Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

22-11-21

23:09
Ε πες μας κι εσύ να ξέρουμεΕσύ έχεις γράψει τη λίστα της λαγκαρντ μανδαμ;; `![]()
Helen93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Helen93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 136 μηνύματα.

22-11-21

23:11
Απλά πραγματάκια. Μιλάω και από συζητήσεις με φίλες γνωστές πχ δεν φλερτάρουν.. Πολύ δυσκολία ρε guys γτ; ή βαριούνται να διεκδικήσουν να το πω;
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα.

22-11-21

23:12
Απλά πραγματάκια. Μιλάω και από συζητήσεις με φίλες γνωστές πχ δεν φλερτάρουν.. Πολύ δυσκολία ρε guys γτ; ή βαριούνται να διεκδικήσουν να το πω;
είναι η σειρά σας τώρα. hello! είμαστε στο 2021!

Helen93
Εκκολαπτόμενο μέλος

22-11-21

23:17
Είναι το 2021 το επιχείρημα σου δηλαδή;είναι η σειρά σας τώρα. hello! είμαστε στο 2021!![]()
Γιατί ακόμα κι έτσι θα σου πω υπάρχουν κ κοπέλες που το κάνουν προφανώς ήδη. Υπάρχουν άλλες που δεν το έχουν αυτο. Αυτό τι σημαίνει θα τρέχουν μόνο αυτές για να κάνετε κίνηση εσείς;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.

22-11-21

23:18
Δεν υπάρχει κριτήριο λιγότερο ή περισσότερο άντρας. Μάλλον στο άνθρωπος μπορεί να το ρωτήσει κάνεις καλύτερα..
Εγω δε κρίνω έτσι τουλάχιστον.
Απλά σαν κοπέλα διακρίνω μια δυσκολία στο να βρω κάποιο αγόρι σε σχέση με παλιότερα.. Εντάξει δεν είμαι κ μικρούλα βέβαια. Απλά γενικά έχω απορία γιατί βλέπω έναν χαμό και στις υφιστάμενες σχέσεις ζευγαριών.
Εσυ θεωρείς ότι έχεις το σωστό στυλ και δεν τους απωθεί ς με το τρόπο σου; μήπως είσαι πολυ απαιτητική; μήπως πολυ εγωίστρια ; μήπως σ αρέσουν όσοι δεν.... Και απορρίπτεις παιδια που θα σε έκαναν να περασεις καλυτερα ;
Guest 881237
Επισκέπτης

22-11-21

Η αλήθεια είναι ότι σε πολλές αρέσουν αυτοί που βρίζουν και είναι λίγο "αλήτες".
Η γνωστή φράση "αν δεν είναι Μ...κας δεν τον θέλω "
Σε κάποιες (λιγότερες) αρέσουν τα καλά παιδιά που οι άλλες βλέπουν σαν φίλο
Αυτό έχω παρατηρήσει εγώ τουλάχιστον στην ηλικία μου
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα.

22-11-21

Είναι το 2021 το επιχείρημα σου δηλαδή;
Γιατί ακόμα κι έτσι θα σου πω υπάρχουν κ κοπέλες που το κάνουν προφανώς ήδη. Υπάρχουν άλλες που δεν το έχουν αυτο. Αυτό τι σημαίνει θα τρέχουν μόνο αυτές για να κάνετε κίνηση εσείς;
εμένα δεν μου το κάνει καμία!!!

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.

22-11-21

23:19
Μάλλον θες άντρες που επιδίδονται σε απροσδόκητες γνωριμίες.... Μάλλον είμαστε λίγοι.
Helen93
Εκκολαπτόμενο μέλος

22-11-21

23:19
Ωραία ρε συ. Μπορεί να έτυχε. Εσένα αν σου αρέσει κάποια και δε κάνει κίνηση εσύ θα κάνεις όμως κίνηση;εμένα δεν μου το κάνει καμία!!!![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

22-11-21

23:20
Η αλήθεια είναι ότι σε πολλές αρέσουν αυτοί που βρίζουν και είναι λίγο "αλήτες".
Η γνωστή φράση "αν δεν είναι Μ...κας δεν τον θέλω "
Σε κάποιες (λιγότερες) αρέσουν τα καλά παιδιά που οι άλλες βλέπουν σαν φίλο
Αυτό έχω παρατηρήσει εγώ τουλάχιστον στην ηλικία μου
Πόσο είναι αυτές 15 ;
dum dum boy
Διάσημο μέλος

22-11-21

23:20
Ωραία ρε συ. Μπορεί να έτυχε. Εσένα αν σου αρέσει κάποια και δε κάνει κίνηση εσύ θα κάνεις όμως κίνηση;
όχι. ντρέπομαι συνήθως.
Helen93
Εκκολαπτόμενο μέλος

22-11-21

23:21
Εσυ θεωρείς ότι έχεις το σωστό στυλ και δεν τους απωθεί ς με το τρόπο σου; μήπως είσαι πολυ απαιτητική; μήπως πολυ εγωίστρια ; μήπως σ αρέσουν όσοι δεν.... Και απορρίπτεις παιδια που θα σε έκαναν να περασεις καλυτερα ;
Δεν είμαι καμία Αγία. Έχω βρει κι εγώ τα αρνητικά μου γενικότερα.
Τι εννοείς όσοι δεν;
Από εκεί κ έπειτα είναι κ θέμα γούστου κ κλικ Εντάξει. Δεν αρέσουμε σε όλους ούτε μας αρέσουν όλοι..
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αν τρολαρεις σημασία έχει ότι έκανες κινησεις και το προσπαθείς. Άσε την άλλη γτ κι εμείς χάνουμε λάδια δν φταις.
Αν δεν τρολαρεις, μάλλον δν είναι ντροπή όσο ότι φοβάστε την απόρριψη σε σημείο αηδιαςόχι. ντρέπομαι συνήθως.
Guest 881237
Επισκέπτης

22-11-21

23:23
Και σε μεγαλύτερες ηλικίες συμβαίνει.Πόσο είναι αυτές 15 ;

22-11-21

23:23
Άμα δεν βρίσκεις άντρες, πήγαινε σε γυναίκες. Μην κολλάς!
Helen93
Εκκολαπτόμενο μέλος

22-11-21

23:24
Έγινε. Ευχαριστώ!Άμα δεν βρίσκεις άντρες, πήγαινε σε γυναίκες. Μην κολλάς!
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

22-11-21

23:25
Και σε μεγαλύτερες ηλικίες συμβαίνει.
Τι να συμβαίνει ; να μπλεξουν με ψευτόμαγκες ; ε ναι αμα η άλλη έχει χαμηλο επίπεδο λογικό.
dum dum boy
Διάσημο μέλος

22-11-21

23:26
Αν δεν τρολαρεις, μάλλον δν είναι ντροπή όσο ότι φοβάστε την απόρριψη σε σημείο αηδιας
ίσως εγώ. την απόρριψη. την έκθεση. αλλά μην το γενικεύεις ρε συ. κρίμα είναι.

Guest 881237
Επισκέπτης

22-11-21

23:26
Τρομερή ιδέα. Υπάρχει όμως ένα μικρό πρόβλημα είμαι στρέιτΆμα δεν βρίσκεις άντρες, πήγαινε σε γυναίκες. Μην κολλάς!

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

22-11-21

23:27
Δεν είμαι καμία Αγία. Έχω βρει κι εγώ τα αρνητικά μου γενικότερα.
Τι εννοείς όσοι δεν;
Από εκεί κ έπειτα είναι κ θέμα γούστου κ κλικ Εντάξει. Δεν αρέσουμε σε όλους ούτε μας αρέσουν όλοι..
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αν τρολαρεις σημασία έχει ότι έκανες κινησεις και το προσπαθείς. Άσε την άλλη γτ κι εμείς χάνουμε λάδια δν φταις.
Αν δεν τρολαρεις, μάλλον δν είναι ντροπή όσο ότι φοβάστε την απόρριψη σε σημείο αηδιας
Εννοω πως σ αρέσουν άτομα που μπορεί να μην το έχουν να φλερτάρουν. Δεν είμαστε όλοι έτσι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- MarcoReus
- Libertus
- Joji
- Requiem
- Μήτσος10
- milsa
- marww
- Efewq
- Galini66
- hirasawayui
- xifomaxos
- Sevasti
- User2350
- MONTA
- camil
- _pathfinder_
- kn9919
- Ταπεινή παπαρούνα
- sofoula2430
- L0st
- Scandal
- Helen93
- Paragontas7000
- charmander
- giannhs2001
- CiNeFiL
- Mt73
- Gigahis
- taketrance
- Nickx
- Free_demo_n_female
- Wonderkid
- Johnny15
- fretoe
- SlimShady
- Panos_02
- jj!
- Mhtrogoal
- Viedo
- American Economist
- Memetchi
- ggl
- korlef
- Μαυρίκιος
- GiorgosAsi
- Αλκης Κ.
- Ole Gunnar Solskjaer
- Snifer
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- physicscrazy
- chester20080
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.