.
Αν με εκφράζει κάποια ιδεολογία θα έλεγα ότι είναι Republicanism-economic liberalism, θα τοποθετούσα τον εαυτό μου στην κεντροδεξιά ιδεολογία.
• Κυβέρνηση : Το κράτος πρέπει να έχει ελάχιστη παρέμβαση στην οικονομία, μόνο ως ρόλο νυχτοφύλακα ώστε να εξασφαλίζει βασικές υπηρεσίες όπως η αστυνομία, υγεία, στρατός, ύδρευση και λοιπές υπηρεσίες.
• Ενέργεια: Ιδιωτικές εταιρείες και μείωση των φόρων.
• Υγεία: Συνδυασμός ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, ώστε ο κάθε πολίτης να επιλέγει αυτό που του ταιριάζει καλύτερα. Παράλληλα το κράτος πρέπει να αυξήσει τα χρήματα που δίνει σε διαφορά ιατρικά projects ώστε να αντιμετωπιστούν διάφορες ασθενειες
• Εκπαίδευση: Δημόσια μέχρι και το λύκειο, στην τριτοβάθμια εκπαίδευση πρέπει να υπάρχουν δίδακτρα ώστε τα πανεπιστήμια να είναι σε θέση να καλύπτουν τα έξοδα τους. Ακόμα και δημόσια να είναι τα ιδρύματα πρέπει να βάλουν δίδακτρα, όπως γίνεται στην Βρετανία και τον Καναδά όπου όλα τα δημόσια πανεπιστήμια είναι με χρέωση. Τέλος, το περιθώριο φοίτησης θα πρέπει να ανέρχεται σε 2ν καθώς είναι απαράδεκτο να υπάρχουν αιώνιοι φοιτητές. Το ν+2 οκ είναι κάπως μικρό ως περιθώριο, όμως το 2ν είναι μια χαρά.
• Φορολογία: Ιδανικά η φορολογία των πολιτών όσο αφορά του άμεσους φόρους δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το 35% ενώ στις επιχειρήσεις δεν θα πρέπει να ξεπερνάει σε καμία περίπτωση το 25%. Παράλληλα οι φόροι στα καύσιμα είναι καλό να είναι χαμηλοί, καθώς αποτελεί βασικό αγαθό για κάθε πολίτη. Δεν σχολιάζω καν τα διαφορά carbon taxes, αυτά πρέπει να καταργηθούν χθες καθώς είναι κλεψιά.
• Στρατός: Είμαι υπέρ της υποχρεωτικής στράτευσης όμως όχι όπως γίνεται τώρα. Θεωρώ ότι η στρατιωτική θητεία θα πρέπει να διαρκεί 3-4 μήνες max η οποία θα περιλαμβάνει σοβαρή και ουσιαστική εκπαίδευση όπως γίνεται στην Σκανδιναβία. Είναι χάσιμο χρόνου να ξοδεύουμε 9-12 μήνες ώστε να πίνουμε καφέ χωρίς να μαθαίνουμε τίποτα το ουσιαστικό.
• Μετανάστευση: Άμεσο κλείσιμο των συνόρων και απελάσεις σε όποιον μετανάστη εγκληματεί και δεν σέβεται τους νόμους της χώρας. Παράλληλα πρέπει να μειωθούν τα επιδόματα προς αυτές τις ομάδες καθώς δεν είναι οικονομικά βιώσιμο, ενώ οποίος μετανάστης δεν έχει βρει δουλειά τους πρώτους 6 μήνες από όταν ήρθε στην χώρα πρέπει να του αφαιρείτε η άδεια παραμονής.
• Οπλοκατοχή: Υπέρ στην οπλοκατοχή μόνο για λόγους άμυνας και υπό αυστηρές προϋποθέσεις. Κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να υπερασπίζεται την περιουσία του, αρκεί η άδεια να έχει χορηγηθεί ύστερα από σοβαρό έλεγχο.
• Νομιμοποίηση ναρκωτικών: Πλήρη απαγόρευση των ναρκωτικών καθώς σε οποία χώρα έγινε το αντίθετο τα αποτελέσματα ήταν καταστροφικά.
• Διαχωρισμός κράτους εκκλησίας: Αν και είμαι Χριστιανός, θεωρώ ότι οι σχέσεις κράτους - εκκλησίας πρέπει να μειωθούν.
• Κοινωνικά ζητήματα: Υπέρ στον γάμο των LGBT και στην ισότητα ανάμεσα στα 2 φύλα με ότι αυτό συνεπάγεται. Παράλληλα όμως πρέπει να απορριφθεί εντελώς η woke culture, η οποία υποστηρίζει ακρότητες του τύπου δεν υπάρχουν φύλα, οι λευκοί πρέπει να εξαφανιστούν ενώ παράλληλα εισάγει το DEI hire στις επιχειρήσεις. Άλλο να υπάρχει ισότητα ανάμεσα στους ανθρώπους και άλλο να επιβάλουμε ανώμαλες ιδεολογίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι ο λόγος που τα αριστερά κόμματα καταρρέουν σε όλες τις δυτικές χώρες.
Γενικά είμαι οπαδός της ελεύθερης οικονομίας καθώς είναι ο μοναδικός τρόπος να πάει μπροστά μια χώρα. Στα κοινωνικά ζητήματα είμαι υπέρ τόσο του συντηρητισμού όσο και του προοδευτισμού. Κάθε κοινωνία πρέπει να κρατάει τα πράγματα που λειτούργησαν σωστά στο παρελθόν (οικογένεια, αυστηρή μεταναστευτική πολιτική, νομοθεσίες κτλ) όμως παράλληλα πρέπει να πηγαίνει μπροστά (ισότητα φύλων, ισότητα στον γάμο, τεχνολογία κτλ). Ο ακραίος συντηρητισμός (πχ η γυναίκα πρέπει να μένει στο σπίτι) και αντίστοιχα οι ακρότητες των προοδευτικών (δεν υπάρχουν φύλα, ανοικτά σύνορα) είναι καταστροφικά για την κοινωνία.
Αν με εκφράζει κάποια ιδεολογία θα έλεγα ότι είναι Republicanism-economic liberalism, θα τοποθετούσα τον εαυτό μου στην κεντροδεξιά ιδεολογία.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.062 μηνύματα.

01-01-25

15:26
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 109 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hecticism
- Scandal
- charmander
- Paragontas7000
- American Economist
- Libertus
- taketrance
- Kate1914
- chester20080
- touvlo
- giannhs2001
- ROM32
- Wonderkid
- johnsala
- vasilis123321
- AggelikiGr
- Memetchi
- Unboxholics
- Fernando_A
- Reader
- ghоul
- physicscrazy
- SlimShady
- Hased Babis
- A350
- Joji
- fmarulezkd
- suaimhneas
- rafaela11
- Totreno
- camil
- Εχέμυθη
- Unseen skygge
- Red
- ag97
- Ace of Spades
- Mt73
- Ria99
- jj!
- azula
- orange crush
- tsiobieman
- Johnny15
- anastasis06
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.