Πού θα πάτε φέτος διακοπές;

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.811 μηνύματα.
Ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Ψάχνω να πάω 2-3 ημέρες Κύπρο τέλη Αυγούστου, και δεν ξέρω ποια πόλη να επιλέξω. Μεταξύ της Λευκωσίας, Λάρνακας και Πάφου ποια θεωρείτε καλύτερη επιλογή;; Ποια πόλη έχει περισσότερα να δεις και να κάνεις;;​
Ρίξε μια ματιά και στη Λεμεσό.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.732 μηνύματα.
Ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Ψάχνω να πάω 2-3 ημέρες Κύπρο τέλη Αυγούστου, και δεν ξέρω ποια πόλη να επιλέξω. Μεταξύ της Λευκωσίας, Λάρνακας και Πάφου ποια θεωρείτε καλύτερη επιλογή;; Ποια πόλη έχει περισσότερα να δεις και να κάνεις;;​
Στη Λευκωσία νομίζω έχει περισσότερα πράγματα να δεις. Για Λάρνακα δε ξέρω πολλά άλλα η Πάφος είναι μικρή παραθαλάσσια περιοχή και ειναι μακριά από τη Λευκωσία και Λάρνακα που είναι πιο ζωντανές πόλεις από ότι πιστεύω.

Αλλά τέλη Αυγούστου; Θα πεθάνεις από τη ζέστη αν δε έχεις αμάξι να νοικιάσεις ή να πας για μπάνιο στη θάλασσα. Σκέψου μέχρι το τέλη Οκτωβρίου έχουν κοντά 30 βαθμούς.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.429 μηνύματα.
Ρίξε μια ματιά και στη Λεμεσό.

Βασικά όντως, τώρα που βλέπω την Λεμεσό μου αρέσει πολύ. Είναι πολύ σύγχρονη πόλη δίπλα στην θάλασσα. Θα το τσεκάρω καθώς μου αρέσει σαν μέρος όπως το βλέπω.

Στη Λευκωσία νομίζω έχει περισσότερα πράγματα να δεις. Για Λάρνακα δε ξέρω πολλά άλλα η Πάφος είναι μικρή παραθαλάσσια περιοχή και ειναι μακριά από τη Λευκωσία και Λάρνακα που είναι πιο ζωντανές πόλεις από ότι πιστεύω.

Αλλά τέλη Αυγούστου; Θα πεθάνεις από τη ζέστη αν δε έχεις αμάξι να νοικιάσεις ή να πας για μπάνιο στη θάλασσα. Σκέψου μέχρι το τέλη Οκτωβρίου έχουν κοντά 30 βαθμούς.

Το ξέρω για την ζέστη, είναι ένα θέμα. Ομως θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο άρα θα είμαστε ok θεωρώ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια