Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 18:28 Ο Πάνθηρας!: #461 Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Η Ελλάδα δεν έχει στρατηγικό όφελος από έναν πόλεμο εκτός συνόρων. Οι κίνδυνοι είναι πολλαπλοί: ανθρώπινα θύματα, οικονομικό κόστος, πολιτική και κοινωνική αστάθεια, και αποδυνάμωση της εθνικής άμυνας. Αυτα ο Κούλης τα ξέρει. Δεν θα υποχρεώσει κανένας κανέναν...έτσι λέγατε και για τον Ζελένσκι... Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες τι έγραψα Γιώργο μου... Δεν είπε κανένας ότι θα κάνεις πολεμο. Ο Γεωργιάδης περα απο το να γράφει φανφάρες στο φβ δεν είναι για τέτοια κόλπα άλλοι είναι σκυλιά του πολεμου σε αυτό το κόσμο.... Είπαμε απλά ότι με τις Ταρζανιες αυτές και το υπέρ γλείψιμο στους αμερικανους στο τέλος θα εκνευρίσεις κανέναν κ θα σου στείλει καμια οβίδα. Εσυ τι ανακατευεσαι ρε βλακα θα σου πουν ; οχι εσένα βλακα γενικά. Και θα έχουν κ δίκιο. Μη παρασυρεσυε από τον Άδωνις. Ο άνθρωπος είναι χλαπατσας χρόνια τώρα απλά πηρε κ προαγωγη σε αρχιχλαπατσα. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.000 μηνύματα. Χθες στις 18:28 Ο Wonderkid: #462 Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Ντάξει , ζήστε στο συνεφάκι της αριστερής προπαγανδας σας... Με Τσίπρα εγώ ήδη θα έτρεμα... Click για ανάπτυξη... δεν είναι θέμα αριστεράς και δεξιάς σε όλα...αλλά κοινή λογική σε τεταμένη κατάσταση Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.868 μηνύματα. Χθες στις 18:29 Η Πουπουλίνα: #463 Χθες στις 18:29 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Ντάξει , ζήστε στο συνεφάκι της αριστερής προπαγανδας σας... Με Τσίπρα εγώ ήδη θα έτρεμα... Click για ανάπτυξη... Ποια αριστερη προπαγανδα μωρε; Κανενας δεν ελεγχει το ιραν μπορεις να το αντιληφθεις; Εδω επιτεθηκε στο μαχρειν και στο ντουμπαι...εδω γιατι να μην το κανει; GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.871 μηνύματα. Χθες στις 18:29 Ο GeorgePap2003: #464 Χθες στις 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πετανε στη σουδα μια χαρα πυραυλο.Μπορεις να το αντιληφθεις ή να στο ζωγραφισω αγαπουλα; Click για ανάπτυξη... Να τις χαλάσουμε τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις! Να φτιάξουμε βάσεις για το Ιραν , το Ιρακ και τη Βορεια Κορέα... Να μαζέψουμε τους πάντες εδω πέρα για να ειναι χαρούμενοι οι αριστεροί... Λοιπον , η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ έναντι του Ιραν. Οι ΗΠΑ ειναι η ισχυρότερη δύναμη στον κόσμο παντού-καλως ή κακως πρεπει να τα έχουμε καλά μαζί τους. Το Ιραν δεν έχει καμία σχέση με εμάς... Απο εδω μέσα ,το 95% δεν θα άντεχε στο Ιραν να ζήσει ούτε 20 λεπτά... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κανενας δεν ελεγχει το ιραν μπορεις να το αντιληφθεις; Εδω επιτεθηκε στο μαχρειν και στο ντουμπαι...εδω γιατι να μην το κανει; Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχει η Ελλάδα με το Μπαχρείν; Είμαστε στην ίδια ζώνη; Όχι... Παιδιά το Ιραν κάνει επιθέσεις σε χώρες γύρω από τον κόλπο...και την Κύπρο... Χαλαρώστε Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.868 μηνύματα. Χθες στις 18:31 Η Πουπουλίνα: #465 Χθες στις 18:31 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Να τις χαλάσουμε τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις! Να φτιάξουμε βάσεις για το Ιραν , το Ιρακ και τη Βορεια Κορέα... Να μαζέψουμε τους πάντες εδω πέρα για να ειναι χαρούμενοι οι αριστεροί... Λοιπον , η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ έναντι του Ιραν. Οι ΗΠΑ ειναι η ισχυρότερη δύναμη στον κόσμο παντού-καλως ή κακως πρεπει να τα έχουμε καλά μαζί τους. Το Ιραν δεν έχει καμία σχέση με εμάς... Απο εδω μέσα ,το 95% δεν θα άντεχε στο Ιραν να ζήσει ούτε 20 λεπτά... Click για ανάπτυξη... Αυτα λεω εγω; Εγω λεω την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.Μπορεις να την αντιληφθεις; Ασχετα με το τι υποστηριζει ο καθενας..,.ειμαστε ηδη μπλεγμενοι και ανετα μας στελνουν φιλακια με πυραυλο.ΑΣΧΕΤΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙς ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. Βγαλε το κεφαλι σου εξω απο το χωμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:32 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Να τις χαλάσουμε τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις! Να φτιάξουμε βάσεις για το Ιραν , το Ιρακ και τη Βορεια Κορέα... Να μαζέψουμε τους πάντες εδω πέρα για να ειναι χαρούμενοι οι αριστεροί... Λοιπον , η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ έναντι του Ιραν. Οι ΗΠΑ ειναι η ισχυρότερη δύναμη στον κόσμο παντού-καλως ή κακως πρεπει να τα έχουμε καλά μαζί τους. Το Ιραν δεν έχει καμία σχέση με εμάς... Απο εδω μέσα ,το 95% δεν θα άντεχε στο Ιραν να ζήσει ούτε 20 λεπτά... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:30 Τι σχέση έχει η Ελλάδα με το Μπαχρείν; Είμαστε στην ίδια ζώνη; Όχι... Παιδιά το Ιραν κάνει επιθέσεις σε χώρες γύρω από τον κόλπο...και την Κύπρο... Χαλαρώστε Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν το εχεις αντιληφθει αλλα και εγω εναντια στο ΙΡΑΝ ειμαι και μαζι με ΗΠΑ και ισραηλ σε αυτον τον πολεμο.Οποτε αυτα τα αριστεριστικα αλλου. ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ; Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.000 μηνύματα. Χθες στις 18:37 Ο Wonderkid: #466 Χθες στις 18:37 Κλιμακώνει τις απειλές ο Τραμπ, δεν αποκλείει τώρα να στείλει χερσαίες δυνάμεις στο Ιράν- Αναφορές για ισχυρές εκρήξεις κοντά στις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ισφαχάν Οι απεσταλμένοι του protothema.gr μεταδίδουν live από το Ισραήλ - Νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στη Βηρυτό, εκκενώνονται περιοχές - Απειλές από Ιρανό στρατηγό εναντίον της Κύπρου www.protothema.gr Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 18:39 Ο Πάνθηρας!: #467 Χθες στις 18:39 Ελα τσακωθείτε και μεταξυ σας τώρα ποιος είναι ο λιγότερο διεθνής εγκληματίας. Σημαιάκια και μπλουζακια του βαψομαλια έχουμε βγάλει ; πειτε νουμερα να στείλω παραγγελια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:40 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Να τις χαλάσουμε τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις! Να φτιάξουμε βάσεις για το Ιραν , το Ιρακ και τη Βορεια Κορέα... Να μαζέψουμε τους πάντες εδω πέρα για να ειναι χαρούμενοι οι αριστεροί... Λοιπον , η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ έναντι του Ιραν. Οι ΗΠΑ ειναι η ισχυρότερη δύναμη στον κόσμο παντού-καλως ή κακως πρεπει να τα έχουμε καλά μαζί τους. Το Ιραν δεν έχει καμία σχέση με εμάς... Απο εδω μέσα ,το 95% δεν θα άντεχε στο Ιραν να ζήσει ούτε 20 λεπτά... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:30 Τι σχέση έχει η Ελλάδα με το Μπαχρείν; Είμαστε στην ίδια ζώνη; Όχι... Παιδιά το Ιραν κάνει επιθέσεις σε χώρες γύρω από τον κόλπο...και την Κύπρο... Χαλαρώστε Click για ανάπτυξη... Ε αυτό είναι το βασικό επιχείρημα όπως; έγραψα χθες επειδή είναι για κάποιους οι πιο ισχυροί πρεπει να τους γλείφουμε το κωλο σαν να λέμε είμαστε σε μια εταιρεία κ γλείφουμε το διευθυντή ότι μαλακία κ αν κάνει. Η τέχνη του αυλικου. Κανονικό πρωτοκολλο και μεθοδολογία. Μόλις παω Αθήνα κ βρω το άλλο το βιβλίο θα το ανεβάσω σε screenshot. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:42 Εγώ δεν είμαι με κανέναν... Αυτοί έχουν χρονιές βεντέτες. Είμαι με τον άνθρωπο και τον καθημερινό δίκαιο αγωνιστή. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.868 μηνύματα. Χθες στις 18:43 Η Πουπουλίνα: #468 Χθες στις 18:43 Για μενα βασεις απο ΚΑΝΕΝΑΝ δεν θα ηθελα. Το ζητημα ειναι οτι ΤΩΡΑ τις εχουμε και ανετα ειμαστε μπλεγμενοι. Κατα τα αλλα θα το ξαναπω για να μην υπαρχουνα μφιβολιες. ΝΑΙ..ειμαι με ΙΣΡΑΗΛ και ΗΠΑ σε αυτον τον πολεμο. Καποτε αυτο το καθεστως του ιραν θα επρεπε να εξολοθρεφτει και πολυ αργησαν..ενα τσακ πριν την δημιουργια πυρηνικης βομβας ηταν και μετα τιποτα δεν θα μας εσωζε. Τσουζει η αληθεια αλλα παραμενει αληθεια/. Τα υπολοιπα ειναι γραφικοτητες. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.473 μηνύματα. Χθες στις 18:50 Η amarelia έγραψε: #469 Χθες στις 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: η μόνη κερδισμένη μέχρι στιγμής είναι η Κίνα έτσι Click για ανάπτυξη... Παράγοντα με όλη την ειλικρίνεια, χέστηκα Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.563 μηνύματα. Χθες στις 18:51 Η Himela έγραψε: #470 Χθες στις 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Αν τον υποχρεώσουν ΗΠΑ, Ευρωπαίοι; Προβοκατόρικο το ερώτημα..θα πει όχι; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μα δεν γελάει κανείς. Έχετε αντιληφθεί πως κανείς δεν μας εγγυάται την αποκλιμάκωση; Εγώ πραγματικά χωρίς καμιά υπερβολή τα τελευταία βράδια πέφτοντας προς το μαξιλάρι σκέφτομαι πως μπορεί να μην δω καν την επόμενη μέρα ή τι άλλο μου ξημερώνει. και το νιωθω στο πετσί μου Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.868 μηνύματα. Χθες στις 18:53 Η Πουπουλίνα: #471 Χθες στις 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί να επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής. Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι οτι ανησυχω και εγω οτι κατι θα παθω. Κουβεντα να γινεται βρε αδελφε.. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 19:02 Ο Πάνθηρας!: #472 Χθες στις 19:02 Αναμένουμε οδηγίες και από τον Αρχιχλαπατσα που είναι έτοιμος λέει να πολεμησει. Ουτε το 50% του βάρους του δε μπορεί να κάνει σε παγκο αλλά παμε πολεμο.... Α ρε κομμαντο Συνημμένα Screenshot_2026-03-02-18-59-46-585_com.facebook.katana.jpg 274,4 KB · Εμφανίσεις: 15 Screenshot_2026-03-02-19-00-02-267_com.facebook.katana.jpg 241,6 KB · Εμφανίσεις: 15 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.166 μηνύματα. Χθες στις 19:13 Ο American Economist: #473 Χθες στις 19:13 ΗΠΑ: Πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα το μακελειό με τους 3 νεκρούς και 17 τραυματίες σε μπαρ στο Όστιν, σύμφωνα με το FBI - ertnews.gr Τουλάχιστον τρία άτομα σκοτώθηκαν, συμπεριλαμβανομένου του δράστη και 17 άλλα τραυματίστηκαν όταν για άγνωστο λόγο ξέσπασαν πυροβολισμοί τα ξημερώματα της www.ertnews.gr giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.379 μηνύματα. Χθες στις 19:30 Ο giannhs2001: #474 Χθες στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σε αντιθεση με τους ομοιδεατες σου το 1974 ,η ελλαδα πηρε τη σωστη αποφαση αυτη τη φορα να προστατευσει και να βοηθησει την κυπρο . Click για ανάπτυξη... Πρωτον, δεν ήταν ομοϊδεάτες μου. Δεύτερον, παπάρια θα προστατέψει η Ελλάδα. Να σε θυμίσω το μεγάλο φιάσκο ενάντια στους Χούθι με τη φρεγάτα που γύρισε άρον άρον πίσω με το πρώτο drone που προσπαθούσαν να στοχεψουν λες και ρίχνουν σε ορτύκια; Οριακά δεν είχαμε νεκρό. Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Θα το πληρωσει ακριβα το θεοκρατικο κρατος το ιραν αυτο που εκαναν χθες στο ακρβτηρι. Ξυδακι φασιστακο. Click για ανάπτυξη... Οκει, εγώ να πιω ξυδάκι. Εσύ θα πιεις κανένα φου μπας και ηρεμήσεις λίγο γιατί ζαλίζεις; Φου, δημοκράτη. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.558 μηνύματα. Χθες στις 19:39 Η Kate1914 έγραψε: #475 Χθες στις 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: ελπιζουν χρονια σε επανασταση εναντι της τυρρανιας Click για ανάπτυξη... Πώς γίνεται να λες ελπίζω σε μία επανάσταση χωρίς να λαμβάνεις ο ίδιος δράση; Καλά έκαναν και ήθελαν επανάσταση, αλλά το ελπίζω απέχει έτη φωτός από το επαναστατώ. Μόνο εμένα μου φαίνεται κουλό όπως το έθεσες; Τέλος πάντων μπροστά στις εξελίξεις εστιάζω σε κάτι ανούσιο, αλλά μου κάνει εντύπωση σαν δήλωση. Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ Click για ανάπτυξη... Βασικά το καλύτερο θα ήταν να μην υποστηρίζει κανέναν και να κοιτάει τον εαυτό της και το εθνικό συμφέρον, αλλά σαν καλός δορυφόρος που είμαστε αυτό δε γίνεται. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Ο parafernalia: #476 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μα δεν γελάει κανείς. Έχετε αντιληφθεί πως κανείς δεν μας εγγυάται την αποκλιμάκωση; Εγώ πραγματικά χωρίς καμιά υπερβολή τα τελευταία βράδια πέφτοντας προς το μαξιλάρι σκέφτομαι πως μπορεί να μην δω καν την επόμενη μέρα ή τι άλλο μου ξημερώνει. και το νιωθω στο πετσί μου Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλούς που μειδιάζουν. Συνήθως είναι θλιβερά μικροαστάρια που τσιτώνουν την αδρεναλίνη τους με το που βλέπουν βόμβες και σκοτωμούς στα κανάλια των ειδήσεων. Άλλοι το παίζουν cool... (έλα μωρέ σιγά και..) Ό,τι και να' σαι, όπως και να συμπεριφέρεσαι στο τέλος θα πιάσει και σένα η μπάλα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Η μόνη λύση να χτίσουμε ένα αντιπολεμικό μέτωπο τώρα και να απαιτήσουμε την ειρήνη. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.379 μηνύματα. Χθες στις 20:05 Ο giannhs2001: #477 Χθες στις 20:05 Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 20:09 Ο Πάνθηρας!: #478 Χθες στις 20:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Click για ανάπτυξη... To βατραχι τα γράφει καλυτερα... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:14 Ο parafernalia: #479 Χθες στις 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: To βατραχι τα γράφει καλυτερα... Click για ανάπτυξη... Όντως... Αγνώριστος εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανακοίνωσε ότι αλλάζει το όνομα του σε Αβραάμ Γκόλντμπεργκ Αγνώριστος εμφανίστηκε στο υπουργείο ο υπουργός Υγείας tovatraxi.com touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.270 μηνύματα. Χθες στις 21:15 Η touvlo έγραψε: #480 Χθες στις 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που κατανοώ τη φιλοσοφία σου περί όχι αναπαραγωγής. Αν δεν είχαμε και μεις παιδιά, έστω και ενήλικα, θα ήμασταν εξίσου ζεν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: A350 Kate1914 giannhs2001 taketrance Entropy24 Scandal chester20080 American Economist thenutritionist Memetchi charmander back2967 Libertus rafaela11 Wonderkid Angelikaaa touvlo еще один пророк р... GeorgePap2003 eupalinaros Paragontas7000 johnsala nimbus Dr. Gl. Luminous camil Jack of Spades Sotiris 12 Ωρορα Μήτσος10 korlef Ilikntas OBLOCKDEMON Glamp DrizosHacker Mother CuriousBee fortheloveofshizaya Aleksoula gmoutzour vas 78 poppyseed Vera gegeorgiou90 Sosstoss ROM32 giorgos5002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Η Ελλάδα δεν έχει στρατηγικό όφελος από έναν πόλεμο εκτός συνόρων. Οι κίνδυνοι είναι πολλαπλοί: ανθρώπινα θύματα, οικονομικό κόστος, πολιτική και κοινωνική αστάθεια, και αποδυνάμωση της εθνικής άμυνας. Αυτα ο Κούλης τα ξέρει. Δεν θα υποχρεώσει κανένας κανέναν...έτσι λέγατε και για τον Ζελένσκι... Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες τι έγραψα Γιώργο μου... Δεν είπε κανένας ότι θα κάνεις πολεμο. Ο Γεωργιάδης περα απο το να γράφει φανφάρες στο φβ δεν είναι για τέτοια κόλπα άλλοι είναι σκυλιά του πολεμου σε αυτό το κόσμο.... Είπαμε απλά ότι με τις Ταρζανιες αυτές και το υπέρ γλείψιμο στους αμερικανους στο τέλος θα εκνευρίσεις κανέναν κ θα σου στείλει καμια οβίδα. Εσυ τι ανακατευεσαι ρε βλακα θα σου πουν ; οχι εσένα βλακα γενικά. Και θα έχουν κ δίκιο. Μη παρασυρεσυε από τον Άδωνις. Ο άνθρωπος είναι χλαπατσας χρόνια τώρα απλά πηρε κ προαγωγη σε αρχιχλαπατσα.
Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.000 μηνύματα. Χθες στις 18:28 Ο Wonderkid: #462 Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Ντάξει , ζήστε στο συνεφάκι της αριστερής προπαγανδας σας... Με Τσίπρα εγώ ήδη θα έτρεμα... Click για ανάπτυξη... δεν είναι θέμα αριστεράς και δεξιάς σε όλα...αλλά κοινή λογική σε τεταμένη κατάσταση Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.868 μηνύματα. Χθες στις 18:29 Η Πουπουλίνα: #463 Χθες στις 18:29 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Ντάξει , ζήστε στο συνεφάκι της αριστερής προπαγανδας σας... Με Τσίπρα εγώ ήδη θα έτρεμα... Click για ανάπτυξη... Ποια αριστερη προπαγανδα μωρε; Κανενας δεν ελεγχει το ιραν μπορεις να το αντιληφθεις; Εδω επιτεθηκε στο μαχρειν και στο ντουμπαι...εδω γιατι να μην το κανει; GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.871 μηνύματα. Χθες στις 18:29 Ο GeorgePap2003: #464 Χθες στις 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πετανε στη σουδα μια χαρα πυραυλο.Μπορεις να το αντιληφθεις ή να στο ζωγραφισω αγαπουλα; Click για ανάπτυξη... Να τις χαλάσουμε τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις! Να φτιάξουμε βάσεις για το Ιραν , το Ιρακ και τη Βορεια Κορέα... Να μαζέψουμε τους πάντες εδω πέρα για να ειναι χαρούμενοι οι αριστεροί... Λοιπον , η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ έναντι του Ιραν. Οι ΗΠΑ ειναι η ισχυρότερη δύναμη στον κόσμο παντού-καλως ή κακως πρεπει να τα έχουμε καλά μαζί τους. Το Ιραν δεν έχει καμία σχέση με εμάς... Απο εδω μέσα ,το 95% δεν θα άντεχε στο Ιραν να ζήσει ούτε 20 λεπτά... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κανενας δεν ελεγχει το ιραν μπορεις να το αντιληφθεις; Εδω επιτεθηκε στο μαχρειν και στο ντουμπαι...εδω γιατι να μην το κανει; Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχει η Ελλάδα με το Μπαχρείν; Είμαστε στην ίδια ζώνη; Όχι... Παιδιά το Ιραν κάνει επιθέσεις σε χώρες γύρω από τον κόλπο...και την Κύπρο... Χαλαρώστε Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.868 μηνύματα. Χθες στις 18:31 Η Πουπουλίνα: #465 Χθες στις 18:31 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Να τις χαλάσουμε τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις! Να φτιάξουμε βάσεις για το Ιραν , το Ιρακ και τη Βορεια Κορέα... Να μαζέψουμε τους πάντες εδω πέρα για να ειναι χαρούμενοι οι αριστεροί... Λοιπον , η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ έναντι του Ιραν. Οι ΗΠΑ ειναι η ισχυρότερη δύναμη στον κόσμο παντού-καλως ή κακως πρεπει να τα έχουμε καλά μαζί τους. Το Ιραν δεν έχει καμία σχέση με εμάς... Απο εδω μέσα ,το 95% δεν θα άντεχε στο Ιραν να ζήσει ούτε 20 λεπτά... Click για ανάπτυξη... Αυτα λεω εγω; Εγω λεω την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.Μπορεις να την αντιληφθεις; Ασχετα με το τι υποστηριζει ο καθενας..,.ειμαστε ηδη μπλεγμενοι και ανετα μας στελνουν φιλακια με πυραυλο.ΑΣΧΕΤΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙς ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. Βγαλε το κεφαλι σου εξω απο το χωμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:32 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Να τις χαλάσουμε τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις! Να φτιάξουμε βάσεις για το Ιραν , το Ιρακ και τη Βορεια Κορέα... Να μαζέψουμε τους πάντες εδω πέρα για να ειναι χαρούμενοι οι αριστεροί... Λοιπον , η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ έναντι του Ιραν. Οι ΗΠΑ ειναι η ισχυρότερη δύναμη στον κόσμο παντού-καλως ή κακως πρεπει να τα έχουμε καλά μαζί τους. Το Ιραν δεν έχει καμία σχέση με εμάς... Απο εδω μέσα ,το 95% δεν θα άντεχε στο Ιραν να ζήσει ούτε 20 λεπτά... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:30 Τι σχέση έχει η Ελλάδα με το Μπαχρείν; Είμαστε στην ίδια ζώνη; Όχι... Παιδιά το Ιραν κάνει επιθέσεις σε χώρες γύρω από τον κόλπο...και την Κύπρο... Χαλαρώστε Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν το εχεις αντιληφθει αλλα και εγω εναντια στο ΙΡΑΝ ειμαι και μαζι με ΗΠΑ και ισραηλ σε αυτον τον πολεμο.Οποτε αυτα τα αριστεριστικα αλλου. ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ; Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.000 μηνύματα. Χθες στις 18:37 Ο Wonderkid: #466 Χθες στις 18:37 Κλιμακώνει τις απειλές ο Τραμπ, δεν αποκλείει τώρα να στείλει χερσαίες δυνάμεις στο Ιράν- Αναφορές για ισχυρές εκρήξεις κοντά στις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ισφαχάν Οι απεσταλμένοι του protothema.gr μεταδίδουν live από το Ισραήλ - Νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στη Βηρυτό, εκκενώνονται περιοχές - Απειλές από Ιρανό στρατηγό εναντίον της Κύπρου www.protothema.gr Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 18:39 Ο Πάνθηρας!: #467 Χθες στις 18:39 Ελα τσακωθείτε και μεταξυ σας τώρα ποιος είναι ο λιγότερο διεθνής εγκληματίας. Σημαιάκια και μπλουζακια του βαψομαλια έχουμε βγάλει ; πειτε νουμερα να στείλω παραγγελια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:40 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Να τις χαλάσουμε τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις! Να φτιάξουμε βάσεις για το Ιραν , το Ιρακ και τη Βορεια Κορέα... Να μαζέψουμε τους πάντες εδω πέρα για να ειναι χαρούμενοι οι αριστεροί... Λοιπον , η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ έναντι του Ιραν. Οι ΗΠΑ ειναι η ισχυρότερη δύναμη στον κόσμο παντού-καλως ή κακως πρεπει να τα έχουμε καλά μαζί τους. Το Ιραν δεν έχει καμία σχέση με εμάς... Απο εδω μέσα ,το 95% δεν θα άντεχε στο Ιραν να ζήσει ούτε 20 λεπτά... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:30 Τι σχέση έχει η Ελλάδα με το Μπαχρείν; Είμαστε στην ίδια ζώνη; Όχι... Παιδιά το Ιραν κάνει επιθέσεις σε χώρες γύρω από τον κόλπο...και την Κύπρο... Χαλαρώστε Click για ανάπτυξη... Ε αυτό είναι το βασικό επιχείρημα όπως; έγραψα χθες επειδή είναι για κάποιους οι πιο ισχυροί πρεπει να τους γλείφουμε το κωλο σαν να λέμε είμαστε σε μια εταιρεία κ γλείφουμε το διευθυντή ότι μαλακία κ αν κάνει. Η τέχνη του αυλικου. Κανονικό πρωτοκολλο και μεθοδολογία. Μόλις παω Αθήνα κ βρω το άλλο το βιβλίο θα το ανεβάσω σε screenshot. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:42 Εγώ δεν είμαι με κανέναν... Αυτοί έχουν χρονιές βεντέτες. Είμαι με τον άνθρωπο και τον καθημερινό δίκαιο αγωνιστή. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.868 μηνύματα. Χθες στις 18:43 Η Πουπουλίνα: #468 Χθες στις 18:43 Για μενα βασεις απο ΚΑΝΕΝΑΝ δεν θα ηθελα. Το ζητημα ειναι οτι ΤΩΡΑ τις εχουμε και ανετα ειμαστε μπλεγμενοι. Κατα τα αλλα θα το ξαναπω για να μην υπαρχουνα μφιβολιες. ΝΑΙ..ειμαι με ΙΣΡΑΗΛ και ΗΠΑ σε αυτον τον πολεμο. Καποτε αυτο το καθεστως του ιραν θα επρεπε να εξολοθρεφτει και πολυ αργησαν..ενα τσακ πριν την δημιουργια πυρηνικης βομβας ηταν και μετα τιποτα δεν θα μας εσωζε. Τσουζει η αληθεια αλλα παραμενει αληθεια/. Τα υπολοιπα ειναι γραφικοτητες. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.473 μηνύματα. Χθες στις 18:50 Η amarelia έγραψε: #469 Χθες στις 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: η μόνη κερδισμένη μέχρι στιγμής είναι η Κίνα έτσι Click για ανάπτυξη... Παράγοντα με όλη την ειλικρίνεια, χέστηκα Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.563 μηνύματα. Χθες στις 18:51 Η Himela έγραψε: #470 Χθες στις 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Αν τον υποχρεώσουν ΗΠΑ, Ευρωπαίοι; Προβοκατόρικο το ερώτημα..θα πει όχι; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μα δεν γελάει κανείς. Έχετε αντιληφθεί πως κανείς δεν μας εγγυάται την αποκλιμάκωση; Εγώ πραγματικά χωρίς καμιά υπερβολή τα τελευταία βράδια πέφτοντας προς το μαξιλάρι σκέφτομαι πως μπορεί να μην δω καν την επόμενη μέρα ή τι άλλο μου ξημερώνει. και το νιωθω στο πετσί μου Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.868 μηνύματα. Χθες στις 18:53 Η Πουπουλίνα: #471 Χθες στις 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί να επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής. Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι οτι ανησυχω και εγω οτι κατι θα παθω. Κουβεντα να γινεται βρε αδελφε.. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 19:02 Ο Πάνθηρας!: #472 Χθες στις 19:02 Αναμένουμε οδηγίες και από τον Αρχιχλαπατσα που είναι έτοιμος λέει να πολεμησει. Ουτε το 50% του βάρους του δε μπορεί να κάνει σε παγκο αλλά παμε πολεμο.... Α ρε κομμαντο Συνημμένα Screenshot_2026-03-02-18-59-46-585_com.facebook.katana.jpg 274,4 KB · Εμφανίσεις: 15 Screenshot_2026-03-02-19-00-02-267_com.facebook.katana.jpg 241,6 KB · Εμφανίσεις: 15 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.166 μηνύματα. Χθες στις 19:13 Ο American Economist: #473 Χθες στις 19:13 ΗΠΑ: Πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα το μακελειό με τους 3 νεκρούς και 17 τραυματίες σε μπαρ στο Όστιν, σύμφωνα με το FBI - ertnews.gr Τουλάχιστον τρία άτομα σκοτώθηκαν, συμπεριλαμβανομένου του δράστη και 17 άλλα τραυματίστηκαν όταν για άγνωστο λόγο ξέσπασαν πυροβολισμοί τα ξημερώματα της www.ertnews.gr giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.379 μηνύματα. Χθες στις 19:30 Ο giannhs2001: #474 Χθες στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σε αντιθεση με τους ομοιδεατες σου το 1974 ,η ελλαδα πηρε τη σωστη αποφαση αυτη τη φορα να προστατευσει και να βοηθησει την κυπρο . Click για ανάπτυξη... Πρωτον, δεν ήταν ομοϊδεάτες μου. Δεύτερον, παπάρια θα προστατέψει η Ελλάδα. Να σε θυμίσω το μεγάλο φιάσκο ενάντια στους Χούθι με τη φρεγάτα που γύρισε άρον άρον πίσω με το πρώτο drone που προσπαθούσαν να στοχεψουν λες και ρίχνουν σε ορτύκια; Οριακά δεν είχαμε νεκρό. Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Θα το πληρωσει ακριβα το θεοκρατικο κρατος το ιραν αυτο που εκαναν χθες στο ακρβτηρι. Ξυδακι φασιστακο. Click για ανάπτυξη... Οκει, εγώ να πιω ξυδάκι. Εσύ θα πιεις κανένα φου μπας και ηρεμήσεις λίγο γιατί ζαλίζεις; Φου, δημοκράτη. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.558 μηνύματα. Χθες στις 19:39 Η Kate1914 έγραψε: #475 Χθες στις 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: ελπιζουν χρονια σε επανασταση εναντι της τυρρανιας Click για ανάπτυξη... Πώς γίνεται να λες ελπίζω σε μία επανάσταση χωρίς να λαμβάνεις ο ίδιος δράση; Καλά έκαναν και ήθελαν επανάσταση, αλλά το ελπίζω απέχει έτη φωτός από το επαναστατώ. Μόνο εμένα μου φαίνεται κουλό όπως το έθεσες; Τέλος πάντων μπροστά στις εξελίξεις εστιάζω σε κάτι ανούσιο, αλλά μου κάνει εντύπωση σαν δήλωση. Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ Click για ανάπτυξη... Βασικά το καλύτερο θα ήταν να μην υποστηρίζει κανέναν και να κοιτάει τον εαυτό της και το εθνικό συμφέρον, αλλά σαν καλός δορυφόρος που είμαστε αυτό δε γίνεται. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Ο parafernalia: #476 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μα δεν γελάει κανείς. Έχετε αντιληφθεί πως κανείς δεν μας εγγυάται την αποκλιμάκωση; Εγώ πραγματικά χωρίς καμιά υπερβολή τα τελευταία βράδια πέφτοντας προς το μαξιλάρι σκέφτομαι πως μπορεί να μην δω καν την επόμενη μέρα ή τι άλλο μου ξημερώνει. και το νιωθω στο πετσί μου Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλούς που μειδιάζουν. Συνήθως είναι θλιβερά μικροαστάρια που τσιτώνουν την αδρεναλίνη τους με το που βλέπουν βόμβες και σκοτωμούς στα κανάλια των ειδήσεων. Άλλοι το παίζουν cool... (έλα μωρέ σιγά και..) Ό,τι και να' σαι, όπως και να συμπεριφέρεσαι στο τέλος θα πιάσει και σένα η μπάλα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Η μόνη λύση να χτίσουμε ένα αντιπολεμικό μέτωπο τώρα και να απαιτήσουμε την ειρήνη. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.379 μηνύματα. Χθες στις 20:05 Ο giannhs2001: #477 Χθες στις 20:05 Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 20:09 Ο Πάνθηρας!: #478 Χθες στις 20:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Click για ανάπτυξη... To βατραχι τα γράφει καλυτερα... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:14 Ο parafernalia: #479 Χθες στις 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: To βατραχι τα γράφει καλυτερα... Click για ανάπτυξη... Όντως... Αγνώριστος εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανακοίνωσε ότι αλλάζει το όνομα του σε Αβραάμ Γκόλντμπεργκ Αγνώριστος εμφανίστηκε στο υπουργείο ο υπουργός Υγείας tovatraxi.com touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.270 μηνύματα. Χθες στις 21:15 Η touvlo έγραψε: #480 Χθες στις 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που κατανοώ τη φιλοσοφία σου περί όχι αναπαραγωγής. Αν δεν είχαμε και μεις παιδιά, έστω και ενήλικα, θα ήμασταν εξίσου ζεν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: A350 Kate1914 giannhs2001 taketrance Entropy24 Scandal chester20080 American Economist thenutritionist Memetchi charmander back2967 Libertus rafaela11 Wonderkid Angelikaaa touvlo еще один пророк р... GeorgePap2003 eupalinaros Paragontas7000 johnsala nimbus Dr. Gl. Luminous camil Jack of Spades Sotiris 12 Ωρορα Μήτσος10 korlef Ilikntas OBLOCKDEMON Glamp DrizosHacker Mother CuriousBee fortheloveofshizaya Aleksoula gmoutzour vas 78 poppyseed Vera gegeorgiou90 Sosstoss ROM32 giorgos5002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Ντάξει , ζήστε στο συνεφάκι της αριστερής προπαγανδας σας... Με Τσίπρα εγώ ήδη θα έτρεμα... Click για ανάπτυξη... δεν είναι θέμα αριστεράς και δεξιάς σε όλα...αλλά κοινή λογική σε τεταμένη κατάσταση
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.868 μηνύματα. Χθες στις 18:29 Η Πουπουλίνα: #463 Χθες στις 18:29 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Ντάξει , ζήστε στο συνεφάκι της αριστερής προπαγανδας σας... Με Τσίπρα εγώ ήδη θα έτρεμα... Click για ανάπτυξη... Ποια αριστερη προπαγανδα μωρε; Κανενας δεν ελεγχει το ιραν μπορεις να το αντιληφθεις; Εδω επιτεθηκε στο μαχρειν και στο ντουμπαι...εδω γιατι να μην το κανει; GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.871 μηνύματα. Χθες στις 18:29 Ο GeorgePap2003: #464 Χθες στις 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πετανε στη σουδα μια χαρα πυραυλο.Μπορεις να το αντιληφθεις ή να στο ζωγραφισω αγαπουλα; Click για ανάπτυξη... Να τις χαλάσουμε τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις! Να φτιάξουμε βάσεις για το Ιραν , το Ιρακ και τη Βορεια Κορέα... Να μαζέψουμε τους πάντες εδω πέρα για να ειναι χαρούμενοι οι αριστεροί... Λοιπον , η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ έναντι του Ιραν. Οι ΗΠΑ ειναι η ισχυρότερη δύναμη στον κόσμο παντού-καλως ή κακως πρεπει να τα έχουμε καλά μαζί τους. Το Ιραν δεν έχει καμία σχέση με εμάς... Απο εδω μέσα ,το 95% δεν θα άντεχε στο Ιραν να ζήσει ούτε 20 λεπτά... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κανενας δεν ελεγχει το ιραν μπορεις να το αντιληφθεις; Εδω επιτεθηκε στο μαχρειν και στο ντουμπαι...εδω γιατι να μην το κανει; Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχει η Ελλάδα με το Μπαχρείν; Είμαστε στην ίδια ζώνη; Όχι... Παιδιά το Ιραν κάνει επιθέσεις σε χώρες γύρω από τον κόλπο...και την Κύπρο... Χαλαρώστε Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.868 μηνύματα. Χθες στις 18:31 Η Πουπουλίνα: #465 Χθες στις 18:31 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Να τις χαλάσουμε τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις! Να φτιάξουμε βάσεις για το Ιραν , το Ιρακ και τη Βορεια Κορέα... Να μαζέψουμε τους πάντες εδω πέρα για να ειναι χαρούμενοι οι αριστεροί... Λοιπον , η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ έναντι του Ιραν. Οι ΗΠΑ ειναι η ισχυρότερη δύναμη στον κόσμο παντού-καλως ή κακως πρεπει να τα έχουμε καλά μαζί τους. Το Ιραν δεν έχει καμία σχέση με εμάς... Απο εδω μέσα ,το 95% δεν θα άντεχε στο Ιραν να ζήσει ούτε 20 λεπτά... Click για ανάπτυξη... Αυτα λεω εγω; Εγω λεω την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.Μπορεις να την αντιληφθεις; Ασχετα με το τι υποστηριζει ο καθενας..,.ειμαστε ηδη μπλεγμενοι και ανετα μας στελνουν φιλακια με πυραυλο.ΑΣΧΕΤΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙς ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. Βγαλε το κεφαλι σου εξω απο το χωμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:32 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Να τις χαλάσουμε τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις! Να φτιάξουμε βάσεις για το Ιραν , το Ιρακ και τη Βορεια Κορέα... Να μαζέψουμε τους πάντες εδω πέρα για να ειναι χαρούμενοι οι αριστεροί... Λοιπον , η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ έναντι του Ιραν. Οι ΗΠΑ ειναι η ισχυρότερη δύναμη στον κόσμο παντού-καλως ή κακως πρεπει να τα έχουμε καλά μαζί τους. Το Ιραν δεν έχει καμία σχέση με εμάς... Απο εδω μέσα ,το 95% δεν θα άντεχε στο Ιραν να ζήσει ούτε 20 λεπτά... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:30 Τι σχέση έχει η Ελλάδα με το Μπαχρείν; Είμαστε στην ίδια ζώνη; Όχι... Παιδιά το Ιραν κάνει επιθέσεις σε χώρες γύρω από τον κόλπο...και την Κύπρο... Χαλαρώστε Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν το εχεις αντιληφθει αλλα και εγω εναντια στο ΙΡΑΝ ειμαι και μαζι με ΗΠΑ και ισραηλ σε αυτον τον πολεμο.Οποτε αυτα τα αριστεριστικα αλλου. ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ; Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.000 μηνύματα. Χθες στις 18:37 Ο Wonderkid: #466 Χθες στις 18:37 Κλιμακώνει τις απειλές ο Τραμπ, δεν αποκλείει τώρα να στείλει χερσαίες δυνάμεις στο Ιράν- Αναφορές για ισχυρές εκρήξεις κοντά στις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ισφαχάν Οι απεσταλμένοι του protothema.gr μεταδίδουν live από το Ισραήλ - Νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στη Βηρυτό, εκκενώνονται περιοχές - Απειλές από Ιρανό στρατηγό εναντίον της Κύπρου www.protothema.gr Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 18:39 Ο Πάνθηρας!: #467 Χθες στις 18:39 Ελα τσακωθείτε και μεταξυ σας τώρα ποιος είναι ο λιγότερο διεθνής εγκληματίας. Σημαιάκια και μπλουζακια του βαψομαλια έχουμε βγάλει ; πειτε νουμερα να στείλω παραγγελια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:40 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Να τις χαλάσουμε τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις! Να φτιάξουμε βάσεις για το Ιραν , το Ιρακ και τη Βορεια Κορέα... Να μαζέψουμε τους πάντες εδω πέρα για να ειναι χαρούμενοι οι αριστεροί... Λοιπον , η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ έναντι του Ιραν. Οι ΗΠΑ ειναι η ισχυρότερη δύναμη στον κόσμο παντού-καλως ή κακως πρεπει να τα έχουμε καλά μαζί τους. Το Ιραν δεν έχει καμία σχέση με εμάς... Απο εδω μέσα ,το 95% δεν θα άντεχε στο Ιραν να ζήσει ούτε 20 λεπτά... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:30 Τι σχέση έχει η Ελλάδα με το Μπαχρείν; Είμαστε στην ίδια ζώνη; Όχι... Παιδιά το Ιραν κάνει επιθέσεις σε χώρες γύρω από τον κόλπο...και την Κύπρο... Χαλαρώστε Click για ανάπτυξη... Ε αυτό είναι το βασικό επιχείρημα όπως; έγραψα χθες επειδή είναι για κάποιους οι πιο ισχυροί πρεπει να τους γλείφουμε το κωλο σαν να λέμε είμαστε σε μια εταιρεία κ γλείφουμε το διευθυντή ότι μαλακία κ αν κάνει. Η τέχνη του αυλικου. Κανονικό πρωτοκολλο και μεθοδολογία. Μόλις παω Αθήνα κ βρω το άλλο το βιβλίο θα το ανεβάσω σε screenshot. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:42 Εγώ δεν είμαι με κανέναν... Αυτοί έχουν χρονιές βεντέτες. Είμαι με τον άνθρωπο και τον καθημερινό δίκαιο αγωνιστή. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.868 μηνύματα. Χθες στις 18:43 Η Πουπουλίνα: #468 Χθες στις 18:43 Για μενα βασεις απο ΚΑΝΕΝΑΝ δεν θα ηθελα. Το ζητημα ειναι οτι ΤΩΡΑ τις εχουμε και ανετα ειμαστε μπλεγμενοι. Κατα τα αλλα θα το ξαναπω για να μην υπαρχουνα μφιβολιες. ΝΑΙ..ειμαι με ΙΣΡΑΗΛ και ΗΠΑ σε αυτον τον πολεμο. Καποτε αυτο το καθεστως του ιραν θα επρεπε να εξολοθρεφτει και πολυ αργησαν..ενα τσακ πριν την δημιουργια πυρηνικης βομβας ηταν και μετα τιποτα δεν θα μας εσωζε. Τσουζει η αληθεια αλλα παραμενει αληθεια/. Τα υπολοιπα ειναι γραφικοτητες. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.473 μηνύματα. Χθες στις 18:50 Η amarelia έγραψε: #469 Χθες στις 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: η μόνη κερδισμένη μέχρι στιγμής είναι η Κίνα έτσι Click για ανάπτυξη... Παράγοντα με όλη την ειλικρίνεια, χέστηκα Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.563 μηνύματα. Χθες στις 18:51 Η Himela έγραψε: #470 Χθες στις 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Αν τον υποχρεώσουν ΗΠΑ, Ευρωπαίοι; Προβοκατόρικο το ερώτημα..θα πει όχι; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μα δεν γελάει κανείς. Έχετε αντιληφθεί πως κανείς δεν μας εγγυάται την αποκλιμάκωση; Εγώ πραγματικά χωρίς καμιά υπερβολή τα τελευταία βράδια πέφτοντας προς το μαξιλάρι σκέφτομαι πως μπορεί να μην δω καν την επόμενη μέρα ή τι άλλο μου ξημερώνει. και το νιωθω στο πετσί μου Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.868 μηνύματα. Χθες στις 18:53 Η Πουπουλίνα: #471 Χθες στις 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί να επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής. Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι οτι ανησυχω και εγω οτι κατι θα παθω. Κουβεντα να γινεται βρε αδελφε.. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 19:02 Ο Πάνθηρας!: #472 Χθες στις 19:02 Αναμένουμε οδηγίες και από τον Αρχιχλαπατσα που είναι έτοιμος λέει να πολεμησει. Ουτε το 50% του βάρους του δε μπορεί να κάνει σε παγκο αλλά παμε πολεμο.... Α ρε κομμαντο Συνημμένα Screenshot_2026-03-02-18-59-46-585_com.facebook.katana.jpg 274,4 KB · Εμφανίσεις: 15 Screenshot_2026-03-02-19-00-02-267_com.facebook.katana.jpg 241,6 KB · Εμφανίσεις: 15 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.166 μηνύματα. Χθες στις 19:13 Ο American Economist: #473 Χθες στις 19:13 ΗΠΑ: Πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα το μακελειό με τους 3 νεκρούς και 17 τραυματίες σε μπαρ στο Όστιν, σύμφωνα με το FBI - ertnews.gr Τουλάχιστον τρία άτομα σκοτώθηκαν, συμπεριλαμβανομένου του δράστη και 17 άλλα τραυματίστηκαν όταν για άγνωστο λόγο ξέσπασαν πυροβολισμοί τα ξημερώματα της www.ertnews.gr giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.379 μηνύματα. Χθες στις 19:30 Ο giannhs2001: #474 Χθες στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σε αντιθεση με τους ομοιδεατες σου το 1974 ,η ελλαδα πηρε τη σωστη αποφαση αυτη τη φορα να προστατευσει και να βοηθησει την κυπρο . Click για ανάπτυξη... Πρωτον, δεν ήταν ομοϊδεάτες μου. Δεύτερον, παπάρια θα προστατέψει η Ελλάδα. Να σε θυμίσω το μεγάλο φιάσκο ενάντια στους Χούθι με τη φρεγάτα που γύρισε άρον άρον πίσω με το πρώτο drone που προσπαθούσαν να στοχεψουν λες και ρίχνουν σε ορτύκια; Οριακά δεν είχαμε νεκρό. Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Θα το πληρωσει ακριβα το θεοκρατικο κρατος το ιραν αυτο που εκαναν χθες στο ακρβτηρι. Ξυδακι φασιστακο. Click για ανάπτυξη... Οκει, εγώ να πιω ξυδάκι. Εσύ θα πιεις κανένα φου μπας και ηρεμήσεις λίγο γιατί ζαλίζεις; Φου, δημοκράτη. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.558 μηνύματα. Χθες στις 19:39 Η Kate1914 έγραψε: #475 Χθες στις 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: ελπιζουν χρονια σε επανασταση εναντι της τυρρανιας Click για ανάπτυξη... Πώς γίνεται να λες ελπίζω σε μία επανάσταση χωρίς να λαμβάνεις ο ίδιος δράση; Καλά έκαναν και ήθελαν επανάσταση, αλλά το ελπίζω απέχει έτη φωτός από το επαναστατώ. Μόνο εμένα μου φαίνεται κουλό όπως το έθεσες; Τέλος πάντων μπροστά στις εξελίξεις εστιάζω σε κάτι ανούσιο, αλλά μου κάνει εντύπωση σαν δήλωση. Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ Click για ανάπτυξη... Βασικά το καλύτερο θα ήταν να μην υποστηρίζει κανέναν και να κοιτάει τον εαυτό της και το εθνικό συμφέρον, αλλά σαν καλός δορυφόρος που είμαστε αυτό δε γίνεται. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Ο parafernalia: #476 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μα δεν γελάει κανείς. Έχετε αντιληφθεί πως κανείς δεν μας εγγυάται την αποκλιμάκωση; Εγώ πραγματικά χωρίς καμιά υπερβολή τα τελευταία βράδια πέφτοντας προς το μαξιλάρι σκέφτομαι πως μπορεί να μην δω καν την επόμενη μέρα ή τι άλλο μου ξημερώνει. και το νιωθω στο πετσί μου Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλούς που μειδιάζουν. Συνήθως είναι θλιβερά μικροαστάρια που τσιτώνουν την αδρεναλίνη τους με το που βλέπουν βόμβες και σκοτωμούς στα κανάλια των ειδήσεων. Άλλοι το παίζουν cool... (έλα μωρέ σιγά και..) Ό,τι και να' σαι, όπως και να συμπεριφέρεσαι στο τέλος θα πιάσει και σένα η μπάλα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Η μόνη λύση να χτίσουμε ένα αντιπολεμικό μέτωπο τώρα και να απαιτήσουμε την ειρήνη. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.379 μηνύματα. Χθες στις 20:05 Ο giannhs2001: #477 Χθες στις 20:05 Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 20:09 Ο Πάνθηρας!: #478 Χθες στις 20:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Click για ανάπτυξη... To βατραχι τα γράφει καλυτερα... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:14 Ο parafernalia: #479 Χθες στις 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: To βατραχι τα γράφει καλυτερα... Click για ανάπτυξη... Όντως... Αγνώριστος εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανακοίνωσε ότι αλλάζει το όνομα του σε Αβραάμ Γκόλντμπεργκ Αγνώριστος εμφανίστηκε στο υπουργείο ο υπουργός Υγείας tovatraxi.com touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.270 μηνύματα. Χθες στις 21:15 Η touvlo έγραψε: #480 Χθες στις 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που κατανοώ τη φιλοσοφία σου περί όχι αναπαραγωγής. Αν δεν είχαμε και μεις παιδιά, έστω και ενήλικα, θα ήμασταν εξίσου ζεν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: A350 Kate1914 giannhs2001 taketrance Entropy24 Scandal chester20080 American Economist thenutritionist Memetchi charmander back2967 Libertus rafaela11 Wonderkid Angelikaaa touvlo еще один пророк р... GeorgePap2003 eupalinaros Paragontas7000 johnsala nimbus Dr. Gl. Luminous camil Jack of Spades Sotiris 12 Ωρορα Μήτσος10 korlef Ilikntas OBLOCKDEMON Glamp DrizosHacker Mother CuriousBee fortheloveofshizaya Aleksoula gmoutzour vas 78 poppyseed Vera gegeorgiou90 Sosstoss ROM32 giorgos5002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Ντάξει , ζήστε στο συνεφάκι της αριστερής προπαγανδας σας... Με Τσίπρα εγώ ήδη θα έτρεμα... Click για ανάπτυξη... Ποια αριστερη προπαγανδα μωρε; Κανενας δεν ελεγχει το ιραν μπορεις να το αντιληφθεις; Εδω επιτεθηκε στο μαχρειν και στο ντουμπαι...εδω γιατι να μην το κανει;
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.871 μηνύματα. Χθες στις 18:29 Ο GeorgePap2003: #464 Χθες στις 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πετανε στη σουδα μια χαρα πυραυλο.Μπορεις να το αντιληφθεις ή να στο ζωγραφισω αγαπουλα; Click για ανάπτυξη... Να τις χαλάσουμε τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις! Να φτιάξουμε βάσεις για το Ιραν , το Ιρακ και τη Βορεια Κορέα... Να μαζέψουμε τους πάντες εδω πέρα για να ειναι χαρούμενοι οι αριστεροί... Λοιπον , η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ έναντι του Ιραν. Οι ΗΠΑ ειναι η ισχυρότερη δύναμη στον κόσμο παντού-καλως ή κακως πρεπει να τα έχουμε καλά μαζί τους. Το Ιραν δεν έχει καμία σχέση με εμάς... Απο εδω μέσα ,το 95% δεν θα άντεχε στο Ιραν να ζήσει ούτε 20 λεπτά... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κανενας δεν ελεγχει το ιραν μπορεις να το αντιληφθεις; Εδω επιτεθηκε στο μαχρειν και στο ντουμπαι...εδω γιατι να μην το κανει; Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχει η Ελλάδα με το Μπαχρείν; Είμαστε στην ίδια ζώνη; Όχι... Παιδιά το Ιραν κάνει επιθέσεις σε χώρες γύρω από τον κόλπο...και την Κύπρο... Χαλαρώστε Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.868 μηνύματα. Χθες στις 18:31 Η Πουπουλίνα: #465 Χθες στις 18:31 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Να τις χαλάσουμε τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις! Να φτιάξουμε βάσεις για το Ιραν , το Ιρακ και τη Βορεια Κορέα... Να μαζέψουμε τους πάντες εδω πέρα για να ειναι χαρούμενοι οι αριστεροί... Λοιπον , η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ έναντι του Ιραν. Οι ΗΠΑ ειναι η ισχυρότερη δύναμη στον κόσμο παντού-καλως ή κακως πρεπει να τα έχουμε καλά μαζί τους. Το Ιραν δεν έχει καμία σχέση με εμάς... Απο εδω μέσα ,το 95% δεν θα άντεχε στο Ιραν να ζήσει ούτε 20 λεπτά... Click για ανάπτυξη... Αυτα λεω εγω; Εγω λεω την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.Μπορεις να την αντιληφθεις; Ασχετα με το τι υποστηριζει ο καθενας..,.ειμαστε ηδη μπλεγμενοι και ανετα μας στελνουν φιλακια με πυραυλο.ΑΣΧΕΤΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙς ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. Βγαλε το κεφαλι σου εξω απο το χωμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:32 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Να τις χαλάσουμε τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις! Να φτιάξουμε βάσεις για το Ιραν , το Ιρακ και τη Βορεια Κορέα... Να μαζέψουμε τους πάντες εδω πέρα για να ειναι χαρούμενοι οι αριστεροί... Λοιπον , η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ έναντι του Ιραν. Οι ΗΠΑ ειναι η ισχυρότερη δύναμη στον κόσμο παντού-καλως ή κακως πρεπει να τα έχουμε καλά μαζί τους. Το Ιραν δεν έχει καμία σχέση με εμάς... Απο εδω μέσα ,το 95% δεν θα άντεχε στο Ιραν να ζήσει ούτε 20 λεπτά... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:30 Τι σχέση έχει η Ελλάδα με το Μπαχρείν; Είμαστε στην ίδια ζώνη; Όχι... Παιδιά το Ιραν κάνει επιθέσεις σε χώρες γύρω από τον κόλπο...και την Κύπρο... Χαλαρώστε Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν το εχεις αντιληφθει αλλα και εγω εναντια στο ΙΡΑΝ ειμαι και μαζι με ΗΠΑ και ισραηλ σε αυτον τον πολεμο.Οποτε αυτα τα αριστεριστικα αλλου. ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ; Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.000 μηνύματα. Χθες στις 18:37 Ο Wonderkid: #466 Χθες στις 18:37 Κλιμακώνει τις απειλές ο Τραμπ, δεν αποκλείει τώρα να στείλει χερσαίες δυνάμεις στο Ιράν- Αναφορές για ισχυρές εκρήξεις κοντά στις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ισφαχάν Οι απεσταλμένοι του protothema.gr μεταδίδουν live από το Ισραήλ - Νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στη Βηρυτό, εκκενώνονται περιοχές - Απειλές από Ιρανό στρατηγό εναντίον της Κύπρου www.protothema.gr Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 18:39 Ο Πάνθηρας!: #467 Χθες στις 18:39 Ελα τσακωθείτε και μεταξυ σας τώρα ποιος είναι ο λιγότερο διεθνής εγκληματίας. Σημαιάκια και μπλουζακια του βαψομαλια έχουμε βγάλει ; πειτε νουμερα να στείλω παραγγελια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:40 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Να τις χαλάσουμε τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις! Να φτιάξουμε βάσεις για το Ιραν , το Ιρακ και τη Βορεια Κορέα... Να μαζέψουμε τους πάντες εδω πέρα για να ειναι χαρούμενοι οι αριστεροί... Λοιπον , η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ έναντι του Ιραν. Οι ΗΠΑ ειναι η ισχυρότερη δύναμη στον κόσμο παντού-καλως ή κακως πρεπει να τα έχουμε καλά μαζί τους. Το Ιραν δεν έχει καμία σχέση με εμάς... Απο εδω μέσα ,το 95% δεν θα άντεχε στο Ιραν να ζήσει ούτε 20 λεπτά... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:30 Τι σχέση έχει η Ελλάδα με το Μπαχρείν; Είμαστε στην ίδια ζώνη; Όχι... Παιδιά το Ιραν κάνει επιθέσεις σε χώρες γύρω από τον κόλπο...και την Κύπρο... Χαλαρώστε Click για ανάπτυξη... Ε αυτό είναι το βασικό επιχείρημα όπως; έγραψα χθες επειδή είναι για κάποιους οι πιο ισχυροί πρεπει να τους γλείφουμε το κωλο σαν να λέμε είμαστε σε μια εταιρεία κ γλείφουμε το διευθυντή ότι μαλακία κ αν κάνει. Η τέχνη του αυλικου. Κανονικό πρωτοκολλο και μεθοδολογία. Μόλις παω Αθήνα κ βρω το άλλο το βιβλίο θα το ανεβάσω σε screenshot. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:42 Εγώ δεν είμαι με κανέναν... Αυτοί έχουν χρονιές βεντέτες. Είμαι με τον άνθρωπο και τον καθημερινό δίκαιο αγωνιστή. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.868 μηνύματα. Χθες στις 18:43 Η Πουπουλίνα: #468 Χθες στις 18:43 Για μενα βασεις απο ΚΑΝΕΝΑΝ δεν θα ηθελα. Το ζητημα ειναι οτι ΤΩΡΑ τις εχουμε και ανετα ειμαστε μπλεγμενοι. Κατα τα αλλα θα το ξαναπω για να μην υπαρχουνα μφιβολιες. ΝΑΙ..ειμαι με ΙΣΡΑΗΛ και ΗΠΑ σε αυτον τον πολεμο. Καποτε αυτο το καθεστως του ιραν θα επρεπε να εξολοθρεφτει και πολυ αργησαν..ενα τσακ πριν την δημιουργια πυρηνικης βομβας ηταν και μετα τιποτα δεν θα μας εσωζε. Τσουζει η αληθεια αλλα παραμενει αληθεια/. Τα υπολοιπα ειναι γραφικοτητες. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.473 μηνύματα. Χθες στις 18:50 Η amarelia έγραψε: #469 Χθες στις 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: η μόνη κερδισμένη μέχρι στιγμής είναι η Κίνα έτσι Click για ανάπτυξη... Παράγοντα με όλη την ειλικρίνεια, χέστηκα Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.563 μηνύματα. Χθες στις 18:51 Η Himela έγραψε: #470 Χθες στις 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Αν τον υποχρεώσουν ΗΠΑ, Ευρωπαίοι; Προβοκατόρικο το ερώτημα..θα πει όχι; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μα δεν γελάει κανείς. Έχετε αντιληφθεί πως κανείς δεν μας εγγυάται την αποκλιμάκωση; Εγώ πραγματικά χωρίς καμιά υπερβολή τα τελευταία βράδια πέφτοντας προς το μαξιλάρι σκέφτομαι πως μπορεί να μην δω καν την επόμενη μέρα ή τι άλλο μου ξημερώνει. και το νιωθω στο πετσί μου Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.868 μηνύματα. Χθες στις 18:53 Η Πουπουλίνα: #471 Χθες στις 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί να επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής. Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι οτι ανησυχω και εγω οτι κατι θα παθω. Κουβεντα να γινεται βρε αδελφε.. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 19:02 Ο Πάνθηρας!: #472 Χθες στις 19:02 Αναμένουμε οδηγίες και από τον Αρχιχλαπατσα που είναι έτοιμος λέει να πολεμησει. Ουτε το 50% του βάρους του δε μπορεί να κάνει σε παγκο αλλά παμε πολεμο.... Α ρε κομμαντο Συνημμένα Screenshot_2026-03-02-18-59-46-585_com.facebook.katana.jpg 274,4 KB · Εμφανίσεις: 15 Screenshot_2026-03-02-19-00-02-267_com.facebook.katana.jpg 241,6 KB · Εμφανίσεις: 15 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.166 μηνύματα. Χθες στις 19:13 Ο American Economist: #473 Χθες στις 19:13 ΗΠΑ: Πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα το μακελειό με τους 3 νεκρούς και 17 τραυματίες σε μπαρ στο Όστιν, σύμφωνα με το FBI - ertnews.gr Τουλάχιστον τρία άτομα σκοτώθηκαν, συμπεριλαμβανομένου του δράστη και 17 άλλα τραυματίστηκαν όταν για άγνωστο λόγο ξέσπασαν πυροβολισμοί τα ξημερώματα της www.ertnews.gr giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.379 μηνύματα. Χθες στις 19:30 Ο giannhs2001: #474 Χθες στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σε αντιθεση με τους ομοιδεατες σου το 1974 ,η ελλαδα πηρε τη σωστη αποφαση αυτη τη φορα να προστατευσει και να βοηθησει την κυπρο . Click για ανάπτυξη... Πρωτον, δεν ήταν ομοϊδεάτες μου. Δεύτερον, παπάρια θα προστατέψει η Ελλάδα. Να σε θυμίσω το μεγάλο φιάσκο ενάντια στους Χούθι με τη φρεγάτα που γύρισε άρον άρον πίσω με το πρώτο drone που προσπαθούσαν να στοχεψουν λες και ρίχνουν σε ορτύκια; Οριακά δεν είχαμε νεκρό. Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Θα το πληρωσει ακριβα το θεοκρατικο κρατος το ιραν αυτο που εκαναν χθες στο ακρβτηρι. Ξυδακι φασιστακο. Click για ανάπτυξη... Οκει, εγώ να πιω ξυδάκι. Εσύ θα πιεις κανένα φου μπας και ηρεμήσεις λίγο γιατί ζαλίζεις; Φου, δημοκράτη. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.558 μηνύματα. Χθες στις 19:39 Η Kate1914 έγραψε: #475 Χθες στις 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: ελπιζουν χρονια σε επανασταση εναντι της τυρρανιας Click για ανάπτυξη... Πώς γίνεται να λες ελπίζω σε μία επανάσταση χωρίς να λαμβάνεις ο ίδιος δράση; Καλά έκαναν και ήθελαν επανάσταση, αλλά το ελπίζω απέχει έτη φωτός από το επαναστατώ. Μόνο εμένα μου φαίνεται κουλό όπως το έθεσες; Τέλος πάντων μπροστά στις εξελίξεις εστιάζω σε κάτι ανούσιο, αλλά μου κάνει εντύπωση σαν δήλωση. Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ Click για ανάπτυξη... Βασικά το καλύτερο θα ήταν να μην υποστηρίζει κανέναν και να κοιτάει τον εαυτό της και το εθνικό συμφέρον, αλλά σαν καλός δορυφόρος που είμαστε αυτό δε γίνεται. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Ο parafernalia: #476 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μα δεν γελάει κανείς. Έχετε αντιληφθεί πως κανείς δεν μας εγγυάται την αποκλιμάκωση; Εγώ πραγματικά χωρίς καμιά υπερβολή τα τελευταία βράδια πέφτοντας προς το μαξιλάρι σκέφτομαι πως μπορεί να μην δω καν την επόμενη μέρα ή τι άλλο μου ξημερώνει. και το νιωθω στο πετσί μου Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλούς που μειδιάζουν. Συνήθως είναι θλιβερά μικροαστάρια που τσιτώνουν την αδρεναλίνη τους με το που βλέπουν βόμβες και σκοτωμούς στα κανάλια των ειδήσεων. Άλλοι το παίζουν cool... (έλα μωρέ σιγά και..) Ό,τι και να' σαι, όπως και να συμπεριφέρεσαι στο τέλος θα πιάσει και σένα η μπάλα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Η μόνη λύση να χτίσουμε ένα αντιπολεμικό μέτωπο τώρα και να απαιτήσουμε την ειρήνη. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.379 μηνύματα. Χθες στις 20:05 Ο giannhs2001: #477 Χθες στις 20:05 Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 20:09 Ο Πάνθηρας!: #478 Χθες στις 20:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Click για ανάπτυξη... To βατραχι τα γράφει καλυτερα... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:14 Ο parafernalia: #479 Χθες στις 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: To βατραχι τα γράφει καλυτερα... Click για ανάπτυξη... Όντως... Αγνώριστος εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανακοίνωσε ότι αλλάζει το όνομα του σε Αβραάμ Γκόλντμπεργκ Αγνώριστος εμφανίστηκε στο υπουργείο ο υπουργός Υγείας tovatraxi.com touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.270 μηνύματα. Χθες στις 21:15 Η touvlo έγραψε: #480 Χθες στις 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που κατανοώ τη φιλοσοφία σου περί όχι αναπαραγωγής. Αν δεν είχαμε και μεις παιδιά, έστω και ενήλικα, θα ήμασταν εξίσου ζεν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: A350 Kate1914 giannhs2001 taketrance Entropy24 Scandal chester20080 American Economist thenutritionist Memetchi charmander back2967 Libertus rafaela11 Wonderkid Angelikaaa touvlo еще один пророк р... GeorgePap2003 eupalinaros Paragontas7000 johnsala nimbus Dr. Gl. Luminous camil Jack of Spades Sotiris 12 Ωρορα Μήτσος10 korlef Ilikntas OBLOCKDEMON Glamp DrizosHacker Mother CuriousBee fortheloveofshizaya Aleksoula gmoutzour vas 78 poppyseed Vera gegeorgiou90 Sosstoss ROM32 giorgos5002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πετανε στη σουδα μια χαρα πυραυλο.Μπορεις να το αντιληφθεις ή να στο ζωγραφισω αγαπουλα; Click για ανάπτυξη... Να τις χαλάσουμε τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις! Να φτιάξουμε βάσεις για το Ιραν , το Ιρακ και τη Βορεια Κορέα... Να μαζέψουμε τους πάντες εδω πέρα για να ειναι χαρούμενοι οι αριστεροί... Λοιπον , η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ έναντι του Ιραν. Οι ΗΠΑ ειναι η ισχυρότερη δύναμη στον κόσμο παντού-καλως ή κακως πρεπει να τα έχουμε καλά μαζί τους. Το Ιραν δεν έχει καμία σχέση με εμάς... Απο εδω μέσα ,το 95% δεν θα άντεχε στο Ιραν να ζήσει ούτε 20 λεπτά... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κανενας δεν ελεγχει το ιραν μπορεις να το αντιληφθεις; Εδω επιτεθηκε στο μαχρειν και στο ντουμπαι...εδω γιατι να μην το κανει; Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχει η Ελλάδα με το Μπαχρείν; Είμαστε στην ίδια ζώνη; Όχι... Παιδιά το Ιραν κάνει επιθέσεις σε χώρες γύρω από τον κόλπο...και την Κύπρο... Χαλαρώστε
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.868 μηνύματα. Χθες στις 18:31 Η Πουπουλίνα: #465 Χθες στις 18:31 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Να τις χαλάσουμε τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις! Να φτιάξουμε βάσεις για το Ιραν , το Ιρακ και τη Βορεια Κορέα... Να μαζέψουμε τους πάντες εδω πέρα για να ειναι χαρούμενοι οι αριστεροί... Λοιπον , η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ έναντι του Ιραν. Οι ΗΠΑ ειναι η ισχυρότερη δύναμη στον κόσμο παντού-καλως ή κακως πρεπει να τα έχουμε καλά μαζί τους. Το Ιραν δεν έχει καμία σχέση με εμάς... Απο εδω μέσα ,το 95% δεν θα άντεχε στο Ιραν να ζήσει ούτε 20 λεπτά... Click για ανάπτυξη... Αυτα λεω εγω; Εγω λεω την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.Μπορεις να την αντιληφθεις; Ασχετα με το τι υποστηριζει ο καθενας..,.ειμαστε ηδη μπλεγμενοι και ανετα μας στελνουν φιλακια με πυραυλο.ΑΣΧΕΤΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙς ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. Βγαλε το κεφαλι σου εξω απο το χωμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:32 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Να τις χαλάσουμε τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις! Να φτιάξουμε βάσεις για το Ιραν , το Ιρακ και τη Βορεια Κορέα... Να μαζέψουμε τους πάντες εδω πέρα για να ειναι χαρούμενοι οι αριστεροί... Λοιπον , η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ έναντι του Ιραν. Οι ΗΠΑ ειναι η ισχυρότερη δύναμη στον κόσμο παντού-καλως ή κακως πρεπει να τα έχουμε καλά μαζί τους. Το Ιραν δεν έχει καμία σχέση με εμάς... Απο εδω μέσα ,το 95% δεν θα άντεχε στο Ιραν να ζήσει ούτε 20 λεπτά... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:30 Τι σχέση έχει η Ελλάδα με το Μπαχρείν; Είμαστε στην ίδια ζώνη; Όχι... Παιδιά το Ιραν κάνει επιθέσεις σε χώρες γύρω από τον κόλπο...και την Κύπρο... Χαλαρώστε Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν το εχεις αντιληφθει αλλα και εγω εναντια στο ΙΡΑΝ ειμαι και μαζι με ΗΠΑ και ισραηλ σε αυτον τον πολεμο.Οποτε αυτα τα αριστεριστικα αλλου. ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ; Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.000 μηνύματα. Χθες στις 18:37 Ο Wonderkid: #466 Χθες στις 18:37 Κλιμακώνει τις απειλές ο Τραμπ, δεν αποκλείει τώρα να στείλει χερσαίες δυνάμεις στο Ιράν- Αναφορές για ισχυρές εκρήξεις κοντά στις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ισφαχάν Οι απεσταλμένοι του protothema.gr μεταδίδουν live από το Ισραήλ - Νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στη Βηρυτό, εκκενώνονται περιοχές - Απειλές από Ιρανό στρατηγό εναντίον της Κύπρου www.protothema.gr Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 18:39 Ο Πάνθηρας!: #467 Χθες στις 18:39 Ελα τσακωθείτε και μεταξυ σας τώρα ποιος είναι ο λιγότερο διεθνής εγκληματίας. Σημαιάκια και μπλουζακια του βαψομαλια έχουμε βγάλει ; πειτε νουμερα να στείλω παραγγελια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:40 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Να τις χαλάσουμε τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις! Να φτιάξουμε βάσεις για το Ιραν , το Ιρακ και τη Βορεια Κορέα... Να μαζέψουμε τους πάντες εδω πέρα για να ειναι χαρούμενοι οι αριστεροί... Λοιπον , η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ έναντι του Ιραν. Οι ΗΠΑ ειναι η ισχυρότερη δύναμη στον κόσμο παντού-καλως ή κακως πρεπει να τα έχουμε καλά μαζί τους. Το Ιραν δεν έχει καμία σχέση με εμάς... Απο εδω μέσα ,το 95% δεν θα άντεχε στο Ιραν να ζήσει ούτε 20 λεπτά... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:30 Τι σχέση έχει η Ελλάδα με το Μπαχρείν; Είμαστε στην ίδια ζώνη; Όχι... Παιδιά το Ιραν κάνει επιθέσεις σε χώρες γύρω από τον κόλπο...και την Κύπρο... Χαλαρώστε Click για ανάπτυξη... Ε αυτό είναι το βασικό επιχείρημα όπως; έγραψα χθες επειδή είναι για κάποιους οι πιο ισχυροί πρεπει να τους γλείφουμε το κωλο σαν να λέμε είμαστε σε μια εταιρεία κ γλείφουμε το διευθυντή ότι μαλακία κ αν κάνει. Η τέχνη του αυλικου. Κανονικό πρωτοκολλο και μεθοδολογία. Μόλις παω Αθήνα κ βρω το άλλο το βιβλίο θα το ανεβάσω σε screenshot. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:42 Εγώ δεν είμαι με κανέναν... Αυτοί έχουν χρονιές βεντέτες. Είμαι με τον άνθρωπο και τον καθημερινό δίκαιο αγωνιστή. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.868 μηνύματα. Χθες στις 18:43 Η Πουπουλίνα: #468 Χθες στις 18:43 Για μενα βασεις απο ΚΑΝΕΝΑΝ δεν θα ηθελα. Το ζητημα ειναι οτι ΤΩΡΑ τις εχουμε και ανετα ειμαστε μπλεγμενοι. Κατα τα αλλα θα το ξαναπω για να μην υπαρχουνα μφιβολιες. ΝΑΙ..ειμαι με ΙΣΡΑΗΛ και ΗΠΑ σε αυτον τον πολεμο. Καποτε αυτο το καθεστως του ιραν θα επρεπε να εξολοθρεφτει και πολυ αργησαν..ενα τσακ πριν την δημιουργια πυρηνικης βομβας ηταν και μετα τιποτα δεν θα μας εσωζε. Τσουζει η αληθεια αλλα παραμενει αληθεια/. Τα υπολοιπα ειναι γραφικοτητες. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.473 μηνύματα. Χθες στις 18:50 Η amarelia έγραψε: #469 Χθες στις 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: η μόνη κερδισμένη μέχρι στιγμής είναι η Κίνα έτσι Click για ανάπτυξη... Παράγοντα με όλη την ειλικρίνεια, χέστηκα Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.563 μηνύματα. Χθες στις 18:51 Η Himela έγραψε: #470 Χθες στις 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Αν τον υποχρεώσουν ΗΠΑ, Ευρωπαίοι; Προβοκατόρικο το ερώτημα..θα πει όχι; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μα δεν γελάει κανείς. Έχετε αντιληφθεί πως κανείς δεν μας εγγυάται την αποκλιμάκωση; Εγώ πραγματικά χωρίς καμιά υπερβολή τα τελευταία βράδια πέφτοντας προς το μαξιλάρι σκέφτομαι πως μπορεί να μην δω καν την επόμενη μέρα ή τι άλλο μου ξημερώνει. και το νιωθω στο πετσί μου Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.868 μηνύματα. Χθες στις 18:53 Η Πουπουλίνα: #471 Χθες στις 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί να επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής. Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι οτι ανησυχω και εγω οτι κατι θα παθω. Κουβεντα να γινεται βρε αδελφε.. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 19:02 Ο Πάνθηρας!: #472 Χθες στις 19:02 Αναμένουμε οδηγίες και από τον Αρχιχλαπατσα που είναι έτοιμος λέει να πολεμησει. Ουτε το 50% του βάρους του δε μπορεί να κάνει σε παγκο αλλά παμε πολεμο.... Α ρε κομμαντο Συνημμένα Screenshot_2026-03-02-18-59-46-585_com.facebook.katana.jpg 274,4 KB · Εμφανίσεις: 15 Screenshot_2026-03-02-19-00-02-267_com.facebook.katana.jpg 241,6 KB · Εμφανίσεις: 15 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.166 μηνύματα. Χθες στις 19:13 Ο American Economist: #473 Χθες στις 19:13 ΗΠΑ: Πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα το μακελειό με τους 3 νεκρούς και 17 τραυματίες σε μπαρ στο Όστιν, σύμφωνα με το FBI - ertnews.gr Τουλάχιστον τρία άτομα σκοτώθηκαν, συμπεριλαμβανομένου του δράστη και 17 άλλα τραυματίστηκαν όταν για άγνωστο λόγο ξέσπασαν πυροβολισμοί τα ξημερώματα της www.ertnews.gr giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.379 μηνύματα. Χθες στις 19:30 Ο giannhs2001: #474 Χθες στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σε αντιθεση με τους ομοιδεατες σου το 1974 ,η ελλαδα πηρε τη σωστη αποφαση αυτη τη φορα να προστατευσει και να βοηθησει την κυπρο . Click για ανάπτυξη... Πρωτον, δεν ήταν ομοϊδεάτες μου. Δεύτερον, παπάρια θα προστατέψει η Ελλάδα. Να σε θυμίσω το μεγάλο φιάσκο ενάντια στους Χούθι με τη φρεγάτα που γύρισε άρον άρον πίσω με το πρώτο drone που προσπαθούσαν να στοχεψουν λες και ρίχνουν σε ορτύκια; Οριακά δεν είχαμε νεκρό. Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Θα το πληρωσει ακριβα το θεοκρατικο κρατος το ιραν αυτο που εκαναν χθες στο ακρβτηρι. Ξυδακι φασιστακο. Click για ανάπτυξη... Οκει, εγώ να πιω ξυδάκι. Εσύ θα πιεις κανένα φου μπας και ηρεμήσεις λίγο γιατί ζαλίζεις; Φου, δημοκράτη. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.558 μηνύματα. Χθες στις 19:39 Η Kate1914 έγραψε: #475 Χθες στις 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: ελπιζουν χρονια σε επανασταση εναντι της τυρρανιας Click για ανάπτυξη... Πώς γίνεται να λες ελπίζω σε μία επανάσταση χωρίς να λαμβάνεις ο ίδιος δράση; Καλά έκαναν και ήθελαν επανάσταση, αλλά το ελπίζω απέχει έτη φωτός από το επαναστατώ. Μόνο εμένα μου φαίνεται κουλό όπως το έθεσες; Τέλος πάντων μπροστά στις εξελίξεις εστιάζω σε κάτι ανούσιο, αλλά μου κάνει εντύπωση σαν δήλωση. Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ Click για ανάπτυξη... Βασικά το καλύτερο θα ήταν να μην υποστηρίζει κανέναν και να κοιτάει τον εαυτό της και το εθνικό συμφέρον, αλλά σαν καλός δορυφόρος που είμαστε αυτό δε γίνεται. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Ο parafernalia: #476 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μα δεν γελάει κανείς. Έχετε αντιληφθεί πως κανείς δεν μας εγγυάται την αποκλιμάκωση; Εγώ πραγματικά χωρίς καμιά υπερβολή τα τελευταία βράδια πέφτοντας προς το μαξιλάρι σκέφτομαι πως μπορεί να μην δω καν την επόμενη μέρα ή τι άλλο μου ξημερώνει. και το νιωθω στο πετσί μου Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλούς που μειδιάζουν. Συνήθως είναι θλιβερά μικροαστάρια που τσιτώνουν την αδρεναλίνη τους με το που βλέπουν βόμβες και σκοτωμούς στα κανάλια των ειδήσεων. Άλλοι το παίζουν cool... (έλα μωρέ σιγά και..) Ό,τι και να' σαι, όπως και να συμπεριφέρεσαι στο τέλος θα πιάσει και σένα η μπάλα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Η μόνη λύση να χτίσουμε ένα αντιπολεμικό μέτωπο τώρα και να απαιτήσουμε την ειρήνη. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.379 μηνύματα. Χθες στις 20:05 Ο giannhs2001: #477 Χθες στις 20:05 Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 20:09 Ο Πάνθηρας!: #478 Χθες στις 20:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Click για ανάπτυξη... To βατραχι τα γράφει καλυτερα... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:14 Ο parafernalia: #479 Χθες στις 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: To βατραχι τα γράφει καλυτερα... Click για ανάπτυξη... Όντως... Αγνώριστος εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανακοίνωσε ότι αλλάζει το όνομα του σε Αβραάμ Γκόλντμπεργκ Αγνώριστος εμφανίστηκε στο υπουργείο ο υπουργός Υγείας tovatraxi.com touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.270 μηνύματα. Χθες στις 21:15 Η touvlo έγραψε: #480 Χθες στις 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που κατανοώ τη φιλοσοφία σου περί όχι αναπαραγωγής. Αν δεν είχαμε και μεις παιδιά, έστω και ενήλικα, θα ήμασταν εξίσου ζεν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: A350 Kate1914 giannhs2001 taketrance Entropy24 Scandal chester20080 American Economist thenutritionist Memetchi charmander back2967 Libertus rafaela11 Wonderkid Angelikaaa touvlo еще один пророк р... GeorgePap2003 eupalinaros Paragontas7000 johnsala nimbus Dr. Gl. Luminous camil Jack of Spades Sotiris 12 Ωρορα Μήτσος10 korlef Ilikntas OBLOCKDEMON Glamp DrizosHacker Mother CuriousBee fortheloveofshizaya Aleksoula gmoutzour vas 78 poppyseed Vera gegeorgiou90 Sosstoss ROM32 giorgos5002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Να τις χαλάσουμε τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις! Να φτιάξουμε βάσεις για το Ιραν , το Ιρακ και τη Βορεια Κορέα... Να μαζέψουμε τους πάντες εδω πέρα για να ειναι χαρούμενοι οι αριστεροί... Λοιπον , η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ έναντι του Ιραν. Οι ΗΠΑ ειναι η ισχυρότερη δύναμη στον κόσμο παντού-καλως ή κακως πρεπει να τα έχουμε καλά μαζί τους. Το Ιραν δεν έχει καμία σχέση με εμάς... Απο εδω μέσα ,το 95% δεν θα άντεχε στο Ιραν να ζήσει ούτε 20 λεπτά... Click για ανάπτυξη... Αυτα λεω εγω; Εγω λεω την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.Μπορεις να την αντιληφθεις; Ασχετα με το τι υποστηριζει ο καθενας..,.ειμαστε ηδη μπλεγμενοι και ανετα μας στελνουν φιλακια με πυραυλο.ΑΣΧΕΤΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙς ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. Βγαλε το κεφαλι σου εξω απο το χωμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:32 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Να τις χαλάσουμε τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις! Να φτιάξουμε βάσεις για το Ιραν , το Ιρακ και τη Βορεια Κορέα... Να μαζέψουμε τους πάντες εδω πέρα για να ειναι χαρούμενοι οι αριστεροί... Λοιπον , η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ έναντι του Ιραν. Οι ΗΠΑ ειναι η ισχυρότερη δύναμη στον κόσμο παντού-καλως ή κακως πρεπει να τα έχουμε καλά μαζί τους. Το Ιραν δεν έχει καμία σχέση με εμάς... Απο εδω μέσα ,το 95% δεν θα άντεχε στο Ιραν να ζήσει ούτε 20 λεπτά... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:30 Τι σχέση έχει η Ελλάδα με το Μπαχρείν; Είμαστε στην ίδια ζώνη; Όχι... Παιδιά το Ιραν κάνει επιθέσεις σε χώρες γύρω από τον κόλπο...και την Κύπρο... Χαλαρώστε Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν το εχεις αντιληφθει αλλα και εγω εναντια στο ΙΡΑΝ ειμαι και μαζι με ΗΠΑ και ισραηλ σε αυτον τον πολεμο.Οποτε αυτα τα αριστεριστικα αλλου. ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ;
Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.000 μηνύματα. Χθες στις 18:37 Ο Wonderkid: #466 Χθες στις 18:37 Κλιμακώνει τις απειλές ο Τραμπ, δεν αποκλείει τώρα να στείλει χερσαίες δυνάμεις στο Ιράν- Αναφορές για ισχυρές εκρήξεις κοντά στις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ισφαχάν Οι απεσταλμένοι του protothema.gr μεταδίδουν live από το Ισραήλ - Νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στη Βηρυτό, εκκενώνονται περιοχές - Απειλές από Ιρανό στρατηγό εναντίον της Κύπρου www.protothema.gr Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 18:39 Ο Πάνθηρας!: #467 Χθες στις 18:39 Ελα τσακωθείτε και μεταξυ σας τώρα ποιος είναι ο λιγότερο διεθνής εγκληματίας. Σημαιάκια και μπλουζακια του βαψομαλια έχουμε βγάλει ; πειτε νουμερα να στείλω παραγγελια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:40 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Να τις χαλάσουμε τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις! Να φτιάξουμε βάσεις για το Ιραν , το Ιρακ και τη Βορεια Κορέα... Να μαζέψουμε τους πάντες εδω πέρα για να ειναι χαρούμενοι οι αριστεροί... Λοιπον , η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ έναντι του Ιραν. Οι ΗΠΑ ειναι η ισχυρότερη δύναμη στον κόσμο παντού-καλως ή κακως πρεπει να τα έχουμε καλά μαζί τους. Το Ιραν δεν έχει καμία σχέση με εμάς... Απο εδω μέσα ,το 95% δεν θα άντεχε στο Ιραν να ζήσει ούτε 20 λεπτά... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:30 Τι σχέση έχει η Ελλάδα με το Μπαχρείν; Είμαστε στην ίδια ζώνη; Όχι... Παιδιά το Ιραν κάνει επιθέσεις σε χώρες γύρω από τον κόλπο...και την Κύπρο... Χαλαρώστε Click για ανάπτυξη... Ε αυτό είναι το βασικό επιχείρημα όπως; έγραψα χθες επειδή είναι για κάποιους οι πιο ισχυροί πρεπει να τους γλείφουμε το κωλο σαν να λέμε είμαστε σε μια εταιρεία κ γλείφουμε το διευθυντή ότι μαλακία κ αν κάνει. Η τέχνη του αυλικου. Κανονικό πρωτοκολλο και μεθοδολογία. Μόλις παω Αθήνα κ βρω το άλλο το βιβλίο θα το ανεβάσω σε screenshot. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:42 Εγώ δεν είμαι με κανέναν... Αυτοί έχουν χρονιές βεντέτες. Είμαι με τον άνθρωπο και τον καθημερινό δίκαιο αγωνιστή. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.868 μηνύματα. Χθες στις 18:43 Η Πουπουλίνα: #468 Χθες στις 18:43 Για μενα βασεις απο ΚΑΝΕΝΑΝ δεν θα ηθελα. Το ζητημα ειναι οτι ΤΩΡΑ τις εχουμε και ανετα ειμαστε μπλεγμενοι. Κατα τα αλλα θα το ξαναπω για να μην υπαρχουνα μφιβολιες. ΝΑΙ..ειμαι με ΙΣΡΑΗΛ και ΗΠΑ σε αυτον τον πολεμο. Καποτε αυτο το καθεστως του ιραν θα επρεπε να εξολοθρεφτει και πολυ αργησαν..ενα τσακ πριν την δημιουργια πυρηνικης βομβας ηταν και μετα τιποτα δεν θα μας εσωζε. Τσουζει η αληθεια αλλα παραμενει αληθεια/. Τα υπολοιπα ειναι γραφικοτητες. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.473 μηνύματα. Χθες στις 18:50 Η amarelia έγραψε: #469 Χθες στις 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: η μόνη κερδισμένη μέχρι στιγμής είναι η Κίνα έτσι Click για ανάπτυξη... Παράγοντα με όλη την ειλικρίνεια, χέστηκα Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.563 μηνύματα. Χθες στις 18:51 Η Himela έγραψε: #470 Χθες στις 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Αν τον υποχρεώσουν ΗΠΑ, Ευρωπαίοι; Προβοκατόρικο το ερώτημα..θα πει όχι; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μα δεν γελάει κανείς. Έχετε αντιληφθεί πως κανείς δεν μας εγγυάται την αποκλιμάκωση; Εγώ πραγματικά χωρίς καμιά υπερβολή τα τελευταία βράδια πέφτοντας προς το μαξιλάρι σκέφτομαι πως μπορεί να μην δω καν την επόμενη μέρα ή τι άλλο μου ξημερώνει. και το νιωθω στο πετσί μου Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.868 μηνύματα. Χθες στις 18:53 Η Πουπουλίνα: #471 Χθες στις 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί να επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής. Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι οτι ανησυχω και εγω οτι κατι θα παθω. Κουβεντα να γινεται βρε αδελφε.. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 19:02 Ο Πάνθηρας!: #472 Χθες στις 19:02 Αναμένουμε οδηγίες και από τον Αρχιχλαπατσα που είναι έτοιμος λέει να πολεμησει. Ουτε το 50% του βάρους του δε μπορεί να κάνει σε παγκο αλλά παμε πολεμο.... Α ρε κομμαντο Συνημμένα Screenshot_2026-03-02-18-59-46-585_com.facebook.katana.jpg 274,4 KB · Εμφανίσεις: 15 Screenshot_2026-03-02-19-00-02-267_com.facebook.katana.jpg 241,6 KB · Εμφανίσεις: 15 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.166 μηνύματα. Χθες στις 19:13 Ο American Economist: #473 Χθες στις 19:13 ΗΠΑ: Πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα το μακελειό με τους 3 νεκρούς και 17 τραυματίες σε μπαρ στο Όστιν, σύμφωνα με το FBI - ertnews.gr Τουλάχιστον τρία άτομα σκοτώθηκαν, συμπεριλαμβανομένου του δράστη και 17 άλλα τραυματίστηκαν όταν για άγνωστο λόγο ξέσπασαν πυροβολισμοί τα ξημερώματα της www.ertnews.gr giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.379 μηνύματα. Χθες στις 19:30 Ο giannhs2001: #474 Χθες στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σε αντιθεση με τους ομοιδεατες σου το 1974 ,η ελλαδα πηρε τη σωστη αποφαση αυτη τη φορα να προστατευσει και να βοηθησει την κυπρο . Click για ανάπτυξη... Πρωτον, δεν ήταν ομοϊδεάτες μου. Δεύτερον, παπάρια θα προστατέψει η Ελλάδα. Να σε θυμίσω το μεγάλο φιάσκο ενάντια στους Χούθι με τη φρεγάτα που γύρισε άρον άρον πίσω με το πρώτο drone που προσπαθούσαν να στοχεψουν λες και ρίχνουν σε ορτύκια; Οριακά δεν είχαμε νεκρό. Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Θα το πληρωσει ακριβα το θεοκρατικο κρατος το ιραν αυτο που εκαναν χθες στο ακρβτηρι. Ξυδακι φασιστακο. Click για ανάπτυξη... Οκει, εγώ να πιω ξυδάκι. Εσύ θα πιεις κανένα φου μπας και ηρεμήσεις λίγο γιατί ζαλίζεις; Φου, δημοκράτη. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.558 μηνύματα. Χθες στις 19:39 Η Kate1914 έγραψε: #475 Χθες στις 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: ελπιζουν χρονια σε επανασταση εναντι της τυρρανιας Click για ανάπτυξη... Πώς γίνεται να λες ελπίζω σε μία επανάσταση χωρίς να λαμβάνεις ο ίδιος δράση; Καλά έκαναν και ήθελαν επανάσταση, αλλά το ελπίζω απέχει έτη φωτός από το επαναστατώ. Μόνο εμένα μου φαίνεται κουλό όπως το έθεσες; Τέλος πάντων μπροστά στις εξελίξεις εστιάζω σε κάτι ανούσιο, αλλά μου κάνει εντύπωση σαν δήλωση. Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ Click για ανάπτυξη... Βασικά το καλύτερο θα ήταν να μην υποστηρίζει κανέναν και να κοιτάει τον εαυτό της και το εθνικό συμφέρον, αλλά σαν καλός δορυφόρος που είμαστε αυτό δε γίνεται. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Ο parafernalia: #476 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μα δεν γελάει κανείς. Έχετε αντιληφθεί πως κανείς δεν μας εγγυάται την αποκλιμάκωση; Εγώ πραγματικά χωρίς καμιά υπερβολή τα τελευταία βράδια πέφτοντας προς το μαξιλάρι σκέφτομαι πως μπορεί να μην δω καν την επόμενη μέρα ή τι άλλο μου ξημερώνει. και το νιωθω στο πετσί μου Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλούς που μειδιάζουν. Συνήθως είναι θλιβερά μικροαστάρια που τσιτώνουν την αδρεναλίνη τους με το που βλέπουν βόμβες και σκοτωμούς στα κανάλια των ειδήσεων. Άλλοι το παίζουν cool... (έλα μωρέ σιγά και..) Ό,τι και να' σαι, όπως και να συμπεριφέρεσαι στο τέλος θα πιάσει και σένα η μπάλα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Η μόνη λύση να χτίσουμε ένα αντιπολεμικό μέτωπο τώρα και να απαιτήσουμε την ειρήνη. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.379 μηνύματα. Χθες στις 20:05 Ο giannhs2001: #477 Χθες στις 20:05 Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 20:09 Ο Πάνθηρας!: #478 Χθες στις 20:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Click για ανάπτυξη... To βατραχι τα γράφει καλυτερα... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:14 Ο parafernalia: #479 Χθες στις 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: To βατραχι τα γράφει καλυτερα... Click για ανάπτυξη... Όντως... Αγνώριστος εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανακοίνωσε ότι αλλάζει το όνομα του σε Αβραάμ Γκόλντμπεργκ Αγνώριστος εμφανίστηκε στο υπουργείο ο υπουργός Υγείας tovatraxi.com touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.270 μηνύματα. Χθες στις 21:15 Η touvlo έγραψε: #480 Χθες στις 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που κατανοώ τη φιλοσοφία σου περί όχι αναπαραγωγής. Αν δεν είχαμε και μεις παιδιά, έστω και ενήλικα, θα ήμασταν εξίσου ζεν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: A350 Kate1914 giannhs2001 taketrance Entropy24 Scandal chester20080 American Economist thenutritionist Memetchi charmander back2967 Libertus rafaela11 Wonderkid Angelikaaa touvlo еще один пророк р... GeorgePap2003 eupalinaros Paragontas7000 johnsala nimbus Dr. Gl. Luminous camil Jack of Spades Sotiris 12 Ωρορα Μήτσος10 korlef Ilikntas OBLOCKDEMON Glamp DrizosHacker Mother CuriousBee fortheloveofshizaya Aleksoula gmoutzour vas 78 poppyseed Vera gegeorgiou90 Sosstoss ROM32 giorgos5002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κλιμακώνει τις απειλές ο Τραμπ, δεν αποκλείει τώρα να στείλει χερσαίες δυνάμεις στο Ιράν- Αναφορές για ισχυρές εκρήξεις κοντά στις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ισφαχάν Οι απεσταλμένοι του protothema.gr μεταδίδουν live από το Ισραήλ - Νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στη Βηρυτό, εκκενώνονται περιοχές - Απειλές από Ιρανό στρατηγό εναντίον της Κύπρου www.protothema.gr
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 18:39 Ο Πάνθηρας!: #467 Χθες στις 18:39 Ελα τσακωθείτε και μεταξυ σας τώρα ποιος είναι ο λιγότερο διεθνής εγκληματίας. Σημαιάκια και μπλουζακια του βαψομαλια έχουμε βγάλει ; πειτε νουμερα να στείλω παραγγελια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:40 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Να τις χαλάσουμε τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις! Να φτιάξουμε βάσεις για το Ιραν , το Ιρακ και τη Βορεια Κορέα... Να μαζέψουμε τους πάντες εδω πέρα για να ειναι χαρούμενοι οι αριστεροί... Λοιπον , η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ έναντι του Ιραν. Οι ΗΠΑ ειναι η ισχυρότερη δύναμη στον κόσμο παντού-καλως ή κακως πρεπει να τα έχουμε καλά μαζί τους. Το Ιραν δεν έχει καμία σχέση με εμάς... Απο εδω μέσα ,το 95% δεν θα άντεχε στο Ιραν να ζήσει ούτε 20 λεπτά... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:30 Τι σχέση έχει η Ελλάδα με το Μπαχρείν; Είμαστε στην ίδια ζώνη; Όχι... Παιδιά το Ιραν κάνει επιθέσεις σε χώρες γύρω από τον κόλπο...και την Κύπρο... Χαλαρώστε Click για ανάπτυξη... Ε αυτό είναι το βασικό επιχείρημα όπως; έγραψα χθες επειδή είναι για κάποιους οι πιο ισχυροί πρεπει να τους γλείφουμε το κωλο σαν να λέμε είμαστε σε μια εταιρεία κ γλείφουμε το διευθυντή ότι μαλακία κ αν κάνει. Η τέχνη του αυλικου. Κανονικό πρωτοκολλο και μεθοδολογία. Μόλις παω Αθήνα κ βρω το άλλο το βιβλίο θα το ανεβάσω σε screenshot. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:42 Εγώ δεν είμαι με κανέναν... Αυτοί έχουν χρονιές βεντέτες. Είμαι με τον άνθρωπο και τον καθημερινό δίκαιο αγωνιστή. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.868 μηνύματα. Χθες στις 18:43 Η Πουπουλίνα: #468 Χθες στις 18:43 Για μενα βασεις απο ΚΑΝΕΝΑΝ δεν θα ηθελα. Το ζητημα ειναι οτι ΤΩΡΑ τις εχουμε και ανετα ειμαστε μπλεγμενοι. Κατα τα αλλα θα το ξαναπω για να μην υπαρχουνα μφιβολιες. ΝΑΙ..ειμαι με ΙΣΡΑΗΛ και ΗΠΑ σε αυτον τον πολεμο. Καποτε αυτο το καθεστως του ιραν θα επρεπε να εξολοθρεφτει και πολυ αργησαν..ενα τσακ πριν την δημιουργια πυρηνικης βομβας ηταν και μετα τιποτα δεν θα μας εσωζε. Τσουζει η αληθεια αλλα παραμενει αληθεια/. Τα υπολοιπα ειναι γραφικοτητες. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.473 μηνύματα. Χθες στις 18:50 Η amarelia έγραψε: #469 Χθες στις 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: η μόνη κερδισμένη μέχρι στιγμής είναι η Κίνα έτσι Click για ανάπτυξη... Παράγοντα με όλη την ειλικρίνεια, χέστηκα Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.563 μηνύματα. Χθες στις 18:51 Η Himela έγραψε: #470 Χθες στις 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Αν τον υποχρεώσουν ΗΠΑ, Ευρωπαίοι; Προβοκατόρικο το ερώτημα..θα πει όχι; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μα δεν γελάει κανείς. Έχετε αντιληφθεί πως κανείς δεν μας εγγυάται την αποκλιμάκωση; Εγώ πραγματικά χωρίς καμιά υπερβολή τα τελευταία βράδια πέφτοντας προς το μαξιλάρι σκέφτομαι πως μπορεί να μην δω καν την επόμενη μέρα ή τι άλλο μου ξημερώνει. και το νιωθω στο πετσί μου Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.868 μηνύματα. Χθες στις 18:53 Η Πουπουλίνα: #471 Χθες στις 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί να επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής. Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι οτι ανησυχω και εγω οτι κατι θα παθω. Κουβεντα να γινεται βρε αδελφε.. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 19:02 Ο Πάνθηρας!: #472 Χθες στις 19:02 Αναμένουμε οδηγίες και από τον Αρχιχλαπατσα που είναι έτοιμος λέει να πολεμησει. Ουτε το 50% του βάρους του δε μπορεί να κάνει σε παγκο αλλά παμε πολεμο.... Α ρε κομμαντο Συνημμένα Screenshot_2026-03-02-18-59-46-585_com.facebook.katana.jpg 274,4 KB · Εμφανίσεις: 15 Screenshot_2026-03-02-19-00-02-267_com.facebook.katana.jpg 241,6 KB · Εμφανίσεις: 15 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.166 μηνύματα. Χθες στις 19:13 Ο American Economist: #473 Χθες στις 19:13 ΗΠΑ: Πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα το μακελειό με τους 3 νεκρούς και 17 τραυματίες σε μπαρ στο Όστιν, σύμφωνα με το FBI - ertnews.gr Τουλάχιστον τρία άτομα σκοτώθηκαν, συμπεριλαμβανομένου του δράστη και 17 άλλα τραυματίστηκαν όταν για άγνωστο λόγο ξέσπασαν πυροβολισμοί τα ξημερώματα της www.ertnews.gr giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.379 μηνύματα. Χθες στις 19:30 Ο giannhs2001: #474 Χθες στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σε αντιθεση με τους ομοιδεατες σου το 1974 ,η ελλαδα πηρε τη σωστη αποφαση αυτη τη φορα να προστατευσει και να βοηθησει την κυπρο . Click για ανάπτυξη... Πρωτον, δεν ήταν ομοϊδεάτες μου. Δεύτερον, παπάρια θα προστατέψει η Ελλάδα. Να σε θυμίσω το μεγάλο φιάσκο ενάντια στους Χούθι με τη φρεγάτα που γύρισε άρον άρον πίσω με το πρώτο drone που προσπαθούσαν να στοχεψουν λες και ρίχνουν σε ορτύκια; Οριακά δεν είχαμε νεκρό. Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Θα το πληρωσει ακριβα το θεοκρατικο κρατος το ιραν αυτο που εκαναν χθες στο ακρβτηρι. Ξυδακι φασιστακο. Click για ανάπτυξη... Οκει, εγώ να πιω ξυδάκι. Εσύ θα πιεις κανένα φου μπας και ηρεμήσεις λίγο γιατί ζαλίζεις; Φου, δημοκράτη. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.558 μηνύματα. Χθες στις 19:39 Η Kate1914 έγραψε: #475 Χθες στις 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: ελπιζουν χρονια σε επανασταση εναντι της τυρρανιας Click για ανάπτυξη... Πώς γίνεται να λες ελπίζω σε μία επανάσταση χωρίς να λαμβάνεις ο ίδιος δράση; Καλά έκαναν και ήθελαν επανάσταση, αλλά το ελπίζω απέχει έτη φωτός από το επαναστατώ. Μόνο εμένα μου φαίνεται κουλό όπως το έθεσες; Τέλος πάντων μπροστά στις εξελίξεις εστιάζω σε κάτι ανούσιο, αλλά μου κάνει εντύπωση σαν δήλωση. Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ Click για ανάπτυξη... Βασικά το καλύτερο θα ήταν να μην υποστηρίζει κανέναν και να κοιτάει τον εαυτό της και το εθνικό συμφέρον, αλλά σαν καλός δορυφόρος που είμαστε αυτό δε γίνεται. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Ο parafernalia: #476 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μα δεν γελάει κανείς. Έχετε αντιληφθεί πως κανείς δεν μας εγγυάται την αποκλιμάκωση; Εγώ πραγματικά χωρίς καμιά υπερβολή τα τελευταία βράδια πέφτοντας προς το μαξιλάρι σκέφτομαι πως μπορεί να μην δω καν την επόμενη μέρα ή τι άλλο μου ξημερώνει. και το νιωθω στο πετσί μου Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλούς που μειδιάζουν. Συνήθως είναι θλιβερά μικροαστάρια που τσιτώνουν την αδρεναλίνη τους με το που βλέπουν βόμβες και σκοτωμούς στα κανάλια των ειδήσεων. Άλλοι το παίζουν cool... (έλα μωρέ σιγά και..) Ό,τι και να' σαι, όπως και να συμπεριφέρεσαι στο τέλος θα πιάσει και σένα η μπάλα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Η μόνη λύση να χτίσουμε ένα αντιπολεμικό μέτωπο τώρα και να απαιτήσουμε την ειρήνη. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.379 μηνύματα. Χθες στις 20:05 Ο giannhs2001: #477 Χθες στις 20:05 Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 20:09 Ο Πάνθηρας!: #478 Χθες στις 20:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Click για ανάπτυξη... To βατραχι τα γράφει καλυτερα... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:14 Ο parafernalia: #479 Χθες στις 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: To βατραχι τα γράφει καλυτερα... Click για ανάπτυξη... Όντως... Αγνώριστος εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανακοίνωσε ότι αλλάζει το όνομα του σε Αβραάμ Γκόλντμπεργκ Αγνώριστος εμφανίστηκε στο υπουργείο ο υπουργός Υγείας tovatraxi.com touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.270 μηνύματα. Χθες στις 21:15 Η touvlo έγραψε: #480 Χθες στις 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που κατανοώ τη φιλοσοφία σου περί όχι αναπαραγωγής. Αν δεν είχαμε και μεις παιδιά, έστω και ενήλικα, θα ήμασταν εξίσου ζεν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: A350 Kate1914 giannhs2001 taketrance Entropy24 Scandal chester20080 American Economist thenutritionist Memetchi charmander back2967 Libertus rafaela11 Wonderkid Angelikaaa touvlo еще один пророк р... GeorgePap2003 eupalinaros Paragontas7000 johnsala nimbus Dr. Gl. Luminous camil Jack of Spades Sotiris 12 Ωρορα Μήτσος10 korlef Ilikntas OBLOCKDEMON Glamp DrizosHacker Mother CuriousBee fortheloveofshizaya Aleksoula gmoutzour vas 78 poppyseed Vera gegeorgiou90 Sosstoss ROM32 giorgos5002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελα τσακωθείτε και μεταξυ σας τώρα ποιος είναι ο λιγότερο διεθνής εγκληματίας. Σημαιάκια και μπλουζακια του βαψομαλια έχουμε βγάλει ; πειτε νουμερα να στείλω παραγγελια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:40 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Να τις χαλάσουμε τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις! Να φτιάξουμε βάσεις για το Ιραν , το Ιρακ και τη Βορεια Κορέα... Να μαζέψουμε τους πάντες εδω πέρα για να ειναι χαρούμενοι οι αριστεροί... Λοιπον , η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ έναντι του Ιραν. Οι ΗΠΑ ειναι η ισχυρότερη δύναμη στον κόσμο παντού-καλως ή κακως πρεπει να τα έχουμε καλά μαζί τους. Το Ιραν δεν έχει καμία σχέση με εμάς... Απο εδω μέσα ,το 95% δεν θα άντεχε στο Ιραν να ζήσει ούτε 20 λεπτά... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:30 Τι σχέση έχει η Ελλάδα με το Μπαχρείν; Είμαστε στην ίδια ζώνη; Όχι... Παιδιά το Ιραν κάνει επιθέσεις σε χώρες γύρω από τον κόλπο...και την Κύπρο... Χαλαρώστε Click για ανάπτυξη... Ε αυτό είναι το βασικό επιχείρημα όπως; έγραψα χθες επειδή είναι για κάποιους οι πιο ισχυροί πρεπει να τους γλείφουμε το κωλο σαν να λέμε είμαστε σε μια εταιρεία κ γλείφουμε το διευθυντή ότι μαλακία κ αν κάνει. Η τέχνη του αυλικου. Κανονικό πρωτοκολλο και μεθοδολογία. Μόλις παω Αθήνα κ βρω το άλλο το βιβλίο θα το ανεβάσω σε screenshot. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:42 Εγώ δεν είμαι με κανέναν... Αυτοί έχουν χρονιές βεντέτες. Είμαι με τον άνθρωπο και τον καθημερινό δίκαιο αγωνιστή.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.868 μηνύματα. Χθες στις 18:43 Η Πουπουλίνα: #468 Χθες στις 18:43 Για μενα βασεις απο ΚΑΝΕΝΑΝ δεν θα ηθελα. Το ζητημα ειναι οτι ΤΩΡΑ τις εχουμε και ανετα ειμαστε μπλεγμενοι. Κατα τα αλλα θα το ξαναπω για να μην υπαρχουνα μφιβολιες. ΝΑΙ..ειμαι με ΙΣΡΑΗΛ και ΗΠΑ σε αυτον τον πολεμο. Καποτε αυτο το καθεστως του ιραν θα επρεπε να εξολοθρεφτει και πολυ αργησαν..ενα τσακ πριν την δημιουργια πυρηνικης βομβας ηταν και μετα τιποτα δεν θα μας εσωζε. Τσουζει η αληθεια αλλα παραμενει αληθεια/. Τα υπολοιπα ειναι γραφικοτητες. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.473 μηνύματα. Χθες στις 18:50 Η amarelia έγραψε: #469 Χθες στις 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: η μόνη κερδισμένη μέχρι στιγμής είναι η Κίνα έτσι Click για ανάπτυξη... Παράγοντα με όλη την ειλικρίνεια, χέστηκα Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.563 μηνύματα. Χθες στις 18:51 Η Himela έγραψε: #470 Χθες στις 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Αν τον υποχρεώσουν ΗΠΑ, Ευρωπαίοι; Προβοκατόρικο το ερώτημα..θα πει όχι; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μα δεν γελάει κανείς. Έχετε αντιληφθεί πως κανείς δεν μας εγγυάται την αποκλιμάκωση; Εγώ πραγματικά χωρίς καμιά υπερβολή τα τελευταία βράδια πέφτοντας προς το μαξιλάρι σκέφτομαι πως μπορεί να μην δω καν την επόμενη μέρα ή τι άλλο μου ξημερώνει. και το νιωθω στο πετσί μου Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.868 μηνύματα. Χθες στις 18:53 Η Πουπουλίνα: #471 Χθες στις 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί να επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής. Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι οτι ανησυχω και εγω οτι κατι θα παθω. Κουβεντα να γινεται βρε αδελφε.. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 19:02 Ο Πάνθηρας!: #472 Χθες στις 19:02 Αναμένουμε οδηγίες και από τον Αρχιχλαπατσα που είναι έτοιμος λέει να πολεμησει. Ουτε το 50% του βάρους του δε μπορεί να κάνει σε παγκο αλλά παμε πολεμο.... Α ρε κομμαντο Συνημμένα Screenshot_2026-03-02-18-59-46-585_com.facebook.katana.jpg 274,4 KB · Εμφανίσεις: 15 Screenshot_2026-03-02-19-00-02-267_com.facebook.katana.jpg 241,6 KB · Εμφανίσεις: 15 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.166 μηνύματα. Χθες στις 19:13 Ο American Economist: #473 Χθες στις 19:13 ΗΠΑ: Πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα το μακελειό με τους 3 νεκρούς και 17 τραυματίες σε μπαρ στο Όστιν, σύμφωνα με το FBI - ertnews.gr Τουλάχιστον τρία άτομα σκοτώθηκαν, συμπεριλαμβανομένου του δράστη και 17 άλλα τραυματίστηκαν όταν για άγνωστο λόγο ξέσπασαν πυροβολισμοί τα ξημερώματα της www.ertnews.gr giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.379 μηνύματα. Χθες στις 19:30 Ο giannhs2001: #474 Χθες στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σε αντιθεση με τους ομοιδεατες σου το 1974 ,η ελλαδα πηρε τη σωστη αποφαση αυτη τη φορα να προστατευσει και να βοηθησει την κυπρο . Click για ανάπτυξη... Πρωτον, δεν ήταν ομοϊδεάτες μου. Δεύτερον, παπάρια θα προστατέψει η Ελλάδα. Να σε θυμίσω το μεγάλο φιάσκο ενάντια στους Χούθι με τη φρεγάτα που γύρισε άρον άρον πίσω με το πρώτο drone που προσπαθούσαν να στοχεψουν λες και ρίχνουν σε ορτύκια; Οριακά δεν είχαμε νεκρό. Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Θα το πληρωσει ακριβα το θεοκρατικο κρατος το ιραν αυτο που εκαναν χθες στο ακρβτηρι. Ξυδακι φασιστακο. Click για ανάπτυξη... Οκει, εγώ να πιω ξυδάκι. Εσύ θα πιεις κανένα φου μπας και ηρεμήσεις λίγο γιατί ζαλίζεις; Φου, δημοκράτη. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.558 μηνύματα. Χθες στις 19:39 Η Kate1914 έγραψε: #475 Χθες στις 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: ελπιζουν χρονια σε επανασταση εναντι της τυρρανιας Click για ανάπτυξη... Πώς γίνεται να λες ελπίζω σε μία επανάσταση χωρίς να λαμβάνεις ο ίδιος δράση; Καλά έκαναν και ήθελαν επανάσταση, αλλά το ελπίζω απέχει έτη φωτός από το επαναστατώ. Μόνο εμένα μου φαίνεται κουλό όπως το έθεσες; Τέλος πάντων μπροστά στις εξελίξεις εστιάζω σε κάτι ανούσιο, αλλά μου κάνει εντύπωση σαν δήλωση. Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ Click για ανάπτυξη... Βασικά το καλύτερο θα ήταν να μην υποστηρίζει κανέναν και να κοιτάει τον εαυτό της και το εθνικό συμφέρον, αλλά σαν καλός δορυφόρος που είμαστε αυτό δε γίνεται. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Ο parafernalia: #476 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μα δεν γελάει κανείς. Έχετε αντιληφθεί πως κανείς δεν μας εγγυάται την αποκλιμάκωση; Εγώ πραγματικά χωρίς καμιά υπερβολή τα τελευταία βράδια πέφτοντας προς το μαξιλάρι σκέφτομαι πως μπορεί να μην δω καν την επόμενη μέρα ή τι άλλο μου ξημερώνει. και το νιωθω στο πετσί μου Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλούς που μειδιάζουν. Συνήθως είναι θλιβερά μικροαστάρια που τσιτώνουν την αδρεναλίνη τους με το που βλέπουν βόμβες και σκοτωμούς στα κανάλια των ειδήσεων. Άλλοι το παίζουν cool... (έλα μωρέ σιγά και..) Ό,τι και να' σαι, όπως και να συμπεριφέρεσαι στο τέλος θα πιάσει και σένα η μπάλα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Η μόνη λύση να χτίσουμε ένα αντιπολεμικό μέτωπο τώρα και να απαιτήσουμε την ειρήνη. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.379 μηνύματα. Χθες στις 20:05 Ο giannhs2001: #477 Χθες στις 20:05 Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 20:09 Ο Πάνθηρας!: #478 Χθες στις 20:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Click για ανάπτυξη... To βατραχι τα γράφει καλυτερα... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:14 Ο parafernalia: #479 Χθες στις 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: To βατραχι τα γράφει καλυτερα... Click για ανάπτυξη... Όντως... Αγνώριστος εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανακοίνωσε ότι αλλάζει το όνομα του σε Αβραάμ Γκόλντμπεργκ Αγνώριστος εμφανίστηκε στο υπουργείο ο υπουργός Υγείας tovatraxi.com touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.270 μηνύματα. Χθες στις 21:15 Η touvlo έγραψε: #480 Χθες στις 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που κατανοώ τη φιλοσοφία σου περί όχι αναπαραγωγής. Αν δεν είχαμε και μεις παιδιά, έστω και ενήλικα, θα ήμασταν εξίσου ζεν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: A350 Kate1914 giannhs2001 taketrance Entropy24 Scandal chester20080 American Economist thenutritionist Memetchi charmander back2967 Libertus rafaela11 Wonderkid Angelikaaa touvlo еще один пророк р... GeorgePap2003 eupalinaros Paragontas7000 johnsala nimbus Dr. Gl. Luminous camil Jack of Spades Sotiris 12 Ωρορα Μήτσος10 korlef Ilikntas OBLOCKDEMON Glamp DrizosHacker Mother CuriousBee fortheloveofshizaya Aleksoula gmoutzour vas 78 poppyseed Vera gegeorgiou90 Sosstoss ROM32 giorgos5002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για μενα βασεις απο ΚΑΝΕΝΑΝ δεν θα ηθελα. Το ζητημα ειναι οτι ΤΩΡΑ τις εχουμε και ανετα ειμαστε μπλεγμενοι. Κατα τα αλλα θα το ξαναπω για να μην υπαρχουνα μφιβολιες. ΝΑΙ..ειμαι με ΙΣΡΑΗΛ και ΗΠΑ σε αυτον τον πολεμο. Καποτε αυτο το καθεστως του ιραν θα επρεπε να εξολοθρεφτει και πολυ αργησαν..ενα τσακ πριν την δημιουργια πυρηνικης βομβας ηταν και μετα τιποτα δεν θα μας εσωζε. Τσουζει η αληθεια αλλα παραμενει αληθεια/. Τα υπολοιπα ειναι γραφικοτητες.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.473 μηνύματα. Χθες στις 18:50 Η amarelia έγραψε: #469 Χθες στις 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: η μόνη κερδισμένη μέχρι στιγμής είναι η Κίνα έτσι Click για ανάπτυξη... Παράγοντα με όλη την ειλικρίνεια, χέστηκα Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.563 μηνύματα. Χθες στις 18:51 Η Himela έγραψε: #470 Χθες στις 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Αν τον υποχρεώσουν ΗΠΑ, Ευρωπαίοι; Προβοκατόρικο το ερώτημα..θα πει όχι; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μα δεν γελάει κανείς. Έχετε αντιληφθεί πως κανείς δεν μας εγγυάται την αποκλιμάκωση; Εγώ πραγματικά χωρίς καμιά υπερβολή τα τελευταία βράδια πέφτοντας προς το μαξιλάρι σκέφτομαι πως μπορεί να μην δω καν την επόμενη μέρα ή τι άλλο μου ξημερώνει. και το νιωθω στο πετσί μου Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.868 μηνύματα. Χθες στις 18:53 Η Πουπουλίνα: #471 Χθες στις 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί να επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής. Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι οτι ανησυχω και εγω οτι κατι θα παθω. Κουβεντα να γινεται βρε αδελφε.. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 19:02 Ο Πάνθηρας!: #472 Χθες στις 19:02 Αναμένουμε οδηγίες και από τον Αρχιχλαπατσα που είναι έτοιμος λέει να πολεμησει. Ουτε το 50% του βάρους του δε μπορεί να κάνει σε παγκο αλλά παμε πολεμο.... Α ρε κομμαντο Συνημμένα Screenshot_2026-03-02-18-59-46-585_com.facebook.katana.jpg 274,4 KB · Εμφανίσεις: 15 Screenshot_2026-03-02-19-00-02-267_com.facebook.katana.jpg 241,6 KB · Εμφανίσεις: 15 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.166 μηνύματα. Χθες στις 19:13 Ο American Economist: #473 Χθες στις 19:13 ΗΠΑ: Πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα το μακελειό με τους 3 νεκρούς και 17 τραυματίες σε μπαρ στο Όστιν, σύμφωνα με το FBI - ertnews.gr Τουλάχιστον τρία άτομα σκοτώθηκαν, συμπεριλαμβανομένου του δράστη και 17 άλλα τραυματίστηκαν όταν για άγνωστο λόγο ξέσπασαν πυροβολισμοί τα ξημερώματα της www.ertnews.gr giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.379 μηνύματα. Χθες στις 19:30 Ο giannhs2001: #474 Χθες στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σε αντιθεση με τους ομοιδεατες σου το 1974 ,η ελλαδα πηρε τη σωστη αποφαση αυτη τη φορα να προστατευσει και να βοηθησει την κυπρο . Click για ανάπτυξη... Πρωτον, δεν ήταν ομοϊδεάτες μου. Δεύτερον, παπάρια θα προστατέψει η Ελλάδα. Να σε θυμίσω το μεγάλο φιάσκο ενάντια στους Χούθι με τη φρεγάτα που γύρισε άρον άρον πίσω με το πρώτο drone που προσπαθούσαν να στοχεψουν λες και ρίχνουν σε ορτύκια; Οριακά δεν είχαμε νεκρό. Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Θα το πληρωσει ακριβα το θεοκρατικο κρατος το ιραν αυτο που εκαναν χθες στο ακρβτηρι. Ξυδακι φασιστακο. Click για ανάπτυξη... Οκει, εγώ να πιω ξυδάκι. Εσύ θα πιεις κανένα φου μπας και ηρεμήσεις λίγο γιατί ζαλίζεις; Φου, δημοκράτη. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.558 μηνύματα. Χθες στις 19:39 Η Kate1914 έγραψε: #475 Χθες στις 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: ελπιζουν χρονια σε επανασταση εναντι της τυρρανιας Click για ανάπτυξη... Πώς γίνεται να λες ελπίζω σε μία επανάσταση χωρίς να λαμβάνεις ο ίδιος δράση; Καλά έκαναν και ήθελαν επανάσταση, αλλά το ελπίζω απέχει έτη φωτός από το επαναστατώ. Μόνο εμένα μου φαίνεται κουλό όπως το έθεσες; Τέλος πάντων μπροστά στις εξελίξεις εστιάζω σε κάτι ανούσιο, αλλά μου κάνει εντύπωση σαν δήλωση. Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ Click για ανάπτυξη... Βασικά το καλύτερο θα ήταν να μην υποστηρίζει κανέναν και να κοιτάει τον εαυτό της και το εθνικό συμφέρον, αλλά σαν καλός δορυφόρος που είμαστε αυτό δε γίνεται. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Ο parafernalia: #476 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μα δεν γελάει κανείς. Έχετε αντιληφθεί πως κανείς δεν μας εγγυάται την αποκλιμάκωση; Εγώ πραγματικά χωρίς καμιά υπερβολή τα τελευταία βράδια πέφτοντας προς το μαξιλάρι σκέφτομαι πως μπορεί να μην δω καν την επόμενη μέρα ή τι άλλο μου ξημερώνει. και το νιωθω στο πετσί μου Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλούς που μειδιάζουν. Συνήθως είναι θλιβερά μικροαστάρια που τσιτώνουν την αδρεναλίνη τους με το που βλέπουν βόμβες και σκοτωμούς στα κανάλια των ειδήσεων. Άλλοι το παίζουν cool... (έλα μωρέ σιγά και..) Ό,τι και να' σαι, όπως και να συμπεριφέρεσαι στο τέλος θα πιάσει και σένα η μπάλα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Η μόνη λύση να χτίσουμε ένα αντιπολεμικό μέτωπο τώρα και να απαιτήσουμε την ειρήνη. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.379 μηνύματα. Χθες στις 20:05 Ο giannhs2001: #477 Χθες στις 20:05 Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 20:09 Ο Πάνθηρας!: #478 Χθες στις 20:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Click για ανάπτυξη... To βατραχι τα γράφει καλυτερα... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:14 Ο parafernalia: #479 Χθες στις 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: To βατραχι τα γράφει καλυτερα... Click για ανάπτυξη... Όντως... Αγνώριστος εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανακοίνωσε ότι αλλάζει το όνομα του σε Αβραάμ Γκόλντμπεργκ Αγνώριστος εμφανίστηκε στο υπουργείο ο υπουργός Υγείας tovatraxi.com touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.270 μηνύματα. Χθες στις 21:15 Η touvlo έγραψε: #480 Χθες στις 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που κατανοώ τη φιλοσοφία σου περί όχι αναπαραγωγής. Αν δεν είχαμε και μεις παιδιά, έστω και ενήλικα, θα ήμασταν εξίσου ζεν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: A350 Kate1914 giannhs2001 taketrance Entropy24 Scandal chester20080 American Economist thenutritionist Memetchi charmander back2967 Libertus rafaela11 Wonderkid Angelikaaa touvlo еще один пророк р... GeorgePap2003 eupalinaros Paragontas7000 johnsala nimbus Dr. Gl. Luminous camil Jack of Spades Sotiris 12 Ωρορα Μήτσος10 korlef Ilikntas OBLOCKDEMON Glamp DrizosHacker Mother CuriousBee fortheloveofshizaya Aleksoula gmoutzour vas 78 poppyseed Vera gegeorgiou90 Sosstoss ROM32 giorgos5002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: η μόνη κερδισμένη μέχρι στιγμής είναι η Κίνα έτσι Click για ανάπτυξη... Παράγοντα με όλη την ειλικρίνεια, χέστηκα
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.563 μηνύματα. Χθες στις 18:51 Η Himela έγραψε: #470 Χθες στις 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Αν τον υποχρεώσουν ΗΠΑ, Ευρωπαίοι; Προβοκατόρικο το ερώτημα..θα πει όχι; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μα δεν γελάει κανείς. Έχετε αντιληφθεί πως κανείς δεν μας εγγυάται την αποκλιμάκωση; Εγώ πραγματικά χωρίς καμιά υπερβολή τα τελευταία βράδια πέφτοντας προς το μαξιλάρι σκέφτομαι πως μπορεί να μην δω καν την επόμενη μέρα ή τι άλλο μου ξημερώνει. και το νιωθω στο πετσί μου Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.868 μηνύματα. Χθες στις 18:53 Η Πουπουλίνα: #471 Χθες στις 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί να επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής. Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι οτι ανησυχω και εγω οτι κατι θα παθω. Κουβεντα να γινεται βρε αδελφε.. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 19:02 Ο Πάνθηρας!: #472 Χθες στις 19:02 Αναμένουμε οδηγίες και από τον Αρχιχλαπατσα που είναι έτοιμος λέει να πολεμησει. Ουτε το 50% του βάρους του δε μπορεί να κάνει σε παγκο αλλά παμε πολεμο.... Α ρε κομμαντο Συνημμένα Screenshot_2026-03-02-18-59-46-585_com.facebook.katana.jpg 274,4 KB · Εμφανίσεις: 15 Screenshot_2026-03-02-19-00-02-267_com.facebook.katana.jpg 241,6 KB · Εμφανίσεις: 15 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.166 μηνύματα. Χθες στις 19:13 Ο American Economist: #473 Χθες στις 19:13 ΗΠΑ: Πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα το μακελειό με τους 3 νεκρούς και 17 τραυματίες σε μπαρ στο Όστιν, σύμφωνα με το FBI - ertnews.gr Τουλάχιστον τρία άτομα σκοτώθηκαν, συμπεριλαμβανομένου του δράστη και 17 άλλα τραυματίστηκαν όταν για άγνωστο λόγο ξέσπασαν πυροβολισμοί τα ξημερώματα της www.ertnews.gr giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.379 μηνύματα. Χθες στις 19:30 Ο giannhs2001: #474 Χθες στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σε αντιθεση με τους ομοιδεατες σου το 1974 ,η ελλαδα πηρε τη σωστη αποφαση αυτη τη φορα να προστατευσει και να βοηθησει την κυπρο . Click για ανάπτυξη... Πρωτον, δεν ήταν ομοϊδεάτες μου. Δεύτερον, παπάρια θα προστατέψει η Ελλάδα. Να σε θυμίσω το μεγάλο φιάσκο ενάντια στους Χούθι με τη φρεγάτα που γύρισε άρον άρον πίσω με το πρώτο drone που προσπαθούσαν να στοχεψουν λες και ρίχνουν σε ορτύκια; Οριακά δεν είχαμε νεκρό. Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Θα το πληρωσει ακριβα το θεοκρατικο κρατος το ιραν αυτο που εκαναν χθες στο ακρβτηρι. Ξυδακι φασιστακο. Click για ανάπτυξη... Οκει, εγώ να πιω ξυδάκι. Εσύ θα πιεις κανένα φου μπας και ηρεμήσεις λίγο γιατί ζαλίζεις; Φου, δημοκράτη. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.558 μηνύματα. Χθες στις 19:39 Η Kate1914 έγραψε: #475 Χθες στις 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: ελπιζουν χρονια σε επανασταση εναντι της τυρρανιας Click για ανάπτυξη... Πώς γίνεται να λες ελπίζω σε μία επανάσταση χωρίς να λαμβάνεις ο ίδιος δράση; Καλά έκαναν και ήθελαν επανάσταση, αλλά το ελπίζω απέχει έτη φωτός από το επαναστατώ. Μόνο εμένα μου φαίνεται κουλό όπως το έθεσες; Τέλος πάντων μπροστά στις εξελίξεις εστιάζω σε κάτι ανούσιο, αλλά μου κάνει εντύπωση σαν δήλωση. Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ Click για ανάπτυξη... Βασικά το καλύτερο θα ήταν να μην υποστηρίζει κανέναν και να κοιτάει τον εαυτό της και το εθνικό συμφέρον, αλλά σαν καλός δορυφόρος που είμαστε αυτό δε γίνεται. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Ο parafernalia: #476 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μα δεν γελάει κανείς. Έχετε αντιληφθεί πως κανείς δεν μας εγγυάται την αποκλιμάκωση; Εγώ πραγματικά χωρίς καμιά υπερβολή τα τελευταία βράδια πέφτοντας προς το μαξιλάρι σκέφτομαι πως μπορεί να μην δω καν την επόμενη μέρα ή τι άλλο μου ξημερώνει. και το νιωθω στο πετσί μου Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλούς που μειδιάζουν. Συνήθως είναι θλιβερά μικροαστάρια που τσιτώνουν την αδρεναλίνη τους με το που βλέπουν βόμβες και σκοτωμούς στα κανάλια των ειδήσεων. Άλλοι το παίζουν cool... (έλα μωρέ σιγά και..) Ό,τι και να' σαι, όπως και να συμπεριφέρεσαι στο τέλος θα πιάσει και σένα η μπάλα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Η μόνη λύση να χτίσουμε ένα αντιπολεμικό μέτωπο τώρα και να απαιτήσουμε την ειρήνη. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.379 μηνύματα. Χθες στις 20:05 Ο giannhs2001: #477 Χθες στις 20:05 Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 20:09 Ο Πάνθηρας!: #478 Χθες στις 20:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Click για ανάπτυξη... To βατραχι τα γράφει καλυτερα... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:14 Ο parafernalia: #479 Χθες στις 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: To βατραχι τα γράφει καλυτερα... Click για ανάπτυξη... Όντως... Αγνώριστος εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανακοίνωσε ότι αλλάζει το όνομα του σε Αβραάμ Γκόλντμπεργκ Αγνώριστος εμφανίστηκε στο υπουργείο ο υπουργός Υγείας tovatraxi.com touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.270 μηνύματα. Χθες στις 21:15 Η touvlo έγραψε: #480 Χθες στις 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που κατανοώ τη φιλοσοφία σου περί όχι αναπαραγωγής. Αν δεν είχαμε και μεις παιδιά, έστω και ενήλικα, θα ήμασταν εξίσου ζεν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: A350 Kate1914 giannhs2001 taketrance Entropy24 Scandal chester20080 American Economist thenutritionist Memetchi charmander back2967 Libertus rafaela11 Wonderkid Angelikaaa touvlo еще один пророк р... GeorgePap2003 eupalinaros Paragontas7000 johnsala nimbus Dr. Gl. Luminous camil Jack of Spades Sotiris 12 Ωρορα Μήτσος10 korlef Ilikntas OBLOCKDEMON Glamp DrizosHacker Mother CuriousBee fortheloveofshizaya Aleksoula gmoutzour vas 78 poppyseed Vera gegeorgiou90 Sosstoss ROM32 giorgos5002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Αν τον υποχρεώσουν ΗΠΑ, Ευρωπαίοι; Προβοκατόρικο το ερώτημα..θα πει όχι; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μα δεν γελάει κανείς. Έχετε αντιληφθεί πως κανείς δεν μας εγγυάται την αποκλιμάκωση; Εγώ πραγματικά χωρίς καμιά υπερβολή τα τελευταία βράδια πέφτοντας προς το μαξιλάρι σκέφτομαι πως μπορεί να μην δω καν την επόμενη μέρα ή τι άλλο μου ξημερώνει. και το νιωθω στο πετσί μου Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.868 μηνύματα. Χθες στις 18:53 Η Πουπουλίνα: #471 Χθες στις 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί να επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής. Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι οτι ανησυχω και εγω οτι κατι θα παθω. Κουβεντα να γινεται βρε αδελφε.. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 19:02 Ο Πάνθηρας!: #472 Χθες στις 19:02 Αναμένουμε οδηγίες και από τον Αρχιχλαπατσα που είναι έτοιμος λέει να πολεμησει. Ουτε το 50% του βάρους του δε μπορεί να κάνει σε παγκο αλλά παμε πολεμο.... Α ρε κομμαντο Συνημμένα Screenshot_2026-03-02-18-59-46-585_com.facebook.katana.jpg 274,4 KB · Εμφανίσεις: 15 Screenshot_2026-03-02-19-00-02-267_com.facebook.katana.jpg 241,6 KB · Εμφανίσεις: 15 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.166 μηνύματα. Χθες στις 19:13 Ο American Economist: #473 Χθες στις 19:13 ΗΠΑ: Πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα το μακελειό με τους 3 νεκρούς και 17 τραυματίες σε μπαρ στο Όστιν, σύμφωνα με το FBI - ertnews.gr Τουλάχιστον τρία άτομα σκοτώθηκαν, συμπεριλαμβανομένου του δράστη και 17 άλλα τραυματίστηκαν όταν για άγνωστο λόγο ξέσπασαν πυροβολισμοί τα ξημερώματα της www.ertnews.gr giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.379 μηνύματα. Χθες στις 19:30 Ο giannhs2001: #474 Χθες στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σε αντιθεση με τους ομοιδεατες σου το 1974 ,η ελλαδα πηρε τη σωστη αποφαση αυτη τη φορα να προστατευσει και να βοηθησει την κυπρο . Click για ανάπτυξη... Πρωτον, δεν ήταν ομοϊδεάτες μου. Δεύτερον, παπάρια θα προστατέψει η Ελλάδα. Να σε θυμίσω το μεγάλο φιάσκο ενάντια στους Χούθι με τη φρεγάτα που γύρισε άρον άρον πίσω με το πρώτο drone που προσπαθούσαν να στοχεψουν λες και ρίχνουν σε ορτύκια; Οριακά δεν είχαμε νεκρό. Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Θα το πληρωσει ακριβα το θεοκρατικο κρατος το ιραν αυτο που εκαναν χθες στο ακρβτηρι. Ξυδακι φασιστακο. Click για ανάπτυξη... Οκει, εγώ να πιω ξυδάκι. Εσύ θα πιεις κανένα φου μπας και ηρεμήσεις λίγο γιατί ζαλίζεις; Φου, δημοκράτη. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.558 μηνύματα. Χθες στις 19:39 Η Kate1914 έγραψε: #475 Χθες στις 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: ελπιζουν χρονια σε επανασταση εναντι της τυρρανιας Click για ανάπτυξη... Πώς γίνεται να λες ελπίζω σε μία επανάσταση χωρίς να λαμβάνεις ο ίδιος δράση; Καλά έκαναν και ήθελαν επανάσταση, αλλά το ελπίζω απέχει έτη φωτός από το επαναστατώ. Μόνο εμένα μου φαίνεται κουλό όπως το έθεσες; Τέλος πάντων μπροστά στις εξελίξεις εστιάζω σε κάτι ανούσιο, αλλά μου κάνει εντύπωση σαν δήλωση. Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ Click για ανάπτυξη... Βασικά το καλύτερο θα ήταν να μην υποστηρίζει κανέναν και να κοιτάει τον εαυτό της και το εθνικό συμφέρον, αλλά σαν καλός δορυφόρος που είμαστε αυτό δε γίνεται. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Ο parafernalia: #476 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μα δεν γελάει κανείς. Έχετε αντιληφθεί πως κανείς δεν μας εγγυάται την αποκλιμάκωση; Εγώ πραγματικά χωρίς καμιά υπερβολή τα τελευταία βράδια πέφτοντας προς το μαξιλάρι σκέφτομαι πως μπορεί να μην δω καν την επόμενη μέρα ή τι άλλο μου ξημερώνει. και το νιωθω στο πετσί μου Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλούς που μειδιάζουν. Συνήθως είναι θλιβερά μικροαστάρια που τσιτώνουν την αδρεναλίνη τους με το που βλέπουν βόμβες και σκοτωμούς στα κανάλια των ειδήσεων. Άλλοι το παίζουν cool... (έλα μωρέ σιγά και..) Ό,τι και να' σαι, όπως και να συμπεριφέρεσαι στο τέλος θα πιάσει και σένα η μπάλα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Η μόνη λύση να χτίσουμε ένα αντιπολεμικό μέτωπο τώρα και να απαιτήσουμε την ειρήνη. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.379 μηνύματα. Χθες στις 20:05 Ο giannhs2001: #477 Χθες στις 20:05 Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 20:09 Ο Πάνθηρας!: #478 Χθες στις 20:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Click για ανάπτυξη... To βατραχι τα γράφει καλυτερα... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:14 Ο parafernalia: #479 Χθες στις 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: To βατραχι τα γράφει καλυτερα... Click για ανάπτυξη... Όντως... Αγνώριστος εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανακοίνωσε ότι αλλάζει το όνομα του σε Αβραάμ Γκόλντμπεργκ Αγνώριστος εμφανίστηκε στο υπουργείο ο υπουργός Υγείας tovatraxi.com touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.270 μηνύματα. Χθες στις 21:15 Η touvlo έγραψε: #480 Χθες στις 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που κατανοώ τη φιλοσοφία σου περί όχι αναπαραγωγής. Αν δεν είχαμε και μεις παιδιά, έστω και ενήλικα, θα ήμασταν εξίσου ζεν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: A350 Kate1914 giannhs2001 taketrance Entropy24 Scandal chester20080 American Economist thenutritionist Memetchi charmander back2967 Libertus rafaela11 Wonderkid Angelikaaa touvlo еще один пророк р... GeorgePap2003 eupalinaros Paragontas7000 johnsala nimbus Dr. Gl. Luminous camil Jack of Spades Sotiris 12 Ωρορα Μήτσος10 korlef Ilikntas OBLOCKDEMON Glamp DrizosHacker Mother CuriousBee fortheloveofshizaya Aleksoula gmoutzour vas 78 poppyseed Vera gegeorgiou90 Sosstoss ROM32 giorgos5002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μπορεί να επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής. Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι οτι ανησυχω και εγω οτι κατι θα παθω. Κουβεντα να γινεται βρε αδελφε..
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 19:02 Ο Πάνθηρας!: #472 Χθες στις 19:02 Αναμένουμε οδηγίες και από τον Αρχιχλαπατσα που είναι έτοιμος λέει να πολεμησει. Ουτε το 50% του βάρους του δε μπορεί να κάνει σε παγκο αλλά παμε πολεμο.... Α ρε κομμαντο Συνημμένα Screenshot_2026-03-02-18-59-46-585_com.facebook.katana.jpg 274,4 KB · Εμφανίσεις: 15 Screenshot_2026-03-02-19-00-02-267_com.facebook.katana.jpg 241,6 KB · Εμφανίσεις: 15 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.166 μηνύματα. Χθες στις 19:13 Ο American Economist: #473 Χθες στις 19:13 ΗΠΑ: Πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα το μακελειό με τους 3 νεκρούς και 17 τραυματίες σε μπαρ στο Όστιν, σύμφωνα με το FBI - ertnews.gr Τουλάχιστον τρία άτομα σκοτώθηκαν, συμπεριλαμβανομένου του δράστη και 17 άλλα τραυματίστηκαν όταν για άγνωστο λόγο ξέσπασαν πυροβολισμοί τα ξημερώματα της www.ertnews.gr giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.379 μηνύματα. Χθες στις 19:30 Ο giannhs2001: #474 Χθες στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σε αντιθεση με τους ομοιδεατες σου το 1974 ,η ελλαδα πηρε τη σωστη αποφαση αυτη τη φορα να προστατευσει και να βοηθησει την κυπρο . Click για ανάπτυξη... Πρωτον, δεν ήταν ομοϊδεάτες μου. Δεύτερον, παπάρια θα προστατέψει η Ελλάδα. Να σε θυμίσω το μεγάλο φιάσκο ενάντια στους Χούθι με τη φρεγάτα που γύρισε άρον άρον πίσω με το πρώτο drone που προσπαθούσαν να στοχεψουν λες και ρίχνουν σε ορτύκια; Οριακά δεν είχαμε νεκρό. Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Θα το πληρωσει ακριβα το θεοκρατικο κρατος το ιραν αυτο που εκαναν χθες στο ακρβτηρι. Ξυδακι φασιστακο. Click για ανάπτυξη... Οκει, εγώ να πιω ξυδάκι. Εσύ θα πιεις κανένα φου μπας και ηρεμήσεις λίγο γιατί ζαλίζεις; Φου, δημοκράτη. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.558 μηνύματα. Χθες στις 19:39 Η Kate1914 έγραψε: #475 Χθες στις 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: ελπιζουν χρονια σε επανασταση εναντι της τυρρανιας Click για ανάπτυξη... Πώς γίνεται να λες ελπίζω σε μία επανάσταση χωρίς να λαμβάνεις ο ίδιος δράση; Καλά έκαναν και ήθελαν επανάσταση, αλλά το ελπίζω απέχει έτη φωτός από το επαναστατώ. Μόνο εμένα μου φαίνεται κουλό όπως το έθεσες; Τέλος πάντων μπροστά στις εξελίξεις εστιάζω σε κάτι ανούσιο, αλλά μου κάνει εντύπωση σαν δήλωση. Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ Click για ανάπτυξη... Βασικά το καλύτερο θα ήταν να μην υποστηρίζει κανέναν και να κοιτάει τον εαυτό της και το εθνικό συμφέρον, αλλά σαν καλός δορυφόρος που είμαστε αυτό δε γίνεται. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Ο parafernalia: #476 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μα δεν γελάει κανείς. Έχετε αντιληφθεί πως κανείς δεν μας εγγυάται την αποκλιμάκωση; Εγώ πραγματικά χωρίς καμιά υπερβολή τα τελευταία βράδια πέφτοντας προς το μαξιλάρι σκέφτομαι πως μπορεί να μην δω καν την επόμενη μέρα ή τι άλλο μου ξημερώνει. και το νιωθω στο πετσί μου Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλούς που μειδιάζουν. Συνήθως είναι θλιβερά μικροαστάρια που τσιτώνουν την αδρεναλίνη τους με το που βλέπουν βόμβες και σκοτωμούς στα κανάλια των ειδήσεων. Άλλοι το παίζουν cool... (έλα μωρέ σιγά και..) Ό,τι και να' σαι, όπως και να συμπεριφέρεσαι στο τέλος θα πιάσει και σένα η μπάλα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Η μόνη λύση να χτίσουμε ένα αντιπολεμικό μέτωπο τώρα και να απαιτήσουμε την ειρήνη. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.379 μηνύματα. Χθες στις 20:05 Ο giannhs2001: #477 Χθες στις 20:05 Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 20:09 Ο Πάνθηρας!: #478 Χθες στις 20:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Click για ανάπτυξη... To βατραχι τα γράφει καλυτερα... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:14 Ο parafernalia: #479 Χθες στις 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: To βατραχι τα γράφει καλυτερα... Click για ανάπτυξη... Όντως... Αγνώριστος εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανακοίνωσε ότι αλλάζει το όνομα του σε Αβραάμ Γκόλντμπεργκ Αγνώριστος εμφανίστηκε στο υπουργείο ο υπουργός Υγείας tovatraxi.com touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.270 μηνύματα. Χθες στις 21:15 Η touvlo έγραψε: #480 Χθες στις 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που κατανοώ τη φιλοσοφία σου περί όχι αναπαραγωγής. Αν δεν είχαμε και μεις παιδιά, έστω και ενήλικα, θα ήμασταν εξίσου ζεν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: A350 Kate1914 giannhs2001 taketrance Entropy24 Scandal chester20080 American Economist thenutritionist Memetchi charmander back2967 Libertus rafaela11 Wonderkid Angelikaaa touvlo еще один пророк р... GeorgePap2003 eupalinaros Paragontas7000 johnsala nimbus Dr. Gl. Luminous camil Jack of Spades Sotiris 12 Ωρορα Μήτσος10 korlef Ilikntas OBLOCKDEMON Glamp DrizosHacker Mother CuriousBee fortheloveofshizaya Aleksoula gmoutzour vas 78 poppyseed Vera gegeorgiou90 Sosstoss ROM32 giorgos5002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αναμένουμε οδηγίες και από τον Αρχιχλαπατσα που είναι έτοιμος λέει να πολεμησει. Ουτε το 50% του βάρους του δε μπορεί να κάνει σε παγκο αλλά παμε πολεμο.... Α ρε κομμαντο
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.166 μηνύματα. Χθες στις 19:13 Ο American Economist: #473 Χθες στις 19:13 ΗΠΑ: Πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα το μακελειό με τους 3 νεκρούς και 17 τραυματίες σε μπαρ στο Όστιν, σύμφωνα με το FBI - ertnews.gr Τουλάχιστον τρία άτομα σκοτώθηκαν, συμπεριλαμβανομένου του δράστη και 17 άλλα τραυματίστηκαν όταν για άγνωστο λόγο ξέσπασαν πυροβολισμοί τα ξημερώματα της www.ertnews.gr giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.379 μηνύματα. Χθες στις 19:30 Ο giannhs2001: #474 Χθες στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σε αντιθεση με τους ομοιδεατες σου το 1974 ,η ελλαδα πηρε τη σωστη αποφαση αυτη τη φορα να προστατευσει και να βοηθησει την κυπρο . Click για ανάπτυξη... Πρωτον, δεν ήταν ομοϊδεάτες μου. Δεύτερον, παπάρια θα προστατέψει η Ελλάδα. Να σε θυμίσω το μεγάλο φιάσκο ενάντια στους Χούθι με τη φρεγάτα που γύρισε άρον άρον πίσω με το πρώτο drone που προσπαθούσαν να στοχεψουν λες και ρίχνουν σε ορτύκια; Οριακά δεν είχαμε νεκρό. Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Θα το πληρωσει ακριβα το θεοκρατικο κρατος το ιραν αυτο που εκαναν χθες στο ακρβτηρι. Ξυδακι φασιστακο. Click για ανάπτυξη... Οκει, εγώ να πιω ξυδάκι. Εσύ θα πιεις κανένα φου μπας και ηρεμήσεις λίγο γιατί ζαλίζεις; Φου, δημοκράτη. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.558 μηνύματα. Χθες στις 19:39 Η Kate1914 έγραψε: #475 Χθες στις 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: ελπιζουν χρονια σε επανασταση εναντι της τυρρανιας Click για ανάπτυξη... Πώς γίνεται να λες ελπίζω σε μία επανάσταση χωρίς να λαμβάνεις ο ίδιος δράση; Καλά έκαναν και ήθελαν επανάσταση, αλλά το ελπίζω απέχει έτη φωτός από το επαναστατώ. Μόνο εμένα μου φαίνεται κουλό όπως το έθεσες; Τέλος πάντων μπροστά στις εξελίξεις εστιάζω σε κάτι ανούσιο, αλλά μου κάνει εντύπωση σαν δήλωση. Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ Click για ανάπτυξη... Βασικά το καλύτερο θα ήταν να μην υποστηρίζει κανέναν και να κοιτάει τον εαυτό της και το εθνικό συμφέρον, αλλά σαν καλός δορυφόρος που είμαστε αυτό δε γίνεται. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Ο parafernalia: #476 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μα δεν γελάει κανείς. Έχετε αντιληφθεί πως κανείς δεν μας εγγυάται την αποκλιμάκωση; Εγώ πραγματικά χωρίς καμιά υπερβολή τα τελευταία βράδια πέφτοντας προς το μαξιλάρι σκέφτομαι πως μπορεί να μην δω καν την επόμενη μέρα ή τι άλλο μου ξημερώνει. και το νιωθω στο πετσί μου Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλούς που μειδιάζουν. Συνήθως είναι θλιβερά μικροαστάρια που τσιτώνουν την αδρεναλίνη τους με το που βλέπουν βόμβες και σκοτωμούς στα κανάλια των ειδήσεων. Άλλοι το παίζουν cool... (έλα μωρέ σιγά και..) Ό,τι και να' σαι, όπως και να συμπεριφέρεσαι στο τέλος θα πιάσει και σένα η μπάλα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Η μόνη λύση να χτίσουμε ένα αντιπολεμικό μέτωπο τώρα και να απαιτήσουμε την ειρήνη. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.379 μηνύματα. Χθες στις 20:05 Ο giannhs2001: #477 Χθες στις 20:05 Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 20:09 Ο Πάνθηρας!: #478 Χθες στις 20:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Click για ανάπτυξη... To βατραχι τα γράφει καλυτερα... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:14 Ο parafernalia: #479 Χθες στις 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: To βατραχι τα γράφει καλυτερα... Click για ανάπτυξη... Όντως... Αγνώριστος εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανακοίνωσε ότι αλλάζει το όνομα του σε Αβραάμ Γκόλντμπεργκ Αγνώριστος εμφανίστηκε στο υπουργείο ο υπουργός Υγείας tovatraxi.com touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.270 μηνύματα. Χθες στις 21:15 Η touvlo έγραψε: #480 Χθες στις 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που κατανοώ τη φιλοσοφία σου περί όχι αναπαραγωγής. Αν δεν είχαμε και μεις παιδιά, έστω και ενήλικα, θα ήμασταν εξίσου ζεν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: A350 Kate1914 giannhs2001 taketrance Entropy24 Scandal chester20080 American Economist thenutritionist Memetchi charmander back2967 Libertus rafaela11 Wonderkid Angelikaaa touvlo еще один пророк р... GeorgePap2003 eupalinaros Paragontas7000 johnsala nimbus Dr. Gl. Luminous camil Jack of Spades Sotiris 12 Ωρορα Μήτσος10 korlef Ilikntas OBLOCKDEMON Glamp DrizosHacker Mother CuriousBee fortheloveofshizaya Aleksoula gmoutzour vas 78 poppyseed Vera gegeorgiou90 Sosstoss ROM32 giorgos5002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΗΠΑ: Πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα το μακελειό με τους 3 νεκρούς και 17 τραυματίες σε μπαρ στο Όστιν, σύμφωνα με το FBI - ertnews.gr Τουλάχιστον τρία άτομα σκοτώθηκαν, συμπεριλαμβανομένου του δράστη και 17 άλλα τραυματίστηκαν όταν για άγνωστο λόγο ξέσπασαν πυροβολισμοί τα ξημερώματα της www.ertnews.gr
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.379 μηνύματα. Χθες στις 19:30 Ο giannhs2001: #474 Χθες στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σε αντιθεση με τους ομοιδεατες σου το 1974 ,η ελλαδα πηρε τη σωστη αποφαση αυτη τη φορα να προστατευσει και να βοηθησει την κυπρο . Click για ανάπτυξη... Πρωτον, δεν ήταν ομοϊδεάτες μου. Δεύτερον, παπάρια θα προστατέψει η Ελλάδα. Να σε θυμίσω το μεγάλο φιάσκο ενάντια στους Χούθι με τη φρεγάτα που γύρισε άρον άρον πίσω με το πρώτο drone που προσπαθούσαν να στοχεψουν λες και ρίχνουν σε ορτύκια; Οριακά δεν είχαμε νεκρό. Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Θα το πληρωσει ακριβα το θεοκρατικο κρατος το ιραν αυτο που εκαναν χθες στο ακρβτηρι. Ξυδακι φασιστακο. Click για ανάπτυξη... Οκει, εγώ να πιω ξυδάκι. Εσύ θα πιεις κανένα φου μπας και ηρεμήσεις λίγο γιατί ζαλίζεις; Φου, δημοκράτη. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.558 μηνύματα. Χθες στις 19:39 Η Kate1914 έγραψε: #475 Χθες στις 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: ελπιζουν χρονια σε επανασταση εναντι της τυρρανιας Click για ανάπτυξη... Πώς γίνεται να λες ελπίζω σε μία επανάσταση χωρίς να λαμβάνεις ο ίδιος δράση; Καλά έκαναν και ήθελαν επανάσταση, αλλά το ελπίζω απέχει έτη φωτός από το επαναστατώ. Μόνο εμένα μου φαίνεται κουλό όπως το έθεσες; Τέλος πάντων μπροστά στις εξελίξεις εστιάζω σε κάτι ανούσιο, αλλά μου κάνει εντύπωση σαν δήλωση. Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ Click για ανάπτυξη... Βασικά το καλύτερο θα ήταν να μην υποστηρίζει κανέναν και να κοιτάει τον εαυτό της και το εθνικό συμφέρον, αλλά σαν καλός δορυφόρος που είμαστε αυτό δε γίνεται. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Ο parafernalia: #476 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μα δεν γελάει κανείς. Έχετε αντιληφθεί πως κανείς δεν μας εγγυάται την αποκλιμάκωση; Εγώ πραγματικά χωρίς καμιά υπερβολή τα τελευταία βράδια πέφτοντας προς το μαξιλάρι σκέφτομαι πως μπορεί να μην δω καν την επόμενη μέρα ή τι άλλο μου ξημερώνει. και το νιωθω στο πετσί μου Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλούς που μειδιάζουν. Συνήθως είναι θλιβερά μικροαστάρια που τσιτώνουν την αδρεναλίνη τους με το που βλέπουν βόμβες και σκοτωμούς στα κανάλια των ειδήσεων. Άλλοι το παίζουν cool... (έλα μωρέ σιγά και..) Ό,τι και να' σαι, όπως και να συμπεριφέρεσαι στο τέλος θα πιάσει και σένα η μπάλα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Η μόνη λύση να χτίσουμε ένα αντιπολεμικό μέτωπο τώρα και να απαιτήσουμε την ειρήνη. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.379 μηνύματα. Χθες στις 20:05 Ο giannhs2001: #477 Χθες στις 20:05 Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 20:09 Ο Πάνθηρας!: #478 Χθες στις 20:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Click για ανάπτυξη... To βατραχι τα γράφει καλυτερα... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:14 Ο parafernalia: #479 Χθες στις 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: To βατραχι τα γράφει καλυτερα... Click για ανάπτυξη... Όντως... Αγνώριστος εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανακοίνωσε ότι αλλάζει το όνομα του σε Αβραάμ Γκόλντμπεργκ Αγνώριστος εμφανίστηκε στο υπουργείο ο υπουργός Υγείας tovatraxi.com touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.270 μηνύματα. Χθες στις 21:15 Η touvlo έγραψε: #480 Χθες στις 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που κατανοώ τη φιλοσοφία σου περί όχι αναπαραγωγής. Αν δεν είχαμε και μεις παιδιά, έστω και ενήλικα, θα ήμασταν εξίσου ζεν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: A350 Kate1914 giannhs2001 taketrance Entropy24 Scandal chester20080 American Economist thenutritionist Memetchi charmander back2967 Libertus rafaela11 Wonderkid Angelikaaa touvlo еще один пророк р... GeorgePap2003 eupalinaros Paragontas7000 johnsala nimbus Dr. Gl. Luminous camil Jack of Spades Sotiris 12 Ωρορα Μήτσος10 korlef Ilikntas OBLOCKDEMON Glamp DrizosHacker Mother CuriousBee fortheloveofshizaya Aleksoula gmoutzour vas 78 poppyseed Vera gegeorgiou90 Sosstoss ROM32 giorgos5002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σε αντιθεση με τους ομοιδεατες σου το 1974 ,η ελλαδα πηρε τη σωστη αποφαση αυτη τη φορα να προστατευσει και να βοηθησει την κυπρο . Click για ανάπτυξη... Πρωτον, δεν ήταν ομοϊδεάτες μου. Δεύτερον, παπάρια θα προστατέψει η Ελλάδα. Να σε θυμίσω το μεγάλο φιάσκο ενάντια στους Χούθι με τη φρεγάτα που γύρισε άρον άρον πίσω με το πρώτο drone που προσπαθούσαν να στοχεψουν λες και ρίχνουν σε ορτύκια; Οριακά δεν είχαμε νεκρό. Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Θα το πληρωσει ακριβα το θεοκρατικο κρατος το ιραν αυτο που εκαναν χθες στο ακρβτηρι. Ξυδακι φασιστακο. Click για ανάπτυξη... Οκει, εγώ να πιω ξυδάκι. Εσύ θα πιεις κανένα φου μπας και ηρεμήσεις λίγο γιατί ζαλίζεις; Φου, δημοκράτη.
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.558 μηνύματα. Χθες στις 19:39 Η Kate1914 έγραψε: #475 Χθες στις 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: ελπιζουν χρονια σε επανασταση εναντι της τυρρανιας Click για ανάπτυξη... Πώς γίνεται να λες ελπίζω σε μία επανάσταση χωρίς να λαμβάνεις ο ίδιος δράση; Καλά έκαναν και ήθελαν επανάσταση, αλλά το ελπίζω απέχει έτη φωτός από το επαναστατώ. Μόνο εμένα μου φαίνεται κουλό όπως το έθεσες; Τέλος πάντων μπροστά στις εξελίξεις εστιάζω σε κάτι ανούσιο, αλλά μου κάνει εντύπωση σαν δήλωση. Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ Click για ανάπτυξη... Βασικά το καλύτερο θα ήταν να μην υποστηρίζει κανέναν και να κοιτάει τον εαυτό της και το εθνικό συμφέρον, αλλά σαν καλός δορυφόρος που είμαστε αυτό δε γίνεται. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Ο parafernalia: #476 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μα δεν γελάει κανείς. Έχετε αντιληφθεί πως κανείς δεν μας εγγυάται την αποκλιμάκωση; Εγώ πραγματικά χωρίς καμιά υπερβολή τα τελευταία βράδια πέφτοντας προς το μαξιλάρι σκέφτομαι πως μπορεί να μην δω καν την επόμενη μέρα ή τι άλλο μου ξημερώνει. και το νιωθω στο πετσί μου Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλούς που μειδιάζουν. Συνήθως είναι θλιβερά μικροαστάρια που τσιτώνουν την αδρεναλίνη τους με το που βλέπουν βόμβες και σκοτωμούς στα κανάλια των ειδήσεων. Άλλοι το παίζουν cool... (έλα μωρέ σιγά και..) Ό,τι και να' σαι, όπως και να συμπεριφέρεσαι στο τέλος θα πιάσει και σένα η μπάλα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Η μόνη λύση να χτίσουμε ένα αντιπολεμικό μέτωπο τώρα και να απαιτήσουμε την ειρήνη. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.379 μηνύματα. Χθες στις 20:05 Ο giannhs2001: #477 Χθες στις 20:05 Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 20:09 Ο Πάνθηρας!: #478 Χθες στις 20:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Click για ανάπτυξη... To βατραχι τα γράφει καλυτερα... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:14 Ο parafernalia: #479 Χθες στις 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: To βατραχι τα γράφει καλυτερα... Click για ανάπτυξη... Όντως... Αγνώριστος εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανακοίνωσε ότι αλλάζει το όνομα του σε Αβραάμ Γκόλντμπεργκ Αγνώριστος εμφανίστηκε στο υπουργείο ο υπουργός Υγείας tovatraxi.com touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.270 μηνύματα. Χθες στις 21:15 Η touvlo έγραψε: #480 Χθες στις 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που κατανοώ τη φιλοσοφία σου περί όχι αναπαραγωγής. Αν δεν είχαμε και μεις παιδιά, έστω και ενήλικα, θα ήμασταν εξίσου ζεν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: A350 Kate1914 giannhs2001 taketrance Entropy24 Scandal chester20080 American Economist thenutritionist Memetchi charmander back2967 Libertus rafaela11 Wonderkid Angelikaaa touvlo еще один пророк р... GeorgePap2003 eupalinaros Paragontas7000 johnsala nimbus Dr. Gl. Luminous camil Jack of Spades Sotiris 12 Ωρορα Μήτσος10 korlef Ilikntas OBLOCKDEMON Glamp DrizosHacker Mother CuriousBee fortheloveofshizaya Aleksoula gmoutzour vas 78 poppyseed Vera gegeorgiou90 Sosstoss ROM32 giorgos5002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: ελπιζουν χρονια σε επανασταση εναντι της τυρρανιας Click για ανάπτυξη... Πώς γίνεται να λες ελπίζω σε μία επανάσταση χωρίς να λαμβάνεις ο ίδιος δράση; Καλά έκαναν και ήθελαν επανάσταση, αλλά το ελπίζω απέχει έτη φωτός από το επαναστατώ. Μόνο εμένα μου φαίνεται κουλό όπως το έθεσες; Τέλος πάντων μπροστά στις εξελίξεις εστιάζω σε κάτι ανούσιο, αλλά μου κάνει εντύπωση σαν δήλωση. Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ Click για ανάπτυξη... Βασικά το καλύτερο θα ήταν να μην υποστηρίζει κανέναν και να κοιτάει τον εαυτό της και το εθνικό συμφέρον, αλλά σαν καλός δορυφόρος που είμαστε αυτό δε γίνεται.
parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Ο parafernalia: #476 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μα δεν γελάει κανείς. Έχετε αντιληφθεί πως κανείς δεν μας εγγυάται την αποκλιμάκωση; Εγώ πραγματικά χωρίς καμιά υπερβολή τα τελευταία βράδια πέφτοντας προς το μαξιλάρι σκέφτομαι πως μπορεί να μην δω καν την επόμενη μέρα ή τι άλλο μου ξημερώνει. και το νιωθω στο πετσί μου Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλούς που μειδιάζουν. Συνήθως είναι θλιβερά μικροαστάρια που τσιτώνουν την αδρεναλίνη τους με το που βλέπουν βόμβες και σκοτωμούς στα κανάλια των ειδήσεων. Άλλοι το παίζουν cool... (έλα μωρέ σιγά και..) Ό,τι και να' σαι, όπως και να συμπεριφέρεσαι στο τέλος θα πιάσει και σένα η μπάλα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Η μόνη λύση να χτίσουμε ένα αντιπολεμικό μέτωπο τώρα και να απαιτήσουμε την ειρήνη. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.379 μηνύματα. Χθες στις 20:05 Ο giannhs2001: #477 Χθες στις 20:05 Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 20:09 Ο Πάνθηρας!: #478 Χθες στις 20:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Click για ανάπτυξη... To βατραχι τα γράφει καλυτερα... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:14 Ο parafernalia: #479 Χθες στις 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: To βατραχι τα γράφει καλυτερα... Click για ανάπτυξη... Όντως... Αγνώριστος εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανακοίνωσε ότι αλλάζει το όνομα του σε Αβραάμ Γκόλντμπεργκ Αγνώριστος εμφανίστηκε στο υπουργείο ο υπουργός Υγείας tovatraxi.com touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.270 μηνύματα. Χθες στις 21:15 Η touvlo έγραψε: #480 Χθες στις 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που κατανοώ τη φιλοσοφία σου περί όχι αναπαραγωγής. Αν δεν είχαμε και μεις παιδιά, έστω και ενήλικα, θα ήμασταν εξίσου ζεν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: A350 Kate1914 giannhs2001 taketrance Entropy24 Scandal chester20080 American Economist thenutritionist Memetchi charmander back2967 Libertus rafaela11 Wonderkid Angelikaaa touvlo еще один пророк р... GeorgePap2003 eupalinaros Paragontas7000 johnsala nimbus Dr. Gl. Luminous camil Jack of Spades Sotiris 12 Ωρορα Μήτσος10 korlef Ilikntas OBLOCKDEMON Glamp DrizosHacker Mother CuriousBee fortheloveofshizaya Aleksoula gmoutzour vas 78 poppyseed Vera gegeorgiou90 Sosstoss ROM32 giorgos5002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μα δεν γελάει κανείς. Έχετε αντιληφθεί πως κανείς δεν μας εγγυάται την αποκλιμάκωση; Εγώ πραγματικά χωρίς καμιά υπερβολή τα τελευταία βράδια πέφτοντας προς το μαξιλάρι σκέφτομαι πως μπορεί να μην δω καν την επόμενη μέρα ή τι άλλο μου ξημερώνει. και το νιωθω στο πετσί μου Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολλούς που μειδιάζουν. Συνήθως είναι θλιβερά μικροαστάρια που τσιτώνουν την αδρεναλίνη τους με το που βλέπουν βόμβες και σκοτωμούς στα κανάλια των ειδήσεων. Άλλοι το παίζουν cool... (έλα μωρέ σιγά και..) Ό,τι και να' σαι, όπως και να συμπεριφέρεσαι στο τέλος θα πιάσει και σένα η μπάλα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Η μόνη λύση να χτίσουμε ένα αντιπολεμικό μέτωπο τώρα και να απαιτήσουμε την ειρήνη.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.379 μηνύματα. Χθες στις 20:05 Ο giannhs2001: #477 Χθες στις 20:05 Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 20:09 Ο Πάνθηρας!: #478 Χθες στις 20:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Click για ανάπτυξη... To βατραχι τα γράφει καλυτερα... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:14 Ο parafernalia: #479 Χθες στις 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: To βατραχι τα γράφει καλυτερα... Click για ανάπτυξη... Όντως... Αγνώριστος εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανακοίνωσε ότι αλλάζει το όνομα του σε Αβραάμ Γκόλντμπεργκ Αγνώριστος εμφανίστηκε στο υπουργείο ο υπουργός Υγείας tovatraxi.com touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.270 μηνύματα. Χθες στις 21:15 Η touvlo έγραψε: #480 Χθες στις 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που κατανοώ τη φιλοσοφία σου περί όχι αναπαραγωγής. Αν δεν είχαμε και μεις παιδιά, έστω και ενήλικα, θα ήμασταν εξίσου ζεν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: A350 Kate1914 giannhs2001 taketrance Entropy24 Scandal chester20080 American Economist thenutritionist Memetchi charmander back2967 Libertus rafaela11 Wonderkid Angelikaaa touvlo еще один пророк р... GeorgePap2003 eupalinaros Paragontas7000 johnsala nimbus Dr. Gl. Luminous camil Jack of Spades Sotiris 12 Ωρορα Μήτσος10 korlef Ilikntas OBLOCKDEMON Glamp DrizosHacker Mother CuriousBee fortheloveofshizaya Aleksoula gmoutzour vas 78 poppyseed Vera gegeorgiou90 Sosstoss ROM32 giorgos5002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.072 μηνύματα. Χθες στις 20:09 Ο Πάνθηρας!: #478 Χθες στις 20:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Click για ανάπτυξη... To βατραχι τα γράφει καλυτερα... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:14 Ο parafernalia: #479 Χθες στις 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: To βατραχι τα γράφει καλυτερα... Click για ανάπτυξη... Όντως... Αγνώριστος εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανακοίνωσε ότι αλλάζει το όνομα του σε Αβραάμ Γκόλντμπεργκ Αγνώριστος εμφανίστηκε στο υπουργείο ο υπουργός Υγείας tovatraxi.com touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.270 μηνύματα. Χθες στις 21:15 Η touvlo έγραψε: #480 Χθες στις 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που κατανοώ τη φιλοσοφία σου περί όχι αναπαραγωγής. Αν δεν είχαμε και μεις παιδιά, έστω και ενήλικα, θα ήμασταν εξίσου ζεν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: A350 Kate1914 giannhs2001 taketrance Entropy24 Scandal chester20080 American Economist thenutritionist Memetchi charmander back2967 Libertus rafaela11 Wonderkid Angelikaaa touvlo еще один пророк р... GeorgePap2003 eupalinaros Paragontas7000 johnsala nimbus Dr. Gl. Luminous camil Jack of Spades Sotiris 12 Ωρορα Μήτσος10 korlef Ilikntas OBLOCKDEMON Glamp DrizosHacker Mother CuriousBee fortheloveofshizaya Aleksoula gmoutzour vas 78 poppyseed Vera gegeorgiou90 Sosstoss ROM32 giorgos5002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κουλούρι φορέβερ Στον στρατό του Ισραήλ κατατάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης • Το Κουλούρι Τον σεβασμό του στα στρατιωτικά κατορθώματα του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια έσπευσε να υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του www.tokoulouri.com Click για ανάπτυξη... To βατραχι τα γράφει καλυτερα...
parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.854 μηνύματα. Χθες στις 20:14 Ο parafernalia: #479 Χθες στις 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: To βατραχι τα γράφει καλυτερα... Click για ανάπτυξη... Όντως... Αγνώριστος εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανακοίνωσε ότι αλλάζει το όνομα του σε Αβραάμ Γκόλντμπεργκ Αγνώριστος εμφανίστηκε στο υπουργείο ο υπουργός Υγείας tovatraxi.com touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.270 μηνύματα. Χθες στις 21:15 Η touvlo έγραψε: #480 Χθες στις 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που κατανοώ τη φιλοσοφία σου περί όχι αναπαραγωγής. Αν δεν είχαμε και μεις παιδιά, έστω και ενήλικα, θα ήμασταν εξίσου ζεν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: To βατραχι τα γράφει καλυτερα... Click για ανάπτυξη... Όντως... Αγνώριστος εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανακοίνωσε ότι αλλάζει το όνομα του σε Αβραάμ Γκόλντμπεργκ Αγνώριστος εμφανίστηκε στο υπουργείο ο υπουργός Υγείας tovatraxi.com
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.270 μηνύματα. Χθες στις 21:15 Η touvlo έγραψε: #480 Χθες στις 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που κατανοώ τη φιλοσοφία σου περί όχι αναπαραγωγής. Αν δεν είχαμε και μεις παιδιά, έστω και ενήλικα, θα ήμασταν εξίσου ζεν
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που κατανοώ τη φιλοσοφία σου περί όχι αναπαραγωγής. Αν δεν είχαμε και μεις παιδιά, έστω και ενήλικα, θα ήμασταν εξίσου ζεν