nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.618 μηνύματα.

26-01-25

09:39

Στιβ Μπάνον: Το τέλος στη σχέση του Μασκ με τον Τραμπ είναι κοντά - Να μην περάσει σε Ελλάδα και Τουρκία ο πόλεμος από Ουκρανία και Μέση Ανατολή
Ο εγκέφαλος πίσω από το «φαινόμενο Τραμπ» μιλάει στο protothema.gr - «Να μην γίνει η Ουκρανία, Βιετνάμ» - Τα χέρια των ευρωπαϊκών ελίτ είναι βουτηγμένα στο αίμα, του Τραμπ είναι καθαρά - Η Νέα Τάξη Πραγμάτων και η «τεχνοφεουδαρχία»
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.948 μηνύματα.

26-01-25

09:40
χαχαχα, αν ήμουν άντρας και μέ βαζαν φυλακή, θα δήλωνα τρανς, να με βάλουνστις γυναικείες![]()
ΗΠΑ: Στις γυναικείες φυλακές άνδρες που δηλώνουν τρανς, με διάταγμα Τραμπ - dailypost.gr
Τις προεκλογικές του δεσμεύσεις συνεχίζει να υλοποιεί ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος υπέγραψε τις τελευταίες ώρες υπέγραψε διάταγμα το οποίο προβλέπει να πηγαίνουν στις γυναικείες φύλακες άνδρες που δηλώνουν τρανς. Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν οι New York Times, ο Τραμπ είχε θέσει ορισμένους...dailypost.gr

nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.618 μηνύματα.

26-01-25

09:40
Μα ποιός δεν τολμάει να το παραδεχτεί, τι λες; Με τι γραμματοσειρά θες να στο γράψω για να το εμπεδώσεις;;;
Ναι, έκανε ναζιστικό χαιρετισμό.
Απλώς δεν μας νοιάζει, πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε;
Δεν ξέρεις εσύ, δεν είναι αυτό που νομίζεις. Είναι η γλώσσα των nerd. Απλά κόλλησε το χέρι. Είπε να παίξει λίγο και του βγήκε περισσότερο ΑΙ από όσο έπρεπε.

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.060 μηνύματα.

26-01-25

10:12
View attachment 144203
![]()
Γερμανία: Ο Ίλον Μασκ παρενέβη σε προεκλογική συγκέντρωση της AfD - Real.gr
Καταχειροκροτούμενος από τους παρισταμένους, ο Μασκ επανέλαβε ότι στηρίζει το ακροδεξιό κόμμα που, όπως λέει, ενσαρκώνει «την καλύτερη ελπίδα της Γερμανίας».www.real.gr
Το μόνο γελοίο είναι που βλέπεις το κοινό ενός "εθνικιστικού" κόμματος να χειροκροτεί τον δισεκατομμυριούχο. Καμμία ιδεολογική κατήχηση. Τίποτα. Ο απόλυτος πάτος.
nPb
Επιφανές μέλος

26-01-25

10:14
Βασικά ο Μασκ ή τα συμφέροντα πίσω από τον Μασκ παίζουν με μια σάπια κατάσταση. Το ερώτημα είναι ποιος θα πληρώσει το παιχνίδι.
Γιάννη μου, επιχειρηματίας είναι και κοιτάζει πως από ένα παιχνίδι μπορεί να κερδίσει.

Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

26-01-25

11:16
Μα ποιός δεν τολμάει να το παραδεχτεί, τι λες; Με τι γραμματοσειρά θες να στο γράψω για να το εμπεδώσεις;;;
Δεν έκανε ναζιστικό χαιρετισμό, απλά ήταν αφηρημένος εκείνη την στιγμή και δεν κατάλαβε ότι θα παρεξηγήσουν τον χαιρετισμό του κάτι που άρπαξαν αμέσως την ευκαιρία να το κάνουν. Να κάνει ναζιστικό χαιρετισμό για ποιον λόγο, να χαιρετήσει την Άρια φυλή, την νότια Αφρική από την οποία κατάγεται?
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.570 μηνύματα.

26-01-25

11:21
Η πολιτική, καλώς ή κακώς, πάντα ξεπερνάει την ιδεολογία. Όταν έχεις ζήσει δεκαετίες ολόκληρες αποκλεισμένος από το σύστημα, όταν σε ακυρώνουν κοινωνικά και σε αντιμετωπίζουν σαν μισάνθρωπο, όταν σε λογοκρίνουν και ποινικοποιούν μέχρι και την ιδεολογία σου, τότε θα πιαστείς από όπου μπορείς. Κανένας απολύτως δεν πιστεύει τον Μασκ ούτε τον έχει σε κάποια εκτίμηση. Αλλά δεν μπορεί να παραγνωρίσει το γεγονός ότι, υπάρχει ξεκάθαρη η ελπίδα να νομιμοποιηθούν τα πιστεύω του, να μπορεί να δρα και να μιλάει ελεύθερα. Τέτοιες λυκοφιλίες και συμμαχίες ανέκαθεν γινόταν. Το afd (και το κάθε afd) μπορεί να προσβλέπει μέχρι και στην εξουσία. Για να πετύχεις κάτι τέτοιο, οφείλεις να συμμαχήσεις με τον Διάβολο.Το μόνο γελοίο είναι που βλέπεις το κοινό ενός "εθνικιστικού" κόμματος να χειροκροτεί τον δισεκατομμυριούχο. Καμμία ιδεολογική κατήχηση. Τίποτα. Ο απόλυτος πάτος.
Κατά τα άλλα, υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα κοινά με τον ΒΠΠ, αν και μερικά είναι κάπως ανάποδα. Όπως τότε είχαμε, πριν τον πόλεμο, την εμφάνιση του Ναζισμού, του Φασισμού και του Κομμουνισμού, έτσι και τώρα έχουμε την εμφάνιση (εδώ και χρόνια) του Ευρασιατισμού του Πούτιν, του νεοσυντηρητικού καπιταλισμού του Τραμπ, του ακραίου φιλελευθερισμού των δημοκρατικών, την περίεργη περίπτωση της Κίνας και το θλιβερό ανέκδοτο που λέγεται Ευρώπη. Επίσης, όπως και τότε, έχουμε δυναμικούς, συγκεντρωτικούς και αρρενωπούς ηγέτες σαν τον Πούτιν και τον Τραμπ που θυμίζουν Χίτλερ, Στάλιν, Τσόρτσιλ κοκ και μάλιστα πάρα πολύς κόσμος νιώθει την ανάγκη για τέτοιους ηγέτες - πατερούληδες. Η διαφορά είναι ότι τότε ήταν η Ευρώπη που ήταν υπερδύναμη και έχασε τα πάντα, ενώ τώρα ξεκινάει ως ο περίγελος. Επειδή δε, πιστεύω στο ότι η ιστορία έχει χιούμορ, θεωρώ ότι, όσο κι αν φαίνεται τώρα απίστευτο, με κάποιο τρόπο η αρχή θα γίνει πάλι από τη Γερμανία.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

26-01-25

11:34
Καταρχην μην συγχιζεσαι καμαρι μου.Αυτο δεν ειπα και εγω; Να διαβαζεις ξερεις; Μα ακριβως με επιβεβαιωσες λεμε.Μα ποιός δεν τολμάει να το παραδεχτεί, τι λες; Με τι γραμματοσειρά θες να στο γράψω για να το εμπεδώσεις;;;
Απο εκει και περα..οκ εχεις δηλωσει ο ιδιος ναρκισος..αλλα γμτ δεν υπαρχεις μονο εσυ εδω.Δεν εχει κανενα νοημα να πεισεις τους φιλοναζι οτι ο μασκ εκανε ναζιστικο χαιρετισμο.Μα για αυτο και τον υποστηριζουν,ξερουν πολυ καλα οτι ναζιστικο χαιρετισμο εκανε και αυτο τους αρεσει..

Ειναι και αλλα ναζιστομουρα που κρυβονται και τρολαρουν για να μην το παραδεχτουν.
Καφεδακι τωρα μπας και ηρεμησεις.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.772 μηνύματα.

26-01-25

11:44
Πω ρε φίλε, φτάσαμε στο σημείο να μας κάνει μάθημα η Πουπουλίνα για σύγχυση και γραμματοσειρές
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.891 μηνύματα.

26-01-25

11:47
Καταρχην μην συγχιζεσαι καμαρι μου.Αυτο δεν ειπα και εγω; Να διαβαζεις ξερεις; Μα ακριβως με επιβεβαιωσες λεμε.
Απο εκει και περα..οκ εχεις δηλωσει ο ιδιος ναρκισος..αλλα γμτ δεν υπαρχεις μονο εσυ εδω.
Ειναι και αλλα ναζιστομουρα που κρυβονται και τρολαρουν για να μην το παραδεχτουν.
Πολλοί ναζιστές μαζεύτηκαν στους Democrats Πουπι. Προλαβαίνεις να έρθεις στην ζεστή αγκαλιά των Republicans. Σε περιμένουμε.

nPb
Επιφανές μέλος

26-01-25

11:55
Δεν έκανε ναζιστικό χαιρετισμό, απλά ήταν αφηρημένος εκείνη την στιγμή και δεν κατάλαβε ότι θα παρεξηγήσουν τον χαιρετισμό του κάτι που άρπαξαν αμέσως την ευκαιρία να το κάνουν. Να κάνει ναζιστικό χαιρετισμό για ποιον λόγο, να χαιρετήσει την Άρια φυλή, την νότια Αφρική από την οποία κατάγεται?
Μπορεί να βλέπει οικονομικά οφέλη από την παπάρια φυλή.

Έχουμε πολλούς τέτοιους που δήθεν τάχα μου δεν ξέρουν, με το πολύ Business δεν διάβασαν ιστορία, όπως και εγγονούς Αυστροναζί, έχουν σημαντικές καρέκλες στο κράτος, το παίζουν σοσιαλδημοκράτες που δεν θυμούνται ακριβώς τι έκανε ο παππούς τους στην παπάρια αυτοκρατορία του Χίτλερ. Λες και είναι πολύ μακρυά η εποχή του παππού τους. Αν ρωτήσεις έναν μέσο Γερμανό ή Αυστριακό, θα σου πει ότι τον μπλέξανε ή ότι είναι παρελθόν και στο σπίτι τους δεν έκαναν ποτέ αυτή την κουβέντα. Οι Αυστρογερμανοί όταν θέλουν να αποφύγουν μια κουβέντα που δεν τους συμφέρει απλά το παίζουν ηλίθιοι, δεν καταλαβαίνουν την ερώτηση, δεν έχουν ιδέα, δεν το άκουσαν ποτέ. Όμως, πάντα φταίει ο ξένος που έκανε την ερώτηση.
Warum stellst du diese Frage? Uhhh?

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.570 μηνύματα.

26-01-25

12:05
Μα γιατί να έχω νεύρα, ειδικά τώρα που πήραμε την εξουσία;Καταρχην μην συγχιζεσαι καμαρι μου.Αυτο δεν ειπα και εγω; Να διαβαζεις ξερεις; Μα ακριβως με επιβεβαιωσες λεμε.
Απο εκει και περα..οκ εχεις δηλωσει ο ιδιος ναρκισος..αλλα γμτ δεν υπαρχεις μονο εσυ εδω.

Καληνύχτα, Πουπουλίνα, αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.078 μηνύματα.

26-01-25

12:07
ο ορισμός της προπαγάνδας είσαι
Πολλοί ναζιστές μαζεύτηκαν στους Democrats Πουπι. Προλαβαίνεις να έρθεις στην ζεστή αγκαλιά των Republicans. Σε περιμένουμε.
View attachment 144208
έχεις δει καν τα βίντεο από αυτά τα στιγμιότυπα που με περισσή χαρά ανεβάζεις λες και ανακάλυψες κάτι;
κάνουν το ίδιο με αυτό που έκανε ο Musk; προφανώς και όχι.
το να παίρνεις out of context στιγμιότυπα για να κάνεις προπαγάνδα ξέρεις να το κάνεις
πολύ προβλέψιμο, φτηνό και δειλό πάντως
για του λόγου το αληθές δειτε το παρακάτω:
TikTok - Make Your Day
vm.tiktok.com
Απαντάει ακριβώς 1000% σε αυτό που έγραψες
Λύνει όλες τις απορίες σου

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.891 μηνύματα.

26-01-25

12:08
ο ορισμός της προπαγάνδας είσαι
έχεις δει καν τα βίντεο από αυτά τα στιγμιότυπα που με περισσή χαρά ανεβάζεις λες και ανακάλυψες κάτι;
κάνουν το ίδιο με αυτό που έκανε ο Musk; προφανώς και όχι.
το να παίρνεις out of context στιγμιότυπα για να κάνεις προπαγάνδα ξέρεις να το κάνεις
πολύ προβλέψιμο, φτηνό και δειλό πάντως
για του λόγου το αληθές δειτε το παρακάτω:
TikTok - Make Your Day
vm.tiktok.com
Ξέπλυμα ναζιστών μόνο και μόνο επειδή ανήκουν στο κόμμα που υποστηρίζεις. Υπομονή Chester σε καμία 15ετια ίσως νικήσετε ξανά, μέχρι τότε Schizoposts με την βοήθεια του Chat GPT.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.078 μηνύματα.

26-01-25

12:10
εσυ κανεις ξεπλυμα απεναντι στον Musk επειδη ειναι με το μερος του TrumpΞέπλυμα ναζιστών μόνο και μόνο επειδή ανήκουν στο κόμμα που υποστηρίζεις. Υπομονή Chester σε καμία 15ετια ίσως νικήσετε ξανά, μέχρι τότε Schizoposts με την βοήθεια του Chat GPT.
ουτε καν ειδες το βιντεακι που απανταει ξεκαθαρα σε οσα εγραψες ενα προς ενα
ο καθενας μεχρι εκει που μπορεί φίλτατε
τριτα άτομα που θα διαβασουν οσα γραφουμε ξερουν πολυ καλά να κρινουν και να καταλαβουν

American Economist
Επιφανές μέλος

26-01-25

12:13
εσυ κανεις ξεπλυμα απεναντι στον Musk επειδη ειναι με το μερος του Trump
Σταματά πλέον σε έχουν καταλάβει όλοι, κατηγορείς όλους ως ακροδεξιούς όταν ο Biden εφάρμοζε censorship σε όσους πήγαιναν εναντίον τους.

Ο Ζούκερμπεργκ λέει ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν πίεσε τη Meta να λογοκρίνει περιεχόμενο για την Covid
Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta Platforms Μαρκ Ζούκερμπεργκ υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν πίεσε την εταιρεία του να "λογοκρίνει" περιεχόμενο για την COVID-19 κατά τη διάρκεια της πανδημίας, προφανώς αναφερόμενος στα αιτήματα του Λευκού Οίκου για την απομάκρυνση παραπληροφόρησης σχετικά με...
ilias90
Περιβόητο μέλος

26-01-25

12:13
Συγγνώμη, αυτό δεν είναι τίμιο. Εγώ όπως έχω πει δεν έχω θέμα με τον ναζιστικό χαιρετισμό, αλλά αυτό που κάνετε είναι υποκρισία, ειδικά όταν -όπως έδειξε ο Φώτης με ντοκουμέντα- είναι σύνηθες φαινόμενο για τους Δημοκρατικούς να χαιρετούν ναζιστικά.εσυ κανεις ξεπλυμα απεναντι στον Musk επειδη ειναι με το μερος του Trump
τριτα άτομα που θα διαβασουν οσα γραφουμε ξερουν πολυ καλά να κρινουν και να καταλαβουν![]()
chester20080
Επιφανές μέλος

26-01-25

12:15
θα σου προτεινα να δεις το βιντεο που ανεβασαΣυγγνώμη, αυτό δεν είναι τίμιο. Εγώ όπως έχω πει δεν έχω θέμα με τον ναζιστικό χαιρετισμό, αλλά αυτό που κάνετε είναι υποκρισία, ειδικά όταν -όπως έδειξε ο Φώτης με ντοκουμέντα- είναι σύνηθες φαινόμενο για τους Δημοκρατικούς να χαιρετούν ναζιστικά.
κανενας απο αυτους που εβαλε ο φωτης προπαγανδιστικα δεν εκανε οντως εναν τετοιο ναζιστικο χαιρετισμο οπως τον εκανε ο Musk
ο φωτης εβαλε σκοπιμα out of context στιγμιοτυπα απο αυτους για να προπαγανδισει
στο βιντεο που ανεβασα, και εκλιπαρω να το δεις, θα δεις τα πραγματικα βιντεο απο ολους αυτους τους democrats που εκαναν μια κινηση με το χερι, και ελα πες μου μετα αν ηταν το ιδιο με αυτο που εκανε ο Musk ή αν ηταν ναζιστικο

Fact Check: Did Barack Obama, Kamala Harris make "Nazi" salutes?
Elon Musk, who has been accused of performing the salute at an inauguration event this week, shared social media post that questioned why other public figures hadn't been scrutinized.

American Economist
Επιφανές μέλος

26-01-25

12:16
Συγγνώμη, αυτό δεν είναι τίμιο. Εγώ όπως έχω πει δεν έχω θέμα με τον ναζιστικό χαιρετισμό, αλλά αυτό που κάνετε είναι υποκρισία, ειδικά όταν -όπως έδειξε ο Φώτης με ντοκουμέντα- είναι σύνηθες φαινόμενο για τους Δημοκρατικούς να χαιρετούν ναζιστικά.
Καλά μέχρι το 2029 θα βρουν διαφορά να πουν, μέχρι και ότι ο Musk είναι βιαστής θα βρουν.
Δεν ξέρω για τους άλλους, εγώ έκλεισα ραντεβού να πάω σε αντιπροσωπία Tesla για test drive. Αν θέλεις φίλε Ηλία να πάμε μαζί πες μου να βρεθούμε.
ilias90
Περιβόητο μέλος

26-01-25

12:17
Μα δεν έχω θέμα ρε Τσέστερ εγώ με τον χαιρετισμό, εσείς το έχετε κάνει θέμα πόσες μέρες τώρα. Μια χαρά έκαναν οι άνθρωποι αφού έτσι ένιωθαν, ελευθερία λόγου έχουμε.θα σου προτεινα να δεις το βιντεο που ανεβασα
κανενας απο αυτους που εβαλε ο φωτης προπαγανδιστικα δεν εκανε οντως εναν τετοιο ναζιστικο χαιρετισμο οπως τον εκανε ο Trump
ο φωτης εβαλε σκοπιμα out of context στιγμιοτυπα απο αυτους για να προπαγανδισει
στο βιντεο που ανεβασα, και εκλιπαρω να το δεις, θα δεις τα πραγματικα βιντεο απο ολους αυτους τους democrats που εκαναν μια κινηση με το χερι, και ελα πες μου μετα αν ηταν το ιδιο με αυτο που εκανε ο Musk ή αν ηταν ναζιστικο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Όταν κατέβω Αθήνα εννοείται!Δεν ξέρω για τους άλλους, εγώ έκλεισα ραντεβού να πάω σε αντιπροσωπία Tesla για test drive. Αν θέλεις φίλε Ηλία να πάμε μαζί πες μου να βρεθούμε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- AggelikiGr
- Wonderkid
- touvlo
- Scandal
- Kate1914
- American Economist
- Αντικειμενικός
- johnsala
- back2967
- camil
- giannhs2001
- taketrance
- Memetchi
- charmander
- A350
- Ilma
- Jack of Spades
- RPO
- Entropy24
- GeorgePap2003
- chester20080
- vasilis123321
- bibliofagos
- Libertus
- Klekle
- Dr. Gl. Luminous
- fmarulezkd
- Joji
- thodoris_eng
- Reader
- ck_chrysiis
- Vasiliis
- giorgos5002
- Hecticism
- Koukos
- Unicex
- fockos
- fourkaki
- louminis
- ROM32
- Hased Babis
- Debugging_Demon
- Unboxholics
- J.Cameron
- Maximum
- physicscrazy
- Μαυρίκιος
- Makajos
- gegeorgiou90
- Chris1993
- takiss
- parrot/παπαγάλος
- Αλκίμαχος
- parnam
- rafaela11
- thenutritionist
- Sosstoss
- jellojina
- Μήτσος10
- synthnightingale
- Jim4ever
- ******nis
- Anti_Elon_Musk
- Δροσουλίτης
- spyroskaftanis
- Ryuzaki
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.