aiorasky
Νεοφερμένο μέλος

Μα και η τσανακλιδου θα τραγουδησει στο CD και σε συναυλια για μας και η πρωτοψαλτη ο τερζης και ο καρρας και πολλοι αλλοι... κανεις μεγαλο λαθος να το ερμηνευεις σαν ψωνιο, ειναι απλα μια προσπαθεια που κανω προσωπικα να μαζεψω χρηματα μπας και γινει καμμια μοναδα περιθαλψης και στειρωσεων.
δυστυχως Γιασμιν δεν ερμηνευσα τιποτα απο ολο αυτο που νομιζεις, δεν ηξερα καν τι κανεις και ολα αυτα. Αυτα, τα ειπες ΜΕΤΑ!!
Αυτο που εκανα ηταν κατι πιο απλο.....
Σου εκανα χιουμορ που εσυ δεν επιασες.

μην μου το γυρνας οτι δεν καταλαβαινω τον αγωνα σου σε παρακαλω πολυ.
Και εαν ηθελες να μου μιλησεις για αυτο που κανεις θα μου μιλουσες πρωτα για αυτο και μετα για το Ρουβα γιατι ειναι λαθος η σειρα για να καταλαβει κανεις την χρεια σου και τον τονο σου οταν το γραφεις
Μαλλον οι παρεξηγησεις ειναι της μοδας....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Νεοφερμένο μέλος

Δεν θυμωνω ποτε οταν με λενε ψωνιο βρε απλα θεωρω οτι δεν ξερουν να ξεχωριζουν αναμεσα απο καποιον που απλα χαιρεται με οτι με πολυ κοπο καταφερε και στον αλλον που εχει τρελη περηφανεια και κοκορευεται. Αλλωστε εαν σου πω τι ετοιμαζω ειμαι σιγουρη οτι τα ιδια θα λες κι εσυ.. αλλα μυστικο γιατι εδω θα με βγαλεις και ψωροπερηφανη ετσι που πας
Οχι εγω προσωπικα την οργανωνω τωρα το αν θα με στηριξει το Αργος θα κριθει αναλογα
Να μην εισαι σιγουρη για τιποτα μαζι μου Γιασμιν.Ετσι σαν συμβουλη!!!
Ξεκινα εσυ να μου λες τι κανεις, αλλα με την σωστη σειρα των πραγματων και οχι απ το τελος και να εισαι σιγουρη πως οι απαντησεις μου δεν θα σε απογοητευσουν!!!!!!!:

Anima
Νεοφερμένο μέλος

Anima
Νεοφερμένο μέλος

Απλα τολμηρη και δεν φοβαμαι αλλωστε αν το κανεις με το σωστο τροπο πιανει αυτο ξερω εγω
αλλωστε απο τη στιγμη που εχω καταφερει τον Σακη Ρουβα να τραγουδησει για τα αδεσποτα ολα τα αλλα ειναι τριχες...![]()
Κάνε κράτει!!!!!!
drusilia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ειστε εκτος θέματος!
Λέγαμε οτι θα ντυθούμε καλλικάτζαροι και ξωτικά, με έμφαση στο καλλικάτζαροι, ας μείνουμε σε αυτο.
ΥΓ.
Γιασμιν, μην παρεξηγείς την Aiorosky, οπως ειπε εχει ντυθει ήδη καλλικάτζαρος και παρενοχλεί τον κόσμο.
Airosky, μην παρεξηγείς τη Γιασμιν, ειναι το στυλ που γράφει, που οπως ειπες ειναι σουρεάλ και το γεγονός οτι στη φάση ειναι φυσιολογικό να αντιδρά αμυντικά σε κάποια πράγματα.
ladycat
Δραστήριο μέλος

drusilia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εχουμε καταντήσει να τρωγόμαστε χειρότερα απο τις γατούλες μας!

ladycat
Δραστήριο μέλος

ladycat
Δραστήριο μέλος

Προσοχη φαινεται οτιο αρπαζετε ευκολα κρυωμα θα πουντιασετε... καλο ιθα ηταν να διαβασει κανεις προσεκτικα πριν ερμηνευσει και να κοιταει και ποιιος μιλαει οταν διαβαζει κατι δεν γραφω στο φορουμ απο χτες ειμαι καιρο εδω και κανεις μπορει να καταλαβει καποια πραγματα. Τα αρθρα τα λενε ολα αλλωστε
τα αρθρα δεν ειναι δικ σου ειναι αντιγραφες απο αλλα σαιτ κ δεν νομιζω ουτε οτι καν τα εχεις μελετησει ποτε για να δειςε εαν ισχυουν
Anima
Νεοφερμένο μέλος

Απλά δεν έχει νόημα.
Η ιστοσελίδα δεν είναι για να εκφράζεται κανείς ελεύθερα και αυτό αποδυκνύεται περίτρανα στο my cat. Για να εκφραστεί κανείς ελεύθερα δε χρειάζονται μόνον τυπικά πλαίσια όπως αυτά που ισχύουν εδώ αλλά και ουσιαστικά, όπως είναι η αποδοχή της προσωπικότητας του Άλλου. Κι αυτά λείπουν.
Έτσι κάποιοι συντάσσονται γύρω από κάποιες πιο έμπειρες προσωπικότητες και αρχίζει το παιχνίδι της σύγκρουσης ....
Μας κουράσατε .............εκεί πάμε
ladycat
Δραστήριο μέλος

Νομιζω οτι γνωριζω μερικα πραγματα αλλα δεν μου αρεσει η επιδειξη οτι κανει καθενας καλυτερα να το κραταει για τον εαυτο του κ οχι να βγαινει κ να το φωναζει............... κ να κρινει χωρις να εχει ερθει ποτε στην θεση του αλλου που κρινει............Αν ήμουνα στη θέση της Yasmin ούτε που θα απαντούσα ούτε βέβαια που θα εμπιστευόμουνα τα σχέδια και τις δραστηριότητές μου (που έχω από το υστέρημα του χρόνου μου) σε πρόσωπα που με θίγουν και με προσβάλλουν κατάφωρα χωρίς κανένα ενδοιασμό.
Απλά δεν έχει νόημα.
Η ιστοσελίδα δεν είναι για να εκφράζεται κανείς ελεύθερα και αυτό αποδυκνύεται περίτρανα στο my cat. Για να εκφραστεί κανείς ελεύθερα δε χρειάζονται μόνον τυπικά πλαίσια όπως αυτά που ισχύουν εδώ αλλά και ουσιαστικά, όπως είναι η αποδοχή της προσωπικότητας του Άλλου. Κι αυτά λείπουν.
Έτσι κάποιοι συντάσσονται γύρω από κάποιες πιο έμπειρες προσωπικότητες και αρχίζει το παιχνίδι της σύγκρουσης ....
Μας κουράσατε .............εκεί πάμε
Anima
Νεοφερμένο μέλος

......δεν μου αρεσει η επιδειξη οτι κανει καθενας καλυτερα να το κραταει για τον εαυτο του κ οχι να βγαινει κ να το φωναζει............... κ να κρινει χωρις να εχει ερθει ποτε στην θεση του αλλου που κρινει............
Γι αυτό θα σου απαντήσω σε άλλο ποστ καλή μου!.
ladycat
Δραστήριο μέλος

Γι αυτό θα σου απαντήσω σε άλλο ποστ καλή μου!.
be my guest αντε ναδω που θα βγαλει αυτο γιατι απο οσο βλεπω το σαιτ το χωρισαμε οι βοριοι με τους νοτιους ζωοφιλους κ μη οποτε τσαμπα χαλαω το σαλιο μου
Thanasis46
Νεοφερμένο μέλος

Thanasis46
Νεοφερμένο μέλος

Thanasis46
Νεοφερμένο μέλος

ladycat
Δραστήριο μέλος

NiaR
Νεοφερμένο μέλος

....δεν ελεγε και τα νουμερα του Λοττο???

drusilia
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.