Πρέπει να απομακρυνθώ;

Guest 709611

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ποιά ειναι αυτά βρε Υδροχοε... οτι ειπε τον σερβιτορο κουτσομπολιστικα χοντρούλη... σε αυτην το ειπε δεν βγηκε να το κανει δημοσια δηλωση στο φβ.

Πές μου ενα χοντρό - τρομερό λάθος που έκανε αυτος ο άνθρωπος....

την απατησε.... την εβρισε.... ηταν χειριστικος.... ήταν παθολογικά ζηλιάρης.... ηταν κακός στο σέξ... δεν της έδινε σημασια... την ειχε γραμμενη...

ενα σοβαρο λάθος υπάρχει ;
Δεν θα πω πολλά, ξέρεις ότι δεν μου αρέσει να μιλώ πολύ...γιατί χάνεται η μπάλα. Ναι, είναι πολύ άσχημο και το να κρίνει. Ακόμα κι αν δεν το έκανε δημόσια. Άλλωστε δεν στάθηκε μόνο στο σερβιτόρο, αλλά επεκτάθηκε και αλλού. Ακόμα και στην ίδια. Αυτά δεν είναι καλά σημάδια. Πώς να το κάνουμε ;

Και, στην τελική, αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι η κοπέλα...το πολεμάει. Πιέζεται μαζί του, χάνει τον εαυτό της. Ναι μεν νιώθει ωραία...αλλά καταπιέζεται. Γιατί για να είναι μαζί του...θα πρέπει να καταπιεί πολλά. Και αυτό δεν είναι καλό. Για την ίδια, πρώτα απ΄ όλα...

Αυτά και δεν θα πω κάτι άλλο. Θα επιμείνω μόνο σε αυτό : Να ακούσει την, ξεκάθαρη, φωνή μέσα της και να μην την αγνοήσει. Προειδοποίηση κινδύνου είναι. Απλά...

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.
Nομιλώ ότι το δεύτερο σκέλος ,με τον χειρισμό και το γράψιμο ,προσπάθησε να το εφαρμόσει από την στιγμή που αφέθηκα και του είπα ότι νιώθω πράγματα για αυτόν .Μπορεί να του βγήκε από άμυνα ,μπορεί να το έκανε και εσκεμμένα ,μπορεί από εκδίκηση ,μπορεί απλά να μην είναι σε φάση .

Aυτο αν το έκανε ειναι μαλακία γιατι εφοσον του ανοίχτηκες θα ανοιγοταν κ αυτος κ θα ζουσατε εναν έντονο έρωτα... ετσι δεν ειναι ;

Andreas542

Νεοφερμένο μέλος

Ο Andreas542 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 94 μηνύματα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.
Δεν θα πω πολλά, ξέρεις ότι δεν μου αρέσει να μιλώ πολύ...γιατί χάνεται η μπάλα. Ναι, είναι πολύ άσχημο και το να κρίνει. Ακόμα κι αν δεν το είπε δημόσια. Άλλωστε δεν στάθηκε μόνο στο σερβιτόρο, αλλά επεκτάθηκε και αλλού. Ακόμα και στην ίδια. Αυτά δεν είναι καλά σημάδια. Πώς να το κάνουμε ;

εντάξει κοριτσια... βρειτε τον μιστερ τέλειο τότε. Για μενα ειναι αδιανόητο να ψάχνομαι έτσι με τη κοπελα μου... ενταξει θα έχει κ κάποιες κακιες στιγμες θα την στηριξω δεν θα τη βγάλω στο ντάκο με τη μία. Τοσα ωραια πράγματα μου δινει... γιατι να πιάνομαι απο τα άσχημα ;
Και, στην τελική, αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι η κοπέλα...το πολεμάει. Πιέζεται μαζί του, χάνει τον εαυτό της. Ναι μεν νιώθει ωραία...αλλά καταπιέζεται. Γιατί για να είναι μαζί του...θα πρέπει να καταπιεί πολλά. Και αυτό δεν είναι καλό. Για την ίδια, πρώτα απ΄ όλα...

εντάξει εντάξει....
Αυτά και δεν θα πω κάτι άλλο. Θα επιμείνω μόνο σε αυτό : Να ακούσει την ξεκάθαρη φωνή μέσα της και να μην την αγνοήσει. Προειδοποίηση κινδύνου είναι. Απλά...

εντάξει.

Καθημερινα και στους ιδιους μας τους εαυτους .... υπάρχουν στραβά που δεν μας αρέσουν... να χωρισουμε κ απο τον εαυτο μας τοτε...

σορρυ αλλα κάποιες ειναι απαιτητικες ωρες ωρες ... δεν τις πιανουμε απο πουθενά.

Κάνεις μια σχέση βρισκεις εναν ανθρωπο και ενα στραβο να έχει θα κοιτάξεις να του προσφέρεις και να τον βοηθησεις... εσεις ειστε έτοιμες να ανοιξετε πανιά... ωραια καλή ωρα λοιπον.... ισως να μη ταιριάζουμε

αν εγω ειμαι τυπος που ειμαι διατεθειμενος να ανεχτώ τις δυσκολιες μιας κοπελας που μου αρέσει.... να της πιάσω το χέρι κ να της πω ειμαι δίπλα σου.... ενω αυτη ειναι σε φάση.... να κρινει κ να με περάσει απο ελεγχο κ με τη πρωτη δυσκολια να σηκωθει κ να φυγει ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ... κ καλυτερα να μας το πει κ εξαρχης να μην επενδυσουμε συναισθηματικα γιατι οι χωρισμοι πονάνε. Εχει πονο ο χωρισμος.... ενω το να εισαι ελευθερο πουλάκι ΔΕΝ ΕΧΕΙ... ισως εχει κάτι μοναξιες κατι βράδια.... αλλα οκ παλευονται.

επειδη ειμαστε σεξιστες κ γαμιαδες κ μας εδιαφέρει μονο να..... ξέρεις. Τεσπα... μεγαλες γυναικες ειστε καντε οτι καταλαβαινετε... εμενα αμα μ πει η αλλη τέλος δεν θα την ξανα ενοχλησω κιολας. Δεν ειμαι φορτικός.

Andreas542

Νεοφερμένο μέλος

Ο Andreas542 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 94 μηνύματα.
Δηλαδή; Τι έγινε…; :popcorn:
Παρολο που μου είπε κατευθείαν να ξανά προσπάθησουμε και έδειξε τρελό ενθουσιασμό ,ταυτόχρονα το έπαιζε και κρυο -ζέστη ,να πάει χαλαρά ,<<κυνήγησε με εσυ τώρα >> ,εγώ δεν νιώθω τόσα πολλά όσο εσυ μη νομίζεις και τέτοια <<νερά >>.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Παρολο που μου είπε κατευθείαν να ξανά προσπάθησουμε και έδειξε τρελό ενθουσιασμό ,ταυτόχρονα το έπαιζε και κρυο -ζέστη ,να πάει χαλαρά ,<<κυνήγησε με εσυ τώρα >> ,εγώ δεν νιώθω τόσα πολλά όσο εσυ μη νομίζεις και τέτοια <<νερά >>.
+ήταν πιο απόμακρος

mataioths

Δραστήριο μέλος

Η mataioths αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
😳 τι να πω. εμένα στανταρ αν κάποιος μου έλεγε στα ίσια τέτοια πράγματα θα τόν έστελνα...

Έτσι όπως το παρουσιάζεις είναι χαμένη υπόθεση.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

+ήταν πιο απόμακρος

Ωραια σου ειπα οτι αυτο ήταν μια μαλακία και μισή.

Έπρεπε να του πεις... κ εσυ... να τον ξεφτυλισεις....

"Ξερω οτι δεν εισαι έτσι.... θέλεις να αφησεις αυτο το στυλ μήπως κ καταφέρουμε κ ξανα ειμαστε μαζι... να δουμε τι θα σου έλεγε..."

θελει κ λιγο εξωστρεφεια... τα χουμε ξαναπει παλιά... με τους εσωστρεφεις κ τους εξωστρεφεις.

😳 τι να πω. εμένα στανταρ αν κάποιος μου έλεγε στα ίσια τέτοια πράγματα θα τόν έστελνα...

Καλα εσυ δεν μασάς κτυπησες απευθειας καθηγητη 45αρη :P παιζεις αλλη μπαλιτσα εσυ.... δεν εισαι τωρα για πιτσιρικάδες !

Guest 709611

Επισκέπτης

εντάξει κοριτσια... βρειτε τον μιστερ τέλειο τότε. Για μενα ειναι αδιανόητο να ψάχνομαι έτσι με τη κοπελα μου... ενταξει θα έχει κ κάποιες κακιες στιγμες θα την στηριξω δεν θα τη βγάλω στο ντάκο με τη μία. Τοσα ωραια πράγματα μου δινει... γιατι να πιάνομαι απο τα άσχημα ;

εντάξει εντάξει....

εντάξει.

Καθημερινα και στους ιδιους μας τους εαυτους .... υπάρχουν στραβά που δεν μας αρέσουν... να χωρισουμε κ απο τον εαυτο μας τοτε...

σορρυ αλλα κάποιες ειναι απαιτητικες ωρες ωρες ... δεν τις πιανουμε απο πουθενά.

Κάνεις μια σχέση βρισκεις εναν ανθρωπο και ενα στραβο να έχει θα κοιτάξεις να του προσφέρεις και να τον βοηθησεις... εσεις ειστε έτοιμες να ανοιξετε πανιά... ωραια καλή ωρα λοιπον.... ισως να μη ταιριάζουμε

αν εγω ειμαι τυπος που ειμαι διατεθειμενος να ανεχτώ τις δυσκολιες μιας κοπελας που μου αρέσει.... να της πιάσω το χέρι κ να της πω ειμαι δίπλα σου.... ενω αυτη ειναι σε φάση.... να κρινει κ να με περάσει απο ελεγχο κ με τη πρωτη δυσκολια να σηκωθει κ να φυγει ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ... κ καλυτερα να μας το πει κ εξαρχης να μην επενδυσουμε συναισθηματικα γιατι οι χωρισμοι πονάνε. Εχει πονο ο χωρισμος....

επειδη ειμαστε σεξιστες κ γαμιαδες κ μας εδιαφέρει μονο να..... ξέρεις. Τεσπα... μεγαλες γυναικες ειστε καντε οτι καταλαβαινετε... εμενα αμα μ πει η αλλη τέλος δεν θα την ξανα ενοχλησω κιολας. Δεν ειμαι φορτικός.
Κατ΄ αρχήν δεν μαλώνουμε (θέλω να πιστεύω...). Κατά δεύτερον δεν μιλάμε προσωπικά : τί κάνουμε εγώ κι εσύ, σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Αν είναι έτσι θα της φάμε το χρόνο της κοπέλας. Είναι που είναι μπερδεμένη θ΄ απογίνει...

Κοίταξε, όμως...Την άποψή μου είπα και πας να με φας...Δεν πάει έτσι. Είπα πώς εγώ το βλέπω. Και είπαν, την άποψή τους, κι άλλες γυναίκες...

Είπα ό,τι είχα να πω...

Καληνύχτα

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Κατ΄ αρχήν δεν μαλώνουμε (θέλω να πιστεύω...). Κατά δεύτερον δεν μιλάμε προσωπικά : τί κάνουμε εγώ κι εσύ, σε διάφορες περιπτώσεις. Αν είναι έτσι θα της φάμε το χρόνο της κοπέλας. Είναι που είναι μπερδεμένη θ΄ απογίνει...

Κοίταξε, όμως...Την άποψή μου είπα και πας να με φας...Δεν πάει έτσι. Είπα πώς εγώ το βλέπω. Και είπαν, την άποψή τους, κι άλλες γυναίκες...

Είπα ό,τι είχα να πω...

Καληνύχτα

Δεν μαλώνω ρε παιδια κ εγω τη γνωμη μου λεω... αλλα ισως ειμαι πιο ανεκτικος σαν ανθρωπος αυτο βλέπω..... ενω κάποιοι με θεωρουν απο εδω μεσα της φασαριας και επικριτικο... μάλλον τα φαινομενα απατούν τελικά.

Εγω βλεπω οτι θα ειμαι πολυ ανεκτικος κ υπομονετικος σε μια σχέση αυτο βλέπω.

Andreas542

Νεοφερμένο μέλος

Ε ναι και εγώ έτσι πιστεύω ,περισσότερο εκδικητικά και εγωιστικά το βλέπει .Το θέμα του είναι ποιος θα επικρατήσει μάλλον .

mataioths

Δραστήριο μέλος

Η mataioths αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
Καλα εσυ δεν μασάς κτυπησες απευθειας καθηγητη 45αρη :P παιζεις αλλη μπαλιτσα εσυ.... δεν εισαι τωρα για πιτσιρικάδες !

Ε όχι και απευθείας… πρώτα πειραματίστηκα με εικοσάρηδες. Απλά όλοι ήταν πολύ ανώριμοι για μενα… 🤗

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

mataioths

Δραστήριο μέλος

Ε ναι και εγώ έτσι πιστεύω ,περισσότερο εκδικητικά και εγωιστικά το βλέπει .Το θέμα του είναι ποιος θα επικρατήσει μάλλον .
Από το ύφος σου πάντως θα λεγα ότι αυτό είναι ίσως μια δίκη σου προβολή. Εγώ αν δεν ακούσω ολες τις πλευρές δεν βγάζω πόρισμα. :P

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.875 μηνύματα.
εντάξει κοριτσια... βρειτε τον μιστερ τέλειο τότε. Για μενα ειναι αδιανόητο να ψάχνομαι έτσι με τη κοπελα μου... ενταξει θα έχει κ κάποιες κακιες στιγμες θα την στηριξω δεν θα τη βγάλω στο ντάκο με τη μία. Τοσα ωραια πράγματα μου δινει... γιατι να πιάνομαι απο τα άσχημα
Την κοπέλα με τα τεστ που την βγάλατε στο κρύο γιατί δεν έκανες κάτι ? :P

Δεν πάει έτσι ντεβιλ ,απλά ανάλογα με τα στάνταρ που έχουμε θέσει πράττουμε και ανάλογα .Τώρα εγώ έτσι όπως διαβάζω την ιστορία του μου θυμίζει φάση δημοτικού ,με εγωισμό κλπ το οποίο δεν θυμίζει καθόλου σχέση που θα καλλιεργούνται και οι δύο μέσα απ' την σχέση

Andreas542

Νεοφερμένο μέλος

Από το ύφος σου πάντως θα λεγα ότι αυτό είναι ίσως μια δίκη σου προβολή. Εγώ αν δεν ακούσω ολες τις πλευρές δεν βγάζω πόρισμα. :P
Λες να το βλέπω εγώ εγωιστικά 😂Δεν ξέρω αλήθεια όλα τα περιμένω .Το πιο απλό νορμαλ σενάριο είναι ότι δεν θέλει ο άνθρωπος (πάλι δίκη μου προβολή κάνω τώρα ; Δεν ξέρω 😂).

Λες να το βλέπω εγώ εγωιστικά 😂Δεν ξέρω αλήθεια όλα τα περιμένω .Το πιο απλό νορμαλ σενάριο είναι ότι δεν θέλει ο άνθρωπος (πάλι δίκη μου προβολή κάνω τώρα ; Δεν ξέρω 😂).
Έχω καεί αλήθεια 😂

mataioths

Δραστήριο μέλος

Είναι κι αυτό μια εξήγηση... :P

Guest 709611

Επισκέπτης

Δεν είναι δίκη για να βγει απόφαση...Η ανάγκη της να γράψει και να εκφράσει ό,τι νιώθει την βοηθά στο να κατανοήσει καλύτερα όλα αυτά που έχει να διαχειριστεί...

Το τί λέει η άλλη πλευρά...δεν είναι το ζητούμενο...

"Βοήθεια" στο να κατανοήσει τις δικές της αλήθειες ζήτησε...

mataioths

Δραστήριο μέλος

Δεν είναι δίκη για να βγει απόφαση...Η ανάγκη της να γράψει και να εκφράσει ό,τι νιώθει την βοηθά στο να κατανοήσει καλύτερα όλα αυτά που έχει να διαχειριστεί...

Το τί λέει η άλλη πλευρά...δεν είναι το ζητούμενο...

"Βοήθεια" στο να κατανοήσει τις δικές της αλήθειες ζήτησε...

Όπως και να χει, πιστεύω ότι η παρατήρηση μου ήταν χρήσιμη.

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.137 μηνύματα.
Ένα παράδειγμα : Είμαστε έξω μαζί σε εστιατόριο ,μας σερβίρει ο σερβιτόρος και αφού φύγει ακολουθεί το εξης σχόλιο <<πω,πω τι κοντοχοντρος που είναι αυτός ,πως είναι έτσι ,δεν τους καταλαβαίνω αυτούς που είναι χοντρούς γιατί δεν κάνουν κάτι ..>>
Δεύτερο παράδειγμα : Είμαι σπίτι μου και διαβάζω λόγω εξεταστικής και με παίρνει τηλέφωνο .Στο τηλέφωνο του λέω για πλάκα <<πω,πω ασε όλη μέρα σήμερα διαβάζω -τρώω -κοιμάμαι >> .Η απάντηση του :<<ωχ ωχ μελινακι τώρα σοβαρά πρόσεχε με την εξεταστική και το φαΐ ,θα κανεις κυτταρίτιδα , μην νομίζεις ότι επειδή κανεις χρόνια αθλητισμό ότι θα μενεις για πάντα έτσι >>.
Τρίτο παράδειγμα : Στα καλά καθούμενα αρχίζει να με ρωτάει τι κοιτάζω στους άντρες ,αν μου αρέσει αυτός εμφανισιακα ,ότι γενικά δεν του αρέσει το σώμα του ,κάποια χαρακτηριστικά πάνω του κλπ .Την ίδια στιγμή προσπαθω εγώ να τον ανεβάσω ,να του πω ότι αυτά που τον ενοχλούν είναι πράγματα που κάποιος τρίτος δεν παρατηρεί καν .Ξαφνικά εδώ δαιμονίζεται και αρχίζει :εγώ ειμαι φουλ παρατηρητικός ,τα παρατηρώ όλα ,νααα και εσυ μην νομίζεις σίγουρα θα έχεις ατέλειες .
Ταυτόχρονα με όλα αυτά προσπαθούσε να με πείσει ότι έχει απίστευτο στυλ ,τόνιζε την υπεροχή του συγκριτικά με άλλους ,ήθελε πάντα να έχει δίκιο ,κοιταζόταν όλη την ώρα στον καθρέφτη κλπ .Ανασφάλεια και ψώνιο μαζί δεν ξέρω πως γίνεται να σύνυπαρχουν.Αυτά στην Αρχή τα δικαιολογούσα και έλεγα οκ μωρέ για πλάκα τα κάνει ας μην ειμαι υπερβολική ..
Φύγε όσο είναι νωρίς βρε κοπέλα μου,ο τυπάς έχει πρόβλημα.Τον νοιάζει τόσο πολύ να είναι τέλειος εμφανισιακά με βάση τα πρότυπα που έχουμε τώρα που στο περνάει και εσένα με φράσεις του τύπου πρόσεχε θα κάνεις και εσύ κυτταρίτιδα.Τι πάει να πει θα κάνεις κι εσύ κυτταρίτιδα;Άνθρωποι είμαστε,γυναίκες,θα κάνουμε και κυτταρίτιδα.42 κιλά είμαι και έχω.Δεν έχουμε δικαίωμα να έχουμε λίγη δηλαδή επειδή δε θα του αρέσει;
Επίσης ασχολείται με το πως είναι ο καθένας.Οκ ο τύπος μπορεί να ήταν κοντόχοντρος,τι τον νοιάζει αυτόν;Τι πάει να πει γιατί δε κάνει κάτι;Μήπως γιατί μπορεί να έχει θυρεοειδή ή διαβήτη;Ωχ παναγία μου ήδη μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.
όσο και να τον γουστάρεις και να τον θέλεις,δε μπορείς να τον αλλάξεις.Θα κάνει τα ίδια και χειρότερα.Σου είπα και σε μια φίλη αυτα συνέβησαν και παρα λίγο να την χτυπήσει κιόλας.Μακριά,είσαι μικρή,ασχολήσου με την καριέρα σου,με τις φίλες σου κτλ και αυτά ας έρθουν σε δεύτερη μοίρα.Να έχεις ανοιχτά τα μάτια σου αν βρέθει κάτι ενδιαφέρον αλλά όχι και να αποσπάσε τόσο που να μη μπορείς να συγκεντρωθείς σε οτιδήποτε άλλο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια