Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.

23-01-22

02:02
Καλά δε θέλω να στο χαλασω, είναι ωραία τα όνειραΜωρε θα τη βρούμε τη λύση μην αγχ'ωνεσαι χαχα εγω το σέξ κ το γυμναστηριο δεν το κοβω να ξέρετε.

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

23-01-22

02:03
Νταξει είσαι απαιχτος! ΑχαχαχαχαΘα τσακωνομουν με τα μωρά... ελα τι θα γινει θα κοιμηθειτε τωρα έχουμε κ δουλειές να κάνουμε χαχαχα

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.487 μηνύματα.

23-01-22

02:04
Νταξει είσαι απαιχτος! Αχαχαχαχα![]()
Σου λεω ειμαι για να με χωρίζει η άλλη δεν θα αντέξει πολύ. θα βρεθώ στα 50 μου να τριγυρνάω στα κωλομπαρα !
Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.

23-01-22

02:06
Ξέρεις ποσες φορες έχει τυχει να ξεκινήσουμε κάτι και να ακουμε μέσα στη νυχτα βηματακια να καταφθανουν; πάντα κλείδωμα εννοείται η πορτα. Η να περιμενουμε να κοιμηθουν κ στο μεταξυ να παρει εμάς πρωτα ο υπνος ; τα σκέφτομαστε και γελάμε. Η το άλλο... Εκεί ανάμεσα στα σκεπάσματα να πας να πιασεις το ποδι ξέρω γω του άλλου και ξαφνικά να βρεθεί στο χέρι σου ένα αρκουδάκι, ένα αυτοκινητάκι... Είναι στιγμές μοναδικές δε το συζητώ. Έκεινη τη φορά είχαμε σκάσει στα γέλια!Θα τσακωνομουν με τα μωρά... ελα τι θα γινει θα κοιμηθειτε τωρα έχουμε κ δουλειές να κάνουμε χαχαχα

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.487 μηνύματα.

23-01-22

02:06
o @Nick890 ως συνηθως κάνει ερωτησεις για να απαντάμε εμεις... αντε ρε Νικο αγορινα μου θα πεις κ εσυ τιποτα ή θα λέμε μόνο εμεις ;;;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

23-01-22

02:07
Όλοι θέλουμε κάποιον να μας αντέξει στην τελικήΣου λεω ειμαι για να με χωρίζει η άλλη δεν θα αντέξει πολύ. θα βρεθώ στα 50 μου να τριγυρνάω στα κωλομπαρα !

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αληθεια που χάθηκε?o @Nick890 ως συνηθως κάνει ερωτησεις για να απαντάμε εμεις... αντε ρε Νικο αγορινα μου θα πεις κ εσυ τιποτα ή θα λέμε μόνο εμεις ;;;

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-01-22

02:08
Όλοι θέλουμε κάποιον να μας αντέξει στην τελική
Αληθεια που χάθηκε?![]()
Πηγε να δει τσόντα....
Ξέρεις ποσες φορες έχει τυχει να ξεκινήσουμε κάτι και να ακουμε μέσα στη νυχτα βηματακια να καταφθανουν; πάντα κλείδωμα εννοείται η πορτα. Η να περιμενουμε να κοιμηθουν κ στο μεταξυ να παρει εμάς πρωτα ο υπνος ; τα σκέφτομαστε και γελάμε. Η το άλλο... Εκεί ανάμεσα στα σκεπάσματα να πας να πιασεις το ποδι ξέρω γω του άλλου και ξαφνικά να βρεθεί στο χέρι σου ένα αρκουδάκι, ένα αυτοκινητάκι... Είναι στιγμές μοναδικές δε το συζητώ. Έκεινη τη φορά είχαμε σκάσει στα γέλια!![]()
Καλα δεν κοιμουνται ρε γαμωτο ;;; απλά το σέξ θα ειναι 5-10 λεπτά απο οτι καταλαβαινώ.

Απο το τίποτα όμως καλο θα ειναι κ αυτό.
Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος

23-01-22

02:10
Παιδιά θα σας καληνυχτισω ήταν τέλεια η παρεα σας αλλά πηγε 2 και σε 6ωρες μαντέψτε... Εγερτήριο!!!! Καλο βράδυ καλή συνεχεια χάρηκα πολυ που τα ειπαμε!!!!!
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

23-01-22

02:10
ΥποκλινομαιΞέρεις ποσες φορες έχει τυχει να ξεκινήσουμε κάτι και να ακουμε μέσα στη νυχτα βηματακια να καταφθανουν; πάντα κλείδωμα εννοείται η πορτα. Η να περιμενουμε να κοιμηθουν κ στο μεταξυ να παρει εμάς πρωτα ο υπνος ; τα σκέφτομαστε και γελάμε. Η το άλλο... Εκεί ανάμεσα στα σκεπάσματα να πας να πιασεις το ποδι ξέρω γω του άλλου και ξαφνικά να βρεθεί στο χέρι σου ένα αρκουδάκι, ένα αυτοκινητάκι... Είναι στιγμές μοναδικές δε το συζητώ. Έκεινη τη φορά είχαμε σκάσει στα γέλια!![]()

Και χαίρομαι ζευγάρια σαν εσάς.
Που τα έχουν βρει και τα ζουν όλα τους στο μαζί.
Να ξερες τι αξία και τι δύναμη έχει αυτό το "γελάμε μαζί όταν τα θυμόμαστε".
Μπράβο σας!
Να τον προσέχεις και να σε προσέχει!

Καλό βραδάκι! Κι εμείς χαρήκαμε!Παιδιά θα σας καληνυχτισω ήταν τέλεια η παρεα σας αλλά πηγε 2 και σε 6ωρες μαντέψτε... Εγερτήριο!!!! Καλο βράδυ καλή συνεχεια χάρηκα πολυ που τα ειπαμε!!!!!

Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος

23-01-22

02:11
Πράγματι είναι όπως το πες του δεκάλεπτου αλλά έχει κι αυτό τη χάρη του....!!!Πηγε να δει τσόντα....
Καλα δεν κοιμουνται ρε γαμωτο ;;; απλά το σέξ θα ειναι 5-10 λεπτά απο οτι καταλαβαινώ.
Απο το τίποτα όμως καλο θα ειναι κ αυτό.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-01-22

02:11
Παιδιά θα σας καληνυχτισω ήταν τέλεια η παρεα σας αλλά πηγε 2 και σε 6ωρες μαντέψτε... Εγερτήριο!!!! Καλο βράδυ καλή συνεχεια χάρηκα πολυ που τα ειπαμε!!!!!
Ευχαριστούμε Αριάνα να είσαι καλά και η δική σου. Τα ειπαμε ωραία απόψε εδώ, βγηκε αυθορμητα μια καλή συζητηση. Και μενα μ αρεσε.
Πράγματι είναι όπως το πες του δεκάλεπτου αλλά έχει κι αυτό τη χάρη του....!!!![]()
χαχα έμ τα έχω κάνει κ εγώ αυτά ακομη κ αν δεν κλαιγανε μωρά

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

23-01-22

02:12
Είναι ΟΑΣΗ το δεκάλεπτο τι να λέμε τώρα!Πράγματι είναι όπως το πες του δεκάλεπτου αλλά έχει κι αυτό τη χάρη του....!!!![]()

Να σαι καλά Αριάνα!
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-01-22

02:13
Αριάνα καλό σέξ με τον δικό σου. 

Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

23-01-22

02:14
Εγώ νιώθω ενοχές να δω. ...αν έχω βάλει στόχο μια κοπέλα έξωo @Nick890 ως συνηθως κάνει ερωτησεις για να απαντάμε εμεις... αντε ρε Νικο αγορινα μου θα πεις κ εσυ τιποτα ή θα λέμε μόνο εμεις ;;;
Απάτη
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-01-22

02:14
Εγώ νιώθω ενοχές να δω. ...αν έχω βάλει στόχο μια κοπέλα έξω
Απάτη
Α δηλαδη αν έχεις κοπελα εσυ δεν βλέπεις γιατι σου γεμιζει ενοχές ;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

23-01-22

02:15
Νίκο μας δουλεύεις? Απάτη με το πορνό νιώθεις?Εγώ νιώθω ενοχές να δω. ...αν έχω βάλει στόχο μια κοπέλα έξω
Απάτη
Γιατι το έχεις ως κάτι αρνητικό?Εγώ νιώθω ενοχές να δω. ...αν έχω βάλει στόχο μια κοπέλα έξω
Απάτη
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-01-22

02:18
Και γιατί δεν το βλέπεις ότι είναι σαν ταινία?
Γιατι θα πρέπει η εκεί να υποκαθιστά την εδώ?
Εγώ δεν το βλέπω έτσι.
Ναι συμφωνω μαζί σου. Ουτε καν σκέφτομαι αυτα που λέει ο Νίκος. Πολυ σοβαρά το χει πάρει αλλα οκ αμα ετσι λειτουργει αυτος ξέρει.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

23-01-22

02:22
Ναι σίγουρα είναι και πως το ερμηνεύει μέσα του ας πούμε.Ναι συμφωνω μαζί σου. Ουτε καν σκέφτομαι αυτα που λέει ο Νίκος. Πολυ σοβαρά το χει πάρει αλλα οκ αμα ετσι λειτουργει αυτος ξέρει.
Αν νιώθει άσχημα εντάξει ας μη βλέπει ας βλέπει καλύτερα μόνος.
Αλλά γνώμη μου είναι πολύ μεγάλη ταμπέλα έβαλε στο πορνό. Όχι και απιστία.
Αδιαφορία θα το έλεγα εγώ αν έχεις κοπέλα και αντί να είσαι μαζί της βλέπεις όλη μέρα πορνό.
Εκεί πάμε σε άλλη κατάσταση.
Απλά ο Νίκος ίσως έχει μέσα του τις έννοιες σωστο λάθος εννοώ το έχει συνδέσει με κάτι λάθος.
Ας κάνει ο ίδιος ότι τον κάνει να νιώθει καλά με τον εαυτό του.
Συμβουλή να μην αγχώνεται. Το να βλέπεις μια ταινία είναι κάτι απλό.
Προβληματικό γίνεται όταν σου τρώει χρόνο από τη ζωή και την καθημερινότητα και τη σχέση σου την ίδια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- Andante
- teacher_40
- Ilma
- Alessandra Eliza
- Ronnie 1971
- ArisKladis999
- Viktor1a
- User2350
- qwertyuiop
- Sevasti
- Joji
- Nnn
- Libertus
- Γιώτα Γιαννακού
- Mt73
- Andreas542
- Μαρια30
- sofoula2430
- skot
- Memetchi
- ggl
- charmander
- Viedo
- Paragontas7000
- Wonderkid
- Stelios725
- Nefeli_
- giannhs2001
- fmarulezkd
- taketrance
- L0st
- Ariana2018
- Scandal
- Εχέμυθη
- jj!
- chester20080
- Petaloudas
- ag97
- morpheas32
- kogba
- American Economist
- kapa1405
- ZENEVIEV
- Pipitsa
- orchidea
- Paul77
- Idontknoww
- McManus
- T C
- Meow
- fretoe
- grtt
- Stefanosxios
- eukleidhs1821
- Αnabell
- prinCess.
- JohnGreek
- γιω99
- tslef8
- Konstantinos_m
- Κλημεντίνη
- Scott
- Pharmacist01
- Unseen skygge
- NightOwl
- Στεφανος56
- Χρυσή
- roulitaa
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.