Πολυγαμικές σχέσεις

aLe3ouLa

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.345 μηνύματα.
Ωραία... Και πες ότι κάνει να σ κάτσει γυναίκα για σχέση σοβαρή 2-3-4 χρόνια μέχρι τότε τι κάνεις ; θα σε κτυπήσει στο κεφάλι.

Περαιτέρω.... Επειδή κ εγώ τα χω ψάξει μέχρι αηδιας επειδή καμια φορα με προβληματιζει ότι μπορεί να παω με κάποια της οποίας το στάτους δε μπορω να ξέρω... Ακόμη κ αν η χρήση πρπφυλακτικου είναι αδιαμφισβήτητα για μένα αναγκαιότητα σε κάθε επαφή είτε κολπική είτε στοματική κτλ... Ξέρεις τελικά τι διάβασα ;;;; ότι έχετε 98-100% προστασια όταν φοράτε σωστά το προφυλακτικο. Όποιος θέλει 100% η μοναδική αξιόπιστη λυση ειναι η αποχή.

Το θεωρώ ακραίο να παθεις κάτι όταν κινείσαι έτσι... Αν παλι κτυπά ξυλο το παθεις Εεεεε ήταν της μοίρας σου.
Ναι αλλά εδώ μιλάμε για πολύγαμία, δηλαδή ότι απλά ανεβάζεις τις πιθανότητες μόνος σου :P

Valder

Επιφανές μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.377 μηνύματα.
Ακόμη κ αν η χρήση πρπφυλακτικου είναι αδιαμφισβήτητα για μένα αναγκαιότητα σε κάθε επαφή είτε κολπική είτε στοματική κτλ...
Μου χουν κανει στοματικο με προφυλακτικό.

Χίλιες φορές να τρώω φακές για 365 ημέρες.

Ούτε στο χειρότερο εχθρο μου.

Σα να ακους death metal απο τα ηχεία, με κλειστό το volume και να πρέπει να καταλάβεις το ρυθμό απο την παντομίμα των headbangings.

Όποιος θέλει 100% η μοναδική αξιόπιστη λυση ειναι η αποχή.
"Δεν ειμαι αγάμητος, είμαι υπερ της 100% προστασίας, είμαι απλά υπεύθυνος".

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.417 μηνύματα.
Ναι αλλά εδώ μιλάμε για πολύγαμία, δηλαδή ότι απλά ανεβάζεις τις πιθανότητες μόνος σου :P

Ναι αλλά δεν χρόνια σημασία ;;;; θέλω να πω ότι αν πας με ένα άτομο που έχει παει με άλλους τόσους κ δεν το ξες ποια η διαφορά ; εξαλου όπως είπες κ εσυ μια φορά μπορεί να είναι αρκετή. Τέλος πάντων. Προφυλακτικο κ ο θεος βοηθός.

aLe3ouLa

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.345 μηνύματα.
Ναι αλλά δεν χρόνια σημασία ;;;; θέλω να πω ότι αν πας με ένα άτομο που έχει παει με άλλους τόσους κ δεν το ξες ποια η διαφορά ; εξαλου όπως είπες κ εσυ μια φορά μπορεί να είναι αρκετή. Τέλος πάντων. Προφυλακτικο κ ο θεος βοηθός.
Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, η διαφορά είναι το πλαίσιο: Δεν διαχειρίζεσαι μόνο τις δικές σου επιλογές αλλά και των άλλων, γιατί πέρα από την υγεία, υπάρχει και το ψυχολογικό βάρος αυτών των επιλογών.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.417 μηνύματα.
Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, η διαφορά είναι το πλαίσιο: Δεν διαχειρίζεσαι μόνο τις δικές σου επιλογές αλλά και των άλλων, γιατί πέρα από την υγεία, υπάρχει και το ψυχολογικό βάρος αυτών των επιλογών.

Δε διαφωνώ απλά για να γίνω κατάνοητος μπορεί να είσαι μονογαμικός αλλά μέσω άλλων έμμεσα πολυγαμικος ! Δε ξερεις ο καθένας η καθεμία με ποιους έχουν παει.... Και αν αυτοί που πηγαν δεν πηγαν με βίζιτες πχ την πρωτοζρονια κ κάνανε παρτουζες σε ξενοδοχείο... Για αυτό λένε ότι είσαι σίγουρος μόνο με την αποχή.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια