Πολύ μπερδεμένο!

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αυτές τις συμπεριφορές τις θεωρώ πρόστυχες. Χίλιες φορές να σου πει ο άλλος "δεν γουστάρω ή σε θέλω για κάτι χαλαρό", παρά να βάζει τη ζωή σου σε αναμονή με κούφιες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια. Πολύ σαδιστικό μου ακούγεται όσο κι αν προσπαθούν να το πασπασλίσουν με ρομαντικά αδιέξοδα...

Προφανώς όταν κάποιος λέει ψέματα για να κερδίσει κάτι είναι γιατί πιστεύει ότι δεν θα το κερδίσει λέγοντας την αλήθεια. Αν σου πει σε θέλω για κάτι χαλαρό θα φύγεις.
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27,962 μηνύματα.
Προφανώς όταν κάποιος λέει ψέματα για να κερδίσει κάτι είναι γιατί πιστεύει ότι δεν θα το κερδίσει λέγοντας την αλήθεια. Αν σου πει σε θέλω για κάτι χαλαρό θα φύγεις.

Η Λένα έχει Oneitis. Σε όλους μας έχει συμβεί.
 

Guest 699855

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Λένω, ξέρω ότι θα το κάνω χειρότερο αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Ο σύζυγός μου είναι υπέροχος άνθρωπος και άντρας είτε με α είτε με Α, μία είναι η σημασία. Το σκέφτηκα κι εγώ μέσα στην απόγνωσή μου να του μιλήσω αλλά φοβάμαι. Πιστεύω ότι θα θιχτεί η αξιοπρέπειά του, θα πληγωθεί και σίγουρα θα γίνει εξω φρενών. Στο τέλος όμως νομίζω πως δεν θα εγκατέλειπε...Έτσι φαντάζομαι πως θα γινόταν, δεν ξέρω όμως αν μπορώ να το ρισκάρω...

ΟΚ.
Πάμε να τα πάρουμε από την αρχή.

Είμαι παντρεμένη και έχω ένα παιδάκι. Όμως ουσιαστικά ποτέ δεν σταμάτησα να επικοινωνώ με τον πρώην μου που ήταν και η πρώτη μου σχέση, παρά μόνο για ενδιάμεσα διαστήματα. Υπήρχε και υπάρχει πολλή μεγάλη έλξη ανάμεσά μας αλλά δυστυχώς για διάφορους λόγους δεν το αφήσαμε να εξελιχθεί όπως θα έπρεπε και τώρα εγώ (τουλάχιστον εγώ σίγουρα) τυραννιέμαι. Ο σημαντικότερος λόγος που δεν στέριωσε ποτέ η σχέση είναι ότι από πολύ νωρίς τρίτοι καλοθελητές έβαζαν λόγια με αποτέλεσμα να μην έχει εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Ήμασταν και πολύ μικροί. Εγώ δεν μπορούσα να το χειριστώ ώριμα και έκανα συνεχώς σκηνές ζήλιας ή έκανα πράγματα που δεν με εξέφραζαν επειδή ένιωθα πληγωμένη, απλώς για να του δείξω ότι δεν με ενδιαφέρει, σαν αντίδραση. Εντελώς ανώριμο αλλά αυτό που ένιωσα από την αρχή για εκείνον ήταν τόσο έντονο που δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ. Στο να μην του έχω εμπιστοσύνη έφταιξε βέβαια και το ότι όσες σχέσεις και αν έκανε, μιλούσε κάθε φορά για ένα διάστημα και μαζί μου. Δεν έγινε όμως τίποτα ερωτικό μεταξύ μας ενώ ήταν σε σχέση

Ερωτεύτηκες όταν ήσουν μικρή ένα αγόρι, σ΄ερωτεύτηκε κι αυτό.
΄Ηταν η πρώτη σχέση σου, όλα πρωτόγνωρα, όλα έντονα, όλα μεγεθυμένα, η έλξη ασφαλώς μεγάλη και πριν προλάβεις να το ζήσεις και να δεις που θα καταλήξει (που το πιθανότερο θα ήταν να είχε ξεφουσκώσει το όλο πράγμα και τώρα να μην τον θυμόσουν καν), έβαλαν οι άλλοι λόγια, κάτι δεν έκανες σωστά εσύ, κάπως δεν αντέδρασε σωστά εκείνος, από τη μια η ανωριμότητα από την άλλη απειρία, χάλασε η σχέση!
Χωρίσατε και τέρμα!
Συνεχίσατε τις ζωές σας!
Το γιατί του επέτρεψες να μπαινοβγαίνει στη ζωή σου όποτε είχε τη διάθεση να το κάνει αναστατώνοντάς σε, δεν το καταλαβαίνω αλλά σ΄αυτήν τη φάση δεν μας πολυενδιαφέρει κιόλας!

Κάποια στιγμή βρέθηκα σε ένα πολύ μεγάλο δίλημμα. Μου ζήτησε να είμαστε μαζί, πράγμα που τόσο ξεκάθαρα δεν μου το είχε ξαναζητήσει (σκέφτεται πολύ, υπεραναλύει και προγραμματίζει τα πάντα...τα νεύρα μου!). Όμως εγώ ήμουν ήδη με τον σύντροφό μου (δεν είχαμε παντρευτεί ακόμα). Είναι πολύ καλός και στοργικός και πατέρας και σύζυγος και γενικά τον θαυμάζω πολύ (και λυπάμαι για όλο αυτό που γίνεται). Από τη μία λοιπόν θα το ζούσα με τον άνθρωπο που ήθελα τόσο πολύ και δεν με ένοιαζε αν θα με πλήγωνε, αν τελικά ήταν όπως μου τον παρουσίαζαν κάποτε οι τρίτοι. Θα ήξερα πως το έζησα. Όμως δεν ήμουν μόνη. Θα πλήγωνα έναν άνθρωπο που με λατρεύει. Και αυτό με σταμάτησε. Δεν έμεινα για τη σιγουριά, όχι. Τον αγαπώ κι εγώ, αλλά με μια αγάπη διαφορετική. Περάσαμε και πολλές δυσκολίες μαζί και δεθήκαμε πολύ σαν άνθρωποι.

Πότε σου ζήτησε να είστε μαζί;
΄Οταν είδε ότι έχεις σοβαρή σχέση και ετοιμάζεσαι να παντρευτείς!
Κι εσύ γιατί βρέθηκες σε δίλημμα;
Σίγουρα επειδή πίστεψες ότι δεν σε ξεπέρασε ποτέ, ότι ξυπνάει και κοιμάται με τη σκέψη σου, ότι όπως τον προηγούμενο καιρό φρόντισε να διατηρήσει ζωντανή τη φλόγα του έρωτα από τη δική σου πλευρά, πίστεψες ότι το ίδιο συμβαίνει και σ΄αυτόν κτλ. κτλ ροζ και σιέλ συννεφάκια, πουλάκια που τραγουδούν και κόσμος που συνεχίζει να υφίσταται μόνο για σας!
΄Ετοιμη για όλα η Λένα που ευτυχώς λόγω ενστίκτου, λόγω γυναικείας διαίσθησης ή λόγω σύγκρισης με τον άνθρωπό σου, κατάφερες και δεν ενέδωσες.

Την τελευταία φορά, ο πρώην μπήκε στη ζωή μου μόλις απέκτησα το παιδάκι μου και ήμουν πολύ καλά με τον σύντροφό μου. Νόμιζα πως τον είχα ξεπεράσει. Έψαξε πολύ για να με βρει, δεν έχουμε πια κοινούς γνωστούς και έτσι σκαρφίστηκε κάποιους τρόπους για να με πλησιασει, πολύ διακριτικά και χωρίς να ξέρει σε τι φάση βρίσκομαι. Στην αρχή τον απέφευγα αλλά τελικά δεν βρήκα τη δύναμη να το σταματήσω. Του εξήγησα σε τι φάση είμαι, αλλά δεν άργησε να αναθερμανθεί αυτό που νιώθουμε. Κάποια στιγμή μου είπε πως θέλει και εκείνος να κάνει οικογένεια με την κοπέλα του και προσπαθήσαμε να σταματήσουμε. Έκαναν και παιδάκι. Σταματήσαμε όντως για κάποιο διάστημα να μιλάμε. Και ξανά πάλι από την αρχή. Το παλεύουμε αλλά πάλι στα ίδια καταλήγουμε. Δεν έχουμε βρεθεί, μιλάμε μόνο με μηνύματα, τηλέφωνο και βιντεοκλήσεις. Μιλάμε ερωτικά όμως, μου λέει πως με θέλει πολύ κλπ.

ΟΠΑ, ΟΠΑ, ΟΠΑ!!!
Παντρεύεσαι λοιπόν μ΄έναν άντρα που όπως λες είναι πολύ καλός, τρυφερός, σε λατρεύει, περάσατε μαζί πολλές δυσκολίες και τον είδες ότι ήταν εκεί και πάλεψε για τις λύσεις τους, τον θαυμάζεις και κάνετε και παιδάκι!
Είσαι λοιπόν παντρεμένη μ΄έναν εξαιρετικό άντρα και έχεις γίνει μάνα!
Εδώ κοπέλα μου σταματάνε οι επιπολαιότητες, τα ονειροβατήματα και οι ιδέες των δήθεν ανεκπλήρωτων ερώτων και κλείνουν οι διακόπτες!
Και ξέρεις γιατί;
Επειδή ζεις την ευτυχία καθημερινά δίπλα σ΄έναν άντρα που σ΄αγαπάει, σε τιμά και σέβεται εσένα και την οικογένειά σας και επειδή έχεις ένα παιδί που περιμένει από σένα να του δώσεις αγάπη και να του μάθεις τον κόσμο!
Και συγγνώμη που σου το λέω, δεν την εκτιμάς αυτήν την ευτυχία!
Γιατί αν ήσουν ώριμη και την εκτιμούσες, δεν θα πέρναγαν ούτε καν σαν ιδέα όλες αυτές οι κουταμάρες που λες.
΄Ασε που θα είχες στείλει στον διάολο κι ακόμα παραπέρα αυτό το δείγμα άντρα με το οποίο φαντασιώνεσαι ότι είσαι ερωτευμένη!
΄Ηθελα να ήξερα με ποιο χαρακτηριστικό του είσαι ερωτευμένη;
Με τη δειλία του;
Με την προδοσία του απέναντι στην οικογένειά του;
Με τον μη σεβασμό απέναντί σου; (επειδή όταν έμαθε ότι έγινες μάνα αν σ΄αγαπούσε πραγματικά, θα έπρεπε να μην τολμήσει να εμφανιστεί μπροστά σου)
Επειδή τη βρίσκει μιλώντας μαζί σου ερωτικά και μετά πέφτει στο κρεβάτι με τη γυναίκα του και με το παιδί του να κοιμάται στο διπλανό δωμάτιο;
Επειδή θέλει να τονώσει τον κακώς εννοούμενο εγωισμό του, κατακτώντας σε;
Επειδή εσύ νομίζεις ότι είσαι ο έρωτας της ζωής του ενώ είναι απολύτως σίγουρο ότι έχει κάνει πολλάκις τη γυναίκα του τάρανδο όποτε του δίνεται η ευκαιρία;
Με την αναισθησία του;
Με την απερισκεψία του;
Καλά έχεις τον ΄Αντρα με Α κεφαλαίο και το παιδί σου στο σπιτικό σου και περνάει έστω και σαν ιδέα να τα τινάξεις όλα στον αέρα για ένα ανδρείκελο που όταν πετύχει τον σκοπό του, θα σε πετάξει στα σκουπίδια επειδή δεν θα σε χρειάζεται άλλο;
Εσύ θα μου πεις για ποιον αξίζεις να σε έχει δίπλα του!
Σύνελθε όμως σε παρακαλώ επειδή είναι λίγο κουραστικό να εξηγούμε τα αυτονόητα!

Εδώ και κάποιο διάστημα έχω παραδοθεί. Έχω αποδεχτεί ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του αλλά δεν του το έχω πει. Εκείνος "φεύγει" και "ξανάρχεται". Μου λέει πως δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί. Πως με θέλει πολύ αλλά δεν πρέπει να αφήσουμε να πληγωθεί κανείς. Πως δεν πρέπει να γίνει κάτι παραπάνω, αλλά δεν σταματάει κιόλας οριστικά. Και από την άλλη δεν με "αφήνει" να του δείξω πως νιώθω. Είναι πολύ σοβαρός και μετρημένος. Αν ήθελε απλώς μια περιπέτεια, νομίζω θα την είχε βρει. Δεν βρισκόμαστε έτσι κι αλλιώς. Δεν έχει "υπόσταση" όλο αυτό. Δεν παύει βέβαια να είναι ανήθικο. Όμως υποφέρω. Δεν έπαψα ποτέ να είμαι ερωτευμένη μαζί του και τώρα υποφέρω περισσότερο από ποτέ. Δεν θέλω να πληγώσω την οικογένειά μου, ούτε κι εκείνος τη δική του. Δεν θέλω να πληγωθεί κανείς. Τί θα γίνει όμως βρε παιδιά; Υποφέρω..! Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να τον βγάλω από τη ζωή μου αλλά είναι εκεί, είναι στη σκέψη μου, στην καρδιά μου. Για λίγο μόνο νομίζω πως τα καταφέρνω και ξαναλυγίζω, σαν να κοροϊδεύω τον εαυτό μου. Τον αγαπώ και ξέρω πως ποτέ δεν θα τον έχω...

Αυτήν την παράγραφο δεν θα την σχολιάσω!
Για να το κάνω, θα πρέπει να ξεφύγω από τα όρια της ευπρέπειας και δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο σ΄ένα φόρουμ.
Αν όμως ήσουν φίλη μου και τα συζητούσαμε δια ζώσης να είσαι σίγουρη ότι θα έφευγες ντροπιασμένη και κλαμένη από αυτά που θα άκουγες!
Εύχομαι ολόψυχα για το δικό σου καλό να έρθεις γρήγορα στα συγκαλά σου!
Καλή σου νύχτα!
 

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Η Λένα έχει Oneitis. Σε όλους μας έχει συμβεί.

To μεγαλύτερο πρόβλημα της υπόθεσης για μένα είναι πως νομίζει και λέει κιόλας ότι σέβεται και αγαπάει τον άντρα της. Άντε η αγάπη πάει στα κομμάτια, αλλά σεβασμός δεν υπάρχει για κανένα λόγο. Οι γυναίκες που σέβονται αυτοπεριορίζονται. Ούτε δίνουν δικαιώματα, ούτε εξερευνούν, ούτε κάνουν "φιλικές" συζητήσεις με πρώην.
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27,962 μηνύματα.
To μεγαλύτερο πρόβλημα της υπόθεσης για μένα είναι πως νομίζει και λέει κιόλας ότι σέβεται και αγαπάει τον άντρα της. Άντε η αγάπη πάει στα κομμάτια, αλλά σεβασμός δεν υπάρχει για κανένα λόγο. Οι γυναίκες που σέβονται αυτοπεριορίζονται. Ούτε δίνουν δικαιώματα, ούτε εξερευνούν, ούτε κάνουν "φιλικές" συζητήσεις με πρώην.

Αυτό είναι άλλο θέμα και τυγχάνει να είναι και δική μου άποψη, συμφωνώ.

Προτίμησα να την καταπιέσω για ευνόητους λόγους.
 

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αυτό είναι άλλο θέμα και τυγχάνει να είναι και δική μου άποψη, συμφωνώ.

Προτίμησα να την καταπιέσω για ευνόητους λόγους.

Εγώ όταν καταπιέζομαι πολύ στουμπώνω και με πιάνει κωλικός. Γι αυτό πλέον χέζω όταν μου έρθει.
 

Guest 699855

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Εγώ όταν καταπιέζομαι πολύ στουμπώνω και με πιάνει κωλικός. Γι αυτό πλέον χέζω όταν μου έρθει.

Για πες μου βρε Hack αυτό έχει κάποια σχέση με το θέμα στο οποίο απ΄ο,τι είδα όλοι μας προσπαθήσαμε ν΄απαντήσουμε σοβαρά;
 

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,610 μηνύματα.
Καλησπέρα! Είμαι καινούρια στο φόρουμ και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια ιδιαίτερη ιστορία που με κάνει να είμαι σε απόγνωση και να μην μπορώ να τη μοιραστώ με οικείους μου. Είμαι παντρεμένη και έχω ένα παιδάκι. Όμως ουσιαστικά ποτέ δεν σταμάτησα να επικοινωνώ με τον πρώην μου που ήταν και η πρώτη μου σχέση, παρά μόνο για ενδιάμεσα διαστήματα. Υπήρχε και υπάρχει πολλή μεγάλη έλξη ανάμεσά μας αλλά δυστυχώς για διάφορους λόγους δεν το αφήσαμε να εξελιχθεί όπως θα έπρεπε και τώρα εγώ (τουλάχιστον εγώ σίγουρα) τυραννιέμαι. Ο σημαντικότερος λόγος που δεν στέριωσε ποτέ η σχέση είναι ότι από πολύ νωρίς τρίτοι καλοθελητές έβαζαν λόγια με αποτέλεσμα να μην έχει εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Ήμασταν και πολύ μικροί. Εγώ δεν μπορούσα να το χειριστώ ώριμα και έκανα συνεχώς σκηνές ζήλιας ή έκανα πράγματα που δεν με εξέφραζαν επειδή ένιωθα πληγωμένη, απλώς για να του δείξω ότι δεν με ενδιαφέρει, σαν αντίδραση. Εντελώς ανώριμο αλλά αυτό που ένιωσα από την αρχή για εκείνον ήταν τόσο έντονο που δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ. Στο να μην του έχω εμπιστοσύνη έφταιξε βέβαια και το ότι όσες σχέσεις και αν έκανε, μιλούσε κάθε φορά για ένα διάστημα και μαζί μου. Δεν έγινε όμως τίποτα ερωτικό μεταξύ μας ενώ ήταν σε σχέση.

Κάποια στιγμή βρέθηκα σε ένα πολύ μεγάλο δίλημμα. Μου ζήτησε να είμαστε μαζί, πράγμα που τόσο ξεκάθαρα δεν μου το είχε ξαναζητήσει (σκέφτεται πολύ, υπεραναλύει και προγραμματίζει τα πάντα...τα νεύρα μου!). Όμως εγώ ήμουν ήδη με τον σύντροφό μου (δεν είχαμε παντρευτεί ακόμα). Είναι πολύ καλός και στοργικός και πατέρας και σύζυγος και γενικά τον θαυμάζω πολύ (και λυπάμαι για όλο αυτό που γίνεται). Από τη μία λοιπόν θα το ζούσα με τον άνθρωπο που ήθελα τόσο πολύ και δεν με ένοιαζε αν θα με πλήγωνε, αν τελικά ήταν όπως μου τον παρουσίαζαν κάποτε οι τρίτοι. Θα ήξερα πως το έζησα. Όμως δεν ήμουν μόνη. Θα πλήγωνα έναν άνθρωπο που με λατρεύει. Και αυτό με σταμάτησε. Δεν έμεινα για τη σιγουριά, όχι. Τον αγαπώ κι εγώ, αλλά με μια αγάπη διαφορετική. Περάσαμε και πολλές δυσκολίες μαζί και δεθήκαμε πολύ σαν άνθρωποι.

Την τελευταία φορά, ο πρώην μπήκε στη ζωή μου μόλις απέκτησα το παιδάκι μου και ήμουν πολύ καλά με τον σύντροφό μου. Νόμιζα πως τον είχα ξεπεράσει. Έψαξε πολύ για να με βρει, δεν έχουμε πια κοινούς γνωστούς και έτσι σκαρφίστηκε κάποιους τρόπους για να με πλησιασει, πολύ διακριτικά και χωρίς να ξέρει σε τι φάση βρίσκομαι. Στην αρχή τον απέφευγα αλλά τελικά δεν βρήκα τη δύναμη να το σταματήσω. Του εξήγησα σε τι φάση είμαι, αλλά δεν άργησε να αναθερμανθεί αυτό που νιώθουμε. Κάποια στιγμή μου είπε πως θέλει και εκείνος να κάνει οικογένεια με την κοπέλα του και προσπαθήσαμε να σταματήσουμε. Έκαναν και παιδάκι. Σταματήσαμε όντως για κάποιο διάστημα να μιλάμε. Και ξανά πάλι από την αρχή. Το παλεύουμε αλλά πάλι στα ίδια καταλήγουμε. Δεν έχουμε βρεθεί, μιλάμε μόνο με μηνύματα, τηλέφωνο και βιντεοκλήσεις. Μιλάμε ερωτικά όμως, μου λέει πως με θέλει πολύ κλπ.

Εδώ και κάποιο διάστημα έχω παραδοθεί. Έχω αποδεχτεί ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του αλλά δεν του το έχω πει. Εκείνος "φεύγει" και "ξανάρχεται". Μου λέει πως δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί. Πως με θέλει πολύ αλλά δεν πρέπει να αφήσουμε να πληγωθεί κανείς. Πως δεν πρέπει να γίνει κάτι παραπάνω, αλλά δεν σταματάει κιόλας οριστικά. Και από την άλλη δεν με "αφήνει" να του δείξω πως νιώθω. Είναι πολύ σοβαρός και μετρημένος. Αν ήθελε απλώς μια περιπέτεια, νομίζω θα την είχε βρει. Δεν βρισκόμαστε έτσι κι αλλιώς. Δεν έχει "υπόσταση" όλο αυτό. Δεν παύει βέβαια να είναι ανήθικο. Όμως υποφέρω. Δεν έπαψα ποτέ να είμαι ερωτευμένη μαζί του και τώρα υποφέρω περισσότερο από ποτέ. Δεν θέλω να πληγώσω την οικογένειά μου, ούτε κι εκείνος τη δική του. Δεν θέλω να πληγωθεί κανείς. Τί θα γίνει όμως βρε παιδιά; Υποφέρω..! Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να τον βγάλω από τη ζωή μου αλλά είναι εκεί, είναι στη σκέψη μου, στην καρδιά μου. Για λίγο μόνο νομίζω πως τα καταφέρνω και ξαναλυγίζω, σαν να κοροϊδεύω τον εαυτό μου. Τον αγαπώ και ξέρω πως ποτέ δεν θα τον έχω...

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να με βοηθήσει, όμως θέλω πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας...

Λένα, εγώ δεν θα είμαι τόσο απόλυτη ούτε και θα μιλήσω με αφορισμούς, αφού όποιος είναι "έξω απ' το χορό..." Ωστόσο, αναγνωρίζω πως η θέση σου είναι εξαιρετικά δύσκολη. Δεν θα ήταν τόσο, αν δεν υπήρχαν στη μέση και παιδιά, που σε τίποτα δεν φταίνε να πληρώνουν αμαρτίες άλλων, πριν καλά καλά ανοίξουν τα μάτια τους στον μάταιο τούτο κόσμο.
Θα σου έλεγα προς το παρόν μη κάνεις καμιά κίνηση, παρά μόνο να αναζητήσεις κάποιον ειδικό (ψυχολόγο/ψυχαναλυτή), προκειμένου να σε βοηθήσει να τα ξεκαθαρίσεις μέσα σου, γιατί από εκεί ξεκινάει πιστεύω το θέμα.
Ειδάλλως πολύ φοβάμαι πως όποιο δρόμο κι αν διαλέξεις, αν δεν έρθει κάποια στιγμή που θα το μετανιώσεις, στην καλύτερη θα σε τρώνε διαρκώς οι αμφιβολίες για το αν έπραξες σωστά ή όχι.

Σε κάθε περίπτωση, εύχομαι να βρεις την πιο "αναίμακτη" λύση. Καλή δύναμη.
 

eukleidhs1821

Διάσημο μέλος

Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3,657 μηνύματα.
ποσο με τσαντιζουν αυτες οι γυναικες!καταρχην κερατωνεις τον ανδρα σου ο οποιος δεν εχει ιδεα.εφοσον κυρια μου δεν τον θελεις γτ εκανες παιδι μαζι του και μετα τον κερατωνεις??τι παει να πει δεν μπορεις να αντεξεις στην ελξη??απλα θελεις τη καβατζα της σιγουριας του αντρα σου και στο κομματι το σεξουαλικο τον αλλονα.οκ δικαιωμα σου ειναι απλα για μενα ειναι ντροπη τετοιες περιπτωσεις.ο χριστιανος ο αλλος τι χρωσταει??
 

GiorgosAsi

Δραστήριο μέλος

Ο GiorgosAsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 781 μηνύματα.
Αν ηταν σκετο κερατο δεν θα μας πειραζε κ τοσο,συνηθισμενο, εδω η κοπελα μιλαει για θυελλωδη ερωτα με τον εραστη.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Guest 699855

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
...εγώ δεν θα είμαι τόσο απόλυτη ούτε και θα μιλήσω με αφορισμούς, αφού όποιος είναι "έξω απ' το χορό..."

Δεν ξέρω αν λέγοντας το παραπάνω, κάνεις ένα γενικό σχόλιο ή αν αναφέρεσαι σ΄εμένα.
Αν αναφέρεσαι σ΄εμένα θα ήθελα να κάνω σαφές ότι ποτέ δεν συνηθίζω να εκφέρω άποψη ελαφρά τη καρδία ούσα ανίδεη μιας κατάστασης.
΄Οσα έχω πει μέσα σ΄αυτό το φόρουμ, τα έχω πει επειδή τα πιστεύω απόλυτα, τα εφαρμόζω στον εαυτό μου και τα ίδια ακριβώς θα έλεγα και στους φίλους μου αν ζητούσαν τη γνώμη μου.
Επίσης πιστεύω ότι όταν ένας άνθρωπος έχει φτάσει σ΄ένα σημείο να χάσει τη στοιχειώδη λογική του και όταν από την απόφασή του, διακυβεύεται η ευημερία άλλων ανθρώπων και κυρίως παιδιών, καλό είναι η γλώσσα που θα χρησιμοποιηθεί από τον συνομιλητή να είναι αυστηρή μήπως ταρακουνηθεί και αντικρίσει κατάματα την πραγματικότητα.
 

Guest 920123

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αν ηταν σκετο κερατο δεν θα μας πειραζε κ τοσο,συνηθισμενο, εδω η κοπελα μιλαει για θυελλωδη ερωτα με τον εραστη.Εαν συνεβαινε σε μενα ,θα εσπαγα της γυναικας ολα τα δοντια με μπουνιες και θα την εστελνα φαφουτα στον εραστη.
Αν τυχαινε σε εσενα να ξερεις οτι θα ειχες και εσυ ενα μεγαλο μεριδιο ευθυνης ...
Κατι βρισκουν οι τριτοι και τρυπωνουν μεσα σε σχεσεις ,κατι αφεινουμε ακαλυπτω ....

Δεν λεω οτι ειναι σωστο ολο αυτο με την φιλη μας ,αλλα προς Θεου δεν μπορω να ακουω και τετοιους τραμπουκισμους....
 

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
Θα προσθέσω δύο τελευταία λόγια και ελπίζω να σου φανούν χρήσιμα Λένα μου.

1. Το πρόβλημα το έχεις με τον άντρα σου. Το ότι βρίσκεσαι ξαφνικά ερωτευμένη μ' έναν άλλον άντρα (όποιος κι αν είναι αυτός, παλιό απωθημένο ή ο γείτονας απέναντι) δείχνει κάποιο κενό στη σχέση σου με τον σύζυγό σου. Μπορεί να είναι πολύ καλός για σένα, αλλά όχι κατάλληλος για σένα. Όσο καλοί και χρυσοί άνθρωποι κι αν είμαστε, όση αγάπη κι αν προσφέρουμε απλόχερα, μερικές φορές απλώς δεν ταιριάζουμε με τον άλλο, δεν υπάρχει χημεία. Μπορεί απλά να βαριέσαι. Ωστόσο, απ' τη στιγμή που τον αγαπάς, όπως λες και θες να είστε μαζί, προσπάθησε να επικεντρωθείς στο πώς να ανανεώσετε και να βελτιώσετε τη σχέση σας, αντί να ψάχνεις γι' αυτά που σου λείπουν σε τρίτα πρόσωπα. Οι πρώην είναι πρώην για κάποιο λόγο και ανήκουν στο παρελθόν.

2. Μπορεί, όπως λες, να αισθάνεσαι ότι ήδη τον απατάς, αλλά ακόμη είσαι σ' ένα στάδιο που η απιστία σου είναι μόνο συναισθηματική. Αντί να κατηγορείς τον εαυτό σου, σκέψου ότι θα μπορούσες τόσο καιρό να έχεις βρεθεί με τον άλλο, αλλά δεν το έκανες. Θες να είσαι καλή και σωστή κι αυτό είναι το πρώτο βήμα για να γίνεις. Μην αυτομαστιγώνεσαι για κάθε σκέψη σου με άλλον άντρα, απλώς σταμάτα την επικοινωνία σας και εστίασε στους ανθρώπους που θες στη ζωή σου. Συμφιλιώσου με τα συναισθήματά σου και προσπάθησε να καταλάβεις από πού πηγάζουν, αλλιώς θα σε κυριεύουν μια ζωή και θα βρίσκεσαι σε καταστάσεις σαν αυτή που μας περιγράφεις. Και μην τρελαίνεσαι γιατί κανείς δε σου εγγυάται ότι και με τον άλλο άντρα θα παρέμενες ερωτευμένη εάν τον παντρευόσουν· ίσως και να χάνονταν ό,τι καλό σου χει απομείνει για κείνον. Είναι ένα κομμάτι της ζωής σου, του εαυτού σου, αλλά δεν ήταν δίπλα σου όταν έπρεπε. Σημασία έχει ο άντρας που επέλεξες να παντρευτείς και οι λόγοι για τους οποίους καταλήξατε μαζί.
Και να θυμάσαι, ό,τι αφήνεις σε αφήνει.
 

Guest 092312

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Με τον άλλον είμαι ερωτευμένη. Δεν είναι απλώς κόλλημα ή απωθημένο.
Φίλη, αμφιβάλω πολύ για αυτό που λες εδώ. Αυτό που περιγράφεις είναι ο ορισμός του απωθημένου. Δεν σας βγήκε όταν μπορούσατε, δεν τον διάλεξες καν όταν μπορούσες να αφήσεις τον νυν σύντροό σου σχετικά ανώδυνα, αλλά θεωρείς ότι αν γινόταν κάτι τώρα θα είχε διαφορετική έκβαση; Με έναν άνθρωπο που επίσης είναι δεσμευμένος και σκέφτεται να κάνει οικογένεια;
Απομυθοποίησέ τον λίγο, σκέψου υπό ποιες συνθήκες σε προσέγγισε και τι λέει αυτό για εκείνον, για εσένα και για τις σχέσεις σας. Τις επιλογές σου τις ξέρεις, 3 είναι.
 

GiorgosAsi

Δραστήριο μέλος

Ο GiorgosAsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 781 μηνύματα.
Αν τυχαινε σε εσενα να ξερεις οτι θα ειχες και εσυ ενα μεγαλο μεριδιο ευθυνης ...
Κατι βρισκουν οι τριτοι και τρυπωνουν μεσα σε σχεσεις ,κατι αφεινουμε ακαλυπτω ....

Δεν λεω οτι ειναι σωστο ολο αυτο με την φιλη μας ,αλλα προς Θεου δεν μπορω να ακουω και τετοιους τραμπουκισμους....
Γιατι το να χαλας μια σχεση για την καυλα σου και να ασκεις πιεσεις ωστε να χωρισουν οι γονεις και το παιδι να μεινει ορφανο απο πατερα δεν ειναι βια για το παιδι?
Βια ειναι ακομα και να σπρωξεις το παιδι σου ,οχι μονο να του στερησεις τον πατερα.
Βια στη Βια δεν ειναι τραμπουκισμος.Ειναι αμεση απαντηση.
 

eukleidhs1821

Διάσημο μέλος

Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3,657 μηνύματα.
για μενα δεν υπαρχει καμια δικαιολογια.εφοσον απατησε το συζυγο της και μαλιστα δεν του το λεει θα επρεπε να ντρεπεται το λιγοτερο.ελατε στη θεση αυτου του φουκαρα τωρα.τεσπα μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι με αυτο το θεμα.και μου αρεσει που το κανε και θεμα η κυρια και ζηταει και συμβουλες.α ρε θρασσος.
 

Guest 920123

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Γιατι το να χαλας μια σχεση για την καυλα σου και να ασκεις πιεσεις ωστε να χωρισουν οι γονεις και το παιδι να μεινει ορφανο απο πατερα δεν ειναι βια για το παιδι?
Βια ειναι ακομα και να σπρωξεις το παιδι σου ,οχι μονο να του στερησεις τον πατερα.
Βια στη Βια δεν ειναι τραμπουκισμος.Ειναι αμεση απαντηση.
Καταρχην οταν χωριζουν δυο ανθρωπου το παιδι δεν μενει ορφανο.....
Οταν ενα οικογενειακο περιβαλλον δεν ειναι καταλληλο να μεγαλωσει σωστα και ειναι αναγκασμενο να ζει ασχημες καταστασεις μεσα σε αυτο , ειναι χειροτερο απο καθε αλλη μορφη βιας .....


Τωρα επειδη καποιος εμαθε να εκφραζεται μονο μεσα απο την βια, θα ακολουθησεις και εσυ αυτη την τακτικη?
Δεν ειναι καλυτερο να δειξεις ποιος ειναι πραγματικα ο σωστος τροπος αντιμετωπισης ?
Και φυσικα η βια φερνει βια ,ειναι το μονο σιγουρο .
Εμεις ομως δεν ζηταμε αυτο ,ζηταμε να βρεθει μια λογικη λυση στο προβλημα μας....
 

GiorgosAsi

Δραστήριο μέλος

Ο GiorgosAsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 781 μηνύματα.
Οταν χωριζουν η μανα παιρνει την κηδεμονια μεχρι προχθες.Ο πατερας ειναι εξωτερικος παραγοντας.Σου εγραψε οτι καποιο περιβαλλον δεν ειναι σωστο και καταλληλο?
Εγω νομιζω οτι συζηταμε για καποια η οποια θελει να κερατωσει τον αντρα της με τον πρωην της γιατι τον εχει ερωτευτει πολυ.Μηπως να τα ριξουμε στο περιβαλλον για να τον κερατωσουμε χωρις τυψεις?Θα βρεξει και θα βρεξει σκληρα.Η βια δεν απαγορευεται πουθενα στο κοσμο.ΣΟυ λεω το παιδι να σπρωξεις ειναι βια.Οχι να σπρωχνει τη γυναικα σου ο πρωην της και εσυ να καθεσαι να το διαλογιζεσαι.
 

eukleidhs1821

Διάσημο μέλος

Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3,657 μηνύματα.
τι συζηταμε ρε μαγκες??δεν ανεφερε οτι ο αντρας της συμπεριφερεται ασχημα καθε αλλο.απλα αυτη θελει τη σιγουρατζα του αντρα της λογικα θα εχει χρημα και απο την αλλη θελει το σεξ με τον εραστη γτ ετσι της εχει μεινει απωθημενο.επικινδυνες γυναικες απο καθε αποψη ολες αυτες και το χειροτερο οτι κανουν οικογενεια ενω προφανως μονο για οικογενεια δεν ειναι με τετοιες συμπεριφορες
 
Top