εσυ θα αντέξεις δηλαδη να κάθεσαι να ασχολεισαι με κάποια για μήνες χωρις να κάνεις σέξ με κάποια άλλη ; εφοσον δεν κάνεις με αυτήν ;
δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις και τι αισθηματα δημιουργουνται απο ολο αυτο.
Εχω ζησει κ εγώ έρωτες χωρις να έχω κάνει κάτι πιο πριν αλλα ηταν ολοι πριν το 2009
ο πιο δυνατος ηταν το 1999 - 2000 ήμουν Β Γυμνασιου. Δεν ειχα κάνει ποτέ σεξ εν τω μεταξυ σε εκεινη την ηλικια.
Τοτε ναί, τώρα που ειμαι στη μέση ακριβως των 30 μου το θεωρω χάσιμο χρονου να κάθομαι ετσι χωρς σέξ και να παρακαλάω κάποια ή να καυλαντιζουμε στα μηνύματα. Και αν δεν το κάνω αλλα μιλαω μαζι της το παιζω ερωτευμενος ενω κάνω με άλλη ή αλλες δεν ειναι και ηθικό.
Για αυτο και η μεγαλη διαφορά ηλικιας στις σχέσεις πλέον δεν ειναι και η καλυτερη γιατι μπορει η άλλη να ειναι σε φάση για να παίξει ή να μην ειναι τοσο ώριμη και να γινονται φασαριες για μαλακιες. Οποτε δεν ειναι κακο να μη συμφωνεις με κάποια σε αυτά. Αρκει να δειξεις τις προθεσεις σου εξαρχής.
Εντάξει 35αρης τωρα... να κάθεται να παιζει απο μηνυματα 2-3 μηνες χωρις να χει βγει με κάποια... δεν θα το έκανα.