Guest 890013
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

04-07-21

16:03
Ζηλεύουν ρε γαμώτιΒαλντερ σας αφήνω να παίξετε μπαλιτσα, εγώ απλά απαντάω ειλικρινά σε ένα ενδιαφέρον θρεντ. Δεν φταίω εγώ που με καλούν εδώ και εκεί, να μην τα γράφω; Άλλωστε δεν μπορώ να ανταγωνιστώ παίκτες όπως ο χάκερ που είναι τοπ 0.001% στην Ελλάδα και εσένα που τρέχουν τα γυναικονερα οποιασδήποτε περνάει την πόρτα του σπιτιού σου και το βλέπει.

Johnny15
Επιφανές μέλος
Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.746 μηνύματα.

04-07-21

16:08
Εγώ το μόνο που θα ζήλευα θα ήταν κάμπινγκ Σαμοθράκη αυτή τη στιγμή.Ζηλεύουν ρε γαμώτι![]()
Euge.loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ευγενία Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 239 μηνύματα.

04-07-21

18:13
Εγώ διαβάζω για πανελελε 2022, Μέσα Ιουλίου θα παω Μύκονο, Αυγουστο Σαντορίνη

Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

05-07-21

07:44
Ούτε αυτοί, μην κοιτάς που γράφουν αβέρτα,κανείς δεν θα πάει κάπου κόβω το κεφάλι μου
Έχω τον Τζόνι στο ινστα... Πάει όντως σ'ολα αυτά που λέει

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εγώ διαβάζω για πανελελε 2022, Μέσα Ιουλίου θα παω Μύκονο, Αυγουστο Σαντορίνη![]()
Κι εγώ πριν τις πανελελε του 15 είχα πάει 4 μέρες Θεσσαλονίκη κι ένιωθα πολύ γουαου να ουμε που βγήκα απ' την Σπάρτη μετά τα καλοκαιρινά.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.746 μηνύματα.

05-07-21

10:24
Με έχει παρεξηγήσει η Κριστιν. Άλλες χρονιές έγραφα ότι δεν θα πάω πουθενά είτε επειδή δεν είχα λεφτά είτε παρέα κλπ. Απλά συμμετέχω στις συζητήσεις, δεν φλεξάρω ούτε λέω ψέματαΈχω τον Τζόνι στο ινστα... Πάει όντως σ'ολα αυτά που λέει![]()

ΥΓ Προς τι το κλάμα; Διακοπάρες θα κάνεις και εσύ

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.

05-07-21

11:22
Δαλματικές ακτές (Budva, Dubrovnik κ.λπ.) και βλέπουμε...
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.887 μηνύματα.

05-07-21

13:29
σε ενα φοιτητικο προγραμμα στην ιταλια για 10 μερες

05-07-21

13:45
Δεν το περίμενα ποτέ από σένα.Μάλλον επειδή κάνω περισταστιακό τρολλινγκ σε άλλα θρεντς.

Johnny15
Επιφανές μέλος

05-07-21

13:50
Έχω θυμώσει μαζί σου που με έγραψες επιδεικτικά όσο ήμουν Ελλάδα.Δεν το περίμενα ποτέ από σένα.![]()
Guest 890013
Επισκέπτης

05-07-21

13:51
Έχω τον Τζόνι στο ινστα... Πάει όντως σ'ολα αυτά που λέει
Παιδιά, I hate to break it to you, αλλά δεν αναφερόμουν στον Γιάννη όταν το έγραψα αυτό.Με έχει παρεξηγήσει η Κριστιν. Άλλες χρονιές έγραφα ότι δεν θα πάω πουθενά είτε επειδή δεν είχα λεφτά είτε παρέα κλπ. Απλά συμμετέχω στις συζητήσεις, δεν φλεξάρω ούτε λέω ψέματαΜάλλον επειδή κάνω περισταστιακό τρολλινγκ σε άλλα θρεντς.
Γιάννη μου, είναι δύσκολο ναι, αλλά δεν σε έχω συνέχεια στο μυαλό μου,πάλεψα πολύ για αυτό και το κατάφερα.

Johnny15
Επιφανές μέλος

05-07-21

13:52
Είναι δύσκολο να έχω μια θέση στο μυαλό σου με τόσους άνδρες εδώ πέρα, ισχύει.Παιδιά, I hate to break it to you, αλλά δεν αναφερόμουν στον Γιάννη όταν το έγραψα αυτό.
Γιάννη μου, είναι δύσκολο ναι, αλλά δεν σε έχω συνέχεια στο μυαλό μου,πάλεψα πολύ για αυτό και το κατάφερα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

05-07-21

14:18
Είναι δύσκολο να έχω μια θέση στο μυαλό σου με τόσους άνδρες εδώ πέρα, ισχύει.
Φάουλ.-
Guest 896561
Επισκέπτης

05-07-21

14:47
Δεν θα πάω πουθενά το καλοκαίρι. Κάθε μέρα δουλειά, τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβρη.
azula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η azula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα.

05-07-21

16:29
Με εδρα την Παργα θα οργωσουμε τις παραλιες του Ιονιου και θα παραβρεθουμε σε οσα περισσοτερα πανηγυρια μπορουμε

05-07-21

16:45
Α πάρε νουμεράκι και μπες στην ουρά με όλους όσους ακόμα έχουν θυμώσει μαζί μου. Είναι αρκετοί.Έχω θυμώσει μαζί σου που με έγραψες επιδεικτικά όσο ήμουν Ελλάδα.

Guest 209912
Επισκέπτης

05-07-21

16:48
Himela τόσα χρόνια μιλάμε και να φανταστείς δεν ξέρω πως σε λένε. Εισαι η Himela. Μήπως σε λένε Himela?
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

05-07-21

17:14
Εγω αρκώ. Και θα σου πιω το αίμα και με το καλαμάκι την ώρα που κοιμάσαι και βλέπεις όνειρα με πανσέτες στη σχάρα.Α πάρε νουμεράκι και μπες στην ουρά με όλους όσους ακόμα έχουν θυμώσει μαζί μου. Είναι αρκετοί.![]()
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.

05-07-21

17:46
Ξερω εγω.Himela τόσα χρόνια μιλάμε και να φανταστείς δεν ξέρω πως σε λένε. Εισαι η Himela. Μήπως σε λένε Himela?

Guest 209912
Επισκέπτης

05-07-21

17:51
Με εξορκιζεις αλλά δε μου λες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 287 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Jack of Spades
- rafaela11
- AggelikiGr
- Paragontas7000
- iew
- American Economist
- johnsala
- Unboxholics
- Εριφύλη
- taketrance
- Kate1914
- Reader
- Giorgkalo
- Athens2002
- userguest
- Μήτσος10
- Wonderkid
- bibliofagos
- fmarulezkd
- Joji
- thenutritionist
- touvlo
- Ilma
- Scandal
- Ωρορα
- fockos
- Libertus
- despoina13
- еще один пророк р...
- mixaelaaa
- BatGuin
- Arianara S3
- Luludaki
- theodle
- fourkaki
- physicscrazy
- phleidhs
- Φινεύς
- teacher_40
- Hased Babis
- Fernando_A
- grtt
- GeorgePap2003
- Μαρια43
- melmel
- Antonia Alexandra
- Maraki_lar_1980
- charmander
- kalhkardia
- Totreno
- Esperos1
- marww
- Ariana2018
- jj!
- Jim175
- suaimhneas
- msk
- epote
- Maria23667
- Alessandra Eliza
- Δροσουλίτης
- Human being
- User2350
- P.Dam.
- ggl
- Εχέμυθη
- Countdown
- yellow
- Helen06
- glaros22
- camil
- Βασιλης1234
- Ιντερλουδιο
- giannhs2001
- augustine
- Meow
- Maraki4you
- Sosstoss
- Memetchi
- Μαυρίκιος
- Abiogenesis
- hirasawayui
- Τodoroki
- Johnny15
- maria89
- xristarac
- eukleidhs1821
- ΘανάσοςG4
- Panagiotis849
- kleoniki05
- penelopenick
- Maria_Xagorari
- thegreeknick
- chester20080
- bigthor
- Natsuko
- tsiobieman
- AK-92
- SlimShady
- giannis777
- J.Cameron
- Έμμα
- Αναστασία197
- Idontknoww
- Στεφανος56
- tslef8
- oups
- Stelios725
- nicks1999
- Citylights
- alexd99
- parrot/παπαγάλος
- Mexicanos
- Nikoleta_Giann
- VasoGrimes
- Viedo
- bruh_234
- Mt73
- sophiaa
- F1L1PAS
- Nikoleta93
- edouardos
- CiNeFiL
- New member
- gregory nub
- Giii
- GeoCommand
- gwgw_5
- Ryuzaki
- ag97
- Satan Claus
- Inquisitive
- Ace of Spades
- Helen93
- globglogabgalab
- Kostis-Palamas
- Nikos350zed
- azula
- Nickx
- barkos
- Loozen
- sunsetpp
- Unseen skygge
- Necropolis
- Johnman97
- johnietraf
- norbit
- Eua5
- angies
- ΠηνελόπηΤ
- Cookie_Monster
- orchidea
- Scott
- leo41
- nicole1982
- igeorgeoikonomo
- iminspain
- harry akritas
- McManus
- pacheiko
- Βλα
- Μπλακ Πητ
- Nefeloula
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.