Πού είναι οι φίλοι;

teacher_40

Νεοφερμένο μέλος

Η teacher_40 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 107 μηνύματα.
Τα τελευταια σκ προσπαθωντας να βρουμε τι θα κανουμε διαπιστωνω οτι οι παρεες μας εχουν χαθει.Ειχε ο αντρας μου καποιους κολλητους οι οποιοι αγου παντρευτηκαμε ολοι απομακρυνθηκαν. Με τον ενα μιλαει πια μονο στο ηλεφωνο, με τον αλλο μπορει ουτε κ σε αυτο, με τον τριτο που μας χωριζουν καποιοι οροφοι βλεπονται μονο τα παιδια μας, με τη δικη μου καλλητη μονο αν θα παμε σπιτι της η σε καποια κοινη δραστηριοτητα θα βρεθουμε....και δεν ειναι ευκολο κ να κανουμε κ νεες φιλιες. Η ταιριαζουμε εμεις με τους γονεις κ οχι το παιδι, η θα τα βρισκει το παιδι κ εμεις θα βαριομαστε, διαπιστωνω πως αν δεν κανω εγω κινηση οι αλλοι δεν προτεινουν....γιατι συμβαινει αυτο; συμβαινει σε εσας; η ειμαστε εμεις ζαβοι;

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.444 μηνύματα.
Τα τελευταια σκ προσπαθωντας να βρουμε τι θα κανουμε διαπιστωνω οτι οι παρεες μας εχουν χαθει.Ειχε ο αντρας μου καποιους κολλητους οι οποιοι αγου παντρευτηκαμε ολοι απομακρυνθηκαν. Με τον ενα μιλαει πια μονο στο ηλεφωνο, με τον αλλο μπορει ουτε κ σε αυτο, με τον τριτο που μας χωριζουν καποιοι οροφοι βλεπονται μονο τα παιδια μας, με τη δικη μου καλλητη μονο αν θα παμε σπιτι της η σε καποια κοινη δραστηριοτητα θα βρεθουμε....και δεν ειναι ευκολο κ να κανουμε κ νεες φιλιες. Η ταιριαζουμε εμεις με τους γονεις κ οχι το παιδι, η θα τα βρισκει το παιδι κ εμεις θα βαριομαστε, διαπιστωνω πως αν δεν κανω εγω κινηση οι αλλοι δεν προτεινουν....γιατι συμβαινει αυτο; συμβαινει σε εσας; η ειμαστε εμεις ζαβοι;
Λογικό και επόμενο να αλλάζουν οι προτεραιότητες και οι ανάγκες κάποιου άπαξ και αποκτήσει οικογενειακές υποχρεώσεις και ο χρόνος του ο ελεύθερος συρρικνωθεί ( μην απορείς που οι πρώην κολλητοί απομακρύνθηκαν ) . Συνυπολογισε πως στο παιχνίδι μπαίνουν και οι σύντροφοι των πρώην κολλητών ,οι οποίοι ενδέχεται να μη μας ταιριάζουν ή να μη μας πολυσυμπαθούν και να σιγονταρουν με τον τρόπο τους την απομάκρυνση.

Εσυ ψάχνεις παρέες με ζευγάρια με παιδιά απο ο, τι καταλαβαίνω και εκεί υπάρχει δυσκολία. Σκέψου πόσο εύκολο είναι να αναπτυχθεί χημεία και μεταξύ και των παιδιών και μεταξύ των συντρόφων εκατέρωθεν;
( μεταξύ μας αυτά τα ζευγαριστικα δε τα μπορώ)
Βρείτε χρόνο ως οικογένεια να απολαύσετε κάποια κοινή δραστηριότητα, αλλάζετε παραστάσεις συχνά με καμια έξοδο για αποφόρτιση στη φύση και μην πιέζεις το θέμα φιλία.Με πίεση κανείς δε γίνεται φίλος μας ,αν δεν υπάρχει αμοιβαία έλξη .

Τελευταία επεξεργασία:

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.
Νομίζω, στην πορεία της ζωής μας, αλλάζει και η μορφή της φιλίας. Με τις παιδικές / εφηβικές μας φίλες κάναμε <<τρέλλες>>. Μετά την οικογένεια, γίνονται φιλίες, που συνήθως έχουν επίκεντρο τις δραστηριότητες των παιδιών. Συνήθως, μεσα από τον παιδικό σταθμό, νηπιαγωγειο, σχολείο, ομάδες, συναντιούνται οι γονείς με τους γονείς των φίλων των παιδιών και παίζοντας τα παιδιά, ανακαλύπτουν κι αυτοί αν ταιριάζουν, τι μπορούν να οργανώσουν παρέα, κλπ. Εμείς έχουμε κάνει πολύ καλούς φίλους μέσω των παιδιών. Τα παιδιά ανταλάσσουν επισκέψεις, διανυκτερεύσεις κλπ και οι γονείς συναντιούνται και λένε και κάνουν τις δικές τους δραστηριότητες.

Μια ωραία ιδέα είναι μέσω του συλλόγου γονέων του σχολείου/νηπιαγωγείου. Μπορείτε να οργανώσετε εκδρομή ένα ΣΚ και να περάσετε όλοι καλά και όσες φιλίες προκύψουν.
Κανόνας: Αν τσακώνονται τα παιδιά, εσείς θα είστε ειρηνευτική δύναμη, δε θα τσακώνεστε και σεις σα μωρά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια