Πρέπει να απομακρυνθώ;

Guest 528707

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Meanwhile εγω που δεν ειχα ποτε σχεση(19 χρονων) και διαβαζω αυτο το νημα :scratchhead:
αχ καημενο μου παιδακι πραγματικα με τοσα που διαβαζω δεν ξερω πλεον τι να σου πω ..

Καλη φωτιση μονο και ελπιζω μακρυα απο τετοια περιστατικα :lol:

mataioths

Δραστήριο μέλος

Η mataioths αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
Αντε εσυ και κάποιοι σαν εσενα που απλα διαβαζεις ενα κειμενο και δεν μπαινεις καν στην διαδικασια να σκεφτεις πως αισθανεται ενας ανθρωπος που ειναι ψυχολογικα ευαλωτως την δεδομενη στιγμη

Παρε μερικα δειγματα ,βαρεθηκα να βρω και αλλα και οταν μαθουμε να ¨διαβαζουμε ¨τι κρυβεται πισω απο τα γραφομενα ενος ανθρωπου τοτε ισως μπορουμε να μιλησουμε και να μην απορεις :bye2:
Ουαου δε σου ξεφεύγει τίποτα, έτσι;

Δεν διάβασα πίσω από τις γραμμές να πω την αλήθεια…
Διάβασα όμως το ιστορικό της και οι καχυποψίες μου δικαιολογούνται πια. 😝

Guest 528707

Επισκέπτης

Ουαου δε σου ξεφεύγει τίποτα, έτσι;

Δεν διάβασα πίσω από της γραμμές να πω την αλήθεια…
Διάβασα όμως το ιστορικό της και οι καχυποψίες μου δικαιολογούνται πια. 😝
οχι ειμαι αναλυτιΚΙΑ εγω εδω μεσα :P

mataioths

Δραστήριο μέλος

Η mataioths αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
Καλέ εσυ ολόκληρη ψυχολογική έρευνα έκανες. 😂

Guest 528707

Επισκέπτης

Καλέ εσυ ολόκληρη ψυχολογική έρευνα έκανες. 😂
Σε παρακαλω με προσβαλεις ,δεν θα λες ψυχολογικη ερευνα σκετο ,θα λες ψυχολογικη ερευνα απο τα ΛΙΝΤΛ γιατι ολοι εδω μεσα μας εχουμε και το αντίστοιχο ιντερνετικο πτυχιο μην ξεχνιομαστε :P

Andreas542

Νεοφερμένο μέλος

Ο Andreas542 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 94 μηνύματα.
Meanwhile εγω που δεν ειχα ποτε σχεση(19 χρονων) και διαβαζω αυτο το νημα :scratchhead:
Δεν είναι όλες οι σχέσεις τοξικές και από τα λάθη μας μαθαίνουμε .Επίσης ακόμα και μια τοξική σχέση μπορεί να είχε καλές στιγμές και να μην σε επηρεάσει με άσχημο τρόπο ,αν την κόψεις εγκαίρως .

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.388 μηνύματα.
Δεν είναι όλες οι σχέσεις τοξικές και από τα λάθη μας μαθαίνουμε .Επίσης ακόμα και μια τοξική σχέση μπορεί να είχε καλές στιγμές και να μην σε επηρεάσει με άσχημο τρόπο ,αν την κόψεις εγκαίρως .
Αμ δεν κόβονται εγκαίρως... Κι ύστερα το βλέπεις στα μάτια... Αντί για μελαγχολικό βλέμμα αποκτάς αυτό το "ασημί" θολό και μακρό βλέμμα σαν τους στρατιώτες που έχουν δει χιλιάδες νεκρούς στον πόλεμο.

Κι ο γέρος μαθαίνει πια στα 80 του τι έπρεπε να είχε κάνει νέος αλλά δεν μπορεί να γυρίσει το χρόνο πίσω.

Πάρτε το καλό τώρα και μη το μεταθέτετε για το μέλλον με "όνειρα". Γιατί το μέλλον εξαναγκάζει τα όνειρά μας να μας εκδικηθούν με το χειρότερο δυνατό τρόπο.

Andreas542

Νεοφερμένο μέλος

Ο Andreas542 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 94 μηνύματα.
Αμ δεν κόβονται εγκαίρως... Κι ύστερα το βλέπεις στα μάτια... Αντί για μελαγχολικό βλέμμα αποκτάς αυτό το "ασημί" θολό και μακρό βλέμμα σαν τους στρατιώτες που έχουν δει χιλιάδες νεκρούς στον πόλεμο.

Κι ο γέρος μαθαίνει πια στα 80 του τι έπρεπε να είχε κάνει νέος αλλά δεν μπορεί να γυρίσει το χρόνο πίσω.

Πάρτε το καλό τώρα και μη το μεταθέτετε για το μέλλον με "όνειρα". Γιατί το μέλλον εξαναγκάζει τα όνειρά μας να μας εκδικηθούν με το χειρότερο δυνατό τρόπο.
Θα με πιάσει κατάθλιψη 😂

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.388 μηνύματα.
Θα με πιάσει κατάθλιψη 😂
Να σε πιάσει και κολάπσους μετά από τριπλό πιάτο πατσά με μπούκοβο, εγω θα βγάζω την ποιητική/μελαγχολική μου φλέβα άφοβα δω χάμω και συ λεγε οτι θες λέγε, λεγε οτι θες λέγε σιναναι για σιναναι για βρουμ.

:dance2:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.

βλέπεις Μελίνα.... κάποιοι στέλνουν και ένα μήνυμα και έχουν περάσει πολυ περισσοτερα απο αυτα που περάσατε εσεις... απλα εισαι λιγο εγωιστρια δεν πειράζει.

Ισως να μην αρέσει στον επομενο και τοτε σε χωρίσει αυτός.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

βλέπεις Μελίνα.... κάποιοι στέλνουν και ένα μήνυμα και έχουν περάσει πολυ περισσοτερα απο αυτα που περάσατε εσεις... απλα εισαι λιγο εγωιστρια δεν πειράζει.

Ναι, όταν τον έχεις στειλει τον άλλο στα θυμαράκια με διαζύγια κλπ μπορείς μετα να είσαι όσο αβρός, όσο προσηνής και υποστηρικτικός θέλεις.

Andreas542

Νεοφερμένο μέλος

Πολύ όμορφο αυτό ,αλλά και εγώ έκανα τις κινήσεις μου .Στην τελική μπορεί να μην με θέλει ο άνθρωπος ,δεν τρέχει κάτι .

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.
Πολύ όμορφο αυτό ,αλλά και εγώ έκανα τις κινήσεις μου .Στην τελική μπορεί να μην με θέλει ο άνθρωπος ,δεν τρέχει κάτι .

Ειναι οντως πολύ όμορφο αλλα για να τα ζησεις αυτα πρέπει να έχεις ψυχή... και να μη κοιτάς τη πάρτη σου... και αυτο δεν το λέω για σενα το λέω γενικά. Ο τυπος θελει αλλα τον χωρισες... κ κλονιστηκε η εμπιστοσυνη του. Γιατι να σε εμπιστευτει ξανα.... τι ειναι καβατζα πχ... τον χωριζεις και ξανα ερχεσαι ;

Δεν ειμαι υποχρεωμενος να κανω σε καμία την καρδιά με συγχωρεις μπηκες εδω να ακουσεις αποψεις... οπως κρινεις θα κριθεις κ εσυ. Εφοσον εισασταν μαζί θέλατε και θέλετε και οι δύο αρκει να λογικευτειτε και να αφησετε τον εγωισμο στην άκρη. Το να διαλυσεις μια σχέση ειναι εύκολο... το να φτιαξεις μια ειναι το δύσκολο. Εγω ειμαι απο εκεινους που σου λενε να επιλεξεις το δρομο της προσπαθειας και της κατανοησης. Δεν εχεις να χάσεις κατι ακομη εισαι 21... ουτε καν 30.

Andreas542

Νεοφερμένο μέλος

Ειναι οντως πολύ όμορφο αλλα για να τα ζησεις αυτα πρέπει να έχεις ψυχή... και να μη κοιτάς τη πάρτη σου... και αυτο δεν το λέω για σενα το λέω γενικά. Ο τυπος θελει αλλα τον χωρισες... κ κλονιστηκε η εμπιστοσυνη του. Γιατι να σε εμπιστευτει ξανα.... τι ειναι καβατζα πχ... τον χωριζεις και ξανα ερχεσαι ;

Δεν ειμαι υποχρεωμενος να κανω σε καμία την καρδιά με συγχωρεις μπηκες εδω να ακουσεις αποψεις... οπως κρινεις θα κριθεις κ εσυ. Εφοσον εισασταν μαζί θέλατε και θέλετε και οι δύο αρκει να λογικευτειτε και να αφησετε τον εγωισμο στην άκρη. Το να διαλυσεις μια σχέση ειναι εύκολο... το να φτιαξεις μια ειναι το δύσκολο. Εγω ειμαι απο εκεινους που σου λενε να επιλεξεις το δρομο της προσπαθειας και της κατανοησης.
Το καταλαβαίνω απολυτα αυτό .Σίγουρα αν κλονίστηκε η εμπιστοσύνη του ,έχω μερίδιο ευθύνης .Αλλά από την στιγμή που έδειξα όλη την καλή μου διάθεση ,αν αυτός μένει στο ότι δεν μπορεί να αφεθεί ,τότε και εγώ δεν μπορώ να το παλέψω άλλο .Δεκτή η γνώμη σου .Ίσως μετανιώσω κάποτε που δεν προσπάθησα ,ίσως όμως βρούμε και οι δυο κάτι άλλο που μας ταιριάζει περισσότερο .😁

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Το καταλαβαίνω απολυτα αυτό .Σίγουρα αν κλονίστηκε η εμπιστοσύνη του ,έχω μερίδιο ευθύνης .Αλλά από την στιγμή που έδειξα όλη την καλή μου διάθεση ,αν αυτός μένει στο ότι δεν μπορεί να αφεθεί ,τότε και εγώ δεν μπορώ να το παλέψω άλλο .Δεκτή η γνώμη σου .Ίσως μετανιώσω κάποτε που δεν προσπάθησα ,ίσως όμως βρούμε και οι δυο κάτι άλλο που μας ταιριάζει περισσότερο .😁

εγω ξερω οτι πιο πολυ προσπαθω για εσάς παρα για τα δικά μου χαχα

αυτο τωρα γιατι το κανω..... αμαν αυτος ο αυθορμητισμος μου.

Σου ειπα οτι ειχε κ αυτος μεριιδιο ευθυνης γιατι σε ξενερωσε κατα καποιο τροπο τεσπα εχει γινει κιυβαρι κ κάποιος πρεπει να πάρει τη πρωτοβουλια εσυ ειπες τη πηρες κ οντως εχεις δικιο σε αυτο. Τι να σου πω κ αυτου δεν του κοβει να στειλει ενα γμημενο μήνυμα.

Στη τελικη μπορει να σου πει οτι θελει αλλα φοβαται μην τον ξαναχωρισεις... δεν ξερω εγω θα το ελεγα... λολ ειμαι κ τρελος εγω , εκει που καθομαι μπορει να ριξω την βόμβα, μερικες φορές δεν κρατάω εγωισμο...

Τι να σου πω στη τελικη.... κανε οτι νομιζεις αν θες να στειλεις το μνμ που σου ειπα πές μου να δω τι feedback θα έχουμε :)

Andreas542

Νεοφερμένο μέλος

εγω ξερω οτι πιο πολυ προσπαθω για εσάς παρα για τα δικά μου χαχα

αυτο τωρα γιατι το κανω..... αμαν αυτος ο αυθορμητισμος μου.

Σου ειπα οτι ειχε κ αυτος μεριιδιο ευθυνης γιατι σε ξενερωσε κατα καποιο τροπο τεσπα εχει γινει κιυβαρι κ κάποιος πρεπει να πάρει τη πρωτοβουλια εσυ ειπες τη πηρες κ οντως εχεις δικιο σε αυτο. Τι να σου πω κ αυτου δεν του κοβει να στειλει ενα γμημενο μήνυμα.

Στη τελικη μπορει να σου πει οτι θελει αλλα φοβαται μην τον ξαναχωρισεις... δεν ξερω εγω θα το ελεγα... λολ ειμαι κ τρελος εγω , εκει που καθομαι μπορει να ριξω την βόμβα, μερικες φορές δεν κρατάω εγωισμο...

Τι να σου πω στη τελικη.... κανε οτι νομιζεις αν θες να στειλεις το μνμ που σου ειπα πές μου να δω τι feedback θα έχουμε :)
Αυτός προσπαθεί να με χαζό προσεγγίσει ,έρχεται όπου πάω , παίρνει κανένα τηλέφωνο ,αλλά πλέον δεν έχω διάθεση ,πήρα την απόφαση ΜΠΥ .

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.412 μηνύματα.
Από τα λεγόμενά σου, απλά έχετε μπερδευτεί διότι δεν υπάρχει απόλυτη ειλικρίνεια και αμεσότητα. Πώς το ξέρω; Αυτή την στιγμή θα μπορούσες ήδη να τον έχεις πάρει τηλέφωνο ή να έχεις στείλει ένα μήνυμα να βγάλετε άκρη για το αν είστε ή όχι on the same page. Αλλά προτίμησες να ρωτήσεις τρίτους. Εσείς ξέρετε καλύτερα ο ένας τον άλλον, εμπειρικά δηλαδή. Δεν μπορώ να πάρω το μέρος του ενός ή του άλλου, απλώς θα σου πω ότι αξίζει, κατά την γνώμη μου, να περιβάλλεσαι από ανθρώπους που δεν σου δημιουργούν αυτό το ερώτημα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ακριβως αυτο που λεει η Joji ειναι πρέπει κάποιος απο τους δυο να γινει άμεσος.... εγω σου ειπα εναν πολυ ωραιο τροπο να γινεις... κ αν σου το παιζε δυσκολος θα τον έβγαζες και στον τοιχο απευθειας...

καλα εγω εστειλα να δω τι προβλημα εχεις και ανθρωπινα θα του έλεγες .... επειδη μ ειπες οτι δεν αφηνουμε κάποιον οταν έχει μια περιοδο που ψυχολογικά ειναι σε θέση αδυναμιας... δεν θα ηθελα να μου το κανουν κ δεν το εκανα κ εγω.... θέλεις να συνεχισουμε να endiaferetai o enas για τον άλλον ή οχι ;

και θα ησουν απο πάνω πιστευω.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Το αλλο τραγικο βεβαια ειναι μετα απο χωρισμο.... μπλοκ απο παντού.... άλλη περιπτωση αυτή. Που κανουν σαν υστερικοι ποιος θα πρωτο μπλοκάρει ποιον... λολ μεχρι πριν λιγο καιρο αγαπιοντουσαν ομως...

τελικα ζουμε σε εναν τρελο κοσμο για αυτο κ εγω τα χω παρει στη πλακα κ δε με νοιαζει τιποτα οποτε γουσταρω παω μιλαω κ τέλος. Γνωστες αγνωστες ετσι κ αλλιως....

Τελευταία επεξεργασία:

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.
Και η όλη αρχική του στάση ήταν προσποιητή ;Ήταν αδιάφορος και δεν ένιωσε τίποτα ποτε ; Ή το κάνει τώρα από εκδικητικότητα και εγωισμό ; Τελοσπαντων τι νόημα έχει ..
Η αρχική του στάση σίγουρα δεν ήταν προσποιητή.
Ομως, είναι φανερό οτι αδυνατεί να ρυθμίσει την συμπεριφορά του.
Είναι ανασφαλής σαν χαρακτήρας. Και αυτό φαίνεται απο το γεγονός οτι θεώρησε την δική σου προσέγγιση σαν πλεονέκτημα και όχι σαν χαρά. Και αντί να συμμετέχει σε αυτή την χαρά, ανεβάζοντας την σχέση σας, ο κύριος εκφράζεται όπως τα λες ποιο πάνω.
Οσο για την ναρκισιστική του διάθεση απέναντι στον καθρέπτη, αν μη τι άλλο, εκφράζει την γενική του στάση.
Η οποία μάλλον δεν είναι και τόσο καλή για εσένα.
Σε θεωρεί δική του και μοστράρει το στυλ του και πόσο είναι αρεστός στις άλλες κοπέλες;
Είναι απίστευτος. Δεν νοιάζεται ούτε για τα προσχήματα.
Οταν είναι μαζί σου, είναι μαζί σου έστω και για μία ευκαιριακή σχέση.

Andreas542

Νεοφερμένο μέλος

Η αρχική του στάση σίγουρα δεν ήταν προσποιητή.
Ομως, είναι φανερό οτι αδυνατεί να ρυθμίσει την συμπεριφορά του.
Είναι ανασφαλής σαν χαρακτήρας. Και αυτό φαίνεται απο το γεγονός οτι θεώρησε την δική σου προσέγγιση σαν πλεονέκτημα και όχι σαν χαρά. Και αντί να συμμετέχει σε αυτή την χαρά, ανεβάζοντας την σχέση σας, ο κύριος εκφράζεται όπως τα λες ποιο πάνω.
Οσο για την ναρκισιστική του διάθεση απέναντι στον καθρέπτη, αν μη τι άλλο, εκφράζει την γενική του στάση.
Η οποία μάλλον δεν είναι και τόσο καλή για εσένα.
Σε θεωρεί δική του και μοστράρει το στυλ του και πόσο είναι αρεστός στις άλλες κοπέλες;
Είναι απίστευτος. Δεν νοιάζεται ούτε για τα προσχήματα.
Οταν είναι μαζί σου, είναι μαζί σου έστω και για μία ευκαιριακή σχέση.
Όσον αφορά την μόστρα για τις άλλες κοπέλες ...το έκανε συνήθως συνδυαστικά ,μαζί με παράπονα του τύπου <<δεν μου μιλάς αρκετά κλπ ,φοβάμαι μην σε προσεγγίζουν άλλοι κλπ >> .Ήταν τόσο φτιαχτό και προσπαθούσε τόσο πολύ να με πείσει <<Μελινα αλήθεια σου λέω με κοιτάνε ,αλήθεια !>> ,που δεν με ενοχλούσε καν ,το έβρισκα απλώς αστείο .Βέβαια και πάλι θα έπρεπε να έχει την κρίση να σκεφτεί ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να με πληγώσει .

Χρήστες Βρείτε παρόμοια