Johnny15
Επιφανές μέλος
Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.746 μηνύματα.

04-07-21

11:57
Αυτά είναι τα καλύτερα.Αι νοουυυ, είναι 3η συνεχόμενη χρονιά που θα πάμε φέτος. Να πάω στην παραλία μέχρι το βράδυ να κοιτάω τον ουρανό και να μη σκέφτομαι τίποτα![]()
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

04-07-21

11:57
Εντάξει αν θες ανταλλάζω με Saint Tropez, να σε απαλλαξω δεν έχω πρόβλημαΑυτά είναι τα καλύτερα.
Necropolis
Νεοφερμένο μέλος
Ο Necropolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.

04-07-21

13:06
Πουθενα, δεν εχω φιλους

Johnny15
Επιφανές μέλος
Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.746 μηνύματα.

04-07-21

13:07
Όπως οι περισσότεροι που γράφουν εδώ δεν πειράζει.Πουθενα, δεν εχω φιλους![]()
Necropolis
Νεοφερμένο μέλος
Ο Necropolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.

04-07-21

13:12
Κατάντια, ασεΌπως οι περισσότεροι που γράφουν εδώ δεν πειράζει.
Effort
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Effort αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 301 μηνύματα.

04-07-21

13:32
Σκοπιές παρέα με τον μπερε και 40 βαθμούς. Παράλληλα διάβασμα κάτι τόμους για την εξεταστική του χειμώνα.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

04-07-21

14:38
εδω τις επομενες μερες

04-07-21

14:57
Έχεις ενημέρωση αν θα ανοίξουν τα σύνορα με Τουρκία φέτος;Στο Νησί μου!! ΧΙΟΣ.
Guest 890013
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

04-07-21

14:58
Ούτε αυτοί, μην κοιτάς που γράφουν αβέρτα,κανείς δεν θα πάει κάπου κόβω το κεφάλι μουΠουθενα, δεν εχω φιλους![]()
Guest 209912
Επισκέπτης

04-07-21

15:01
Πως μας πετσοκοψες έτσι ρε φίλε.Όπως οι περισσότεροι που γράφουν εδώ δεν πειράζει.
Ούτε εγώ θα παω κάπου, και γι αυτό που είπε ο Τζονυ και γιατί είμαι σκλαβος.
Johnny15
Επιφανές μέλος

04-07-21

15:05
Φίλε δεν σε ανέφερα πουθενά, αλλά ήθελα να δω ποιος θα τσιμπήσει πρώτος. Δεν περίμενα εσένα...Πως μας πετσοκοψες έτσι ρε φίλε.
Ούτε εγώ θα παω κάπου, και γι αυτό που είπε ο Τζονυ και γιατί είμαι σκλαβος.
Το να είσαι σκλάβος δεν είναι κακό, σε κάποιους αρέσουν τα κινκς

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

04-07-21

15:08
Απο οτι εχω ακούσει, ακομα δεν εχει ακουστει κατι. Μαλλον οχι.Έχεις ενημέρωση αν θα ανοίξουν τα σύνορα με Τουρκία φέτος;
Guest 890013
Επισκέπτης

04-07-21

15:09
Σε ποιούς;σε κάποιους αρέσουν τα κινκς

Johnny15
Επιφανές μέλος

04-07-21

15:12
Σε εμένα.Σε ποιούς;![]()
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

04-07-21

15:16
Σε εμένα.
Άσε να φάμε κι εμείς τίποτα ρε τύπε, μη τις κλείσεις όλες εδω μέσα, δείξε λίγο αλληλεγγύη. Εμφανίζεσαι σε ένα θρεντ με τα Σεν Τροπέ και οι υπόλοιποι οι πλεμπαίοι οι σκλάβοι τρέχουμε με τις Βιλέντα από πίσω να τραβάμε τα γυναικόνερα που προκαλούν οι αναρτήσεις σου, άσε μη γλιστρήσει κανα πιτσιρίκι που βαράει το τόπι δω χάμω ασούμε.
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.890 μηνύματα.
Guest 190013
Επισκέπτης

04-07-21

15:32
Αλίμονο.
Εγώ στον επόμενο μήνα θα γυρίσω αρκετά μέρη και έχω αρκετούς γνωστούς να δω και ν' αποχαιρετήσω. Ξεκινάμε με Ρόδο μια παρέα, Θεσσαλονίκη μετά, Αίγινα, camping Εύβοια άλλη παρέα και μια καθιερωμένη γύρα το χωριό μου.
Εγώ στον επόμενο μήνα θα γυρίσω αρκετά μέρη και έχω αρκετούς γνωστούς να δω και ν' αποχαιρετήσω. Ξεκινάμε με Ρόδο μια παρέα, Θεσσαλονίκη μετά, Αίγινα, camping Εύβοια άλλη παρέα και μια καθιερωμένη γύρα το χωριό μου.
Johnny15
Επιφανές μέλος

04-07-21

15:58
Βαλντερ σας αφήνω να παίξετε μπαλιτσα, εγώ απλά απαντάω ειλικρινά σε ένα ενδιαφέρον θρεντ. Δεν φταίω εγώ που με καλούν εδώ και εκεί, να μην τα γράφω; Άλλωστε δεν μπορώ να ανταγωνιστώ παίκτες όπως ο χάκερ που είναι τοπ 0.001% στην Ελλάδα και εσένα που τρέχουν τα γυναικονερα οποιασδήποτε περνάει την πόρτα του σπιτιού σου και το βλέπει.Άσε να φάμε κι εμείς τίποτα ρε τύπε, μη τις κλείσεις όλες εδω μέσα, δείξε λίγο αλληλεγγύη. Εμφανίζεσαι σε ένα θρεντ με τα Σεν Τροπέ και οι υπόλοιποι οι πλεμπαίοι οι σκλάβοι τρέχουμε με τις Βιλέντα από πίσω να τραβάμε τα γυναικόνερα που προκαλούν οι αναρτήσεις σου, άσε μη γλιστρήσει κανα πιτσιρίκι που βαράει το τόπι δω χάμω ασούμε.
Guest 209912
Επισκέπτης

04-07-21

15:59
τοπ 0.0001% tyvmΒαλντερ σας αφήνω να παίξετε μπαλιτσα, εγώ απλά απαντάω ειλικρινά σε ένα ενδιαφέρον θρεντ. Δεν φταίω εγώ που με καλούν εδώ και εκεί, να μην τα γράφω; Άλλωστε δεν μπορώ να ανταγωνιστώ παίκτες όπως ο χάκερ που είναι τοπ 0.001% στην Ελλάδα και εσένα που τρέχουν τα γυναικονερα οποιασδήποτε περνάει την πόρτα του σπιτιού σου και το βλέπει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 287 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Jack of Spades
- rafaela11
- AggelikiGr
- Paragontas7000
- iew
- American Economist
- johnsala
- Unboxholics
- Εριφύλη
- taketrance
- Kate1914
- Reader
- Giorgkalo
- Athens2002
- userguest
- Μήτσος10
- Wonderkid
- bibliofagos
- fmarulezkd
- Joji
- thenutritionist
- touvlo
- Ilma
- Scandal
- Ωρορα
- fockos
- Libertus
- despoina13
- еще один пророк р...
- mixaelaaa
- BatGuin
- Arianara S3
- Luludaki
- theodle
- fourkaki
- physicscrazy
- phleidhs
- Φινεύς
- teacher_40
- Hased Babis
- Fernando_A
- grtt
- GeorgePap2003
- Μαρια43
- melmel
- Antonia Alexandra
- Maraki_lar_1980
- charmander
- kalhkardia
- Totreno
- Esperos1
- marww
- Ariana2018
- jj!
- Jim175
- suaimhneas
- msk
- epote
- Maria23667
- Alessandra Eliza
- Δροσουλίτης
- Human being
- User2350
- P.Dam.
- ggl
- Εχέμυθη
- Countdown
- yellow
- Helen06
- glaros22
- camil
- Βασιλης1234
- Ιντερλουδιο
- giannhs2001
- augustine
- Meow
- Maraki4you
- Sosstoss
- Memetchi
- Μαυρίκιος
- Abiogenesis
- hirasawayui
- Τodoroki
- Johnny15
- maria89
- xristarac
- eukleidhs1821
- ΘανάσοςG4
- Panagiotis849
- kleoniki05
- penelopenick
- Maria_Xagorari
- thegreeknick
- chester20080
- bigthor
- Natsuko
- tsiobieman
- AK-92
- SlimShady
- giannis777
- J.Cameron
- Έμμα
- Αναστασία197
- Idontknoww
- Στεφανος56
- tslef8
- oups
- Stelios725
- nicks1999
- Citylights
- alexd99
- parrot/παπαγάλος
- Mexicanos
- Nikoleta_Giann
- VasoGrimes
- Viedo
- bruh_234
- Mt73
- sophiaa
- F1L1PAS
- Nikoleta93
- edouardos
- CiNeFiL
- New member
- gregory nub
- Giii
- GeoCommand
- gwgw_5
- Ryuzaki
- ag97
- Satan Claus
- Inquisitive
- Ace of Spades
- Helen93
- globglogabgalab
- Kostis-Palamas
- Nikos350zed
- azula
- Nickx
- barkos
- Loozen
- sunsetpp
- Unseen skygge
- Necropolis
- Johnman97
- johnietraf
- norbit
- Eua5
- angies
- ΠηνελόπηΤ
- Cookie_Monster
- orchidea
- Scott
- leo41
- nicole1982
- igeorgeoikonomo
- iminspain
- harry akritas
- McManus
- pacheiko
- Βλα
- Μπλακ Πητ
- Nefeloula
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.