Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.408 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.259 μηνύματα σε 105.851 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 440 άτομα.
Λογικό και επόμενο να αλλάζουν οι προτεραιότητες και οι ανάγκες κάποιου άπαξ και αποκτήσει οικογενειακές υποχρεώσεις και ο χρόνος του ο ελεύθερος συρρικνωθεί ( μην απορείς που οι πρώην κολλητοί απομακρύνθηκαν ) . Συνυπολογισε πως στο παιχνίδι μπαίνουν και οι σύντροφοι των πρώην κολλητών ,οι οποίοι ενδέχεται να μη μας ταιριάζουν ή να μη μας πολυσυμπαθούν και να σιγονταρουν με τον τρόπο τους την απομάκρυνση.Τα τελευταια σκ προσπαθωντας να βρουμε τι θα κανουμε διαπιστωνω οτι οι παρεες μας εχουν χαθει.Ειχε ο αντρας μου καποιους κολλητους οι οποιοι αγου παντρευτηκαμε ολοι απομακρυνθηκαν. Με τον ενα μιλαει πια μονο στο ηλεφωνο, με τον αλλο μπορει ουτε κ σε αυτο, με τον τριτο που μας χωριζουν καποιοι οροφοι βλεπονται μονο τα παιδια μας, με τη δικη μου καλλητη μονο αν θα παμε σπιτι της η σε καποια κοινη δραστηριοτητα θα βρεθουμε....και δεν ειναι ευκολο κ να κανουμε κ νεες φιλιες. Η ταιριαζουμε εμεις με τους γονεις κ οχι το παιδι, η θα τα βρισκει το παιδι κ εμεις θα βαριομαστε, διαπιστωνω πως αν δεν κανω εγω κινηση οι αλλοι δεν προτεινουν....γιατι συμβαινει αυτο; συμβαινει σε εσας; η ειμαστε εμεις ζαβοι;