akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

30-09-24

20:22
κάπου έχω τις εξετάσεις που λένε την ομάδα αίματος. Πρέπει να τις βρω όμως.Βάλε και τα έξοδα για το μικροβιολογικό εργαστήριο αν βάλεις ομάδα αίματος.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.

30-09-24

20:49
Εγώ τότε έδωσα 15€ στον φωτογράφο (!) και ένα σοκ το έπαθα
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

30-09-24

20:51
Ωχ κάτι πρέπει να σκεφτώ για να βγάλω καλή φωτογραφία χωρίς να μου φύγει μια περιουσία.
Εγώ με 15 ευρώ βγάζω 2 χρόνια στοίχημα.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.

30-09-24

20:53
Πάνε στο αστυνομικό τμήμα που θα είναι τζάμπαΩχ κάτι πρέπει να σκεφτώ για να βγάλω καλή φωτογραφία χωρίς να μου φύγει μια περιουσία.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

30-09-24

21:02
Τελικά η φωτογράφος μου είναι πιο οικονομική και αναρωτιομουν αν υπάρχουν πιο ακριβοί φωτογράφοι.Εγώ τότε έδωσα 15€ στον φωτογράφο (!) και ένα σοκ το έπαθα
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

01-10-24

10:04
Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Φώτης, έκλεισα κι εγώ ραντεβού για Δεκέμβριο. Αν και χλωμό το βρίσκω να έχει βγει ο Προσωπικός Αριθμός Πολίτη μέχρι τότε, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

01-10-24

10:08
Μιλάμε είμαι κανονικός influencer, όλοι ακολουθούν τα βήματα μου. Τρέμε Elon Musk.

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

01-10-24

10:28
Αν βγει ανακοίνωση πριν τα τέλη Δεκέμβρη που έκλεισα ραντεβού, ότι ξέρω γω από Ιανουάριο - Μάρτιο θα αρχίσουν να τυπώνουν και τον προσωπικό αριθμό, τότε θα ακυρώσω / μεταφέρω το ραντεβού μου.
Για τώρα ας το αφήσω να υπάρχει.
Για τώρα ας το αφήσω να υπάρχει.
akikos
Επιφανές μέλος

02-10-24

21:45
Ζήλεψε η μητέρα και ήθελε και αυτή ταυτότητα. Αναγκαστικά άλλαξα το ραντεβού μου σε 21/10 για να πάω μαζί της. Τα ραντεβού άρχισαν να μειώνονται επικίνδυνα. Άρα όποιος θέλει δηλώνει τώρα.
Ελπίζω τα θέματα που θα μου πέσουν να είναι από την πλευρά των συγγενών της μητέρας μου.
Ελπίζω τα θέματα που θα μου πέσουν να είναι από την πλευρά των συγγενών της μητέρας μου.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.414 μηνύματα.

02-10-24

22:03
Τι φωτογράφους βρε, για πέταμα το έχετε το 10ρικο;10+10+0.5![]()
Σας βγάζουν στο τμήμα με κανονική φωτογραφική μηχανή.
Δελτίο ταυτότητας βγάζετε, όχι portfolio για modeling casting

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

02-10-24

22:26
Αντιθέτως δε είναι για πέταγμα επειδή η φωτογραφία από το φωτογράφο θα αποθηκευτεί στο myphoto του gov και με αυτή τη φωτογραφία θα μπορείς να κάνεις και άλλες αιτήσεις που χρειάζεται φωτογραφία στο gov, πέρα από τη ταυτότητα. Καλά όχι ότι υπάρχουν πολλές αιτήσεις προς το παρόν.Τι φωτογράφους βρε, για πέταμα το έχετε το 10ρικο;
Σας βγάζουν στο τμήμα με κανονική φωτογραφική μηχανή.
Δελτίο ταυτότητας βγάζετε, όχι portfolio για modeling casting![]()
akikos
Επιφανές μέλος

02-10-24

22:29
Δυστυχώς δεν έχω φωτογένεια και χωρίς επαγγελματία θα βγω χάλια.Τι φωτογράφους βρε, για πέταμα το έχετε το 10ρικο;
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

03-10-24

00:55
η φωτογραφία από το φωτογράφο θα αποθηκευτεί στο myphoto του gov και με αυτή τη φωτογραφία
Για διαβατήριο πάντως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί απ' ότι κατάλαβα πριν λίγους μήνες που έκανα την ανανέωση (εκεί θέλουν εκτυπωμένη με τις κλασικές προδιαγραφές). Για δίπλωμα δεν ξέρω τι ισχύει πια.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.414 μηνύματα.

03-10-24

06:24
Όλοι βγαίνουμε λες και είναι mugshot δεν πειράζει, ταυτότητα ειναιΔυστυχώς δεν έχω φωτογένεια και χωρίς επαγγελματία θα βγω χάλια.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Όπως δίπλωμα οδήγησης φαντάζομαι;Αντιθέτως δε είναι για πέταγμα επειδή η φωτογραφία από το φωτογράφο θα αποθηκευτεί στο myphoto του gov και με αυτή τη φωτογραφία θα μπορείς να κάνεις και άλλες αιτήσεις που χρειάζεται φωτογραφία στο gov, πέρα από τη ταυτότητα. Καλά όχι ότι υπάρχουν πολλές αιτήσεις προς το παρόν.
Ναι γι'αυτό τον σκοπό συμφέρει.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.021 μηνύματα.

03-10-24

07:12
Εν τω μεταξύ τι διάβασα ρε μλκ, όντως για να πάρουμε αυτήν την γελοιότητα μας περνάνε από quiz γνώσεων των συγγενών μας; Επαληθεύστε πως δεν είστε ρομπότ in real life και έτσι;
Α ρε τι κωμωδίες ζούμε σε αυτή τη χώρα. Για αυτό και εγώ καλό 2026 θα δω τι θα κάνω που λήγει η προθεσμία. Ελπίζω να το αποφύγω. Κάψιμο στη νέα ταυτότητα.
Α ρε τι κωμωδίες ζούμε σε αυτή τη χώρα. Για αυτό και εγώ καλό 2026 θα δω τι θα κάνω που λήγει η προθεσμία. Ελπίζω να το αποφύγω. Κάψιμο στη νέα ταυτότητα.

03-10-24

08:19
Και που θα λήξει η προθεσμία ποιος χέστηκε; Θα τρέχουν οι γριές στα χωριά να βγάζουν σελφι για ταυτότητες; Γελάμε. Τίποτα δε θα γίνει, όλα στα χαρτιά θα μείνουν και θα πληρώνουμε τα πρόστιμα.
Skiyo
Διάσημο μέλος

03-10-24

10:55
Για διαβατήριο πάντως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί απ' ότι κατάλαβα πριν λίγους μήνες που έκανα την ανανέωση (εκεί θέλουν εκτυπωμένη με τις κλασικές προδιαγραφές). Για δίπλωμα δεν ξέρω τι ισχύει πια.
Όπως δίπλωμα οδήγησης φαντάζομαι;
Ναι γι'αυτό τον σκοπό συμφέρει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Επίσης οι ερωτήσεις για συγγενείς, είναι μονάχα το όνομα της μιας γιαγιάς, τίποτα δύσκολο.
Skiyo
Διάσημο μέλος

04-10-24

19:27
Σήμερα παρέλαβα τη ταυτότητα μου μετά από 4 μέρες από το ραντεβου στο ΑΤ. Ενώ με ρώτησαν για το ύψος μου, δεν το συμπλήρωσαν στη ταυτότητα μου.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.

04-10-24

19:34
Μ΄αυτή τη φωτογραφία, πήγα και γω η χαζή σε φωτογράφο μ΄ένα ωραίο λινό μπλουζάκι (ήταν Φεβρουάριος, ήθελα κάτι πιο καλοκαιρινό), έβγαλα για 10 ευρώ , μου έδωσε κωδικούς, να τις αποθηκεύσω και να τις βρουν αυτόματα στην αστυνομία. Πήγα σπίτι, έκανα ό,τι μου είπαν, αλλά μάλλον κάτι έκανα λάθος, γιατί οι φωτογραφίες δε βρέθηκαν στην αστυνομία, όταν πήγα. Τζάμπα το 10ρικο, τζάμπα και το λινό μπλουζάκι. Αναγκαστικά με έγβαλαν εκεί με το χοντρό πουλόβερ, τι νά κανα;!

Skiyo
Διάσημο μέλος

04-10-24

19:47
Μέσα στο myphoto υπάρχει, θα στείλω screen, λίγο πιο κάτω από τη φωτογραφία στη αποθηκεύση εκεί πρέπει να πατήσεις στη Εξουσιοδότηση Τρίτων εφαρμογών τη επιλογή για Εκδόση/ Αντικάτασταση Δελτιων Ταυτότητας για να το βρει η Αστυνομία αυτόματα. Αν δεν το πατήσεις δε το εξουσιοδότει στη Αστυνομία..Μ΄αυτή τη φωτογραφία, πήγα και γω η χαζή σε φωτογράφο μ΄ένα ωραίο λινό μπλουζάκι (ήταν Φεβρουάριος, ήθελα κάτι πιο καλοκαιρινό), έβγαλα για 10 ευρώ , μου έδωσε κωδικούς, να τις αποθηκεύσω και να τις βρουν αυτόματα στην αστυνομία. Πήγα σπίτι, έκανα ό,τι μου είπαν, αλλά μάλλον κάτι έκανα λάθος, γιατί οι φωτογραφίες δε βρέθηκαν στην αστυνομία, όταν πήγα. Τζάμπα το 10ρικο, τζάμπα και το λινό μπλουζάκι. Αναγκαστικά με έγβαλαν εκεί με το χοντρό πουλόβερ, τι νά κανα;!
![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Vera
- taketrance
- Memetchi
- American Economist
- giannhs2001
- back2967
- A350
- charmander
- Unicex
- Wonderkid
- AggelikiGr
- touvlo
- johnsala
- fourkaki
- J.Cameron
- fmarulezkd
- Joji
- Fernando_A
- Kate1914
- Unboxholics
- theodle
- jj!
- synthnightingale
- Hecticism
- phleidhs
- chester20080
- kost28
- ROM32
- Αντικειμενικός
- afantos
- Totreno
- Abiogenesis
- Δροσουλίτης
- Hased Babis
- Steliosgkougkou
- Εριφύλη
- Panagiotis849
- Maynard
- Shadowban
- arko
- Paragontas7000
- Meow
- aggorf
- ggl
- exotic xo
- epote
- fockos
- Helen06
- camil
- alexd99
- Βασιλης1234
- gademis
- Libertus
- User2350
- Γιώτα Γιαννακού
- Εχέμυθη
- Captaingeorge
- marww
- eukleidhs1821
- Maraki4you
- GeorgePap2003
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.