Ας μονολογησω και γω λιγακι.....
Καταρχην εχω παθει πλακα με αυτη τη γατα που την επλυνες, την σφουγγαρισες, την εστηψες, της εκανες πιστολακι και αλλα πολλα Μαγισσα!!!
Ο χριστος και η Παναγια!

:
Θελω να το δω αυτο το θεμα οποσδηποτε!!!!!
Πλακα κανω μαγισσα μην τρομαξεις!!!! Δεν σε μαλωνει η παλια!!

Να σαι καλα, εχω γελασει με αυτο και σημερα δεν γελασα καθολου, με ανεβασες, το χρειαζομουν.
Τωρα θα περασω στο κυριως πιατο.
Μπηκα στο σαιτ μετα απο πολυ καιρο και παρατηρησα οτι δεν ηταν πολλα απ τα κοριτσια που εγω συγκεκριμενα μιλουσα για ενα χρονο απ τη στιγμη που μπηκα.
Αλλαξε ο κοσμος σκεφτηκα!
Μετα παρατηρησα οτι πολλοι ειναι μεσα και δεν γραφουν.
Σωπαινουν, σκεφτηκα!
Και επειδη σκεφτομαι πολυ πολυ πολυ θα σας καταθεσω τις σκεψεις μου πανω στο θεμα που νομιζω πως πολλες φιλες απ τις παλιες οπως λεμε, γνωριζουν οτι εχω, δεν το κρυβω, δεν το κρυβω!!!!!
Λοιπον.....ας κανω μιαν αρχην!!...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΑΙΩΡΑΣ:
Δεν ειναι πολυ ωραιο να την πεφτουμε σε ολους οταν θελουν να μην στηρωσουν τις κουκλαρες γατες τους. Πολλοι απο αυτοι θελουν εναν απογονο γιατι τις αγαπουν πολυ και καλα κανουν
Ειναι χαζομαρα ενα σαιτ για γατες να μετατρεπεται σε σαιτ φιλοζωικων προσπαθειων
αποκλειστικα. Αυτο ειναι ενα κομματι με θεμα τις γατες. εχω πει στο παρελθον οτι οι γατες για καποιους ειναι αγαπημενα κατοικιδια, για αλλους φρικτες εστιες μολυνσης και για αλλους αγαπημενο κολατσιο!!!!!!!Μιαμ, μιαμ!!(οι υπερβολικοι φιλοι εχουν ηδη φρικαρει με αυτο που διαβασαν και σκεφτρηκανε: Ειναι δυνατον να τα λεει αυτα η Αιωρα; Τι θα γραφουμε δηλαδη; Οτι οι γατες ειναι φαγητο;Απαπαπαπα....
Μην προτρεχεις αγαπημενε φιλε!!! Δεν ενοοω αυτο!!
OPEN YOUR MIND!
Ας υπαρχουν σελιδες για καθε θεμα!
π.χ: Οταν καποιος δημιουργει μια σελιδα και γραφει:
Γεια σας αγαπητοι φιλοι εχω μια σιαμ γατουλα και θελω να την ζευγαρωσω, εαν ενδιαφερεται καποιος εας τηλ .....σας ευχαριστω
δεν απανταμε στηρωσε την την γμμενη!!COOL!!!!
Οτι εχει να κανει με στηρωση να ειναι σε θεματα με ΣΤΗΡΩΣΗ!!! Εαν καποιος θελει να ενδιαφερθει και να κουβεντιασει κατι τετοιο ας παραπεπεται εκει!!
Εας υπαρχουν σελιδες με πολλα θεματα, με απειρα θεματα. Λαθος ειναι να ανοιγει ενα θεμα και να γραφονται μεσα απειρα ασχετα!! Η σελιδα Τωρα που πηρα φορα νομιζω οτι ειναι εκει για να μπαινουμε εαν μας γουσταρει να γραφουμε απ την καλημερα μας μεχρι οτι σκτ θελουμε.Οποιος δεν γουσταρει δεν μπαινει, δεν ειναι με το ζορι.
Η ελευθερια δεν ειναι το χαος!! Δεν ειναι κακο να υπαρχει μια σχετικη οργανωση στις σελιδες!!! εαν ηταν ετσι θα ανοιγαμε την μονοπολη και θα χορευαμε λαμπαντα πανω της.
Καθε παιχνιδι εχει κανονες.
Το σαιτ μπορει να ειναι πολλα πραγματα. Απο παρεες και αγαπημενοι φιλοι, ενημερωση γαι τις γατες, καλλιτεχικα θεματα με αφορμη τις γατες, ακτιβιστικες προσεγγισεις και φιλοζωικες συζητησεις και αλλα απειρα.. Σιγουρα ομως το να ειναι μονο ενα απο αυτα αποτελει αδυναμια του σαιτ. Το να πινουν καποιοι ανθρωποι μαζι καφε και να νιωθουν εδω σαν το σπιτι τους ειναι υπεροχο πραγματικα, αλλα ενα σαιτ δεν μπορει να ειναι μονο αυτο γιατι η παρεα μπορει να ειναι ευτιχισμενη αλλα ειναι φτωχο σαν σαιτ, γινεται κατι σαν τσατ ρουμ μονο.
Ουτε να ειναι μονο σελιδες φιλοζωικων προσπαθειων ειναι ωραιο. Και ξερετε γιατι το πιστευω αυτο; Γιατι δεν ειδα ποτε ενα σοβαρο θεμα να μπαινει ακτιβιστικης δραστηριοτητας απο το κοσμο, που αυτη τη στιγμη γινεται χαμος σε ολο το πλανητη. Που ειναι αρθρα απ το εξωτερικο ή σκεψεις πανω σε τετιοα θεματα, αλλα οχι απ το ιντερνετ σελιδες, ευχαριστω πολυ εχω και γω ιντερνετ μπορω να μπαινω. Μιλαω να ασχοληθει καποιος για την ενημερωση των αλλων. Καποια στιγμη ειχε αρχισιε κατι τετοιο να συμβαινει και αποκτουσε σταδιακα ενα ενδιαφερον.
Δεν συνεχισε ομως.
Το σαιτ μοιαζει περισσοτερο με καλλιστεια αδεσπωτων γατιων.
Δηλ: Το ταδε γατακι ζηταει σπιτι, αχ βαλε μια φωτο, αχ ναι δες και παει λεγοντας.
Αχ...ατιμο μυαλο..θα σε μαλωσω!! παλι την σκεφτηκες την κακια για την Αιωρα!!!
Δεν λεω να μην γινεται αυτο!! Πολυ καλο, ειναι, υπεροχο!!! Και γω εχω τριπαριστει και εχω ζητησει απειρες φορες φωτο απο γατακια!!!!!!
Δεν λεω αυτο!! Λεω οτι αυτο ειναι ενα κομματι παλι!! Δεν μπορει να ειναι ετσι ολο το σαιτ!!! Να εχει απο ολα!! Γύρος με ολα!! Τι καλυτερο;
(Επειδη πιαστηκα, το στελνω και γραφω σε λιγοπ την συνεχεια.....