Πολιτική αναταραχή στο Ιράν (2025-2026)

Τι δεν θα παει ο Άδωνις να πολεμησει ; μη φοβάστε ο αρχιχλαπατσας θα μας σώσει.

Γιατί δεν πας εσύ στο Ισραήλ δλδ;
Τους σιχαινομαι μετα την γενοκτονια στη γαζα αυτους. Λευτερια στον ιρανικο λαο και προστασια στα αδερφια μας τους κυπριους ζηταω.

Επισης μην ανησυχεις δεν με εχουν αναγκη, σε αντιθεση με τους μουλαδες που τρεχουν και δεν φτανουν.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τι δεν θα παει ο Άδωνις να πολεμησει ; μη φοβάστε ο αρχιχλαπατσας θα μας σώσει.
Σκυλος που γαβγιζει δεν δαγκωνει λεει ο λαος. Μπλα μπλα μπλα μπλα

προπαγανδιστικό ή μη πιστεύετε;

Διολου απιθανο αλλα μην πιστευεις τιποτα ...

1772466986102.png

Επιχειρεί και η Ιρανική αεροπορία φαίνεται

Παντως δεν εχει σχεση το 74, το 74 η Κυπρος κειτονταν μακραν....
To 74 η Ελλάδα δεν μπορούσε να βοηθήσει την Κύπρο. Η δικτατορία είχε διαλύσει εντελώς τις ένοπλες δυνάμεις. Το στρατό η χούντα τον ήθελε μόνον για πραξικοπήματα και αδιαφορούσε για οτιδήποτε άλλο. Τα χουντικά καθάρματα είχαν ξεπουλήσει τα όπλα μας σε ομάδες της Αφρικής και όταν έγινε η επιστράτευση βρήκαν πέτρες στα κιβώτια που έπρεπε να είχαν τουφέκια. Έδιναν ένα όπλο ανά 3 στρατιώτες με διαταγή ποιος θα το πάρει όταν σκοτωθεί ο πρώτος. Τα μισά αεροπλάνα και πλοία μας ήταν ακινητοποιημένα λόγω έλλειψης υλικών. Δεν υπήρχαν ούτε στολές ούτε ξηρά τροφή. Με τέτοιο στρατό κινδύνευε η Ελλάδα και αυτό σήμαινε η φράση του Καραμανλή "Η Κύπρος κείται μακράν" καθώς δεν μπορούσε να πει φανερά "Η προδοτική χούντα μας άφησε χωρίς στρατό". Στα επόμενα χρόνια Καραμανλής και Αβέρωφ με υπεράνθρωπες προσπάθειες αποκατέστησαν τις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις. Ας σταματήσουν λοιπόν τα χουντόνια, αλλά και κάποιοι που απλώς δεν γνωρίζουν την αλήθεια, να κατηγορούν τον Καραμανλή ότι δεν βοήθησε την Κύπρο.

1772467042470.png

Αδιαφορο σε εμενα.

To 74 η Ελλάδα δεν μπορούσε να βοηθήσει την Κύπρο. Η δικτατορία είχε διαλύσει εντελώς τις ένοπλες δυνάμεις. Το στρατό η χούντα τον ήθελε μόνον για πραξικοπήματα και αδιαφορούσε για οτιδήποτε άλλο. Τα χουντικά καθάρματα είχαν ξεπουλήσει τα όπλα μας σε ομάδες της Αφρικής και όταν έγινε η επιστράτευση βρήκαν πέτρες στα κιβώτια που έπρεπε να είχαν τουφέκια. Έδιναν ένα όπλο ανά 3 στρατιώτες με διαταγή ποιος θα το πάρει όταν σκοτωθεί ο πρώτος.
Ετσι ακριβως. Στους ψευτοεθνικιστες και στους νοσταλγους να τα λες αυτα που σκουζουν εδω και μερες.

Τους σιχαινομαι μετα την γενοκτονια στη γαζα αυτους. Λευτερια στον ιρανικο λαο και προστασια στα αδερφια μας τους κυπριους ζηταω.

Επισης μην ανησυχεις δεν με εχουν αναγκη, σε αντιθεση με τους μουλαδες που τρεχουν και δεν φτανουν.

Σκυλος που γαβγιζει δεν δαγκωνει λεει ο λαος. Μπλα μπλα μπλα μπλα

Εμένα δεν με νοιάζει αν δαγκώνει η όχι απλά εφόσον βγαίνει κ γράφει παπαριες στο φβ εκ μέρους όλων μας... Να δω τώρα τη μαγκιά του.

Οι Ιρανοί έχουν πολλα να κάνουν ακόμη. Ο τραμπακουλας ήταν από παλια δικομανής άνθρωπος τη βρίσκει με τις φασαρίες. Εσυ κ εγώ όμως δε θέλουμε να πεσει καμια ρουκέτα σε σπίτι μας κ να το διαλυσει.

ο τραμπ ας κάνει ανρηντάκτηντ τα φάηλς πρώτα κ μετά ας πει ό,τι θέλει

για όλα έχει άποψη αλλά για αυτά τσιμουδιά - γιατί άραγε;

Να το θερμάνω λίγο ακόμα; Τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία για την Κίνα να μπουκάρει στην Ταϊβάν. :cool2: :popcorn:
(γελάμε αλλά σε λίγο δεν θα έχει πλάκα για κανέναν)
μα δεν γελάει κανείς.
Έχετε αντιληφθεί πως κανείς δεν μας εγγυάται την αποκλιμάκωση;
Εγώ πραγματικά χωρίς καμιά υπερβολή τα τελευταία βράδια πέφτοντας προς το μαξιλάρι σκέφτομαι πως μπορεί να μην δω καν την επόμενη μέρα ή τι άλλο μου ξημερώνει.
και το νιωθω στο πετσί μου

Δεν δινω καμία πιθανότητα να εμπλακει η Ελλάδα σε πόλεμο στη ΜΕ. Δεν θα το αφήσει ο Μητσοτάκης γιατί ξέρει ότι ΔΕΝ πρόκειτε να ξανα βγει ΠΟΤΕ αν γίνει καμια στραβή.

μα δεν γελάει κανείς.
Έχετε αντιληφθεί πως κανείς δεν μας εγγυάται την αποκλιμάκωση;
Εγώ πραγματικά χωρίς καμιά υπερβολή τα τελευταία βράδια πέφτοντας προς το μαξιλάρι σκέφτομαι πως μπορεί να μην δω καν την επόμενη μέρα ή τι άλλο μου ξημερώνει.
και το νιωθω στο πετσί μου
Έχεις καταλάβει αμαρελια ότι η μόνη κερδισμένη μέχρι στιγμής είναι η Κίνα έτσι ;; Δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω το λόγο νομίζω

Δεν δινω καμία πιθανότητα να εμπλακει η Ελλάδα σε πόλεμο στη ΜΕ. Δεν θα το αφήσει ο Μητσοτάκης γιατί ξέρει ότι ΔΕΝ πρόκειτε να ξανα βγει ΠΟΤΕ αν γίνει καμια στραβή.

Φίλε η Σουδα είναι τίγκα στις Αμερικανικές δυνάμεις. Θα σε ρωτήσουν οι Ιρανοί μετά από αυτά που τους έκαναν που θα ρίξουν ;

Στα παπαρια τους κ σένα μαλακα σε θεωρουν όπως τους Αμερικανούς.

Αν τον υποχρεώσουν ΗΠΑ, Ευρωπαίοι; Προβοκατόρικο το ερώτημα..θα πει όχι;

Ναι σίγουρα. Στα 4 θα πεσει κ θα βάζει μετά το Γεωργιάδη να γράφει λιβελους στο φβ για το Αμέρικα κ το Ισραήλ. Είναι και η Γκιλφοιντ πως λεγεται μας κουβαλήθηκε εδώ και φουσκώνει σα το παγωνι.

Αν τον υποχρεώσουν ΗΠΑ, Ευρωπαίοι; Προβοκατόρικο το ερώτημα..θα πει όχι;
Φίλε η Σουδα είναι τίγκα στις Αμερικανικές δυνάμεις. Θα σε ρωτήσουν οι Ιρανοί μετά από αυτά που τους έκαναν που θα ρίξουν ;

Στα παπαρια τους κ σένα μαλακα σε θεωρουν όπως τους Αμερικανούς.
Η Ελλάδα δεν έχει στρατηγικό όφελος από έναν πόλεμο εκτός συνόρων. Οι κίνδυνοι είναι πολλαπλοί: ανθρώπινα θύματα, οικονομικό κόστος, πολιτική και κοινωνική αστάθεια, και αποδυνάμωση της εθνικής άμυνας. Αυτα ο Κούλης τα ξέρει. Δεν θα υποχρεώσει κανένας κανέναν...έτσι λέγατε και για τον Ζελένσκι...

Εφοσον εχουμε αμερικανικες βασεις στη σουδα μια χαρα μπλεγμενοι ΗΔΗ ειμαστε.Κια ανετα μας επιτιθονται.Καμια λογικη εξαλλου δενε χουν.Ζησε με αυτο.

Η Ελλάδα δεν έχει στρατηγικό όφελος από έναν πόλεμο εκτός συνόρων. Οι κίνδυνοι είναι πολλαπλοί: ανθρώπινα θύματα, οικονομικό κόστος, πολιτική και κοινωνική αστάθεια, και αποδυνάμωση της εθνικής άμυνας. Αυτα ο Κούλης τα ξέρει. Δεν θα υποχρεώσει κανένας κανέναν...έτσι λέγατε και για τον Ζελένσκι...
Μα δεν χρειαζεται να εμπλακει ο κουλης λεμε πιο εμπρακτα.Πετανε στη σουδα μια χαρα πυραυλο.Μπορεις να το αντιληφθεις ή να στο ζωγραφισω αγαπουλα;

Εφοσον εχουμε αμερικανικες βασεις στη σουδα μια χαρα μπλεγμενοι ΗΔΗ ειμαστε.Κια ανετα μας επιτιθονται.Καμια λογικη εξαλλου δενε χουν.Ζησε με αυτο.
Ντάξει , ζήστε στο συνεφάκι της αριστερής προπαγανδας σας...

Με Τσίπρα εγώ ήδη θα έτρεμα...

1772468821236.png

Back