Guest 896561
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

04-01-22

11:14
Εγώ στο έχω ξαναπεί και είχες παρεξηγηθεί, θα το ξαναπώ άλλη μία και μπορείς να το πάρεις όπως θες. Δεν το λέω με κακή πρόθεση. Γενικά σε βλέπω να κατηγορείς ομάδες ανθρώπων, είτε αυτοί είναι οι «κρυόκωλοι Καναδοί που δεν έχουν @@», είτε οι εμείς οι βλαχοέλληνες που ξεμείναμε εδώ ξέρω 'γω, είτε οι μλκες οι άντρες γενικά.2 ώρες σε καφέ μόνη με άλλους 5-6 επίσης μόνους/ες σε άλλα τραπέζια και ο μόνος άνθρωπος που με πλησίασε ήταν ενας καθαριστής να ρωτήσει αν μπορεί να πάρει το πιάτο μου. Για τέτοια κοινωνικότητα μιλάμε εδώ. Καθόμουν και παρατηρούσα πόσο αποξενωμένοι και ψυχροί είναι. Για αυτό και δεν είχαμε ποτέ θέμα με τον κορονοιο. Η αποστασιοποίηση υπήρχε πολυ πιο πριν. Οι άντρες έχουν χάσει τα @@ τους και όλοι πλέον βασίζονται σε ένα app. Καληνύχτα.
Απλά βλέπω μια λογική του «για όλα φταίνε οι άλλοι» και θεωρώ ότι από εκεί πηγάζει το θέμα του να μην μπορείς να βρεις ένα σωστό ταίρι, όπως το θες εσύ ρε παιδί μου. Όταν έχουμε αρνητική προδιάθεση για τους άλλους, όταν πρώτα και πάνω από όλα κοιτάμε το κακό σε αυτούς και δεν βλέπουμε τι είναι καλό να διορθώσουμε σε εμάς, ε, τότε νομοτελειακά θα μας τυχαίνουν όλα τα στραβά. Θα γινόμαστε κάτι σαν μαγνήτης τους.
Επαναλαμβάνω ότι στα γράφω με καλή διάθεση.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

04-01-22

11:40
Βρε Νελλη, πόσα χρόνια ζεις στον Καναδά; Τώρα συνειδητοποίησες το πολιτισμικό χάσμα μεταξύ Ελλήνων και Καναδών;
Είναι άδικο να λες ότι οι Καναδοι άνδρες (από ο, τι κατάλαβα σε αυτούς αναφέρεσαι) έχουν χάσει τα @@ τους ενώ στην προηγούμενη πρόταση σου παραδέχεσαι πως η κατάσταση έτσι ήταν και προ πανδημίας.
Επίσης, ήθελες πράγματι να έρθει κάποιος από αυτούς να έρθει να σου μιλήσει ή ήθελες γενικά να σε προσεγγίσει κάποιος; Εσύ, ως δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα, γιατί δεν πήγες να μιλήσεις πρώτη;
και οι 2 μιλατε εκ του ασφαλους χωρις να γνωριζετε. Η κουλτουρα δεν ηταν παντα ετσι. Τα τελευταια χρονια εχει χειροτερεψει. Δεν ειναι ολοι ετσι. Εκτος μετροπολιταν περιοχης ο κοσμος ειναι φυσιολογικος και ανοιχτος. Οι Ευρωπαιοι ειναι επισης ανοιχτοι. Οι ασιατες οχι. Αλλοι απο αλλες πολεις ειναι επισης ανοιχτοι. Αν πας σε αυτους που ειναι μονοι και τους μιλησεις στα καλα καθουμενα χωρις να τους γνωριζεις θα σε περασουν για πρεζονι ή για αστεγο που θελει λεφτα. Μια φορα ημουν εξω απο βιβλιοθηκη και ηρθε ενας περιεργος τυπος και με ρωτησε αν θελω να γινω φιλη του. Αλλος ηταν μεσα σε αστικο και μοιραζε χαρτακια που ελεγε οτι ψαχνει φιλους. Για τετοιες καταστασεις μιλαμε. Δεν ξερουν καν πως να σε πλησιασουν και οσοι σε πλησιαζουν ειναι creepy οπως οι παραπανω. Ενας αλλος το καλοκαιρι στην παραλια μου λεει "γεια, θελω να σου πω κατι". Του λεω τι; "Εισαι ομορφη". Ευχαριστω του λεω. Μου λεει δουλευω στο ταδε μερος και μου δειχνει ενα μαγαζι απεναντι. Ωραια μπραβο του λεω. Και εφυγα γιατι το ολο σκηνικο ηταν τερμα awkward. Θελετε και αλλα; Πριν 1-2 μηνες ημουν σε παρκο μονη και μολις ειχε δυσει ο ηλιος και ερχεται ενας τυπος και μου λεει "γεια θελεις να με βοηθησεις να τραβηξω βιντεο για youtube?". Σας φαινονται ολα αυτα νορμαλ προσεγγισεις; Αλλος απο πισω μου στο πεζοδρομιο μου ειπε "ωραιο μαλλι". Ε τι να του πεις;Εγώ στο έχω ξαναπεί και είχες παρεξηγηθεί, θα το ξαναπώ άλλη μία και μπορείς να το πάρεις όπως θες. Δεν το λέω με κακή πρόθεση. Γενικά σε βλέπω να κατηγορείς ομάδες ανθρώπων, είτε αυτοί είναι οι «κρυόκωλοι Καναδοί που δεν έχουν @@», είτε οι εμείς οι βλαχοέλληνες που ξεμείναμε εδώ ξέρω 'γω, είτε οι μλκες οι άντρες γενικά.
Απλά βλέπω μια λογική του «για όλα φταίνε οι άλλοι» και θεωρώ ότι από εκεί πηγάζει το θέμα του να μην μπορείς να βρεις ένα σωστό ταίρι, όπως το θες εσύ ρε παιδί μου. Όταν έχουμε αρνητική προδιάθεση για τους άλλους, όταν πρώτα και πάνω από όλα κοιτάμε το κακό σε αυτούς και δεν βλέπουμε τι είναι καλό να διορθώσουμε σε εμάς, ε, τότε νομοτελειακά θα μας τυχαίνουν όλα τα στραβά. Θα γινόμαστε κάτι σαν μαγνήτης τους.
Οσους ξερω, κυριως ευρωπαιους, τα ιδια μου λενε. Δεν μπορεις να προσεγγισεις κοσμο και δεν σε προσεγγιζουν. Κατι αυστραλους που γνωρισα προσφατα τα ιδια λενε. Μετανοιωσαν που ηρθαν. Δεν ηταν καθολου ετσι πριν 10 χρονια. Σε χαιρετουσαν αγνωστοι στο πεζοδρομιο. Τωρα δεν σε χαιρεταει ουτε αυτος που μενει διπλα σου.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.875 μηνύματα.

04-01-22

11:48
Φιλε Ηλία ........προς δύση μεριά και βόρεια έχουν αποστασιοποίηθει .Δεν είναι ότι κατηγορεί τους άλλους .Απλά έτσι εξελίσσεται ο πολιτισμός σε τέτοια μέρη ....να είναι μόνοι κλπΕγώ στο έχω ξαναπεί και είχες παρεξηγηθεί, θα το ξαναπώ άλλη μία και μπορείς να το πάρεις όπως θες. Δεν το λέω με κακή πρόθεση. Γενικά σε βλέπω να κατηγορείς ομάδες ανθρώπων, είτε αυτοί είναι οι «κρυόκωλοι Καναδοί που δεν έχουν @@», είτε οι εμείς οι βλαχοέλληνες που ξεμείναμε εδώ ξέρω 'γω, είτε οι μλκες οι άντρες γενικά.
Και στην Ευρώπη θα συμβεί αυτό στα επόμενα χρόνια και στην Ελλάδα θα το βιώσουμε πιο έντονα και αυτό γιατί τα συναισθήματα φεύγουν απ' τους ανθρώπους οδεύοντας προς ένα κόσμο καταθλιπτικό κοινωνικά αλλά κομπλε ατομικά
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

04-01-22

11:48
Εσύ γνωρίζεις καλύτερα τα περί κουλτούρας. Αλλά από τις περιγραφές σου γενικότερα και το χθεσινό σου μήνυμα, εγώ κατάλαβα ότι πάντα έτσι φέρονταν οι Καναδοί.και οι 2 μιλατε εκ του ασφαλους χωρις να γνωριζετε. Η κουλτουρα δεν ηταν παντα ετσι. Τα τελευταια χρονια εχει χειροτερεψει. Δεν ειναι ολοι ετσι. Εκτος μετροπολιταν περιοχης ο κοσμος ειναι φυσιολογικος και ανοιχτος. Οι Ευρωπαιοι ειναι επισης ανοιχτοι. Οι ασιατες οχι. Αλλοι απο αλλες πολεις ειναι επισης ανοιχτοι. Αν πας σε αυτους που ειναι μονοι και τους μιλησεις στα καλα καθουμενα χωρις να τους γνωριζεις θα σε περασουν για πρεζονι ή για αστεγο που θελει λεφτα. Μια φορα ημουν εξω απο βιβλιοθηκη και ηρθε ενας περιεργος τυπος και με ρωτησε αν θελω να γινω φιλη του. Αλλος ηταν μεσα σε αστικο και μοιραζε χαρτακια που ελεγε οτι ψαχνει φιλους. Για τετοιες καταστασεις μιλαμε. Δεν ξερουν καν πως να σε πλησιασουν και οσοι σε πλησιαζουν ειναι creepy οπως οι παραπανω. Ενας αλλος το καλοκαιρι στην παραλια μου λεει "γεια, θελω να σου πω κατι". Του λεω τι; "Εισαι ομορφη". Ευχαριστω του λεω. Μου λεει δουλευω στο ταδε μερος και μου δειχνει ενα μαγαζι απεναντι. Ωραια μπραβο του λεω. Και εφυγα γιατι το ολο σκηνικο ηταν τερμα awkward. Θελετε και αλλα; Πριν 1-2 μηνες ημουν σε παρκο μονη και μολις ειχε δυσει ο ηλιος και ερχεται ενας τυπος και μου λεει "γεια θελεις να με βοηθησεις να τραβηξω βιντεο για youtube?". Σας φαινονται ολα αυτα νορμαλ προσεγγισεις; Αλλος απο πισω μου στο πεζοδρομιο μου ειπε "ωραιο μαλλι". Ε τι να του πεις;
Οσους ξερω, κυριως ευρωπαιους, τα ιδια μου λενε. Δεν μπορεις να προσεγγισεις κοσμο και δεν σε προσεγγιζουν. Κατι αυστραλους που γνωρισα προσφατα τα ιδια λενε. Μετανοιωσαν που ηρθαν. Δεν ηταν καθολου ετσι πριν 10 χρονια. Σε χαιρετουσαν αγνωστοι στο πεζοδρομιο. Τωρα δεν σε χαιρεταει ουτε αυτος που μενει διπλα σου.
Όπως και να έχει, εγώ σε καταλαβαίνω, ειλικρινά. Δεν είναι εύκολο να είσαι μόνος/ μόνη τόσο καιρό.
Guest 528707
Επισκέπτης

04-01-22

12:02
Ο Ηλιας ειναι πολυ εύστοχος σε αυτα που ειπε και οντως ειναι η ουσια της συγκεκριμενης καταστασης .Φιλε Ηλία ........προς δύση μεριά και βόρεια έχουν αποστασιοποίηθει .Δεν είναι ότι κατηγορεί τους άλλους .Απλά έτσι εξελίσσεται ο πολιτισμός σε τέτοια μέρη ....να είναι μόνοι κλπ
Και στην Ευρώπη θα συμβεί αυτό στα επόμενα χρόνια και στην Ελλάδα θα το βιώσουμε πιο έντονα και αυτό γιατί τα συναισθήματα φεύγουν απ' τους ανθρώπους οδεύοντας προς ένα κόσμο καταθλιπτικό κοινωνικά αλλά κομπλε ατομικά
Οταν ενα μοτιβο συμπεριφορας επαναλαμβανεται στην ζωη μας σιγουρα δεν φταιει το περιβαλλον που ζουμε ,αλλα ο τροπος που κινούμαστε εμεις μεσα σε ολο αυτο !
Οι κολτουρες και οι ανθρωποι αλλαζουν ,παντου ομως εισπρατεις μια συγκεκριμενη συμπεριφορα ...αρα?

Σε ολα αυτα που λεγονται δεν υπαρχει ουτε δολος ουτε κακια .Υπαρχει τροφη για σκεψη και εινια το πιο σημαντικο οταν εκτιματε απο αυτον που τα δεχεται
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.875 μηνύματα.

04-01-22

12:06
Όχι μαργαρίτα ,εδω μπορώ να καταλάβω τι ΝΕΛ γιατί είναι εντελώς άλλος ο πολιτισμός τουςΟ Ηλιας ειναι πολυ εύστοχος σε αυτα που ειπε και οντως ειναι η ουσια της συγκεκριμενης καταστασης .
Οταν ενα μοτιβο συμπεριφορας επαναλαμβανεται στην ζωη μας σιγουρα δεν φταιει το περιβαλλον που ζουμε ,αλλα ο τροπος που κινούμαστε εμεις μεσα σε ολο αυτο !
Οι κολτουρες και οι ανθρωποι αλλαζουν ,παντου ομως εισπρατεις μια συγκεκριμενη συμπεριφορα ...αρα?![]()

04-01-22

12:19
Το να σέβονται απλά την επιλογή σου να καθίσεις μόνη να πιεις καφέ δεν παίζει; Ή θες άντρα παλαιάς κοπής σαν τον Χαϊκάλη που όταν μία του λέει όχι αυτός επιμένει και δεν τα παρατάει;2 ώρες σε καφέ μόνη με άλλους 5-6 επίσης μόνους/ες σε άλλα τραπέζια και ο μόνος άνθρωπος που με πλησίασε ήταν ενας καθαριστής να ρωτήσει αν μπορεί να πάρει το πιάτο μου. Για τέτοια κοινωνικότητα μιλάμε εδώ. Καθόμουν και παρατηρούσα πόσο αποξενωμένοι και ψυχροί είναι. Για αυτό και δεν είχαμε ποτέ θέμα με τον κορονοιο. Η αποστασιοποίηση υπήρχε πολυ πιο πριν. Οι άντρες έχουν χάσει τα @@ τους και όλοι πλέον βασίζονται σε ένα app. Καληνύχτα.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

04-01-22

12:23
Γιατί στην Ελλάδα πιστεύεις σε χαιρετανε στο πεζοδρόμιο? Όχι μιλάμε για άγνωστους . Μόνο όσοι σε ξέρουν θα σου πουν ένα γεια μια καλημέρα ή στο σούπερ μάρκετ που συνηθίζεις να πηγαίνεις θα σου μιλήσουν εκείνοι που τυχαίνει να σε βλέπουν συχνά.και οι 2 μιλατε εκ του ασφαλους χωρις να γνωριζετε. Η κουλτουρα δεν ηταν παντα ετσι. Τα τελευταια χρονια εχει χειροτερεψει. Δεν ειναι ολοι ετσι. Εκτος μετροπολιταν περιοχης ο κοσμος ειναι φυσιολογικος και ανοιχτος. Οι Ευρωπαιοι ειναι επισης ανοιχτοι. Οι ασιατες οχι. Αλλοι απο αλλες πολεις ειναι επισης ανοιχτοι. Αν πας σε αυτους που ειναι μονοι και τους μιλησεις στα καλα καθουμενα χωρις να τους γνωριζεις θα σε περασουν για πρεζονι ή για αστεγο που θελει λεφτα. Μια φορα ημουν εξω απο βιβλιοθηκη και ηρθε ενας περιεργος τυπος και με ρωτησε αν θελω να γινω φιλη του. Αλλος ηταν μεσα σε αστικο και μοιραζε χαρτακια που ελεγε οτι ψαχνει φιλους. Για τετοιες καταστασεις μιλαμε. Δεν ξερουν καν πως να σε πλησιασουν και οσοι σε πλησιαζουν ειναι creepy οπως οι παραπανω. Ενας αλλος το καλοκαιρι στην παραλια μου λεει "γεια, θελω να σου πω κατι". Του λεω τι; "Εισαι ομορφη". Ευχαριστω του λεω. Μου λεει δουλευω στο ταδε μερος και μου δειχνει ενα μαγαζι απεναντι. Ωραια μπραβο του λεω. Και εφυγα γιατι το ολο σκηνικο ηταν τερμα awkward. Θελετε και αλλα; Πριν 1-2 μηνες ημουν σε παρκο μονη και μολις ειχε δυσει ο ηλιος και ερχεται ενας τυπος και μου λεει "γεια θελεις να με βοηθησεις να τραβηξω βιντεο για youtube?". Σας φαινονται ολα αυτα νορμαλ προσεγγισεις; Αλλος απο πισω μου στο πεζοδρομιο μου ειπε "ωραιο μαλλι". Ε τι να του πεις;
Στο δρόμο δύσκολα κάποιος θα μιλήσει μόνο άμα θέλει να σε ρωτήσει κάτι ή να κάνει φλερτ.
Έχει χαθεί το φλερτ πίσω από λαικ και φολλοου.
Σίγουρα παλιότερα ήταν αλλιώς ναι αλλά με όλη αυτήν την τεχνολογική πανδαισία οι περισσότεροι μένουν εκεί. Άλλοι κάνουν γνωριμίες κλπ.
Γενικά τα ίδια είναι μην νομίζεις ότι εκεί είστε σε χειρότερο επίπεδο όσον αφορά τις σχέσεις απλά εκεί από ότι ξέρω έχουν άλλη νοοτροπία προφανώς στις σχέσεις στις ξεπετες και σε όλα αυτά.
Και ήρθε και ο κοβιντ και έκανε τις κοινωνικές επαφές ακόμα πιο δύσκολες .
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εκεί ήθελα να εστιάσω έχουν άλλη κουλτούραΌχι μαργαρίτα ,εδω μπορώ να καταλάβω τι ΝΕΛ γιατί είναι εντελώς άλλος ο πολιτισμός τους
Nick890
Επιφανές μέλος

04-01-22

12:42
Δεν παίρνω την θέση της Νελ ,για να την υποστήριξω .Απλά έτσι είναι ο πολιτισμός τους όπως είπαΚοιτα δεν θα μπω στην διαδικασια να σου αλλαξω την αποψη αλλα τον βασικο κανονα οσο αφορα την συμπεριφορες των ανθρωπων δεν μπορεις να τον παραβλεψεις .
Δεν θα μιλησω μονο για την Νελη για να μην παρεξηγηθω εφόσον πλεον υπαρχει αυτη η νοοτροπια εδω μεσα ,θα μιλησω γενικα .
Οι ανθρωποι που γενικως σε καθε μερος βρισκουν ¨δικαιολογίες ¨ωστε να μην μπουν στην διαδικασια της σκεψης, μηπως τελικα εγω κανω κατι λαθος και δεν εχω το αποτελεσμα που θελω ,δεν μπορουν να αντιληφθουν πως αυτο που εκπέμπουν οι ιδιοι αυτο εισπρατουν στις προσωπικες τους σχεσεις .
Δεν μιλαμε για ενα συγκεκριμενο πολιτισμο .Μιλαμε για ενα μοτιβο συγκεκριμενης συμπεριφορας που εχει το ιδιο ακριβός αποτελεσμα σε πολλους και διαφορετικους πολιτισμους .
Αν αυτο εσενα σου δηλωνει οτι σε τετοιες φασεις φταινε ολοι οι αλλοι και οχι ο ενας τοτε δεν εχω κατι αλλο να πω![]()
![]()
@nPb @Johnny15 θέλετε να μας πείτε συνοπτικά πως είναι ο πολιτισμός σας εκεί που ζείτε και αν συγκρίνεται με την Ελλάδα ? Δηλαδή για παρέες είναι κλειστοί άνθρωποι ?
Guest 528707
Επισκέπτης

04-01-22

12:49
Βρε συ Νικο δεν ειναι θεμα να παρω θεση ή να ταχθω κατα μιας αποψης ..Δεν παίρνω την θέση της Νελ ,για να την υποστήριξω .Απλά έτσι είναι ο πολιτισμός τους όπως είπα
Τελοσπαντων ας το αφησουμε γιατι μαλλον δεν αντιλαμβανεσαι το ποιντ ολου αυτου .
Το εγω μας ειναι το θεμα ,ο χαρακτηρας μας και η συμπεριφορα μας .
Εγω ξερω πλεον και στην αλλη ακρη του κοσμου να με πας αν εχω την αναγκη να βρω παρεα θα την βρω και ας κανω εγω την πρωτη κινηση και ας φαω και 10 απορριψεις ...
Αν περιμεναμε απο τους αλλους να μας ικανοποιούν τις δικες μας αναγκες χωρις εμεις να ειμαστε σε θεση να τις υποστηριξουμε τοτε σιγουρα παντα θα μας φταιει ενας τριτος παραγωντας !
Μια κολτουρα και ενα πολιτισμο τον βρισκεις ,το θεμα ειναι να αλλαξεις και εσυ πλεον καποια δικα σου στοιχεια για να μπορεσεις να καλυπτεις τις αναγκες σου !
Nick890
Επιφανές μέλος

04-01-22

12:52
Σε κατάλαβα βρεΕγω ξερω πλεον και στην αλλη ακρη του κοσμου να με πας αν εχω την αναγκη να βρω παρεα θα την βρω και ας κανω εγω την πρωτη κινηση και ας φαω και 10 απορριψεις
Απλά θα σου απαντήσω σε αυτό που λες .Εσύ θες παρέα ....ο άλλος θα σε δεχτεί?(αυτό αναφέρω τόση ώρα και στον Ηλία ...ο πολιτισμός τους έχει αλλάξει και μαζί τους οδεύουμε και εμείς )
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.

04-01-22

13:03
"γεια, θελω να σου πω κατι". Του λεω τι; "Εισαι ομορφη". Ευχαριστω του λεω. Μου λεει δουλευω στο ταδε μερος και μου δειχνει ενα μαγαζι απεναντι. Ωραια μπραβο του λεω. Και εφυγα γιατι το ολο σκηνικο ηταν τερμα awkward. Θελετε και αλλα;
Δηλαδη τι το awkward ειχε αυτο ; καλα εντάξει ο αλλος που μοιραζει χαρτάκια .... αλλα αυτο εδω γιατι ειναι creepy;
Πριν 1-2 μηνες ημουν σε παρκο μονη και μολις ειχε δυσει ο ηλιος και ερχεται ενας τυπος και μου λεει "γεια θελεις να με βοηθησεις να τραβηξω βιντεο για youtube?". Σας φαινονται ολα αυτα νορμαλ προσεγγισεις;
Αυτο πάλι το κακό έχει ; θα μπορουσα κ εγώ να στο ζητήσω.
Αλλος απο πισω μου στο πεζοδρομιο μου ειπε "ωραιο μαλλι". Ε τι να του πεις;
Αυτο πάλι τι κακο έχει ;
Δηλαδη εχουμε τρεις διααφορετικους ανθρωπους ο ενας σου ειπε εισαι ομορφη κ δουλευει στο ταδε μαγαζι επειδη ηθελε καπως να πιασει κουβεντα (ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ δεν τον ρωτησες κάτι) εχουμε εναν αλλο ο οποιος σου ειπε ωραιο μαλλι οπως ειχα πει εγω παλια σε κάποια ωραιο ρολοι... και εναν ακομη που σου ζητησε να τον βοηθησεις σε ένα βιντεάκι το οποιο μου φαινεται μια χαρα νορμάλ ειδικα το τελευταιο.
Αρα και εγω που ειπα στην αλλη τις προαλλες
"Θα ηθελα να σε γνωρισω γιατι μ αρεσεις" ήμουν creepy. Ok εντάξει... δεν ταιριάζουμε ολοι με ολες , και εγω θα βαριομουν Νέλλη να ακουσω τέτοιες δικαιολογιες απο κάποια που έχει ξεπεράσει τα 28
απο ενα μικρο κοριτσι 18-20-24 ετων ναι θα το δικαιολογουσα... αλλα οχι απο μια 30αρα. Θα την ηθελα πιο απελευθερωμενη. Μπαινεις εδω κ γράφεις και καλα κανεις... διαβασε κ μια κριτική λοιπον απο μένα.
Απο μενα θα ηταν "τωρα αυτη τι λεει.... θα κανουμε τιποτα ή να το ριξουμε στα φιλοσοφικα;"
Guest 528707
Επισκέπτης

04-01-22

13:15
Αυτο θα το ξερεις αν δεν κανεις κίνηση ?Σε κατάλαβα βρε
Απλά θα σου απαντήσω σε αυτό που λες .Εσύ θες παρέα ....ο άλλος θα σε δεχτεί?(αυτό αναφέρω τόση ώρα και στον Ηλία ...ο πολιτισμός τους έχει αλλάξει και μαζί τους οδεύουμε και εμείς )
Ξεκαθαρα οχι !
Οποτε γιατι μιλας ακριβός ?
Μηπως αν εχεις το θαρρος να κανεις εσυ κίνηση και φοβασαι μια τυχών απόρριψη ?
Εκει παμε αλλου

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.412 μηνύματα.

04-01-22

13:29
Οι τελευταίοι που ανέφερες ήθελαν ξεκάθαρα να σε προσεγγίσουν κάπως και να ανοίξουν συζήτηση οπότε επέλεξαν να εστιάσουν σε κάτι πάνω σου για να έχουν πάτημα. Δεν το θεωρώ κακό. Πολλοί το κάνουν. Εμένα ας πούμε πολύ συχνά όταν βγω βόλτα με τον σκύλο θα μου πουν «Τι όμορφος ο σκύλος, τι ράτσα είναι;». Αν ενδιαφέρομαι να συνεχίσω την συζήτηση θα πω και την «ράτσα», θα πω και δυο πράγματα παρά πάνω. Αν δω ότι δεν το συνεχίζει ο ίδιος ή ότι δεν οδηγεί κάπου η συζήτηση σταματάω και εγώ και λέμε «καλή συνέχεια», κόσμια, ούτε γάτα ούτε ζημιά και καμία παρεξήγηση. Μια φορά ήρθε ένας δίπλα μου ενώ περίμενα να περάσω τον δρόμο με τον σκύλο και μου έκανε την ίδια ακριβώς ερώτηση που ανέφερα πιο πάνω. Ο συγκεκριμένος κοιτούσε επίμονα και δεν μου έδωσε καλά vibes οπότε του λέω απλά «Ημίαιμο είναι» και έφυγα. Το πήρε το μήνυμα. Αν ξέρεις να διαβάζεις τον άλλον, δεν θα έχεις θέμα. Απλώς μην θεωρείς ότι όλοι έχουν κακές προθέσεις ή είναι περίεργοι. Αν το νιώσεις μέσα σου, σαν ένστικτο, ναι, εντάξει λογικό να φύγεις βολίδα. Ούτε εγώ θα καθόμουν να μιλήσω στον τυπά που μοίραζε χαρτάκια. Αλλά και εσύ αν δες κάποιον ο οποίος φαίνεται συζητήσιμος (δεν θα πέσεις πάντα μέσα αλλά δεν υπάρχει κάτι κακό στο να προσπαθήσεις) μίλα του! Το πιο πιθανό αν δεν ενδιαφέρεται καθόλου θα στο δείξει.και οι 2 μιλατε εκ του ασφαλους χωρις να γνωριζετε. Η κουλτουρα δεν ηταν παντα ετσι. Τα τελευταια χρονια εχει χειροτερεψει. Δεν ειναι ολοι ετσι. Εκτος μετροπολιταν περιοχης ο κοσμος ειναι φυσιολογικος και ανοιχτος. Οι Ευρωπαιοι ειναι επισης ανοιχτοι. Οι ασιατες οχι. Αλλοι απο αλλες πολεις ειναι επισης ανοιχτοι. Αν πας σε αυτους που ειναι μονοι και τους μιλησεις στα καλα καθουμενα χωρις να τους γνωριζεις θα σε περασουν για πρεζονι ή για αστεγο που θελει λεφτα. Μια φορα ημουν εξω απο βιβλιοθηκη και ηρθε ενας περιεργος τυπος και με ρωτησε αν θελω να γινω φιλη του. Αλλος ηταν μεσα σε αστικο και μοιραζε χαρτακια που ελεγε οτι ψαχνει φιλους. Για τετοιες καταστασεις μιλαμε. Δεν ξερουν καν πως να σε πλησιασουν και οσοι σε πλησιαζουν ειναι creepy οπως οι παραπανω. Ενας αλλος το καλοκαιρι στην παραλια μου λεει "γεια, θελω να σου πω κατι". Του λεω τι; "Εισαι ομορφη". Ευχαριστω του λεω. Μου λεει δουλευω στο ταδε μερος και μου δειχνει ενα μαγαζι απεναντι. Ωραια μπραβο του λεω. Και εφυγα γιατι το ολο σκηνικο ηταν τερμα awkward. Θελετε και αλλα; Πριν 1-2 μηνες ημουν σε παρκο μονη και μολις ειχε δυσει ο ηλιος και ερχεται ενας τυπος και μου λεει "γεια θελεις να με βοηθησεις να τραβηξω βιντεο για youtube?". Σας φαινονται ολα αυτα νορμαλ προσεγγισεις; Αλλος απο πισω μου στο πεζοδρομιο μου ειπε "ωραιο μαλλι". Ε τι να του πεις;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.

04-01-22

14:42
Ορισμένες φορές οι γυναικές επειδη κάποιος πάει να τους μιλήσει , λανθασμένα νομιζουν οτι βρίσκονται στη θέση του κριτή και ξεχνάνε τελειως τη δικη τους στάση.
Μετά που ορισμένοι μου λένε εμενα "σιγα μη πάω να μιλησω στη καθεμια που το παιρνει κ πάνω της" πως να τους δώσω άδικο ;
τους λέω να κάνουν οτι καταλαβαινουν. Εγω ετσι κ αλλιως οποτε πάω δεν περιμένω τίποτα. Αλοιμονο να βασιζεις την ευτυχια σου σε μια άγνωστη που ειδες στο δρομο κ δεν ξέρεις πως λειτουργει το μυαλό της και τι κουβαλάει Απλα θελεις οταν ξεκινησει το παιχνιδι να μη κανει μαλακιες και στη σπάσει αν δε πέσεις σε καλη περιπτωση που ανεβάζει αυτο που ηδη νιώθεις (εσυ ο ιδιος εξαρχης) τοτε εννοειται ειναι αξιολογη περίπτωση. Αλλα δεν ειναι πολλές έτσι. Θέλει attitude και να μη κουβαλάς κόμπλεξ τα οποια δεν μπορείς να διαχειρι΄στεις... φυσικα τα ιδια ισχυουν και για τους άντρες. Τα βλέπω σε πολλες περιπτώσεις.
Δυσκολα μπορει να μου κρυφτει κάποιος ακομη κ αν προσπαθει να κάνει τον ειρωνα και τον πνευματώδη. Εμεις δεν μασάμε απο τέτοια... αξιολογουμε τον καθενα κ τη καθεμια οχι απο κενες φαμφάρες αλλα απο τη συμπεριφορα του κ τι έχει να προσφέρει στο "πεδιο".
Ευτυχια νιώθω επειδη εγω ο ιδιος έχω αποφασισει οτι θέλω να ζησω το φλέρτ , τον ερωτα , την καυλα και γενικά ολα αυτα τα ωραία ερωτικά.
Κατα τα αλλα μην ασχολειστε με παιδάκια ανεξαρτητου ηλικίας αντρες/γυναικες.
Μετά που ορισμένοι μου λένε εμενα "σιγα μη πάω να μιλησω στη καθεμια που το παιρνει κ πάνω της" πως να τους δώσω άδικο ;

τους λέω να κάνουν οτι καταλαβαινουν. Εγω ετσι κ αλλιως οποτε πάω δεν περιμένω τίποτα. Αλοιμονο να βασιζεις την ευτυχια σου σε μια άγνωστη που ειδες στο δρομο κ δεν ξέρεις πως λειτουργει το μυαλό της και τι κουβαλάει Απλα θελεις οταν ξεκινησει το παιχνιδι να μη κανει μαλακιες και στη σπάσει αν δε πέσεις σε καλη περιπτωση που ανεβάζει αυτο που ηδη νιώθεις (εσυ ο ιδιος εξαρχης) τοτε εννοειται ειναι αξιολογη περίπτωση. Αλλα δεν ειναι πολλές έτσι. Θέλει attitude και να μη κουβαλάς κόμπλεξ τα οποια δεν μπορείς να διαχειρι΄στεις... φυσικα τα ιδια ισχυουν και για τους άντρες. Τα βλέπω σε πολλες περιπτώσεις.
Δυσκολα μπορει να μου κρυφτει κάποιος ακομη κ αν προσπαθει να κάνει τον ειρωνα και τον πνευματώδη. Εμεις δεν μασάμε απο τέτοια... αξιολογουμε τον καθενα κ τη καθεμια οχι απο κενες φαμφάρες αλλα απο τη συμπεριφορα του κ τι έχει να προσφέρει στο "πεδιο".
Ευτυχια νιώθω επειδη εγω ο ιδιος έχω αποφασισει οτι θέλω να ζησω το φλέρτ , τον ερωτα , την καυλα και γενικά ολα αυτα τα ωραία ερωτικά.
Κατα τα αλλα μην ασχολειστε με παιδάκια ανεξαρτητου ηλικίας αντρες/γυναικες.

04-01-22

15:54
Όπως έγραψε και ένα άλλο μέλος, έχουμε 2022, μπορούν και οι γυναίκες από μόνες τους να κάνουν κίνηση.
Guest 515609
Επισκέπτης

04-01-22

16:08
Σε απάντηση στο τόπικ του θρεντ εγώ βρίσκομαι Πολίχνη πάντως.
Σε απάντηση στην Νελιέλ, μιλάνε τα νεύρα σου που δεν κάλυψες την ανάγκη σου εκείνη την στιγμή. Θράσος; χμμμ ναι, μπορεί.
Μια συγγνώμη μπορούσαν να σου την πουν στο τέλος πάντως λολ.
Σε απάντηση στην Νελιέλ, μιλάνε τα νεύρα σου που δεν κάλυψες την ανάγκη σου εκείνη την στιγμή. Θράσος; χμμμ ναι, μπορεί.
Μια συγγνώμη μπορούσαν να σου την πουν στο τέλος πάντως λολ.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.386 μηνύματα.

04-01-22

17:09
Η απλή απάντηση είναι καμιά φορά και η σωστότερη. Maybe you're not as much as interesting as you'd like.2 ώρες σε καφέ μόνη με άλλους 5-6 επίσης μόνους/ες σε άλλα τραπέζια και ο μόνος άνθρωπος που με πλησίασε ήταν ενας καθαριστής να ρωτήσει αν μπορεί να πάρει το πιάτο μου. Για τέτοια κοινωνικότητα μιλάμε εδώ. Καθόμουν και παρατηρούσα πόσο αποξενωμένοι και ψυχροί είναι. Για αυτό και δεν είχαμε ποτέ θέμα με τον κορονοιο. Η αποστασιοποίηση υπήρχε πολυ πιο πριν. Οι άντρες έχουν χάσει τα @@ τους και όλοι πλέον βασίζονται σε ένα app. Καληνύχτα.
(wham...nuke goes off)
Guest 875331
Επισκέπτης

04-01-22

17:54
'Οχι Χίμελα δεν παίζει και το λες επειδή σου λείπουον οι βασικές κοινωνικές δεξιότητες να το καταλάβεις. Αν κάποιος θέλει να της μιλήσει θα τη διακόψει και θα τη ρωτήσει αν είναι οκ κι αν όχι τότε απλά θα την αφήσει, δε θα επιμήνει. Αν κάποιος δε θέλει να ενοχληθεί με τίποτα, τότε πάει σε καφέ όπως τα στάρμπαξ που έχουν χώρους για ησυχία. 'Ελεος.Το να σέβονται απλά την επιλογή σου να καθίσεις μόνη να πιεις καφέ δεν παίζει; Ή θες άντρα παλαιάς κοπής σαν τον Χαϊκάλη που όταν μία του λέει όχι αυτός επιμένει και δεν τα παρατάει;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

04-01-22

18:02
'Οχι Χίμελα δεν παίζει και το λες επειδή σου λείπουον οι βασικές κοινωνικές δεξιότητες να το καταλάβεις. Αν κάποιος θέλει να της μιλήσει θα τη διακόψει και θα τη ρωτήσει αν είναι οκ κι αν όχι τότε απλά θα την αφήσει, δε θα επιμήνει. Αν κάποιος δε θέλει να ενοχληθεί με τίποτα, τότε πάει σε καφέ όπως τα στάρμπαξ που έχουν χώρους για ησυχία. 'Ελεος.
Την ευθύνη βεβαια την έχουν και οι άντρες που θα επιλέξουν να κάνουν κινηση σε μια σαν τη Χιμέλα που απο μονη της έχει πει πως δεν θα εκτιμούσε ποτέ κάτι τέτοιο.
Υποτιθεται πως μετά απο κάποια ηλικία έχεις το μάτι να καταλαβεις ποια ειναι διαθέσιμη κ ποια όχι τωρα αν η αλλη δεν κοιτάει, ειναι τέρμα σοβαρή και γενικα φοράει ακουστικα, μιλαει στο τηλ κτλπ κτλπ εκει αμα πας κ μιλησεις και σε αντιμετωπισεις με υφος σηκω φυγε απο εδω δεν θα ευθυνεται αυτή αλλα εσύ.
Σε ανθρωπους οοι οποιοι δεν έχουν σκοπο να ασχοληθουν με τα ερωτικά τους ή ειναι αλλού εγω δεν θα πηγαινα ετσι κ αλλιώς. Δεν εχει κανενα νοημα. Σαν να πηγαινεις στο Σκλαβενιτη Κυριακάτικα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- MarcoReus
- Libertus
- Joji
- Requiem
- Μήτσος10
- milsa
- marww
- Efewq
- Galini66
- hirasawayui
- xifomaxos
- Sevasti
- User2350
- MONTA
- camil
- _pathfinder_
- kn9919
- Ταπεινή παπαρούνα
- sofoula2430
- L0st
- Scandal
- Helen93
- Paragontas7000
- charmander
- giannhs2001
- CiNeFiL
- Mt73
- Gigahis
- taketrance
- Nickx
- Free_demo_n_female
- Wonderkid
- Johnny15
- fretoe
- SlimShady
- Panos_02
- jj!
- Mhtrogoal
- Viedo
- American Economist
- Memetchi
- ggl
- korlef
- Μαυρίκιος
- GiorgosAsi
- Αλκης Κ.
- Ole Gunnar Solskjaer
- Snifer
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- physicscrazy
- chester20080
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.